Κριτική Kinsta – Ενημερώθηκε το 2020

Κριτική Kinsta

Πιθανώς μια από τις καλύτερες επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων εάν πηγαίνετε με το WordPress, η Kinsta προσφέρει πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες για όσους συνθέτουν τον ιστότοπό τους με το πιο χρησιμοποιημένο CMS στον κόσμο. Εάν, ωστόσο, δεν πηγαίνετε με το WP, ίσως θελήσετε να δώσετε στον Kinsta ένα πέρασμα. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στην πλήρη αναθεώρησή μας.

Η Kinsta δίνει στους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων μας τα χρήματα. Όσον αφορά την ταχύτητα, τα χαρακτηριστικά και την ευκολία χρήσης, είναι κορυφαίας ποιότητας. Τούτου λεχθέντος, το υψηλό σημείο τιμής δεν απαιτεί τίποτα λιγότερο, και παρόλο που ο Kinsta τηρεί την υπόσχεση που ορίζει η τιμή, μπορεί να μην υπάρχει στις κάρτες για όλους τους χρήστες.

Αν είναι στα χαρτιά για εσάς, το Kinsta προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία. Σε αυτήν την κριτική του Kinsta, θα μιλήσουμε για αυτό που μας άρεσε και δεν μας άρεσε αφού περάσαμε χρόνο με το πρόγραμμα εκκίνησης. Στην πορεία, θα εξετάσουμε την ταχύτητα, τις δυνατότητες, την ασφάλεια, το απόρρητο και πολλά άλλα πριν δώσουμε την ετυμηγορία μας.

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι είμαστε οπαδοί του Kinsta εδώ στο Cloudwards.net. Τόσο πολύ, στην πραγματικότητα, που κέρδισε υψηλή θέση στον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων για WordPress. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι ο οικοδεσπότης Ιστού για όλους, ειδικά εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό ή θέλετε να εργάζεστε σε μια πλατφόρμα διαφορετική από το WordPress.

kinsta-ρυθμιστικό1

kinsta-ρυθμιστικό2

kinsta-ρυθμιστικό3

kinsta-slider4

kinsta-ρυθμιστικό5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Kinsta

Χαρακτηριστικά

Το Kinsta έχει πολλές δυνατότητες, κάτι που ταιριάζει λαμβάνοντας υπόψη το πόσο ακριβό είναι. Αντί να μιλάμε για όλα αυτά, θα επικεντρωθούμε στις δυνατότητες μη ασφάλειας για αυτήν την ενότητα. Αν αυτό ψάχνετε, διαβάστε την ενότητα “ασφάλεια” παρακάτω.

Σε αντίθεση με τους φθηνούς κεντρικούς υπολογιστές, όπως το iPage (διαβάστε την κριτική μας στο iPage), το σύνολο δυνατοτήτων του Kinsta επικεντρώνεται στην απόδοση. Για παράδειγμα, το σχέδιό σας συνοδεύεται από πλήρη αποθήκευση μονάδας στερεάς κατάστασης, η οποία έχει πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς περιστρεφόμενους σκληρούς δίσκους. Ωστόσο, ο χώρος αποθήκευσης SSD έχει γίνει στάνταρ για τους περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού.

Αυτό που δεν είναι τυπικό είναι ένα δωρεάν δίκτυο παράδοσης περιεχομένου. Το Kinsta σας παρέχει μεταφορά μεταξύ 5 GB και 1 TB στο KeyCDN, το οποίο είναι ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου που έχει δημιουργηθεί για HTTP / 2 και IPv6. Αν είστε περίεργοι για το IPv6, διαβάστε τον οδηγό IPv4 εναντίον IPv6.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό από τα χαρακτηριστικά του Kinsta είναι η υποστήριξη για δίκτυα πολλαπλών ιστότοπων. Τα πιο ακριβά σχέδια περιλαμβάνουν πολλές εγκαταστάσεις WordPress και το Kinsta δίνει στους ιδιοκτήτες δικτύων πολλαπλών ιστότοπων έλεγχο του ποιος διαχειρίζεται τι.

Μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε χρήστες, κάτι που σπάνια εμφανίζεται από τους κεντρικούς υπολογιστές ιστού. Το DreamHost είναι ένα άλλο παράδειγμα που έρχεται στο μυαλό (διαβάστε την κριτική μας στο DreamHost). Εάν χρησιμοποιείτε πολλούς ιστότοπους WordPress, μπορείτε να τμηματοποιήσετε τα δικαιώματα σε άλλους στην ομάδα σας που διαχειρίζονται συγκεκριμένους ιστότοπους.

Για ανάπτυξη, το Kinsta περιλαμβάνει σκηνοθεσία WordPress που μπορεί να ενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός διακόπτη. Η σταδιοποίηση είναι ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τον ιστότοπό σας, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε αλλαγές πριν τις μεταφέρετε στον ιστότοπο. Αν και δεν είναι ασυνήθιστο χαρακτηριστικό, η εύκολη στη χρήση εφαρμογή του Kinsta λάμπει.

kinsta-review-staging

Τέλος, το Kinsta παρέχει προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή μαζί με ένα εσωτερικό πρόγραμμα προσωρινής αποθήκευσης για το WordPress. Στην πράξη, βοηθούν στην επιτάχυνση του ιστότοπού σας εξυπηρετώντας στατικά στοιχεία από την προσωρινή μνήμη αντί να τα ανακτήσουν από το διακομιστή.

Επισκόπηση δυνατοτήτων του Kinsta

Λογότυπο Kinstakinsta.com

Ξεκινά από $ 3000 ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Τύποι διακομιστή

Κοινή φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Διαχειριζόμενο WordPress

Φιλοξενία Cloud

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία μεταπωλητών

Χρηστικότητα

Πρόσβαση FTP

Πρόσβαση SSH

cPanel

Πρόσβαση ρίζας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Δημιουργία ιστότοπου

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Ασφάλεια

Απόρρητο τομέα

Κρυπτογράφηση SSL

Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Προστασία DDoS

sFTP

Υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Σεμινάρια

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Υποστήριξη 24/7

Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση του Kinsta είναι παράξενη σε σύγκριση με τις υπηρεσίες στις άλλες κριτικές μας. Επειδή είναι κεντρικός υπολογιστής μόνο για WordPress, υπάρχουν πολλά επίπεδα για τον ίδιο τύπο φιλοξενίας. Τα πακέτα Starter και Pro είναι αυτόνομα σχέδια, ενώ τα σχέδια Business και Enterprise έχουν πολλαπλά επίπεδα εντός. Ο παραπάνω πίνακας δείχνει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή για κάθε πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το Kinsta μετρά τη χρήση πόρων. Σε αντίθεση με τα σχέδια στο, ας πούμε, InMotion Hosting, όπου οι μηνιαίοι επισκέπτες αποτελούν απλώς μια εκτίμηση για τους πόρους που διαθέτετε (διαβάστε την αναθεώρηση της φιλοξενίας InMotion), οι μηνιαίες επισκέψεις είναι ο τρόπος με τον οποίο η Kinsta μετρά τη χρήση των πόρων σας. Το Kinsta μετρά τον αριθμό των μοναδικών διευθύνσεων IP που συνδέονται με τον ιστότοπό σας σε έναν δεδομένο μήνα.

Αυτή είναι μια σημαντική διάκριση. Σε αντίθεση με πολλούς οικοδεσπότες Ιστού, μπορείτε να επιβαρύνεστε με την Kinsta. Εάν υπερβείτε τις μηνιαίες επισκέψεις σας – που μετρά μόνο μοναδικές διευθύνσεις IP – θα χρεωθείτε 1 $ ανά 1.000 επισκέψεις. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν αναβαθμίσετε τα σχέδια, το μηνιαίο όριο επισκεπτών εφαρμόζεται αμέσως.

