Αναθεώρηση GreenGeeks – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση GreenGeeks

Ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων με πράσινο μυαλό, το GreenGeeks είναι ιδανικό για μικρότερους ιστότοπους ή για άτομα που μόλις ξεκινούν. Αυτό οφείλεται στη φιλική του διεπαφή και τη γενική ευκολία χρήσης, αν και η τιμολόγηση του μπορεί να αποτρέψει ορισμένους, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην πλήρη κριτική GreenGeeks.


Το GreenGeeks είναι ένας ασυνήθιστος οικοδεσπότης Ιστού που έχει δημιουργήσει τις δραστηριότητές του γύρω από την προσφορά ενεργειακά αποδοτικής φιλοξενίας. Αν και ο στόχος του είναι ευγενής και τα χαρακτηριστικά είναι άφθονα, η υψηλή τιμή της GreenGeeks και η ασυνέπεια στην ταχύτητα την έφεραν μόλις από τον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, δεν είναι κακή επιλογή για μικρότερους ιστότοπους.

Σε αυτήν την κριτική GreenGeeks, θα αναλύσουμε την εμπειρία μας μετά την κυκλοφορία ενός ιστότοπου WordPress με το σχέδιο Ecosite Pro του οικοδεσπότη Ιστού. Στην πορεία, θα μιλήσουμε για τις λειτουργίες, τις τιμές, την ευκολία χρήσης, την ασφάλεια, την ταχύτητα και πολλά άλλα προτού το ολοκληρώσουμε με την ετυμηγορία μας.

Η «πράσινη» λήψη φιλοξενίας ιστού δεν έχει γίνει όπως και οι εκπομπές του GreenGeeks. Αν και εκτιμούμε την προσπάθεια να διατηρηθεί η ανανέωση της φιλοξενίας ιστού, υπάρχουν ρωγμές που δεν έχουν διορθωθεί. Ωστόσο, η βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και ο πλούτος των δυνατοτήτων ενδέχεται να σας πουλήσουν στην υπηρεσία.

greengeeks-slider1

greengeeks-slider2

greengeeks-slider3

greengeeks-slider4

greengeeks-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το GreenGeeks

Χαρακτηριστικά

Παρά το γεγονός ότι είναι τόσο απλός οικοδεσπότης Ιστού, το GreenGeeks περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες με το κοινό σας σχέδιο. Πριν όμως μιλήσουμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πρέπει να μιλήσουμε για το τι αφορά το GreenGeeks.

Είναι ο πρώτος «πράσινος» οικοδεσπότης Ιστού, που σημαίνει ότι προσπαθεί να φιλοξενήσει ιστότοπους με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Αν και δεν μιλάμε πολύ, η χρήση κέντρων δεδομένων ηλεκτρικής ενέργειας έχει σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 2 τοις εκατό του ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, εκτιμάται ότι η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων θα περάσει τη βιομηχανία αεροπορικών εταιρειών σε περιβαλλοντική ρύπανση έως το 2020.

Το GreenGeeks στοχεύει να το αλλάξει αυτό. Εκτός από το ότι είναι αναγνωρισμένος Οργανισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος των Η.Π.Α. ως Συνεργάτης Πράσινης Ισχύος, αγοράζει τρεις φορές την ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιεί στις πιστώσεις αιολικής ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε κιλοβατώρα που χρησιμοποιεί ο διακομιστής σας, η GreenGeeks αγοράζει τρία kWh σε αιολική ενέργεια.

Εάν η ενεργειακή απόδοση είναι σημαντική για εσάς, το GreenGeeks μπορεί να βοηθήσει, αλλά οι πιστώσεις αιολικής ενέργειας δεν αλλάζουν τίποτα από την άποψη της απόδοσης. Ευτυχώς, ο οικοδεσπότης Ιστού διαθέτει ένα σταθερό χαρακτηριστικό εκτός του ομώνυμου.

