Τα καλύτερα Netflix Hacks: Πώς να κάνετε ένα καλύτερο πράγμα καλύτερο

Το Netflix, που κυκλοφόρησε το 1997, είναι ένα από τα μεγαλύτερα βίντεο συνεχούς ροής υπηρεσιών με 125 εκατομμύρια συνδρομητές. Με το να γίνετε συνδρομητής, έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών, καθώς και πρόσβαση στο αρχικό περιεχόμενο του Netflix, όπως οι εκπομπές House of Cards και Stranger Things.


Μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο χρησιμοποιώντας έναν προσωπικό υπολογιστή, μια έξυπνη τηλεόραση ή ακόμα και ένα tablet. Ενώ το Netflix προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη, μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω αυτήν την εμπειρία που ταιριάζει στις ανάγκες σας και σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε τις καλύτερες παραβιάσεις του Netflix για να κάνετε ακριβώς αυτό.

Εάν πρέπει να περάσετε από το γεωγραφικό του μπλοκ και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας, διαβάστε το καλύτερο VPN για το Netflix πριν από αυτό.

Εύρεση των καλύτερων εκπομπών στο Netflix

Έχετε περάσει δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο Netflix χωρίς να μπορέσετε να αποφασίσετε, πιθανώς με άλλους ανθρώπους να το περιπλέκουν περισσότερο; Μπορείτε να πάρετε την επιλογή από τα χέρια σας χρησιμοποιώντας το Netflix Roulette. Μπορεί να πάρει μερικές παραμέτρους – σκορ IMDb, είδος και τύπος εκπομπής – ώστε να μην καταλήξετε με κάτι που θα παρακολουθούσατε μόνο αν σας έδειχνε όπλο.

Εάν θέλετε να αποφύγετε απλές κατηγορίες όπως “δράση” ή “κωμωδία” ή δεν θέλετε να βλέπετε ταινίες που δεν χωράνε σε αυτές τις κατηγορίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους μυστικούς κωδικούς του Netflix. Αυτοί οι κωδικοί δείχνουν μια ομάδα κατηγοριών που αναλύουν τα είδη πολύ καλύτερα και μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε το παρεχόμενο αναγνωριστικό στο τέλος της διεύθυνσης URL του Netflix και voilà. Σημειώστε ότι οι κωδικοί δεν λειτουργούν παντού. ανάλογα με την τοποθεσία σας, ενδέχεται να έχετε πρόσβαση μόνο σε ορισμένα από τα είδη.

Θέλετε μια πρόταση χωρίς να ενοχλείτε τις ενοχλητικές βαθμολογίες; Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επισκεφθείτε τη χώρα των θαυμάτων του Διαδικτύου, reddit. Πιο συγκεκριμένα, το subreddit / r / NetflixBestOf, όπου μια αφοσιωμένη κοινότητα θαυμαστών τηλεόρασης και ταινιών θα σας προτείνει καλούς τίτλους που έχουν ανακαλύψει.

Netflix Enhancer Σουίτα

Το σύστημα αστεριών του Netflix δεν είναι ο πιο αξιόπιστος δείκτης ποιότητας και η περιγραφή μπορεί να μπερδεύσει περαιτέρω το νερό. Εισαγάγετε τη σουίτα Netflix Enhancer, με την οποία λαμβάνετε πολλά πρόσθετα σε ένα τακτοποιημένο πακέτο. Θα μπορείτε να δείτε βαθμολογίες από Metacritic, IMDb και Rotten Tomatoes. Η σουίτα προσθέτει επίσης την επιλογή προβολής ρυμουλκουμένων.

Γενικά Netflix Hacks

Εκτός από την εύρεση εκπομπών, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας στο Netflix. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά.

Βελτιστοποιήστε τη ροή Netflix

Όλοι έχουμε δει αυτό το buffer και είναι πάντα στη χειρότερη στιγμή – ενώ παρακολουθούμε μια παράσταση, κατά προτίμηση πριν από μια μεγάλη στιγμή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κρυφό διαχειριστή ροής Netflix κατά την αναπαραγωγή ενός τίτλου κρατώντας πατημένο Shift + Alt (Shift + Opt for Mac) και αριστερό κλικ και σας δίνει διορθώσεις στην προσωρινή μνήμη και άλλες επιλογές ροής.

Εάν χρησιμοποιείτε το Chrome, πατήστε CTRL + Shift + Alt / Opt + S για πρόσβαση σε αυτό το μενού. Λάβετε υπόψη ότι ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε λίγο την ποιότητα της εικόνας για να πάρετε πιο γρήγορο ρυθμό.

Από την άλλη πλευρά, εάν η σύνδεσή σας είναι σταθερή, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε για HD, ειδικά εάν το πληρώνετε. Πολλοί χρήστες παραλείπουν να ελέγξουν τις ρυθμίσεις ροής τους, αλλά μπορείτε να το κάνετε στο Netflix.com/HdToggle για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε HD. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε WiFi, ωστόσο, δεδομένου ότι τα δεδομένα HD απαγορεύουν το αύριο.

