Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος SSD για το 2020: Όταν η ταχύτητα είναι απαραίτητη

Όσον αφορά την απόδοση, δεν υπάρχει υποκατάστατο μιας μονάδας στερεάς κατάστασης. Αυτές οι συσκευές διαθέτουν εκθετικά υψηλότερη ταχύτητα από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους, ενώ είναι πιο συμπαγείς και ανθεκτικές. Σε αυτόν τον οδηγό για τους καλύτερους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους SSD, θα σας δείξουμε ποια από τα αγαπημένα μας μπορούν να ζήσουν έξω από τον υπολογιστή σας. 


Έχουμε πέντε επιλογές, καθεμία από τις οποίες φέρνει κάτι μοναδικό στο τραπέζι. Θα μιλήσουμε λίγο για το τι μας αρέσει σε κάθε μονάδα δίσκου, θα μοιραστούμε αριθμούς απόδοσης που συγκεντρώσαμε και θα συζητήσουμε τις δυνατότητες που προσφέρουμε. 

Πριν φτάσουμε στις επιλογές μας, ωστόσο, θέλουμε να διευκρινίσουμε τι είναι ένα εξωτερικό SSD και γιατί είναι καλύτερη επιλογή από έναν παραδοσιακό εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος SSD 2020

Τι είναι ένα εξωτερικό SSD? 

Το “SSD” σημαίνει μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης και ενώ αποθηκεύουν δεδομένα όπως κάθε άλλο σκληρό δίσκο, το κάνουν με πολύ διαφορετικό τρόπο. Οι παραδοσιακοί σκληροί δίσκοι χρησιμοποιούν μία ή περισσότερες περιστρεφόμενες πιατέλες για την αποθήκευση δεδομένων, με μια κεφαλή που διαβάζει και γράφει πληροφορίες από και προς αυτές τις πιατέλες. Οι κεφαλές είναι μαγνητικές, γι ‘αυτό οι παραδοσιακοί σκληροί δίσκοι θεωρούνται «μαγνητική αποθήκευση». 

Η μαγνητική αποθήκευση υπάρχει από το 1888 και έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά μέσα αποθήκευσης. Τα πάντα, από ταινίες έως δισκέτες έως σκληρούς δίσκους – το πιο τεχνικό όνομα για τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους – χρησιμοποιήστε μαγνητική αποθήκευση. 

Ωστόσο, για σκληρούς δίσκους, η μαγνητική αποθήκευση θέτει μερικά προβλήματα. Ενώ η μαγνητική αποθήκευση ήταν μεγάλη το 1957, όταν εισήχθη η πρώτη μονάδα σκληρού δίσκου, αυτή η μορφή αποθήκευσης απαιτεί πολύ χώρο. 

Όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα είναι η μονάδα δίσκου, τόσο περισσότερες πιατέλες χρειάζεται. Όσο περισσότερες πιατέλες χρειάζεται, τόσο περισσότερο χρειάζεται το κεφάλι ανάγνωσης και εγγραφής. Για να μην αναφέρουμε τα προβλήματα με την αποτυχία των περιστρεφόμενων δίσκων, καθώς οι πιατέλες στο εσωτερικό είναι εξαιρετικά εύθραυστες. 

Εκεί μπαίνουν οι SSD. Αντί να χρησιμοποιούν μαγνητική αποθήκευση, οι SSD χρησιμοποιούν καθαρά ηλεκτρική αποθήκευση, εξ ου και το όνομα “solid-state”. Τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται σε πιατέλες. Αντίθετα, αποθηκεύεται σε μικρά τσιπ μνήμης. Αυτό όχι μόνο καθιστά τα SSD μικρότερα από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους, αλλά και τα καθιστά πιο αξιόπιστα.

SSD και Flash Storage

Πριν από περίπου μια δεκαετία, ο χώρος αποθήκευσης flash – που χρησιμοποιεί SSD – προοριζόταν για μονάδες flash, κάρτες SD και μνήμη RAM του υπολογιστή σας. Αυτές οι λύσεις αποθήκευσης χαμηλής χωρητικότητας επικεντρώθηκαν στην ταχύτητα παρά στη χωρητικότητα, και λόγω αυτού, δεν ήταν κατάλληλες για πραγματική αποθήκευση υπολογιστή. 