Οικοδόμος ιστοτόπου GreenGeeks

Για όσους δεν χρησιμοποιούν WordPress, υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Το Sitepad, όπως λέγεται, είναι ένα σταθερό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων με μια καλή γκάμα προτύπων, αλλά δεν θα αποτελεί τη λίστα με τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων. Είναι παρόμοιο σε σχέση με το Weebly (διαβάστε την κριτική μας στο Weebly), παρέχοντας μια πραγματική εμπειρία κατασκευής και απόθεσης.

greengeeks-κριτική-ιστοσελίδα-οικοδόμος

Τούτου λεχθέντος, δεν διαθέτει τις ενσωματώσεις και τα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτει η Weebly. Το Sitepad μπορεί να σας δημιουργήσει έναν ιστότοπο που φαίνεται καλός, αλλά αν ψάχνετε για ένα μεγάλο κατάστημα εφαρμογών ή μια προσαρμοσμένη λύση, θα πρέπει να είστε καλύτερα με έναν ειδικό δημιουργό. Το Weebly είναι συμπαγές, αλλά μας αρέσει περισσότερο το Wix (διαβάστε την κριτική Wix).

Εκτός από το χαμηλότερο επίπεδο της GreenGeeks, έχετε επίσης το PowerCacher, το οποίο είναι ένα ιδιόκτητο εργαλείο προσωρινής αποθήκευσης που δημιουργήθηκε από τον οικοδεσπότη Ιστού. Η προσωρινή αποθήκευση σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε στοιχεία του ιστότοπού σας, ώστε να μην χρειάζεται να φορτώνουν κάθε φορά που ένας χρήστης αποκτά πρόσβαση στον τομέα σας και έχουμε δει εκδόσεις αυτού από τους περισσότερους οικοδεσπότες ιστού. Το GreenGeeks λειτουργεί καλά, όπως μπορείτε να δείτε στην ενότητα “ταχύτητα και χρόνος λειτουργίας” παρακάτω.

Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες, όπως η πλήρης αποθήκευση στερεάς κατάστασης και η δωρεάν ενσωμάτωση Cloudflare, αλλά αυτές έχουν γίνει κοινές μεταξύ των φιλοξενουμένων ιστού. Θα μιλήσουμε περισσότερα για τις λειτουργίες ασφαλείας στην ενότητα “ασφάλεια” παρακάτω.  

Επισκόπηση λειτουργιών GreenGeeks

Λογότυπο GreenGeekswww.greengeeks.com

Ξεκινά από 295 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Τύποι διακομιστή

Κοινή φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Διαχειριζόμενο WordPress

Φιλοξενία Cloud

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία μεταπωλητών

Χρηστικότητα

Πρόσβαση FTP

Πρόσβαση SSH

cPanel

Πρόσβαση ρίζας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Δημιουργία ιστότοπου

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Ασφάλεια

Απόρρητο τομέα

Κρυπτογράφηση SSL

Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Προστασία DDoS

sFTP

Υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Σεμινάρια

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Υποστήριξη 24/7

Τιμολόγηση

Το GreenGeeks επικεντρώνεται στην κοινή φιλοξενία. Έχουμε δει μερικούς άλλους οικοδεσπότες Ιστού όπως αυτό – διαβάστε την κριτική Hostinger για να δείτε ένα παράδειγμα. Αν και είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι το GreenGeeks είναι εξίσου φθηνό με αυτούς τους παρόχους, αυτό δεν συμβαίνει. Οι τιμές προσφοράς είναι σύμφωνες με τις δικές τους, αλλά η πλήρης τιμή μιας συνδρομής είναι μεγαλύτερη από ό, τι θα θέλαμε.

Η τιμή που αναφέρεται παραπάνω είναι η μηνιαία τιμή αν αγοράσετε τρία χρόνια εκ των προτέρων, κάτι που η GreenGeeks δεν διευκρινίζει έως ότου πρόκειται να το ελέγξετε. Αυτό το είδος παραπλανητικής τιμολόγησης είναι κοινό στους οικοδεσπότες ιστού και δεν μας αρέσει περισσότερο από αυτό που κάνουμε, ας πούμε, το Bluehost (διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost).

Χρησιμοποιώντας το Bluehost ως βασική γραμμή, το GreenGeeks είναι φθηνότερο για τον αρχικό όρο. Ωστόσο, η τιμή είναι υψηλότερη. Το Bluehost, το HostGator, το InMotion Hosting και το A2 Hosting ανανεώνουν περίπου 8 $ στα πιο φθηνά κοινόχρηστα πακέτα τους, ενώ το GreenGeeks ανανεώνεται στα 10 $. Αν ψάχνετε για κάτι ακόμα φθηνότερο, διαβάστε την κριτική μας στο Arvixe.

