Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 1TB για το 2020: Εύκολες λύσεις αποθήκευσης

Όταν πρόκειται για εξωτερικά μεγέθη σκληρού δίσκου, το 1TB είναι λίγο γλυκό. Αρκετά αποθηκευτικός χώρος για να σας επιτρέψει να μεταφέρετε τα αρχεία σας εν κινήσει, ενώ δεν μεταβαίνετε σε πλήρη εφεδρική περιοχή. Τα μεγέθη αρχείων γίνονται όλο και μεγαλύτερα, καθιστώντας την εξωτερική μονάδα δίσκου 1TB το ελάχιστο για την αποθήκευση επιπλέον δεδομένων. 


Ανεξάρτητα από το εάν θέλετε να επεκτείνετε το χώρο αποθήκευσης του φορητού υπολογιστή σας ή να πάρετε μερικές ταινίες εν κινήσει μαζί σας, θα διαθέσουμε τους καλύτερους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους 1 TB. Τραβήξαμε από τον καλύτερο εξωτερικό οδηγό σκληρού δίσκου για να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα από τα καλύτερα. 

Εάν αναζητάτε λίγο περισσότερο χώρο αποθήκευσης, είτε για επιπλέον αρχεία είτε για αντίγραφο ασφαλείας πλήρους συστήματος, φροντίστε να διαβάσετε τους καλύτερους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους 3 TB και τους καλύτερους οδηγούς εξωτερικού σκληρού δίσκου 4 TB. Εκεί, θα βρείτε επιλογές που είναι πιο κατάλληλες για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ενώ εδώ, θα επικεντρωθούμε κυρίως στον διευρυμένο χώρο αποθήκευσης.

Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 1TB 2020

Επιλέγοντας τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο 1 TB

Υπάρχουν περισσότεροι παράγοντες για την επιλογή του καλύτερου εξωτερικού σκληρού δίσκου 1TB από ό, τι φαίνεται στην αρχή. Προφανώς, για να συμπεριλάβουμε μια μονάδα δίσκου, έπρεπε να προσφέρει χωρητικότητα 1 TB. Ωστόσο, δεδομένου αυτού του ποσού αποθήκευσης, έπρεπε να φέρουμε άλλους παράγοντες. Δηλαδή, εξετάσαμε τον σκοπό του δίσκου. 

Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με χωρητικότητα 1 TB δεν είναι η καλύτερη λύση για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Παρόλο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό, δεν επικεντρωθήκαμε σε αυτό. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, ας πούμε, έναν φορητό υπολογιστή με εξωτερικό σκληρό δίσκο 1 TB, αλλά γρήγορα θα καταστεί άχρηστο εάν αναβαθμίσετε υπολογιστές ή κατεβάσετε περισσότερα αρχεία. 

Αντί για ανεπεξέργαστη χωρητικότητα, εστιάσαμε στην ταχύτητα, προχωρώντας σε επιλογές όπως το Western Digital My Book (διαβάστε την κριτική του Western Digital My Book). Ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος με αποθηκευτικό χώρο 1 TB είναι πολύ πιο χρήσιμος για τη λήψη αρχείων εν κινήσει, είτε πρόκειται για παρακολούθηση ταινιών, για παιχνίδια ή για εργασία. 

Λόγω της νοοτροπίας «πάρτε τα πράγματα σας εν κινήσει», κοιτάξαμε μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης παρά μονάδες σκληρού δίσκου. Οι σκληροί δίσκοι αποδίδουν χειρότερα και είναι πιο πιθανό να αποτύχουν, καθιστώντας το SSD μια σαφή επιλογή για μονάδα δίσκου 1 TB. Τούτου λεχθέντος, οι SSD είναι ακριβοί, επομένως έχουμε συμπεριλάβει δύο HDD που πιστεύουμε ότι αξίζουν τον κόπο. 

Επιπλέον, λειτουργίες όπως η κρυπτογράφηση υλικού και η προστασία κωδικού πρόσβασης συνυπολογίζονται σε μεγάλο βαθμό. Ας υποθέσουμε ότι παίρνετε το αυτοκίνητο εν κινήσει, είναι σημαντικό να έχετε ένα μη ασφαλές σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί. Σε αυτήν την περίπτωση, το μέγεθος έχει επίσης σημασία.