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η χωρητικότητα αποθήκευσης flash έχει αυξηθεί σημαντικά, με ένα SSD 100 TB που εισήχθη το 2018. Αυτό έκανε τον καταναλωτικό χώρο αποθήκευσης flash με τη μορφή SSD πολύ φθηνότερο και πιο προσιτό.

Σε συνδυασμό με την εισαγωγή του USB 3.1 – το οποίο έχει διπλάσιο εύρος ζώνης USB 3.0 – οι κατασκευαστές μπόρεσαν να τοποθετήσουν SSD σε εξωτερικά περιβλήματα με μικρή επίδραση στην απόδοση.

Σήμερα, υπάρχουν πολλά εξωτερικά SSD για να διαλέξετε. Αν και έχουν διαφορές στην απόδοση σε σύγκριση μεταξύ τους, σχεδόν όλες οι εξωτερικές SSD αποδίδουν καλύτερα από τους αντίστοιχους HDD τους. Εάν αναζητάτε τον ταχύτερο δυνατό εξωτερικό χώρο αποθήκευσης, ένα SSD είναι για εσάς. 

Επιλέγοντας τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο SSD

Αν και θα μπορούσαμε να βρούμε πέντε γρήγορους εξωτερικούς SSD και να τους χτυπήσουμε μαζί σε μια λίστα, αυτό δεν θα προσφέρει μεγάλη ποικιλία. Υπάρχουν αρκετοί συμπαγείς ερμηνευτές και, εξαιτίας αυτού, το να είσαι γρήγορος δεν αρκεί για να κάνεις το κόψιμο. Αντ ‘αυτού, εστιάσαμε στην ισορροπία ταχύτητας, τιμής, χαρακτηριστικών και ποιότητας κατασκευής. 

Επιπλέον, έχουμε συμπεριλάβει ορισμένα εξειδικευμένα εξωτερικά SSD που έχουν μειονεκτήματα σε μία ή περισσότερες περιοχές, αλλά παρέχουμε λειτουργικότητα που δεν διαθέτει άλλη εξωτερική μονάδα δίσκου. Παρόλο που αυτές οι μονάδες δίσκου δεν είναι οι καλύτερες εξωτερικές SSD συνολικά, είναι οι καλύτερες για κάποιους.

Ο καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος SSD: Samsung T5

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά εξισορρόπησης, την τιμή και την ταχύτητα, η Samsung χτύπησε το καρφί στο παροιμιώδες κεφάλι με το T5. Η μονάδα είναι εξειδικευμένη και προσφέρει μερικές από τις καλύτερες επιδόσεις που έχουμε δει, παραμένοντας σε λογική τιμή για να είστε SSD. 

Για ταχύτητα, συγκεντρώσαμε αριθμούς χρησιμοποιώντας το CrystalDiskMark. Το T5 χρονομετρήθηκε με διαδοχική ταχύτητα ανάγνωσης 562,4 MB / s και διαδοχική ταχύτητα εγγραφής 520 MB / s, και τα δύο είναι πάνω από την διαφημιζόμενη ταχύτητα. Οι τυχαίες αναγνώσεις και εγγραφές ήταν επίσης σταθερές, με την εκκαθάριση του T5 με ρυθμό 160,1 MB / s και 195,7 MB / s, αντίστοιχα. 

samsun-t5-crystaldiskmark

Διαχειρίζεται αυτές τις ταχύτητες και σε λογική τιμή. Το μοντέλο 1TB κοστίζει μόλις πάνω από 150 $, με το 2TB να χρονολογείται κάτω από 300 $. Συνιστούμε, ωστόσο, το μοντέλο 500 GB, καθώς είναι η ίδια τιμή ανά gigabyte με το μοντέλο 1TB, το οποίο σπάνια φαίνεται.

