MDDHosting Review – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση φιλοξενίας MDD

Το MDDHosting είναι μια μικρή ανεξάρτητη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που μεγαλώνουμε. Προσφέρει πολλές δυνατότητες, καλές ταχύτητες και μεγάλη ασφάλεια και όλα σε πολύ χαμηλή τιμή. Δείτε την πλήρη κριτική MDDHosting για λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία.


Το MDDHosting είναι ένας ανεξάρτητος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που ιδρύθηκε το 2007 με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε μεγάλες επιχειρήσεις και στους αρχάριους φιλοξενία ιστοσελίδων. Επιτυγχάνει σε αυτό, επίσης, με απίστευτη ταχύτητα, μια μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών και χαμηλό σημείο τιμών. Το MDDHosting γίνεται αγαπημένο εδώ στο Cloudwards.net και είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Σε αυτήν την κριτική MDDHosting, θα διερευνήσουμε τι διαχωρίζει την υπηρεσία εκτός από το πακέτο φιλοξενίας ιστού. Αφού ξεκινήσαμε έναν ιστότοπο με το πιο φθηνό σχέδιο, δοκιμάσαμε τη χρηστικότητα, τις δυνατότητες, την ταχύτητα και πολλά άλλα για να δώσουμε μια πλήρη εικόνα του τι προσφέρει η υπηρεσία.

Αυτό που προσφέρει είναι μια εμπειρία φιλοξενίας ιστού που δεν υποτιμά τις δυνατότητες ή την ασφάλεια, παρά τη μέτρια τιμή. Δείχνει τον εφησυχασμό της αγοράς web hosting στην τρέχουσα μορφή της και πόσο καλύτερα μπορεί να δοθεί νέες τεχνολογίες.

mddhosting-slider1

mddhosting-slider2

mddhosting-slider3

mddhosting-slider4

mddhosting-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για MDDHosting

Χαρακτηριστικά

Πολλές από τις δυνατότητες του MDDHosting επικεντρώνονται στην απόδοση παρά στις φανταστικές προσθήκες. Αντί να πάρει μερικές, ειλικρινά άχρηστες, πιστώσεις διαφημίσεων για το Bing και το Google όπως κάνετε με το iPage (διαβάστε την κριτική μας στο iPage), το MDDHosting εστιάζει τη σειρά χαρακτηριστικών του γύρω από την απόδοση και την ασφάλεια, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες σας φτάνουν γρήγορα και με ασφάλεια (εάν θέλετε να κάνετε περισσότερο από το Google Ads, ανατρέξτε στο άρθρο συμβουλών του Google Ads).

Αυτό ξεκινά με τον διακομιστή ιστού LiteSpeed. Με τους περισσότερους οικοδεσπότες ιστού, θα λάβετε έναν διακομιστή Apache, που είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα διακομιστή ιστού που χρησιμοποιείται ευρέως, επειδή μπορεί να επεκταθεί με εφαρμογές όπως το ModSecurity. Το LiteSpeed ​​είναι μια πληρωμένη, ιδιόκτητη εναλλακτική λύση που μπορεί να μειώσει το φορτίο διακομιστή έως και 50 τοις εκατό.

Εξακολουθεί να διαθέτει τις δυνατότητες του Apache, όπως ModSecurity, κατανεμημένη προστασία επίθεσης άρνησης υπηρεσίας, .htaccess και υποστήριξη HTTP / 2. Τούτου λεχθέντος, το μειωμένο φορτίο σημαίνει ότι οι ιστότοποι που φιλοξενούνται σε έναν κοινόχρηστο διακομιστή LiteSpeed ​​θα φορτώνονται γενικά γρηγορότερα από αυτούς που φιλοξενούνται σε διακομιστές Apache, ειδικά εάν οι πόροι εξαπλώνονται.

Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα το LiteSpeed ​​Cache. Το εργαλείο προσωρινής αποθήκευσης επικοινωνεί απευθείας με τον διακομιστή LiteSpeed ​​για να βελτιώσει τους χρόνους φόρτωσης. Αν και υποστηρίζεται σχεδόν σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, υπάρχει μια δωρεάν προσθήκη WordPress που μπορείτε να εγκαταστήσετε εάν βρίσκεστε σε αυτήν την πλατφόρμα (διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους για τη χρήση του WordPress για να μάθετε πώς να το κάνετε).

