Bluehost Review – Speed, cPanel & Email – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Bluehost

Το Bluehost είναι μια γρήγορη και εύκολη στη χρήση υπηρεσία που θα χαρούμε να σας προτείνουμε, εκτός από δύο πράγματα: την πολιτική απορρήτου και το πρόγραμμα τιμολόγησης. Δείτε τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό και οτιδήποτε άλλο σε αυτήν την πλήρη κριτική Bluehost.


Το Bluehost θα καθόταν κοντά στην κορυφή της καλύτερης λίστας φιλοξενίας ιστοσελίδων, εάν δεν ήταν για τον άσχημο εταιρικό διευθυντή. Ανήκει στην Endurance International Group, η οποία είναι ένας όμιλος φιλοξενίας ιστοσελίδων με ανησυχητικές πρακτικές απορρήτου. Τούτου λεχθέντος, δεν έκανε την καλύτερη φιλοξενία ιστού για λίστες μικρών επιχειρήσεων χωρίς λόγο.

Εάν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις πρακτικές απορρήτου της μητρικής εταιρείας της Bluehost, θα βρείτε έναν πλήρες λειτουργό web που προσφέρει γρήγορη ταχύτητα σε λογική τιμή. Σε αυτήν την κριτική Bluehost, θα αναλύσουμε την εμπειρία μας με τον δημοφιλή web host μετά την κυκλοφορία ενός ιστότοπου με το πιο φθηνό κοινόχρηστο πρόγραμμα.

Το Bluehost είναι καλύτερο από τα περισσότερα αδέλφια του στο EIG. Η υποστήριξη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την εργασία, όπως και η παραπλανητική τιμολόγηση, αλλά αυτές είναι μικρές ανησυχίες. Στο τέλος, οι επαγγελματίες υπερτερούν των μειονεκτημάτων, κάτι που είναι δύσκολο να πούμε για τις περισσότερες μάρκες EIG.

bluehost-slider1

bluehost-slider2

bluehost-slider3

bluehost-slider4

bluehost-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Bluehost

Χαρακτηριστικά

Το Bluehost διαθέτει μια εξαιρετική λίστα λειτουργιών που θα βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να ξεκινήσει γρήγορα και με ασφάλεια. Εμφανίζεται ακόμη και στα πιο απίθανα μέρη, με έναν πίνακα ελέγχου που διευκολύνει τη διαχείριση του WordPress από ποτέ.

Ξεκινώντας με τα κοινά σχέδια, υπάρχουν πολλά καλούδια. Το κορυφαίο πρόγραμμα Pro περιλαμβάνει 200 ​​$ σε πιστώσεις διαφημίσεων, δύο άδειες SpamExperts, το απόρρητο τομέα, το CodeGuard Basic και μια αποκλειστική διεύθυνση IP.

Ωστόσο, αυτές οι λειτουργίες έχουν τιμή, την οποία θα καλύψουμε στην ενότητα “τιμολόγηση” παρακάτω. Ευτυχώς, ανεξάρτητα από το κοινόχρηστο πρόγραμμα που θα επιλέξετε, θα λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας. Θεωρούμε αυτές τις βασικές δυνατότητες για οποιονδήποτε οικοδεσπότη Ιστού, επομένως είναι ωραίο να βλέπουμε το Bluehost να τα περιλαμβάνει.

WordPress και Bluehost

Τούτου λεχθέντος, η εξαιρετική ενσωμάτωσή του με το WordPress ξεχωρίζει περισσότερο. Θα μιλήσουμε λεπτομερώς για τον πίνακα ελέγχου στην ενότητα “ευκολία χρήσης”, αλλά το μικρό είναι ότι το Bluehost συνδυάζει τη διαχείριση WordPress και λογαριασμού με τρόπο που κανένας άλλος οικοδεσπότης Ιστού δεν κάνει. Η διεπαφή δίνει έμφαση στην εξερεύνηση, επιτρέποντάς σας να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας στο WordPress χωρίς να συνδεθείτε στο back-end.

Οι λειτουργίες του WordPress δεν σταματούν εκεί. Εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο WordPress, το Bluehost θα εγκαταστήσει αυτόματα το WordPress και θα το ρυθμίσει σε λειτουργία σταδιοποίησης. Σε αυτήν τη διαμόρφωση, ο ιστότοπός σας θα εμφανίσει μια σελίδα “σύντομα διαθέσιμη”, η οποία σας επιτρέπει να το δημιουργήσετε προτού το προωθήσετε ζωντανά.

