Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 4TB για το 2020

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για εξωτερικό σκληρό δίσκο με σκοπό τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή σας, το 4TB είναι το τέλειο μέγεθος. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται υπερβολικό – ένας μετριοπαθείς λήπτης μπορεί να δυσκολευτεί να γεμίσει 1 TB – η υψηλότερη χωρητικότητα θα αποδειχθεί χρήσιμη με την πάροδο του χρόνου. Σε αυτόν τον οδηγό για τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο 4 TB, θα σας δείξουμε τα αγαπημένα μας. 


Λάβαμε σημειώσεις από τον καλύτερο εξωτερικό οδηγό σκληρού δίσκου, αλλά δεν μεταφέραμε απλώς τις επιλογές σε αυτόν τον οδηγό. Τα εξωτερικά SSD, τα οποία κυριαρχούν στο πεδίο απόδοσης και φορητότητας, δεν έχουν φτάσει σε υψηλότερες χωρητικότητες, καθιστώντας τα εντυπωσιακά για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Αντ ‘αυτού, οι επιλογές που επιλέξαμε εστιάζουν στην ακατέργαστη χωρητικότητα έναντι της ταχύτητας. 

Παρ ‘όλα αυτά, έχουμε μερικούς συμπαγείς ερμηνευτές, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας επιλογής μας, του Western Digital My Book. Πριν φτάσουμε στις επιλογές μας, ας μιλήσουμε για το πώς τις δημιουργήσαμε.

Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 4TB 2020

Επιλέγοντας τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο 4 TB

Σε αντίθεση με τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο 1TB και τον καλύτερο οδηγό εξωτερικού σκληρού δίσκου 2 TB, δεν επικεντρωνόμαστε σε ακατέργαστη ταχύτητα σε αυτόν. Αν και η απόδοση είναι σημαντική, το 4TB είναι μια ικανότητα όπου αρχίζετε να μπαίνετε σε πραγματικό εφεδρικό έδαφος, ρίχνοντας τη φορητότητα και επιταχύνετε το παράθυρο υπέρ περισσότερου χώρου. 

Μπορείτε να πάρετε το καλύτερο και των δύο κόσμων εάν είστε πρόθυμοι να αγοράσετε μερικές μονάδες δίσκου μικρότερης χωρητικότητας, αλλά αυτή είναι η μόνη σας επιλογή. Όπως είδαμε στον καλύτερο οδηγό εξωτερικού σκληρού δίσκου SSD, οι συσκευές αποθήκευσης flash, όπως το Samsung T5, ξεχωρίζουν στα 2 TB (διαβάστε την κριτική Samsung T5). Με αυτή τη χωρητικότητα, τα περισσότερα φορητά SSD κοστίζουν περισσότερα από 300 $, κάτι που είναι δύσκολο να πουλήσουμε. 

Εξαιτίας αυτού, θα επικεντρωθούμε σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους – συσκευές που χρησιμοποιούν έναν περιστρεφόμενο δίσκο για την αποθήκευση δεδομένων – αντί να το αναβοσβήνουν σε ένα τσιπ. Οι αρχειακές λύσεις δεν χρειάζονται απίστευτη ταχύτητα, επομένως αυτό δεν είναι πολύ σημαντικό για αυτό εδώ. Ωστόσο, η μονάδα δίσκου πρέπει να είναι αρκετά γρήγορη για να υποστηρίζει την εγγραφή μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων σε αυτήν ταυτόχρονα. 

Παρόλο που εξετάσαμε την απόδοση ανάγνωσης – θα χρειαστεί να λάβετε τα δεδομένα σας κάποια στιγμή – ασχοληθήκαμε περισσότερο με την απόδοση εγγραφής. Εάν μια μονάδα δίσκου έχει αργή απόδοση εγγραφής και προσπαθείτε να τη χρησιμοποιήσετε για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αυτό σημαίνει ότι το buffer θα γεμίσει πολύ γρήγορα, επιβραδύνοντας τον ρυθμό μεταφοράς δεδομένων σε ανίχνευση. 

Έχοντας υπόψη αυτόν τον σκοπό, ορισμένες από τις πτυχές που συνήθως θεωρούμε δεν είναι πλέον σχετικές. Ο συντελεστής φόρμας και η φορητότητα δεν είναι σημαντικές και ούτε η ακαμψία. 

