Αναθεώρηση Arvixe – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Arvixe

Το Arvixe είναι ακριβό και δύσκολο στη χρήση, καθώς επίσης και ένα τεράστιο πόνο στην εγκατάσταση. Σας προτείνουμε να κοιτάξετε αλλού καθώς είχαμε πάρα πολλά ζητήματα για να ξεκινήσουμε. Για πλήρη περιγραφή των εμπειριών μας, διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση Arvixe.


Η Arvixe είναι μία από τις πολλές μάρκες φιλοξενίας ιστοσελίδων που ανήκουν στην Endurance International Group και όπως τα αδέλφια της HostGator και Bluehost, δεν θα γίνει ο καλύτερος οδηγός φιλοξενίας ιστοσελίδων σύντομα. Τούτου λεχθέντος, ακόμα κι αν ήταν μια ανεξάρτητη προσφορά δεν θα το έκανε. Ο ενοχλητικός ιστότοπος και η χρονολογημένη ιστοσελίδα μας άφησαν να αναρωτιόμαστε αν η υπηρεσία εξακολουθούσε να λειτουργεί.

Σε αυτήν την κριτική Arvixe, θα μιλήσουμε για την κυρίως αρνητική εμπειρία μας όταν δοκιμάσαμε την υπηρεσία. Απαιτήθηκε τόση προσπάθεια για να λειτουργήσει ο ιστότοπός μας που δεν υπήρχε περιθώριο για οτιδήποτε άλλο. Ακόμα, θα μιλήσουμε για τις δυνατότητες, την ταχύτητα, τη χρηστικότητα και την ασφάλεια της υπηρεσίας, ακόμα κι αν επισκιάζονται από τη ρύθμιση.

Ακόμα και χωρίς αυτό, είναι δύσκολο να προτείνουμε τον Arvixe. Οι τιμές είναι υψηλές, τα πακέτα δεν είναι ελκυστικά και η χρηστικότητα είναι, ειλικρινά, κακή. Είναι ένας μέτριος πάροχος από κάθε άποψη, με ιδιαίτερα κακή απόδοση όσον αφορά τη διαμόρφωση.

arvixe-slider1

arvixe-slider2

arvixe-slider3

arvixe-slider4

arvixe-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Arvixe

Χαρακτηριστικά

Το Arvixe δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες εκτός αυτών που περιλαμβάνονται σε μια κανονική εφαρμογή cPanel (διαβάστε την καλύτερη φιλοξενία ιστού με τον οδηγό cPanel). Τούτου λεχθέντος, τα καλούδια που περιλαμβάνονται δεν είναι κακά και παρόλο που θέλαμε να δούμε περισσότερα για ασφάλεια, το συνολικό σύνολο χαρακτηριστικών ικανοποιεί.

Αν και μέσος όρος σχεδόν από κάθε άποψη, το Arvixe έχει ένα ασυνήθιστο χαρακτηριστικό. Εκτός από το A2 Hosting, είναι ένας από τους λίγους οικοδεσπότες ιστού που προσφέρουν διακομιστές Linux και Windows, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε το λειτουργικό σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στον ιστότοπο που δημιουργείτε. Τα σχέδια των Windows είναι πιο ακριβά, όπως συνήθως, αλλά θέλουμε να δούμε την επιλογή ανεξάρτητα.

Διαφορετικά, είναι ο κανονικός ναύλος. Παίρνετε το πρόγραμμα εγκατάστασης της εφαρμογής Softaculous, το οποίο περιέχει σενάρια για WordPress, Joomla, Drupal και άλλα, καθώς και 200 ​​$ σε διαφημιστικές πιστώσεις που κατανέμονται σε Bing και Google.

Παίρνετε επίσης ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, το οποίο είναι όλο και πιο κοινό. Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους οικοδεσπότες ιστού, το πρόγραμμα δημιουργίας που παρέχεται από την Arvixe θα σας βοηθήσει, αλλά είστε καλύτερα με έναν από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων. Σας προτείνουμε το Wix (διαβάστε την κριτική μας στο Wix).

Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όταν προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε την κατασκευή του ιστότοπου, συναντήσαμε μια σελίδα προειδοποίησης από την Google ότι η σύνδεσή μας ενδέχεται να μην είναι ασφαλής.

Αυτό που λείπει είναι τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Αν και η ασφάλεια του Arvixe είναι συνολικά υγιής, πολλές από τις δωρεάν λειτουργίες ασφαλείας σε άλλους οικοδεσπότες Ιστού πληρώνονται εδώ. Για παράδειγμα, η τυπική κοινόχρηστη φιλοξενία δεν συνοδεύεται από δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS.

Επισκόπηση χαρακτηριστικών Arvixe

Λογότυπο Arvixewww.arvixe.com

Ξεκινά από 700 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Τύποι διακομιστή

Κοινή φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Διαχειριζόμενο WordPress

Φιλοξενία Cloud

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία μεταπωλητών

Χρηστικότητα

Πρόσβαση FTP

Πρόσβαση SSH

cPanel

Πρόσβαση ρίζας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Δημιουργία ιστότοπου

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Ασφάλεια

Απόρρητο τομέα

Κρυπτογράφηση SSL

Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Προστασία DDoS

sFTP

Υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Σεμινάρια

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Υποστήριξη 24/7

Τιμολόγηση

Το Arvixe είναι ένας από τους πιο ακριβούς οικοδεσπότες εκεί έξω, με πολυετή τιμές πάνω από τις μηνιαίες τιμές ορισμένων παρόχων. Η χρονολογημένη εμφάνιση του ιστότοπου δεν βοηθά πολύ, και καθιστά δύσκολο να γνωρίζουμε τι αγοράζετε. Αυτό ανησυχεί περισσότερο για την επόμενη ενότητα, αλλά η φιλικότητα προς το χρήστη εξακολουθεί να εμφανίζεται εδώ.

Στον ιστότοπο, θα δείτε την τιμή που διαφημίζεται “τόσο χαμηλή όσο”. Αυτό μεταφράζεται στη μηνιαία τιμή που θα πληρώνετε εάν αγοράσετε δύο χρόνια εκ των προτέρων, κάτι που αντικατοπτρίζεται στον παραπάνω πίνακα. Η Arvixe προσφέρει σχέδια σε διάρκεια ενός, τριών και έξι μηνών, καθώς και ενός και δύο ετών, με έξι μήνες και άνω να λαμβάνουν εκπτώσεις.

Ωστόσο, η έκπτωση είναι φρικτή. Το Bluehost, το οποίο είναι ένα άλλο άμυλο της Endurance International Group, ξεκινά από περίπου 4 $ το μήνα σε πολυετή προγράμματα και ανανεώνεται με μόλις 8 $ το μήνα (διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost). Το Arvixe ξεκινά υψηλά στα 7 $ το μήνα για πολυετή προγράμματα και ανανεώνεται σε περίπου 10 $ το μήνα.

Ανεξάρτητα από το πώς το κόβετε, το Arvixe είναι ακριβό. Πιο ενοχλητικό από την υψηλή τιμή είναι η παράξενη κατανομή των τιμών. Για παράδειγμα, τα επιχειρηματικά σχέδια ξεκινούν από 25 $ το μήνα, αλλά υπάρχει μια «επαγγελματική» έκδοση διαθέσιμη για 38 $ το μήνα. Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι τα «επαγγελματικά» προγράμματα προσφέρουν απεριόριστους τομείς, ενώ το πρότυπο Business προσφέρει μόνο έξι. Το ίδιο ισχύει και για το Personal.

Έτσι δεν πωλείται πλέον η φιλοξενία ιστού. Για παράδειγμα, πάρτε το Hostinger. Προσφέρει τρία επίπεδα κοινής φιλοξενίας και, όπως το Arvixe, υπάρχει ένα όριο στον αριθμό των τομέων που μπορείτε να φιλοξενήσετε στο φθηνότερο πρόγραμμα. Τούτου λεχθέντος, τα πιο ακριβά σχέδια έρχονται με επιπλέον ισχύ επεξεργασίας, λειτουργίες όπως καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και υψηλότερο όριο εύρους ζώνης (διαβάστε την κριτική Hostinger).

