Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 2TB για το 2020

Όταν επιλέγετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, πρέπει να λάβετε υπόψη τη χωρητικότητα. Η υπερβολική δαπάνη στο χώρο αποθήκευσης που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ δεν είναι διασκεδαστική και το να ανακαλύπτετε ότι χρειάζεστε περισσότερη χωρητικότητα μετά από μερικούς μήνες είναι ενοχλητικό. 


Για τα περισσότερα άτομα, προτείνουμε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 2 TB, ο οποίος παρέχει αρκετό χώρο αποθήκευσης για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενώ είναι κατάλληλο για μερικά επιπλέον αρχεία. 

Σε αυτόν τον οδηγό για τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο 2 TB, θα σας δείξουμε τα αγαπημένα μας, αντλώντας από τον καλύτερο εξωτερικό οδηγό σκληρού δίσκου. Έχουμε πέντε επιλογές για να διαλέξετε, καθεμία από τις οποίες προσφέρει κάτι μοναδικό. Προτού φτάσουμε στις επιλογές μας, ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο τα καταφέραμε. 

Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 2TB 2020

Επιλέγοντας τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο 2 TB

Η επιλογή του καλύτερου εξωτερικού σκληρού δίσκου 2TB ήταν μια παρόμοια διαδικασία με το πώς επιλέξαμε τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο 1TB. Στο 2TB, υπάρχει αρκετός χώρος για την αποθήκευση επιπλέον αρχείων που ξεχειλίζουν στον φορητό υπολογιστή σας ή για την τμηματοποίηση συγκεκριμένων τύπων μέσων. Ωστόσο, η χωρητικότητα δεν ταιριάζει καλύτερα για ένα αντίγραφο ασφαλείας πλήρους συστήματος. 

Όπως είδαμε να χρησιμοποιούμε απεριόριστες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, όπως το Backblaze (διαβάστε την κριτική μας στο Backblaze), συχνά θα καταλήξετε με πολύ περισσότερα δεδομένα από ό, τι θα περίμενε κανείς κατά τη διάρκεια δύο ετών. Εξαρτάται φυσικά από τη δική σας περίπτωση χρήσης, αλλά αν είστε άπληστοι torrenter ή junkie λογισμικού, το 2TB δεν πρόκειται να το κόψει για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του συστήματος. 

Επιπλέον, το 2T είναι το όριο αποθήκευσης για τις περισσότερες μονάδες στερεάς κατάστασης. Εάν δεν γνωρίζετε, οι SSD αποδίδουν πολύ καλύτερες από τις παραδοσιακές μονάδες σκληρού δίσκου. Επειδή δεν εστιάζουμε αποκλειστικά στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε αυτόν τον οδηγό, συμπεριλάβαμε τα αγαπημένα μας SSD, αντλώντας από τον καλύτερο οδηγό εξωτερικού σκληρού δίσκου SSD. Αν και ακριβό, οι SSD αποδίδουν σε φτυάρια όταν πρόκειται για απόδοση. 

Εκτός από την επιλογή μεταξύ διευρυμένου χώρου αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, εξετάσαμε επίσης τους παράγοντες που καθιστούν κάθε εξωτερικό σκληρό δίσκο αξίζει την προσοχή σας. Αυτό περιλαμβάνει ποιότητα κατασκευής, συνολική ταχύτητα και αξιοπιστία, την παρεχόμενη εγγύηση και χαρακτηριστικά όπως κρυπτογράφηση υλικού. 

Το μέγεθος 2TB είναι εκεί όπου συναντώνται φορητές και επιτραπέζιες λύσεις. Παρόλο που δεν υπάρχει τόσο μεγάλος χώρος για όσους κατεβάζουν συνεχώς αρχεία, μπορεί να είναι μια εφεδρική λύση εάν είστε ικανοποιημένοι με το λογισμικό που διαθέτετε. 