Τώρα, ας μιλήσουμε για τη σύνθεση του σχεδίου. Τα ευκολότερα σχέδια για πέψη είναι τα Starter και Pro. Ο εκκινητής είναι, καλά, ιδανικός για αρχάριους. Για μια λογική τιμή, θα λάβετε μία εγκατάσταση WordPress, 20.000 επισκέψεις και 10 GB αποθηκευτικού χώρου SSD. Παίρνετε επίσης όλες τις δυνατότητες άλλων σχεδίων, μείον τον αριθμό των εργαζομένων PHP.

Σχέδια Kinsta Pro

Τα σχέδια Pro σας προσφέρουν δύο εγκαταστάσεις WordPress, 40.000 επισκέψεις και 20 GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν προκαλεί έκπληξη, είναι το διπλάσιο του προγράμματος εκκίνησης για το διπλάσιο της τιμής. Επιπλέον, λαμβάνετε δωρεάν μετεγκατάσταση με προγράμματα Pro, τα οποία διατίθενται δωρεάν μόνο με το Starter εάν αγοράζετε ένα χρόνο.

Τα επιχειρηματικά και επιχειρηματικά σχέδια έχουν τέσσερις βαθμίδες που κυμαίνονται από $ 100 έως $ 1.500 ανά μήνα. Το σχέδιο που ακολουθείτε θα εξαρτάται από μερικούς παράγοντες: τον αριθμό των εγκαταστάσεων WordPress που χρειάζεστε, τη μηνιαία επισκεψιμότητα και το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου που χρειάζεστε. Εάν χρειάζεστε τις λεπτομέρειες, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της Kinsta.

Τα προγράμματα προσφέρονται μηνιαία και ετήσια, και σε αντίθεση με τους περισσότερους οικοδεσπότες ιστού, δεν υπάρχουν πολυετείς shenanigans (διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost για να δείτε πώς φαίνεται). Αντί να έχετε διαφορετικές τιμές, η μηνιαία τιμή είναι η ίδια ανεξάρτητα από την αγορά ενός μήνα ή ενός έτους. Τούτου λεχθέντος, η αγορά ενός έτους σας απονέμει δωρεάν δύο μήνες υπηρεσίας.

Αυτό καθιστά τη σύνθεση του Kinsta καθαρή όσον αφορά τις τιμές. Για παράδειγμα, το Starter είναι 30 $ ανά μήνα ή 300 $ ανά έτος. Η διαφάνεια δεν πρέπει επίσης να υποτιμάται. Το Kinsta μπορεί να είναι ακριβό, αλλά τα πακέτα αισθάνονται καλά για τις αντίστοιχες τιμές τους.

Επιπλέον, όλες οι αγορές υποστηρίζονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία, ευτυχώς, διευκρινίζεται κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Ευκολία στη χρήση

Το Kinsta είναι τόσο εύκολο στη χρήση που λειτουργήσαμε με τον ιστότοπό μας σε λιγότερο χρόνο από ό, τι συνήθως για να φτάσετε στο check out. Ο πίνακας ελέγχου δεν είναι cPanel, αλλά αντ ‘αυτού ιδιόκτητος σχεδιασμός που δίνει έμφαση στη χρηστικότητα. Μέσα σε πέντε λεπτά, είχαμε αγοράσει ένα σχέδιο, δημιουργήσαμε τον τομέα μας και εγκαταστήσαμε την τελευταία έκδοση του WordPress.

kinsta-review-control-panel

Αν και συνήθως καλύπτουμε το ταμείο, ο Kinsta μιλά από μόνος του. Δεν υπάρχουν πρόσθετα κουτιά ανοησίας που πρέπει να καταργήσετε την επιλογή ή όρους που πρέπει να επανεκτιμήσετε. Θα δείτε τη μηνιαία τιμή σας, μαζί με μια συμφωνία για να λάβετε δωρεάν δύο μήνες εάν αγοράζετε ετησίως και ένα κουμπί πληρωμής.