Αν και το GreenGeeks είναι πιο ακριβό από την υπόλοιπη αγορά, τα λίγα επιπλέον δολάρια δεν καίνε πάρα πολύ το συλλογικό μας αχλάδι. Αυτό που αφορά περισσότερο είναι η παραπλανητική τιμολόγηση. Αντί να καταστήσει σαφές ότι η τιμή που αναφέρεται είναι μόνο για ένα τριετές πρόγραμμα, η GreenGeeks περιμένει έως ότου πρόκειται να κάνετε check out. Το τριετές πρόγραμμα είναι επίσης προεπιλεγμένο.

Ευτυχώς, τα μηνιαία προγράμματα είναι διαθέσιμα, αλλά το GreenGeeks έχει ένα απαλό κλείδωμα εναντίον τους. Υπάρχει μια χρέωση ρύθμισης 15 $ που ισχύει μόνο για το μηνιαίο πρόγραμμα, οπότε αν η μηνιαία τιμή για ένα βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα θα πρέπει να είναι μόνο 10 $, είναι 25 $.

Πριν από λίγα χρόνια, κανένα από αυτά δεν θα ήταν πρόβλημα, αλλά πολλοί οικοδεσπότες Ιστού κινούνται προς την κατεύθυνση της διαφάνειας σχετικά με την τιμολόγηση τους, με παρόχους όπως InMotion Hosting, A2 Hosting και SiteGround να ηγούνται της χρέωσης.

Το GreenGeeks εξακολουθεί να πέφτει στο ενοχλητικό στρατόπεδο που δείχνει μόνο πολυετή ποσοστά.

Ωστόσο, αυτή η ενότητα δεν είναι όλα τα παράπονα. Το GreenGeeks περιλαμβάνει πολλά με το σχέδιό σας και το κάνει ανεξάρτητα από το επίπεδο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο αγοράζετε, θα λάβετε έναν δωρεάν τομέα, δωρεάν μεταφορά ιστότοπου, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και τα νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας. Η τιμή αξίζει τον κόπο, απλώς προτιμούμε να είναι σαφέστερο τι αγοράζετε εκ των προτέρων.

Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών της GreenGeeks. Διατίθεται σε πολλές χρονικές περιόδους, αλλά η χρέωση 15 $ για μηνιαία προγράμματα δεν επιστρέφεται.

Ευκολία στη χρήση

Η εγγραφή στο GreenGeeks είναι απλή, κυρίως επειδή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην πορεία. Θα βρείτε τον τύπο φιλοξενίας που θέλετε στο επάνω μενού, επιλέξτε το επίπεδο για αυτήν τη φιλοξενία και μεταβείτε στο ταμείο.

Όπως πολλοί οικοδεσπότες, το GreenGeeks προεπιλέγει ένα πολυετές πρόγραμμα. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι για τρία χρόνια. Όπως αναφέρθηκε, η τιμολόγηση δεν είναι σαφής έως ότου πάτε στο ταμείο και αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό. Επιπλέον, δεν καθίσταται σαφές ότι τα μηνιαία πακέτα απαιτούν χρέωση ρύθμισης 15 $.

greengeeks-κριτική-ολοκλήρωση αγοράς

Αφού η GreenGeeks επεξεργαστεί την πληρωμή σας, θα λάβετε μια σειρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιγράφουν λεπτομερώς την αγορά και τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Το email με το οποίο εγγραφήκατε θα είναι το όνομα χρήστη του λογαριασμού σας και το GreenGeeks θα δημιουργήσει έναν κωδικό πρόσβασης για εσάς. Ο κωδικός πρόσβασης είναι μια τυχαία δέσμη αριθμών και γραμμάτων, επομένως σας συνιστούμε να ελέγξετε τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης για έναν τρόπο αποθήκευσης.

