Κριτική φιλοξενίας A2 – Ενημερώθηκε το 2017

Κριτική φιλοξενίας Α2

Μπορεί να είναι δύσκολο να διαλέξετε την πυκνή σύνθεση της A2 Hosting, αλλά η απόδοση αξίζει τον κόπο. Με εκπληκτική ταχύτητα, εξαιρετική ασφάλεια και χαμηλή τιμή, για εκκίνηση, το A2 είναι ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες Ιστού.

Το A2 Hosting είναι ένας ανεξάρτητος οικοδεσπότης Ιστού που βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Δεν παίρνει όμως την προσοχή που του αξίζει. Με φθηνά σχέδια σε γενικές γραμμές, σταθερή ταχύτητα και εντυπωσιακή διαμόρφωση, παρέχει κάτι που δεν φαίνεται συχνά από τους οικοδεσπότες Ιστού: επιλογές.

Σε αυτήν την αναθεώρηση φιλοξενίας A2, θα αναλύσουμε την εμπειρία μας με την υπηρεσία μετά την κυκλοφορία ενός ιστότοπου με το κοινόχρηστο πρόγραμμα Turbo. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, θα μιλήσουμε για λειτουργίες, τιμές, ευκολία χρήσης, τύπους φιλοξενίας, ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας, ασφάλεια, απόρρητο και υποστήριξη. Στο τέλος, θα αποφανθούμε.

Συνολικά, το A2 Hosting κάνει πολύ σωστό. Τούτου λεχθέντος, η διαμόρφωση είναι ένα δίκοπο σπαθί. Εάν ψάχνετε, για παράδειγμα, έναν κοινόχρηστο διακομιστή Windows, το A2 Hosting είναι ένα αν όχι ο μοναδικός κεντρικός υπολογιστής που το παρέχει. Για αρχάριους που θέλουν απλώς να αγοράσουν φιλοξενία χωρίς όλα τα σχόλια, ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα.

a2-ιστοσελίδα-οικοδόμος

δοκιμή ταχύτητας 2

a2-φορτίο-πρόσκρουση

a2-cpanel

a2-πελάτης-περιοχή

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για φιλοξενία Α2

Χαρακτηριστικά

Το A2 Hosting διαθέτει λειτουργίες σε όλα τα σχέδια, πολλά από τα οποία θα καταλήξουμε σε ολόκληρο τον έλεγχο. Τούτου λεχθέντος, για αυτήν την ενότητα, θα επικεντρωθούμε σε συγκεκριμένες λειτουργίες που το διαχωρίζουν από άλλες επιλογές φιλοξενίας.

Πρώτον, όμως, πρέπει να μιλήσουμε για τους διακομιστές «turbo». Εάν ξοδεύετε χρόνο στον ιστότοπο της A2 Hosting, θα δείτε ότι ορισμένα προγράμματα φιλοξενίας περιλαμβάνουν μια επιλογή «turbo». Δεν είμαστε οπαδοί αυτού του είδους του υπερβολικού μάρκετινγκ, αλλά οι διακομιστές turbo αξίζουν την προσοχή σας.

Ο ισχυρισμός για 20 φορές ταχύτερη ταχύτητα είναι υπερβολικός. Ωστόσο, θα πρέπει να δείτε μια σημαντική αύξηση της ταχύτητας εάν τα χρησιμοποιείτε. Οι διακομιστές Turbo έχουν λιγότερους χρήστες και, ως εκ τούτου, λιγότερα άτομα χρησιμοποιούν τους πόρους τους. Οι διακομιστές χρησιμοποιούν επίσης την turbo cache της A2 Hosting, η οποία θα βελτιώσει τους χρόνους φόρτωσης.

Ένα άλλο πράγμα που θα βελτιώσει τους χρόνους φόρτωσης είναι η αποθήκευση στερεάς κατάστασης. Αντί για παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους, που αποθηκεύουν δεδομένα σε περιστρεφόμενο δίσκο, η αποθήκευση στερεάς κατάστασης χρησιμοποιεί μνήμη flash. Οι πληροφορίες γράφονται και διαβάζονται από μια ενότητα αποθήκευσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία του ιστότοπού σας πιο γρήγορα.