Καθώς το μεσαίο έδαφος μεταξύ των δύο, το 2TB είναι συνήθως η καλύτερη χωρητικότητα για τους περισσότερους ανθρώπους. Η κίνηση που καταλήγετε να επιλέξετε, ωστόσο, θα εξαρτηθεί από το τι κάνετε με αυτό.

Ο καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 2TB: Samsung T5

Το Samsung T5 είναι ο βασικός εξωτερικός σκληρός δίσκος. Έκανε τον ανταγωνισμό του στον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο για οδηγό Mac, καθώς και στον ταχύτερο εξωτερικό οδηγό σκληρού δίσκου. Από την απόδοση έως την ποιότητα κατασκευής έως τις δυνατότητες, το Samsung T5 τα προσφέρει όλα, καθιστώντας την τέλεια επιλογή για μια μονάδα 2 TB. 

samsung-t5-1

Παρόλο που τα μοντέλα 1TB και 2TB δεν διαφέρουν πολύ στην τιμή ανά gigabyte, αυτό δεν σημαίνει ότι η μεγαλύτερη χωρητικότητα είναι μια κακή συμφωνία, συνολικά. Κοστίζει λιγότερο από 300 $, το 2TB Samsung T5 είναι ακόμα ακριβό, αλλά είναι φθηνότερο από ορισμένους από τους ανταγωνιστές του SSD, όπως το G-Technology G-Drive Mobile SSD, το οποίο θα αγγίξουμε σε ένα λεπτό. 

Παίρνετε επίσης πολλά για τα χρήματά σας, όσον αφορά την απόδοση, τουλάχιστον. Ο ίδιος ο δίσκος δεν είναι πολύς, πράγμα που, στην περίπτωση αυτή, είναι καλό. Είναι μικρό, μόλις 57,3 mm έως 74 mm – μικρότερο από μια επαγγελματική κάρτα – και ζυγίζει λίγο πάνω από 51 γραμμάρια. Το μονόχρωμο εξωτερικό – τζετ μαύρο, στην περίπτωση του μοντέλου 2TB – συμπληρώνει επίσης τη μονάδα δίσκου. 

Το περίβλημα είναι πλήρως μεταλλικό, σπασμένο μόνο από πλαστικά καπάκια για τις πληροφορίες βύσματος και μονάδας δίσκου USB-C. Αν και δεν είναι τόσο άκαμπτο όσο το LaCie Rugged Mini (διαβάστε την κριτική μας LaCie Rugged Mini), το Samsung T5 μπορεί να χειριστεί μερικές σταγόνες. Το εσωτερικό στερεάς κατάστασης σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για απώλεια δεδομένων σε περίπτωση πτώσης.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν το Samsung T5

Η ποιότητα κατασκευής και η τιμή είναι υψηλά σημεία για το Samsung T5, αλλά επισκιάζονται γρήγορα από την απόδοσή του. Είναι ο γρηγορότερος εξωτερικός σκληρός δίσκος που δοκιμάσαμε, παρουσιάζοντας διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής πολύ πάνω από 500 MB / s και τυχαίες αναγνώσεις και εγγραφές κοντά στα 200 MB / s. 

Παρόλο που μπορείτε να έχετε καλύτερη απόδοση από κάτι σαν το Samsung X5, το T5 είναι σε δικό του πρωτάθλημα στην τιμή του.

Εκτός από τους εξαιρετικούς ρυθμούς μεταφοράς, το T5 έρχεται με μερικά από τα Samsung T5 που έχουμε δει από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Όταν την συνδέσετε για πρώτη φορά, η μονάδα θα σας ζητήσει να εγκαταστήσετε το λογισμικό διαχείρισης της Samsung. Εκεί, μπορείτε να ελέγξετε για ενημερώσεις υλικολογισμικού και να εμπλέξετε κρυπτογράφηση υλικού (διαβάστε την περιγραφή κρυπτογράφησης). 