Μπορείτε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας με τα διαπιστευτήρια που σας στέλνει το GreenGeeks. Είναι απλό, αλλά σε λάθος. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις χρεώσεις σας, να δείτε τις υπηρεσίες σας και να ανοίξετε εισιτήρια υποστήριξης, αλλά αντίθετα φαίνεται άγονο. Θα βοηθούσε η βαθύτερη ενσωμάτωση με το cPanel ή μια σαφέστερη εικόνα της υπηρεσίας σας.

greengeeks-review-account-dashboard

Λείπει ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών από την περιοχή του λογαριασμού, και αυτό είναι οι διακομιστές ονομάτων GreenGeeks. Εάν έρχεστε με έναν τομέα που έχει καταχωριστεί κάπου αλλού, θα πρέπει να δείξετε αυτόν τον τομέα προς τους διακομιστές DNS στο GreenGeeks. Ο μόνος τρόπος για να βρούμε τη διεύθυνση των διακομιστών ονομάτων ήταν η αναζήτηση στο Google.

Η πρόσβαση στο cPanel είναι εύκολη, ωστόσο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η GreenGeeks κέρδισε μια θέση στην καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων με τον οδηγό cPanel. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο “cPanel login” από τον πίνακα ελέγχου λογαριασμού.

GreenGeeks cPanel

Η κατασκευή είναι κυρίως απόθεμα. Το GreenGeeks εμφανίζει τις τεχνικές πληροφορίες σας στα δεξιά και τις εφαρμογές σας στα αριστερά. Ωστόσο, η ταξινόμηση των κατηγοριών είναι περίεργη. Αντί να τοποθετήσετε, για παράδειγμα, το πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών Softaculous προς τα πάνω, είναι στο κάτω μέρος. Η διαχείριση αρχείων, τα εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και η διαμόρφωση βάσης δεδομένων καταλαμβάνουν τις κορυφαίες θέσεις.

greengeeks-κριτική-cpanel

Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο απλό είναι το GreenGeeks στη χρήση, θα ήταν λογικό να πιέζουμε τις πιο προηγμένες περιοχές του cPanel προς τα κάτω. Αντ ‘αυτού, το Softaculous και, εκπληκτικά, ο δημιουργός ιστότοπων του Sitepad είναι θαμμένος στο κάτω μέρος της διεπαφής.

Φυσικά, μια μικρή κύλιση προχωρά πολύ, αλλά με το πόσο συντριπτικό μπορεί να είναι το cPanel για τους νεοεισερχόμενους, θα ήταν πιο λογικό να απομακρύνετε τις προηγμένες επιλογές, ώστε οι αρχάριοι να μπορούν να εγκλιματιστούν. Μπορεί να μην ξέρουν τι να ψάξουν, και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιλογές διαμόρφωσης στην κορυφή, μπορεί να φοβούνται να σπάσουν κάτι.

Συνολικά, ωστόσο, η χρηστικότητα του GreenGeeks είναι σταθερή. Ο οικοδεσπότης Ιστού έχει βελτιώσει τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, τόσο ώστε ορισμένες μικρές λεπτομέρειες, όπως το τέλος εγκατάστασης, να μην διευκρινιστούν. Εκτός αυτού, θέλαμε να δούμε μια πιο έξυπνη διάταξη cPanel, αλλά το GreenGeeks δεν κάνει κάτι λάθος.

Τύποι φιλοξενίας

Το GreenGeeks δεν προσφέρει πολλαπλούς τύπους φιλοξενίας, αλλά έναν μόνο. Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι το όνομα του παιχνιδιού και παρόλο που θέλουμε να δούμε ένα διαφορετικό σύνολο υπηρεσιών για να επιλέξουν οι πελάτες, η εξειδίκευση δεν είναι κακό.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι όταν ο οικοδεσπότης Ιστού αποθηκεύει πολλούς ιστότοπους σε έναν διακομιστή. Αντί να αποκτήσουν αποκλειστικούς πόρους, οι ιστότοποι μοιράζονται την CPU, τη μνήμη RAM και το εύρος ζώνης του διακομιστή. Το πλεονέκτημα μιας τέτοιας ρύθμισης είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε τη φιλοξενία σε χαμηλή τιμή. Ωστόσο, υπάρχουν και συνέπειες.

