Hostinger Review – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Hostinger

Ένας εξαιρετικός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πάρα πολλά, ο Hostinger ενημέρωσε πρόσφατα την υπηρεσία του για να γίνει μια πολύπλευρη, ισχυρή υπηρεσία ικανή για κάθε είδους πράγματα. Ρίξτε μια ματιά στην ολοκαίνουργια αναθεώρηση Hostinger για να δείτε εάν είναι ο οικοδεσπότης Ιστού για εσάς.


Ήμασταν πάντα οπαδοί του Hostinger, αλλά ένιωθα σαν ένας οικοδεσπότης που εστιάζει στον προϋπολογισμό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, με μια ανανεωμένη διεπαφή και εκτεταμένο φάσμα σχεδίων, αρχίζει να μπαίνει στο δικό της. Εξακολουθεί να μην έχει τη δύναμη να εκτελεί μεγάλα δίκτυα πολλαπλών ιστότοπων, αλλά είναι ισχυρός υποψήφιος για την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων που μπορείτε να αγοράσετε.

Σε αυτήν την ενημερωμένη αναθεώρηση Hostinger, θα ρίξουμε μια δεύτερη ματιά στην υπηρεσία για να δούμε αν οι αλλαγές την αξίζουν για τα δολάρια σας. Θα μιλήσουμε για λειτουργίες, τιμολόγηση, τύπους διακομιστών, ευκολία χρήσης, ασφάλεια και υποστήριξη πριν δώσουμε την ετυμηγορία μας.

Περιμέναμε ήπιες αλλαγές στην υπηρεσία, αλλά ο Hostinger βγήκε. Κατάφερε να διατηρήσει τη φιλική προς το χρήστη προσέγγιση που μας άρεσε τόσο πολύ ενώ επεκτείναμε τον πίνακα ελέγχου και προσθέτοντας υπηρεσίες. Είναι μια εξαιρετική επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων, ειδικά αν θέλετε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα.

Hostinger-Slider1

Hostinger-Slider2

Hostinger-Slider3

Hostinger-Slider4

Hostinger-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Hostinger

Χαρακτηριστικά

Το Hostinger επικεντρώνεται σε ένα πράγμα: ανέξοδη εξυπηρέτηση. Αν και κανείς δεν το κρύβει αυτό, συνήθως υπονοεί ότι τα χαρακτηριστικά λείπουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει εδώ. Παρά το ότι έφτασε σε τιμές πακέτων ευκαιρίας, το Hostinger περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό φάσμα επιλογών.

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας. Ανάλογα με το πρόγραμμά σας, θα λαμβάνετε εβδομαδιαία ή καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Εάν αγοράζετε ένα πρόγραμμα που προσφέρει μόνο εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας, μπορείτε επίσης να κάνετε αναβάθμιση σε καθημερινά. Αν και πρέπει να κάνετε χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλείας, ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για να πιάσετε οτιδήποτε περνάει από τις ρωγμές δεν είναι ποτέ κακό.

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, αλλά μπορεί να μην είναι το πιο ελκυστικό. Για να πουλήσει πραγματικά το sizzle, το Hostinger περιλαμβάνει έναν δημιουργό ιστότοπων. Αν και έχουμε δει ήδη ενσωματωμένους δημιουργούς ιστότοπων, συνήθως νιώθουν περισσότερο σαν σκέψη παρά ένα χρήσιμο εργαλείο (διαβάστε το 1&1 Αναθεώρηση δημιουργίας ιστότοπου για παράδειγμα).

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων της Hostinger προσφέρει περίπου 200 πρότυπα για να διαλέξετε, και παρόλο που μερικά αισθάνονται ήπια, άλλα λαμπερά. Η υπηρεσία δεν φτάνει στα επίπεδα του SquareSpace στη σχεδίαση προτύπου της (διαβάστε την κριτική μας στο SquareSpace), αλλά έχει πολλές ελκυστικές επιλογές για μια ποικιλία ιστότοπων.

hostinger-review-website-οικοδόμος

Μια σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων από την τελευταία μας εκδρομή είναι η προσθήκη αυτόματου μεγέθους προτύπου. Η δυνατότητα, την οποία ο Hostinger αποκαλεί “αυτόματη διάταξη”, είναι ακόμη σε έκδοση beta και δείχνει. Εκτιμούμε την προσπάθεια που καταβάλλει η Hostinger για να φέρει πρότυπα απόκρισης στο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά προβλήματα με αυτό.