Καλύτερο εξωτερικό HD 1TB: Samsung T5

Το Samsung T5 κατέλαβε την πρώτη θέση στον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο SSD και τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο για οδηγούς Mac, οπότε δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το ότι κατατάσσεται και στην πρώτη θέση εδώ. Κάνει ό, τι θέλουμε να κάνει ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, συνδυάζοντας ταχύτητα, ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικά σε ένα πακέτο σε λογικές τιμές. 

samsung-t5-1

Είναι διαθέσιμο έως και 2 TB, αλλά το μοντέλο 1TB είναι πραγματικά το γλυκό σημείο. Πληρώνετε περίπου 0,16 $ ανά gigabyte, κάτι που δεν είναι κακό ποσοστό για SSD. Διατίθεται επίσης σε μαύρο χρώμα, ενώ οι εκδόσεις 250 GB και 500 GB του δίσκου έρχονται σε ανοιχτό μπλε χρώμα. Παρόλο που και τα δύο φαίνονται καλά, είμαστε εν μέρει στο μοντέλο του μαυρισμένου. 

Για την τιμή, η απόδοση είναι εξαιρετική. Παρατηρήσαμε διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής πολύ πάνω από 500 MB / s και τυχαίες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής κοντά στα 200 MB / s. Το T5 επιδεικνύει τη δύναμη του USB 3.1, αφήνοντας SSD που χρησιμοποιούν USB 3.0, όπως το ADATA SD600, στη σκόνη (διαβάστε την αναθεώρηση ADATA SD600).

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η Samsung μπορεί να προσφέρει τόσο μεγάλη απόδοση σε ένα τόσο μικρό πακέτο. Το T5 είναι ελαφρύ ως φτερό, ή, πιο ακρίβεια, τόσο ελαφρύ όσο περίπου 6.000 φτερά κοτόπουλου. Ζυγίζει μόνο 51 γραμμάρια και έχει μέγεθος μικρότερο από μια επαγγελματική κάρτα στα 57,3 mm έως 74 mm. 

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν το Samsung T5

Αν και μικρό, το T5 δεν είναι εύθραυστο. Δεν είναι τόσο προστατευμένο όσο κάτι σαν το LaCie Rugged Mini (διαβάστε την κριτική μας στο LaCie Rugged Mini), αλλά μπορεί να χρειαστεί. Ο δίσκος περικλείεται σε ένα μεταλλικό κάλυμμα που μπορεί να χειριστεί μερικές σταγόνες. Όντας SSD, το T5 δεν διακινδυνεύει ούτε σπασμένα πιατέλα. 

Επιπλέον, η Samsung περιλαμβάνει το λογισμικό διαχείρισης δίσκων με το T5. Όταν το συνδέετε στον υπολογιστή σας, θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε το λογισμικό, το οποίο θα σας επιτρέψει να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης και να ελέγξετε για ενημερώσεις υλικολογισμικού. 

Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία ασφαλείας, τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται με AES-256 έως ότου εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην περιγραφή της κρυπτογράφησης. 

Ευτυχώς, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ασφαλείας εάν δεν θέλετε να εισάγετε πάντα τον κωδικό πρόσβασής σας. Μέσα και πέρα, το Samsung T5 είναι ο ορισμός του εντυπωσιακού. Είναι συμπαγές και ελαφρύ, αλλά διαθέτει μερικές από τις καλύτερες επιδόσεις που έχουμε δει. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική Samsung T5.