kinsta-κριτική-ολοκλήρωση αγοράς

Το ταμπλό είναι εξίσου καθαρό. Αφού αγοράσετε τη φιλοξενία σας, θα πρέπει να μεταβείτε στην καρτέλα “ιστότοποι” για να ρυθμίσετε τον τομέα σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το WordPress, μαζί με βασικά πρόσθετα, όπως το Yoast SEO.

kinsta-review-add-site

Αυτή η ενοποίηση με το WordPress δίνει στον Kinsta ένα βήμα μπροστά στον ανταγωνισμό. Αν και δεν είναι ο μόνος κεντρικός υπολογιστής που εστιάζει στο WordPress εκεί έξω – διαβάστε την κριτική μας Pagely για έναν άλλο – υπερέχει έναντι των κεντρικών υπολογιστών που έκαναν ένα ευρύ δίκτυο, όπως το HostGator (διαβάστε την κριτική μας στο HostGator). Για παράδειγμα, μόλις προσθέσετε τον ιστότοπό σας, μπορείτε να προβάλετε και να διαχειριστείτε τις προσθήκες WordPress από τον πίνακα ελέγχου.

Υπάρχουν και άλλες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν το ταμπλό να ξεχωρίζει. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε τον ιστότοπό σας από ζωντανή σε σκηνή από το αναπτυσσόμενο μενού στη διαχείριση του ιστότοπού σας. Επιπλέον, είναι απλό να προσθέσετε διευθύνσεις IP σε μια λίστα μπλοκ και να κάνετε ανακατευθύνσεις χωρίς να ανοίξετε ποτέ το WordPress back-end.

kinsta-review-ανακατευθύνσεις

Είναι η ισορροπία δύναμης και χρηστικότητας που κάνει την Kinsta να λάμπει. Αν και δεν είναι τόσο προσιτό όσο το Hostinger (διαβάστε την κριτική μας για το Hostinger), η Kinsta έχει πολλά ακόμα να συνεχίσει. Αντί να ελκύει τους αρχάριους, η Kinsta δημιούργησε έναν πίνακα ελέγχου που επιτρέπει σε όσους ξέρουν τι κάνουν να το κάνουν γρήγορα.

Δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα για το πού ήταν κάτι ή πώς να το αλλάξουμε. Αντίθετα, ο πίνακας ελέγχου του Kinsta προωθεί την εξερεύνηση και σας ανταμείβει με ενσωματώσεις που σπάνια εμφανίζονται με οικοδεσπότες ιστού. Η αντίδραση “ω, είναι ωραία” εμφανίστηκε περισσότερες από μία φορές.

Τύποι φιλοξενίας

Το Kinsta προσφέρει μόνο έναν τύπο φιλοξενίας: cloud hosting. Παρόλο που ενδέχεται να μην παρέχει κοινόχρηστη φιλοξενία χαμηλού κόστους ή τη διαμόρφωση της αποκλειστικής φιλοξενίας, η φιλοξενία cloud είναι ένας αναδυόμενος συμβιβασμός που επιτρέπει στους ιστότοπους να λαμβάνουν ταχύτητα και ασφάλεια σε χαμηλή τιμή.

Το Cloud hosting είναι ένας τρόπος με τον οποίο διαμορφώνονται οι διακομιστές. Εξακολουθείτε να φιλοξενείτε έναν μόνο διακομιστή, αλλά αυτός ο διακομιστής αντλεί πόρους υπολογιστών από ένα δίκτυο υποκείμενων διακομιστών. Επειδή ο διακομιστής έχει ρυθμιστεί έτσι, ο ιστότοπός σας αποκτά μεγαλύτερη δυνατότητα κλιμάκωσης, πλεονασμό και ασφάλεια. Ο ιστότοπός σας είναι συγκεντρωτικός, αλλά οι πόροι που χρησιμοποιεί δεν είναι.

