SugarSync VS Box: Ποιος το κάνει καλύτερο;

Ο κόσμος των επιχειρήσεων είναι ένα μεταβαλλόμενο πεδίο. Όλοι οι υπάλληλοι δεν βρίσκονται πλέον σε ένα κτίριο ή ακόμα και σε μια πόλη. Οι τηλεπικοινωνίες και η επέκταση δυσχεραίνουν τη συνεργασία των ομάδων. Το σύννεφο έχει γίνει κάτι περισσότερο από ένα μέρος αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων. Παρόλο που είναι αλήθεια ότι τα έγγραφα μπορούν να αποθηκευτούν σε αυτούς τους λογαριασμούς ως τρόπο να μην τα χάσετε ποτέ, πολλά περισσότερα μπορούν να επιτευχθούν.

Αυτές οι υπηρεσίες εξελίσσονται για να επιτρέπουν στους πελάτες απομακρυσμένη συνεργασία, κοινή χρήση και συγχρονισμό δεδομένων μεταξύ συσκευών, όπως απαιτείται, ενώ προσφέρουν πλήρη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων. Με όλο και περισσότερες εταιρείες cloud να εμφανίζονται στη σκηνή κάθε χρόνο, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιος είναι ο καλύτερος.

Παρόλο που δεν έχουμε συγκρίνει όλες τις υπηρεσίες στον κόσμο, βάζουμε δύο από τα κορυφαία ονόματα στο διαδικτυακό κοινόχρηστο, συγχρονισμό και συνεργασία μεταξύ τους. Ποιος το κάνει καλύτερα: SugarSync ή Box?

SugarSync vs Box

SugarSync

Το SugarSync ξεκίνησε την επιχείρηση ως Sharpcast. Αυτή η υπηρεσία ήταν ένα εργαλείο για συγχρονισμό εικόνων μεταξύ πολλών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών. Οι ιδρυτές Gibu Thomas και Ben Strong ξεκίνησαν την εταιρεία το 2004.

SugarSync vs Box
© SugarSync

Ωστόσο, και οι δύο έφυγαν το 2008. Αυτή τη στιγμή, η Laura Yecies διορίστηκε για να ηγηθεί της κατακλυστικής επιχείρησης και η εταιρεία επαναπροσδιορίστηκε ως SugarSync. Σήμερα, ο SugarSync διοικείται από τον Mike Grossman και φέρεται να είναι η επιλογή μεγάλων πελατών όπως SanDisk, Korea Telecom, BestBuy, France Telecom-Orange και Lenovo.

Κουτί

Το Box ιδρύθηκε λίγο μετά το ντεμπούτο του Sharpcast. Το 2005, οι Aaron Levi, Dylan Smith και Dan Levin δημιούργησαν την υπηρεσία αποθήκευσης cloud σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τις εταιρείες να επιταχύνουν τον τρόπο λειτουργίας τους. Αρχικά ήταν μια ιδέα που σχεδιάστηκε από τον Levi ως έργο για μια επιχειρηματική τάξη στην οποία είχε εγγραφεί.


© Cloudwards.net

Σήμερα, το Box βρίσκεται στο 92% όλων των επιχειρήσεων του Fortune 500 και έχει περισσότερους από 32 εκατομμύρια χρήστες. Ισχυρίζονται ότι 275.000 εταιρείες χρησιμοποιούν το λογισμικό τους και επικεντρώνονται στην απόκτηση περισσότερου εδάφους στην επιχειρηματική αρένα.

1

Ευκολία στη χρήση

Κανείς δεν θέλει να καθίσει για ώρες προσπαθώντας να καταλάβει πώς να χρησιμοποιήσει ένα νέο κομμάτι λογισμικού. Όσο πιο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε, τόσο πιο δημοφιλές θα είναι στους καταναλωτές. Αποφασίσαμε να δούμε ποια εταιρεία είναι πιο φιλική προς το χρήστη, SugarSync ή Box.

