Ανασκόπηση Midphase – Ενημερώθηκε το 2020

Ανασκόπηση Midphase

Το Midphase είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού που λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητο και έχει εκπληκτικές δυνατότητες και τιμές για εκκίνηση. Ωστόσο, τα αποτελέσματα ταχύτητάς μας ήταν κάτω από τις προσδοκίες και η εμπειρία του χρήστη είναι μια μικτή τσάντα, τουλάχιστον. Δείτε την πλήρη αναθεώρηση Midphase για λεπτομέρειες.


Η Midphase είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που ανήκει στον Όμιλο UK2, ο οποίος είναι ένας πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ανήκει στον Όμιλο Hut. Στην εταιρική δομή, το Midphase είναι ένας αξιοπρεπής πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων – σχεδόν ένα αντίγραφο άνθρακα του αδελφού του WestHost, στην πραγματικότητα – αλλά δεν θα κάνει τον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Σε αυτήν την κριτική Midphase, θα ακολουθήσουμε την εμπειρία μας αφού βγάλουμε τον οικοδεσπότη για μια δοκιμαστική περιστροφή. Στην πορεία, θα αγγίξουμε τις λειτουργίες, τις τιμές, τη φιλικότητα προς τον χρήστη, την ταχύτητα, την ασφάλεια και πολλά άλλα πριν δώσουμε την ετυμηγορία μας.

Το Midphase δεν είναι κακός πάροχος. Οι τιμές είναι καλές, τα χαρακτηριστικά είναι άφθονα και το απόρρητο είναι εξαιρετικό. Τούτου λεχθέντος, τα μεσαία αποτελέσματα ταχύτητας και η αποσπασματική φιλικότητα του χρήστη το κάνουν να νιώθει λιγότερο από ό, τι όταν χτυπήθηκε εναντίον των κορυφαίων σκύλων μας.

midphase-slider1

midphase-slider2

midphase-slider3

midphase-slider4

midphase-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Midphase

Χαρακτηριστικά

Το Midphase έχει πολλές δυνατότητες, αλλά όπως έχουμε παρατηρήσει με άλλα προϊόντα του Ομίλου UK2, είναι διασκορπισμένα παράξενα. Τα κοινόχρηστα σχέδια είναι σχεδόν χωρίς χαρακτηριστικά, ή τουλάχιστον αυτά που συνήθως αναζητούμε. Αν και ένα ιδιωτικό αρχείο .htaccess και το πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών Softaculous είναι τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι στάνταρ στα περισσότερα κοινόχρηστα σχέδια.

Σε αντίθεση με τα ημι-διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress, τα οποία είναι φθηνότερα, είναι σαν τα κοινόχρηστα προγράμματα να μην έχουν καθόλου δυνατότητες. Τα σχέδια WordPress συνοδεύονται από πολλά, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων δωρεάν θεμάτων, πλήρους αποθήκευσης μονάδας στερεάς κατάστασης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων και αυτόματου εντοπισμού και αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού.

Πενήντα από τα θέματα προέρχονται από το Midphase και έχουν «βελτιστοποιηθεί» για αυτήν την πλατφόρμα. Παρόλο που δεν θα απορρίψουμε ποτέ το δωρεάν CSS, τα περισσότερα θέματα αισθάνονται παλιά. Υπάρχουν πολύτιμοι λίθοι μεταξύ των παρτίδων, αλλά εάν ψάχνετε ένα σχέδιο εκτός αυτών των παραμέτρων, πιθανότατα θα πρέπει να αναζητήσετε ένα θέμα επί πληρωμή.

midphase-κριτική-δωρεάν-θέματα

Πέρα από την άκρη, τα σχέδια του WordPress είναι τα πιο εντυπωσιακά στη σύνθεση. Το Midphase περιλαμβάνει περισσότερες δυνατότητες από ό, τι οι περισσότεροι κεντρικοί υπολογιστές του WordPress, εκτός αν πρόκειται για μια λύση cloud WordPress, όπως το Pagely (διαβάστε την κριτική μας στο Pagely).

Εάν προτιμάτε να μην δημιουργήσετε με το WordPress, υπάρχει διαθέσιμο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αλλά δεν ταιριάζει με τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων. Είναι καλύτερο από το GoDaddy GoCentral (διαβάστε την κριτική μας GoDaddy GoCentral), αλλά είναι ένα μίλι χώρας από την κορυφαία μας επιλογή, Wix (διαβάστε την κριτική Wix).