Περαιτέρω αύξηση της ταχύτητας είναι το Cloudflare Railgun. Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό Cloudflare για να μάθετε σχετικά με το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου στο σύνολό του, αλλά το Railgun, ειδικότερα, είναι ένα επαναστατικό εργαλείο φιλοξενίας ιστοσελίδων που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε προσωρινά κρυφή αντικείμενα που δεν ήταν προσβάσιμα. Αυτό αυξάνει την ταχύτητά σας πέρα ​​από αυτό που μπορεί να κάνει ένα κανονικό εργαλείο προσωρινής αποθήκευσης.

Δεν είναι συνήθως δωρεάν, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι χρειάζεστε λογαριασμό Cloudflare Business 200 $ ανά μήνα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Railgun, αλλά επειδή το MDDHosting είναι συνεργάτης που έχει βελτιστοποιηθεί στο Cloudflare, λαμβάνετε το Railgun με τη φιλοξενία σας και όχι περισσότερο από ένα λεπτό. Θα λάβουμε 200 $ ανά μήνα βελτιστοποιητή πάνω από 200 $ σε πιστωτικές διαφημίσεις κάθε μέρα.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, το MDDHosting προσφέρει μια ενοποίηση με το SitePad Website Builder. Είναι ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα δημιουργίας με περίπου 350 θέματα έτοιμα, αλλά αισθάνεται σαν μια εξαίρεση του Weebly περισσότερο από μια επιλογή για τον καλύτερο οδηγό δημιουργίας ιστότοπων (διαβάστε την κριτική μας στο Weebly).

mddhosting-review-sitepad

Υπάρχουν επίσης πολλές δυνατότητες ασφαλείας, αλλά θα φτάσουμε σε αυτές στην ενότητα “ασφάλεια” παρακάτω. Όσον αφορά τις δυνατότητες χωρίς ασφάλεια, το MDDHosting είναι εξαιρετικό, εστιάζοντας το εύρος των προσφορών του στην αύξηση της απόδοσης του ιστότοπού σας αντί να παρέχει σχεδόν χωρίς νόημα πρόσθετα.

Επισκόπηση λειτουργιών MDDHosting

Λογότυπο MDDHostingwww.mddhosting.com

Ξεκινά από 400 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Τύποι διακομιστή

Κοινή φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Διαχειριζόμενο WordPress

Φιλοξενία Cloud

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία μεταπωλητών

Χρηστικότητα

Πρόσβαση FTP

Πρόσβαση SSH

cPanel

Πρόσβαση ρίζας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Δημιουργία ιστότοπου

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Ασφάλεια

Απόρρητο τομέα

Κρυπτογράφηση SSL

Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Προστασία DDoS

sFTP

Υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Τηλεφωνική υποστήριξη
Χρέωση & μόνο πωλήσεις

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Σεμινάρια

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Υποστήριξη 24/7

Τιμολόγηση

Το MDDHosting είναι φθηνό, ευέλικτο και διαφανές, τα οποία είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε όταν πρόκειται για τιμολόγηση. Δεν θα πληρώσετε πολλά για να λάβετε ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα φιλοξενίας, αρκεί να παραλείψετε τις επιλογές VPS και το MDDHosting είναι σαφές καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταμείου για το ποσό που θα πληρώσετε.

Τα πακέτα cloud κατανέμονται σε εννέα βαθμίδες, που κυμαίνονται από τα φτηνά επίπεδα Hostinger (διαβάστε την κριτική Hostinger) έως και σχέδια άνω των 100 $ ανά μήνα. Αυτό όμως είναι καλό. Το MDDHosting παρουσιάζει τη δύναμη και την ευελιξία του cloud hosting, επιτρέποντας στους νεοεισερχόμενους και στους χρήστες ισχύος να βρουν ένα σχέδιο που να ταιριάζει σε αυτούς.

Η τιμή δεν είναι κακή. Τα σχέδια ξεκινούν από 4 $ το μήνα για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το οποίο, αν και όχι τόσο φθηνό όσο το 1&1 Το IONOS, είναι φθηνότερο από σχεδόν κάθε άλλο web host (διαβάστε το 1 μας&1 κριτική IONOS).