Ευτυχώς, το Bluehost έχει καλύψει και χρήστες εκτός WordPress. Στο cPanel, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Weebly, το οποίο, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας Weebly, είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων.

συντάκτης weebly

Όλοι οι χρήστες του Bluehost έχουν πρόσβαση στον δωρεάν δημιουργό Weebly με τον τομέα τους, ο οποίος συνήθως διαρκεί περίπου 5 $ ανά μήνα. Ωστόσο, είναι η δωρεάν έκδοση του Weebly, η οποία επιβάλλει όρια με τα μέσα και τις σελίδες. Εάν θέλετε ένα πιο ολοκληρωμένο πακέτο, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας στο Weebly χωρίς να ξεκινήσετε ξανά.

Επισκόπηση λειτουργιών Bluehost

Λογότυπο Bluehostwww.bluehost.com

Ξεκινά από 395 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Τύποι διακομιστή

Κοινή φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Διαχειριζόμενο WordPress

Φιλοξενία Cloud

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία μεταπωλητών

Χρηστικότητα

Πρόσβαση FTP

Πρόσβαση SSH

cPanel

Πρόσβαση ρίζας
VPS

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Δημιουργία ιστότοπου

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Ασφάλεια

Απόρρητο τομέα
Ορισμένα σχέδια

Κρυπτογράφηση SSL

Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού
α / α

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Προστασία DDoS

sFTP

Υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Σεμινάρια

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Υποστήριξη 24/7

Τιμολόγηση

Το Bluehost είναι ο βασιλιάς (ή η βασίλισσα) όσον αφορά τις τιμές των μετοχών. Οι τιμές του είναι τόσο τυπικές όσο έρχονται, θέτοντας μια βάση για την οποία μπορούν να συγκριθούν οι οικοδεσπότες Ιστού. Τούτου λεχθέντος, είναι επίσης ο βασιλιάς της παραπλανητικής τιμολόγησης, σας ζητά να δεσμευτείτε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς προτού καταλάβετε τι τιμή θα πληρώνετε.

Ακόμα κι έτσι, δεν έχει την τρομερή εξαπάτηση του Arvixe (διαβάστε την κριτική μας Arvixe). Στις σελίδες προϊόντων, το Bluehost εμφανίζει την αρχική μηνιαία τιμή, καθώς και την τιμή που θα πληρώσετε κατά την ανανέωση. Αν και μπορούμε να εκτιμήσουμε την αποσαφήνιση της πραγματικής μηνιαίας τιμής, η τελική τιμή καταλήγει πάντα υψηλότερη από την αναμενόμενη.

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για αυτό, αλλά ο κύριος είναι ότι η Bluehost διαφημίζει την τιμή για τρία χρόνια. Επιπλέον, η κοινόχρηστη φιλοξενία προσφέρεται μόνο σε διάρκεια ενός, δύο και τριών ετών και πάντα προσθέτει πάνω από 100 $. Έχουμε δει άλλες πολυετείς εκπτώσεις – διαβάστε την κριτική Hostinger για παράδειγμα – αλλά η τιμή δεν είναι ποτέ τόσο υψηλή όσο είναι με το Bluehost.

Ταμείο Bluehost

Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν πολλά πρόσθετα προεπιλεγμένα στο ταμείο. Ουσιαστικά, το Bluehost μετατρέπει κάθε κοινόχρηστο σχέδιο σε κοινόχρηστο πακέτο υψηλού επιπέδου, προσθέτοντας αυτόματα το απόρρητο τομέα, το SiteLock και το CodeGuard στο σχέδιό σας.

Θα ήταν ένα πράγμα αν η τιμή ήταν φθηνή, όπως συμβαίνει με το Hosting24 (διαβάστε την κριτική μας στο Hosting24), αλλά αυτό δεν ισχύει. Ως βασική γραμμή, το Bluehost δεν είναι αρκετά εντυπωσιακό για να ξεχωρίζει με τα ποσοστά ανανέωσής του, γεγονός που καθιστά τα πολυετή shenanigans πιο ενοχλητικά.

Αν ψάχνετε για έναν φθηνό οικοδεσπότη Ιστού, 1&1 Το IONOS είναι μια καλύτερη επιλογή. Όπως μπορείτε να δείτε στο 1 μας&1 κριτική IONOS, είναι μια από τις φθηνότερες επιλογές στην αγορά.