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένα δεύτερο “εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων” που ονομάζεται StarterSite. Είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, καθώς είναι ένα απλό εργαλείο για την έναρξη μιας νέας σελίδας, αλλά δεν είναι τόσο βαθιά όσο το ειδικό δημιουργό. Το StarterSite επικεντρώνεται στην κατασκευή μίας σελίδας το συντομότερο δυνατό, με το Midphase να ισχυρίζεται ότι μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο σε μόλις πέντε λεπτά.

midphase-review-startersite

Επιπλέον, περιλαμβάνεται σε κάθε εγγραφή τομέα. Εάν εγγράψετε έναν νέο τομέα στο Midphase, ακόμα και αν δεν αγοράσετε web hosting, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το StarterSite δωρεάν. Αν και δεν είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία του ιστότοπού σας, το γεγονός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ελάχιστη εγγραφή τομέα είναι ωραίο.

Επισκόπηση δυνατοτήτων Midphase

Λογότυπο Midphasewww.midphase.com

Ξεκινά από 200 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Τύποι διακομιστή

Κοινή φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Διαχειριζόμενο WordPress

Φιλοξενία Cloud

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία μεταπωλητών

Χρηστικότητα

Πρόσβαση FTP

Πρόσβαση SSH

cPanel

Πρόσβαση ρίζας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Δημιουργία ιστότοπου

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Ασφάλεια

Απόρρητο τομέα

Κρυπτογράφηση SSL

Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Προστασία DDoS

sFTP

Υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Σεμινάρια

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Υποστήριξη 24/7

Τιμολόγηση

Το Midphase είναι φθηνότερο από τους περισσότερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, με το πιο φθηνό κοινόχρηστο πακέτο του να φτάνει περίπου $ 7 κατά την ανανέωση. Δεν έχει τόσο χαμηλή από την αρχική τιμή όσο το Hostinger, αλλά λίγοι οικοδεσπότες ιστού (διαβάστε την κριτική μας για το Hostinger). Τούτου λεχθέντος, μερικά από τα πιο ακριβά σχέδια αισθάνονται υπερτιμημένα.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία προσφέρεται σε διάρκεια ενός, δύο ή τριών ετών και θα πρέπει να αγοράσετε ένα από αυτά για να λάβετε την τιμή προσφοράς. Οι κατηγορίες Προσωπικά και Επαγγελματικά προσφέρουν συνδρομή τριών μηνών με τιμή ανανέωσης, και και τα τρία επίπεδα περιλαμβάνουν μια μηνιαία επιλογή που είναι 1 $ επιπλέον.

Μας αρέσει αυτό το Midphase δεν σας αναγκάζει σε ένα πολυετές συμβόλαιο όπως, ας πούμε, το Bluehost (διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost). Η διαφάνεια είναι επίσης καλή. Το Midphase είναι ξεκάθαρο για το τι θα πληρώσετε όταν εγγραφείτε και πότε ανανεώνετε. Αν και ακούγεται μικρό, το να μην είναι σαφές σχετικά με τα ποσοστά ανανέωσης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη γραμμή (διαβάστε την κριτική μας στο Arvixe για να δείτε πώς).

Σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά, το Midphase είναι φθηνό, αλλά εξακολουθεί να έχει έναν εσωτερικό αγώνα. Όπως αναφέρθηκε, είναι ελαφρύ στις δυνατότητες όταν πρόκειται για κοινόχρηστα σχέδια, αλλά τα σχέδια WordPress είναι εντυπωσιακά. Παρόλο που δεν ακούγεται να κάνουμε τα σχέδια του WordPress πιο στρογγυλεμένα από το κοινόχρηστο, η τιμή για αυτά στο Midphase είναι φθηνότερη.

Παίρνετε πολλές περισσότερες δυνατότητες με λιγότερα χρήματα, κάνοντας τα σχέδια του WordPress να ξεχωρίζουν στη σύνθεση. Τούτου λεχθέντος, εάν δεν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε το WordPress, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα πιο ακριβό, λιγότερο πλούσιο σε χαρακτηριστικά πακέτο.