G-Technology G-Drive Mobile SSD

Το G-Technology G-Drive Mobile SSD είναι ελαφρώς μεγαλύτερο και ελαφρώς πιο ανθεκτικό από το Samsung T5. Έρχεται όμως με παρόμοια απόδοση. Η διαδοχική ταχύτητα εγγραφής ήταν λίγο πιο αργή, ενώ η ταχύτητα τυχαίας ανάγνωσης ήταν λίγο πιο γρήγορη, αλλά συνολικά, η απόδοση είναι σχεδόν η ίδια. 

g-drive-κινητό-1

Το πλεονέκτημα στο GD Drive Mobile SSD είναι ποιότητα κατασκευής. Έχει βαθμολογία IP67 για προστασία από τη σκόνη και το νερό, η οποία, εν συντομία, σημαίνει ότι προστατεύεται από σχεδόν όλα. Το “6” είναι η υψηλότερη βαθμολογία για τη σκόνη, που σημαίνει ότι η μονάδα δίσκου μπορεί να έρθει σε πλήρη επαφή με επιβλαβή σκόνη – όπως πριονίδι και μεταλλική σκόνη – και εξακολουθεί να λειτουργεί καλά. 

Ωστόσο, δεν είναι τόσο υψηλή στην κλίμακα του νερού. Το πρότυπο IP ανέρχεται σε οκτώ για νερό, με το G-Drive Mobile SSD να βαθμολογεί «7». Ωστόσο, αυτή η βαθμολογία σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί σε έως ένα μέτρο νερού για έως και 30 λεπτά. Αν δεν σκοπεύετε να ρίξετε τη διαδρομή σας στον ωκεανό για μια ώρα, θα είστε εντάξει. 

Ωστόσο, αυτή η επιπλέον προστασία διατίθεται με επιπλέον κόστος. Το μοντέλο 1TB είναι περίπου 20 $ πιο ακριβό από το T5 ή, για μια πιο άμεση σύγκριση, 0,03 $ περισσότερα ανά gigabyte. Αν και το κόστος αξίζει τον κόπο, το T5 είναι αρκετά ανθεκτικό για τις περισσότερες εφαρμογές. 

Εκτός αν προβλέπετε ότι χρειάζεστε την πρόσθετη προστασία του G-Drive Mobile SSD, δεν υπάρχει πολύς λόγος να το επιλέξετε από το T5 όσον αφορά την απόδοση. Είναι μια εξαιρετική μονάδα δίσκου 1TB, συνολικά, λίγο λίγο από το T5 όσον αφορά το κόστος. Ωστόσο, εάν προτιμάτε τη συνολική αισθητική του G-Drive Mobile SSD, δεν είναι πολύ πιο ακριβό.

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το G-Technology G-Drive Mobile SSD

Το G-Drive Mobile SSD δεν χρησιμοποιεί πραγματικά μια μονάδα δίσκου που αναπτύχθηκε από την G-Technology. Αν δεν το γνωρίζετε, η G-Technology ανήκει στην Western Digital και διατηρείται ως η λύση αποθήκευσης δημιουργικού με τον ίδιο τρόπο που η HGST ήταν προσανατολισμένη στην δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για επιχειρήσεις. Η Western Digitalalso κατέχει τοSanDisk και αυτό είναι μέσα στο GD Drive Mobile SSD. 

Ουσιαστικά, αγοράζετε ένα SanDisk X600 M.2 SSD σε ένα ανθεκτικό περίβλημα USB 3.1. Σε αυτό το πλαίσιο, η τιμή δεν είναι πολύ κακή. Η μονάδα δίσκου 1TB X600 κοστίζει περίπου 130 $ στο Amazon, οπότε τα επιπλέον 50 $ περίπου αγοράζουν την ευκολία χρήσης της μονάδας εξωτερικά, καθώς και ένα περίβλημα με σκληρά νύχια.

Συνολικά, το G-Technology G-Drive Mobile SSD είναι ένας εντυπωσιακός εξωτερικός δίσκος με τιμή που ταιριάζει. Αν και έχει ελαφριά χαρακτηριστικά, μπορεί να πάρει ένα χτύπημα και να διατηρήσει ταχύτητες που αξίζουν την ταχύτερη λίστα εξωτερικών σκληρών δίσκων κατά τη διαδικασία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική G-Technology G-Drive Mobile SSD.