Το παράθυρο επιστροφής χρημάτων του Bluehost δεν είναι εντυπωσιακό. Τριάντα ημέρες είναι τυπικό για τους περισσότερους οικοδεσπότες ιστού, επομένως δεν πρόκειται να συγκεντρώσουμε πόντους Bluehost για αυτό, αλλά αν λάβετε υπόψη σας ότι είστε υποχρεωμένοι σε ένα πολυετές πρόγραμμα, θα έχει νόημα ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα επιστροφής χρημάτων. Το InMotion Hosting, για παράδειγμα, προσφέρει τρεις μήνες (διαβάστε την κριτική μας για το InMotion Hosting).

Ευκολία στη χρήση

Πολλά από τα λάθη του Bluehost έχουν δημιουργηθεί με την ευκολία χρήσης του. Είναι μια ρευστή εμπειρία από το check out έως τη διαχείριση, δείχνοντας πόσο μακριά μπορεί να φτάσει το cPanel. Παρόλο που έχουμε σχεδόν όλες τις κατηγορίες, αυτή είναι μια καθαρή νίκη.

Θα ξεκινήσετε επιλέγοντας ένα πρόγραμμα, επιλέγοντας έναν τομέα και εισάγοντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Το Bluehost ζητά πολλά όταν κάνετε check out – διαβάστε την ενότητα “απόρρητο” για να δείτε γιατί – αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή ενιαίας σύνδεσης Google αν θέλετε μια συντόμευση. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να υποφέρετε από πολλά βήματα όπως κάνετε με το Namecheap (διαβάστε την κριτική μας στο Namecheap).

bluehost-κριτική-ολοκλήρωση αγοράς

Όπως αναφέρθηκε, ωστόσο, υπάρχουν πολλά πρόσθετα προεπιλεγμένα στο ταμείο, οπότε είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί εάν δεν τους θέλετε.

Αφού επιβεβαιώσετε την πληρωμή, θα σας σταλεί σε μια οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας για να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Μας αρέσει το κλειστό σύστημα, αλλά θα θέλαμε πολύ περισσότερο αν λειτουργούσε. Προσπαθήσαμε να ορίσουμε τον κωδικό πρόσβασής μας πολλές φορές, αλλά συναντήσαμε ένα σφάλμα κάθε φορά. Πιο απογοητευτικό, ο κωδικός πρόσβασης που δημιουργήσαμε με το LastPass (διαβάστε την κριτική LastPass) δεν τιμήθηκε όταν δοκιμάσαμε ξανά.

bluehost-κριτική-παραγγελία-επιβεβαίωση

Φαίνεται ότι η σελίδα σπάει όταν αντιγράφετε και επικολλάτε έναν κωδικό πρόσβασης από έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, κάτι που είναι γελοίο. Οι καλύτεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης πρέπει να είναι βασικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επομένως το γεγονός ότι η σελίδα εγγραφής του Bluehost δεν μπορεί να χειριστεί μια απλή επέκταση προγράμματος περιήγησης είναι απαράδεκτο.

Τούτου λεχθέντος, μόλις σπάσετε, τα αρνητικά θα ξεχαστούν γρήγορα. Το Bluehost διαθέτει έναν καλά κατασκευασμένο πίνακα ελέγχου που δίνει έμφαση στη χρηστικότητα. Σε αντίθεση με το αδελφό iPage, το οποίο, όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική μας στο iPage, μειώνει την εμπειρία, το Bluehost δείχνει ότι μπορείτε να έχετε έναν σύγχρονο πίνακα ελέγχου που είναι ισχυρός και εύχρηστος.

bluehost-review-control-panel

BlueHost cPanel

Ο πίνακας ελέγχου είναι το cPanel, για το οποίο μπορείτε να μάθετε στην καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για τον οδηγό cPanel, αλλά είναι μια τροποποιημένη έκδοση. Είναι παρόμοιο με το HostGator με πολλούς τρόπους – διαβάστε την κριτική HostGator για να δείτε πόσο παρόμοια – αλλά το Bluehost έχει μεγαλύτερη εστίαση στο WordPress.