Τα κοινά σχέδια και τα WordPress είναι το επίκεντρο του Midphase. Αν και τα σχέδια VPS δεν είναι κακά, το cloud και τα ειδικά πακέτα είναι ακριβά, ειδικά κατά την ανανέωση. Για παράδειγμα, ο πιο ακριβός αποκλειστικός διακομιστής ξεκινά από περίπου 200 $, αλλά ανανεώνεται σε σχεδόν $ 500.

Προσπαθούμε όμως να μην βάλουμε πάρα πολύ βάρος σε αυτά τα ακριβά σχέδια, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι στην αγορά για έναν ειδικό διακομιστή γνωρίζουν τι ψάχνουν..

Η αγορά σας υποστηρίζεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία είναι τυπική για τους περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού. Παρόλο που μας αρέσει να βλέπουμε μεγαλύτερα παράθυρα επιστροφής χρημάτων, όπως η πολιτική 90 ημερών της InMotion Hosting ή η πολιτική της A2 Hosting ανά πάσα στιγμή, ένας μήνας θα πρέπει να είναι αρκετός για να δοκιμάσουμε την υπηρεσία (διαβάστε την κριτική μας για το InMotion Hosting).

Ευκολία στη χρήση

Θα σας συγχωρούσαν που πιστεύετε ότι το Midphase είναι το WestHost. Οι αδελφικές μάρκες έχουν πολλά κοινά ως έχουν, αλλά οι ιστότοποί τους είναι αντίγραφα άνθρακα μεταξύ τους. Υπάρχει η ίδια πλοήγηση, όπως και οι φωτογραφίες μετοχών και εάν έχετε διαβάσει την κριτική μας στο WestHost, γνωρίζετε ότι δεν είναι απαραίτητα καλό πράγμα.

Ωστόσο, δεν είναι κακό. Το Midphase αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με το GoDaddy, καθώς προσφέρει πολλές υπηρεσίες (διαβάστε την κριτική μας στο GoDaddy). Εξαιτίας αυτού, η εύρεση της φιλοξενίας που θέλετε μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά όταν δίνετε ίσο βάρος σε όλες τις υπηρεσίες.

Μόλις βρείτε ένα σχέδιο, το ταμείο είναι ρευστό. Το Midphase σάς ζητά να καταχωρίσετε έναν νέο τομέα ή να επιλέξετε έναν από εσάς που ήδη έχετε και προχωράτε στην επεξεργασία της πληρωμής σας. Θα σας ζητηθεί επίσης να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, όπως το Kinsta, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να μεταβείτε στο email σας για να βρείτε τα στοιχεία σύνδεσής σας (διαβάστε την κριτική μας στο Kinsta).

Μετά από αυτό, μπορείτε να συνδεθείτε στο CHI, το οποίο είναι το πλαίσιο χρεώσεων του Midphase. Ωστόσο, δεν μοιάζει με αυτό στην αρχή. Το CHI έχει πολλά πράγματα, οπότε είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τον ιστότοπό σας. Αν θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες σχετικά με τις βάσεις δεδομένων, τα αρχεία σας και πολλά άλλα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το cPanel (διαβάστε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων με τον οδηγό cPanel).

midphase-chi

Ωστόσο, η πλοήγηση στο cPanel είναι δύσκολη. Το CHI έχει μεγάλη έμφαση στην πώληση πρόσθετων προϊόντων, με την κύρια μορφή πλοήγησης να προορίζεται για διαφορετικές σελίδες προϊόντων. Τα μεγάλα εικονίδια σε αντίθεση με το μικροσκοπικό κορυφαίο μενού στην ενότητα διαχείρισης φιλοξενίας ιστοσελίδων σας δείχνει ποια είναι η εστίαση του CHI.

Παρόλα αυτά, είναι δύσκολο να χτυπήσεις το CHI, ειδικά με το πόσο χρήσιμο είναι. Το Midphase ενδιαφέρεται να διαφημίσει επιπλέον προϊόντα σε εσάς, αλλά το CHI είναι διαισθητικό και χρήσιμο. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει πολύ λίπος διαφήμισης που δεν έχει ακόμη κοπεί, γεγονός που κάνει το CHI να μοιάζει με ένα πιο ισχυρό εργαλείο από ό, τι είναι.

