Κριτική InMotion Hosting – Ενημερώθηκε το 2020

Κριτική φιλοξενίας InMotion

Το InMotion προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όλες με χαρακτηριστικά. Η τιμή δεν είναι ούτε κακή, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ελαφρώς πιο αργή ταχύτητα.Το InMotion Hosting είναι ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά. Ως ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, εντυπωσιάζει με μια μεγάλη λίστα δυνατοτήτων, μεγάλη ασφάλεια και πρόσβαση σε πολλά εργαλεία δόμησης. Τούτου λεχθέντος, οι χαμηλότερες ταχύτητες από άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες Ιστού μπορεί να είναι μια λύση για εσάς.

Σε αυτήν την κριτική InMotion Hosting, θα αναλύσουμε την εμπειρία μας μετά την κυκλοφορία ενός ιστότοπου με τη φιλοξενία της επιχείρησής του. Θα μιλήσουμε για λειτουργίες, τιμές, ευκολία χρήσης, τύπους φιλοξενίας, ταχύτητα, ασφάλεια, απόρρητο και υποστήριξη και, στη συνέχεια, θα αποφανθούμε.

Η υψηλότερη από τη μέση τιμή μπορεί να απομακρύνει μερικούς χρήστες, αλλά η αξία που προσφέρει κάθε σχέδιο είναι τεράστια. Αυτό αγνοεί το γεγονός ότι είναι περίπου στην ίδια τιμή με άλλους κορυφαίους οικοδεσπότες Ιστού κατά την ανανέωση. Τούτου λεχθέντος, η μικρότερη από την ιδανική ταχύτητα είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

inmotion-slider1

inmotion-slider2

inmotion-slider3

inmotion-slider4

inmotion-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για InMotion Hosting

Χαρακτηριστικά

Για αρχάριους που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο, υπάρχει ένας αγώνας μεταξύ του WordPress και των δημιουργών ιστότοπων. Παρόλο που προτείνουμε τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων, όπως το Wix (διαβάστε την κριτική Wix), για τους περισσότερους ανθρώπους, μερικές φορές το WordPress είναι ένα απαραίτητο κακό. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε την ευελιξία του WordPress με μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

Με το InMotion Hosting, έρχεται με τη μορφή BoldGrid, το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε με οποιοδήποτε πρόγραμμα φιλοξενίας. Το BoldGrid είναι πιο περίπλοκο από ένα ειδικό δημιουργό ιστότοπων, αλλά η μικρή αντιστάθμιση χρηστικότητας αξίζει την ευελιξία που σας προσφέρει το WordPress.

inmotion-hosting-review-boldgrid

Μπορείτε επίσης να κάνετε το InMotion Hosting να σχεδιάσει τον ιστότοπό σας και για εσάς. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε. Το QuickStarter, το οποίο είναι μόλις 99 $ τη στιγμή της σύνταξης, σας παρέχει έναν ιστότοπο μίας σελίδας εντός δύο εργάσιμων ημερών, χτισμένος σε μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να επεκτείνετε τον ιστότοπό σας στο μέλλον. Το InMotion Hosting θα δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό email και μια φόρμα δημιουργίας δυνητικών πελατών για εσάς.

Υπάρχει επίσης η υπηρεσία σχεδιασμού λευκού γαντιού, η οποία θα σας συνδυάσει με έναν ειδικό WordPress που θα ελέγξει τη σχεδίαση του ιστότοπού σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο τροποποίηση κώδικα για καλύτερη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή πλήρη αναθεώρηση του σχεδιασμού σας.

Οι σχεδιαστικές δυνατότητες του InMotion Hosting είναι οι καλύτερες δυνατότητες. Μερικά από τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως η αποθήκευση μονάδας δίσκου στερεάς κατάστασης, δεν είναι τόσο συναρπαστικά, αλλά εξακολουθούν να είναι άφθονα. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Σε όλα τα σχέδια, η InMotion Hosting δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας καθημερινά, χωρίς χρέωση.