Η Bluehost δημιούργησε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για οδηγό WordPress και ο πίνακας ελέγχου είναι ο λόγος. Χωρίς έξοδο από τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να διαχειριστείτε θέματα, προσθήκες και άλλα. Επιπλέον, ρυθμίζει αυτόματα τον ιστότοπό σας στο WordPress σε λειτουργία σταδιοποίησης, ώστε να μπορείτε να το τροποποιήσετε πριν ξεκινήσετε τη μετάδοση.

Οι χρήστες που δεν χρησιμοποιούν WordPress δεν θα βρουν τον πίνακα ελέγχου σχεδόν εξίσου χρήσιμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό. Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία χτίζετε, το Bluehost συνδυάζει τη διαχείριση λογαριασμών και ιστότοπων κάτω από μια στέγη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε πολλές καρτέλες ανοιχτές για να κάνετε αλλαγές στην φιλοξενία ιστού σας.

Αν και είναι ένα τροποποιημένο cPanel, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση στην κλασική εμφάνιση cPanel κάνοντας κλικ στην καρτέλα “σύνθετο” στον πίνακα ελέγχου. Εκεί, υπάρχουν οι συνηθισμένοι ύποπτοι, όπως ο διαχειριστής αρχείων, ο οδηγός βάσης δεδομένων MySQL και άλλα. Ωστόσο, δεν θα βρείτε το πρόγραμμα εγκατάστασης της εφαρμογής Softaculous, επειδή οι ιστότοποι του WordPress έχουν ήδη αντιμετωπίσει τη βρώμικη δουλειά.

bluehost-review-cpanel

Παρά τα προβλήματά μας κατά τη ρύθμιση, ο πίνακας ελέγχου κερδίζει την ημέρα που αφορά τη χρηστικότητα. Το Bluehost είναι ασυνήθιστο στο ότι έχει ένα mash-up του πίνακα ελέγχου και του cPanel και κάνει και τα δύο να λειτουργούν. Αν και μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε έως ότου είμαστε μπλε στο πρόσωπο για άλλες πτυχές της υπηρεσίας, η χρηστικότητα είναι εξαιρετική.  

Τύποι φιλοξενίας

Το Bluehost προσφέρει τρεις τύπους φιλοξενίας: κοινόχρηστο, VPS και ειδικό. Σε αντίθεση με το αδερφό του HostGator, το οποίο προσφέρει πολλαπλούς τύπους φιλοξενίας, το Bluehost διαθέτει μια συμπυκνωμένη σύνθεση. Ακόμα κι έτσι, το εύρος μπορεί να φιλοξενήσει τους περισσότερους χρήστες, με τη μοναδική παράλειψη να είναι η φιλοξενία cloud.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία προσφέρεται σε τρεις κατηγορίες: κανονική κοινή χρήση, WordPress και WP Pro. Όσον αφορά τα κανονικά κοινόχρηστα σχέδια, το Bluehost θέτει μια βάση. Υπάρχουν τέσσερις βαθμίδες και καθώς πηγαίνετε ψηλότερα στη σύνθεση, θα απολαύσετε μια μεγαλύτερη λίστα δυνατοτήτων, μαζί με περισσότερη αποθήκευση και υποστήριξη ιστότοπου.

Επιλογές του BlueHost WordPress

Τα σχέδια WordPress ξεχωρίζουν περισσότερο ή, πιο συγκεκριμένα, τα σχέδια WP Pro. Τα κανονικά σχέδια WordPress είναι κοινά σχέδια που έχουν δημιουργηθεί για το WordPress και περιλαμβάνουν αυτόματη εγκατάσταση, ενημερώσεις WordPress και περιβάλλον σταδιοποίησης. Μοιάζουν περισσότερο με την κοινή φιλοξενία με το JustHost (διαβάστε την κριτική μας στο JustHost).

Αν ψάχνετε για κάτι σαν το Kinsta, μείον τη φιλοξενία cloud, το WP Pro γρατσουνίζει (διαβάστε την κριτική μας στο Kinsta). Ενώ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μια κοινόχρηστη δομή, τα σχέδια του WP Pro περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως πληρωμένες εκδόσεις του Jetpack, εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και υποστήριξη ειδικά για WordPress. Αν σας άρεσαν όλα αυτά, διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους για τη χρήση του WordPress.  

bluehost-κριτική-wp-pro

Πάνω από αυτό, υπάρχουν φθίνουσες αποδόσεις. Τα σχέδια VPS δεν είναι κακά, αλλά μας αρέσει η ευελιξία της φιλοξενίας A2 όταν πρόκειται για εικονικούς διακομιστές (διαβάστε την κριτική μας για την φιλοξενία A2). Ομοίως, οι αποκλειστικοί διακομιστές της Bluehost είναι προσιτοί, αλλά το LunarPages προσφέρει περισσότερη δύναμη στο πάνω μέρος των πραγμάτων (διαβάστε την κριτική μας στο LunarPages).