Το MDDHosting είναι επίσης ευέλικτο στη διάρκεια της φιλοξενίας του. Τα πακέτα cloud μπορούν να αγοραστούν σε διάρκεια ενός μηνός, τριών μηνών, έξι μηνών, ενός έτους, δύο ετών και τριών ετών, ώστε να μπορείτε να βρείτε μια διάρκεια που σας ταιριάζει. Υπάρχει μια μικρή έκπτωση στα πολυετή προγράμματα, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε το μηνιαίο επιτόκιο να ξεπερνά (διαβάστε την κριτική μας στο Arvixe για να δείτε ένα παράδειγμα αυτού).

Τα σχέδια VPS, από την άλλη πλευρά, δεν είναι τόσο καυτά. Αν κερδίσετε το πολυετές συμβόλαιο που έχει τη μεγαλύτερη έκπτωση, θα ξοδέψετε χιλιάδες, ακόμη και στο βασικό πρόγραμμα. Αυτό αγνοεί ότι το MDDHosting δεν περιλαμβάνει το πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών Softaculous ή το διακομιστή ιστού LiteSpeed.

Επιπλέον, παρόλο που έχετε πρόσβαση root στον διακομιστή, το MDDHosting δεν προσφέρει μη διαχειριζόμενα προγράμματα VPS, πράγμα που σημαίνει ότι θα πληρώνετε πάντα, ακόμα κι αν θέλετε να διαχειριστείτε μόνοι σας τον διακομιστή. Εάν είστε προγραμματιστής και θέλετε να αποθηκεύσετε μερικά οστά σε σχέδια VPS, διαβάστε την κριτική φιλοξενίας A2.

Τα σχέδια cloud είναι το αστέρι της παράστασης και αν και αυτό συνήθως σημαίνει έλλειψη ευελιξίας, αυτό δεν συμβαίνει με το MDDHosting. Επειδή προσφέρονται τόσα πολλά επίπεδα φιλοξενίας cloud, το εύρος μπορεί να φιλοξενήσει σχεδόν οποιονδήποτε χρήστη, κάτι που ωθεί τα σχέδια VPS ακόμη περισσότερο.

Ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε, θα έχετε 30 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη. Αν και το DreamHost προσφέρει 97 ημέρες και το InMotion Hosting προσφέρει 90 ημέρες, ένας μήνας πρέπει να είναι αρκετός χρόνος για να δοκιμάσετε το MDDHosting.

Ευκολία στη χρήση

Το ξεκίνημα με το MDDHosting είναι απλό, κυρίως επειδή προσφέρει μόνο λίγες υπηρεσίες. Σε αντίθεση με το GoDaddy, το οποίο πνίγει την αρχική σελίδα του με το τεράστιο φάσμα υπηρεσιών του, το MDDHosting διαθέτει μια συμπυκνωμένη σύνθεση, καθιστώντας τη διαδικασία εύρεσης του σωστού σχεδίου απλή (διαβάστε την κριτική μας στο GoDaddy).

Αφού επιλέξετε ένα πρόγραμμα, το MDDHosting θα σας ζητήσει να καταχωρήσετε έναν νέο τομέα, να μεταφέρετε έναν δικό σας ή να υποδείξετε έναν εγγεγραμμένο σε άλλο πάροχο. Στη συνέχεια, θα σταλεί σε μια σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς που περιγράφει λεπτομερώς το σχέδιό σας, μαζί με πρόσθετα που συνοδεύουν.

mddhosting-review-checkout

Σε αντίθεση, ας πούμε, Bluehost (διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost), το MDDHosting δεν προεπιλέγει πρόσθετα. Παίρνετε την επιλογή να προσθέσετε SpamExperts και SiteLock, αλλά είναι σαφές ότι το MDDHosting δεν προσπαθεί να σας τραβήξει με προεπιλογή πακέτων που ίσως δεν θέλετε.

Πριν ολοκληρώσετε την ολοκλήρωση της αγοράς, πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και το MDDHosting ζητά πολλά, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο βρήκατε την υπηρεσία. Παρόλο που δεν ακούγεται το να ρωτάτε για την πηγή παραπομπής, το MDDHosting απαιτεί από εσάς να το εισαγάγετε, κάτι που είναι ενοχλητικό.

Με την κατάργηση, θα ορίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στην τελική σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, επομένως δεν θα χρειαστεί να μεταβείτε στο email σας για να εντοπίσετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας. Το MDDHosting διαθέτει κλειστό σύστημα, που σημαίνει ότι μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα από το ταμείο στον πίνακα ελέγχου σας.