Λήψη εκπομπών στο Netflix

Ναι, το Netflix σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη των αγαπημένων σας εκπομπών χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Netflix. Αυτό είναι βολικό εάν σκοπεύετε να βγείτε εκτός της κάλυψης WiFi ή είστε σε αεροπλάνο. Μπορείτε ακόμη και να αποθηκεύσετε εκπομπές στην κάρτα SD σας. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε συσκευές που χρησιμοποιούν Android 4.4.2 και μεταγενέστερες εκδόσεις, καθώς και iOS 9.0 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Παρακολουθήστε με φίλους

Εάν ο καλύτερος φίλος σας ή κάποιος σημαντικός άλλος δεν μπορεί να καθίσει και να παρακολουθήσει παραστάσεις δίπλα σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Rabbit. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το FaceTime ή το Skype. Σε αντίθεση με αυτές τις υπηρεσίες, με το Rabbit μπορείτε να ξεκινήσετε ένα παράθυρο που μοιράζεται διαδικτυακή εμπειρία – όπως ροή τηλεοπτικών εκπομπών ή ταινιών – με όλα τα μέλη συνομιλίας και όποιος είναι μέλος μπορεί να ελέγξει το παράθυρο.


© Bloggeek.me

Kick Out Moochers

Όσοι έχουν έναν πρώην ή μια εκτεταμένη ομάδα φίλων που εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένοι στον λογαριασμό τους μπορούν να τους αποσυνδέσουν γρήγορα από απόσταση. Μεταβείτε στο “ο λογαριασμός μου”, επιλέξτε “αποσύνδεση από όλες τις συσκευές” και τελειώσατε, όχι πια. Φυσικά, θα πρέπει επίσης να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Ρυθμίστε τη Λίστα Netflix

Το ενσωματωμένο μάρκετινγκ του Netflix εστιάζει στο να σας κάνει να παρακολουθείτε πρωτότυπα του Netflix, οπότε αν προσθέσετε αυτές τις εκπομπές στη λίστα παρακολούθησής σας, εμφανίζονται πρώτα. Ολη την ώρα. Τι γίνεται αν θα μπορούσατε να το αποφύγετε και να αναφέρετε τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές σας με τη σειρά που τα έχετε προσθέσει; Μπορείτε, όταν αλλάζετε μια απλή ρύθμιση. Καταργήστε την επιλογή “Προτείνεται το Netflix”, ελέγξτε τη “μη αυτόματη παραγγελία” και έχετε τη νέα παραγγελία λίστας παρακολούθησης.

Διαγραφή από το Ιστορικό

Ίσως δεν θέλετε να σας υπενθυμίζεται αυτή η φοβερή παράσταση που έχετε παρακολουθήσει ή κάποιος να ξέρει ότι έχετε υποκύψει σε τυροκομικές ρομαντικές κωμωδίες; Ήμασταν όλοι εκεί. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ιστορικό προβολής σας μεταβαίνοντας στη δραστηριότητα προβολής και κάνοντας κλικ στο “X” για εκπομπές που θέλετε να διαγράψετε. μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε μια ολόκληρη σειρά με ένα δεύτερο κλικ.

Μάθετε τις συντομεύσεις σας

Μάθετε τις ακόλουθες συντομεύσεις υπολογιστή για να κάνετε την καθημερινή σας παρακολούθηση πιο απολαυστική:

Επάνω βέλος θα αυξήσει τον όγκο? Κάτω βελάκι θα μειώσει την ένταση

Σελίδα προς τα πάνω θα παίξω; Σελίδα προς τα κάτω θα σταματήσει

φά θα σας μεταφέρει σε πλήρη οθόνη. ESC θα σε βγάλει από αυτό

Shift + Δεξί βέλος θα προχωρήσει γρήγορα. Shift + αριστερό βέλος θα γυρίσει πίσω

Δοκιμάστε νέες δυνατότητες Netflix

Το Netflix προσθέτει συνεχώς νέες δυνατότητες και αν θέλετε να τα ελέγξετε πριν από οποιονδήποτε άλλο, μπορείτε. Μεταβείτε στο “μενού λογαριασμού” και αλλάξτε τη “δοκιμαστική συμμετοχή” σε “ενεργοποίηση”. Οι περισσότερες είναι λεπτές διαφορές, αλλά όλα θα βελτιώσουν την εμπειρία προβολής, οπότε είναι καλή ιδέα να λάβετε μέρος.

Προσαρμογή υπότιτλων

Εάν είστε λάτρης της ξένης ταινίας και βασίζεστε σε μεγάλο βαθμό στους υπότιτλους, το ξέρατε ότι μπορείτε να τα τροποποιήσετε; Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα, τη γραμματοσειρά, το μέγεθος και άλλα. το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στην ενότητα “ο λογαριασμός σας”, να επιλέξετε “το προφίλ σας” και στη συνέχεια να επιλέξετε “εμφάνιση υποτίτλων”. Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε τους υπότιτλους σας ώστε να ταιριάζουν με την ταινία που παρακολουθείτε.

Ζητήστε εκπομπές Netflix

Ίσως θελήσετε να παρακολουθήσετε μια συγκεκριμένη εκπομπή μόνο για να μάθετε ότι δεν είναι στο Netflix. Κρατήστε το πηγούνι σας ψηλά, γιατί δεν έχουν χαθεί όλα – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα για να υποβάλετε έως και τρεις προτάσεις απευθείας στο Netflix. Αυτό δεν είναι πολύ αν λείπουν πολλές εκπομπές, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να ζητάτε όσες φορές θέλετε και θα ειδοποιηθείτε εάν προστεθεί η εκπομπή σας.

Τελικές σκέψεις

Και αυτό είναι για το οπλοστάσιο των αμυχών μας. εάν έχετε οποιεσδήποτε ιδέες ή προτάσεις, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Εάν δεν είστε πολύ σίγουροι για το Netflix, προτείνουμε και τον οδηγό Kodi.

Εάν έχετε ποτέ πρόβλημα με την ανίχνευση VPN, ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix. Διασκεδάστε και απολαύστε τα νέα σας hacks. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map