Η κατανομή του Arvixe μεταξύ επαγγελματικών και μη επαγγελματικών εκδόσεων δεν έχει νόημα και η τεράστια αύξηση των τιμών μεταξύ των δύο σημαίνει ότι θα καταλήξετε να πληρώνετε πολύ περισσότερα εάν χρειάζεστε περισσότερους από έξι τομείς.

Ευτυχώς, υπάρχει μια αξιοπρεπής εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Το Arvixe σας δίνει 45 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη, το οποίο, αν και δεν είναι τόσο γενναιόδωρο όσο το παράθυρο 90 ημερών του InMotion Hosting, δεν είναι κακό (διαβάστε την κριτική μας για το InMotion Hosting).

Ευκολία στη χρήση

Ο ιστότοπος της Arvixe έχει ημερομηνία, και παρόλο που ένα άσχημο πρόσωπο δεν είναι εγγενές για κακή χρηστικότητα, ισχύει σε αυτήν την περίπτωση. Υπάρχει μια συντριπτική ποσότητα πληροφοριών στις σελίδες προϊόντων, οι τιμές των τύπων φιλοξενίας είναι μπερδεμένες και πολλές από τις πληροφορίες στις σελίδες προϊόντων δεν είναι σχετικές για πολλούς χρήστες.

Ο εξορθολογισμός της διαδικασίας θα βοηθούσε, αλλά, ευτυχώς, οι ανησυχίες τελειώνουν για μια στιγμή κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Είναι σχεδόν ένα αντίγραφο άνθρακα της σελίδας ολοκλήρωσης της Hostgator, η οποία δεν προκαλεί έκπληξη αν και οι δύο ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Υπάρχουν πρόσθετα που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση.

arvixe-κριτική-ολοκλήρωση αγοράς

Υπάρχει επίσης μεγάλη σύγχυση σχετικά με την τιμή που πληρώνετε. Το πιο φθηνό κοινόχρηστο σχέδιο κοστίζει 168 $ για δύο χρόνια κατά τη στιγμή της γραφής. Στο κάτω μέρος, αναφέρει ότι το σχέδιο θα ανανεωθεί στα 168 $ δύο χρόνια από την ημερομηνία εγγραφής σας, αλλά αναφέρει επίσης ότι «οι εισαγωγικές τιμές ισχύουν για τον πρώτο όρο». Αυτή είναι η εισαγωγική τιμή, οπότε τι δίνει?

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί. Μετά την εγγραφή, δεν μπορέσαμε να συνδεθούμε. Ο κωδικός πρόσβασης που ορίσαμε δεν λειτούργησε και αφού ζητήσαμε την επαναφορά κωδικού πρόσβασης, μας στάλθηκαν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ζητούσε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά μας, η οποία, στην περίπτωση αυτή, σήμαινε την αποστολή πλήρους χρώματος , αναγνωριστικό φωτογραφίας. Ελέγξαμε πολλούς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων και δεν έχουμε δει μια διαδικασία επαλήθευσης όπως αυτή.

Η απάντηση στο email δεν λειτούργησε, παρόλο που μας είπαν να κάνουμε. Τέλος, επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη για να το ρωτήσουμε, το οποίο απαιτούσε να ανεβάσουμε ξανά το έγγραφο. Μετά από όλο αυτό το φιάσκο, θα μπορούσαμε να συνδεθούμε.