SugarSync

Όταν πρόκειται για χρήση, το SugarSync δεν είναι απαραίτητα για μικροδιαχειριστές. Οι περισσότεροι καταναλωτές θεωρούν ότι η διεπαφή είναι διαισθητική και εύκολη στη χρήση. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ακόμη και ένας αρχάριος χρήστης να μπορεί να καταλάβει πώς να ανεβάζει, να κατεβάζει και να μετακινεί πληροφορίες. Τα καθαρά κουμπιά στο πάνω μέρος της διεπαφής το καθιστούν πολύ απλό.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην κοινή χρήση, καθώς αυτή η λειτουργία δεν είναι τόσο σαφής, αλλά είναι ακόμα πιο εύκολη από κάποιες από τις διοργανώσεις. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα βιβλίο διευθύνσεων ονομάτων που θα επιτρέπει τη γρήγορη επιλογή των οποίων θα επιτρέπουν την πρόσβαση στα αρχεία.

Το SugarSync έρχεται επίσης με έναν τοπικό φάκελο επιτραπέζιου υπολογιστή, γνωστό ως Magic Briefcase, που επιτρέπει στους καταναλωτές να συγχρονίζουν πληροφορίες μεταξύ σκληρού δίσκου και λογαριασμού cloud. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, καθώς η υπηρεσία επιτρέπει επίσης στους πελάτες να επιλέγουν τα αρχεία που θέλουν να δημιουργούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

Υπάρχει μια μικρή καμπύλη μάθησης με το λογισμικό συνολικά, γι ‘αυτό ορισμένοι καταναλωτές δεν τους αρέσει να το χρησιμοποιούν.

Κουτί

Όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη, το Box είναι πολύ απλό στη χρήση. Όπως το SugarSync, το σύστημα είναι καθαρό και απλό. Ακόμα και οι αρχάριοι θα μπορούν να πλοηγούνται μεταξύ μεταφόρτωσης, λήψεων και κοινής χρήσης. Το Box διαθέτει επίσης λογισμικό που κατεβάζει απευθείας στον σκληρό δίσκο του καταναλωτή.

Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν αρχεία στην εφαρμογή για εύκολο, χωρίς ανησυχία συγχρονισμό. Όταν δοκιμάσαμε τον τοπικό χώρο για πρώτη φορά, υπήρχε κάποια δυσκολία κατά τη συγχρονισμό ενός φακέλου. Ωστόσο, πήγε πολύ πιο ομαλά μόλις καταλάβαμε πώς να επιλέξουμε επιλογές.

Οι εταιρικοί πελάτες, για τους οποίους σχεδιάστηκε το Box, θα έχουν επίσης πρόσβαση σε μια πύλη διαχειριστή. Αυτή η περιοχή διευκολύνει τη δημιουργία ομάδων εργασίας, την παρακολούθηση της δραστηριότητας και τον ορισμό δικαιωμάτων χρήστη. Είναι απλό και έτοιμο για χρήση απευθείας από τη ρύθμιση λογαριασμού.

Διαπιστώσαμε ότι οι περισσότεροι καταναλωτές ήταν ευχαριστημένοι με το προϊόν και το βρίσκουμε εύκολο στη χρήση παρά τις μικρές δυσκολίες που συναντήσαμε κατά τη χρήση του τοπικού λογισμικού για πρώτη φορά. Το Box κάνει αυτόν τον γύρο επειδή το λογισμικό είναι ευκολότερο στη χρήση συνολικά και το τοπικό λογισμικό δεν είναι τόσο συγκεχυμένο.

Γύρος: Σημείο ευκολίας χρήσης για το Box Business

Λογότυπο SugarSync
Λογότυπο Business Box

2

Αξιοπιστία

Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πληροφορίες που χρειάζονται θα είναι διαθέσιμες όταν συνδέονται στους λογαριασμούς τους. Στο παρελθόν, υπήρξαν ορισμένες εταιρείες που έχουν χάσει πληροφορίες για κανέναν άλλο λόγο εκτός από την αποτυχία στο σύστημα του παρόχου cloud. Είναι το SugarSync ή το Box πιο αξιόπιστο?