Επειδή δεν υπάρχουν κανόνες που να ρυθμίζουν ποιος χρησιμοποιεί τι, αυτοί που χρησιμοποιούν κοινόχρηστη φιλοξενία θα έχουν μεγαλύτερη ασυνέπεια στην ταχύτητα και το χρόνο λειτουργίας. Για παράδειγμα, εάν ένας άλλος ιστότοπος στον διακομιστή σας πέσει θύμα μιας επίθεσης διανομής άρνησης υπηρεσίας, θα μπορούσε να πάρει τον διακομιστή και όλους τους ιστότοπους που φιλοξενούνται σε αυτόν, εκτός σύνδεσης.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την GreenGeeks, επειδή η εγγύηση λειτουργίας δεν καλύπτει οτιδήποτε είναι εκτός ελέγχου της GreenGeeks. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάποιος άλλος ιστότοπος προκαλεί πόρους ή με άλλο τρόπο προκαλέσει διακοπή λειτουργίας του διακομιστή, δεν θα υπολογίζεται στην εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9 τοις εκατό που έχει η GreenGeeks.

Πέρα από την άκρη, τα κοινά σχέδια προσφέρονται σε τρία επίπεδα και μπορείτε να τα αγοράσετε με ή χωρίς προεγκατεστημένο το WordPress (διαβάστε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για το WordPress). Η φιλοξενία μεταπωλητών είναι επίσης διαθέσιμη, αν και μας αρέσει περισσότερο η πιστωτική προσέγγιση του SiteGround (διαβάστε την κριτική SiteGround).

Μια ευρύτερη ποικιλία σχεδίων θα ήταν ωραίο να το δείτε, αλλά το GreenGeeks ήταν πάντα ένας οικοδεσπότης Ιστού επικεντρωμένος στο κοινόχρηστο τέλος – διαβάστε την κριτική μας στο iPage για να μάθετε κάτι άλλο. Ωστόσο, εάν θέλετε περισσότερη ποικιλία, θα πρέπει να διαβάσετε την κριτική HostGator.

Ταχύτητα & Ώρα

Δοκιμάσαμε το GreenGeeks χρησιμοποιώντας το Pingdom Speed ​​Test και το Load Impact σε ένα σχέδιο Ecosite Pro. Για εμάς ήταν σημαντικό να δοκιμάσαμε το Pro αντί του Starter γιατί είναι το πρώτο σχέδιο που χρησιμοποιεί το PowerCacher του GreenGeeks. Οι δοκιμές έγιναν με μια κενή εγκατάσταση του WordPress στον τομέα μας για να διατηρήσουμε τα πάντα όσο πιο απλά γίνεται.

Η ταχύτητα του GreenGeeks ήταν εκπληκτικά καλή, αν και δεν αξίζει τον ταχύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αναμένουμε χαμηλότερη απόδοση στα κοινόχρηστα σχέδια μεσαίου επιπέδου, αλλά η GreenGeeks δημιουργεί αριθμούς που ανταγωνίζονται τα κοινόχρηστα προγράμματα υψηλών προδιαγραφών από οικοδεσπότες όπως το A2 Hosting (διαβάστε την κριτική μας για το A2 Hosting). Το Pingdom Speed ​​Test του έδωσε βαθμολογία 92 στα 100, το οποίο, αν και δεν είναι το καλύτερο που έχουμε δει, είναι αρκετά υψηλό.

greengeeks-κριτική-ταχύτητα-δοκιμή

Ο συνολικός χρόνος φόρτωσής μας ανήλθε σε 1,2 δευτερόλεπτα, με περίπου 400 χιλιοστά του δευτερολέπτου να προέρχονται από αιτήματα DNS. Όπως αναφέρθηκε στην ενότητα «ευκολία χρήσης», δείξαμε έναν τομέα που έχει καταχωριστεί αλλού προς το GreenGeeks, ο οποίος αντιπροσωπεύει τον υψηλότερο από το μέσο όρο χρόνο DNS.