Η συνολική ποιότητα κατασκευής εξακολουθεί να είναι σημαντική – η μονάδα δίσκου πρέπει τουλάχιστον να καλύπτεται από αξιοπρεπές πλαστικό – αλλά η στιβαρή κατασκευή κάτι σαν το G-Technology G-Drive Mobile SSD δεν είναι τόσο κρίσιμη (διαβάστε το G-Technology G-Drive Mobile Αναθεώρηση SSD). 

Πολύ πιο σημαντικό από την ποιότητα κατασκευής είναι χαρακτηριστικά. Ως αρχειακές λύσεις, οι σκληροί δίσκοι 4TB πρέπει να περιλαμβάνουν λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του συστήματός σας. Η προστασία με κωδικό πρόσβασης, η υποστήριξη RAID και η κρυπτογράφηση υλικού δεν είναι απαραίτητα, αλλά είναι ωραία. 

Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 4 TB: Western Digital My Book

Εάν ψάχνετε έναν αξιόπιστο εξωτερικό σκληρό δίσκο υψηλής χωρητικότητας, είναι δύσκολο να κερδίσετε το Western Digital My Book. Παρόλο που ο περιστρεφόμενος δίσκος στο εσωτερικό του τον απέκλεισε από τον πιο αξιόπιστο οδηγό εξωτερικού σκληρού δίσκου, κέρδισε ακόμα μια θέση στη γρηγορότερη λίστα εξωτερικών σκληρών δίσκων. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο τα εξωτερικά SSD, αλλά το My Book προκαλεί ντροπή σε οποιονδήποτε άλλο εξωτερικό σκληρό δίσκο. 

western-digital-my-book-1

Η διαδοχική απόδοση είναι πολύ υψηλότερη από το ίδιο επίπεδο, με το βιβλίο μου να φτάνει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής πάνω από 200 MB / s Ακόμη και για εξωτερικό σκληρό δίσκο που βασίζεται σε επιτραπέζιο υπολογιστή, αυτή η απόδοση είναι εντυπωσιακή. 

Συνήθως αναμένουμε 150 MB / s έως 170 MB / s για λύσεις επιτραπέζιου υπολογιστή και 130 MB / s έως 150 MB / s για φορητές, βάζοντας το My Book τουλάχιστον 30 MB / s πάνω από τον ανταγωνισμό σε διαδοχική απόδοση. 

Η τυχαία απόδοση δεν είναι τόσο εντυπωσιακή. Το Βιβλίο μου επιβραδύνθηκε σε τυχαίες αναγνώσεις, σε λιγότερο από 0,6 MB / s. Ωστόσο, η απόδοση τυχαίας εγγραφής ήταν σταθερή. Σημείωσε περίπου 12 MB / s για τυχαίες εγγραφές, δείχνοντας ότι το My Book επικεντρώνεται στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων πάνω απ ‘όλα. 

Τα χαρακτηριστικά υποστηρίζουν επίσης. Η Western Digital περιλαμβάνει μια σειρά από δωρεάν βοηθητικά προγράμματα για χρήση με το My Book. Τα πρότυπα λαμβάνονται υπόψη, συμπεριλαμβανομένου ενός βοηθητικού προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά η Western Digital περιλαμβάνει και κάποιες μπάντες. Με τη βοηθητική σουίτα, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης, να διαμορφώσετε σύνθετες επιλογές αποθήκευσης και ακόμη και να ρυθμίσετε έναν πίνακα RAID (διαβάστε τον οδηγό RAID). 

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το Western Digital My Book

Παρόλο που αυτός ο οδηγός επικεντρώνεται σε μονάδες 4TB, ίσως θελήσετε να εξετάσετε άλλες δυνατότητες εάν ενδιαφέρεστε για ένα βιβλίο μου. Το μοντέλο ενός δίσκου πηγαίνει από 3TB σε 10TB. Δεν συνιστούμε τις μονάδες 3TB – διαβάστε τον καλύτερο οδηγό εξωτερικού σκληρού δίσκου 3TB για να μάθετε γιατί – αλλά οι υψηλότερες χωρητικότητες είναι σταθερές. 