Η περιοχή πελάτη είναι ένα ανθρωπογενές αντίγραφο του InMotion Hosting (διαβάστε την αναθεώρηση InMotion Hosting), παρά το γεγονός ότι και οι δύο είναι ανεξάρτητοι οικοδεσπότες Ιστού. Εάν το MDDHosting πρόκειται να αντιγράψει έναν άλλο οικοδεσπότη Ιστού εδώ, το InMotion Hosting είναι μια καλή επιλογή. Διακρίνεται ως προς τη χρηστικότητα, όπως και το MDDHosting, με μια σαφή περιοχή πελατών που εμφανίζει τις υπηρεσίες σας, τα εισιτήρια υποστήριξης και τα τιμολόγια χωρίς να είναι πολύ γεμάτη.

mddhosting-review-client-area

Στην καρτέλα “υπηρεσίες”, θα βρείτε τον λογαριασμό φιλοξενίας σας, ο οποίος θα εμφανίσει μια σελίδα διαχείρισης που εμφανίζει το χώρο του δίσκου σας, τη χρήση του εύρους ζώνης και πολλά άλλα. Ένα μενού ενεργειών στην αριστερή πλευρά σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο cPanel, να αποκτήσετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε τον λογαριασμό σας και να ζητήσετε ακύρωση.

Παρόλο που προσφέρεται το cPanel, δεν χρειάζεται να πάτε συχνά εκεί. Το MDDHosting διαθέτει ένα πλαίσιο γρήγορων συνδέσμων στη σελίδα διαχείρισης φιλοξενίας που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε κοινές λειτουργίες cPanel, όπως ο διαχειριστής αρχείων και οι λογαριασμοί email σας. Κάτω από αυτό, εμφανίζονται και οι διακομιστές ονομάτων σας.

Μπορείτε να μπείτε στο χώμα με το cPanel, αλλά η εφαρμογή του MDDHosting είναι πιο γεμάτη από τις περισσότερες. Δεν είναι δύσκολο στη χρήση, αλλά έχει περισσότερες επιλογές από την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων μας με επιλογές cPanel. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό είναι καλό, επειδή τα πρόσθετα σάς επιτρέπουν να αποκτήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετα εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και να βρείτε νέα θέματα για τον ιστότοπό σας.

mddhosting-review-cpanel

Η διαδικασία ολοκλήρωσης των πολλαπλών βημάτων είναι μεγάλη, αλλά το MDDHosting είναι μια χαρά που χρησιμοποιείται διαφορετικά. Η περιοχή του πελάτη είναι απλή, τα ράφια του cPanel είναι εφοδιασμένα και δεν χρειάζεται να ανοίξετε το email σας για να μάθετε πώς να συνδεθείτε. Από την επιλογή ενός σχεδίου έως τη διαχείριση του ιστότοπού σας, το MDDHosting είναι ρευστό.

Τύποι φιλοξενίας

Το MDDHosting έχει μια μη παραδοσιακή σειρά σχεδίων. Αντί να επικεντρώνεται σε φθηνά κοινόχρηστα και διαχειριζόμενα πακέτα WordPress, εστιάζει στην φιλοξενία cloud. Αυτή η αρχιτεκτονική είναι τέλεια για το WordPress, όπως μπορείτε να δείτε στον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων για WordPress, αλλά δεν υπάρχουν ειδικά προγράμματα WordPress.

Ωστόσο, η φιλοξενία cloud δεν είναι απλώς ένας γενικός όρος. Σε αντίθεση με το Pagely, το οποίο υλοποιεί VPS cloud ή ειδικό cloud hosting, το MDDHosting προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία cloud (διαβάστε την κριτική μας Pagely). Ωστόσο, η κοινή χρήση cloud hosting είναι μια αναβάθμιση από την τυπική κοινή φιλοξενία σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις.

Όταν ξεκινάτε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα, φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας σε έναν διακομιστή με άλλους χρήστες. Ο διακομιστής διαθέτει ένα περιορισμένο ποσό πόρων, αλλά δεν υπάρχει όριο στο ποσό που μπορείτε να λάβετε εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος χρήστης. Εξαιτίας αυτού, οι ιστότοποι ανταγωνίζονται συχνά για πόρους, γεγονός που οδηγεί σε σφάλματα φόρτωσης σελίδας και σε αργές ταχύτητες (διαβάστε την κριτική Midphase για να τη δείτε σε δράση).