SugarSync

Πολλές υπηρεσίες cloud αμφισβητούνται για την αξιοπιστία τους και το SugarSync δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε αντίθεση με τις εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι πιο δύσκολο να μάθετε πόσο συχνά αυτές οι λειτουργίες δεν είναι προσβάσιμες λόγω συντήρησης ή άλλων ζητημάτων. 

Δυσκολευτήκαμε να βρούμε τρέχουσες βαθμολογίες χρόνου λειτουργίας. Παρατηρήσαμε ότι υπήρξαν ορισμένα αναφερόμενα ζητήματα τον Ιούνιο του 2014, αλλά δεν υπήρχαν άλλα παράπονα.

Δεν υπήρχαν παράπονα ως προς το ότι είναι αξιόπιστα με τη διατήρηση πληροφοριών μόλις αποθηκευτούν στους διακομιστές τους. Διαπιστώσαμε ότι όταν οι πληροφορίες ήταν διαθέσιμες, παρέμειναν εκεί, εκτός εάν αφαιρεθούν από τον χρήστη. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει έκδοση για να διατηρηθεί ένα αντίγραφο όλων των εγγράφων που βρίσκονται στον λογαριασμό.

Διατηρώντας τις τελευταίες πέντε αναθεωρήσεις, οι χρήστες μπορούν να ξεκουραστούν ευκολότερα, γνωρίζοντας ότι οι πληροφορίες τους θα είναι προσβάσιμες με ένα κλικ του ποντικιού.

Κουτί

Όπως αναφέρθηκε, η εύρεση αξιολογήσεων χρόνου λειτουργίας είναι δύσκολη για τους παρόχους αποθήκευσης cloud. Ωστόσο, το Box διαφημίζει την τιμή του στην αρχική σελίδα. Καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε ότι η εταιρεία διαθέτει 99,99% χρόνο λειτουργίας με 0,01% χρόνο διακοπής για την απαραίτητη συντήρηση, όπως η ασφάλεια ασφαλείας.


© Cloudwards.net

Το Uptime δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει μια υπηρεσία αξιόπιστη. Υπήρξαν καταγγελίες εναντίον εταιρειών όπως το Dropbox για απώλεια αρχείων. Το Box έχει μια αρκετά καλή φήμη για τη διατήρηση των αρχείων ασφαλών και ασφαλών από απώλεια.

Υπήρξε παράπονο το 2013 ότι ένας λογαριασμός «κυκλοφόρησε» με εταιρικό λογαριασμό, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πραγματική συσχέτιση. Τα αρχεία χάθηκαν για λίγο, αλλά η εταιρεία εργάστηκε σκληρά για να ανακτήσει τα δεδομένα. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας cloud διαβεβαίωσαν τους πελάτες ότι ήταν ένα εφάπαξ σφάλμα και ότι δεν υπήρχαν παρόμοια παράπονα πριν ή μετά.

Ο νικητής είναι Κουτί για το εκπληκτικό και αποδεδειγμένο χρόνο λειτουργίας τους και τη δέσμευσή τους για την αποκατάσταση χαμένων αρχείων.

Γύρος: Σημείο αξιοπιστίας για το Box Business

Λογότυπο SugarSync
Λογότυπο Business Box

3

Ταχύτητα

Οι ταχύτητες μεταφόρτωσης και λήψης είναι σημαντικές. Οι χρήστες δεν έχουν χρόνο να καθίσουν και να περιμένουν να λάβουν δεδομένα, ειδικά αν προσπαθούν να ανακτήσουν πληροφορίες. Αποφασίσαμε να δούμε ποιος το κάνει πιο γρήγορα: SugarSync ή Box.

SugarSync

Η ταχύτητα είναι μια σημαντική εκτίμηση για πολλούς καταναλωτές. Για το SugarSync, είναι ένας τομέας στον οποίο μπορεί να χαλάσουν λίγο. Διαπιστώσαμε ότι οι ταχύτητες τόσο για τη μεταφόρτωση όσο και για τη λήψη ενδέχεται να είναι λίγο αργές κατά καιρούς.