SanDisk Extreme φορητό

Το SanDisk Extreme Portable λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στο όνομα. Είναι κατασκευασμένο για να είναι όσο το δυνατόν πιο συμπαγές, παρέχοντας εξαιρετική ταχύτητα και ποιότητα κατασκευής. Ευτυχώς, κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Είναι ελαφρύτερο, μικρότερο και λεπτότερο από το Samsung T5 και περιλαμβάνει ακόμη και ένα μικρό γάντζο για να το συνδέσετε σε καραμπίνερ. 

sandisk-extreme-φορητό-2

Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει σε ορισμένες αρκετά παράφρονες συνθήκες. Η κίνηση λειτουργεί από 32 έως 95 βαθμούς Φαρενάιτ (0 έως 32 βαθμούς Κελσίου), επιτρέποντας στους εσωτερικούς να φτάνουν έως και 158 βαθμούς Φαρενάιτ (70 βαθμούς Κελσίου). Επιπλέον, είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και κραδασμούς και προστατεύεται από νερό και σκόνη. 

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι τόσο προστατευμένο όσο το G-Drive Mobile SSD. Έχει βαθμολογία IP55, που σημαίνει ότι μπορεί ακόμα να λειτουργεί μετά από επαφή με επιβλαβή σκόνη, αλλά όχι με παρατεταμένη επαφή. Για νερό, μπορεί να ψεκαστεί από όλες τις πλευρές με εύκαμπτο σωλήνα υψηλής ισχύος – με ακροφύσιο όχι μεγαλύτερο από 12,5 mm ή περίπου μισή ίντσα – αλλά δεν μπορεί να βυθιστεί πλήρως. 

Αν και ελαφρώς λιγότερο προστατευμένο, το SanDisk Extreme Portable είναι φθηνότερο από το G-Drive Mobile SSD. Το μοντέλο 1TB είναι λίγο πάνω από 150 $, παρουσιάζοντας κοντά στην καλύτερη τιμή ανά gigabyte εκτός της εμβέλειας. Αν θέλετε να λάβετε τη μέγιστη τιμή, το 2TB έχει καλύτερη τιμή ανά gigabyte, αλλά θα σας κοστίσει σχεδόν 300 $ όταν όλα έχουν ειπωθεί και ολοκληρωθεί.

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το SanDisk Extreme Portable

Το SanDisk Extreme Portable αποδίδει καλύτερα από οποιονδήποτε εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχουμε δοκιμάσει – διαβάστε την κριτική Toshiba Canvio Basics για ένα παράδειγμα – αλλά όχι και το Samsung T5 ή το G-Drive Mobile SSD. 

Οι διαδοχικές ταχύτητες ήταν περίπου 20 MB / s πιο αργές, όπως και οι τυχαίες ταχύτητες. Τούτου λεχθέντος, το συγκρίνουμε με το καλύτερο από το καλύτερο. Η ταχύτητα του SanDisk είναι πολύ εντυπωσιακή από μόνη της. 

Ωστόσο, το SanDisk δεν σας δίνει το αυτοκίνητο και το αφήνετε να είναι. Το προεγκατεστημένο είναι αντίγραφο του SanDisk SecureAccess. Αν και είναι παρωχημένο λογισμικό, το SecureAccess θα σας επιτρέψει να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα στη μονάδα δίσκου σας με AES-128, προστατεύοντάς τα με κωδικό πρόσβασης. Προτιμούμε περισσότερο το σύστημα της Samsung, αλλά το SanDisk δεν είναι κακό συνολικά. 

Μεταξύ του G-Drive Mobile SSD, T5 και Extreme Portable, υπάρχει μικρή διαφορά όσον αφορά την απόδοση και τις δυνατότητες. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ο συντελεστής μορφής, οπότε αν σας αρέσει η εμφάνιση και το μέγεθος του SanDisk Extreme Portable, είναι η μονάδα δίσκου για εσάς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό στην αναθεώρηση SanDisk Extreme Portable.