Ωστόσο, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα με τη φιλοξενία μας. Σαν να μην ήταν αρκετό να ασχοληθούμε με την επαλήθευση, ο λογαριασμός μας “εκκρεμεί”, χωρίς καμία εξήγηση για το τι σημαίνει αυτό. Για άλλη μια φορά, χρειαζόμασταν υποστήριξη και αυτή τη φορά χρειάστηκαν δύο γύροι επειδή ο αντιπρόσωπος υποστήριξης δεν ενεργοποίησε πλήρως τον λογαριασμό μας την πρώτη φορά.

arvixe-review-client-area

Μόλις συνδεθήκαμε, δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στο cPanel. Στην περιοχή πελάτη, η οποία είναι πραγματικά καλή, ο σύνδεσμος για να συνδεθείτε στο cPanel μόλις ανακατευθύνθηκε στην περιοχή του πελάτη. Προσπαθήσαμε να υποστηρίξουμε για τρίτη φορά, περιμένοντας για άλλη μια φορά πέντε έως 10 λεπτά, ενώ ο εκπρόσωπος τράβηξε τα στοιχεία του λογαριασμού μας.

Η χρηστικότητα πέρα ​​από την εγγραφή δεν είναι κακή. Ο πίνακας ελέγχου του λογαριασμού της Arvixe εμφανίζει τις πιο σημαντικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του εύρους ζώνης και της χρήσης δίσκου, σε μια ευανάγνωστη μορφή, μαζί με γρήγορους συνδέσμους προς σημαντικά στοιχεία cPanel. Επιπλέον, εμφανίζει τα στοιχεία χρέωσής σας, όπως πότε πρέπει να πραγματοποιηθεί η επόμενη πληρωμή και πόσο θα κοστίσει.

Δεν υπάρχει τίποτα να σημειωθεί στο cPanel εκτός από το γεγονός ότι είναι cPanel. Πρόκειται για το απόθεμα μιας κατασκευής που μπορείτε να πάρετε, κάτι που δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Εάν θέλετε να δείτε πώς φαίνεται ένας τρομερός πίνακας ελέγχου, διαβάστε το 1 μας&1 κριτική Web Hosting.

arvixe-κριτική-cpanel

Τούτου λεχθέντος, τυχόν κέρδη Arvixe εδάφους στον πίνακα ελέγχου επισκιάζονται από την τρομερή διαδικασία εγκατάστασης. Υποθέτουμε ότι αυτό που περάσαμε δεν είναι η διαδικασία για όλους, αλλά συνέβη σε εμάς και αυτό είναι γενικά ένα καλό σημάδι ότι έχει συμβεί στο παρελθόν. Η ενοχλητική ρύθμιση μας έκανε να θέλουμε να κλείσουμε το βιβλίο σε μια ιστορία που μόλις ξεκίνησε και δεν ήταν ποτέ καλή.

Τύποι φιλοξενίας

Το Arvixe προσφέρει κοινόχρηστη, VPS, αποκλειστική και cloud φιλοξενία. Η σύνθεση είναι πιο περίπλοκη από αυτό, με διαχωρισμό μεταξύ δύο τύπων κοινόχρηστης φιλοξενίας, αλλά βασικά βασίζεται σε αυτό. Δυστυχώς, το διαχειριζόμενο WordPress δεν προσφέρεται, οπότε διαβάστε τον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστού για WordPress εάν σας ενδιαφέρει.

Η κριτική μας στο Kinsta μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη, δεδομένου ότι υπάρχει μικρή ισχύ εκτός της κοινής φιλοξενίας για το WordPress. Η Arvixe χωρίζει την κοινόχρηστη φιλοξενία της σε Προσωπικά και Επιχειρηματικά μαθήματα, καθένα από τα οποία διατίθεται σε δύο επίπεδα με Linux ή Windows, σαν το A2 Hosting (διαβάστε την κριτική μας για το A2 Hosting).

Όπως αναφέρθηκε, η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο επιπέδων είναι ο αριθμός των τομέων που μπορείτε να φιλοξενήσετε. Διαφορετικά, είναι τα ίδια. Τούτου λεχθέντος, μας αρέσει ότι μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Windows και Linux.

Υπάρχει και φιλοξενία μεταπωλητών, αλλά μπορείτε να μεταπωλήσετε μόνο ένα κοινό πακέτο. Οι τιμές δεν είναι οι χειρότερες, αλλά μας αρέσει η πιστωτική προσέγγιση του SiteGround για τη φιλοξενία μεταπωλητών πολύ περισσότερο (διαβάστε την κριτική του SiteGround).