Αυτό καθιστά δύσκολη την επίτευξη ενός ορίου υπολογιστών ή την κατάρρευση ενός διακομιστή από πάρα πολλά αιτήματα. Εάν το σύννεφο είναι αρκετά τεράστιο, ο διακομιστής σας θα μπορεί πάντα να καλεί άλλους διακομιστές στο δίκτυο για περισσότερη υπολογιστική ισχύ.

Στην περίπτωση του Kinsta, το δίκτυο είναι αρκετά μεγάλο. Τροφοδοτείται από το Google Cloud, το οποίο είναι σχεδόν απεριόριστο όταν πρόκειται για υπολογιστική ισχύ. Δεν αγοράζετε χώρο στο cloud. Αντίθετα, η Kinsta έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη χρήση του Google Cloud όπως χρειάζεται ο ιστότοπός σας.

Επιπλέον, υπάρχουν 20 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο στα οποία μπορείτε να επιλέξετε να φιλοξενηθείτε. Κάθε ιστότοπος που προσθέτετε μπορεί να έχει το δικό του κέντρο δεδομένων, δηλαδή εάν δημιουργείτε πολλές εκδόσεις του ίδιου ιστότοπου, μπορείτε να τον συνδέσετε σε ένα κέντρο δεδομένων κοντά στην τοποθεσία που στοχεύετε.

Το αποτέλεσμα είναι μια ευέλικτη μορφή φιλοξενίας που, παρά το υψηλότερο κόστος, προσφέρει πολύ μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με ένα παραδοσιακό κοινόχρηστο πακέτο. Αν και σταθερά στην άλλη πλευρά του φτηνού διαδικτυακού φράκτη φιλοξενίας, η Kinsta προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη φιλοξενία με σχετικά χαμηλό κόστος.

Ταχύτητα & Ώρα

Επειδή υποστηρίζεται από το Google Cloud, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Kinsta έχει καλή απόδοση όταν πρόκειται για ταχύτητα. Τη στιγμή της σύνταξης, ανταγωνίστηκε τον πρωταθλητή μας A2 Hosting με εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης και εκπληκτική συνέπεια (διαβάστε την κριτική μας για το A2 Hosting).

Δοκιμάσαμε την κενή εγκατάσταση WordPress χρησιμοποιώντας το Pingdom Speed ​​Test και το Load Impact. Οι δοκιμές μας έγιναν με το πρόγραμμα Starter της Kinsta, αλλά δεδομένου ότι η μόνη διαφορά μεταξύ των σχεδίων είναι οι μηνιαίοι επισκέπτες και ο αποθηκευτικός χώρος, η απόδοση αντιπροσωπεύει όλα τα σχέδια που προσφέρονται.

Οι δοκιμές μας έδωσαν 96 στα 100 από το Pingdom Speed ​​Test, το οποίο είναι εντυπωσιακό, αρκετά, στην πραγματικότητα, που η Kinsta κέρδισε μια θέση στον ταχύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ανακαλύπτοντας τις λεπτομέρειες, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα, δεν υπάρχει τίποτα εκτός τόπου. Η μέτρηση σύνδεσης είναι μεγαλύτερη από το κανονικό, αλλά μόνο με μικρή ποσότητα και ο χρόνος αναμονής είναι χαμηλός. Δεν υπάρχει τίποτα για παράπονο.

kinsta-review-speed-test

Το Load Impact παρήγαγε παρόμοια εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στείλαμε 50 εικονικούς χρήστες στον διακομιστή για πέντε λεπτά ως τεστ πίεσης. Συνολικά, υποβλήθηκαν ελαφρώς πάνω από 9.000 αιτήματα και η Kinsta μπόρεσε να επεξεργαστεί αυτά τα αιτήματα κατά μέσο όρο 31 ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, είχαμε σχεδόν τον ίδιο χρόνο απόκρισης καθ ‘όλη τη διάρκεια του τεστ, κάτι που είναι υπέροχο.

kinsta-review-load-αντίκτυπο

Δεν υπήρχαν επίσης σφάλματα HTTP, γεγονός που υποδηλώνει ότι υπάρχουν πολλοί πόροι για τη χρήση του ιστότοπού σας (αν θέλετε να δείτε σφάλματα, διαβάστε την κριτική GreenGeeks). Δεδομένης της δομής της φιλοξενίας cloud, αυτό δεν είναι περίεργο, αλλά δείχνει μια ανοδική πορεία με μια πιο ακριβή πλατφόρμα.