Οι διαχειριζόμενοι χρήστες WordPress μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το Jetpack. Το Jetpack είναι ένα ουσιαστικό plugin του WordPress – μπορείτε να δείτε πόσο σημαντικό είναι στον οδηγό για αρχάριους για τη χρήση του WordPress – που περιλαμβάνει το A2 Hosting με τη φιλοξενία σας. Είναι επίσης μια προσωπική άδεια, η οποία συνήθως εκτελεί λίγα δολάρια το μήνα.

Οι χρήστες του WordPress έχουν προεγκατεστημένο το WP-CLI στον τομέα τους, το οποίο είναι μια διεπαφή γραμμής εντολών για το WordPress, μαζί με την προσωρινή μνήμη LiteSpeed, η οποία αποθηκεύει τα δυναμικά σας στοιχεία για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης.

Συνολικά, ωστόσο, καμία από τις λειτουργίες του A2 Hosting δεν ξεχωρίζει. Συνδυάστηκε απλά τις δυνατότητες που θέλουμε να δούμε από έναν οικοδεσπότη Ιστού. Οι λειτουργίες ασφαλείας, όπως θα μιλήσουμε στην ενότητα “ασφάλεια”, είναι εξαιρετικές, όπως και τα μέτρα βελτιστοποίησης. Ανεξάρτητα από τον ιστότοπο που προσπαθείτε να δημιουργήσετε, το A2 Hosting μπορεί να φιλοξενήσει.

A2 Φιλοξενία Website Builder

Οι χρήστες σε κοινόχρηστο σχέδιο μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων της A2 Hosting. Η δωρεάν έκδοση του δημιουργού ιστότοπων επιτρέπει έναν ιστότοπο μίας σελίδας, όπως και η δωρεάν έκδοση του Strikingly (διαβάστε την κριτική μας Strikingly). Περιορίζεται εκτός αυτού, και σας περιορίζει στα 100MB αποθηκευτικού χώρου και σε ένα μικρό σύνολο προτύπων.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι εύκολο στη χρήση, αλλά δεν βρίσκεται πουθενά στους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων. Είστε στο έλεος του προτύπου που επιλέγετε, καθώς η προσαρμογή του ιστότοπού σας αισθάνεται δυσκίνητη. Με πολλούς τρόπους, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μοιάζει με το Weebly (διαβάστε την κριτική μας στο Weebly), αλλά δεν αισθάνεται τόσο ανταποκρινόμενο.

a2-hosting-review-website-builder

Θα ήταν ένα πράγμα αν το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ήταν δωρεάν, αλλά δεν είναι. Υπάρχει τεχνικά ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά θα πρέπει να αγοράσετε φιλοξενία για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό και χωρίς έλλειψη δωρεάν δημιουργών ιστότοπων, η λήψη του A2 Hosting δεν είναι εντυπωσιακή. Εάν θέλετε ένα απεριόριστο πρόγραμμα, θα πληρώνετε περισσότερα για αυτό από ό, τι θα κάνατε με τους περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων.

Βεβαίως, η πτυχή φιλοξενίας είναι καλύτερη από τους περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων, αλλά ο δημιουργός ιστότοπων της A2 Hosting δυσκολεύεται. Υπάρχουν χειρότεροι τρόποι δημιουργίας του ιστότοπού σας, αλλά θέλαμε περισσότερη ευελιξία από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων στο δωρεάν άκρο. Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων από, για παράδειγμα, το WordPress, διαβάστε την κριτική Wix.

Επισκόπηση δυνατοτήτων φιλοξενίας A2

Λογότυπο φιλοξενίας Α2www.a2hosting.com

Ξεκινά από 392 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Τύποι διακομιστή