Αυτή η λειτουργία, που ονομάζεται “κατάσταση ασφαλείας”, θα ανακατέψει τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας το AES-256, επιτρέποντάς σας να το ξεκλειδώσετε μόνο με έναν κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει. Το λογισμικό δεν κάνει τίποτα διαφορετικά, αλλά η κρυπτογράφηση είναι αρκετή για εμάς. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί αγαπάμε το λογισμικό και τη μονάδα δίσκου στην κριτική Samsung T5. 

SanDisk Extreme φορητό

Το SanDisk Extreme Portable είναι ακόμη μικρότερο από το Samsung T5, με βάρος μικρότερο από 39 γραμμάρια και διάμετρο 96 mm έως 49 mm. Σκοπεύει να πάει όπου κι αν κάνεις, να ταιριάξεις με μια τρύπα για να ρίξεις τη μονάδα σε ένα καραμπίνερ και πλήρη αντοχή στη σκόνη και το νερό. 

sandisk-extreme-φορητό-1

Ο δίσκος έχει βαθμολογία IP55 για νερό και σκόνη. Εάν δεν γνωρίζετε, το πρότυπο IP Code αναπτύχθηκε από τη Διεθνή Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή. Ο πρώτος αριθμός αντιστοιχεί στην προστασία σκόνης και ο δεύτερος στην προστασία νερού. Για τη σκόνη, το πρότυπο IP φτάνει τα έξι και το νερό φτάνει τα οκτώ. Τεχνικά, υπάρχει βαθμολογία 9K για νερό, αλλά είναι σπάνιο να το δούμε. Για το Extreme Portable, αυτό σημαίνει ότι προστατεύεται από επιβλαβείς σκόνες, αλλά δεν εμποδίζεται πλήρως η είσοδος σκόνης. Η επαφή με επιβλαβή σκόνη είναι καλή και δεν πρέπει να παρεμποδίζει τη λειτουργία της μονάδας δίσκου, αλλά μια επαρκής ποσότητα θα καταστήσει τη μονάδα άχρηστη. 

Η προστασία του νερού είναι λιγότερο εντυπωσιακή. Το Extreme Portable δεν μπορεί να βυθιστεί πλήρως, αλλά μπορεί να χειριστεί πίδακες νερού με ακροφύσιο 6,3 mm (περίπου ένα τέταρτο της ίντσας) για τουλάχιστον 15 λεπτά. Συνολικά, το Extreme Portable μπορεί να χειριστεί τα περισσότερα σκληρά περιβάλλοντα, ακόμα κι αν δεν μπορεί να βυθιστεί πλήρως στο νερό.  

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το SanDisk Extreme Portable

Το SanDisk Extreme Portable δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο το Samsung T5, αλλά είναι κοντά. Η διαδοχική ταχύτητα ανάγνωσης ήταν παρόμοια στα 564,8 MB / s, αλλά η διαδοχική ταχύτητα εγγραφής υπέστη πτώση 20 MB / s. Οι τυχαίες αναγνώσεις και εγγραφές ήταν επίσης περίπου 20 MB / s πιο αργές. Ακόμα κι έτσι, το Extreme Portable προκαλεί ντροπή σε οποιοδήποτε εξωτερικό σκληρό δίσκο. 

Χαρακτηριστικά, το Extreme Portable είναι λίγο πίσω από το T5. Το SanDisk περιλαμβάνει μια lite έκδοση του SecureAccess, η οποία είναι ένα εργαλείο κρυπτογράφησης που θα προστατεύει τα δεδομένα σας με το AES-128. 

Το AES-128 χρησιμοποιεί μικρότερο μέγεθος κλειδιού από το AES-256, το οποίο θα πρέπει να το κάνει λιγότερο ασφαλές. Ωστόσο, στην πράξη, οι διαφορές μεταξύ AES-128 και AES-256 είναι ελάχιστες. 

Συνολικά, το SanDisk Extreme Portable είναι πιο συμπαγές από το T5 και μπορεί να χειριστεί τα στοιχεία καλύτερα, αλλά ανταλλάσσεται σε ταχύτητα και χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, είναι ένα από τα καλύτερα εξωτερικά SSD. Αν σας ενδιαφέρει, διαβάστε την κριτική μας για το SanDisk Extreme Portable. 

