Κριτική JustHost – Ενημερώθηκε το 2020

Κριτική JustHost

Σε σύγκριση με τα αδέλφια του στο στάβλο EIG, το JustHost είναι καθαρόαιμο. Προσφέρει μια καλή γκάμα χαρακτηριστικών, αξιοπρεπή ταχύτητα και εντάξει τιμολόγηση. Ωστόσο, πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτήν την άσχημη πολιτική απορρήτου της EIG. Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο JustHost για να δείτε τι σημαίνει αυτό.


Το JustHost είναι ένας από τους πολλούς παρόχους που ανήκουν στην Endurance International Group, ο οποίος είναι ένας τεράστιος όμιλος web hosting με σημαντικό μερίδιο αγοράς. Ωστόσο, σε σύγκριση με τα αδέλφια του, η JustHost έχει καλύτερη ευκαιρία να συμπεριληφθεί στον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων, με μια εντυπωσιακή γκάμα χαρακτηριστικών και σταθερή ταχύτητα.

Σε αυτήν την κριτική του JustHost, θα μιλήσουμε για το καλό και το κακό που δοκιμάσαμε ενώ δοκιμάσαμε το πιο φθηνό κοινόχρηστο σχέδιο. Στην πορεία, θα αγγίξουμε επίσης τις δυνατότητες, την ασφάλεια, το απόρρητο και πολλά άλλα πριν δώσουμε την ετυμηγορία μας.

Αν και η JustHost έχει την ίδια ανησυχητική πολιτική απορρήτου με άλλες μάρκες EIG, η διανομή χαρακτηριστικών και η υψηλή ταχύτητα το καθιστούν σταθερό ανταγωνιστή. Ωστόσο, εάν εκτιμάτε τα προσωπικά σας στοιχεία, ίσως είναι καλύτερο να κοιτάξετε αλλού.

justhost-slider1

justhost-slider2

justhost-slider3

justhost-slider4

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το JustHost

Χαρακτηριστικά

Το JustHost διαθέτει πολλές δυνατότητες αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα σχέδιο υψηλότερης βαθμίδας. Το βασικό κοινόχρηστο πακέτο δεν είναι εντυπωσιακό, όπως συμβαίνει συνήθως με φθηνούς κεντρικούς υπολογιστές, αλλά το πακέτο Choice Plus κορυφαίας κατηγορίας κάνει ένα ισχυρό επιχείρημα.

Πριν όμως φτάσουμε σε αυτό, πρέπει να μιλήσουμε για το βασικό κοινό σχέδιο. Είναι κατάλληλο για έναν μόνο ιστότοπο με χώρο δίσκου έως και 50 GB. Όσον αφορά τις λειτουργίες, το JustHost δεν περιλαμβάνει πολλά, αλλά εξακολουθείτε να λαμβάνετε έναν δωρεάν τομέα για το πρώτο έτος και ένα πιστοποιητικό SSL / TLS με τη συνδρομή σας.

Πάνω από ένα επίπεδο είναι τα σχέδια Plus, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν 10 τομείς και 150 GB αποθηκευτικού χώρου. Εξακολουθείτε να λαμβάνετε έναν δωρεάν τομέα και πιστοποιητικό SSL / TLS, αλλά το JustHost περιλαμβάνει επίσης $ 150 σε διαφημιστικές πιστώσεις μεταξύ Google και Bing, καθώς και μια συνδρομή SpamExperts.

Για τις λειτουργίες, το επιπλέον κόστος δεν αξίζει τον κόπο. Το ανεπιθύμητο περιεχόμενο είναι ένα ζήτημα, αλλά αντιμετωπίζεται εύκολα και παρόλο που οι διαφημιστικές πιστώσεις είναι καλές, 75 $ σε κάθε πλατφόρμα δεν θα σας φτάσουν μακριά. Τούτου λεχθέντος, το κορυφαίο σχέδιο, το Choice Plus, έχει πολλά να προσφέρει.

Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων με αποθηκευμένο χώρο χωρίς μετρήσεις. Εκτός από όλες τις προηγούμενες λειτουργίες, το JustHost περιλαμβάνει 200 ​​$ σε πιστώσεις διαφημίσεων, δωρεάν ιδιωτικό απόρρητο τομέα και CodeGuard Basic, τα οποία θα δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας εκτός ιστότοπου καθημερινά. Το Choice Plus είναι το πιο πλούσιο σε πολλές δυνατότητες, οπότε αν ψάχνετε καλούδια, μπορεί να είναι αυτό για εσάς.

Υπάρχουν επίσης πακέτα Pro που περιλαμβάνουν αποκλειστική διεύθυνση IP και γρηγορότερη ταχύτητα, αλλά οι δυνατότητες είναι κυρίως οι ίδιες με το Choice Plus.

Αν και δεν διευκρινίζεται, κάθε σχέδιο συνοδεύεται από μια βασική έκδοση του SiteLock. Το SiteLock είναι ένα εργαλείο σάρωσης και αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού που θα διατηρήσει τον ιστότοπό σας απαλλαγμένο από δυσάρεστες σχετικές με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Η βασική έκδοση δεν θα καταργήσει κακόβουλο λογισμικό, αλλά θα σαρώσει τον ιστότοπό σας καθημερινά για να εντοπίσει πιθανά προβλήματα.

Το SiteLock και το CodeGuard είναι μάρκες EIG, επομένως δεν είναι περίεργο να τα βλέπουμε. Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε το JustHost να περιλαμβάνει βασικές εκδόσεις αυτών σε πακέτα. Αντί απλώς να σας ζητάει να κάνετε αναβάθμιση, το JustHost σας πειράζει με τη λειτουργικότητα και σας αφήνει την απόφαση.

Αν και δεν είναι αυτό καθαυτό χαρακτηριστικό, θα πρέπει να σημειωθεί ο εξαιρετικός πίνακας ελέγχου και η ενσωμάτωσή του με το WordPress. Θα μιλήσουμε για τις ιδιαιτερότητες του ταμπλό στην ενότητα “ευκολία χρήσης” παρακάτω, αλλά το μικρό είναι ότι το JustHost διευκολύνει τη διαχείριση του ιστότοπού σας στο WordPress χωρίς να μπείτε ποτέ στο παρασκήνιο.

Επισκόπηση δυνατοτήτων του JustHost

Λογότυπο JustHostwww.justhost.com

Ξεκινά από 395 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Τύποι διακομιστή

Κοινή φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Διαχειριζόμενο WordPress

Φιλοξενία Cloud

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία μεταπωλητών

Χρηστικότητα

Πρόσβαση FTP

Πρόσβαση SSH

cPanel

Πρόσβαση ρίζας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Δημιουργία ιστότοπου

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Ασφάλεια

Απόρρητο τομέα

Κρυπτογράφηση SSL

Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Προστασία DDoS

sFTP

Υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Σεμινάρια

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Υποστήριξη 24/7

Τιμολόγηση

Αν και η JustHost μοιράζεται πολλά με το iPage – θα υπάρξουν περισσότερα στην επόμενη ενότητα – δεν θα κερδίσει θέση δίπλα στο iPage στον φτηνό οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η JustHost έχει τιμές μετοχών σε γενικές γραμμές, αλλά δυσκολεύεται όταν πρόκειται για ανανέωση. Η αρχική τιμή είναι καλή, αν και δεν είναι καλή, αλλά θα καταλήξετε να ξοδέψετε μερικά δολάρια περισσότερο από το μέσο όρο για να πάρετε ένα σχέδιο.

Τα κοινά σχέδια διατίθενται σε τρεις βαθμίδες, που κυμαίνονται από $ 4- $ 7 για τον αρχικό όρο. Ωστόσο, αυτή η τιμή ισχύει μόνο αν αγοράσετε τρία χρόνια εκ των προτέρων. Το JustHost προσφέρει κοινόχρηστα σχέδια σε διάρκεια ενός, δύο και τριών ετών, και η τιμή αυξάνεται καθώς ο χρόνος μειώνεται. Υπάρχει επίσης ένα μηνιαίο πρόγραμμα, αλλά μόνο στο Βασικό επίπεδο.