Σε σύγκριση με το ADATA SD600, το Samsung T5 είναι μια σαφής συμφωνία. Όπως μπορείτε να δείτε στην αναθεώρηση ADATA SD600, αυτή η μονάδα δίσκου είναι περίπου στην ίδια τιμή ανά gigabyte, περιορίζεται σε μέγιστη χωρητικότητα 512 GB, έχει κατασκευαστεί χειρότερα και δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο το Samsung T5.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν το Samsung T5

Το T5 είναι γρήγορο, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που κατατάσσεται πρώτη. Η Samsung κατάφερε να δημιουργήσει μια μονάδα δίσκου που δεν είναι μόνο ελκυστική, αλλά και ανθεκτική, σε αντίθεση με το LaCie Rugged Mini (διαβάστε την κριτική μας στο LaCie Rugged Mini). Ζυγίζει μόνο 51 γραμμάρια και μετρά 57,3 mm έως 74 mm, το οποίο είναι μικρότερο από μια επαγγελματική κάρτα.

samsung-t5-2

Λόγω της ταχύτητας και του μεγέθους του, το Samsung T5 για εργασία τοποθεσίας. Εάν είστε φωτογράφος ή βιντεογράφος που πρέπει να απορρίψει γρήγορα δεδομένα, το T5 παρέχει μια αποτελεσματική διαδρομή για να το κάνετε. Επιπλέον, η ταχύτητα είναι αρκετή ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε πλήρως τη μονάδα δίσκου. Η τυχαία απόδοση ανάγνωσης και εγγραφής του T5 το καθιστά ιδανικό για την ταυτόχρονη λήψη πολλαπλών τσοκ από ένα μεγάλο αρχείο. 

Ακόμα και σε ένα μη επαγγελματικό περιβάλλον, το T5 λάμπει. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επεκτείνετε το χώρο αποθήκευσης φορητών υπολογιστών και με υποστήριξη για Android, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να επεκτείνετε το χώρο αποθήκευσης τηλεφώνου ή tablet. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην πλήρη αναθεώρηση Samsung T5.

SanDisk Extreme φορητό

Το Samsung T5 μπορεί να πάρει ένα χτύπημα, και φαίνεται υπέροχο, για εκκίνηση, αλλά μερικές σταγόνες θα γεμίσουν το μεταλλικό κάλυμμα. Αν ψάχνετε για κάτι πιο ανθεκτικό, το SanDisk Extreme Portable SSD είναι για εσάς. Η μονάδα δίσκου διαχειρίζεται παρόμοια απόδοση με το T5 ενώ περικλείεται σε μικρότερο περίβλημα. 

sandisk-extreme-φορητό-2

Καλύπτεται από ένα μαλακό καουτσούκ κάλυμμα που έχει βαθμολογία IP55 για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Επιπλέον, το SanDisk προσφέρει μια παραλλαγή αλουμινίου της μονάδας δίσκου χωρητικότητας 500 GB, η οποία αυξάνει την ακαμψία και την απόδοση. Η μονάδα αλουμινίου διαθέτει διεπαφή ελεγκτή NVMe, η οποία διαθέτει διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης έως και 1050 MB / s.

Υπάρχουν όμως ορισμένα μειονεκτήματα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Extreme Portable κατατάσσεται δεύτερη. Το συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό κρυπτογράφησης, SecureAccess, είναι ξεπερασμένο και προστατεύει τα δεδομένα σας μόνο με το AES-128 (διαβάστε την περιγραφή της κρυπτογράφησης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό). 

Η απόδοση είναι ισοδύναμη με το Samsung T5 και θεωρούμε την ποιότητα κατασκευής ακόμα καλύτερη, αλλά οι λειτουργίες λείπουν. Ωστόσο, είναι δύσκολο να δυσφημιστεί το SanDisk Extreme Portable SSD. 