G-Technology G-Drive Mobile SSD

Το G-Technology G-Drive Mobile SSD είναι το σημείο όπου συναντώνται τα SanDisk Extreme Portable και Samsung T5. Έρχεται με ακόμη καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μπορεί να ταιριάζει με το T5 όσον αφορά την απόδοση. Ωστόσο, ο όγκος της μονάδας δίσκου θα μπορούσε να χωρέσει τόσο το Extreme Portable όσο και το T5, και συνοδεύεται επίσης από υψηλότερη τιμή. 

g-drive-κινητό-1

Παρόλα αυτά, το GD Drive Mobile SSD είναι εντυπωσιακό. Έχει βαθμολογία IP67 για προστασία από τη σκόνη και το νερό. Για σκόνη, αυτό σημαίνει ότι η μονάδα είναι πλήρως προστατευμένη από επιβλαβείς σκόνες, ανεξάρτητα από το πού προσγειώνεται. Η προστασία του νερού δεν είναι τόσο υψηλή στην κλίμακα, αλλά είναι καλύτερη από την Extreme Portable. Το G-Drive Mobile SSD μπορεί να βυθιστεί σε νερό έως και ένα μέτρο για έως και 30 λεπτά. 

Έρχεται όμως με ένα μέγεθος που ταιριάζει. Στα 50 mm έως 95 mm, το SSD G-Drive Mobile είναι μεγαλύτερο και ζυγίζει περισσότερο από διπλάσιο από το Samsung T5. Τούτου λεχθέντος, το μέγεθος και το βάρος των Samsung T5 και SanDisk Extreme Portable είναι τόσο χαμηλό που λίγο επιπλέον δεν θα σας σπάσει πίσω. 

Το πιο ανησυχητικό ζήτημα είναι η τιμή. Παρόλο που το SSD G-Drive Mobile είναι πολύ πιο ακριβό από το T5 ή το Extreme Portable, θα σας προσφέρει 60 έως 100 $ επιπλέον στο μοντέλο 2TB, ανάλογα με το πού το αγοράζετε. Παρόλα αυτά, πληρώνετε για προστασία που δεν προσφέρουν τα T5 και Extreme Portable.

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το G-Technology G-Drive Mobile SSD

Απόδοσης, το GD Drive Mobile SSD πλησιάζει πολύ το T5. Παρατηρήσαμε διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής εντός 5 MB / s από το T5, με βαθμολογία 562,8 MB / s και 515,6 MB / s, αντίστοιχα. Οι τυχαίες αναγνώσεις και γραφές ήταν επίσης σταθερές, με την τυχαία ταχύτητα ανάγνωσης να ξεπερνά το T5. Ωστόσο, η ταχύτητα τυχαίας εγγραφής ήταν περίπου 20 MB / s πιο αργή. 

Η απόδοση έρχεται με μικρή έκπληξη, δεδομένου ότι η μονάδα δίσκου μέσα στο G-Drive Mobile SSD είναι μια εσωτερική κατηγορία M.2 SSD για καταναλωτές. Ουσιαστικά, αγοράζετε ένα περίβλημα USB 3.1 που μπορεί να χτυπήσει, με ένα SanDisk X600 να χτυπάει μέσα. Αυτό όμως δεν είναι κακό, και βοηθάει την υψηλή τιμή να έχει πολύ πιο νόημα. 

Η έκδοση M.2 κοστίζει περίπου 320 $ από μόνη της, κάνοντας τα $ 40 για ένα περίβλημα premium να μοιάζει με κλοπή. Θα καταλήξετε να ξοδεύετε περισσότερα με το G-Technology G-Drive Mobile SSD από ό, τι από τον ανταγωνισμό του, αλλά αυτό το επιπλέον κόστος αποδίδει. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική G-Technology G-Drive Mobile SSD. 