Το κείμενο ενδέχεται να μετακινηθεί σε άλλες ενότητες, τα γραφικά ενδέχεται να αλληλεπικαλύπτονται με ορισμένα στοιχεία του ιστότοπου και η συνολική διάταξη δεν μεταφράζεται πάντα καλά. Τούτου λεχθέντος, είναι σαφές ότι ο Hostinger κάνει βήματα για να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαλύτερα παράπονά μας την τελευταία φορά που το δοκιμάσαμε και αυτό είναι καλό. Τα αποκριτικά θέματα δεν υπάρχουν ακόμη, αλλά η πρόοδος του Hostinger υποδηλώνει ότι δεν είναι πολύ μακριά.

hostinger-review-responsive-θέματα

Εκτός αυτού, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι εντυπωσιακό. Περιλαμβάνει ενσωματώσεις με Zendesk, PayPal, πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και πολλά άλλα, διατηρώντας παράλληλα μια απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Παρόλο που οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού φαίνεται ικανοποιημένοι να αντιμετωπίσουν ένα μέτριο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και το αποκαλούν καθημερινά, είναι σαφές ότι το Hostinger είναι αφοσιωμένο στο να κάνει το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ένα σοβαρό εργαλείο σχεδίασης.

Όσον αφορά την υπηρεσία φιλοξενίας, το Hostinger δεν αφήνει τίποτα. Εκτός από τα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο μονάδας δίσκου στερεάς κατάστασης, πιστοποιητικά SSL διάρκειας ζωής και ενσωμάτωση Cloudflare, ενισχύοντας τον εαυτό του ως όχι μόνο ένας άλλος φθηνός οικοδεσπότης Ιστού, αλλά μάλλον ένας πλήρης παροχέας υπηρεσιών.

Επισκόπηση λειτουργιών Hostinger

Λογότυπο Hostingerwww.hostinger.com

Ξεκινά από 080 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Τύποι διακομιστή

Κοινή φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Διαχειριζόμενο WordPress

Φιλοξενία Cloud

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία μεταπωλητών

Χρηστικότητα

Πρόσβαση FTP

Πρόσβαση SSH

cPanel

Πρόσβαση ρίζας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Δημιουργία ιστότοπου

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Ασφάλεια

Απόρρητο τομέα

Κρυπτογράφηση SSL

Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Προστασία DDoS

sFTP

Υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Σεμινάρια

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Υποστήριξη 24/7

Τιμολόγηση

Το Hostinger είναι η καλύτερη αξία που μπορείτε να αποκτήσετε με τη φιλοξενία ιστοσελίδων. Ακόμη και φθηνοί πάροχοι, όπως το Bluehost (διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost), δεν μπορούν να αντιστοιχούν στις τιμές του κάδου του Hostinger. Αν και αυτό αληθεύει την τελευταία φορά που εξετάσαμε την υπηρεσία, μια πιο ισχυρή σειρά σχεδίων την καθιστά πιο ελκυστική από ποτέ.

Η κοινή φιλοξενία διατίθεται σε τρεις γεύσεις: Single, Premium και Business. Όπως και με τις περισσότερες κοινές επιλογές, το Hostinger απαιτεί να εγγραφείτε για ένα πολυετές συμβόλαιο για να έχετε την καλύτερη τιμή, η οποία, στην περίπτωση αυτή, αξίζει τον κόπο. Η κοινή χρήση φιλοξενίας είναι μικρότερη από ένα δολάριο ανά μήνα, εάν αγοράσετε τέσσερα χρόνια. Προστέθηκε μαζί, έχετε τέσσερα χρόνια υπηρεσίας με λιγότερα από 40 $.

Ανάλογα με το πρόγραμμα που αγοράζετε, θα υπάρχουν πρόσθετα που μπορείτε να αγοράσετε στο ταμείο. Τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας είναι 1 $ επιπλέον, ένα πιστοποιητικό SSL / TLS είναι $ 12 για τη ζωή και η προστασία Cloudflare είναι μόνο 10 $. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε υποστήριξη προτεραιότητας για 2 $ ανά μήνα και SEO Toolkit Pro για 10 $ ανά μήνα.