Μεταξύ των καθημερινών αντιγράφων ασφαλείας, του χώρου αποθήκευσης SSD, ενός δωρεάν πιστοποιητικού SSL και των υπηρεσιών σχεδιασμού ιστότοπων, το InMotion Hosting ξεχωρίζει με μια πιο εντυπωσιακή γκάμα χαρακτηριστικών από τα περισσότερα. Λείπει η κατάργηση κακόβουλου λογισμικού, κάτι που θα αγγίξουμε στην ενότητα “ασφάλεια” παρακάτω, αλλά έχουμε περιεχόμενο συνολικά.

Επισκόπηση λειτουργιών φιλοξενίας InMotion

Λογότυπο φιλοξενίας InMotionwww.inmotionhosting.com

Ξεκινά από 499 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Τύποι διακομιστή

Κοινή φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Διαχειριζόμενο WordPress

Φιλοξενία Cloud

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία μεταπωλητών

Χρηστικότητα

Πρόσβαση FTP

Πρόσβαση SSH

cPanel

Πρόσβαση ρίζας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Δημιουργία ιστότοπου

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Ασφάλεια

Απόρρητο τομέα

Κρυπτογράφηση SSL

Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Προστασία DDoS

sFTP

Υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Σεμινάρια

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Υποστήριξη 24/7

Τιμολόγηση

Εκτός εάν μιλάτε για φιλοξενία υψηλού επιπέδου, εστιασμένη στην επιχείρηση, όπως το Pagely (διαβάστε την κριτική μας στο Pagely), το InMotion Hosting δεν φαίνεται φθηνό. Τα κοινόχρηστα ή επιχειρηματικά σχέδια είναι περίπου διπλάσια από την τιμή άλλων παρόχων κορυφαίων ραφιών, όπως και τα προγράμματα WordPress. Ωστόσο, αν διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση σε άλλους ιστότοπους, θα δείξει ότι οι αριθμοί εξακολουθούν να λειτουργούν υπέρ του InMotion Hosting.

Για παράδειγμα, πάρτε το Bluehost. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας στο Bluehost, μπορείτε να αγοράσετε βασική κοινόχρηστη φιλοξενία με 3,95 $ το μήνα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο αν λάβετε εκ των προτέρων τρία χρόνια φιλοξενίας. Αυτό δεν πρέπει να ξεχωρίζει το Bluehost – το κάνουν σχεδόν όλοι οι οικοδεσπότες ιστού – αλλά είναι να δείξουμε κάτι ασυνήθιστο για το InMotion Hosting.

Το InMotion Hosting έχει προωθητικές τιμές όπως κάθε άλλος οικοδεσπότης Ιστού, αλλά πλησιάζει το ποσοστό ανανέωσης. Στην πραγματικότητα, το βασικό κοινόχρηστο πακέτο από αυτό και το Bluehost κοστίζει το ίδιο, αλλά είναι σαφέστερο για το τι αγοράζετε εκ των προτέρων.

Για εμάς, αυτό είναι επαγγελματίας. Η διαφάνεια στην τιμολόγηση σπάνια φαίνεται από τους οικοδεσπότες ιστού και μπορούμε να εκτιμήσουμε την προσπάθεια της InMotion Hosting να την εξισορροπήσει με τις προωθητικές τιμές. Παρόλα αυτά, εάν θέλετε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα εκ των προτέρων, η InMotion Hosting δεν θα σας μεταφέρει εκεί. Διαβάστε την κριτική Hostinger για έναν πάροχο που θα το κάνει.

Από τη σύνθεση του InMotion Hosting, τα σχέδια WordPress είναι πιο ενδιαφέροντα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα σχέδια WordPress απλώς επαναλαμβάνουν κοινόχρηστα σχέδια με μερικές επιπλέον δυνατότητες – διαβάστε την κριτική SiteGround για να δείτε ένα παράδειγμα. Τούτου λεχθέντος, το InMotion Hosting παρέχει έξι πακέτα WordPress για να φιλοξενήσει διαφορετικά επίπεδα ιστότοπων WordPress.