Δεν είμαστε τόσο εντυπωσιασμένοι με τα αποτελέσματα της δοκιμής Load Impact. Το πρώτο μας τεστ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, είχε ως αποτέλεσμα σποραδική ταχύτητα. Το Load Impact έστειλε 50 εικονικούς χρήστες στον τομέα μας εντός πέντε λεπτών για να εκτιμήσει πόσο χρόνο χρειάστηκε η φόρτωση του ιστότοπου καθώς ο αριθμός των χρηστών αυξήθηκε.

greengeeks-review-load-impact-1

Το να πούμε ότι το GreenGeeks ήταν παντού θα ήταν υποτιμημένο. Ακόμη και ασυνεπείς πάροχοι όπως το InMotion Hosting (διαβάστε την αναθεώρηση φιλοξενίας InMotion) φαίνονται ήσυχοι σε σύγκριση. Στην πραγματικότητα, το GreenGeeks ήταν τόσο σποραδικό, προσθέσαμε ένα ποσοστό αποτυχίας στο γράφημα και πραγματοποιήσαμε τη δοκιμή για δεύτερη φορά.

Το δεύτερο τεστ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, παρήγαγε παρόμοια, αν όχι χειρότερα αποτελέσματα. Δεν είμαστε σίγουροι τι συμβαίνει να προκαλεί τα σποραδικά αποτελέσματα, αλλά ανεξάρτητα, οι δοκιμές μας ήταν ασυνήθιστες.

greengeeks-κριτική-φορτίο-αντίκτυπο-2

Όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας, ήταν σταθερό σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών και το GreenGeeks προσφέρει εγγύηση 99,9% για το χρόνο λειτουργίας. Είναι επίχρισμα σε ολόκληρο τον ιστότοπο, τουλάχιστον. Ανακαλύπτοντας τους όρους παροχής υπηρεσιών, η λέξη “uptime” αναφέρεται μόνο τέσσερις φορές, με λίγη διευκρίνιση ως προς το τι εγγυάται η εγγύηση.

Απλώς λέει ότι θα έχετε 99,9% χρόνο λειτουργίας, όχι τι θα συμβεί εάν η υπηρεσία πέσει κάτω από αυτό. Θα ήταν ένα πράγμα να χρησιμοποιήσετε αόριστη διατύπωση σε μια σελίδα προϊόντος, αλλά το να μην διευκρινίσετε τι συνεπάγεται η εγγύηση στους όρους παροχής υπηρεσιών είναι ένα μεγάλο όχι-όχι. Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το γιατί συμβαίνει αυτό, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με το γιατί δεν πρέπει να εμπιστεύεστε την εγγύηση χρόνου λειτουργίας του οικοδεσπότη ιστού σας.

Ασφάλεια

Όπως και με τις δυνατότητες, είναι εκπληκτικό το πόσο μεγάλη ασφάλεια είναι ενσωματωμένη στο σχέδιό σας, δεδομένου ότι το απλό GreenGeeks είναι διαφορετικά. Τούτου λεχθέντος, ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα ασφάλειας που πρέπει να ξεπεράσει είναι η προστασία της κοινής φιλοξενίας που παρέχει.

Όπως αναφέρθηκε, ένα κακό μήλο στον κοινόχρηστο διακομιστή μπορεί να χαλάσει τα πολλά. Ευτυχώς, το GreenGeeks το προστατεύει από αυτό με την απομόνωση λογαριασμού φιλοξενίας. Αν και μοιράζεστε πόρους με άλλους χρήστες, ο λογαριασμός και οι ιστότοποί σας είναι απομονωμένοι από άλλους, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ένας ιστότοπος μολυνθεί, δεν θα μολύνει επίσης τον ιστότοπό σας.

Ωστόσο, οι ιστότοποι δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα με κακόβουλο λογισμικό. Το GreenGeeks περιλαμβάνει σάρωση κακόβουλου λογισμικού σε πραγματικό χρόνο σε όλα τα σχέδια, το οποίο λειτουργεί σαν antivirus για τον ιστότοπό σας (διαβάστε τον καλύτερο οδηγό λογισμικού προστασίας από ιούς). Αν και ένα σταθερό προληπτικό μέτρο, το GreenGeeks δεν περιλαμβάνει ένα εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού (διαβάστε την κριτική του DreamHost για έναν πάροχο που το κάνει).