Τα σχέδια WP Pro του Bluehost είναι το γλυκό σημείο, αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερα αν χρησιμοποιούσαν μια δομή cloud. Το Cloud hosting είναι ένα ολοένα και πιο δημοφιλές στυλ φιλοξενίας λόγω της ασφάλειας και της ταχύτητάς του, με ορισμένους κεντρικούς υπολογιστές ιστού, όπως το MDDHosting, να αφιερώνουν όλο το φάσμα των σχεδίων τους σε αυτό (διαβάστε την κριτική MDDHosting).

Αυτό έχει νόημα για το WordPress, δεδομένου ότι οι περισσότεροι ιστότοποι θέλουν υψηλή κίνηση και χαμηλό χρόνο φόρτωσης. Οι οικοδεσπότες Ιστού, όπως η Pagely, έχουν αξιοποιήσει τη φιλοξενία cloud για το WordPress, αξιοποιώντας τη δύναμη του cloud των Υπηρεσιών Ιστού του Amazon για εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης (διαβάστε την κριτική μας Pagely). Ας ελπίσουμε ότι το Bluehost θα πηδήξει στο τρένο φιλοξενίας cloud νωρίτερα και όχι αργότερα.

Ταχύτητα & Ώρα

Χρησιμοποιούμε Pingdom Speed ​​Test και Load Impact για την αξιολόγηση της ταχύτητας του ιστότοπου. Η διαδικασία μας είναι απλή. Εγγραφούμε στο πιο φθηνό κοινόχρηστο πρόγραμμα, εγκαθιστούμε το WordPress και διαχειριζόμαστε τον ιστότοπο μέσω των κριτηρίων μας. Δεν προσθέτουμε προσωρινή μνήμη ή συμπίεση στον ιστότοπο πριν από τη δοκιμή. Ό, τι μας δίνει ο οικοδεσπότης Ιστού είναι αυτό που τρέχουμε.

Εξαιτίας αυτού, τα αποτελέσματά μας δεν είναι απαραίτητα αντιπροσωπευτικά των αριθμών που θα λάβετε. Ο ιστότοπός μας δεν έχει εικόνες ή περιεχόμενο, και τα δύο αυξάνουν το χρόνο φόρτωσης. Οι δοκιμές μας γίνονται υπό κενό για την κατάργηση μεταβλητών, οπότε βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τα βήματα στον τρόπο βελτίωσης του οδηγού χρόνων φόρτωσης ιστότοπου για βέλτιστη ταχύτητα.

Η Bluehost είχε καλή απόδοση για το Pingdom Speed ​​Test, αν και έχασε τον ταχύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ο ιστότοπός μας έλαβε ένα 94 στα 100, το οποίο είναι ελαφρώς χαμηλότερο από το 96 στα 100 που έχουμε με το A2 Hosting και το Hosting24. Αν και δεν είναι το πιο γρήγορο, το Bluehost είναι πιο γρήγορο από τα περισσότερα, κάτι που είναι πιθανότατα λόγω της προσωρινής αποθήκευσης που συνεχίζεται.

bluehost-review-speed-test

Η περαιτέρω προσωρινή αποθήκευση θα μπορούσε να βελτιώσει τις ταχύτητες περισσότερο. Το Pingdom Speed ​​Test πρότεινε περισσότερη προσωρινή αποθήκευση, αλλά ήταν μόνο μια μικρή πρόταση. Εάν χρησιμοποιείτε WordPress και εγκαταστήσετε μια προσθήκη όπως το W3 Total Cache, μπορείτε να περιμένετε εξαιρετικούς χρόνους φόρτωσης.