Θα μιλήσουμε περισσότερα για τις τεχνικές διαφορές στην ενότητα “τύποι φιλοξενίας” παρακάτω. Ωστόσο, για τις τιμές, οι πολλαπλές βαθμίδες είναι εξαιρετικές. Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο WordPress, μπορείτε να αγοράσετε με φθηνότερη τιμή και να κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερο επίπεδο μόλις το απαιτεί η κυκλοφορία σας.

Σε όλη τη σύνθεση, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, ωστόσο, και αυτή είναι η δυνατότητα αγοράς ενός μηνός φιλοξενίας. Δεν υπάρχει λόγος ή λόγος για αυτό. Τα φθηνά προγράμματα προσφέρονται μόνο σε διάρκεια ενός ή δύο ετών. Για παράδειγμα, το WP-3000S, ένα πρόγραμμα WordPress περίπου 15 $, δεν μπορεί να αγοραστεί κάθε μήνα, αλλά ένα παρόμοιο κοινόχρηστο πρόγραμμα στην ίδια τιμή μπορεί να είναι.

Συνολικά, είναι ένα μικρό ζήτημα και το οποίο επισκιάζεται από τα πιο ενοχλητικά προγράμματα τιμολόγησης ορισμένων άλλων οικοδεσποτών – κοιτάζω εσένα, Bluehost.

Τυχόν μειονεκτήματα που έχει το InMotion Hosting στις τιμές αντισταθμίζονται από τη γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μέρος του λόγου για τον οποίο δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα μήνα φιλοξενίας με φθηνά πακέτα είναι επειδή το InMotion Hosting σας δίνει τρεις μήνες για να αλλάξετε γνώμη. Είναι ηγέτης της βιομηχανίας από αυτή την άποψη.

Ευκολία στη χρήση

Η επιλογή ενός προγράμματος στο InMotion Hosting είναι πιο δύσκολη από ό, τι πρέπει. Ο ιστότοπός του δεν πάσχει από μια χρονολογημένη σχεδίαση όπως το FatCow’s (διαβάστε την κριτική μας στο FatCow), αλλά οι αλλαγές στη σχεδίαση της κοινής λογικής θα κάνουν την επιλογή ενός σχεδίου πολύ πιο εύκολη.

Για παράδειγμα, η αρχική σελίδα του ιστότοπου εμφανίζει όλους τους τύπους φιλοξενίας του InMotion Hosting, αλλά ο δημιουργός του ιστότοπου και η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι το πιο μακρινό δικαίωμα. Αυτό ακούγεται μικρό, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν και γράφουν από αριστερά προς τα δεξιά, υπάρχει λιγότερη έμφαση στα φθηνά σχέδια για τα οποία φαίνεται ότι θα έφταναν οι περισσότεροι.

inmotion-hosting-review-home-page

Κανένα από αυτά δεν είναι επαναστατικό, αλλά υπάρχουν αποφάσεις σχεδιασμού με τις οποίες δεν συμφωνούμε.

Αυτό όμως χωρίζει τις τρίχες. Μόλις βρείτε την υπηρεσία που αναζητάτε, η επιλογή ενός προγράμματος είναι εύκολη. Το InMotion Hosting δείχνει ποιοι είναι οι τύποι φιλοξενίας, καθώς και οι διαφορές μεταξύ των επιπέδων. Υπάρχει ακόμη και μια λεπτομερής σύγκριση για κάθε τύπο φιλοξενίας που δείχνει τι θα λάβετε με το σχέδιό σας.

inmotion-hosting-κριτική-σύγκριση

Μόλις κάνετε την ολοκλήρωση της αγοράς, το InMotion θα σας στείλει μια σειρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιγράφουν λεπτομερώς τον τρόπο σύνδεσης. Θα συνδεθείτε στον Πίνακα διαχείρισης λογαριασμού, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τα στοιχεία χρέωσής σας, να αγοράσετε νέα φιλοξενία και να υποβάλετε εισιτήρια υποστήριξης. Είναι επίσης το σημείο όπου μπορείτε να συνδεθείτε στο cPanel, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να πάτε εκεί.