Ειλικρινά, κανένα από τα αποτελέσματά μας δεν είναι εκπληκτικό. Πληρώνετε για εξαιρετικά γρήγορη φιλοξενία με το Kinsta και οι δοκιμές μας δείχνουν ότι το Google Cloud προσφέρει.

Όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας, ο ιστότοπός σας θα παρακολουθείται όλο το 24ωρο. Υπάρχει μια συμφωνία επιπέδου υπηρεσίας που έχει θέσει η Kinsta για να παρέχει στον ιστότοπό σας 99,9% χρόνο λειτουργίας. Η εγγύηση χρόνου λειτουργίας δίνει στον Kinsta 30 λεπτά για να αντιδράσει σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και για κάθε ώρα ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας, η Kinsta θα επιστρέψει το 5% του μηνιαίου τέλους υπηρεσίας σας.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι πιθανό να εμφανιστεί. Δεδομένου ότι η Kinsta παρέχει ένα δωρεάν CDN και είναι ενσωματωμένο στο Google Cloud, η πιθανότητα ο ιστότοπός σας να αντιμετωπίσει το χρόνο διακοπής με βάση τα προβλήματα του διακομιστή είναι περιορισμένη.

Ασφάλεια

Το Kinsta διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύνολο λειτουργιών και παρόλο που δεν είναι εντυπωσιακό, θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι γρήγορος και συνεπής. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι επίσης εξαιρετικά, με την Kinsta να διορθώνει όλες τις βασικές ευπάθειες στην υποδομή ενός ιστότοπου.

Αυτό ξεκινά με τα αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, τα οποία μπορούν να αναζητηθούν, να ληφθούν και να αποκατασταθούν από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας με ένα μόνο κλικ. Αν και η Kinsta διατηρεί τα αντίγραφα ασφαλείας μόνο για 14 έως 30 ημέρες ανάλογα με το σχέδιό σας, η δυνατότητα λήψης των αντιγράφων ασφαλείας σημαίνει ότι μπορείτε να τα έχετε για σχεδόν για πάντα.

Εάν ακολουθείτε αυτήν τη διαδρομή, φροντίστε να έχετε μια σταθερή διαδικτυακή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να αποθηκεύετε αντίγραφα του ιστότοπού σας. Συνιστούμε το Backblaze (διαβάστε την κριτική μας στο Backblaze).

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε χειροκίνητα σημεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εάν δοκιμάζετε αλλαγές στον ιστότοπό σας. Ο αριθμός των μη αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας που μπορείτε να δημιουργήσετε εξαρτάται από το σχέδιό σας, αλλά δεν θα πρέπει να τα δημιουργήσετε. Το Kinsta προσφέρει εξαμηνιαία και ωριαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με επιπλέον χρέωση, η οποία είναι ιδανική για ιστότοπους που αλλάζουν συχνά.

kinsta-review-hourly-backups

Επίσης περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά σας ένα δωρεάν πιστοποιητικό Let’s Encrypt SSL. Αν και ένα πιστοποιητικό χαμηλού επιπέδου, θα σας επιτρέψει να ανοίξετε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ του επισκέπτη και του διακομιστή σας. Εάν χρειάζεστε πιστοποιητικό SSL / TLS, το οποίο είναι σημαντικό για παράδειγμα, ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, το Kinsta σάς επιτρέπει να εισάγετε εύκολα ένα στον πίνακα ελέγχου σας.