Το Cloud hosting εξακολουθεί να φιλοξενεί τον ιστότοπό σας σε έναν μόνο διακομιστή, αλλά αυτός ο διακομιστής μπορεί να καλέσει ένα δίκτυο υποκείμενων διακομιστών για επιπλέον πόρους. Υπάρχουν δύο λόγοι που είναι επωφελείς. Το πρώτο είναι ότι ο ιστότοπός σας, θεωρητικά, δεν θα πάει ποτέ εκτός σύνδεσης. Με την αποθήκευση περιττών αντιγράφων του ιστότοπού σας σε άλλους διακομιστές, το MDDHosting θα έχει πάντα κάτι για να εξυπηρετεί έναν χρήστη.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι μπορείτε πάντα να προσθέσετε πόρους στο σχέδιό σας. Σε αντίθεση με την κανονική κοινόχρηστη φιλοξενία, έχετε μια ειδική ποσότητα επεξεργασίας, χώρο στο δίσκο και μνήμη RAM και μπορείτε να τα αυξήσετε χωρίς να μεταβείτε σε άλλο διακομιστή. Επειδή οι διακομιστές cloud είναι διασυνδεδεμένοι, το MDDHosting πρέπει απλώς να μετακινήσει έναν διακόπτη.

Αυτό που ξεχωρίζει για αυτήν την προσέγγιση δεν είναι ότι το MDDHosting προσφέρει πακέτα cloud. Το Kinsta, για παράδειγμα, είναι χτισμένο γύρω από το cloud hosting (διαβάστε την κριτική μας για το Kinsta). Αυτό που είναι υπέροχο για το MDDHosting είναι ότι καθιστά προσβάσιμη τη φιλοξενία cloud. Τα πακέτα είναι φθηνότερα από τις περισσότερες κοινόχρηστες επιλογές, ενώ προσφέρουν όλα τα αρνητικά πακέτα cloud.

Υπάρχουν επίσης σχέδια VPS, τα οποία εξακολουθούν να αποθηκεύουν τον ιστότοπό σας σε κοινόχρηστο διακομιστή, αλλά το κάνουν σε έναν εικονικό διακομιστή με αποκλειστικούς πόρους. Τα σχέδια VPS είναι το υψηλότερο σημείο της σειράς, με το πιο φθηνό σχέδιο να είναι σχεδόν 70 $ ανά μήνα. Λείπουν επίσης σημαντικές δυνατότητες, όπως το πρόγραμμα εγκατάστασης της εφαρμογής Softaculous.

Η ολοκλήρωση της σειράς είναι πακέτα μεταπωλητών, τα οποία φαίνεται να αποτελούν δέσμες κοινής φιλοξενίας cloud στο δίκτυο του MDDHosting. Έχουν κάποιες ασυνήθιστες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα υπερπώλησης του λογαριασμού σας πέρα ​​από τους περιορισμούς χώρου, αλλά είναι βασικά πακέτα μεταπωλητών διαφορετικά.

Ταχύτητα & Ώρα

Η ταχύτητα φιλοξενίας ιστού είναι ένα πολύπλοκο θέμα, με πολλές μεταβλητές να παίζουν πόσο γρήγορα φορτώνεται ο ιστότοπός σας. Εξαιτίας αυτού, δοκιμάζουμε μια κενή έκδοση του WordPress που είναι εγκατεστημένη στο πιο φθηνό σχέδιο με δύο εργαλεία: Pingdom Speed ​​Test και Load Impact. Με αυτόν τον τρόπο μας επιτρέπει να διατηρούμε τις μεταβλητές στο ελάχιστο και να βλέπουμε την ταχύτητα από δύο γωνίες.

Όλη η βελτιστοποίηση που αναφέραμε στην ενότητα “δυνατότητες” αποδίδει εδώ. Το MDDHosting είναι εκπληκτικά γρήγορο, αξίζει τον ταχύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων και ανταγωνίζεται τις ταχύτητες του Kinsta και του A2 Hosting σε σχέδια που κοστίζουν το μισό. Η υποδομή cloud, η χρήση διακομιστών LiteSpeed ​​και το Cloudflare Railgun δείχνουν τη δύναμή τους.