Προσφέρονται προγράμματα VPS, τα οποία παρέχουν αποκλειστικούς πόρους σε κοινόχρηστο διακομιστή, αλλά δεν τα προτείνουμε. Η τιμή είναι πολύ υψηλότερη από την τιμή του διαγωνισμού και οι προδιαγραφές είναι μέτριες. Οι προγραμματιστές δεν θα μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα ούτε με το Arvixe που προσφέρει μόνο διαχειριζόμενα προγράμματα VPS.

Αφιερωμένη και φιλοξενία cloud είναι επίσης διαθέσιμες, και τις προσφέρουμε μόνο επειδή το Arvixe το κάνει. Στην καρτέλα “DedicatedClass”, θα βρείτε αποκλειστικούς διακομιστές και διακομιστές cloud, με τους τελευταίους να μοιάζουν με κάποια στιγμή. Οι προδιαγραφές δεν είναι τρομερές, αλλά η τιμή είναι υψηλή, οπότε είναι καλύτερο να κοιτάξετε αλλού. Η κριτική μας στο Pagely είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Το lineup δεν είναι κακό, αλλά οι τιμές είναι υψηλές. Οι κύριοι τύποι φιλοξενίας παρουσιάζονται και με μεγάλη ευελιξία χάρη στην επιλογή στο λειτουργικό σύστημα. Παρόλα αυτά, η υψηλή τιμή και η έλλειψη διαχειριζόμενου WordPress κάνει τη σύνθεση να φαίνεται λιγότερο από επιθυμητή.

Ταχύτητα & Ώρα

Η ταχύτητα είναι ένας από τους πρώτους τομείς που κρίνουμε με έναν οικοδεσπότη Ιστού. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε και να λειτουργήσετε, παρέχει μια σταθερή βάση στην οποία μπορεί να βασίζεται η υπόλοιπη υπηρεσία και, σε αντίθεση με τις περισσότερες περιοχές, είναι αντικειμενική.

Τούτου λεχθέντος, ήταν το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσαμε να στείλουμε κείμενο για τον Arvixe. Ο ιστότοπός μας χρειάστηκε πάνω από τέσσερις μέρες για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο χάρη στις πολλές φορές που έπρεπε να επικοινωνήσουμε μαζί μας. Μέρος του προβλήματος ήταν οι διακομιστές ονομάτων. Η διάδοση DNS – η οποία εξηγείται καλύτερα στον οδηγό εγγραφών DNS – δεν πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από 24 ώρες, αλλά πέρασαν τρεις ημέρες πριν να δούμε κάτι.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, παρά την εκκαθάριση της πληρωμής και την επικοινωνία δύο φορές για την επιβεβαίωση ότι ο λογαριασμός μας είχε ενεργοποιηθεί, ο ιστότοπός μας δεν δημιουργήθηκε ποτέ στο διακομιστή. Περάσαμε σχεδόν μια ολόκληρη εβδομάδα εργασίας προσπαθώντας να λειτουργήσει η υπηρεσία και επιβεβαιώνοντας ότι έπρεπε να είναι, μόνο για να ειπωθεί ότι τα χρήματά μας έχουν ληφθεί, αλλά η υπηρεσία δεν ήταν ενεργή.

arvixe-κριτική-ανενεργή

Μόλις λειτουργήσει ο ιστότοπος, δοκιμάσαμε την ταχύτητα χρησιμοποιώντας το Pingdom Speed ​​Test και το Load Impact. Αρχικά, το Pingdom Speed ​​Test επέστρεψε ένα τέλειο σκορ, με χρόνο φόρτωσης περίπου 200 χιλιοστά του δευτερολέπτου και 100 στα 100. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν πραγματική αναπαράσταση του ιστότοπου, ωστόσο.

Εκτελέσαμε τη δοκιμή χρησιμοποιώντας μια κενή έκδοση του WordPress, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, το WordPress δεν εγκαταστάθηκε στη ρίζα του ιστότοπου. Αυτό σημαίνει ότι όταν επισκέπτεστε τον δοκιμαστικό τομέα μας, θα συναντηθείτε με ένα ευρετήριο του ιστότοπου αντί του WordPress. Γιατί το WordPress εγκαταστάθηκε έτσι είναι πέρα ​​από εμάς.