Πολύ πιο ισχυρό είναι το cPanel, το οποίο βρίσκεται στο επάνω μενού της ενότητας web hosting management. Πρόκειται για μια μετοχική κατασκευή του cPanel, οπότε μην περιμένετε βαθιά ενσωμάτωση με το WordPress όπως έχετε στο JustHost (διαβάστε την κριτική μας στο JustHost). Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι cPanel, που σημαίνει ότι είναι ένας ισχυρός και διαισθητικός πίνακας ελέγχου για τη διαχείριση του ιστότοπού σας.

midphase-review-cpanel

Υπάρχει πολύ καλό και λίγο κακό όσον αφορά τη φιλικότητα του Midphase. Μας αρέσει ο σχεδιασμός του CHI, ακόμα κι αν είναι φουσκωμένος με διαφημίσεις και η χρήση του cPanel για τη διαχείριση του ιστότοπού σας είναι πάντα ένα ασφαλές στοίχημα. Φαίνεται ότι το Midphase έχει ένα σταθερό θεμέλιο που έχει υποστεί υπερβολική επεξεργασία, οπότε κάποια απογύμνωση μπορεί να προχωρήσει πολύ.

Τύποι φιλοξενίας

Το Midphase διαθέτει κάθε τύπο φιλοξενίας που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε. Αν και οι αποκλειστικοί διακομιστές δεν εντυπωσιάζουν, τα κοινόχρηστα και τα WordPress σχέδια είναι υπέροχα. Η προσθήκη cloud hosting είναι επίσης ευχάριστη, επειδή πολλοί από τους ανταγωνιστές της Midphase δεν το προσφέρουν.

Η κοινή φιλοξενία είναι ο πυρήνας του lineup. Αυτός ο τύπος φιλοξενίας κάνει πολλούς ιστότοπους να μοιράζονται τους πόρους ενός μεμονωμένου διακομιστή. Επειδή ο οικοδεσπότης Ιστού μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους ιστότοπους με λιγότερους διακομιστές, τα κοινόχρηστα σχέδια είναι τα πιο φθηνά από τη δέσμη. Δυστυχώς, ωστόσο, υπάρχουν περιστασιακά προβλήματα ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας.

Τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress χρησιμοποιούν μια κοινόχρηστη δομή, αλλά είναι σχεδιασμένα για WordPress. Θα εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε τις ίδιες παγίδες που θα κάνατε με ένα κανονικό κοινόχρηστο σχέδιο, αλλά εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, θα έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως δωρεάν πρότυπα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα προγράμματα WordPress του Midphase είναι μόνο ημι-διαχειριζόμενα. Περιλαμβάνουν ένα απλό πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress τριών βημάτων και αυτόματες μη βασικές ενημερώσεις, αλλά η λειτουργία του ιστότοπού σας με το WordPress και η ενημέρωση του πυρήνα εξακολουθούν να βρίσκονται σε εσάς. Αν ψάχνετε για ένα πλήρως διαχειριζόμενο πρόγραμμα WordPress, διαβάστε τον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστού για WordPress.

Το Midphase προσφέρει διαμορφώσιμα σχέδια VPS που δεν είναι υπέροχα για την τιμή, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων από το οποίο φιλοξενείτε. Οι αποκλειστικοί διακομιστές είναι επίσης ακριβοί, με παρόμοιους διακομιστές σε άλλους παρόχους που κοστίζουν $ 20- $ 30 λιγότερο.

Η μεγάλη προσθήκη στη σύνθεση είναι η φιλοξενία cloud. Ο ιστότοπός σας εξακολουθεί να φιλοξενείται σε έναν μόνο διακομιστή, αλλά αυτός ο διακομιστής είναι συνδεδεμένος σε ένα υποκείμενο δίκτυο διακομιστών και έχει τη δυνατότητα να αντλεί πόρους από αυτούς. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα πρόσβαση στο σύνολο των υπολογιστικών πόρων σας, ανεξάρτητα από το εάν αντιμετωπίζετε διακοπή λειτουργίας, κατανεμημένη επίθεση άρνησης υπηρεσίας ή αύξηση της κυκλοφορίας.