Seagate Backup Plus φορητό

Το Seagate Backup Plus Portable είναι η πιο εκλεπτυσμένη έκδοση του Seagate Portable (διαβάστε την κριτική μας για το Seagate Portable). Δεν παρέχει ταχύτητες φουσκάλες, αλλά στην απαιτούμενη τιμή, δεν χρειάζεται. Με το Backup Plus Portable, η χωρητικότητα είναι πιο σημαντική από την ταχύτητα και γι ‘αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή. 

seagate-backup-plus-portable-1

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του Backup Plus Portable, καθεμία με ελαφρώς διαφορετικές δυνατότητες. Στο 2TB, έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο μοντέλων: Slim και Ultra Touch. Η λεπτή έκδοση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εκτός του ότι είναι, πολύ λεπτό. Το πιο λεπτό σώμα του το καθιστά πιο φορητό σε σύγκριση με τα μοντέλα 3TB και 4TB, αλλά είναι η ίδια μονάδα, συνολικά. 

Η έκδοση Ultra Touch είναι πιο ακριβή, αλλά συνοδεύεται και από περισσότερες δυνατότητες. Σε αντίθεση με τη λεπτή και κανονική έκδοση, η έκδοση Ultra Touch λειτουργεί με USB-C. Δεν χρησιμοποιεί USB 3.1, αλλά μπορείτε ακόμα να το συνδέσετε σε μια θύρα USB-C. Επιπλέον, έρχεται με κρυπτογράφηση υλικού, το οποίο είναι ωραίο να το δείτε, παρά το γεγονός ότι είναι πιο περιορισμένο από το λογισμικό της Samsung.

Ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξετε, θα έχετε μια ποικιλία χρωμάτων στη διάθεσή σας, το καθένα με υφασμένη κορυφή υφάσματος. Παρόλο που είμαστε μερικοί στην απόδοση, η αισθητική εξακολουθεί να έχει σημασία και το Backup Plus Portable το καταλαβαίνει αυτό.

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το Seagate Backup Plus Portable

Το Seagate Backup Plus Portable είναι μια ισορροπημένη κίνηση μέσω και μέσω. Η τιμή του δεν είναι απαιτητική, η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική και η απόδοση είναι αξιοπρεπής. Ωστόσο, οι προσδοκίες πρέπει να μετριαστούν μετά από εξέταση τριών SSD. 

Δεν λειτουργεί σχεδόν τόσο καλά όσο αυτές οι μονάδες δίσκου, ρολόι σε διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής περίπου 130 MB / s και τυχαίες αναγνώσεις και εγγραφές περίπου 1,5 MB / s. Η παράσταση δεν είναι υπέροχη, αλλά δεν είναι κακή. 

Αντί να επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη πτυχή του χώρου αποθήκευσης, όπως το Western Digital My Book (διαβάστε την αναθεώρηση Western Digital My Book), το Backup Plus Portable αποδίδει εντάξει σε όλα τα σενάρια. 

Αυτό συμπληρώνεται από τις δυνατότητές του, οι οποίες διατίθενται με τη μορφή Seagate Toolkit. Το Toolkit σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ή να αντικατοπτρίζετε μια υπάρχουσα μονάδα δίσκου σύμφωνα με το πρόγραμμα που επιλέγετε. Αν και τα βοηθητικά προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι κοινά (διαβάστε την αναθεώρηση ADATA SD600 για παράδειγμα), σπάνια είναι αυτά τα πλήρη χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Toolkit στην αναθεώρηση του Seagate Backup Plus Portable.

Βασικά στοιχεία της Toshiba Canvio

Τα βασικά του Toshiba Canvio είναι απλά: βασικά. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι εντυπωσιακό σχεδόν από κάθε άποψη, είναι εκπληκτικά γρήγορο, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την τιμή. Παρόλο που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους Samsung ή G-Technology, το Toshiba Canvio Basics διατηρεί το δικό του σε σύγκριση με άλλους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους blackbox και το κάνει σε εξαιρετική τιμή. 

toshiba-canvio-βασικά-1

Διατίθεται έως και 4 TB, αλλά το μοντέλο 2 TB δείχνει την καλύτερη τιμή ανά gigabyte. Τη στιγμή της γραφής, κοστίζει μόλις 3 σεντ ανά gigabyte στο Amazon, κάτι που είναι απίστευτο. Σε σύγκριση με το μοντέλο 1TB, η τιμή είναι σαφής. Είναι μόνο 15 $ πιο ακριβό, ενώ παρέχει διπλάσιο χώρο αποθήκευσης. 