© SugarSync

Ενώ οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το μέγεθος του εύρους ζώνης που χρησιμοποιεί για αυτήν τη διαδικασία, ενδέχεται να μην είναι αρκετό, ειδικά κατά την αρχική μεταφορά. Χρειάζεται πάντα περισσότερο χρόνο για να γίνει η πρώτη αποθήκευση από ό, τι για τα επόμενα αντίγραφα ασφαλείας.

Αποφασίσαμε να δούμε τι είπαν άλλοι για την ταχύτητα του SugarSync και βρήκαμε πολλά παράπονα και ερωτήσεις στο φόρουμ βοήθειας. Οι πελάτες δεν ήταν ικανοποιημένοι με τις συνολικές χρεώσεις μεταφοράς που έχουν βιώσει. Ορισμένοι καταναλωτές αντιμετώπισαν καθυστερήσεις έως και μιας ώρας για να αποθηκεύσουν ένα αρχείο 100MB. Σε σύγκριση, το Box διαρκεί μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρώσει την ίδια εργασία.

Κουτί

Ο χρόνος είναι ουσιαστικής σημασίας για την αποστολή. Το Box έκανε εκπληκτικά καλά όταν δοκιμάστηκε σε αυτήν την περιοχή. Δεν υπήρχε αργή συμπεριφορά και τα αρχεία μεταφέρθηκαν εγκαίρως. Η χρήση της εφαρμογής επιτραπέζιου υπολογιστή διαρκεί περισσότερο από την υπηρεσία που βασίζεται στον Ιστό.


© Cloudwards.net

Τα σχόλια των καταναλωτών που βρήκαμε ήταν παρόμοια με τη δική μας εμπειρία. Οι περισσότεροι χρήστες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ανεβάζουν ή να κατεβάζουν πληροφορίες από και προς τους σκληρούς δίσκους τους. Δεν δοκιμάσαμε εάν υπήρχε τρόπος να αλλάξουμε τη χρήση του εύρους ζώνης όπως το SugarSync, καθώς δεν αισθανθήκαμε την ανάγκη να το κάνουμε.

Και πάλι, το Box κάνει αυτόν τον γύρο για την ικανότητά του να μεταφέρει αρχεία γρήγορα.

Γύρος: Σημείο ταχύτητας για Box Business

Λογότυπο SugarSync
Λογότυπο Business Box

4

Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά μπορούν να κάνουν ή να διαλύσουν μια εταιρεία. Μερικοί καταναλωτές θέλουν πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες, ενώ άλλοι δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ. Προκειμένου να βοηθήσουμε τους χρήστες να πάρουν την καλύτερη απόφαση, έχουμε υποβάλει το SugarSync σε έναν κορυφαίο ανταγωνιστή, το Box, για να δούμε ποιος έχει τις καλύτερες επιλογές.

SugarSync

Ένας τομέας στον οποίο το SugarSync ξεχωρίζει είναι τα χαρακτηριστικά. Αυτή η υπηρεσία δεν είναι απλώς μια λειτουργία γυμνού οστού και οι καταναλωτές απολαμβάνουν αυτό το γεγονός. Μερικές από τις δυνατότητές τους περιλαμβάνουν εκδόσεις αρχείων και ανάκτηση, καλές εφαρμογές για κινητά, οπουδήποτε και πρόσβαση. Διαθέτει επίσης μεταφορά και απόθεση, διαχείριση αρχείων, συγχρονισμό αρχείων σε πολλές συσκευές, κοινή χρήση αρχείων και αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Εκτός από τις δυνατότητες, η διεπαφή είναι απλή στη χρήση και υπάρχει περιορισμένο λογισμικό για λήψη σε τοπικούς σκληρούς δίσκους. Υπάρχουν εφαρμογές για κινητά για συσκευές Android και Apple, ωστόσο, δεν υπάρχουν εφαρμογές για τηλέφωνα Windows ή Blackberry.

Το SugarSync διαθέτει πολλά επίπεδα αποθηκευτικού χώρου. Αυτή η υπηρεσία δεν προσφέρει ελεύθερο χώρο. Προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών που θα επιτρέπει στους χρήστες να το δοκιμάσουν πριν δεσμευτούν σε ένα μηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να δώσετε έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμό PayPal κατά τη στιγμή της εγγραφής για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό.