Είμαστε οπαδοί των καθημερινών αντιγράφων ασφαλείας, αλλά οι άλλες προσθήκες δεν είναι εξαιρετικές. Η εργαλειοθήκη SEO μπορεί να βοηθήσει τους νεοεισερχόμενους, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν λογισμικό ανάλυσης, όπως το Google Analytics. Ομοίως, 12 $ είναι φθηνά για ένα πιστοποιητικό SSL διάρκειας ζωής, αλλά η Hostinger δεν λέει τι είδους είναι, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι προϋπολογισμός, ειδικά επειδή είναι μια εφάπαξ χρέωση.

Πάροχοι όπως το DreamHost προσφέρουν μερικά από αυτά τα επιπλέον δωρεάν (διαβάστε την κριτική μας στο DreamHost). Ωστόσο, δεν μας πειράζει ότι η Hostinger χρεώνει. Αφαιρώντας τις ευκολίες, όπως η ενσωμάτωση Cloudflare και ένα πιστοποιητικό SSL, από την αρχή, η Hostinger μπορεί να μειώσει τις τιμές της. Εάν αισθάνεστε άνετα να αποκτήσετε αυτά a la carte, είναι εύκολα ο φθηνότερος τρόπος για να αγοράσετε φιλοξενία.

Η αγορά πολλών ετών δεν είναι κακό. Η Hostinger προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία χωρίς να διακινδυνεύσετε μια δεκάρα. Παρόλο που το InMotion Hosting παρέχει έως και 90 ημέρες για την επιστροφή χρημάτων ακριβών προγραμμάτων (διαβάστε την κριτική μας για το InMotion Hosting), το χρονικό πλαίσιο του Hostinger είναι αρκετό.

Οι επιλογές πληρωμής είναι εκπληκτικά ισχυρές. Υπάρχουν οι συνηθισμένοι ύποπτοι όπως το PayPal και οι πιστωτικές κάρτες, αλλά σας επιτρέπει επίσης να πληρώνετε με κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των bitcoin, ethereum και litecoin.

Τύποι διακομιστή

Μία από τις μεγαλύτερες κριτικές μας για τον Hostinger την τελευταία φορά που δοκιμάσαμε ήταν η έλλειψη επιλογών για τους χρήστες ενέργειας. Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι μια χαρά, ειδικά όταν είναι τόσο φθηνή όσο και στο Hostinger, αλλά οι σοβαροί χρήστες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για τη φιλοξενία τους στο διαδίκτυο. Ευτυχώς, η Hostinger το έλαβε υπόψη, επεκτείνοντας τη σειρά της για να φιλοξενήσει μια πιο διαφορετική πελατειακή βάση.

Η κοινή φιλοξενία εξακολουθεί να αποτελεί τον πυρήνα της, και η σύνθεση της δεν απογοητεύει. Όπως αναφέρθηκε, υπάρχουν τρεις επιλογές για να διαλέξετε: Single, Premium και Business.

Τα μεμονωμένα πακέτα είναι φθηνά, αλλά ταιριάζουν καλύτερα σε μικρούς ιστότοπους που δεν χρειάζονται πολλή επισκεψιμότητα. Με 100 GB εύρους ζώνης, 10 GB αποθηκευτικού χώρου και χωρίς δωρεάν πρόσθετα, η μοναδική φιλοξενία δεν είναι μια ελκυστική επιλογή για τους περισσότερους. Ωστόσο, είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για, για παράδειγμα, έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου.

Το Premium είναι η πρώτη επιλογή που πρέπει να κοιτάξετε. Περίπου 2 $ ανά μήνα, προσφέρει απεριόριστο χώρο στο δίσκο, εύρος ζώνης και βάσεις δεδομένων MySQL. Έχει επίσης διπλάσια ισχύ επεξεργασίας από το Single, ανεξάρτητα από αυτό. Αν και δεν προσθέτουμε πάρα πολύ απόθεμα σε αυτήν την αξίωση, η Premium φιλοξενία εξακολουθεί να υποστηρίζεται από την εγγύηση 99,9% του χρόνου της Hostinger, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι.