Κοινή φιλοξενία

Φιλοξενία VPS

Διαχειριζόμενο WordPress

Φιλοξενία Cloud

Αφιερωμένη φιλοξενία

Φιλοξενία μεταπωλητών

Χρηστικότητα

Πρόσβαση FTP

Πρόσβαση SSH

cPanel

Πρόσβαση ρίζας

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Δημιουργία ιστότοπου

Υπηρεσίες

SEO

Εμπορία

Σχεδιασμός ιστότοπου

Ασφάλεια

Απόρρητο τομέα

Κρυπτογράφηση SSL

Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Προστασία DDoS

sFTP

Υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Σεμινάρια

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Υποστήριξη 24/7

Τιμολόγηση

Ένα κοινό νήμα που έχουμε δει μεταξύ ανεξάρτητων παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι η τάση να είμαστε πιο διαφανείς στην τιμολόγηση από ό, τι ο όμιλος web hosting που αντιμετωπίζουν (διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost για να δείτε ένα παράδειγμα). Ευτυχώς, το A2 ταιριάζει σε αυτό το καλούπι. Είναι ξεκάθαρο για το τι αγοράζετε και με ποιο ρυθμό θα ανανεωθεί.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο “λήψη περισσότερων λεπτομερειών” σε οποιονδήποτε από τους τύπους φιλοξενίας. Εκτός από μια εκτενή σύγκριση δυνατοτήτων, το A2 Hosting παρέχει μια σύνοψη τιμών.

Ο πίνακας περιγράφει λεπτομερώς την προωθητική και επαναλαμβανόμενη τιμή που θα πληρώνετε για κάθε όρο, δείχνοντας την έκπτωση που εφαρμόζεται από την προσφορά και τη διάρκεια. Για παράδειγμα, εάν αγοράσετε 3 χρόνια κοινόχρηστης φιλοξενίας Lite κατά τη στιγμή της σύνταξης, θα κοστίσει 176,22 $, αλλά όταν ανανεώνετε, θα κοστίσει 359,64 $.

a2-φιλοξενία-κριτική-τιμή-περίληψη

Τα υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης είναι κάτι που οι οικοδεσπότες Ιστού μοιράζονται με το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς και παρόλο που είναι ενοχλητικό, έχουν γίνει status quo. Τούτου λεχθέντος, η διαφάνεια του A2 Hosting για το τι θα πληρώνετε ελαττώνει το βάρος.

Επιπλέον, το A2 Hosting σας δίνει την ευελιξία να αγοράσετε όποια διάρκεια θέλετε. Ακόμα και το λιγότερο ακριβό κοινόχρηστο πρόγραμμα προσφέρεται από ένα μήνα σε τρία χρόνια, μειώνοντας σημαντικά τη γραμμή εισόδου. Δεν θα έχετε την καλύτερη τιμή εάν επιλέξετε μικρότερη διάρκεια, αλλά η επιλογή είναι εκεί.

Οι τιμές της A2 Hosting είναι καλές, με τα σχέδια VPS να είναι τα πιο εντυπωσιακά. Ωστόσο, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι αν και η τιμή που αναφέρεται παραπάνω είναι χαμηλή, αφορά ένα μη διαχειριζόμενο πρόγραμμα VPS, που σημαίνει ότι πρέπει να ρυθμίσετε και να διαμορφώσετε τα πάντα. Είναι ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα εάν είστε προγραμματιστής, αλλά εάν αναζητάτε βοήθεια, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση.

Εάν δεν σας αρέσει η υπηρεσία, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων της A2 Hosting ανά πάσα στιγμή. Παίρνετε 30 ημέρες για μια άνευ όρων επιστροφή χρημάτων, πράγμα που σημαίνει ότι θα το λάβετε ανεξάρτητα από τον λόγο, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε πίσω τα χρήματά σας μετά από αυτό. Εάν αγοράσετε περισσότερο από ένα μήνα, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μετά τις 30 ημέρες για να λάβετε μια αναλογική επιστροφή χρημάτων στο υπόλοιπο της υπηρεσίας σας.

Ευκολία στη χρήση

Το A2 Hosting διαχωρίζει τους τύπους φιλοξενίας του στην κορυφή της ιστοσελίδας του. Επιλέγοντας μία από τις κατηγορίες θα εμφανιστεί μια λίστα με επίπεδα. Η επιλογή ενός σχεδίου μετά από αυτό είναι δύσκολη, αλλά όχι επειδή το A2 Hosting κάνει κάτι λάθος. Υπάρχουν πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου, του λειτουργικού συστήματος και του εάν η διαχείριση της φιλοξενίας.