Το InMotion Hosting περιλαμβάνει πολλά από τα χρήσιμα στοιχεία από το cPanel στο AMP. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Softaculous app store χωρίς να μεταβείτε στο cPanel.

inmotion-hosting-review-amp

Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε να αποφύγετε το cPanel. Η υλοποίηση του InMotion Hosting αξίζει την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων με οδηγό cPanel, με ελκυστική διάταξη και απλή πλοήγηση. Μια μεγάλη αλλαγή από μια κανονική εφαρμογή cPanel είναι η προσθήκη ενός κορυφαίου μενού για πρόσβαση σε διαφορετικές κατηγορίες.

inmotion-hosting-review-cpanel

Εκτός των ζητημάτων κατά την πρώτη εύρεση της φιλοξενίας που θέλετε, το InMotion Hosting είναι απλοποιημένο και απλό. Η περιοχή που ξεχωρίζει είναι το AMP, το οποίο ενσωματώνει όχι μόνο τις πληροφορίες χρέωσης και τομέα σας, αλλά και πολλές από τις χρήσιμες ρυθμίσεις από το cPanel. Το cPanel δεν είναι ούτε κακό, αλλά είναι κυρίως μια δημιουργία αποθεμάτων.

Τύποι φιλοξενίας

Το InMotion Hosting προσφέρει μια ισχυρή σειρά υπηρεσιών, αλλά λείπει η φιλοξενία cloud. Εξαιτίας αυτού, δεν υπάρχουν τόσα πολλά να διαλέξετε με το HostGator (διαβάστε την κριτική μας στο HostGator), αλλά θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε ένα σχέδιο που να ταιριάζει σε εσάς.

Το θεμέλιο είναι φιλοξενία επιχειρήσεων, το όνομα που δίνει η InMotion Hosting στα κοινόχρηστα σχέδιά της. Η κοινόχρηστη φιλοξενία θέτει πολλούς χρήστες σε έναν μόνο διακομιστή για να μοιράζονται τους πόρους. Το φαινόμενο συγκέντρωσης είναι ιδανικό για εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά όχι το καλύτερο για ταχύτητα ή χρόνο λειτουργίας. Δεν επιβάλλονται περιορισμοί στους χρήστες, οπότε αν ένας ιστότοπος διαθέτει πόρους, μπορεί να έχετε αργή απόδοση.

Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε κοινόχρηστο πρόγραμμα, ωστόσο, και η InMotion Hosting κάνει καλή δουλειά, συνδυάζοντας τα κοινόχρηστα σχέδιά της με δυνατότητες. Θα λάβετε δωρεάν εγγραφή τομέα και αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων, καθώς και πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα σας.

Το InMotion Hosting περιλαμβάνει πολλά προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ για πλατφόρμες όπως το WordPress, αλλά θα πρέπει να αγοράσετε ένα πρόγραμμα WordPress εάν έτσι θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Αν και είναι λίγο πιο ακριβά από την φιλοξενία επιχειρήσεων, τα σχέδια WordPress περιλαμβάνουν πολλές λειτουργίες ειδικά για πλατφόρμα που θα πρέπει να κυνηγήσετε μόνοι σας διαφορετικά.

inmotion-hosting-review-wordpress-σχέδια

Ένα σημάδι ότι αγοράζετε φιλοξενία υψηλότερης ποιότητας είναι όταν πράγματα όπως ο χώρος στο δίσκο απομακρύνονται από το να είναι απεριόριστα και αυτό συμβαίνει με τα πακέτα WordPress της InMotion Hosting. Λαμβάνετε κάποιο ποσό αποκλειστικών πόρων, οπότε είναι πιθανό ο ιστότοπός σας να φιλοξενείται σε διακομιστή με άλλους, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάποιον άλλον να σπρώχνει τα δεδομένα σας.