Ωστόσο, το μοντέλο διπλής κίνησης είναι πιο ενδιαφέρον. Η Western Digital προσφέρει μια παραλλαγή του My Book που έρχεται με δύο μονάδες δίσκου αντί για μία και διατίθεται σε χωρητικότητα 12TB, 16TB και 20TB. Επιπλέον, οι δύο μονάδες δίσκου έρχονται προρυθμισμένες στο RAID-0, επιτρέποντάς σας να απομακρύνετε τα δεδομένα σας μεταξύ τους για ακόμη καλύτερη απόδοση. 

Επιπλέον, είναι φθηνό. Το single-drive My Book ξεχωρίζει στο Western Digital My Book, το οποίο, για αποθήκευση 10 TB, είναι μια τρελή καλή συμφωνία. Τούτου λεχθέντος, οι εκδόσεις διπλού δίσκου είναι αρκετά ακριβές, με την παραλλαγή 20 TB να κοστίζει 700 $. Παρόλα αυτά, το μοντέλο διπλής μονάδας δίσκου διαθέτει RAID-0 και επίσημη υποστήριξη USB 3.1 Gen 1. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση Western Digital My Book. 

 

Επιφάνεια εργασίας Seagate Expansion

Αν σας αρέσει το Western Digital My Book αλλά θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα, το Seagate Expansion Desktop είναι για εσάς. Δεν λειτουργεί σχεδόν τόσο καλά όσο το βιβλίο μου, ούτε έρχεται σε παραλλαγή διπλού δίσκου, αλλά μπορείτε να πάρετε τις περισσότερες δυνατότητες με λίγο λιγότερο.

seagate-επέκταση-επιφάνεια εργασίας

Στο 4TB, η επιφάνεια εργασίας επέκτασης είναι 20 $ φθηνότερα από το My Book τη στιγμή της σύνταξης, μειώνοντας την τιμή ανά gigabyte στα δύο σεντς από τα δυόμισι λεπτά του My Book. Παίρνετε τον ίδιο χώρο αποθηκευτικού χώρου και πολλές από τις ίδιες δυνατότητες, αλλά ανταλλάσσετε την απόδοση στη διαδικασία. 

Η Seagate διαφημίζει μια μέγιστη ταχύτητα 160 MB / s, η οποία αναφέρεται σε διαδοχική απόδοση. Ωστόσο, με βάση την εμπειρία μας με τους δίσκους Seagate – διαβάστε την αναθεώρηση του Seagate Portable για παράδειγμα – είναι ασφαλές να περιμένετε λιγότερα. Η επιφάνεια εργασίας επέκτασης θα έχει καλύτερη απόδοση από το φορητό αντίστοιχο, αλλά όχι στο επίπεδο του Western Digital My Book. 

Ευτυχώς, έχετε πολλές από τις ίδιες δυνατότητες. Όπως συμβαίνει με όλες τις μονάδες Seagate, έχετε πρόσβαση στο Seagate Toolkit. Αν και δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο τα βοηθητικά προγράμματα που περιλαμβάνει η Western Digital, το Toolkit έχει πολλές λειτουργίες. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ή να αντικατοπτρίσετε έναν υπάρχοντα σκληρό δίσκο, καθώς και να διαμορφώσετε το πρόγραμμα και τον τύπο αντιγράφου ασφαλείας.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν οι Seagate Expansion Desktop

Η επιφάνεια εργασίας Seagate Expansion είναι απλή όταν πρόκειται για εμφάνιση. Το μαύρο κουτί στέκεται στο πλάι του με μοναδική σχεδίαση πυραμίδας από τη μία πλευρά. Εκτός από την ίδια τη μονάδα, το μόνο που έχετε είναι ένα καλώδιο USB 3.0 18 ιντσών, ένας προσαρμογέας τροφοδοσίας και ένας οδηγός γρήγορης εκκίνησης. 

Πιθανότατα δεν θα το χρειαστείτε. Η Seagate προσφέρει μια θαυμάσια ρευστή ρύθμιση σε όλα τα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένου του LaCie Rugged Mini (διαβάστε την κριτική μας LaCie Rugged Mini). 

Αφού συνδέσετε τη μονάδα δίσκου, θα βρείτε μια προεγκατεστημένη εφαρμογή, η οποία θα σας κατευθύνει στον ιστότοπο της Seagate. Εκεί, θα μπορείτε να εγγράψετε τη μονάδα δίσκου, να κατεβάσετε το Toolkit και να αγοράσετε ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων διάσωσης, εάν το θέλετε. 