Αν και αυτό είναι υπέροχο για όσους ξέρουν τι είναι, δεν είναι δύσκολο να χαθείτε σε αυτό που προσφέρει η A2 Hosting. Ευτυχώς, η επιλογή είναι όσο το δυνατόν πιο απλουστευμένη. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν κοινόχρηστους διακομιστές Linux και το A2 Hosting προεπιλέγει αυτό. Είναι δύσκολο, αλλά όχι αποκλειστικά το σφάλμα της υπηρεσίας.

Αφού επιλέξετε το σχέδιό σας, το A2 Hosting θα σας ζητήσει να εισαγάγετε έναν νέο τομέα, να μεταφέρετε έναν τομέα από άλλο καταχωρητή, να χρησιμοποιήσετε έναν υπάρχοντα τομέα ή να χρησιμοποιήσετε έναν υποτομέα από το A2 Hosting. Τέλος, θα σταλεί στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Το σχέδιό σας είναι αναλυτικό με μια λίστα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των αντιγράφων ασφαλείας εκτός ιστότοπου, του δημιουργού ιστοτόπων A2 Hosting και του τείχους προστασίας Barracuda Spam.

a2-φιλοξενία-κριτική-ολοκλήρωση αγοράς

Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά αφήνοντας τα πάντα ως προεπιλογή θα πρέπει να είναι μια χαρά. Ωστόσο, δύο περιοχές στις οποίες θέλετε να προσέξετε είναι οι καρτέλες “Εγκατάσταση αυτόματης εγκατάστασης” και “Τοποθεσίες διακομιστή”. Μπορείτε να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων όπου φιλοξενείτε και την πλατφόρμα που θέλετε να εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, οπότε φροντίστε να το κάνετε αυτό.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να μπείτε στην περιοχή πελατών. Το A2 Hosting παρουσιάζει μια εντυπωσιακή ποσότητα πληροφοριών σε ένα μικρό χώρο. Στην κορυφή της περιοχής πελάτη, μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες, τους τομείς, τα εισιτήρια και τα τιμολόγιά σας σε μια ευανάγνωστη μορφή. Κάτω από αυτό είναι η πρόσβαση στο cPanel. Η διαχείριση των υπηρεσιών σας, η χρέωση και η υποστήριξη είναι απλή στην περιοχή των πελατών, δεδομένης της απρόσκοπτης προβολής του A2 Hosting.

a2-φιλοξενία-κριτική-πελάτης-περιοχή

Το cPanel είναι το σημείο όπου θα διαχειρίζεστε τον ιστότοπό σας. Απλώς κάντε κλικ στο “cPanel login” για τον αντίστοιχο τομέα και το A2 Hosting θα ανοίξει μια καρτέλα με τη διεπαφή. Σε αντίθεση με το SiteGround (διαβάστε την κριτική μας στο SiteGround), το A2 Hosting έχει μια σύγχρονη εφαρμογή στο cPanel. Τα εικονίδια παρουσιάζονται με σαφήνεια, με έμφαση στο πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών Softaculous και μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία χρήσης στη δεξιά πλευρική γραμμή.

a2-φιλοξενία-κριτική-cpanel

Είναι ενδιαφέρον ότι το A2 Hosting περιλαμβάνει επίσης συνδέσμους για λεπτομέρειες χρέωσης στο cPanel. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε να κάνετε στην περιοχή πελατών στο cPanel. Οι σύνδεσμοι κατευθύνονται πίσω στην κατάλληλη περιοχή στην ενότητα πελάτη, αλλά ο πλεονασμός δεν βλάπτει.

Ο μεγαλύτερος αγώνας όταν χρησιμοποιείτε το A2 Hosting είναι απλά η επιλογή ενός σχεδίου, αλλά αυτό δεν είναι δικό του λάθος. Υπάρχει τόσο μεγάλη ευελιξία που είναι εγγενώς πιο περίπλοκη και είναι σαφές ότι το A2 Hosting έχει βελτιώσει το σύστημα όσο το δυνατόν περισσότερο. Εκτός από αυτό, είναι απλό στη χρήση.

Τύποι φιλοξενίας

Όπως αναφέρθηκε, η προσπάθεια για μια επισκόπηση των υπηρεσιών της A2 Hosting είναι ένας εφιάλτης. Υπάρχουν πολλά σχέδια, το καθένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και σημεία τιμών. Τούτου λεχθέντος, χωρίζεται σε τέσσερις τύπους φιλοξενίας: κοινόχρηστο, διαχειριζόμενο WordPress, VPS και ειδικό.