Λάβαμε πιο εύλογα αποτελέσματα όταν πραγματοποιήσαμε ξανά το τεστ, με τον Arvixe να σκοράρει 90 στα 100. Τούτου λεχθέντος, ο περισσότερος χρόνος αναμονής μας προήλθε από τη φιλοξενία, όχι από αιτήματα DNS ή χειραψίες SSL. Εξαιτίας αυτού, τα αποτελέσματά μας υποδηλώνουν ότι το Arvixe θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορο.

arvixe-review-speed-test

Αυτό υποστηρίζεται από τις δοκιμές επιπτώσεων φόρτωσης. Στείλαμε 50 εικονικούς χρήστες στον ιστότοπο για πέντε λεπτά και παρόλο που το Arvixe ήταν αρχικά σταθερό, έλαβε μεγαλύτερο από τον μέσο όρο σφάλματα HTTP καθώς το φορτίο του χρήστη αυξήθηκε, υποδηλώνοντας ότι οι πόροι του διακομιστή ωθούνται στο όριό τους.

arvixe-review-load-αντίκτυπο

Όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας, υπάρχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9 τοις εκατό που θα σας παρέχει ένα μήνα υπηρεσίας εάν ο ιστότοπός σας πέσει κάτω από αυτό το όριο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είχαμε τέσσερις μέρες χωρίς υπηρεσία, αυτό θα εμπίπτει στην εγγύηση, αλλά όταν φτάσαμε να υποστηρίξουμε, δεν υπήρχε καμία αναφορά για μια πίστωση. Μην κρατάς την αναπνοή σου.

Ασφάλεια

Από τις πολλές αδυναμίες που έχει η Arvixe, η ασφάλεια δεν είναι ανάμεσά τους. Όλα τα σχέδια έρχονται με ένα εντυπωσιακό φάσμα χαρακτηριστικών ασφαλείας, το οποίο μοιάζει με κάτι που μεταφέρθηκε από τις ημέρες δόξας του Arvixe.

Ο διακομιστής σας προστατεύεται με ανίχνευση βίαιης επίθεσης, τείχος προστασίας, πλεονάζοντες φορείς παροχής ενέργειας, συνεχή παρακολούθηση δικτύου και νυχτερινές ενημερώσεις ασφαλείας.

Ωστόσο, αυτό που φαινόταν ελκυστικό πριν από λίγα χρόνια έχει χάσει τη λάμψη του. Για παράδειγμα, το Arvixe προσφέρει κατανεμημένη απάντηση επίθεσης άρνησης υπηρεσίας. Είναι απάντηση, όχι προστασία, που σημαίνει ότι μπορεί να μετριάσει μια επίθεση DDoS μόλις ξεκινήσει, αλλά δεν λαμβάνει προληπτικά μέτρα για να τους αποτρέψει να συμβούν.

Ένα άλλο παράδειγμα έρχεται με πιστοποιητικά SSL / TLS. Λίγα χρόνια πριν, τα πιστοποιητικά SSL πληρώθηκαν σχεδόν αποκλειστικά, αλλά οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού περιλαμβάνουν ένα πιστοποιητικό χαμηλού επιπέδου δωρεάν τώρα. Το DreamHost και το InMotion Hosting είναι μεταξύ αυτών που το κάνουν, αλλά ακόμη και οι συνεργάτες της Arvixe Bluehost και HostGator περιλαμβάνουν έναν.

Δεν υπάρχουν ούτε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, κάτι που είναι σημαντικό, ειδικά για το WordPress. Διαβάστε τον οδηγό μας για τη μη αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας, ώστε να μην χάσετε τη δουλειά σας.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια λάμψη των σύγχρονων ανέσεων με πράγματα όπως η δωρεάν ενσωμάτωση Cloudflare. Η ασφάλεια είναι σταθερή, αλλά μερικά από τα καλούδια που περιλαμβάνουν άλλοι οικοδεσπότες θα σας κοστίσουν στο Arvixe.