Επιπλέον, τα σχέδια WordPress διαχειρίζονται, που σημαίνει ότι το InMotion Hosting ασχολείται με τις τεχνικές πτυχές της υπηρεσίας. Αυτό περιλαμβάνει την προεγκατάσταση του WordPress κατά την εγγραφή σας, την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας και την αυτόματη ενημέρωση του ιστότοπού σας.

Εκτός αυτού, υπάρχουν VPS και ειδικά σχέδια. Τα σχέδια VPS έρχονται ως διαχειριζόμενο πακέτο με Linux και cPanel ή ως διακομιστής χωρίς κόκαλα που μπορούν να προσαρμόσουν οι διαχειριστές συστήματος ή οι προγραμματιστές.

Ωστόσο, τα ειδικά σχέδια είναι πιο εντυπωσιακά, κυρίως επειδή το InMotion Hosting σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε τον διακομιστή όπως θέλετε. Μπορείτε να συμπεριλάβετε έως 512 GB μνήμης και 8 TB αποθηκευτικού χώρου SSD, μαζί με άλλες δυνατότητες, όπως τη διαμόρφωση RAID. Η CPU υπαγορεύεται από το επίπεδο της αποκλειστικής φιλοξενίας που επιλέγετε, ανέρχεται σε διπλά Intel Xeon Silver 4110s.

Ο μόνος τύπος φιλοξενίας που λείπει είναι η φιλοξενία cloud, η οποία διαδίδει τον ιστότοπό σας σε ένα δίκτυο διακομιστών για απολύσεις και ασφάλεια. Δυστυχώς, αυτή είναι μια παράλειψη που έχουμε δει από άλλους ανεξάρτητους οικοδεσπότες Ιστού, συγκεκριμένα το A2 Hosting.

Ταχύτητα & Ώρα

Για τον έλεγχο της ταχύτητας του ιστότοπου, χρησιμοποιούμε Pingdom Speed ​​Test και Load Impact. Ο έλεγχος ταχύτητας Pingdom μας επιτρέπει να μπαίνουμε στις λεπτομέρειες και να δούμε πού υπάρχουν πιθανά προβλήματα, ενώ το Load Impact μετρά πόσο καλά αποδίδει η υπηρεσία υπό προσομοιωμένο φορτίο. Πραγματοποιήσαμε και τις δύο δοκιμές σε έναν κενό ιστότοπο WordPress χρησιμοποιώντας το επιχειρηματικό σχέδιο του InMotion Hosting.

Το InMotion Hosting επέστρεψε αξιοπρεπή αποτελέσματα, αλλά έχουμε δει καλύτερα (ανατρέξτε στον ταχύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστού). Στο Pingdom Speed ​​Test, είχαμε κατά μέσο όρο 1,04 δευτερόλεπτα για το χρόνο φόρτωσης, αλλά μια συνολική βαθμολογία 84 στα 100. Αυτό πιθανότατα επειδή δεν φαίνεται να υπάρχει προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή σε επιχειρηματικά σχέδια ή, τουλάχιστον, τίποτα που μπορεί να ελεγχθεί στο cPanel.

inmotion-hosting-review-speed-test

Κοιτάζοντας τα βήματα της αλυσίδας, όλα ήταν εκεί που θα έπρεπε να είναι. Τα αιτήματα DNS αντιπροσώπευαν λίγο χρόνο, όπως και η σύνδεση με τον διακομιστή. Ωστόσο, η μέτρηση “αναμονή”, η οποία μετρά πόσο καιρό χρειάζεται για να ξεκινήσει η λήψη δεδομένων από το πρόγραμμα περιήγησης, αντιπροσώπευε περισσότερο χρόνο από ό, τι συνήθως.