Η επιχείρηση είναι η ίδια, εκτός εάν διαθέτει τετραπλάσια ισχύ επεξεργασίας, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Τα προνομιακά προγράμματα περιλαμβάνουν ήδη εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, τα οποία θα πρέπει να είναι αρκετά, αλλά αν θέλετε να διασφαλίσετε ότι δεν θα χαθεί τίποτα στον ιστότοπό σας, τα επιχειρηματικά σχέδια δεν είναι κακό.

Ο νεοφερμένος είναι cloud hosting. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή φιλοξενία, το cloud hosting διαδίδει τον ιστότοπό σας σε πολλούς διακομιστές στο cloud. Επειδή το κάνει με αυτόν τον τρόπο, έχετε διαθέσιμα περιττά αντίγραφα του ιστότοπού σας ανά πάσα στιγμή. Η φιλοξενία cloud διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας δεν φορτώνει μόνο ταχύτερα, αλλά παραμένει στο διαδίκτυο περισσότερο.

Τα προγράμματα φιλοξενίας cloud συνοδεύονται από αποκλειστική διεύθυνση IP, μεμονωμένους πόρους, δωρεάν εγγραφή τομέα, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και απεριόριστο εύρος ζώνης. Οι μόνες διαφορές μεταξύ των τριών σχεδίων φιλοξενίας cloud που προσφέρει η Hostinger είναι ο αριθμός των πυρήνων αποθήκευσης SSD, μνήμης και CPU. Υπάρχει επίσης μια διαφορά στην «αύξηση ταχύτητας», στην οποία δεν διαθέτουμε πάρα πολύ απόθεμα.

Υπάρχει επίσης φιλοξενία VPS, η οποία σας επιτρέπει να έχετε τα οφέλη ενός αποκλειστικού διακομιστή χωρίς το επιπλέον κόστος. Το Hostinger διαθέτει έξι διαθέσιμες επιλογές, με την πιο ενσωματωμένη διαμόρφωση να λαμβάνει 12.632 από το Geekbench.

Hostinger Speed ​​και Uptime

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, ο Hostinger είχε 100% χρόνο λειτουργίας, κάτι που δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Κάθε πρόγραμμα υποστηρίζει την εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% και παρόλο που υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην εμπιστευτείτε την εγγύηση χρόνου λειτουργίας, ακολουθείται. Εάν πέσει κάτω από το 99,9% του χρόνου λειτουργίας σε κάθε δεδομένο μήνα, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή έως και το 5% της μηνιαίας χρέωσής σας.

Δοκιμάσαμε την ταχύτητα χρησιμοποιώντας Dareboost, GTMetrix και Pingdom και ο Hostinger είχε αξιοπρεπή αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Έλαβε βαθμολογία C (περίπου 70 τοις εκατό) και από τις τρεις δοκιμές. Αν και αυτό δεν είναι πολύ εντυπωσιακό, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν το πόσο γρήγορα φορτώνει η σελίδα σας, και δεν είναι όλοι στους ώμους του web host.

Αν και τα αποτελέσματά μας δεν ανταποκρίνονταν στα ταχύτερα πρότυπα φιλοξενίας ιστού, οι λόγοι για αυτούς βασίστηκαν σε βελτιστοποιήσεις στον ιστότοπό μας. Για παράδειγμα, κάθε εργαλείο πρότεινε τη μείωση του μεγέθους της εικόνας για μείωση του όγκου των δεδομένων που πρέπει να μεταφερθούν.

Με προσεκτικό σχεδιασμό και στρατηγική βελτιστοποίηση, το Hostinger μπορεί να είναι γρήγορο. Εκτός από το κουτί, μπορεί να μην είναι η πιο γρήγορη επιλογή, αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως. Την τελευταία φορά που δοκιμάσαμε το Hostinger, είχε μέτρια αποτελέσματα, αλλά αυτός ο γύρος δοκιμών ήταν εντυπωσιακός, αν όχι το καλύτερο που έχουμε δει.