Western Digital Στοιχεία

Το Western Digital Elements αφορά τα βασικά στοιχεία αποθήκευσης. Δεν είναι ένας εντυπωσιακός ή εντυπωσιακός σκληρός δίσκος, που διαθέτει εξωτερικό πλαστικό με περιστρεφόμενο δίσκο στο εσωτερικό. Αντί να είναι η ταχύτερη ταχύτητα ή το πιο στιβαρό εξωτερικό, η μονάδα Elements έχει να κάνει με την αποθήκευση των δεδομένων σας με τον απλούστερο δυνατό τρόπο.

western-digital-στοιχεία-1

Έρχεται με μια τιμή που ταιριάζει επίσης, η οποία είναι καλή. Ξεκινώντας από μόνο 50 $ για το μοντέλο 1TB και ξεκινώντας από 100 $ για το 4TB, το Western Digital Elements είναι ένας από τους φθηνότερους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Είναι επίσης καλύτερο σε 1TB ή 2TB, καθώς οι χωρητικότητες 3TB και 4TB ταιριάζουν καλύτερα στο Western Digital My Book. 

Ωστόσο, αγοράζετε τον αποθηκευτικό χώρο. Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι μονάδες δίσκου Elements αφορούν τα βασικά στοιχεία του χώρου αποθήκευσης, οπότε δεν περιλαμβάνονται πρόσθετα. Στο 1TB, δεν είμαστε πολύ απογοητευμένοι με την έλλειψη ενός εφεδρικού εργαλείου, αλλά η προστασία με κωδικό πρόσβασης θα ήταν ωραία. Παρόλα αυτά, η Western Digital παρέχει ένα εργαλείο διάγνωσης διαθέσιμο δωρεάν στον ιστότοπό του. 

Αν ψάχνετε για μια φτηνή μονάδα δίσκου που μπορεί να προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα, το Western Digital Elements είναι για εσάς. Θα πρέπει να το αντιμετωπίζετε με προσοχή, σε αντίθεση με τις παραπάνω επιλογές, αλλά τα χρήματα που εξοικονομείτε ίσως αξίζουν τον κόπο. 

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν τα δυτικά ψηφιακά στοιχεία

Από την άποψη της ταχύτητας, τα Western Digital Elements απομακρύνονται από τις παραπάνω επιλογές, αλλά δεν είναι κακό για έναν φθηνό δίσκο περιστροφής. Οι δοκιμές μας παρήγαγαν διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης 131,3 MB / s, ταχύτητες διαδοχικής εγγραφής 127,4 MB / s, τυχαίες αναγνώσεις 0,55 MB / s και τυχαίες εγγραφές 10,11 MB / s. 

Στην αληθινή μόδα Western Digital, υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση σε τυχαίες εγγραφές παρά στις διαβάσεις. Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι ο δίσκος θα χειριστεί καλά όταν καταγράφει νέα δεδομένα στις πιατέλες, αλλά θα δυσκολευτεί να αναζητήσει αυτά τα δεδομένα στη γραμμή. Είναι μια μονάδα δίσκου που εστιάζεται σε εφεδρικά αντίγραφα, συνολικά, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη εάν χρειάζεστε γρήγορη πρόσβαση στα αρχεία σας.

Ακόμα και με τα μειονεκτήματά του, το Western Digital Elements είναι εντυπωσιακό στην τιμή του. Δεν παρέχει ταχύτητες φουσκάλας, αλλά ο ρυθμός μεταφοράς παραμένει αποδεκτός. Επιπλέον, δεν έχει ανθεκτική ποιότητα κατασκευής, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνετε πεζοπορία μαζί σας. Συνολικά, είναι μια σταθερή κίνηση για φθηνά. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην αναθεώρηση Western Digital Elements.

Seagate Backup Plus φορητό

Το Seagate Backup Plus Portable είναι σαν μια εκτεταμένη έκδοση του Western Digital Elements. Είναι παρόμοιο σε μορφή και λειτουργία με το κανονικό Seagate Portable, αλλά με μερικές σημαντικές βελτιώσεις (διαβάστε την κριτική μας για το Seagate Portable). Δηλαδή, ο σχεδιασμός είναι πολύ πιο ελκυστικός και έρχεται με μια χούφτα βοηθητικών προγραμμάτων.

seagate-backup-plus-portable-2

Πρώτον, ας μιλήσουμε για το σχεδιασμό. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του Backup Plus Portable, αλλά για τους σκοπούς αυτού του οδηγού, θα μιλήσουμε για το Slim και Ultra Touch, οι οποίες είναι οι μόνες εκδόσεις που προσφέρουν ένα μοντέλο 1TB. Η λεπτή έκδοση είναι αυτό που θα περιμένατε. Πρόκειται για μια λεπτή έκδοση της κανονικής μονάδας δίσκου, η οποία προσφέρεται σε διάφορα χρώματα, το καθένα με υφασμένη κορυφή. 

