Πώς να παρακολουθήσετε το UFC στο Διαδίκτυο

Οι οπαδοί του Fight είναι χαλασμένοι για επιλογή όταν πρόκειται να παρακολουθήσουν το Ultimate Fighting Championships μέσω του διαδικτύου. Από πληρωμένες, νομικές μεθόδους έως ελαφρώς λιγότερο υγιείς επιλογές, υπάρχει πάντα ένας τρόπος να παρακολουθείτε το MMA στο διαδίκτυο και κανένας δεν θα σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι, αν κάτι.


Τούτου λεχθέντος, δεν πρόκειται να σας πω εντελώς για να πειρατίσετε τίποτα, είναι παράνομο σε τελική ανάλυση και, ας είμαστε ειλικρινείς, ένας οργανισμός τόσο μεγάλος όσο το UFC δεν τρέχει σε κουτάβια όνειρα και μονόκερους. Είστε καλύτερα να πάτε με μια πληρωμένη επιλογή, αν απλώς για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χαλάσετε το δικό σας κάρμα. Τούτου λεχθέντος, ούτε θα κρίνουμε τους ανθρώπους για torrenting, οπότε λοιπόν πηγαίνετε: εξαρτάται από εσάς – απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με έναν από τους καλύτερους παρόχους VPN μας.

★★★ Καλύτερο VPN για παρακολούθηση UFC ★★★

Αναθεώρηση ExpressVPN

Ανεξάρτητα από το αν είστε οπαδός του UFC που θέλετε να παρακολουθείτε τακτικά παιχνίδια πιο συχνά ή ένας βετεράνος πειρατής που έχει κλείσει τον κανονικό ιστότοπό του με μια αλλαγή πνευματικών δικαιωμάτων, έχουμε έναν τρόπο να σας κοροϊδέψει την αιματηρή σας επιθυμία. Ας ρίξουμε μια ματιά, εμείς?

UFC Fight Pass

Ο επίσημος ιστότοπος του UFC – και μυστικό για την επιτυχία του – είναι όπου θα βρείτε όλους τους αγώνες, συνεντεύξεις, κομμάτια φόντου, καθώς και μια σειρά από άλλα καλούδια που θα ήθελε ποτέ ο θαυμαστής του αγώνα. Αν και δεν είναι φθηνό, ακριβώς, το UFC χρεώνει λιγότερο από, ας πούμε το NBA ή το NFL, ζητώντας μόνο 8 $ το μήνα σε ετήσιο πρόγραμμα.

Η τιμή αυξάνεται κατά ένα δολάριο ανά μήνα εάν επιλέγετε ένα πρόγραμμα έξι μηνών ή δύο εάν πηγαίνετε από μήνα σε μήνα, το οποίο εξακολουθεί να είναι αρκετά αξιοπρεπές. Το Fight Pass συνοδεύεται από μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετή για να αποφασίσετε εάν λειτουργεί ή όχι για εσάς.

Αν δεν το κάνετε, αλλά θέλετε να παρακολουθείτε τον περιστασιακό αγώνα, μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή ανά προβολή, που είναι 8 $ ανά αγώνα. Αυτό πιθανότατα είναι μερικά δολάρια περισσότερο από μια μπύρα στο πλησιέστερο μπαρ, οπότε ίσως θελήσετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, αντ ‘αυτού.

Αρκετά δυστυχώς, αυτό είναι μόνο για τις νόμιμες, πληρωμένες επιλογές: το UFC έχει στραγγαλιστεί στις μάχες του, χωρίς να προσφέρει τίποτα για κόφτες καλωδίων. Υπάρχουν μερικά πακέτα καλωδίων που προσφέρουν αγώνες UFC, αλλά αυτά είναι πάρα πολλά για να τα αναφέρουμε εδώ. Μερικές εναλλακτικές λύσεις καλωδίων προσφέρουν αγώνες UFC με ένα σύστημα πληρωμής ανά προβολή, το οποίο συνεπάγεται σοβαρό τέλος για κάθε παιχνίδι.

Παρακολουθήστε το UFC Online δωρεάν

Το πράγμα με το MMA είναι, μερικές από τις επικεφαλίδες μάχες διαρκούν κάτω από 40 δευτερόλεπτα, που σας κάνουν να αναρωτιέστε αν αξίζει την επένδυση της καταβολής μιας εφάπαξ χρέωσης ή ακόμα και μιας συνδρομής. Ειδικά αν η παρακολούθηση των αγώνων σε ένα μπαρ δεν είναι δικό σας πράγμα, θα μπορούσε απλώς να έχει πιο νόημα να κάνετε streaming ή torrent αγώνες UFC. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες επιλογές σας.

Ιστότοποι ροής

Εάν έχετε ξοδέψει καθόλου χρόνο στο Διαδίκτυο πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο, πιθανότατα έχετε επισκεφτεί έναν ιστότοπο ροής ή δύο, συμπεριλαμβανομένων όλων των άσχημων παγίδων κακόβουλου λογισμικού και των αναδυόμενων αναδυόμενων παραθύρων που διαθέτουν. Εδώ στο Cloudwards.net, προτιμούμε άλλα πειρατικά πλοία από αυτό, αλλά περισσότερα σε αυτό παρακάτω.