Το SanDisk είναι ειδικός στη μνήμη flash και το Extreme Portable το επιδεικνύει. Με διαδοχικές αναγνώσεις και εγγραφές άνω των 500 MB / s και τυχαίες αναγνώσεις και εγγραφές άνω των 150 MB / s, το Extreme Portable είναι ένας από τους μικρότερους και ταχύτερους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους γύρω από.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν το SanDisk Extreme Portable SSD

Η φορητότητα είναι η κύρια κλήρωση του SanDisk Extreme Portable SSD. Το περίβλημα είναι ανθεκτικό, αλλά υπάρχει επίσης μια μικρή εγκοπή στην επάνω δεξιά γωνία, ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε γρήγορα σε ένα καραμπίνερ εάν είστε εν κινήσει. Επιπλέον, διαθέτει σύνδεση USB 3.1, καθιστώντας την απλή σύνδεση. 

sandisk-extreme-φορητό-1

Δυστυχώς, ωστόσο, το SanDisk δεν περιλαμβάνει καλώδιο USB-C-σε-USB-A. Στο κουτί, έχετε ένα καλώδιο USB-C-σε-USB-C και έναν προσαρμογέα USB-C-σε-USB-A, ο οποίος έχει μια μικρή εγκοπή που αντιστοιχεί στο καλώδιο. 

Υπάρχουν μερικά ζητήματα με αυτήν την προσέγγιση. Πρώτον, ο προσαρμογέας προσθέτει επιπλέον όγκο στο καλώδιο και ένα άλλο σημείο πιθανής αστοχίας, αλλά το πιο σημαντικό, ο προσαρμογέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το παρεχόμενο καλώδιο, χάρη στην εγκοπή. 

Το SanDisk Extreme Portable έρχεται σίγουρα με ορισμένα μειονεκτήματα, ειδικά με το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο και το πακέτο λογισμικού. Ωστόσο, η ποιότητα κατασκευής και η ταχύτητα δεν μπορούν να απορριφθούν, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα εξωτερικά SSD. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό στην αναθεώρηση SanDisk Extreme Portable.

G-Technology G-Drive Mobile SSD

Εάν η ποιότητα κατασκευής είναι αυτό που επιδιώκετε, το G-Technology G-Drive Mobile SSD μπορεί να προσφέρει. Όπως το SanDisk Extreme Portable SSD, έχει αίσθηση από μαλακό καουτσούκ, αλλά το πάνω και το κάτω μέρος της μονάδας δίσκου είναι ενισχυμένα με μέταλλο. Ο κινητήρας ενισχύεται και στο εξωτερικό του μαλακού καουτσούκ.

g-drive-κινητό-1

Αυτό το επιπλέον υλικό έρχεται με επιπλέον προστασία. Το SSD του G-Drive Mobile έχει βαθμολογία IP67 για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Επιπλέον, μπορεί να επιβιώσει από πτώση έως 10 ποδιών στο σκυρόδεμα και να χειριστεί έως και 1.000 κιλά πίεσης χωρίς να σπάσει.

Η G-Technology δεν μείωσε την απόδοση όταν προσπαθούσε να κάνει τη μονάδα σκληρή. Οι διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής είναι ίδιες με το Samsung T5 και το SanDisk Extreme Portable. Η τυχαία ταχύτητα είναι επίσης εξαιρετική, με το GD Drive Mobile SSD να ξεπερνά το Extreme Portable, αλλά παραμένει ελαφρώς νότια του T5. 

Το GD Drive Mobile SSD αποδεικνύει ότι μπορείτε να έχετε και το κέικ σας και να το φάτε, αλλά αυτό κοστίζει. Θα σας προσφέρει μεταξύ 50 $ και 100 $ περισσότερα από τα SanDisk Extreme Portable και Samsung T5, ανάλογα με τη χωρητικότητα που αγοράζετε. Τούτου λεχθέντος, το G-Drive Mobile SSD συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση, ενώ τα T5 και Extreme Portable προσφέρουν μόνο τρία. 

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το G-Technology G-Drive Mobile SSD

Αν και το SSD G-Drive Mobile είναι πιο ακριβό από τα SanDisk Extreme Portable SSD και Samsung T5, δικαιολογεί την τιμή του. Εκτός από την πενταετή περιορισμένη εγγύηση, η G-Technology παρέχει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες υποστήριξης σκληρού δίσκου που έχουμε δει. Υπάρχει μια κατάλληλη βάση γνώσης για όλα τα προϊόντα της G-Technology, καθώς και μια φόρμα επικοινωνίας. 