Η έκδοση Ultra Touch είναι ελαφρώς πιο ακριβή, αλλά συνοδεύεται από χαρακτηριστικά που δικαιολογούν την τιμή. Κανονικά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση USB-A με το Backup Plus Portable, αλλά η έκδοση Ultra Touch περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα USB-C. Επιπλέον, η έκδοση Ultra Touch διαθέτει κρυπτογράφηση υλικού και προστασία κωδικού πρόσβασης. 

Αυτό δεν σημαίνει ότι η έκδοση Slim δεν διαθέτει χαρακτηριστικά. Το Seagate περιλαμβάνει Toolkit με όλες τις μονάδες δίσκου του, συμπεριλαμβανομένων όλων των παραλλαγών Backup Plus Portable. Μέσα στο Toolkit, θα βρείτε εργαλεία για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τον κατοπτρισμό των υπαρχόντων δίσκων, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε ένα αυτόματο πρόγραμμα για το αντίγραφο ασφαλείας σας, ώστε να μην χαθούν δεδομένα.

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το Seagate Backup Plus Portable

Αν και εντυπωσιακό σε χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής, το Backup Plus Portable δεν είναι υπέροχο όταν πρόκειται για ταχύτητα. Δείχνει μια διαφορετική εστίαση από τις μονάδες Western Digital, απογευματίζοντας τις τυχαίες αναγνώσεις και εγγραφές. Αν και αυτό θα οδηγήσει σε ελαφρώς καλύτερη απόδοση σε ορισμένα σενάρια, είναι η χειρότερη απόδοση συνολικά. 

Είναι όμως χρησιμοποιήσιμο. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, σημειώσαμε διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης 129,6 MB / s, διαδοχικές εγγραφές 136,9 MB / s, τυχαίες αναγνώσεις 1,31 MB / s και τυχαίες εγγραφές 1,31 MB / s. Η τυχαία απόδοση είναι το κύριο ζήτημα. Αν και περισσότερο από τις μονάδες δίσκων Elements, η ταχύτητα τυχαίας εγγραφής θα μπορούσε να δημιουργήσει εμπόδιο. 

Ακόμα κι έτσι, σε αυτήν την τιμή, θα υπάρξει κάποια ανταλλαγή. Το Seagate Backup Plus Portable είναι μόνο λίγο πιο ακριβό από τα Western Digital Elements ενώ συσκευάζεται σε πολύ περισσότερες δυνατότητες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μονάδα δίσκου στην αναθεώρηση του Seagate Backup Plus Portable. 

Τελικές σκέψεις

Οι περισσότεροι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι προσφέρονται σε μια παραλλαγή 1 TB, αλλά πιστεύουμε ότι οι πέντε παραπάνω επιλογές είναι οι καλύτερες. Αν και ακριβό, το Samsung T5 σκουπίζει το πάτωμα όσον αφορά την απόδοση, την ποιότητα κατασκευής και τα χαρακτηριστικά. Τα Western Digital Elements και το Seagate Backup Plus Portable είναι επίσης στερεοί δίσκοι, αλλά μόνο στο πλαίσιο της τιμής. 

Για διάφορους λόγους, μπορεί να χρειαστείτε διαφορετική μονάδα δίσκου. Εάν καμία από τις παραπάνω επιλογές δεν τράβηξε το ενδιαφέρον σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις άλλες κριτικές εξωτερικού σκληρού δίσκου. 

Τι εξωτερικό σκληρό δίσκο 1TB χρησιμοποιείτε; Γιατί το επιλέξατε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map