Η MDDHosting σημείωσε 96 στα 100 από το Pingdom Speed ​​Test, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ότι ο ιστότοπος είναι όσο πιο γρήγορος μπορεί. Η μόνη υποβάθμιση ταχύτητας προήλθε από το γεγονός ότι είχαμε εγκαταστήσει οτιδήποτε στον ιστότοπο, κάτι που θα έπρεπε να αναμένεται. Δεδομένων των πολλαπλών επιπέδων προσωρινής αποθήκευσης του MDDHosting, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να παραμείνει γρήγορος, ακόμα και όταν είναι φορτωμένος με περιεχόμενο.

mddhosting-review-speed-test

Η δοκιμή φόρτωσης αντίκτυπου δεν ήταν τόσο καλή, αλλά είναι πιο αποχρωματισμένη από τους περισσότερους οικοδεσπότες ιστού. Το Load Impact έστειλε 50 εικονικούς χρήστες στον ιστότοπό μας για πέντε λεπτά, μετρώντας τα αιτήματα και τους χρόνους απόκρισης για κάθε χρήστη. Λάβαμε ένα σφάλμα ορίου απόδοσης, το οποίο υποδηλώνει ότι ο διακομιστής εξαντλήθηκε των πόρων και άρχισε να επιτυγχάνει επίπεδες αιτήσεις.

mddhosting-review-load-impact

Από τα 2.410 αιτήματα HTTP, ωστόσο, μόνο ένα αντιμετωπίστηκε με σφάλμα. Σε αντίθεση με τις άλλες δοκιμές μας, αυτό δεν είναι επαναστατικό για το MDDHosting στο σύνολό του. Το Load Impact δείχνει ότι το πιο βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας cloud διακόπτει περίπου 50 ταυτόχρονους χρήστες, αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξετε διακομιστές για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

Όπως περιγράφεται στην ενότητα “τύποι φιλοξενίας”, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους πόρους στον διακομιστή σας χωρίς διακοπή λειτουργίας. Το MDDHosting θα καλέσει απλώς άλλους διακομιστές στο δίκτυό του. Αυτό σημαίνει ότι εάν η κυκλοφορία σας αυξάνεται και χρειάζεστε περισσότερο καύσιμο, μπορείτε να την προσθέσετε χωρίς να αποσυνδεθείτε από τον ιστότοπό σας.

Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να έχετε χρόνο διακοπής λειτουργίας. Το MDDHosting έχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 1.000 τοις εκατό και δεν είναι απλώς ανοησίες μάρκετινγκ. Εάν αντιμετωπίσετε χρόνο διακοπής λειτουργίας, μπορείτε να ζητήσετε 10 φορές το ποσό της πίστωσης υπηρεσίας. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για μία ώρα, μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν 10 ώρες φιλοξενίας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ισχύει μόνο για διακοπή λειτουργίας στο MDDHosting, όπως και όλες οι εγγυήσεις λειτουργίας. Εάν βγάζετε τον ιστότοπό σας εκτός σύνδεσης, το MDDHosting δεν μπορεί να σας βοηθήσει.

Ασφάλεια

Το MDDHosting προσφέρει ό, τι θέλουμε όσον αφορά την ασφάλεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, διαπιστώνουμε ότι οι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν ορισμένες δυνατότητες ασφαλείας και παραλείπουν άλλες, κάνοντας τα σχέδια να αισθάνονται αποσυνδεδεμένα (διαβάστε την αναθεώρησή μας στο WestHost για ένα παράδειγμα αυτού). Το MDDHosting, από την άλλη πλευρά, προσφέρει μια γεύση από όλα, επιτρέποντας στον ιστότοπό σας να παραμείνει ασφαλής σε όλα τα μέτωπα.

Περιλαμβάνεται η πρόσβαση SFTP και SSH, η οποία θα διασφαλίσει ότι η σύνδεσή σας με τον διακομιστή δεν θα διακοπεί κατά τη μεταφορά ή την αλλαγή αρχείων. Αυτή η πρόσβαση μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί κατόπιν εντολής, οπότε πρέπει να την επιτρέψετε μόνο όταν τη χρειάζεστε.