Δεδομένης της εστίασης της G-Technology στους επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης, η επιπλέον υποστήριξη έχει νόημα. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, θα απαντηθεί άμεσα, είτε περιηγηθείτε στα διαθέσιμα άρθρα στη βάση γνώσεων είτε επικοινωνώντας μέσω email.  

Το G-Technology G-Drive Mobile SSD είναι ογκώδες και ακριβότερο από τα αντίστοιχα Samsung και SanDisk, αλλά συνοδεύεται από ανοδική υποστήριξη και ποιότητα κατασκευής. Εάν αυτές οι περιοχές είναι σημαντικές για εσάς, διαβάστε την κριτική G-Technology G-Drive Mobile SSD.

 

Samsung X5

Αν ψάχνετε για απόδοση, ανεξάρτητα από το κόστος, το Samsung X5 μπορεί να χαράξει αυτό το φαγούρα. Είναι ένα από τα πιο ακριβά εξωτερικά SSD, με το μοντέλο 2TB να φτάνει τα $ 800. Ωστόσο, με τη σύνδεση Thunderbolt 3 και τον ελεγκτή NVMe, προσφέρει μερικές από τις πιο γρήγορες διαθέσιμες ταχύτητες. 

samsung-x5

Μπορεί να προσφέρει διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης έως 2.800 MB / s και ταχύτητες διαδοχικής εγγραφής έως και 2.3000 MB / s, χάρη στη σύνδεση Thunderbolt 3. Παρόλο που το Thunderbolt 3 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί υποδοχή USB-C, δεν είναι το ίδιο με το USB 3.1. Στην πραγματικότητα, έχει τέσσερις φορές το εύρος ζώνης του USB 3.1, καθιστώντας το ιδανικό για εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς μεταφοράς.

Το Samsung X5 είναι βασικά ο μεγαλύτερος, κακός αδελφός του T5. Χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό για την προστασία με κωδικό πρόσβασης της μονάδας δίσκου σας, η οποία κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας με το AES-256. Όπως και το T5, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να ελέγξετε για ενημερώσεις υλικολογισμικού και να απενεργοποιήσετε την προστασία με κωδικό πρόσβασης, αν το επιλέξετε. 

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το Samsung X5

Το Samsung X5 λειτουργεί σαν σπορ αυτοκίνητο, αλλά είναι κατασκευασμένο σαν δεξαμενή. Ωστόσο, δεν θα το γνωρίζατε στην αρχή. Στην πραγματικότητα, ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από σπορ αυτοκίνητα, με κομψή ασημί κορυφή και κόκκινες πινελιές. Επιπλέον, το κάτω μέρος της μονάδας έχει ματ φινίρισμα για να αποτρέψει την ολίσθηση. 

Δεν είναι όμως εύθραυστο. Κάτω από το κάλυμμα υπάρχουν πολλά στρώματα προστασίας, συμπεριλαμβανομένου ενός πλαισίου που ενισχύει τη μονάδα δίσκου από μέσα και μια ψύκτρα που διατηρεί τα τσιπ μνήμης στο εσωτερικό δροσερά. Με βάση τις δοκιμές της Samsung, η μονάδα θα παραμείνει κάτω από 45 βαθμούς Κελσίου σε θερμοκρασία δωματίου και μπορεί να αντέξει πτώση δύο μέτρων, χάρη στο πλαίσιο κράματος μαγνησίου. 

Με απλά λόγια, το Samsung X5 είναι το καλύτερο από τα καλύτερα. Ωστόσο, έρχεται με μια τιμή που ταιριάζει. Κοστίζει σχεδόν 0,50 $ ανά gigabyte, με μικρή έκπτωση καθώς κινείστε υψηλότερα σε διάρκεια. Τούτου λεχθέντος, είναι ουσιαστικά το υψηλότερο NVMe SSD της Samsung σε ένα περίβλημα Thunderbolt 3. Με αυτό που θεωρείται, η τιμή δεν είναι πολύ κακή.