Ευκολία στη χρήση

Μια πτυχή του Hostinger που μας άρεσε πριν ήταν ο πίνακας ελέγχου χωρίς ανοησίες. Ενώ ήταν εξαιρετικό για χρηστικότητα, δεν προσέφερε την ευελιξία του cPanel (διαβάστε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων με τον οδηγό cPanel). Το Hostinger έχει ξεφορτωθεί την παλιά διεπαφή και το αντικατέστησε με κάτι που αισθάνεται πολύ πιο στιβαρό, διατηρώντας παράλληλα την προσέγγιση για πρώτη φορά που μας άρεσε πριν.

Θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για λογαριασμό. Η διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς είναι απλή, εμφανίζοντας σαφώς την τιμή που πληρώνετε και τον χρόνο που αγοράζετε. Παρόλο που δεν είμαστε ποτέ ενθουσιασμένοι για τα πρόσθετα κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, το Hostinger δεν προ-ελέγχει τις επιλογές ούτε τα κρύβει στο κάτω μέρος. Αντίθετα, εμφανίζονται δίπλα στο προϊόν που αγοράζετε με σύντομες συμβουλές που εξηγούν τι είναι χρήσιμο.

hostinger-κριτική-ολοκλήρωση αγοράς

Αφού ολοκληρώσετε την ολοκλήρωση της αγοράς, θα σας σταλεί στον πίνακα ελέγχου με μια προτροπή για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του ιστότοπού σας. Η διαδικασία του Hostinger είναι μια ομορφιά. Κατά τη ρύθμιση του τομέα σας, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τις πληροφορίες WHOIS και να σας παρουσιαστεί μια λίστα επιλογών για τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

Αν και φαίνεται σαν ένα μικρό βήμα, οι νέοι στο web hosting θα εκτιμήσουν ένα μόνο κουμπί για, για παράδειγμα, την εγκατάσταση του WordPress. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων του Hostinger, το οποίο είναι εκπληκτικά καλό (διαβάστε την κριτική GoDaddy GoCentral για να δείτε πώς δεν πρέπει να λειτουργεί ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων).

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλείψετε τη δημιουργία μιας πλατφόρμας και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας μέσω του cPanel αντ ‘αυτού. Όπως το HostGator (διαβάστε την κριτική μας στο HostGator), το Hostinger διαθέτει μια τροποποιημένη έκδοση του cPanel και είμαστε οπαδοί των αλλαγών που έκανε.

hostinger-κριτική-cpanel

Αν και μας αρέσουν οι επιλογές, οι υλοποιήσεις με ημερομηνία cPanel μπορούν να κατακλύσουν έναν αρχάριο. Το Hostinger εξακολουθεί να σας δίνει αρκετό έλεγχο στον ιστότοπό σας, αλλά η σύγχρονη διεπαφή δεν αισθάνεται τόσο τρομακτική. Το SiteGround, για παράδειγμα, έχει τις ίδιες επιλογές με το Hostinger, αλλά δεν είναι τόσο πρόσκληση (διαβάστε την κριτική SiteGround).

Είναι σαφές ότι η Hostinger σχεδίασε τη διεπαφή με γνώμονα τους χρήστες. Οι επιλογές για προχωρημένους βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης, ενώ κοινές λειτουργίες όπως το email εμφανίζονται στην κορυφή. Το Hostinger έχει μια λεπτή διαφορά στο cPanel του που κάνει τις εκφοβιστικές πτυχές του web hosting πολύ πιο εύκολο να αφομοιωθούν.

Υπάρχουν επιλογές στον πίνακα ελέγχου για την προσθήκη νέων διακομιστών, τη διαχείριση τομέων και την ενημέρωση πληροφοριών χρέωσης, οι οποίες είναι τυπικές για έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, το κατάστημα είναι μια ασυνήθιστη προσθήκη. Εκεί, μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε από τα πρόσθετα που είδατε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, καθώς και άλλα προϊόντα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή G Suite για να λάβετε επαγγελματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα σας, καθώς και εργαλεία σουίτας γραφείου, όλα υποστηριζόμενα από το Google Drive (διαβάστε την κριτική μας στο Google Drive). Παραδόξως, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια συνδρομή στο NordVPN, κάτι που δεν είναι κακό, θεωρώντας ότι το NordVPN είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN (διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN).