Παραδόξως, η μηνιαία τιμή του Basic είναι μικρότερη από την τιμή ανανέωσης, η οποία είναι περίπου 10 $. Ακόμα κι έτσι, αυτό το υψηλότερο από το μέσο όρο είναι αυτό που χτυπά το JustHost μερικά μανταλάκια. Σε σύγκριση με το 1&1 IONOS, το οποίο παρέχει φθηνή φιλοξενία χωρίς να σας αναγκάζει σε πολυετές συμβόλαιο, το JustHost φαίνεται υπερβολικά ακριβό (διαβάστε το 1&1 κριτική IONOS).

Επιπλέον, το JustHost δεν είναι ξεκάθαρο για το τι θα πληρώνετε. Η σελίδα του προϊόντος αναφέρει ότι το πιο φθηνό κοινόχρηστο πρόγραμμα ανανεώνεται στα 9,49 $, ενώ η σελίδα πληρωμής ισχυρίζεται ότι η μηνιαία τιμή είναι 7,99 $. Στην ανάλυση τιμών που βρίσκεται στη βάση γνώσεων, ωστόσο, λέει ότι η μηνιαία τιμή είναι 11,99 $.

Τούτου λεχθέντος, ανεξάρτητα από το πώς ορίζεται η τιμή, είναι σαφές ότι το JustHost είναι πολύ ακριβό. Σε σύγκριση με το 1&1 IONOS, είναι ένα αστείο, αλλά ακόμη και εναντίον του Hostinger, το οποίο έχει παρόμοιο σύστημα τιμολόγησης, οι τιμές είναι πολύ υψηλές (διαβάστε την κριτική μας στο Hostinger).

Ακόμα, έχετε πολλές λειτουργίες για τα χρήματά σας. Ενώ το JustHost έχει υψηλό τίμημα, έχει τις δυνατότητες να το δικαιολογήσει, ειδικά αν δημιουργείτε το WordPress. Δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία με το Pagely όσον αφορά την αναλογία χαρακτηριστικών προς τιμή, αλλά η λίστα αρκεί (διαβάστε την κριτική μας Pagely).

Όσο για τη δοκιμή του JustHost, σας δίνει 30 ημέρες για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, η οποία, αν και καλή, δεν είναι όσο το InMotion Hosting, το DreamHost’s ή το A2 Hosting’s (διαβάστε την κριτική μας στο InMotion Hosting).

Ευκολία στη χρήση

Το ξεκίνημα με το JustHost είναι απλό. Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με τον ίδιο τρόπο με το iPage, και αν έχετε διαβάσει την κριτική μας στο iPage, γνωρίζετε ότι αυτό είναι καλό. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη ρύθμιση του λογαριασμού σας, με το μεγάλο, κόκκινο κουμπί “Ξεκινήστε τώρα” που καθοδηγεί τον τρόπο πληρωμής.

Αφού κάνετε κλικ σε αυτό, το JustHost θα σας στείλει σε μια σελίδα προϊόντος με λεπτομέρειες για τα τρία κοινόχρηστα σχέδιά της. Απλώς επιλέξτε έναν, επιλέξτε έναν τομέα και συνεχίστε με την ολοκλήρωση αγοράς. Υπάρχουν μερικά προεπιλεγμένα πρόσθετα στη σελίδα του τελικού προϊόντος, οπότε καταργήστε την επιλογή τους εάν δεν θέλετε να αγοράσετε τις επιπλέον υπηρεσίες.

justhost-κριτική-προϊόν-σελίδα

Τέλος, θα σας σταλεί σε μια οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας όπου μπορείτε να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Όπως το Kinsta (διαβάστε την κριτική μας για το Kinsta), είναι ένα κλειστό σύστημα, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να μεταβείτε στο email σας για να ορίσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης (διαβάστε την κριτική μας Arvixe για να το δείτε σε δράση).

justhost-κριτική-παραγγελία-επιβεβαίωση

Ο πίνακας ελέγχου είναι τόσο απλοποιημένος όσο έρχονται. Το JustHost διαθέτει ένα μενού πλοήγησης στην αριστερή πλευρά που σας επιτρέπει να προβάλλετε τους ιστότοπούς σας, να ρυθμίζετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να προσθέτετε νέους τομείς και άλλα. Υπάρχει ακόμη και μια καρτέλα “marketplace” όπου μπορείτε να αγοράσετε θέματα, υπηρεσίες, προσθήκες και προγράμματα εγκατάστασης.