Οι διακομιστές προστατεύονται με ModSecurity, το οποίο είναι ένα τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού που έχει δημιουργηθεί για διακομιστές Apache. Ένα τείχος προστασίας εφαρμογής ιστού χρησιμοποιεί ένα σύνολο κανόνων για να αποκλείει ή να επιτρέπει την κυκλοφορία σε μετατροπή HTTP. Αυτό μπορεί, για παράδειγμα, να αποτρέψει επιθέσεις, όπως μια ένεση SQL, που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τον διακομιστή σας (διαβάστε τον οδηγό SSL εναντίον TLS για ένα παράδειγμα μιας τέτοιας επίθεσης).

Ωστόσο, δεν θα δείτε ποτέ το τείχος προστασίας της εφαρμογής ιστού. Αυτό που θα δείτε είναι το SiteLock. Το SiteLock είναι βασικά ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς για τον ιστότοπό σας, προστατεύοντάς το από κακόβουλο λογισμικό ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Το MDDHosting παρέχει SiteLock Lite, το οποίο παρέχει καθημερινή σάρωση κακόβουλου λογισμικού και παρακολούθηση μαύρης λίστας για έως και πέντε σελίδες, με κάθε πακέτο.

Υπάρχουν πιο προηγμένες εκδόσεις του SiteLock που προσφέρουν κατάργηση κακόβουλου λογισμικού και υψηλότερο όριο σελίδας εάν τις θέλετε, αλλά η βασική έκδοση που περιλαμβάνει το MDDHosting είναι εξαιρετική.

Επίσης περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά σας ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι γενικά κρυμμένα πίσω από ένα paywall ή προορίζονται για πιο ακριβά σχέδια. Με το MDDHosting, λαμβάνετε τα πάντα, ανεξάρτητα από την τιμή που πληρώνετε.  

Μυστικότητα

Το απόρρητο είναι, ευτυχώς, απλό με το MDDHosting. Αν και δεν είναι τόσο υψηλό όσο το DreamHost (διαβάστε την κριτική μας στο DreamHost), η πολιτική απορρήτου χωρίς ανοησίες καθιστά σαφές ότι η MDDHosting δεν δραστηριοποιείται στην πώληση των προσωπικών σας πληροφοριών. Ωστόσο, θα θέλαμε να δούμε βελτιώσεις σε μερικούς τομείς.

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να δούμε δωρεάν απόρρητο τομέα Κατά την εγγραφή ενός τομέα, δημιουργείτε επίσης μια εγγραφή που περιέχει το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τη διεύθυνση αλληλογραφίας, τον αριθμό τηλεφώνου και άλλα. Αυτό το ρεκόρ είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε να πραγματοποιήσει αναζήτηση στο διαδίκτυο, γεγονός που οδηγεί σε μαζική συλλογή δεδομένων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, καταδίωξη.

Το απόρρητο τομέα αντικαθιστά τις πληροφορίες σας, καθιστώντας ουσιαστικά την εγγραφή σας απόρρητη. Σε αντίθεση με το DreamHost και το 1&1 Η IONOS, MDDHosting δεν προσφέρει δωρεάν ιδιωτικό απόρρητο τομέα. Παρόλο που αυτό ισχύει για τους περισσότερους οικοδεσπότες ιστού, θα θέλαμε να το προσφέρει η MDDHosting τουλάχιστον για τον αρχικό όρο, ειδικά με το πόσο σταθερή είναι η πολιτική απορρήτου.

Αν και δεν περιλαμβάνεται, είναι δύσκολο να παραπονεθεί. Η προστασία ταυτότητας, η οποία καλείται το MDDHosting για μυστικότητα τομέα, είναι μόνο 5 $ ετησίως, δηλαδή περίπου το ήμισυ όσο οι οικοδεσπότες Ιστού όπως το HostGator (διαβάστε την κριτική HostGator). Αν και το δωρεάν είναι πάντα καλύτερο, το MDDHosting προσφέρει ένα χαμηλό σημείο εισόδου για το απόρρητο του τομέα.

Ωστόσο, η πολιτική απορρήτου είναι εξαιρετική. Είναι σύντομο και στο σημείο, καθιστώντας σαφές ότι το MDDHosting έχει δεσμευτεί να προστατεύσει το απόρρητό σας. Η MDDHosting λέει ότι δεν θα αποκαλύψει προσωπικά στοιχεία που αποκτήθηκαν για εσάς σε τρίτους, για πωλήσεις ή με άλλο τρόπο. Το MDDHosting καθιστά σαφές ότι δεν θα αλλάξει χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεσή σας.