Τα κοινόχρηστα σχέδια είναι όπου θα προσγειωθούν πολλοί χρήστες. Έβαλαν πολλούς χρήστες σε έναν μόνο διακομιστή, μοιράζοντας τους πόρους μεταξύ τους. Το A2 Hosting προσφέρει τρεις γεύσεις: Lite, Swift και Turbo. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι κυρίως σε προδιαγραφές. Η Swift έχει έναν ακόμη πυρήνα επεξεργαστικής ισχύος από ό, τι η Lite και η Turbo προσφέρει άλλη gigabyte μνήμης RAM.

Τούτου λεχθέντος, αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, το Turbo παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση. Όχι μόνο φιλοξενούνται σε διακομιστή με λιγότερους χρήστες, κάτι που οδηγεί σε περισσότερους πόρους ανά χρήστη, λαμβάνετε επίσης την προκαθορισμένη προσωρινή αποθήκευση ιστότοπου του A2 Hosting, το Cloudflare’s Railgun optimizer, τα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων και άλλα. Αν θέλετε να δείτε όλες τις διαφορές, ρίξτε μια ματιά στην εκτενή σύγκριση του Α2.

Το WordPress hosting μοιράζεται την κοινόχρηστη σύνθεση, αλλά υπάρχει και μια διαχειριζόμενη έκδοση. Το βασικό πρόγραμμα διαχείρισης ξεκινά γρηγορότερα από το Turbo και κερδίζει ταχύτητα από εκεί. Μεταξύ των τριών διαχειριζόμενων προγραμμάτων WordPress, η διαφορά μειώνεται στον αριθμό των ιστότοπων που θέλετε να φιλοξενήσετε και σε επίπεδο ακατέργαστης ισχύος του διακομιστή.

Προσφέρονται επίσης προγράμματα VPS, τα οποία βασικά σας δίνουν μια εικονική μηχανή σε έναν διακομιστή. Αντί να μοιράζεστε πόρους με άλλους χρήστες, θα έχετε αποκλειστικούς πόρους. Το A2 Hosting προσφέρει πολλαπλά επίπεδα για διακομιστές Linux και Windows, μερικά από τα οποία διαθέτουν πρόσβαση root.

Στην κορυφή είναι αφιερωμένα σχέδια, τα οποία, όπως υποδηλώνει το όνομα, σας δίνουν έναν διακομιστή μόνοι σας. Για άλλη μια φορά, υπάρχουν πολλές βαθμίδες και μπορείτε να επιλέξετε να το διαχειρίζεστε ή να μη διαχειρίζεστε και αν έρχεται με πρόσβαση root.

Υπάρχουν επίσης σχέδια μεταπωλητών, αλλά είμαστε μεγαλύτεροι θαυμαστές του προγράμματος μεταπωλητών με βάση την πίστωση του DreamHost (διαβάστε την κριτική μας στο DreamHost).

Για τις υπηρεσίες που προσφέρονται, το A2 Hosting σας προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Παρόλο που όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού έχουν δομημένη δομή σχεδίου, το άνοιγμα του A2 Hosting και η δυνατότητα αλλαγής του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί ο διακομιστής σας δεν πρέπει να υποτιμούνται. Οι διακομιστές Linux σάς παρέχουν πρόσβαση στο cPanel και το PHP (διαβάστε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων με το cPanel) και τα Windows παρέχουν Plesk και ASP.NET.

Ωστόσο, υπάρχει ένα κενό στη σύνθεση της A2 Hosting: cloud hosting. Παρόλο που δεν είμαστε αντίθετοι σε περιορισμένες ομάδες – διαβάστε την κριτική Hostinger για να δείτε ότι – Η φιλοξενία A2 βρίσκεται κάπου στο μεταξύ. Προσφέρει ισχυρή, ακριβή φιλοξενία, οπότε η φιλοξενία cloud μοιάζει με φυσική εφαρμογή. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν προσφέρεται. Αν ψάχνετε για cloud hosting, διαβάστε την κριτική μας στο HostGator.