Αν και ο πίνακας ελέγχου προσφέρει μεγάλη ισχύ, δεν είναι το cPanel (διαβάστε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για τον οδηγό cPanel). Το JustHost εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το cPanel, και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό κάνοντας κλικ στην καρτέλα “για προχωρημένους” στο αριστερό μενού.

justhost-review-control-panel

Αυτή η υλοποίηση του cPanel είναι απόθεμα, κάτι που δεν είναι κακό γιατί το υπόλοιπο του πίνακα ελέγχου είναι τόσο χρήσιμο. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι σωστό να αποκρύψετε το cPanel κάτω από μια «προχωρημένη» καρτέλα, καθώς τα περισσότερα πράγματα που οι αρχάριοι θα θέλουν να χάσουν μπορούν να έχουν πρόσβαση από τον κύριο πίνακα ελέγχου. Παρόλα αυτά, εάν θέλετε να διαχειριστείτε τις βάσεις δεδομένων σας ή να μπείτε στον διαχειριστή αρχείων, προσφέρεται το cPanel.  

Πριν εγκαταστήσετε το WordPress, κατευθυνθήκαμε στον δοκιμαστικό τομέα μας για να σας υποδεχτούμε από μια σελίδα “ιστότοπος που έρχεται σύντομα”. Αν και αυτό είναι φυσιολογικό και, ειλικρινά, ωραίο να βλέπουμε χειρονομία, το υποσέλιδο στο κάτω μέρος διαβάζει «έναν ιστότοπο που υποστηρίζεται από το Bluehost».

Κάνουμε την έρευνά μας, οπότε γνωρίζουμε ότι οι JustHost και Bluehost βρίσκονται στην ίδια ομπρέλα EIG. Μέχρι αυτό το σημείο, ωστόσο, δεν έχουμε δει αυτό το επίπεδο διασταυρούμενης μόλυνσης. Με βάση αυτά που έχουμε δει, υποθέσαμε ότι οι μάρκες κάτω από την ομπρέλα EIG λειτουργούσαν ανεξάρτητα, αλλά το υποσέλιδο μήνυμα υποδηλώνει ότι δεν.

Στην πραγματικότητα, το JustHost είναι ένα αντίγραφο άνθρακα του Bluehost, το οποίο, για αυτήν την ενότητα, είναι καλό. Ο πίνακας ελέγχου προσφέρει μια βαθιά ενσωμάτωση με το WordPress, επιτρέποντάς σας να βλέπετε και να διαχειρίζεστε θέματα και προσθήκες χωρίς να συνδεθείτε στο back-end του WordPress.

Όταν πηγαίνετε στο back-end του WordPress, θα βρείτε πολλές δυνατότητες, οι περισσότερες από τις οποίες βρίσκονται στην καρτέλα “Bluehost”. Αφού μιλήσουμε με το JustHost, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι χρησιμοποιεί διακομιστές Bluehost για φιλοξενία WordPress, ο οποίος εξηγεί την καρτέλα στο WordPress και το υποσέλιδο στη σελίδα σταδιοποίησης.

Τύποι φιλοξενίας

Το JustHost προσφέρει κοινόχρηστο, VPS και αποκλειστική φιλοξενία. Παρόλο που λείπουν σχέδια cloud, μεταπωλητών και διαχειριζόμενων WordPress, η σύνθεση εξακολουθεί να αισθάνεται σταθερή, ειδικά με την προσέγγιση που εστιάζει στον αρχάριο του JustHost.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι σαφώς το ψωμί και το βούτυρό της, επειδή το VPS και τα ειδικά σχέδια είναι κρυμμένα στο υποσέλιδο του ιστότοπου. Το JustHost προσφέρει τρία επίπεδα κοινής φιλοξενίας ανάλογα με τον αριθμό των ιστότοπων, το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου και τα πρόσθετα που χρειάζεστε.