Υπάρχει μια εξαίρεση όσον αφορά την επιβολή του νόμου, η οποία δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Εκτός αυτού, το MDDHosting δεν θα πουλήσει ούτε θα κοινοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν. Ορισμένα ανώνυμα δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν, αλλά το MDDHosting λέει ότι «δεν θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες που θα μπορούσαν να προσδιορίσουν… άτομα».

Υποστήριξη

Δυστυχώς, το MDDHosting τελειώνει με μια ξινή νότα. Δεδομένου ότι η υπόλοιπη υπηρεσία είναι εξαιρετική, είχαμε μεγάλες ελπίδες να μεταφερθούμε σε υποστήριξη. Αν και είναι αποδεκτό, το MDDHosting δεν ξεπερνά και πέρα ​​από το SiteGround, το οποίο οδηγεί σε μια αξιοπρεπή αλλά μέτρια εμπειρία υποστήριξης (διαβάστε την κριτική μας στο SiteGround).

Η ποιότητα της υποστήριξης δεν είναι κακή. Είναι οι επιλογές που υποφέρουν. Το MDDHosting δεν προσφέρει ζωντανή συνομιλία, ή τουλάχιστον το πιστεύαμε στην αρχή, το οποίο είναι ένα κρίσιμο κανάλι υποστήριξης φιλοξενίας ιστού για την αποσαφήνιση μικρών ζητημάτων όλο το 24ωρο. Η τηλεφωνική υποστήριξη προσφέρεται, τεχνικά, αλλά μόνο για ερωτήσεις σχετικά με τις χρεώσεις και τις πωλήσεις, αφήνοντάς σας μόνο την υποστήριξη email βάσει εισιτηρίων.

Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη μέσω ενός μικρού συννεφάκι στο κάτω μέρος κάθε οθόνης, το οποίο χάσαμε καθ ‘όλη την πλειοψηφία της κριτικής. Η MDDHosting λέει συνεχώς ότι προσφέρει υποστήριξη μέσω email όλο το εικοσιτετράωρο, αλλά δεν αναφέρει ζωντανή συνομιλία, επομένως ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο ή διευκρίνιση θα μπορούσε να διευκολύνει την εύρεση υποστήριξης.

Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή, η MDDHosting αναφέρει ότι έχει διαθέσιμες επαναλήψεις 24/7, αλλά διστάζουμε να το ονομάσουμε πραγματική υποστήριξη 24/7. Το MDDHosting είναι γρήγορο με απαντήσεις, αλλά θα περιμένετε τουλάχιστον μερικές ώρες για να ακούσετε μια ερώτηση.

Αυτό σας αφήνει με τη βάση γνώσεων, η οποία, ευτυχώς, είναι γεμάτη με χρήσιμα άρθρα. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη έμφαση στα σεμινάρια και τις διευκρινίσεις παρά στους οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων. Σε αντίθεση με την ενότητα προπώλησης, υπάρχουν μόνο επτά οδηγοί αντιμετώπισης προβλημάτων για τα 25 presales.

mddhosting-review-knowledgebase

Ωστόσο, δεν είχαμε προβλήματα κατά τη χρήση του MDDHosting. Όλα ξεκαθαρίστηκαν καθ ‘όλη τη διάρκεια των δοκιμών μας, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού προβλήματος που είχαμε κατά την εγκατάσταση του WordPress. Όταν το σύστημα λειτουργεί με την απόδοση στην οποία λειτουργεί το MDDHosting, η υποστήριξη είναι λιγότερο ανησυχητική.

Η ετυμηγορία

Το MDDHosting είναι γρήγορο, γεμάτο με χαρακτηριστικά και φθηνό. Παρουσιάζει τη δύναμη του cloud hosting όμορφα, με μια εκτεταμένη, ευέλικτη σειρά σχεδίων και λειτουργιών υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών Cloudflare Railgun και LiteSpeed. Η υποστήριξη πελατών δεν είναι η καλύτερη, αλλά είναι εύκολο να παραβλεφθεί, δεδομένου του τι άλλο προσφέρει το MDDHosting.

Κάνει ό, τι θέλουμε, κάτι που είναι σπάνιο στον κόσμο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τι πιστεύετε για το MDDHosting; Ενημερώστε μας αν σκοπεύετε να το δοκιμάσετε στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map