Ταχύτητα & Ώρα

Χρησιμοποιούμε Pingdom Speed ​​Test και Load Impact για να μετρήσουμε την ταχύτητα του ιστότοπου. Το “Gauge” είναι η σωστή λέξη για χρήση εδώ, επειδή τα αποτελέσματά μας δεν θα είναι απαραίτητα τα ίδια ή ακόμη και κοντά στην ταχύτητα που θα έχετε. Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι περίπλοκη και οι περισσότερες από τις βελτιστοποιήσεις που μπορείτε να κάνετε είναι στο τέλος σας, όχι οι οικοδεσπότες ιστού.

Για να το διατηρήσουμε όσο το δυνατόν πιο εξορθολογισμένο, δοκιμάσαμε έναν κενό ιστότοπο WordPress με τίποτα άλλο από το προεπιλεγμένο θέμα. Δοκιμάζοντας από έναν διακομιστή στο Σαν Φρανσίσκο, το Pingdom επέστρεψε χρόνο φόρτωσης 291 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Περίπου 82 ms ήταν η ανάλυση DNS, η οποία συνδέει τον τομέα με μια διεύθυνση IP διακομιστή. Με αυτήν την παράμετρο, καθώς και ένα άλλο αίτημα DNS, η ταχύτητα ήταν κοντά στα 160 ms, η οποία κέρδισε το A2 Hosting σε έναν ταχύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων.

a2-φιλοξενία-κριτική-ταχύτητα-δοκιμή

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ο βαθμός απόδοσης του Pingdom. Ο ιστότοπός μας που φιλοξενήθηκε με το A2 Hosting σημείωσε 96 στα 100, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Αναμένετε όμως την ταχύτητά σας να είναι πιο αργή καθώς αρχίζετε να φορτώνετε τον ιστότοπό σας με περιεχόμενο. Αυτό που είναι σημαντικό για τις δοκιμές μας είναι ότι το A2 Hosting δεν κάνει τίποτα για να επηρεάσει αρνητικά την ταχύτητά σας.

Για μια πραγματική δοκιμή, κοιτάξαμε προς το Load Impact. Αντί απλώς να κάνει ping στον διακομιστή για να μετρήσει την απόκριση, το Load Impact στέλνει πολλούς εικονικούς χρήστες στον ιστότοπο για να μετρήσει την ανθεκτικότητά του. Στείλαμε 50 εικονικούς χρήστες στον ιστότοπο σε διάστημα πέντε λεπτών, και όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω γράφημα, η φιλοξενία Α2 κράτησε.

a2-φιλοξενία-κριτική-φορτίο-αντίκτυπο

Συνήθως, βλέπουμε μια ακίδα ή μια βουτιά κατά τη διάρκεια της δοκιμής, αλλά ο Α2 παρέμεινε συνεπής σε όλη τη διάρκεια. Στην πραγματικότητα, σε κάθε σημείο κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ήταν εντός περίπου 10 ms της μέσης ταχύτητάς του, κάτι που είναι εντυπωσιακό.

Όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας, ήμασταν σταθεροί κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αλλά το A2 Hosting εξακολουθεί να παρέχει εγγύηση λειτουργίας. Είναι μια τυπική υπόθεση. Εάν ο ιστότοπός σας δεν πληροί το 99,9% του χρόνου λειτουργίας, θα αποζημιωθείτε το 5% της μηνιαίας χρέωσης για κάθε ώρα, είναι μέχρι το συνολικό μηνιαίο ποσό.

Η εγγύηση δεν είναι κακή, αλλά έχουμε δει καλύτερα. Το SiteGround, για παράδειγμα, θα σας επιστρέψει ολόκληρο τον μήνα, όπως και το HostGator. Από τις δοκιμές μας, ωστόσο, μια κατάσταση στην οποία θα την χρειαζόταν με το A2 Hosting φαίνεται απίθανη.

Ασφάλεια

Η A2 Hosting έχει την πρωτοβουλία Perpetual Security, η οποία είναι μια δέσμη υπηρεσιών που περιλαμβάνει με κάθε σχέδιο φιλοξενίας. Το πρώτο μέρος είναι το KernalCare, το οποίο είναι μια επέκταση λογισμικού σε διακομιστές Linux που χρησιμοποιεί η A2 Hosting για να ενημερώνει την ασφάλεια του πυρήνα κάθε μέρα χωρίς την ανάγκη επανεκκίνησης. Ουσιαστικά, διασφαλίζει ότι οι διακομιστές προστατεύονται από τις τελευταίες απειλές χωρίς διακοπή λειτουργίας.