Η ταχύτητα δεν είναι κακή, αλλά θα μπορούσε να βελτιωθεί. Το A2 Hosting, για παράδειγμα, κέρδισε βαθμολογία 96 στα 100, κυρίως λόγω των πολλαπλών τύπων προσωρινής αποθήκευσης που χρησιμοποιεί σε ορισμένα κοινόχρηστα σχέδια (διαβάστε την κριτική μας για το A2 Hosting).

Το Load Impact είχε παρόμοια απογοητευτικά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια των πέντε λεπτών που δοκιμάσαμε, το Load Impact έστειλε 50 εικονικούς χρήστες στον ιστότοπό μας, αλλά με υψηλό επίπεδο διακύμανσης στους χρόνους φόρτωσης. Μεταξύ των χαμηλότερων και υψηλότερων βαθμών, η InMotion Hosting είχε κενό 300 χιλιοστών του δευτερολέπτου, το οποίο είναι σημαντικό. Μπορείτε να δείτε το γράφημα παρακάτω για τα πλήρη αποτελέσματα.

inmotion-hosting-review-load-αντίκτυπο

Όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας, η InMotion Hosting λέει ότι εγγυάται 99,9% το χρόνο λειτουργίας, αλλά οι όροι υπηρεσίας αναφέρουν το 99,999 τοις εκατό, πράγμα που είναι μια σημαντική διαφορά. Εάν η υπηρεσία σας πέσει κάτω από αυτό το όριο, η InMotion Hosting θα πιστώσει τον λογαριασμό σας για μια υπηρεσία αξίας ενός μήνα.

Τούτου λεχθέντος, ο τρόπος με τον οποίο παίρνετε αυτήν την πίστωση είναι παράξενος. Το InMotion Hosting λέει ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης όχι περισσότερο από μία φορά κάθε 30 ημέρες σχετικά με τον φυσικό χρόνο λειτουργίας. Στη συνέχεια, εάν η υπηρεσία σας πέσει κάτω από το όριο, μπορείτε να ζητήσετε την πίστωση.

Αυτός είναι ένας παράξενος τρόπος να το κάνουμε και φαντάζουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τη διαδικασία. Ευτυχώς, δεν πρέπει να είναι πρόβλημα. Δεν παρουσιάστηκε χρόνος διακοπής κατά τη διάρκεια της δοκιμής και με την εγγύηση της InMotion Hosting, είναι απίθανο να το κάνετε.

Ασφάλεια

Το InMotion Hosting διαθέτει ένα σταθερό πακέτο ασφαλείας. Ξεκινά με ένα πιστοποιητικό SSL / TLS, το οποίο ήταν σπάνια, αλλά έγινε πιο συνηθισμένο τους τελευταίους μήνες. Ένα πιστοποιητικό SSL δείχνει βασικά ότι ο ιστότοπός σας είναι αξιόπιστος και, ως εκ τούτου, επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν σε αυτόν χρησιμοποιώντας μια κρυπτογραφημένη σύνδεση.

Αν και ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS είναι κοινό, η δωρεάν προστασία από κακόβουλο λογισμικό δεν είναι. Σε όλα τα σχέδια, το InMotion Hosting περιλαμβάνει προστασία από κακόβουλα προγράμματα, η οποία είναι βασικά ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς για τον ιστότοπό σας (διαβάστε τον καλύτερο οδηγό λογισμικού προστασίας από ιούς).

Η προστασία από κακόβουλα προγράμματα της InMotion Hosting θα σαρώσει και θα διορθώσει τον ιστότοπό σας καθημερινά για ευπάθειες. Αν ανακαλυφθεί τίποτα, θα είναι επίσης καραντίνα. Παρόλο που δεν είναι καθαυτή η κατάργηση κακόβουλου λογισμικού, οι απειλές απομόνωσης είναι ένας σταθερός συμβιβασμός δεδομένου ότι η InMotion Hosting περιλαμβάνει δωρεάν προστασία από κακόβουλα προγράμματα με κάθε σχέδιο.