Στο παρασκήνιο, το GreenGeeks διαθέτει πλεονασμό υλικού και ισχύος για να διασφαλίσει ότι οι διακομιστές παραμένουν συνδεδεμένοι, συνεχής παρακολούθηση διακομιστή και αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών για την επιδιόρθωση προβλημάτων. Παρόλο που δεν θα δείτε ποτέ κάτι τέτοιο, θα προστατεύσει τον ιστότοπό σας από τις πιο πρόσφατες απειλές σε επίπεδο διακομιστή.

Επίσης στο παρασκήνιο υπάρχουν αυτοματοποιημένα νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας. Αν και αυτό δεν φαίνεται να είναι χαρακτηριστικό ασφαλείας, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας είναι σημαντική. Εάν ο ιστότοπός σας μολυνθεί, θα μπορείτε να επαναφέρετε ένα από τα καθαρά αντίγραφα ασφαλείας για να επιλύσετε το πρόβλημα χωρίς να καταφύγετε σε δαπανηρές υπηρεσίες καθαρισμού.

Αν και η GreenGeeks είναι γενναιόδωρη προσφέροντας δωρεάν νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας με μη αυτόματο τρόπο. Διαβάστε τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress για τη διαδικασία για την πραγματοποίησή του.

Μυστικότητα

Το GreenGeeks μπορεί να είναι υπέροχο όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά η προστασία της ιδιωτικής ζωής του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη δουλειά. Δεν είναι κακό βάσει των προτύπων φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά απαίσιο σε σύγκριση με οποιαδήποτε από τις κριτικές VPN.

Πρώτο είναι το απόρρητο τομέα, το οποίο προσφέρει η GreenGeeks έναντι αμοιβής. Κατά την εγγραφή ενός τομέα, θα πρέπει να καταγράψετε τις πληροφορίες WHOIS που περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου σας και άλλα. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν επίσης να αναζητηθούν στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να σας βρει εάν καταχωρίσετε έναν τομέα.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες χρησιμοποιώντας την προστασία απορρήτου του WHOIS, αλλά η GreenGeeks δεν τις περιλαμβάνει δωρεάν. Περίπου 10 $ ανά έτος ανά τομέα, δεν χρεώνεται όσο οι άλλοι πάροχοι, αλλά η δωρεάν είναι ακόμα καλύτερη. Το DreamHost, για παράδειγμα, ηγείται της χρέωσης για το απόρρητο τομέα, παρέχοντας δωρεάν προστασία απορρήτου WHOIS με κάθε εγγραφή.

Η πολιτική απορρήτου της GreenGeeks είναι βασικός ναύλος για έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το GreenGeeks συλλέγει τα στοιχεία εγγραφής σας και παρακολουθεί τη χρήση σας μέσω cookie. Αν και δεν είναι ιδανικό, αυτό είναι το status quo για τον κόσμο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τούτου λεχθέντος, η πολιτική απορρήτου καθιστά σαφές ότι «η GreenGeeks δεν εμπορεύεται, ενοικιάζει ή πωλεί τα προσωπικά σας στοιχεία ή δεδομένα σε οποιονδήποτε άλλο οργανισμό ή τρίτο μέρος». Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στην πολιτική απορρήτου, το GreenGeeks συμμορφώνεται με αυτούς τους κανόνες.

Όσον αφορά τις πωλήσεις σε διαφημιστικές εταιρείες, η GreenGeeks καθιστά σαφές ότι, σε καμία περίπτωση, δεν θα πουλά τα προσωπικά σας δεδομένα ταυτότητας σε διαφημιζόμενους. Ωστόσο, μπορεί να κοινοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, εάν το κρίνει σκόπιμο. Δεν αναφέρεται καμία δικαστική απόφαση ή κάτι τέτοιο. Εάν η GreenGeeks θέλει να μοιραστεί, διατηρεί το δικαίωμα να.

Το GreenGeeks δεν είναι κακό όταν το κρίνουμε από τα πρότυπα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Τούτου λεχθέντος, η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων στο σύνολό της θα μπορούσε να κάνει ένα καλό λάκτισμα στο πίσω μέρος όσον αφορά το απόρρητο των χρηστών και η GreenGeeks δεν πρωτοστατεί στη χρέωση.