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να περάσετε από αυτήν τη διαδικασία εάν δεν θέλετε. Η Seagate διευκολύνει τη χρήση της μονάδας με τον τρόπο που θεωρείτε κατάλληλη, παρέχοντας ταυτόχρονα εργαλεία για την υποστήριξη του προϊόντος σας. Παρόλο που δεν αποδίδει καλά ή διαθέτει πολλές λειτουργίες όπως το My Book, η Seagate Expansion Desktop εξακολουθεί να είναι μεγάλη. 

Seagate Backup Plus φορητό

Το Seagate Backup Plus Portable είναι μια πιο αδύναμη έκδοση του Expansion Desktop, αλλά με ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Η Seagate πωλεί επίσης μια μονάδα επέκτασης φορητού δίσκου, αλλά βλέποντας ότι δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο η έκδοση του επιτραπέζιου υπολογιστή και είναι πιο ακριβή, το παραλείπουμε από αυτόν τον οδηγό. 

seagate-backup-plus-portable-2

Η αντικατάστασή του είναι το Backup Plus Portable, το οποίο δεν είναι μόνο φθηνότερο, αλλά έρχεται με περισσότερες δυνατότητες. Η Seagate πωλεί τρεις εκδόσεις της μονάδας δίσκου, αλλά μόνο μία είναι διαθέσιμη σε 4 TB. Η μονάδα δίσκου διατίθεται σε χωρητικότητα 1TB, 2TB, 4TB και 5TB, με τα δύο πρώτα να προσφέρονται σε μοντέλο Slim και τα δύο δύο στον τυπικό παράγοντα μορφής. 

Υπάρχει επίσης η έκδοση Ultra Touch, η οποία, δυστυχώς, διατίθεται μόνο έως 2 TB. Ωστόσο, αν αποφασίσετε ότι δεν χρειάζεστε τον επιπλέον χώρο αποθήκευσης, η μονάδα Ultra Touch είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι η ίδια μονάδα δίσκου στην εμφάνιση και την απόδοση, αλλά συνοδεύεται από κρυπτογράφηση AES-256 και υποστήριξη USB-C (διαβάστε την περιγραφή κρυπτογράφησης).

Όσον αφορά τις δυνατότητες που έχετε σε όλες τις εκδόσεις, το Seagate εξακολουθεί να περιλαμβάνει Toolkit, το οποίο θα σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ή να αντικατοπτρίζετε μια μονάδα δίσκου στο τοπικό σας μηχάνημα. Επιπλέον, η Seagate περιλαμβάνει συνήθως κάποια προσφορά με τις μονάδες που πουλάει. 

Για παράδειγμα, το Backup Plus Portable μας κυκλοφόρησε δωρεάν με δύο μήνες Adobe Creative Cloud Photography (διαβάστε τον καλύτερο οδηγό λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών). 

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το Seagate Backup Plus Portable

Από απόψεως ταχύτητας, το Backup Plus Portable είναι εντυπωσιακό, ακολουθώντας την επέκταση της επιφάνειας εργασίας. Σημειώσαμε seqneitual ταχύτητες ανάγνωσης 129,6 MB / s, διαδοχικές ταχύτητες εγγραφής 136,9 MB / s και τυχαίες αναγνώσεις και εγγραφές 1,3 MB / s. 

Από κάθε μέτρηση που μπορεί να φανταστεί κανείς, αυτή είναι η τυπική απόδοση, παρά το γεγονός ότι η ταχύτητα τυχαίας ανάγνωσης ήταν ταχύτερη από το Western Digital My Book. 

Η απόδοση δεν είναι το κύριο σημείο πώλησης του Backup Plus Portable. Τα χαρακτηριστικά, ο σχεδιασμός και η τιμή είναι. Με το Backup Plus Portable, η Seagate προσφέρει μια μονάδα δίσκου που μοιάζει καλύτερα από τον ανταγωνισμό – με πολλές επιλογές χρωμάτων, καθένα έρχεται με μια δωρεάν υφασμένη κορυφή υφάσματος – ενώ κοστίζει στην ίδια τιμή ή ακόμα και φθηνότερη. 