Λειτουργία Bluehost

Δυστυχώς, τα καλά νέα σταματά εκεί. Η δοκιμή Load Impact οδήγησε σε μεγάλο αριθμό σφαλμάτων HTTP, υποδηλώνοντας ότι ο διακομιστής βρισκόταν στο σημείο διακοπής του. Το Load Impact είναι ένα εργαλείο ελέγχου πίεσης για τους σκοπούς μας. Στέλνουμε 50 εικονικούς χρήστες στον διακομιστή μέσα σε πέντε λεπτά, το οποίο διαπιστώσαμε ότι είναι το σημείο εκκίνησης για τα περισσότερα κοινά σχέδια.

bluehost-review-load-αντίκτυπο

Περιμένουμε μερικά σφάλματα HTTP επειδή είναι το σημείο αιχμής. Αλλά η Bluehost είχε μεγαλύτερο αριθμό από τον μέσο όρο. Αυτό υποδηλώνει ότι υπάρχουν πάρα πολλοί χρήστες και δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι, γεγονός που προκαλεί τον αριθμό των εκπληρωμένων αιτημάτων ως πιο κυλιόμενο. Η εναλλαγή του λογισμικού διακομιστή από Apache σε LiteSpeed ​​πιθανότατα θα επιλύσει το πρόβλημα.

Δεν υπάρχει εγγύηση λειτουργίας. Σχετικά με τις συχνές ερωτήσεις για την κατάσταση του διακομιστή, η Bluehost λέει ότι «λόγω της πολυπλοκότητας και της φύσης ενός κοινόχρηστου περιβάλλοντος φιλοξενίας ιστοσελίδων, συμβαίνει διακοπή λειτουργίας» και δεν θα λάβετε «αποζημίωση για κανένα χρόνο διακοπής». Αν και γνωρίζουμε ότι η κοινή φιλοξενία ιστού είναι περίπλοκη, δεν υπάρχει κανένας λόγος που η Bluehost δεν μπορεί να προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας όταν μπορούν πολύ μικρότεροι οικοδεσπότες.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι εκπληκτικά καλή με το Bluehost, σε αντίθεση με ορισμένα από τα αδέλφια του. Όπως έχουμε δει με άλλες ενότητες αυτής της κριτικής, το καλό συνδυάζεται με το κακό, οπότε ενώ εκτιμούμε τη σειρά λειτουργιών ασφαλείας του Bluehost, είναι δύσκολο να το διαχωρίσουμε από τις πιο μέτριες πτυχές του.

Συγκεκριμένα, η έλλειψη του SiteLock τσίμπημα. Το SiteLock είναι βασικά ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς για τον ιστότοπό σας που σαρώνει και αφαιρεί κακόβουλο λογισμικό εάν ο ιστότοπός σας μολυνθεί από αυτόν. Είναι επίσης μια επωνυμία EIG, η οποία την καθιστά φυσική ένταξη με το πακέτο φιλοξενίας σας. Ακόμα, ακόμη και το βασικό σχέδιο είναι κλειδωμένο πίσω από ένα paywall.

Επιπλέον, δεν έχουμε ιδέα πώς η Bluehost προστατεύει τους διακομιστές της. Ζητήσαμε υποστήριξη εάν οι διακομιστές είχαν εγκατεστημένο το ModSecurity, το BitNinja ή άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Τα περισσότερα που πήραμε από τον εκπρόσωπο προπώλησης ήταν μια ανακατεύθυνση για την αγορά Cloudflare ή SiteLock, παρά τις πολλές προσπάθειές μας για διευκρινίσεις.

Αν και ορισμένοι μπορεί να το θεωρούν αδιάκριτο, αυτές είναι οι βασικές πληροφορίες που πρέπει να είναι πρόθυμος να παρέχει κάθε οικοδεσπότης Ιστού. Θα μάθουμε περισσότερα στην εμπειρία της ζωντανής συνομιλίας μας στην ενότητα “υποστήριξη” παρακάτω, αλλά οι προοπτικές δεν είναι εξαιρετικές, δεδομένου ότι οι εκπρόσωποι δεν μπορούν να απαντήσουν σε βασικές ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία.

Bluehost SSL και αντίγραφο ασφαλείας

Παρά τα αρνητικά, υπάρχουν και θετικά εδώ. Το Bluehost περιλαμβάνει πιστοποιητικό SSL / TLS με κάθε πακέτο φιλοξενίας, το οποίο επιτρέπει στα προγράμματα περιήγησης να γνωρίζουν ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ασφάλειας του ιστότοπου, ειδικά με την παρατεινόμενη απειλή του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο σε μη κρυπτογραφημένες συνδέσεις.