Συνήθως, η κοινή φιλοξενία είναι το καλύτερο σημείο εισόδου για νέους ιστότοπους. Οι οικοδεσπότες Ιστού συνδυάζουν πολλούς ιστότοπους στον ίδιο διακομιστή και τους κάνουν να μοιράζονται τους πόρους. Με αυτόν τον τρόπο, ο οικοδεσπότης Ιστού μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα στον αριθμό των διακομιστών που χρειάζεται για να εκτελέσει και να μεταβιβάσει αυτές τις εξοικονομήσεις σε εσάς. Ωστόσο, επειδή μοιράζεστε τους πόρους, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την ταχύτητα ή το χρόνο λειτουργίας.

Εκτός από τα τρία κοινόχρηστα σχέδια, το JustHost προσφέρει ένα πρόγραμμα Pro. Αν και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μια κοινόχρηστη δομή, υπάρχουν λιγότεροι ιστότοποι στον διακομιστή, που σημαίνει ότι κάθε ιστότοπος πρέπει να έχει ένα μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Το JustHost προσφέρει επίσης μια αποκλειστική διεύθυνση IP, δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS, ιδιωτικό απόρρητο τομέα και αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου με τα σχέδια Pro.

Αν προτιμάτε να έχετε ένα αποκλειστικό σύνολο πόρων, το JustHost προσφέρει προγράμματα VPS. Αν και τα σχέδια VPS εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μια κοινόχρηστη δομή – δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί ιστότοποι στον ίδιο διακομιστή – λαμβάνετε ένα αποκλειστικό σύνολο πόρων για τον εαυτό σας. Εάν η κοινή φιλοξενία ζει σε ένα διαμέρισμα, η φιλοξενία VPS αγοράζει ένα αρχοντικό.

Στην κορυφή βρίσκονται τα ειδικά σχέδια, τα οποία σας παρέχουν έναν διακομιστή και όλους τους πόρους του. Το JustHost προσφέρει τρία ειδικά πακέτα που κυμαίνονται από τρεις έως πέντε διευθύνσεις IP και από 500 GB έως 1 TB αποθηκευτικού χώρου RAID 10. Δεν θα μπει στο RAID 10 – μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό RAID για αυτό – αλλά είναι το καλύτερο για φιλοξενία ιστοσελίδων επειδή προσφέρει ταχύτητα RAID 0 και πλεονασμό RAID 1.

Παρόλο που δεν χάνουμε διαχειριζόμενα σχέδια WordPress, δεδομένου του αριθμού των λειτουργιών του WordPress που προσφέρει η JustHost, η έλλειψη φιλοξενίας στο σύννεφο είναι τρομερή. Εάν το ψάχνετε, θα πρέπει να ελέγξετε τον αδερφό EIG του JustHost, HostGator (διαβάστε την κριτική μας στο HostGator).

Ταχύτητα & Ώρα

Ξεκινήσαμε έναν κενό ιστότοπο WordPress χρησιμοποιώντας το βασικό κοινόχρηστο σχέδιο του JustHost για να δοκιμάσουμε την ταχύτητα. Για να πραγματοποιήσουμε τις δοκιμές, εκτελέσαμε τον τομέα μας μέσω Pingdom Speed ​​Test και Load Impact, το οποίο θα μας έδινε δύο προοπτικές για να κρίνουμε πόσο καλά αποδίδει η JustHost.