Ανταλλάσσετε μερικά megabyte ανά δευτερόλεπτο στη διαδικασία, αλλά σε αυτό το επίπεδο απόδοσης, αυτό δεν κάνει μεγάλη διαφορά. Τα χαρακτηριστικά, η ποιότητα κατασκευής και η τιμή καθιστούν το Seagate Backup Plus Portable αξίζει τον κόπο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην αναθεώρηση του Seagate Backup Plus Portable.

Western Digital Στοιχεία

Τα Western Digital Elements φτάνουν στον πυρήνα του σκληρού δίσκου. Είναι ένας δίσκος που δεν επικεντρώνεται στην απόδοση ή τις δυνατότητες, αλλά μάλλον στην αρχική χωρητικότητα. Αν και αυτό δεν είναι ιδανικό σε σύγκριση με τις κορυφαίες επιλογές μας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα στοιχεία, ειδικά εάν θέλετε φορητή μονάδα δίσκου.

western-digital-στοιχεία-1

Σε σύγκριση με, ας πούμε, το SanDisk Extreme Portable, η ποιότητα κατασκευής είναι ένα αστείο. Ωστόσο, όταν έρχεται σε αντίθεση με άλλους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους μαύρου κουτιού, είναι πολύ καλό (διαβάστε την κριτική μας SanDisk Extreme Portable). 

Το πλαστικό περίβλημα είναι ενισχυμένο με βαρύτερα πλαστικά, υπάρχουν τέσσερα λαστιχένια μαξιλάρια στο κάτω μέρος για προστασία από τους κραδασμούς και η μονάδα δίσκου δεν εκπέμπει κάμψη, σε αντίθεση με το ADATA SD600 (διαβάστε την κριτική ADATA SD600). 

Η υψηλότερη χωρητικότητα των Elements είναι 4TB. Η χωρητικότητα είναι σημαντική εδώ γιατί όλα αυτά τα στοιχεία πραγματικά φέρνουν στο τραπέζι. 

Λείπουν δυνατότητες που εμφανίζονται στο Western Digital My Book, όπως λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και προστασία με κωδικό πρόσβασης. Εάν είστε στην αγορά για αυτές τις δυνατότητες, θα πρέπει να είστε καλύτερα με ένα Western Digital My Passport

Ωστόσο, η απλότητα ενός δίσκου Elements είναι ελκυστική. Λειτουργεί έξω από το κουτί με Windows και χρειάζεται μια απλή αναδιαμόρφωση με macOS (διαβάστε τον τρόπο μορφοποίησης ενός εξωτερικού οδηγού σκληρού δίσκου). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το παρεχόμενο καλώδιο USB για να μεταφέρετε τα αρχεία σας.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν τα ψηφιακά στοιχεία του Westen

Όντας μια μονάδα δίσκου που επικεντρώνεται στα βασικά στοιχεία του χώρου αποθήκευσης, το Western Digital Elements δεν είναι υπέροχο όσον αφορά την απόδοση. Ωστόσο, όπως και ο μεγαλύτερος αδερφός του, το Western Digital My Book, έχει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. 

Οι δοκιμές μας παρήγαγαν διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης 131,3 MB / s και ταχύτητες διαδοχικής εγγραφής 127,4 MB / s, κάτι που δεν είναι εντυπωσιακό σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές μας. Ωστόσο, η τυχαία απόδοση αντικατοπτρίζει το βιβλίο μου. Παρατηρήσαμε τυχαίες αναγνώσεις 0,55 MB / s και τυχαίες εγγραφές 10,11 MB / s. 

Αυτό σημαίνει ότι η εγγραφή νέων δεδομένων στο δίσκο θα είναι πολύ πιο γρήγορη από την ανάγνωση δεδομένων από αυτόν. Τα τυχαία μας αποτελέσματα προέρχονται από μια δοκιμή που είχε βάθος ουράς οκτώ, με οκτώ ταυτόχρονα νήματα, δείχνοντας ότι ένα Western Digital Elements μπορεί να χειριστεί πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση Western Digital Elements.