Εάν ο ιστότοπός σας μολυνθεί, μπορείτε να επιστρέψετε σε ένα από τα αντίγραφα ασφαλείας σας. Το Bluehost λαμβάνει καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας του λογαριασμού σας και μπορείτε να τα επαναφέρετε με ένα μόνο κλικ. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε την προσέγγιση κανόνα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας 3-2-1, μπορείτε επίσης να αγοράσετε αντίγραφο ασφαλείας CodeGuard.

Μυστικότητα

Η συζήτηση για το απόρρητο με οποιαδήποτε μάρκα EIG είναι κακές ειδήσεις, αλλά η Bluehost είναι καλύτερη από τα περισσότερα αδέλφια της. Ενώ το DreamHost εξακολουθεί να είναι το αστέρι όταν πρόκειται για την προστασία των δεδομένων σας – διαβάστε την κριτική μας στο DreamHost για να μάθετε γιατί – το Bluehost έχει κάνει περισσότερα βήματα από, ας πούμε, το Site5 (διαβάστε την κριτική μας στο Site5).

Ωστόσο, εξακολουθεί να ισχύει η περίφημη πολιτική απορρήτου του EIG. Πριν φτάσουμε στο κακό, ας επικεντρωθούμε στο καλό. Σε αντίθεση με τις περισσότερες μάρκες EIG, το Bluehost περιλαμβάνει το απόρρητο τομέα με μερικά από τα σχέδιά του. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες άλλες λειτουργίες, θα χρειαστεί να δεσμευτείτε για λίγο για να το αποκτήσετε, αλλά η επιλογή είναι εκεί.

Το απόρρητο τομέα αντικαθιστά τις πληροφορίες που συνήθως καταχωρίζετε στον τομέα σας με εικονικές πληροφορίες, οι οποίες αποκρύπτουν την ταυτότητά σας. Μερικοί οικοδεσπότες Ιστού το συμπεριλαμβάνουν δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων των DreamHost και Midphase (διαβάστε την κριτική Midphase). Το Bluehost το κάνει επίσης, αλλά μόνο σε συγκεκριμένες βαθμίδες.

Για παράδειγμα, τα δύο κορυφαία κοινόχρηστα επίπεδα το συμπεριλαμβάνουν δωρεάν, όπως και όλα τα σχέδια του WP Pro. Αν και είναι ωραίο να βλέπουμε ότι παρέχεται δωρεάν σε κάποια σημεία της σειράς, το απόρρητο πρέπει να είναι δικαίωμα, όχι υπηρεσία. Εάν η Bluehost πρόκειται να εισαγάγει το απόρρητο τομέα δωρεάν, θα πρέπει να περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια.

Απόρρητο τομέα Bluehost

Ωστόσο, το απόρρητο του τομέα θα πρέπει να είναι το λιγότερο ανησυχητικό. Η EIG έχει μια ανησυχητική πολιτική απορρήτου που της επιτρέπει να συλλέγει και να πωλεί τα προσωπικά σας στοιχεία με μια μακρά λίστα προμηθευτών. Ενώ ορισμένες από τις μικρότερες μάρκες σας ανακατευθύνουν απλώς στην πολιτική απορρήτου του EIG, το Bluehost είναι πιο έξυπνο.

Θα σας σταλούν στο “κέντρο απορρήτου” του Bluehost, το οποίο σας λέει τι, ποιος και τι γίνεται με τα δεδομένα σας. Παρόλο που εκτιμούμε ότι προσπαθούμε να κάνουμε τις πολιτικές απορρήτου προσβάσιμες, είναι η ίδια άσχημη πολιτική με ένα ανοιχτό πρόσωπο. Τα δεδομένα σας εξακολουθούν να συλλέγονται, εξακολουθούν να πωλούνται και οι πωλητές εξακολουθούν να είναι εξίσου ανησυχητικοί.

bluehost-review-privacy-center

Μεταξύ της λίστας, θα βρείτε το Google Ads, το WPBeginner, το Facebook, το Verizon, το Bing, το Getty Images και άλλα. Επιπλέον, οι πληροφορίες σας κοινοποιούνται εσωτερικά μεταξύ των εμπορικών σημάτων EIG, οπότε το MOJO Marketplace μπορεί να γνωρίζει ότι μόλις αγοράσατε ένα νέο πακέτο WordPress με το Bluehost.