Το Kinsta δεν έχει αφαίρεση ή σάρωση κακόβουλου λογισμικού ή, τουλάχιστον, όχι με τον τρόπο που το προσφέρει η Arvixe (διαβάστε την κριτική μας Arvixe). Αντί να διαφημίζει ένα εργαλείο σάρωσης, όπως το SiteLock, η Kinsta διασφαλίζει την υποδομή της με κατανεμημένη ανίχνευση επίθεσης άρνησης υπηρεσίας, τείχη προστασίας υλικού και παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας πίσω από τα παρασκήνια.

Δεν είναι μόνο καπνός και καθρέφτες. Το Kinsta διαθέτει μια εγγύηση ασφαλείας που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον ιστότοπό σας εάν παραβιαστεί. Η ομάδα θα επισκευάσει ή επανεγκαταστήσει τον πυρήνα του WordPress, θα επαναφέρει όλους τους κωδικούς πρόσβασης βάσης δεδομένων και FTP και θα εντοπίσει από πού προέρχεται το κακόβουλο λογισμικό. Αυτός ο κακόβουλος κώδικας θα αφαιρεθεί επίσης, καθαρίζοντας τον ιστότοπό σας.

Το Kinsta θα διατηρήσει άθικτες τις βάσεις δεδομένων και το περιεχόμενό σας, αλλά θα είστε υπεύθυνοι για την επανεγκατάσταση προσθηκών και θεμάτων. Πρόκειται για μια υπηρεσία που μπορεί να εκτελεί συχνά εκατοντάδες δολάρια ανά ιστότοπο και το γεγονός ότι η Kinsta τη συμπεριλαμβάνει δωρεάν δείχνει σαφή εμπιστοσύνη στην υποδομή της.

Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στο Kinsta. Στο πλαίσιο της διαδικασίας μετεγκατάστασης, η Kinsta θα σαρώσει τον ιστότοπό σας για να δει εάν έχει κακόβουλο λογισμικό. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος καθαρισμού 100 $ για να μπορεί να φιλοξενηθεί στους διακομιστές του Kinsta.

Μυστικότητα

Το Kinsta δεν προσφέρει εγγραφή τομέα, οπότε αν και συνήθως βλέπουμε το απόρρητο τομέα ως βασικό μέρος αυτής της ενότητας, δεν είναι θέμα εδώ. Τούτου λεχθέντος, το απόρρητο εξακολουθεί να ισχύει και η σαφής πολιτική απορρήτου της Kinsta δείχνει ότι δεν βρίσκεται στην κακή πλευρά του φράχτη.

Όπως όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού, το Kinsta συλλέγει τα προσωπικά σας στοιχεία και τα αρχεία καταγραφής διακομιστών κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες δεν διαχειρίζονται τρίτα μέρη, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο. Όσον αφορά την πώληση των πληροφοριών σας, η Kinsta δεν δημοσιεύει τίποτα, με μόνο μερικά συγκεκριμένα τρίτα μέρη να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας υπό αυστηρές συνθήκες.

Αυτά τα τρίτα μέρη περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου, αλλά υπάρχουν μόνο οι συνηθισμένοι ύποπτοι. Για παράδειγμα, τα στοιχεία χρέωσής σας κοινοποιούνται στο Stripe για την επεξεργασία πληρωμών και το Google Cloud βλέπει τα δεδομένα του ιστότοπού σας επειδή, λοιπόν, ο ιστότοπός σας φιλοξενείται εκεί.

Εξαιτίας αυτού, το απόρρητο είναι σε μεγάλο βαθμό εκτός ελέγχου του Kinsta. Αν και η Kinsta έχει μια απλή πολιτική απορρήτου, ορισμένοι από τους συνεργάτες της παρεμβαίνουν σε γκρίζες περιοχές.