Western Digital My Passport Wireless SSD

Το Western Digital My Passport Wireless SSD δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσον αφορά την απόδοση. Χρησιμοποιεί USB 3.0 για μεταφορά δεδομένων, το οποίο ξεπερνά τη διαδοχική ταχύτητα ανάγνωσης κάτω από 400 MB / s και είναι σχεδόν τόσο ακριβό όσο το Samsung X5. Ωστόσο, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ασύρματο.

western-digital-my-passport-wireless-SSD

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας ασύρματα και να μεταδίδετε ταινίες από τη μονάδα δίσκου, αλλά αυτή δεν είναι η ιδανική λειτουργία. Η μονάδα δίσκου μεταδίδει πραγματικά το δικό της σήμα 802.11ac WiFi, επιτρέποντας στους φωτογράφους και τους βιντεογράφους να εγγράφουν και να επεξεργάζονται απευθείας από και προς τη μονάδα χωρίς καμία σύνδεση. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων χρησιμοποιώντας smartphone ή tablet με μια εφαρμογή όπως το FiLMiC Pro.

Επιπλέον, το My Passport Wireless SSD διαθέτει ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, επιτρέποντας στους φωτογράφους τοποθεσίας και τους βιντεογράφους να απορρίπτουν μέσα χωρίς την ανάγκη υπολογιστή. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα περιβάλλον φωτογράφησης όπου η ελάχιστη ταχύτητα είναι σημαντική.

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το Western Digital My Passport Wireless SSD

Δεδομένης της εστίασης της Western Digital σε επαγγελματίες του τομέα με το My Passport Wireless SSD, θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι μπορεί να χειριστεί ένα χτύπημα. Το SSD στο εσωτερικό προστατεύεται από κραδασμούς, δονήσεις και πέφτει μέχρι ένα μέτρο, ανεξάρτητα από το εάν λειτουργεί ή όχι. Η Western Digital περιλαμβάνει ακόμη και ένα προστατευτικό σταγόνας για τη μονάδα δίσκου στο κουτί. 

Με την ασύρματη λειτουργικότητά του και την άκαμπτη ποιότητα κατασκευής, το My Passport Wireless SSD είναι μεγάλο, αλλά η Western Digital θέτει τον επιπλέον χώρο σε καλή χρήση. Περιλαμβάνεται επίσης μια τράπεζα ισχύος 6.700 mAh που παρέχει ισχύ 1,5A όταν η μονάδα είναι σβηστή και 0,9A όταν είναι ενεργοποιημένη. 

Το Western Digital My Passport Wireless SSD είναι μια εξαιρετικά εξειδικευμένη εξωτερική μονάδα δίσκου με τιμή που ταιριάζει. Για ορισμένους χρήστες, είναι απλώς ένας υπερτιμημένος εξωτερικός δίσκος με χαμηλή απόδοση. Ωστόσο, για όσους κάνουν τη θέση εργασίας, είναι θεός, χτισμένος με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που βελτιστοποιεί τη φορητότητα, την ισχύ και τη ροή εργασίας. 

Τελικές σκέψεις

Αν ψάχνετε για εξωτερικό SSD γενικής χρήσης, είναι δύσκολο να κερδίσετε το Samsung T5. Το SanDisk Extreme Portable SSD παρέχει μια μικρότερη φόρμα, το GD Drive Mobile SSD είναι πιο άκαμπτο και το Samsung X5 έχει ταχύτερη ταχύτητα, αλλά το ισοζύγιο τιμής, απόδοσης, χαρακτηριστικών και κατασκευής είναι ισχυρότερο με το T5.

Οι άλλοι κλίνουν βαρύτερα σε μια περιοχή ή στην άλλη, η οποία, ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα μπορούσε να είναι καλό. Εάν καμία από τις παραπάνω μονάδες δεν είναι αυτό που ψάχνετε, φροντίστε να δείτε τις άλλες εξωτερικές κριτικές σκληρού δίσκου. 

Τι εξωτερικό SSD χρησιμοποιείτε; Γιατί το επιλέξατε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map