Βασικά στοιχεία της Toshiba Canvio

Είναι εύκολο να παραβλέψετε τα βασικά του Toshiba Canvio. Σε αντίθεση με τις παραπάνω επιλογές, δεν είναι καλά κατασκευασμένο, δεν συνοδεύεται από χαρακτηριστικά και δεν είναι πολύ εύκολο στα μάτια. Ωστόσο, παρά όλα τα σημάδια που δείχνουν προς τα κάτω, το Canvio Basics είναι μια εντυπωσιακή κίνηση. Παρέχει σταθερή απόδοση ενώ είναι φθηνότερη από τον ανταγωνισμό.

toshiba-canvio-βασικά-1

Ας ξεκινήσουμε με την ποιότητα κατασκευής. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Toshiba χρησιμοποιεί ένα πλαστικό κάλυμμα, αλλά είναι πιο αδύνατο από τα Western Digital Elements και το Seagate Backup Plus Portable. Η Toshiba φαίνεται να ξέρει πόσο αδύναμη είναι επίσης. Αντί να στέλνει τη μονάδα δίσκου σε χυτευμένο πλαστικό περίβλημα, είναι συσκευασμένη με μια σταθερή θήκη φυσαλίδων, παρόμοια με τη συσκευασία των τυπικών σκληρών δίσκων. 

Είναι μια φορητή μονάδα δίσκου, αλλά δεν πρέπει να παίρνετε μαζί σας πολύ συχνά. Η πτώση του μερικές φορές θα το καταστήσει άχρηστο, οπότε φροντίστε να το αντιμετωπίζετε με προσοχή. Ωστόσο, είναι εύκολο να κοιτάξετε πέρα ​​από την ποιότητα κατασκευής όταν λαμβάνεται υπόψη η τιμή. 

Τα Canvio Basics στο 4TB κοστίζουν περίπου 90 $, ανάλογα με το πού το αγοράζετε, το οποίο είναι κλέψιμο. Παρόλο που το Seagate Expansion Desktop είναι φθηνότερο 10 $, δεν προσφέρει τη φορητότητα που κάνει το Canvio Basics. Η επέκταση επιφάνειας εργασίας δεν λειτουργεί επίσης.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν τα βασικά της Toshiba Canvio

Φαίνεται ότι τα βασικά Canvio είναι απλώς η έκδοση της Western Digital Elements της Toshiba και παρόλο που αυτό ισχύει όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και τα χαρακτηριστικά, δεν είναι αλήθεια στην απόδοση. Τα Canvio Basics σκουπίζουν το πάτωμα με άλλους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, δείχνοντας διαδοχικές ταχύτητες κοντά στα 150 MB / s.

Αυτή η απόδοση είναι ισοδύναμη με την επιφάνεια εργασίας επέκτασης. Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι πλήρους μορφής συνήθως αποδίδουν καλύτερα, καθώς υπάρχει περισσότερος χώρος μέσα στη μονάδα δίσκου ώστε η κεφαλή ανάγνωσης και εγγραφής να κινείται και λιγότερες πιατέλες, συνολικά. Το γεγονός ότι τα βασικά Canvio μπορούν να φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα – και σε προσιτή τιμή – είναι απίστευτο. 

Η τυχαία απόδοση, ωστόσο, δεν είναι μεγάλη. Τα βασικά της Toshiba Canvio προσπάθησαν να παράγουν τυχαίες εγγραφές 5 MB / s στη δοκιμή μας χρησιμοποιώντας βάθος ουράς οκτώ, με οκτώ νήματα. Οι δοκιμές με ένα νήμα παρήγαγαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα, περίπου 7 MB / s. Μπορείτε να δείτε περισσότερα από τα αποτελέσματα των δοκιμών μας στην κριτική Toshiba Canvio Basics.

Τελικές σκέψεις

Εάν είστε στην αγορά για εξωτερικό σκληρό δίσκο 4 TB με την πρόθεση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, είναι δύσκολο να κερδίσετε το Western Digital My Book. Προσφέρει μια μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών, υψηλής χωρητικότητας και εξαιρετικής ταχύτητας σε λογική τιμή. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές. 

Η επιφάνεια εργασίας επέκτασης μειώνει κάποια ταχύτητα, αλλά το αντισταθμίζει με χαμηλότερη τιμή. Επιπλέον, το Backup Plus Portable είναι πολύ πιο αργό, αλλά έρχεται με την ευκολία της φορητότητας. Εάν καμία από τις παραπάνω επιλογές δεν μοιάζει με το παιχνίδι σας, φροντίστε να διαβάσετε τις άλλες κριτικές εξωτερικού σκληρού δίσκου. 

Τι εξωτερικό σκληρό δίσκο 4TB χρησιμοποιείτε; Γιατί το διάλεξες; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map