Η μόνη έντονη παράλειψη είναι η κατάργηση κακόβουλου λογισμικού. Αν και μια υπηρεσία επί πληρωμή σχεδόν παντού, η Arvixe δεν παρέχει καν τρόπο σάρωσης του ιστότοπού σας. Δεδομένου ότι το SiteLock είναι μέρος του Endurance International Group όπως το Arvixe, θα ήταν ωραίο να δούμε βαθύτερη ενσωμάτωση με αυτήν την πλατφόρμα.

Μυστικότητα

Το Arvixe ανήκει στην Endurance International Group και αν έχετε διαβάσει την κριτική μας στο HostGator, γνωρίζετε ότι αυτό σημαίνει ότι το απόρρητο των χρηστών δεν είναι το απόλυτο μέλημα. Επειδή όλες οι μάρκες Endurance International Group μοιράζονται μια πολιτική απορρήτου, οι ανησυχίες που είχαμε με τους HostGator, Bluehost και iPage ισχύουν και για την Arvixe.

Ας ξεκινήσουμε με το απόρρητο τομέα. Κατά την εγγραφή ενός τομέα, καταχωρείτε επίσης πολλά προσωπικά στοιχεία, τα οποία είναι γνωστά ως εγγραφή WHOIS. Αυτά τα αρχεία είναι διαδικτυακά, που σημαίνει ότι το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου σας και πολλά άλλα μπορούν να αναζητηθούν δημόσια και μπορούν να συνδεθούν με τον τομέα που σας ανήκει.

Το απόρρητο του τομέα ξεπερνά αυτό αντικαθιστώντας τις πληροφορίες σας με τον καταχωρητή, και όπως το DreamHost, η Arvixe το προσέφερε δωρεάν (διαβάστε την κριτική μας στο DreamHost). Μια καταχώριση στη βάση γνώσεων του Arvixe που δημιουργήθηκε το 2009 μιλάει για το δωρεάν απόρρητο τομέα, αλλά τροποποιήθηκε το 2015 για να αντικατοπτρίζει ότι η υπηρεσία δεν την προσφέρει πλέον.

arvixe-review-domain-privacy

Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Η Endurance Insurance Group εξαγόρασε την Arvixe στα τέλη του 2014, υποδηλώνοντας ότι η αλλαγή του απορρήτου του τομέα προήλθε από τις εξουσίες που είναι. Τρέχει τώρα 10 $ ετησίως για έναν μόνο τομέα, ο οποίος, αν και δεν είναι ακριβός, είναι σαφώς μια ανάληψη μετρητών από ψηλά.

Η πολιτική απορρήτου είναι επίσης κακή. Η στάση του Endurance International Group δεν είναι υπέρ του πελάτη. Η πολιτική απορρήτου περιγράφει ότι θα πουλήσει τα προσωπικά σας στοιχεία και θα τα μοιραστεί με οποιονδήποτε θέλει. Μεταξύ της λίστας εταιρειών με τις οποίες μοιράζεται τις πληροφορίες σας είναι τα Facebook, Google, Amazon Web Services, WPBeginner, Bing και Yahoo.

Υπάρχει επίσης πολλή εσωτερική κοινή χρήση. Το Endurance International Group είναι μια τεράστια εταιρεία, με πολλούς οικοδεσπότες Ιστού και καταχωρητές τομέα που έχουν παγιδευτεί στον ιστό του. Υπάρχουν επίσης περιφερειακά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των SiteLock και MOJO Marketplace.

Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι το Endurance International Group γνωρίζει ότι μόλις αγοράσατε έναν τομέα και ίσως χρειαστείτε web hosting ή ότι μόλις ξεκινήσατε έναν ιστότοπο WordPress και χρειάζεστε ένα θέμα από το MOJO Marketplace. Η πολιτική απορρήτου της επιτρέπει να μοιράζεται όσες πληροφορίες θέλει εσωτερικά, κάτι που φαίνεται να είναι μια προσπάθεια να σας κρατήσει κλειστούς στο σύστημα που έχει δημιουργήσει.