Κουτί

Όπως και ο διαγωνισμός, το Box έχει πολλές δυνατότητες για να απολαμβάνουν οι χρήστες τους. Περιλαμβάνονται η δυνατότητα δημιουργίας ομάδων, η κοινή χρήση αρχείων, η επεξεργασία εγγράφων Google και αρχείων του Microsoft Office χωρίς έξοδο από την εφαρμογή ιστού και προσθήκη πολλών χρηστών. Πλαίσιο επίσης εφαρμογές για κινητές συσκευές, προγράμματα περιήγησης ιστού και επιτραπέζιους υπολογιστές, με κονσόλα διαχείρισης για εταιρικούς πελάτες, καθορισμένα δικαιώματα και ασφάλεια για χρήστες και συγχρονισμό αρχείων από την εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές.


© MedXT

Επιπλέον, το Box έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους επιχειρηματικούς καταναλωτές. Προκειμένου να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες, προσφέρουν εργαλεία συνεργασίας που όχι μόνο επιτρέπουν στους υπαλλήλους να συνεργάζονται σε ένα έργο, αλλά και να επιτρέπουν σε αυτούς τους ίδιους χρήστες να συνεργάζονται με τους πελάτες ή τους πελάτες τους, όπως απαιτείται. 

Οι εταιρικοί καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τις λειτουργίες ασφαλείας τους στις εφαρμογές cloud. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένους κανόνες για να περιορίσουν την πρόσβαση σε ευαίσθητα έγγραφα. Οι διαχειριστές μπορούν επίσης να περιορίσουν τις ρυθμίσεις χρήστη, όπως απαιτείται. 

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται ομάδες εργασίας και να αναπτύσσουν ενημερώσεις λογισμικού ταυτόχρονα. Οι διαχειριστές μπορούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα και να επισημαίνουν τυχόν ύποπτα συμβάντα από την κονσόλα. Το Box υποστηρίζει κινητές συσκευές Android και Apple, αλλά σε αντίθεση με το SugarSync, αυτή η υπηρεσία διαθέτει εφαρμογές για τηλέφωνα Windows και συσκευές Blackberry.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που προσφέρει το Box είναι 10 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για προσωπικούς χρήστες. Το SugarSync δεν προσφέρει επιλογές μη πληρωμής. Υπάρχουν πολλά σχέδια για να διαλέξετε, από ατομική χρήση έως πλήρη υποστήριξη της επιχείρησης. Box, λόγω της σειράς φιλικών προς τις επιχειρήσεις λειτουργιών, της υποστήριξης κινητών συσκευών και του δωρεάν χώρου αποθήκευσης – κερδίζει ξανά.

Γύρος: Χαρακτηριστικά Σημείο για Box Business

Λογότυπο SugarSync
Λογότυπο Business Box

5

Ασφάλεια

Η τοποθέτηση πληροφοριών σε μια εταιρεία cloud θα λειτουργεί μόνο εάν ο χρήστης γνωρίζει ότι τα δεδομένα του δεν υπόκεινται σε κοινή χρήση με οποιονδήποτε. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας πρέπει να είναι κορυφαία και να ισχύουν για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ποιος λοιπόν έχει την καλύτερη προστασία: SugarSync ή Box?

SugarSync

Η ασφάλεια είναι πιθανώς ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της SugarSync, χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση AES 256-bit για να διατηρήσουν τα δεδομένα ασφαλή. Επιπλέον, η υπηρεσία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL 3.3 Transport Layer Security (TLS) για την προστασία αρχείων κατά τη μεταφορά από και προς τους διακομιστές τους.

Δραστηριότητα δικτύου SugarSync 2.0 Beta

Η εταιρεία επισημαίνει ότι χρησιμοποιούν το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να διατηρήσουν τις πληροφορίες χρηστών ασφαλείς. Ωστόσο, όπως πολλές εταιρείες cloud, αυτό δεν επιτρέπει στους χρήστες να διατηρήσουν τον έλεγχο των κλειδιών κρυπτογράφησης, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ευκολότερη πρόσβαση τρίτων.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα για πελάτες σε επίπεδο επιχείρησης. Η Box ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στο εγγύς μέλλον.