Παραδόξως, αυτό δεν προέρχεται από την Google. Η πολιτική απορρήτου του Google Cloud καθιστά σαφές ότι τα δεδομένα σας δεν θα χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς και το δίκτυο δεν θα γίνει ποτέ backdoor για κυβερνητική παρακολούθηση.

Συνολικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε από την Kinsta ή ακόμα και το Google Cloud για αυτό το θέμα. Τούτου λεχθέντος, άλλες εταιρείες μπορεί να έχουν πιο πεινασμένες πολιτικές. Είναι δύσκολο να κατηγορήσουμε τον Kinsta, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τον αρθρωτό χαρακτήρα της φιλοξενίας ιστοσελίδων και πόσες υπηρεσίες μπορούν να εμπλακούν στη διαδικασία.

Υποστήριξη

Το Kinsta έχει εξαιρετική υποστήριξη αν γνωρίζετε τι κάνετε. Η άμεση φύση των αντιπροσώπων υποστήριξης είναι χρήσιμη στον ακατάστατο και συχνά μπερδεμένο κόσμο της φιλοξενίας ιστού, αρκεί να μπορείτε να μεταφράσετε αυτά που λένε. Ωστόσο, οι αρχάριοι προσέξτε, επειδή ο Κίνστα δεν είναι εκεί για να σας κρατήσει το χέρι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η υποστήριξη είναι κακή. Η Kinsta δεν επικεντρώνεται σε αρχάριους ιστότοπους και, ως εκ τούτου, ούτε η υποστήριξη. Όταν φτάσαμε μέσω ζωντανής συνομιλίας, ο εκπρόσωπος ήταν πεπειραμένος και χρήσιμος, δείχνοντάς μας προς κάποια ανάγνωση στη γνωστή βάση, ενώ επίσης απαντούσαμε στην ερώτησή μας.

kinsta-κριτική-ζωντανή-συνομιλία

Η βάση γνώσεων μπορεί να βοηθήσει τους αρχάριους να ξεφύγουν από το έδαφος. Εκτός από πολλούς οδηγούς και φροντιστήρια αντιμετώπισης προβλημάτων, το Kinsta περιλαμβάνει ένα γλωσσάριο που καθορίζει κοινούς όρους στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως PHP και DNS.

kinsta-review-knowledgebase

Επιπλέον, οι δημοσιεύσεις είναι λεπτομερείς. Πάρτε, για παράδειγμα, τον οδηγό για να δείξετε διακομιστές ονομάτων. Το Kinsta δείχνει πώς να δημιουργείτε διευθύνσεις διακομιστή ονομάτων στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας και να τις εφαρμόζετε σε δημοφιλείς καταχωρητές τομέα, όπως το GoDaddy (διαβάστε την κριτική μας στο GoDaddy).

Εκτός αυτού, υπάρχει υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά καμία τηλεφωνική υποστήριξη. Ο Kinsta εξηγεί ότι το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων στο διαδίκτυο συχνά λειτουργεί καλύτερα, και σε αυτήν την περίπτωση, συμφωνούμε. Όταν χρησιμοποιήσαμε το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων, καταφέραμε να επιλύσουμε προβλήματα σε λίγα λεπτά και ένα αρχείο καταγραφής της συνομιλίας στάλθηκε αυτόματα στη διεύθυνση email μας.

Η ετυμηγορία

Το Kinsta είναι ακριβό, αλλά έχει τις μπριζόλες για να ανταγωνιστεί το καλύτερο από το καλύτερο. Με εξαιρετική ταχύτητα, παγκόσμιας κλάσης ασφάλεια και άμεση υποστήριξη, είναι η τέλεια επιλογή για καθιερωμένους ιστότοπους WordPress. Τούτου λεχθέντος, είναι ένας εξειδικευμένος οικοδεσπότης Ιστού, οπότε ίσως να μην είναι η επιλογή για εσάς αν θέλετε να οικοδομήσετε σε μια διαφορετική πλατφόρμα ή να μπείτε σε χαμηλότερη τιμή.

Τι πιστεύεις για τον Κίνστα; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me