Επειδή η JustHost χρησιμοποιεί διακομιστές Bluehost, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η απόδοση είναι σταθερή, ακόμα και αν είναι χειρότερη από την A2 Hosting (διαβάστε την αναθεώρηση A2 Hosting). Σημείωσε 90 στα 100 από το Pingdom Speed ​​Test, το οποίο είναι καλό, αλλά όχι υπέροχο. Ακόμα κι έτσι, ο JustHost ξεπερνά το WestHost όσον αφορά τη βαθμολογία Pingdom Speed ​​Test (διαβάστε την κριτική μας στο WestHost).

justhost-review-speed-test

Το Pingdom Speed ​​Test παρέχει μια σταθερή βάση για σύγκριση μεταξύ παρόχων, αλλά είναι ένα μεμονωμένο σημείο δεδομένων. Για να εκτιμήσουμε πόσο καλά αποδίδει το JustHost υπό φορτίο, γυρίσαμε στο Load Impact. Έστειλε 50 εικονικούς χρήστες στον διακομιστή μας για πέντε λεπτά, μετρώντας τον αριθμό των εκπληρωμένων αιτημάτων και τον χρόνο απόκρισης για κάθε χρήστη.

Δυστυχώς, η JustHost δεν είχε καλή απόδοση στη δοκιμή Load Impact. Αν και ο χρόνος απόκρισης κάθε εικονικού χρήστη ήταν σχετικά συνεπής, υπήρχαν πολλά σφάλματα HTTP καθ ‘όλη τη διάρκεια της δοκιμής, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο διακομιστής βρίσκεται στο όριο απόδοσής του (διαβάστε την κριτική GreenGeeks για να δείτε ένα άλλο παράδειγμα αυτού).

justhost-review-load-impact

Αυτό μεταφράζεται σε ανεκπλήρωτα αιτήματα ή αργή ταχύτητα στον πραγματικό κόσμο. Είναι πιθανό ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι που φιλοξενούνται στο βασικό σχέδιο που αναζητούν πόρους και το JustHost δεν μπορεί να ικανοποιήσει όλα αυτά. Εάν σας ενδιαφέρει το JustHost, σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα πιο ακριβό πρόγραμμα ή να μεταβείτε σε άλλον πάροχο.

Όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας, το JustHost δεν εγγυάται τίποτα εκτός του ότι “δεσμεύεται να παρέχει ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον φιλοξενίας”. Η σελίδα της Γνωσιακής βάσης που μιλάει απλώς λέει ότι οι διακομιστές θα έχουν χρόνο διακοπής λειτουργίας και ότι η JustHost θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για γρήγορη επίλυση προβλημάτων.

Υπάρχουν λόγοι να μην εμπιστεύεστε μια εγγύηση χρόνου λειτουργίας, αλλά η κατοχή μιας δεν είναι κακό. Παρόλο που δεν είχαμε χρόνο διακοπής λειτουργίας κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, η ύπαρξη εγγύησης θα ήταν καλό για όλους.

Ασφάλεια

Το JustHost έχει πολλά μέσα ασφάλειας, παρά την ταπεινή εμφάνισή του. Παρόλο που οι δυνατότητες ασφαλείας δεν φτάνουν σε όλα τα σχέδια, η σύνθεση εξακολουθεί να είναι ολοκληρωμένη, με βασικές δυνατότητες ασφάλειας ιστότοπων, όπως πιστοποιητικό SSL / TLS, σάρωση κακόβουλου λογισμικού και αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας.

Το JustHost περιλαμβάνει πιστοποιητικό SSL / TLS με κάθε πρόγραμμα. Το πιστοποιητικό δείχνει βασικά στο πρόγραμμα περιήγησης που συνδέεται στον ιστότοπό σας ότι είστε αυτοί που λέτε ότι είστε. Με αυτόν τον τρόπο, το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να ανοίξει μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ αυτού και του ιστότοπού σας, προστατεύοντας όλα τα ευαίσθητα δεδομένα που μεταφέρει ο χρήστης.

Το πιστοποιητικό που παρέχει το JustHost είναι καλό για τους περισσότερους ιστότοπους, αλλά τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να αναζητήσουν μια πιο ασφαλή. Ευτυχώς, το JustHost προσφέρει πιστοποιητικά SSL / TLS υψηλότερου επιπέδου στην αγορά του.