Υποστήριξη

Η GreenGeeks προσφέρει σχεδόν κάθε μορφή υποστήριξης που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email, τηλεφώνου ή ζωντανής συνομιλίας, με έναν πλούσιο αριθμό διαθέσιμων πόρων αυτοβοήθειας. Σύμφωνα με την υπόλοιπη υπηρεσία, μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στην ενότητα υποστήριξης του ιστότοπου, παρουσιάζοντάς σας όλες τις μορφές επαφής χωρίς κάποια περίεργη ιεραρχία.

greengeeks-κριτική-υποστήριξη-κέντρο

Διατίθεται ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ζωντανή συνομιλία όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ η τηλεφωνική υποστήριξη περιορίζεται στις εργάσιμες ώρες. Τούτου λεχθέντος, η τηλεφωνική υποστήριξη λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα, οπότε δεν είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε κάποιον στο τηλέφωνο.

Η ζωντανή συνομιλία είναι ιδανική για γρήγορες απαντήσεις, αλλά οι αντιπρόσωποι είναι κυρίως εκεί για να παρέχουν απλά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων ή να σας οδηγούν στην κατάλληλη ενότητα στη βάση γνώσεων.

Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να πωληθεί. Η εύρεση της βάσης γνώσεων δεν είναι δύσκολη, αλλά η πλοήγηση είναι. Το GreenGeeks έχει φακέλους σε φακέλους που περιέχουν αμέτρητα άρθρα υποστήριξης, αναγκάζοντάς μας να σταματήσουμε την αναζήτηση με μη αυτόματο τρόπο και αντί να χρησιμοποιήσουμε τη γραμμή αναζήτησης. Δεν είναι προσβλητικό, αλλά δεδομένου του εξορθολογισμένου του υπόλοιπου ιστότοπου, είχαμε συγκεκριμένες προσδοκίες.

greengeeks-review-knowledgebase

Παρόλα αυτά, τα άρθρα στη βάση γνώσεων είναι λεπτομερή, καλύπτοντας πολλά θέματα με μεγάλη ακρίβεια. Τα θέματα συνοδεύονται επίσης από μεγάλα στιγμιότυπα οθόνης με ετικέτα, που διευκολύνουν την παρακολούθηση.

Υπάρχουν επίσης εκπαιδευτικοί ιστότοποι, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε από τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο GreenGeeks έως την εγκατάσταση μιας συγκεκριμένης πλατφόρμας στον ιστότοπό σας. Δυστυχώς, τα μαθήματα δεν πηγαίνουν τόσο βαθιά όσο θα θέλαμε, αλλά ως βασική αρχή για να ξεκινήσετε με τη φιλοξενία ιστού, είναι υπέροχα. Εάν ψάχνετε σεμινάρια WordPress, ανατρέξτε στους οδηγούς WordPress:

 • Οδηγός για αρχάριους για τη χρήση του WordPress
 • Ενδιάμεσος οδηγός για τη χρήση του WordPress
 • Προηγμένος οδηγός για τη χρήση του WordPress

Η ετυμηγορία

Το GreenGeeks είναι ένας εύχρηστος οικοδεσπότης Ιστού που εστιάζει σε έναν τομέα φιλοξενίας ιστού για τον οποίο σπάνια μιλάμε. Αν και μια ασυνήθιστη και ευγενική περιστροφή στην κανονική φιλοξενία web hosting, αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Οι ταχύτητες είναι αξιοπρεπείς, αλλά η ανθεκτικότητα δεν είναι, και τα χαρακτηριστικά είναι υπέροχα, αλλά η τιμή είναι υψηλή.

Συνολικά, το GreenGeeks δεν είναι κακός οικοδεσπότης Ιστού, αλλά θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα για το δολάριό σας. Τούτου λεχθέντος, η εστίαση στην πράσινη φιλοξενία είναι σημαντική, οπότε αν θέλετε να παραμείνετε συνειδητοί στο περιβάλλον, το GreenGeeks αποδεικνύει ότι μπορείτε να το κάνετε χωρίς να θυσιάσετε την απόδοση. Αν θέλετε να ακολουθήσετε άλλη διαδρομή, ανατρέξτε στις κριτικές φιλοξενίας ιστού.

Τι πιστεύετε για το GreenGeeks; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map