Η Hostinger έχει καταφέρει κάτι ιδιαίτερο με τη νέα του διεπαφή. Διατήρησε ό, τι μας άρεσε πριν, προσθέτοντας περισσότερη ακατέργαστη ισχύ για χρήστες που μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Αντί να είναι απλώς ένας φτηνός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων, το Hostinger φαίνεται σαν μια σωστή επιλογή τώρα, διατηρώντας παράλληλα την έκκλησή του στους νεοεισερχόμενους.

Ασφάλεια

Η εστίαση του Hostinger, ακόμη και αν έχει επεκταθεί, εξακολουθεί να είναι η παροχή γρήγορης και φθηνής φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εξαιτίας αυτού, δεν περιλαμβάνονται πολλές δυνατότητες ασφαλείας, παρά το γεγονός ότι μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον προστασία κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Δεν περιλαμβάνονται ορισμένες από τις πιο προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως καθαρισμός ιστότοπων ή προστασία από κακόβουλα προγράμματα.

Εκτός της ενιαίας κοινής φιλοξενίας, όλα τα σχέδια συνοδεύονται από αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας. Ανάλογα με το πρόγραμμα που λαμβάνετε, αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν να είναι εβδομαδιαία ή καθημερινά. Αν και αυτό δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται για την ασφάλεια, ο πλεονασμός των αντιγράφων ασφαλείας είναι μια ωραία βαλβίδα ασφαλείας εάν κάτι πάει στραβά.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προστασία Cloudflare. Όπως εξηγείται στον οδηγό Cloudflare, η προσθήκη της υπηρεσίας στον ιστότοπό σας μπορεί να βοηθήσει στην ταχύτητα και την ασφάλειά της. Το Cloudflare είναι ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου, που σημαίνει ότι αποθηκεύει εκδόσεις του ιστότοπού σας σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο και εξυπηρετεί αυτά τα αντίγραφα σε χρήστες κοντά σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Λιγότερη απόσταση ταξιδιού σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα φορτώνεται γρηγορότερα, αλλά επίσης σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να πέσετε θύμα μιας επίθεσης διανομής άρνησης υπηρεσίας. Το Cloudflare μπορεί να διανείμει εισερχόμενα αιτήματα και να εντοπίσει επιθέσεις DDoS προτού μπορέσουν να μεταφέρουν τον ιστότοπό σας εκτός σύνδεσης, χειρίζοντας το φορτίο σε ολόκληρο το δίκτυο, έτσι ώστε κανένας διακομιστής να μην έχει επιτυχία.

Μία απογοητευτική παράλειψη είναι το SiteLock ή, εν προκειμένω, οποιοδήποτε εργαλείο σάρωσης ή αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού. Αν και το Hostinger δεν είναι η μόνη υπηρεσία φιλοξενίας ιστού που παραλείπει την κατάργηση κακόβουλου λογισμικού, η προσέγγιση που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά φαίνεται σαν ένα φυσικό σπίτι για αυτό. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε το SiteLock ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο σάρωσης και να το προσθέσετε στον ιστότοπό σας με μη αυτόματο τρόπο, αλλά οι νέοι χρήστες μπορεί να μην το γνωρίζουν.

Η ασφάλεια του ιστότοπου είναι ένα βάρος που σας επιστρέφει και ο Hostinger κάνει καλή δουλειά προετοιμάζοντας σας να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε απειλή μπορεί να αντιμετωπίσει ο ιστότοπός σας. Αν και η έλλειψη εργαλείου κατάργησης κακόβουλου λογισμικού είναι απογοητευτική, είμαστε ικανοποιημένοι με τη διάδοση των εργαλείων που προσφέρει η Hostinger.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Hostinger είναι ένας από τους λίγους ανεξάρτητους οικοδεσπότες ιστού. Αντί να έχετε πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων και να χρησιμοποιείτε την ίδια ή παρόμοια υποδομή σε αυτές, χρησιμοποιείτε μόνο το Hostinger. Ως ιδιωτική εταιρεία, αυτό συνήθως σημαίνει ότι η Hostinger θα αναζητήσει το συμφέρον σας και όχι να ευχαριστήσει τους μετόχους.