Η μόνη ανησυχία εδώ είναι η πώληση περισσότερων προϊόντων και όχι η προστασία του απορρήτου σας. Η αλλαγή απορρήτου τομέα είναι μια σαφής απόδειξη αυτού.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη είναι αξιοπρεπής, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Όπως και άλλες μάρκες Endurance International Group, το προσωπικό υποστήριξης είναι χρήσιμο, αν είναι πιεστικό και πλαστό. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχετε αμέσως.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Arvixe μέσω ζωντανής συνομιλίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν είναι σαφές πότε είναι διαθέσιμη αυτή η υποστήριξη. Στη σελίδα “επικοινωνήστε μαζί μας”, αναφέρει ότι η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7, αλλά τα τμήματα που ασχολούνται με τις χρεώσεις, τις μετεγκαταστάσεις και την κατάχρηση δεν είναι. Ειδικά για τα δύο πρώτα, θα τα κατηγοριοποιούσαμε ως γενική υποστήριξη, επομένως απαιτείται διευκρίνιση.

arvixe-κριτική-επαφή-σελίδα

Εκτός από την άμεση επαφή, υπάρχει μια βάση γνώσης, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στο κουμπί “κέντρο υποστήριξης” οπουδήποτε στον ιστότοπο της Arvixe. Ενοχλητικά, η Γνωσιακή Βάση ανοίγει έναν ξεχωριστό υποτομέα χωρίς επιλογή να περιηγηθείτε πίσω στην αρχική σελίδα.

Η γνωσιακή βάση δεν είναι κακή, αλλά η χρονολογημένη πλοήγηση καθιστά πιο δύσκολη την περιήγησή σας από ό, τι με άλλες προσφορές. Ωστόσο, το ζήτημα μετριάζεται από σαφείς κατηγορίες και μια γραμμή αναζήτησης. Δυστυχώς, δεν θα βρείτε μεγάλη βοήθεια. Αν και υπάρχουν πολλά άρθρα στη βάση γνώσεων, η έλλειψη λεπτομερειών και οπτικών αναφορών τους καθιστά δύσκολο να ακολουθηθούν.

arvixe-review-knowledgebase

Δίπλα στο κουμπί “κέντρο υποστήριξης” βρίσκεται το κουμπί “πίνακας συζητήσεων”, το οποίο υποθέσαμε ότι οδήγησε σε ένα φόρουμ. Δεν ήταν. Αντίθετα, ο πίνακας συζητήσεων είναι κάτι από έναν πίνακα ανακοινώσεων που περιγράφει λεπτομερώς την κατάσταση των διακομιστών και την επερχόμενη συντήρηση.

Συνολικά, η υποστήριξη δεν είναι κακή, αλλά και άλλοι οικοδεσπότες παρέχουν περισσότερα πράγματα. Φαίνεται ότι ο Arvixe έβαλε τα ελάχιστα όταν δημιουργεί πόρους υποστήριξης και παρόλο που αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε απαντήσεις, δεν είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία.

Η ετυμηγορία

Το Arvixe δεν είναι εντυπωσιακό, αλλά δεν είναι κακό. Η ταχύτητα είναι καλή, ακόμα κι αν η χρήση του πραγματικού κόσμου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας δεν είναι τρομερά.

Τούτου λεχθέντος, η εμπειρία μας στη δημιουργία του ιστότοπού μας δεν μπορεί να αγνοηθεί και επειδή συνέβη σε εμάς, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι είμαστε οι πρώτοι. Η χρηστικότητα είναι τρομακτική, κάτι που δεν θα αποτελούσε πρόβλημα αν δεν προστέθηκε ποτέ ο ιστότοπός μας στον διακομιστή.

Συνολικά, το Arvixe είναι ακριβό και δεν αξίζει το κόστος, ακόμη και όταν η εμπειρία μας δεν λαμβάνεται υπόψη. Θα ήταν καλύτερα να διαβάσετε τις άλλες κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τι πιστεύεις για τον Arvixe; Ήταν η εμπειρία μας μια εξαιρετική; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map