Ταχύτητα & Ώρα

Δοκιμάζουμε την ταχύτητα φιλοξενίας ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας Pingdom Speed ​​Test και Load Impact. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αφορούν το πόσο γρήγορα φορτώνεται ο ιστότοπός σας, ο οικοδεσπότης φέρει κάποια ευθύνη. Δοκιμάζοντας μια κενή έκδοση του WordPress και χρησιμοποιώντας δύο εργαλεία για να δούμε την ταχύτητα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, προσπαθούμε να κατανοήσουμε όσο το δυνατόν πιο συνεκτικά την ταχύτητα.

Ωστόσο, αυτή η δέουσα επιμέλεια δεν βοηθά το Midphase. Η απόδοσή του ήταν κακή, κερδίζοντας 84 στα 100 από το Pingdom Speed ​​Test. Αν και αυτό το σκορ φαίνεται αξιοπρεπές δίπλα στην βαθμολογία 96 του A2 Hosting (διαβάστε την κριτική μας για το A2 Hosting), είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δοκιμάσαμε έναν ιστότοπο WordPress που δεν ήταν φορτωμένος με τίποτα εκτός από το προεπιλεγμένο θέμα.

δοκιμή μέσης φάσης-ταχύτητας

Εν ολίγοις, αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε πτωτική διακύμανση στο σκορ είναι κακό. Το Midphase χρειάστηκε 1,95 δευτερόλεπτα για να φορτώσει μια σελίδα 273,8KB, με το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου που αφιερώνεται στο πρόγραμμα περιήγησης να περιμένει τη ροή δεδομένων από το διακομιστή.

Το Load Impact δεν ήταν καλύτερο. Έστειλε 50 εικονικούς χρήστες στον διακομιστή μέσα σε πέντε λεπτά, μετρώντας τα αιτήματα που ικανοποιήθηκαν και το χρόνο απόκρισης για κάθε χρήστη. Το Midphase ξεκίνησε τη δοκιμή ψηλά, εναλλάσσοντας μεταξύ 405 χιλιοστά του δευτερολέπτου και έως 4,86 ​​δευτερολέπτων για τις λίγες χούφτες εικονικών χρηστών.

Καθώς η δοκιμή συνεχίστηκε, ο χρόνος φόρτωσης μειώθηκε δραματικά, σταθεροποιώντας περίπου στα 500 ms. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι απαντήσεις δεν πληρούνται. Αντί να προσπαθήσουν να εκπληρώσουν τα αιτήματα, αντιμετωπίστηκαν με σφάλματα, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο διακομιστής βρίσκεται στο σημείο διακοπής του.

μέση φάση-πρόσκρουση

Όταν δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι για έναν ιστότοπο, υπάρχουν γενικά πολλές αποτυχίες αιτήματος HTTP. Οι δοκιμές μας υποδηλώνουν ότι τα βασικά κοινόχρηστα σχέδια δεν έχουν αρκετούς πόρους για να περιηγηθούν, επομένως οποιοδήποτε φορτίο 50 ταυτόχρονων χρηστών ή παραπάνω, τουλάχιστον με βάση το μεμονωμένο μας παράδειγμα, θα σπάσει τον ιστότοπό σας.

Δεν μπορέσαμε να βρούμε εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Παρά το γεγονός ότι ισχυρίζεστε ότι θα επιστρέψετε τα χρήματά σας εάν αντιμετωπίσετε χρόνο διακοπής λειτουργίας σε μια ανάρτηση ιστολογίου του 2015, δεν μπορέσαμε να βρούμε τη ρήτρα στους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφουν λεπτομερώς τι εγγυάται ο χρόνος λειτουργίας. Δεν είχαμε χρόνο διακοπής λειτουργίας, αλλά το Midphase δεν εγγυάται τίποτα αν το κάνετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Ασφάλεια

Όπως και τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι καλά, αν είναι περίεργα. Τα κοινόχρηστα σχέδια δεν έχουν τίποτα ως προς την ασφάλεια, αλλά τα σχέδια WordPress έχουν πολλά να προσφέρουν. Παρόλα αυτά, υπάρχει μια μεγάλη τρύπα στη σουίτα ασφαλείας και στις δύο περιοχές.

Το Midphase δεν περιλαμβάνει πιστοποιητικό SSL / TLS με το πρόγραμμά σας. Αυτό το πιστοποιητικό λέει βασικά στο πρόγραμμα περιήγησης που συνδέεται στον ιστότοπό σας ότι μπορεί να είναι αξιόπιστο. Επιβεβαιώνοντας αυτό, το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να ανοίξει μια κρυπτογραφημένη σύνδεση και να προστατεύσει τα δεδομένα χρήστη που μεταφέρονται στον ιστότοπό σας.