Το επόμενο μέρος είναι το HackScan, το οποίο είναι βασικά ένα antivirus για τον ιστότοπό σας. Το HackScan λειτουργεί όλο το 24ωρο για να προστατεύσει τον ιστότοπό σας από πιθανό κακόβουλο λογισμικό. Το A2 Hosting δεν είναι ξεκάθαρο για το αν το HackScan θα καθαρίσει τον ιστότοπό σας μετά, αλλά η καλύτερη εικασία μας είναι ότι δεν θα το κάνει. Αντ ‘αυτού, υπάρχει ένας εκτενής οδηγός στη βάση γνώσεων για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τον καθαρισμό του ιστότοπού σας.

Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των διακομιστών. Το A2 Hosting προστατεύει την υπηρεσία σας με προστασία brute force, διπλό τείχος προστασίας και κατανεμημένη προστασία άρνησης υπηρεσίας. Αν και δεν θα δείτε αυτά τα μέτρα ασφαλείας, θα σας προστατεύουν στο παρασκήνιο.

Το αστέρι της εκπομπής είναι το HackScan, επειδή οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού δεν περιλαμβάνουν προστασία από κακόβουλα προγράμματα. Αντ ‘αυτού, συνήθως λαμβάνετε μόνο λογισμικό σάρωσης. Παρόλο που θα ήταν καλύτερο να έχουμε προστασία και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού, το HackScan είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και θεωρώντας ότι περιλαμβάνεται δωρεάν, δεν έχουμε παράπονα.

Μυστικότητα

Το A2 Hosting δεν επικεντρώνεται πολύ στο απόρρητο και παρόλο που αυτό δεν φαίνεται να ανησυχεί γενικά για τους οικοδεσπότες Ιστού, είναι. Για παράδειγμα, το όνομα τομέα σας έχει καταχωριστεί με πληροφορίες WHOIS, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου σας και άλλα. Οι πληροφορίες WHOIS είναι διαθέσιμες δημοσίως στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε με σύνδεση στο Διαδίκτυο μπορεί να ανακαλύψει ποιοι είστε.

Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση του απορρήτου, που δυστυχώς έρχεται στο πεδίο. Ευτυχώς, το A2 Hosting προσφέρει απόρρητο τομέα, το οποίο αντικαθιστά τις πληροφορίες WHOIS σας με το όνομα του καταχωρητή. Προσφέρεται, αλλά αυτό δεν είναι εμφανές στην αρχή.

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, μπορείτε να αγοράσετε κάτι που ονομάζεται “προστασία ταυτότητας”, το οποίο ισχυρίζεται η A2 Hosting ότι θα προστατεύσει τα προσωπικά σας στοιχεία και θα μειώσει τον αριθμό των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα σας. Ωστόσο, είναι 10 $ ετησίως και όχι προστασία WHOIS. Αυτό βρίσκεται στην περιοχή των πελατών, θαμμένη κάτω από μια ιεραρχία πρόσθετων υπηρεσιών.

Είναι μόνο 82 σεντ ανά μήνα, αλλά θα ήταν ωραίο να έχετε την επιλογή να αγοράσετε το απόρρητο τομέα κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Αυτό που θα ήταν ακόμη καλύτερο είναι εάν συμπεριλαμβανόταν δωρεάν. Λίγοι οικοδεσπότες Ιστού το πράττουν – το DreamHost είναι ένα παράδειγμα αυτού – αλλά ελπίζουμε ότι θα αλλάξει στο μέλλον.

Όσον αφορά τα προσωπικά στοιχεία, το A2 Hosting δεν είναι ξεκάθαρο. Η πολιτική απορρήτου αναφέρεται κυρίως στην κοινή χρήση προσωπικών πληροφοριών με υπηρεσίες επιβολής του νόμου, τις οποίες η A2 Hosting διατηρεί το δικαίωμα να κάνει.