Η απόδοση είναι εκεί που ξεχωρίζει ο δίσκος, παρά τα πάντα που λειτουργούν ενάντια σε αυτό. Το Canvio Basics είναι ένας παραδοσιακός σκληρός δίσκος που μεταφέρει δεδομένα μέσω USB 3.0. Επιπλέον, χρησιμοποιεί μόνο SATA-300, παρέχοντας πολλά σημεία συμφόρησης σε όλη την αλυσίδα.

Παρ ‘όλα αυτά, μπόρεσε να προσφέρει διαδοχική απόδοση πάνω από 150 MB / s, αν και κέρδισε τυχαία απόδοση. Οι τυχαίες αναγνώσεις ήταν πολύ χειρότερες από το Backup Plus Portable, αλλά οι τυχαίες εγγραφές ήταν πολύ καλύτερες. 

Όπως τα Western Digital Elements, τα βασικά Canvio έχουν μια ειδικότητα στην ταχύτητα, κάτι που μπορεί να είναι καλό ανάλογα με τη θήκη χρήσης σας (διαβάστε την αναθεώρηση Western Digital Elements). 

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν τα βασικά της Toshiba Canvio

Για την τιμή, αγοράζετε τον αποθηκευτικό χώρο σε ένα Toshiba Canvio Basics, και αυτό είναι. Δεν έχετε εφεδρικά βοηθητικά προγράμματα ή κρυπτογράφηση υλικού με αυτό. Αντ ‘αυτού, εξοικονομείτε λίγα κόκκαλα παραλείποντας τις λειτουργίες που εμφανίζονται με δίσκους από τη Seagate και τη Western Digital. 

Ακόμα κι έτσι, στην τιμή, μια μονάδα δίσκου Toshiba Canvio Basics είναι μεγάλη, ειδικά στο 2TB. Αν ψάχνετε για πολύ χωρητικότητα για πολύ λίγα χρήματα, είναι το κίνητρο για εσάς. Απλά προειδοποιήστε για τις αδυναμίες του. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική Toshiba Canvio Basics.

Τελικές σκέψεις

Ο καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 1TB: Το Samsung T5 είναι ένας εξαιρετικά εντυπωσιακός εξωτερικός σκληρός δίσκος, παρά το ότι είναι αρκετά ακριβός. Στα 2TB, προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης και ταχύτητα φουσκάλας, καθιστώντας τον τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο 2TB. 

Ωστόσο, οι άλλες επιλογές μας δεν πρέπει να αγνοούνται. Το G-Technology G-Drive Mobile SSD παρέχει περισσότερη προστασία σε υψηλότερη τιμή και το πρότυπο προϊόντος = “link” id = 36063 text = “Backup Plus Portable”] προσφέρει υπέροχο σχεδιασμό, αν και πιο αργή ταχύτητα. 

Συνολικά, η μονάδα δίσκου που θα επιλέξετε εξαρτάται από την περίπτωση χρήσης σας. Εάν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε ταινίες 4K ή να παίζετε παιχνίδια, οι SSD θα σας εξυπηρετήσουν καλά. Ωστόσο, εάν θέλετε απλώς να κάνετε κάποια εργασία ή να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο σας, ένας από τους σκληρούς δίσκους θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Εάν δεν βρήκατε κάτι που σας αρέσει παραπάνω, φροντίστε να διαβάσετε τις άλλες κριτικές εξωτερικού σκληρού δίσκου. 

Τι εξωτερικό σκληρό δίσκο 2TB χρησιμοποιείτε; Γιατί το επιλέξατε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map