Στην απίθανη περίπτωση που ο ιστότοπός σας μολυνθεί, το InMotion εξακολουθεί να σας καλύπτει. Η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου περιλαμβάνεται επίσης σε όλα τα σχέδια δωρεάν. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο, αλλά το InMotion Hosting θα δημιουργήσει αυτόματα ένα αντίγραφο του κοινόχρηστου περιβάλλοντος. Η αποκατάσταση είναι επίσης δωρεάν, αρκεί να μην επαναφέρετε περισσότερες από μία φορές σε τέσσερις μήνες.

Το InMotion Hosting δεν είναι ο μόνος οικοδεσπότης που περιλαμβάνει αυτές τις λειτουργίες ασφαλείας, αλλά είναι από τους λίγους που το κάνουν σε όλα τα σχέδια. Ανεξάρτητα από το επίπεδο φιλοξενίας που αγοράζετε, θα λάβετε πιστοποιητικό SSL / TLS, προστασία από κακόβουλα προγράμματα και ψευδοαφαίρεση και αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας.

Μυστικότητα

Η φιλοξενία ιστού δεν έχει λάβει τη μεταχείριση απορρήτου μέχρι σήμερα. Με τόσα πολλά προσωπικά στοιχεία που συνδέονται με τον ιστότοπό σας, είναι σημαντικό να παραμείνετε ιδιωτικοί, ειδικά εάν ο ιστότοπός σας παίρνει μια επικίνδυνη στάση για ορισμένα θέματα.

Το όνομα τομέα σας, για παράδειγμα, έχει όλα τα προσωπικά σας στοιχεία συνδεδεμένα με αυτό. Οι εγγραφές WHOIS εμφανίζουν το όνομά σας, τη διεύθυνση, τον αριθμό φωτογραφίας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα, και αυτά τα αρχεία είναι δημόσια διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, μπορείτε να καταχωρίσετε τον τομέα σας ιδιωτικά, ο οποίος αντικαθιστά τις πληροφορίες σας με τον καταχωρητή.

Το InMotion Hosting προσφέρει εγγραφή ιδιωτικού τομέα, αλλά σε τιμή. Θα σας προσφέρει περίπου 13 $ ανά τομέα ανά έτος. Δεν είναι δύσκολο να αγοράσετε – Το InMotion Hosting παρέχει έναν σύνδεσμο στο AMP – αλλά εξακολουθεί να κοστίζει. Το DreamHost, για παράδειγμα, προσφέρει το απόρρητο τομέα δωρεάν.

Ωστόσο, η πολιτική απορρήτου της InMotion Hosting είναι σταθερή. Όπως και οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού, διατηρεί το δικαίωμα να κοινοποιεί κάποιες προσωπικές πληροφορίες σε άλλες εταιρείες ή σε αρχές επιβολής του νόμου. Ωστόσο, η πολιτική απορρήτου της δεν μπορεί να πουλήσει καμία από αυτές τις πληροφορίες.

Στην ενότητα 4.6 της πολιτικής απορρήτου αναφέρεται ότι «δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κανέναν εκτός της Εταιρείας. Η Εταιρεία επίσης δεν θα κοινοποιεί διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μη συνδεδεμένα τρίτα μέρη ή συνεργάτες. “

Οι επόμενες ενότητες αναφέρουν επίσης ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να προβάλετε, να ενημερώσετε και να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

Δεν υπάρχει δωρεάν εγγραφή ιδιωτικού τομέα, αλλά η πολιτική απορρήτου της InMotion Hosting είναι καλή – όσο και οι οικοδεσπότες Ιστού πάντως. Τούτου λεχθέντος, ελπίζουμε να δούμε περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού να ακολουθούν το προβάδισμα του DreamHost και να περιλαμβάνουν δωρεάν ιδιωτική εγγραφή τομέα.