Υποστήριξη

Το Hostinger δεν αφήνει καμία ερώτηση σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με την υποστήριξη. Κάθε φορά που ανοίγετε τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας, εμφανίζεται μια συμβουλή από έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης, που σας δείχνει πού να επικοινωνήσετε με τη ζωντανή συνομιλία. Αυτός ο πράκτορας υποστήριξης μπορεί να μην είναι ο ίδιος με τον οποίο μιλάτε όταν φτάσετε, αλλά το μικρό κίνητρο για επικοινωνία είναι ωραίο να το δείτε.

Προσπαθήσαμε να υποστηρίξουμε περίπου στις 1 π.μ. – ο κριτικός σας είναι νυχτερινή κουκουβάγια – και λάβαμε απάντηση σε λιγότερο από ένα λεπτό. Η απάντηση δεν ήταν ούτε ανακατευθυντική ούτε κρύα. Ο αντιπρόσωπος υποστήριξης απάντησε διεξοδικά και γρήγορα στην ερώτησή μας σχετικά με την ενσωμάτωση του Cloudflare, με θετική στάση, για εκκίνηση.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες συνομιλίες σας με αντιπροσώπους υποστήριξης κάθε φορά που ανοίγετε ζωντανή συνομιλία. Αντί να σας στέλνει απευθείας σε έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης, το Hostinger εμφανίζει τις πρόσφατες συνομιλίες σας και μια γραμμή αναζήτησης για να βρει μια απάντηση στη βάση γνώσεων. Δεν σας αναγκάζει να μεταβείτε στη βάση γνώσεων, ωστόσο. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία χωρίς να κάνετε πρώτα αναζήτηση.

hostinger-κριτική-ζωντανή-συνομιλία

Εκτός της ζωντανής συνομιλίας, μπορείτε να στείλετε email στο Hostinger. Επικοινώνησε με την ίδια ερώτηση σχετικά με το Cloudflare και ένας αντιπρόσωπος επικοινώνησε μαζί μας σε περίπου έξι ώρες. Όπως με τη ζωντανή συνομιλία, το email απόκρισης ήταν φιλικό και διασκεδαστικό.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε email. Το Hostinger διαθέτει μια εντυπωσιακή βάση γνώσεων που παρέχει απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις. Υπάρχουν μερικές εκατοντάδες άρθρα, που καλύπτουν τα πάντα, από τη χρέωση έως το DNS.

hostinger-review-knowledgebase

Αυτό που είναι εντυπωσιακό για τη βάση γνώσεων είναι ότι δεν επικεντρώνεται σε μια πτυχή της υπηρεσίας. Έχουμε δει γνώσεις που εστιάζουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων και άλλες που επικεντρώνονται σε μαθήματα. Το Hostinger, από την άλλη πλευρά, έχει μια καλή εξάπλωση οδηγών και οδηγών αντιμετώπισης προβλημάτων, βοηθώντας τους νέους χρήστες να πάρουν τη θέση τους ενώ εξακολουθούν να βοηθούν τους πελάτες.

Η ετυμηγορία

Hostinger καθώς επεκτείνει τις υπηρεσίες του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από τότε που το δοκιμάσαμε, έχει αναπτυχθεί για να φιλοξενήσει μια μεγαλύτερη πελατειακή βάση, διατηρώντας παράλληλα την πρώτη-προσέγγιση προσέγγιση που μας άρεσε πολύ πριν. Από λειτουργίες έως υποστήριξη, το Hostinger είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να στερείται ισχυρών επιλογών, όπως η ειδική φιλοξενία για τους πελάτες που τη χρειάζονται. Οι υπηρεσίες του έχουν επεκταθεί, αλλά δεν είναι αρκετές για να φιλοξενήσουν όλους. Αυτό όμως δεν είναι καλό ούτε κακό. Θα μπορούσε να παρέχει φιλοξενία υψηλού επιπέδου, αλλά η θέση που γεμίζει χρειάζεται μια ποιοτική, ανεξάρτητη επιλογή. Το Hostinger είναι αυτό.

Για χρήστες ενέργειας, το Kinsta είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε (διαβάστε την κριτική μας για το Kinsta).

Τι πιστεύεις για το Hostinger; Θα δοκιμάσετε ένα σχέδιο; Ενημερώστε μας για την εμπειρία σας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map