Όπως είπαμε, η EIG αντιμετωπίζει τα προσωπικά σας στοιχεία ως εμπόρευμα και, δυστυχώς, δεν διαφέρει με το Bluehost. Αυτό που είναι απογοητευτικό εδώ, ωστόσο, είναι ότι το απόρρητο διαθέτει μια κατά τα άλλα αξιοπρεπή εμπειρία.

Υποστήριξη

Όπως υποδηλώνεται στην ενότητα “ασφάλεια”, η εμπειρία μας με την υποστήριξη δεν ήταν υπέροχη. Μιλήσαμε με ζωντανή συνομιλία πολλές φορές καθ ‘όλη τη διάρκεια της κριτικής και είχαμε την ίδια χαλαρή εμπειρία κάθε φορά. Το Bluehost απέχει πολύ από το SiteGround όσον αφορά την υποστήριξη των πελατών του (διαβάστε την κριτική SiteGround).

Οι εκπρόσωποι της ζωντανής συνομιλίας ήταν σε θέση να απαντήσουν σε βασικές ερωτήσεις, αλλά οι απαντήσεις ήταν πάντα σύντομες. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε να σκάψουμε, οι αντιπρόσωποι θα στρεφόταν σε άλλα θέματα, αναγκάζοντάς μας να κλαδεύουμε μέχρι να συναντηθούμε με το «δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση».

Αναζητούμε ταχύτητα και βάθος από τη ζωντανή συνομιλία. Είναι ένα πράγμα να προσφέρουμε ζωντανή συνομιλία, αλλά είναι διαφορετικό να προσφέρουμε ζωντανή συζήτηση που είναι πραγματικά χρήσιμη. Δυστυχώς, το Bluehost βρίσκεται στο πρώην στρατόπεδο, επιτρέποντάς σας να φτάσετε αλλά μόνο για ερωτήσεις σε επίπεδο επιφάνειας.

Αν και θα ήταν εύκολο να παραβλέψετε τη ζωντανή συνομιλία υπέρ της υποστήριξης μέσω email, το Bluehost δεν το προσφέρει. Αντ ‘αυτού, έχετε κολλήσει με ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη, η οποία αφήνει λίγο περιθώριο για να ξεχάσετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τον συχνά μπερδεμένο κόσμο της φιλοξενίας ιστού.

Αυτό σας αφήνει πόρους αυτοβοήθειας, οι οποίοι είναι πολύ καλύτεροι από τις επιλογές άμεσης επικοινωνίας της Bluehost. Στο κέντρο βοήθειας, θα βρείτε βασικές ερωτήσεις που έχουν μια ποικιλία πόρων υποστήριξης, όπως άρθρα γνώσεων, βίντεο, περιηγήσεις και διαδικτυακά σεμινάρια.

bluehost-review-help-center

Ανεξάρτητα από την επιλογή που θα επιλέξετε, θα βρείτε μεγάλο βάθος, σε αντίθεση με αυτό που λαμβάνετε όταν επικοινωνείτε απευθείας με την υποστήριξη. Τα άρθρα παρουσιάζονται με οδηγίες βήμα προς βήμα και στιγμιότυπα οθόνης, ενώ τα βίντεο εγγράφονται με καθαρό ήχο και σταθερή λεπτομέρεια. Θα θέλαμε να δούμε ότι το βάθος μεταφέρεται σε άλλες επιλογές υποστήριξης.

Η ετυμηγορία

Το Bluehost εντυπωσιάζει με μια μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών και γρήγορη ταχύτητα. Η τιμή δεν είναι ούτε πολύ κακή, αλλά θα προτιμούσαμε εάν το Bluehost ήταν πιο εκ των προτέρων σχετικά με το τι θα πληρώνατε όταν έρθει η ώρα να κάνετε check out. Υπάρχουν επίσης προβλήματα με την υποστήριξη, αλλά αυτά είναι εύκολο να παραβλεφθούν, δεδομένου του ποσού που προσφέρει το Bluehost.

Καταλήγει στην ανησυχία για το απόρρητο. Η Bluehost μπορεί να μην έχει κακές πρακτικές απορρήτου, αλλά η εταιρική της επικεφαλής. Εάν είστε απόρρητοι της ιδιωτικής ζωής όπως εμάς, θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε μια άλλη επιλογή από τις κριτικές φιλοξενίας ιστού.

Τι πιστεύεις για το Bluehost; Σας ανησυχεί η πολιτική απορρήτου όσο και εμάς; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map