Η ροή UFC γίνεται καλύτερα μέσω δύο ιστότοπων που έχουμε βρει, αν και οι δύο φαίνονται λίγο ανασφαλείς. Ως υποστηρικτές της ιδιωτικής ζωής (έχουμε έναν διαδικτυακό οδηγό απορρήτου και τα πάντα), έχουμε τα προγράμματα περιήγησής μας φορτωμένα με προγράμματα παρακολούθησης spyware και αποκλειστές: οι πίνακες εργαλείων μας ανάβουν σαν χριστουγεννιάτικα δέντρα κατά την πρόσβαση είτε στο allwrestling.org είτε στο fullmmavideos.com.

Και οι δύο προσφέρουν αξιοπρεπή αρχεία και πολλές υποσχέσεις για επερχόμενους αγώνες. Η ποιότητα των βίντεο φαίνεται να είναι εντάξει, περιστασιακά απομακρύνεται από το “καλό”, αν και ίσως το να αλλάζετε και να στριφογυρίζετε κάποια ρύθμιση θα σας βοηθήσει. Και οι δύο ιστότοποι είναι κεντρικοί αναδυόμενοι, επομένως να είστε προσεκτικοί κατά την είσοδο (ή να συμμετέχετε σε μερικούς από τους καλύτερους αποκλειστές αναδυόμενων παραθύρων).

Παρακολουθήστε το UFC μέσω του Kodi

Πολύ καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το Kodi για όλες τις ανάγκες σας στο MMA. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε ζωντανά αγώνες, αρχειοθετημένους ή και τα δύο, συμπεριλαμβανομένου ενός ανεπίσημου πρόσθετου που μοιάζει με επίσημο που επιτρέπει μόνο την πρόσβαση στους συνδρομητές του Fight Pass. Δεν αποτελεί έκπληξη το όνομα UFC Fight Pass και μπορεί να βρεθεί μέσω του Portse repo, το οποίο με τη σειρά του βρίσκεται μέσω του Github.

Ένα άλλο μεγάλο αγαπημένο είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για σπορ εκεί έξω, Bennu. Θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε σχεδόν όλους τους αγώνες ζωντανά, με περιορισμένο αρχείο, για εκκίνηση. Το πρόβλημα είναι ως επί το πλείστον ότι θα πρέπει να επεξεργαστείτε τον τρόπο σας μέσω ενός τόνου νεκρών συνδέσμων, καθώς και άλλου περιεχομένου που μπορεί να μην σας ενδιαφέρει, θέλετε να παρακολουθείτε τους ανθρώπους να χτυπούν ο ένας τον άλλον, όχι το κατσάρωμα των γυναικών.

Μια καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι η εγκατάσταση του Planet MMA. Κάποιοι μπορεί ακόμα να το γνωρίζουν ως UFC Finest, αλλά υπέστη αλλαγή ονόματος πριν από λίγο καιρό. Στόχος του είναι να είναι ένα ενιαίο κατάστημα για τα πάντα UFC και MMA και πετυχαίνει με επιτυχία. Αν και είναι λίγο δύσκολο να εγκατασταθεί καθώς κινείται μεταξύ των καλύτερων αποθετηρίων του Kodi, μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα για τους θαυμαστές του αγώνα χάρη στο τεράστιο αρχείο και τα ζωντανά αιματολογικά του.

Torrenting UFC Fights

Η τελευταία επιλογή είναι να κάνετε torrent fights ή να μπείτε στα σκοτεινά μπουντρούμια του Usenet για να τα αναζητήσετε. Το MMA είναι τόσο μεγάλο όσο είναι, υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι torrent που είναι αφιερωμένοι στη διεξαγωγή αγώνων, βρήκαμε ότι αυτό το φόρουμ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην εύρεση διαφορετικών torrents.

Στην πραγματικότητα πηγαίνετε σε έναν εναλλακτικό ιστότοπο torrent στο The Pirate Bay και χρησιμοποιώντας την αναζήτηση συχνά εμφανίζεται το αυγό χήνας τις περισσότερες φορές, οπότε η χρήση φόρουμ φαίνεται να είναι ο τρόπος να πάτε, εδώ, απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα από τα καλύτερα VPN μας για torrenting επιλογές πριν από εσάς πηγαίνω.

συμπέρασμα

Και εκεί το έχετε, διάφορους τρόπους για να παρακολουθήσετε το UFC στο διαδίκτυο με διάφορες διαταγές δυσκολίας και ενόχλησης. Αν και η εύρεση ενός αγώνα δεν είναι δύσκολη, θα βλάψει τα ηθικά σας ή το πορτοφόλι σας, εξαρτάται από εσάς ποιον πόνο μπορείτε να ζήσετε καλύτερα.

Παρακολουθείτε τακτικά εκδηλώσεις MMA στο διαδίκτυο; Έχετε κάποιες σκέψεις για αυτό που έχουμε μιλήσει εδώ; Θα θέλαμε να σας ακούσουμε, να αφήσετε τα σχόλιά σας στο παρακάτω πεδίο. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map