Μια βασική έκδοση του SiteLock περιλαμβάνεται επίσης σε κάθε σχέδιο, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι είναι μάρκα EIG. Το SiteLock είναι βασικά ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς για τον ιστότοπό σας, αλλά σε αντίθεση με το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς, δεν θα καταργήσει κακόβουλο λογισμικό στη βασική του διαμόρφωση. Το SiteLock Lite, το οποίο σας δίνει η JustHost, είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για σάρωση.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εντοπίσει προβλήματα αλλά όχι να τα διορθώσει. Ωστόσο, εάν διαπιστώσετε ότι ο ιστότοπός σας έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε υψηλότερο επίπεδο του SiteLock για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Ίσως να μην χρειαστεί, αν αγοράσετε το κοινόχρηστο πρόγραμμα Choice Plus. Περιλαμβάνει μια συνδρομή στο CodeGuard Basic, η οποία λαμβάνει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας. Αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται περιττά, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να μπορείτε να τα βρείτε και μπορούν να αποκατασταθούν με ένα μόνο κλικ.

Το JustHost δεν ξεχωρίζει με τις δυνατότητες ασφαλείας στο χαμηλό του άκρο, αλλά παρέχει αρκετά για να δημιουργήσει μια συνεκτική σουίτα. Μπορείτε να εντοπίσετε προβλήματα με το SiteLock, να προστατεύσετε τα δεδομένα χρήστη με πιστοποιητικό SSL / TLS και να διασφαλίσετε ότι δεν θα παραβιάσετε τον ιστότοπό σας με το CodeGuard. Εάν χρειάζεστε ποτέ περισσότερη ισχύ σε αυτά τα εργαλεία, το JustHost καθιστά απλή την αναβάθμιση.

Μυστικότητα

Το απόρρητο είναι συνήθως μια ανησυχία για τις κριτικές VPN, αλλά όπως έχουμε δει με άλλες μάρκες EIG, είναι επίσης πρόβλημα φιλοξενίας ιστού. Η JustHost έχει την ίδια πολιτική απορρήτου με κάθε εταιρεία που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα EIG, καθιστώντας την τόσο ιδιωτική-φιλική όσο και οι άλλοι οικοδεσπότες που τη μοιράζονται.

Όπως και οι άλλες επωνυμίες του δικτύου, το JustHost δεν προσφέρει δωρεάν ιδιωτικό απόρρητο τομέα, εκτός εάν αγοράζετε μια συνδρομή Pro. Το απόρρητο τομέα αντικαθιστά τις πληροφορίες με τις οποίες καταχωρίζετε τον ιστότοπό σας στον καταχωρητή. Παρόλο που φαίνεται μικρό, οι εγγραφές WHOIS είναι διαθέσιμες στο κοινό στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι μπορούν να μάθουν ποιοι είστε, πού ζείτε και πολλά άλλα.

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες δεν προσφέρουν απόρρητο τομέα, αλλά παρόχους όπως το DreamHost και το 1&1 IONOS ηγούνται της χρέωσης (διαβάστε την κριτική μας στο DreamHost). Είναι δύσκολο να περιμένουμε απόρρητο τομέα από το EIG, αλλά θα ήταν ωραίο να το δούμε.

Δυστυχώς, το απόρρητο του τομέα θα πρέπει να είναι το λιγότερο ανησυχητικό. Η EIG έχει μια ανησυχητική πολιτική απορρήτου που της δίνει το ρητό δικαίωμα να κοινοποιεί και να πωλεί τις πληροφορίες σας σε μεγάλα τρίτα μέρη.

Στη λίστα βρίσκονται το Facebook, το Google AdWords, οι Χάρτες Google, το WPBeginner, το Bing, το Yahoo, το Verizon και άλλα. Κατανοούμε ότι μοιραζόμαστε προσωπικά στοιχεία για να παρέχουμε μια καλύτερη υπηρεσία, αλλά δεν μπορούμε να συγκεντρώσουμε οποιαδήποτε εύλογη εξήγηση για τις παραπάνω επωνυμίες εκτός από τη διαφήμιση.

Επιπλέον, η EIG μπορεί να μοιραστεί τα προσωπικά σας στοιχεία με άλλες μάρκες στο δίκτυό της. Γνωρίζουμε ήδη ότι το Bluehost και το JustHost κάνουν διπλή εμβάθυνση στα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά το ίδιο ισχύει και για το SiteLock, το MOJO Marketplace, το CodeGuard και το Constant Contact, ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε αυτές τις υπηρεσίες.