Ωστόσο, στη ρήτρα σχετικά με τη χρήση προσωπικών πληροφοριών, αναφέρεται ότι “τυχόν πληροφορίες που μας αποστέλλονται δεν θα θεωρούνται εμπιστευτικές και ενδέχεται να κοινοποιηθούμε από εμάς σε οποιοδήποτε άλλο άτομο ή οντότητα, ανεξάρτητα από το αν το χαρακτηρίζετε εμπιστευτικό.”

Ανακαλύπτοντας περαιτέρω, λέει ότι εκτός από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και τρίτους που ενεργούν ως πράκτορες της A2 Hosting, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα κοινοποιούνται. Αν και δεν αναφέρεται ρητά, η ουσία της πολιτικής απορρήτου είναι ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα πωλούνται σε εταιρείες μάρκετινγκ και παρόμοια.

Υποστήριξη

Η εύρεση υποστήριξης είναι απλή. Μια κορυφαία γραμμή που διατηρείται στον ιστότοπο, όπου κι αν βρίσκεστε, έχει δύο επιλογές: “πωλήσεις και υποστήριξη” και “συνομιλία”. Το πρώτο θα σας οδηγήσει στη βάση γνώσεων, η οποία είναι ξεκάθαρα διατυπωμένη με κατηγορίες για να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει να πάτε. Κάτω από τις κατηγορίες, θα βρείτε τους πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας με το A2 Hosting.

a2-hosting-review-knowledgebase

Υπάρχει ζωντανή συνομιλία, υποστήριξη email και τηλεφώνου, με την υποστήριξη email να χωρίζεται σε γενική υποστήριξη, πωλήσεις και χρεώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε τηλέφωνο και ζωντανή συνομιλία χωρίς λογαριασμό. Το ίδιο ισχύει και για τα email πωλήσεων, αλλά τα email χρέωσης και γενικής υποστήριξης απαιτούν τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

Οι πράκτορες είναι εξυπηρετικοί και ανταποκρίνονται, αλλά όχι ο γρηγορότερος. Η ζωντανή συνομιλία ανταποκρίθηκε γρήγορα, αλλά αυτή είναι η προσδοκία. Από την άλλη πλευρά, η υποστήριξη βάσει εισιτηρίων έσυρε τα πόδια της. Χρειάστηκαν μερικές μέρες για να λάβουμε μια απάντηση, και παρόλο που ήταν λεπτομερής, δεν μπορούσαμε παρά να νιώθουμε ότι το A2 Hosting θα μπορούσε να ήταν πιο γρήγορο.

Ωστόσο, είναι απίθανο να χρειαστεί να επικοινωνήσετε για να υποστηρίξετε πολλά. Η βάση γνώσεων καλύπτει πολλά θέματα, από τη διαχείριση της χρέωσής σας έως την αντιμετώπιση προβλημάτων του ιστότοπού σας εάν μολυνθεί. Υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ της αντιμετώπισης προβλημάτων, των διευκρινίσεων και των οδηγών, που θέλουμε να δούμε.

Επιπλέον, τα άρθρα είναι λεπτομερή. Το A2 Hosting παρέχει στιγμιότυπα οθόνης και βαθιά διδασκαλία για θέματα όπως τα κοινά ως πληρωμή τιμολογίων στην περιοχή των πελατών. Εκτός από τις αργές απαντήσεις στο email, είμαστε εντυπωσιασμένοι με το σύστημα υποστήριξης της A2 Hosting.

Η ετυμηγορία

Το A2 Hosting εστιάζει στην προσαρμοστικότητα, τόσο ώστε να θυσιάζει τη χρηστικότητα. Δεν είναι σπασμένο, αλλά θα πρέπει να αναζητήσετε τις λεπτομέρειες για να βρείτε ένα σχέδιο που να σας ταιριάζει. Μόλις εγκατασταθείτε, θα βρείτε έναν φθηνό και γρήγορο οικοδεσπότη Ιστού με ένα εντυπωσιακό σύνολο λειτουργιών.

Αν ψάχνετε για έναν κεντρικό υπολογιστή set-it-and-forget-it, διαβάστε την κριτική μας στο iPage. Η φιλοξενία A2 λειτουργεί καλά, αλλά δεν είναι για όλους, οπότε αν προτιμάτε να κάνετε αγορές, ρίξτε μια ματιά και στις κριτικές φιλοξενίας ιστού.

Τι πιστεύετε για το A2 Hosting; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me