Κουτί

Όπως και ο ανταγωνιστής τους, το Box χρησιμοποιεί ασφάλεια SSL και κρυπτογράφηση 256-AES για να διατηρεί τα έγγραφα ασφαλή καθώς βρίσκονται στους διακομιστές τους. Η εταιρεία φτάνει στο σημείο να κωδικοποιεί ονόματα αρχείων, καθιστώντας αδύνατη την ευρετηρίαση των δεδομένων από τις μηχανές αναζήτησης. Τα κέντρα δεδομένων παρακολουθούνται όλο το εικοσιτετράωρο με συνεχείς ελέγχους για να διατηρούνται ασφαλείς οι φυσικοί δίσκοι.

SugarSync vs Box
© Κουτί

Οι καταναλωτές διατηρούν τον έλεγχο του ποιος βλέπει τι ακόμα και όταν τα αρχεία μοιράζονται μεταξύ ομάδων ατόμων. Οι διαχειριστές μπορούν να ασφαλίσουν τα αρχεία σε “μόνο για ανάγνωση”, εάν είναι επιθυμητό, ​​γεγονός που θα αποτρέψει τη λήψη του αρχείου. Σύντομα, οι πελάτες σε επίπεδο επιχείρησης θα έχουν την επιλογή να διατηρούν κλειδιά κρυπτογράφησης, τα οποία θα προσθέσουν ένα επίπεδο ασφάλειας που δεν φαίνεται στον ανταγωνισμό.

Πρόσθετες πιστοποιήσεις που κατέχει η Box περιλαμβάνουν το Safe Harbor και το SAS70 Type II. Το Box κερδίζει για τους περιορισμούς και την ικανότητα των εταιρικών πελατών να κρατούν κλειδιά κρυπτογράφησης.

Γύρος: Σημείο ασφαλείας για το Box Business

Λογότυπο SugarSync
Λογότυπο Business Box

6

συμπέρασμα

Ενώ η Box σκόνταψε πριν από λίγα χρόνια συμπεριλαμβάνοντας κατά λάθος έναν λογαριασμό με πληροφορίες τρίτου μέρους, τίποτα τέτοιο δεν έχει αναφερθεί από τότε και η εταιρεία ανέκτησε τις πληροφορίες για τον χρήστη. Πήγαν πάνω και πέρα ​​για να βοηθήσουν τον πελάτη τους.

Παρόλο που συνήθως δεν συγκρίνουμε την εξυπηρέτηση πελατών μεταξύ εταιρειών σε διαγωνισμό head-to-head, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν πολλές καταγγελίες σχετικά με το τμήμα σχέσεων πελατών της SugarSync, που μας οδήγησαν να κλίνουμε προς την Box ακόμη και σε αυτόν τον χώρο.

Μερικοί καταναλωτές μπορεί να μην έχουν τα προβλήματα ταχύτητας που κάναμε με το SugarSync και μπορεί να προτιμούν να χρησιμοποιούν τις δυνατότητές τους, βρίσκοντας το Box να είναι πολύ βαρύ. Οι επιλογές του Box σχεδιάστηκαν για χρήση από πελάτες σε επίπεδο επιχείρησης. Ωστόσο, η Box προσφέρει μια προσωπική λύση αποθήκευσης για όσους ενδιαφέρονται που εξακολουθούν να έχουν πολλές, αλλά όχι όλες, τις δυνατότητες πλήρους γκάμας.

Η επιλογή της καλύτερης εταιρείας cloud είναι ένα σημαντικό βήμα για κάθε καταναλωτή ή εταιρεία. Υπάρχουν ορισμένοι τομείς που οι χρήστες θα σταθμίσουν σε σχέση με άλλους. Ωστόσο, θεωρήσαμε ότι το Box ξεπέρασε το SugarSync σε κάθε περιοχή.

Νικητής: Κουτί

Έκδοση ήχου

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me