Υποστήριξη

Με επωνυμία στην κορυφή του ιστότοπου της InMotion Hosting υπάρχουν σύνδεσμοι για πολλές μορφές υποστήριξης. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι σημαντική για τη φιλοξενία ιστοσελίδων, δεδομένου του πόσο περίπλοκη είναι η υπηρεσία και η InMotion Hosting δεν κάνει τίποτα για το πώς να επικοινωνήσει με την ομάδα της. Διατίθεται email, ζωντανή συνομιλία, υποστήριξη τηλεφώνου και Skype, με εξαίρετα μέλη της ομάδας διασκορπισμένα μεταξύ τους.

Ο κριτικός σας μίλησε με την InMotion Hosting πριν από την έναρξη της υπηρεσίας WordPress περίπου πριν από ένα χρόνο και ο εκπρόσωπος όχι μόνο παρείχε ακριβή και πλήρη λεπτομέρεια, αλλά εργάστηκε επίσης για να πάρει την τιμή όσο το δυνατόν χαμηλότερη. Η ομάδα πωλήσεων της InMotion Hosting καθιστά δύσκολη την απόρριψη της αγοράς ενός προγράμματος φιλοξενίας.

Εκτός από άμεση επαφή, υπάρχει μια βάση γνώσεων και ένα φόρουμ. Η γνώση του InMotion Hosting είναι προσβάσιμη από την αρχική σελίδα χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Κέντρο υποστήριξης”. Η βάση γνώσεων χωρίζεται σε συχνές ερωτήσεις, οδηγούς προϊόντων και σεμινάρια και κάθε κομμάτι είναι γεμάτο με λεπτομέρειες.

inmotion-hosting-review-knowledgebase

Κατά την αξιολόγηση μιας γνωστής βάσης για φιλοξενία ιστοσελίδων, θέλουμε να δούμε έναν καλό συνδυασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων, οδηγών εγκατάστασης και κομματιών αντιμετώπισης προβλημάτων και το InMotion Hosting δεν απογοητεύει. Υπάρχει ένας εντυπωσιακός αριθμός εκπαιδευτικών πόρων, καθώς και γενικοί οδηγοί αντιμετώπισης προβλημάτων που καλύπτουν πολλά πιθανά ζητήματα.

Δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στο φόρουμ, παρά τις πολλές προτροπές για σύνδεση.

inmotion-hosting-review-κοινότητα

Κάτω από το κέντρο υποστήριξης υπάρχει ένας σύνδεσμος για ερωτήσεις κοινότητας, ο οποίος λειτουργεί παρόμοια. Δεν υπάρχει μεγάλη αλληλεπίδραση με την κοινότητα, αλλά είναι σαφές ότι το InMotion Hosting παρακολουθεί τις ερωτήσεις της κοινότητας. Ακόμα και χωρίς αλληλεπίδραση με την κοινότητα, το αρχείο ερωτήσεων είναι μια καλή αναφορά για πιθανά ζητήματα που δεν απαντήθηκαν στη βάση γνώσεων.

Η ετυμηγορία

Το InMotion Hosting είναι ένας σταθερός, ανεξάρτητος οικοδεσπότης Ιστού που θα μπορούσε να λειτουργήσει με την ταχύτητά του. Δεν είναι αργό, αλλά υπάρχουν κεντρικοί υπολογιστές με καλύτερη βελτιστοποίηση. Ακόμα κι έτσι, η μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών και πολλών τύπων φιλοξενίας το καθιστά άξιο υποψήφιο. Το πιο εντυπωσιακό είναι η ομάδα υποστήριξης και το εύρος των δυνατοτήτων ασφαλείας.

Η υποστήριξη του WordPress είναι επίσης μεγάλη. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο καλό που το InMotion Hosting είναι διαθέσιμο για τον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστού για WordPress. Εάν, ωστόσο, το InMotion Hosting δεν φαίνεται να είναι το host για εσάς, ρίξτε μια ματιά στις άλλες κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τι πιστεύετε για το InMotion Hosting; Το έχετε χρησιμοποιήσει; Ενημερώστε μας για την εμπειρία σας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map