Όπως έχουμε πει σε άλλες κριτικές που σχετίζονται με το EIG, οι πληροφορίες σας αντιμετωπίζονται ως εμπόρευμα. Αν και η JustHost μπορεί να μην κάνει κοινή χρήση ή πώληση, η μητρική της εταιρεία είναι, η οποία σας αφήνει σε ζεστό νερό ως χρήστης.

Υποστήριξη

Όπως και άλλες μάρκες EIG, το JustHost προσφέρει ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη όλο το 24ωρο. Η ποιότητα της υποστήριξης είναι καλή, με άμεσες και χρήσιμες απαντήσεις, αλλά οι αντιπρόσωποι αισθάνονται μακρινές. Σε αντίθεση με το SiteGround, όπου μπορείτε να βάλετε ένα όνομα σε ένα πρόσωπο, το μόνο που βλέπετε με το JustHost είναι ένα μπλοκ κειμένου (διαβάστε την κριτική SiteGround).

Ωστόσο, η εμπειρία μας με την υποστήριξη δεν ήταν κακή. Επικοινωνήσαμε με ερωτήσεις σχετικά με το διακομιστή, πώς διαμορφώθηκε και γιατί συνεχίσαμε να βλέπουμε το Bluehost σε κάθε γωνία. Προς μεγάλη μας έκπληξη, ο εκπρόσωπος προπώλησης ήταν σε θέση να απαντήσει διεξοδικά στις ερωτήσεις μας. Σε πολλές περιπτώσεις, περίπλοκες ερωτήσεις απαιτούν από τον εκπρόσωπο να ρωτήσει έναν επόπτη ή να σας ανακατευθύνει.

Ωστόσο, η ζωντανή συνομιλία και η τηλεφωνική υποστήριξη είναι οι καλύτεροι τρόποι για να λάβετε βοήθεια. Η βάση γνώσεων, αν και χρήσιμη, είναι ένα χάος με ημερομηνία. Το JustHost δεν διαθέτει κατηγορίες για περιήγηση ή ιεραρχία άρθρων. Αντίθετα, υπάρχει μια λίστα με τα πιο δημοφιλή άρθρα και μια γραμμή αναζήτησης.

justhost-review-knowledgebase

Είναι ξεκάθαρο ότι η βάση γνώσεων βασίζεται επίσης σε μια προηγούμενη έκδοση του ιστότοπου, με κεφαλίδες όπως “φιλοξενία ιστοσελίδων” και “γιατί εμείς” ακόμα στο επάνω μενού. Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι επίσης σπασμένοι έξω από τον σύνδεσμο αρχικής σελίδας. Επιπλέον, αν και μπορείτε να πλοηγηθείτε πίσω στην αρχική σελίδα, δεν μπορείτε να μεταβείτε στη βάση γνώσεων από εκεί.

Ακόμα κι έτσι, τα άρθρα είναι καλογραμμένα και ολοκληρωμένα. Θα πρέπει να σκάψετε για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, αλλά θα λέγαμε ψέματα αν λέγαμε ότι η γνωστή βάση δεν ήταν χρήσιμη.

Η ετυμηγορία

Το JustHost είναι αξιοπρεπές στην ταχύτητα, μεγάλο στις δυνατότητες και αμέλεια στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το καλό συνδυάζεται με το κακό, αλλά αυτό ισχύει για τα περισσότερα προϊόντα EIG. Ωστόσο, το JustHost εντυπωσιάζει περισσότερο από τα περισσότερα, ιδιαίτερα λόγω της βαθιάς ενσωμάτωσης στο WordPress και της μεγάλης λίστας λειτουργιών ασφαλείας.

Τούτου λεχθέντος, ο παροιμιώδης ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ιδιωτικότητα. Παρόλο που είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς, μπορεί να μην σας αφορά και αν δεν είναι, το JustHost φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό.

Τι πιστεύετε για το JustHost; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map