Τα πιστοποιητικά SSL / TLS είναι απαραίτητα για τη λειτουργία ενός ιστότοπου, επειδή οι μηχανές αναζήτησης θα θάβουν ιστότοπους που δεν διαθέτουν. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού περιλαμβάνουν έναν δωρεάν – διαβάστε την κριτική SIteGround για παράδειγμα – οπότε η παράλειψη του Midphase είναι περίεργη.

Ωστόσο, το Cloudflare περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια. Ο οδηγός μας για το Cloudflare εξηγεί πώς λειτουργεί η υπηρεσία και την προέλευσή της, αλλά το μικρό είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο και πιο ασφαλές.

Βασικά, είναι ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου, που σημαίνει ότι παίρνει στοιχεία από τον ιστότοπό σας και τα αποθηκεύει σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Όταν κάποιος προσπαθεί να φορτώσει τον ιστότοπό σας, ορισμένα στοιχεία θα προέρχονται από το δίκτυο Cloudflare και όχι από τον διακομιστή.

Με την επεξεργασία αιτημάτων με αυτόν τον τρόπο, απαιτείται λιγότερος χρόνος για τη φόρτωση του ιστότοπού σας, επειδή η φυσική απόσταση αυτών των στοιχείων είναι συνήθως κοντά στον χρήστη. Κάνει επίσης τον ιστότοπό σας πιο ασφαλή. Τα αιτήματα έρχονται μέσω ενός δικτύου διακομιστών, επομένως οι επιθέσεις DDoS μπορούν να εντοπιστούν και να σταματήσουν πριν φτάσουν στον διακομιστή του Midphase.

Αυτό είναι όμως για τα κοινά σχέδια. Τα σχέδια του WordPress συνοδεύονται από μια σταθερή λειτουργία ασφαλείας με τη μορφή κατάργησης κακόβουλου λογισμικού. Το Midphase περιλαμβάνει ένα εργαλείο που βασικά είναι ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς για τον ιστότοπό σας, σαρώνοντας και αφαιρώντας πιθανά σκουπίδια που σχετίζονται με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, προτού σας οδηγήσει εκτός σύνδεσης.

Η σουίτα ασφαλείας είναι σταθερή. Το Midphase περιλαμβάνει αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, προστασία DDoS, αντίγραφα ασφαλείας και CDN, αλλά δεν θα έχουν όλοι οι χρήστες αυτές τις δυνατότητες. Εάν δεν σας ενδιαφέρει το WordPress, δεν είστε τυχεροί ως προς την ασφάλεια. Μας αρέσουν τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν, απλώς θα θέλαμε να δούμε περισσότερα από αυτά.

Μυστικότητα

Το Midphase, όπως το αδερφό του WestHost, ενδιαφέρεται για το απόρρητό σας. Είναι ανακουφιστικό να βλέπουμε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστού που ανήκει σε μια μεγαλύτερη εταιρεία να συνεχίσει να προσπαθεί να αποκρύψει τα προσωπικά σας στοιχεία, σε αντίθεση με την Endurance International Group (διαβάστε την κριτική μας στο iPage για να μάθετε για μια μάρκα EIG).

Αυτό ξεκινά με το απόρρητο τομέα. Κατά την εγγραφή ενός τομέα, καταχωρείτε επίσης τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης email, του ονόματος, του αριθμού τηλεφώνου και άλλων. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων που είναι δημόσια διαθέσιμη στο διαδίκτυο, καθιστώντας τον πρωταρχικό στόχο για την εξόρυξη δεδομένων.

Ωστόσο, εάν καταχωρίσετε τον τομέα σας ιδιωτικά, θα παρακάμψετε αυτά τα ζητήματα. Τα δεδομένα σας αντικαθίστανται από τον καταχωρητή, που σημαίνει ότι όποτε κάποιος αναζητά την εγγραφή τομέα σας, θα βλέπει “Midphase” αντί για το όνομά σας. Το Midphase περιλαμβάνει το απόρρητο τομέα με οποιαδήποτε νέα εγγραφή τομέα για το πρώτο έτος.

Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν, όπως συμβαίνει με το DreamHost (διαβάστε την κριτική μας στο DreamHost). Το πρώτο έτος είναι δωρεάν, αλλά θα χρεώνεστε 10 $ ετησίως μετά από αυτό. Παρ ‘όλα αυτά, το Midphase είναι ένας από τους λίγους οικοδεσπότες Ιστού που προσφέρουν ιδιωτικό απόρρητο τομέα για οποιαδήποτε διάρκεια δωρεάν, κάτι που κερδίζει στο βιβλίο μας.

Η πολιτική απορρήτου είναι επίσης μια νίκη. Όπως 1&1 IONOS (διαβάστε το 1 μας&1 κριτική IONOS), το Midphase αντιμετωπίζει τα προσωπικά σας στοιχεία με απόλυτο σεβασμό. Αν και τα στοιχεία σας συλλέγονται για την επεξεργασία πληρωμών, τηρώντας την επιβολή του νόμου και τη συντήρηση της υπηρεσίας, δεν πωλούνται ή κοινοποιούνται σε άλλα τρίτα μέρη.

Χρησιμοποιούμε ένα διαφορετικό πρότυπο για το απόρρητο των οικοδεσποτών ιστού από αυτό που κάνουμε για τις αξιολογήσεις VPN και το Midphase βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του φράχτη. Μόνο μερικές μάρκες φαίνεται να ενδιαφέρονται για το απόρρητο, με το DreamHost και το 1&1 IONOS στην πρώτη γραμμή. Είναι ανακουφιστικό να βλέπεις το Midphase να συμμετέχει στις τάξεις του.

Υποστήριξη

Ένα από τα πλεονεκτήματα του CHI είναι ότι υπάρχει ένα κουμπί υποστήριξης στην κύρια οθόνη. Η πλοήγηση εκεί θα εμφανίσει τη σελίδα υποστήριξής σας, η οποία έχει συνδέσμους για την υποβολή αιτήματος μέσω email ή την έναρξη ζωντανής συνομιλίας και τις ώρες λειτουργίας για κάθε τμήμα. Υπάρχει επίσης μια ενότητα για το PIN υποστήριξης του τηλεφώνου σας, εάν το χρειάζεστε.

midphase-startersite

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει μια ενότητα συνομιλιών πρόσφατης υποστήριξης, η οποία δείχνει την αλληλογραφία σας με την υποστήριξη του Midphase μέσω email. Αν και μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία μέσω email, το CHI σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε το αρχείο της συνομιλίας σας και να απαντήσετε.

Όταν φτάσαμε, ένας αντιπρόσωπος επανήλθε σε περίπου τέσσερις ώρες, κάτι που είναι καλό. Η ζωντανή συζήτηση είναι επίσης σταθερή, ακόμα κι αν δεν είναι στο επίπεδο του SiteGround (διαβάστε την κριτική του SiteGround). Η άμεση επαφή είναι πιθανώς η καλύτερη λύση επειδή οι πόροι αυτοβοήθειας, αν και χρήσιμοι, είναι αδέξιοι.

midphase-knowledgebase

Η βάση γνώσεων είναι δύσκολο να μετακινηθεί, παρά το γεγονός ότι τα άρθρα είναι λεπτομερή. Το Midphase έχει μια σταθερή βάση γνώσης από την άποψη του περιεχομένου – τα άρθρα γεμίζουν με στιγμιότυπα οθόνης, υπάρχουν οδηγίες βήμα προς βήμα κ.λπ. – αλλά η χρονολογημένη πλοήγηση θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη δουλειά.

Η ετυμηγορία

Το Midphase είναι εντυπωσιακό όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά, αν επιλέξετε το σωστό πλάνο. Η τιμή δεν είναι ούτε κακή, αλλά όταν η ταχύτητα μπαίνει στην εξίσωση, δεν φαίνεται πολύ ζεστή. Δεν είναι ένας κακός οικοδεσπότης Ιστού, ειδικά με την αφοσίωση στο απόρρητο και τα καλούδια με τα προγράμματα WordPress, αλλά μπορείτε να λάβετε ένα πιο ολοκληρωμένο σχέδιο για την ίδια τιμή με έναν άλλο πάροχο.

Τι πιστεύετε για το Midphase; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map