Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix στις ΗΠΑ στο Μεξικό (ή οπουδήποτε αλλού)

Υπηρεσίες ροής όπως το Netflix καλύπτουν τον κόσμο, αλλά το περιεχόμενό τους δεν είναι το ίδιο για όλους. Αν σκοπεύετε να ζήσετε το κυνικό rollercoaster του House ή να γελάσετε με το Πάρκο και την Ψυχαγωγία στο Μεξικό, θα έχετε μια δυσάρεστη έκπληξη. Για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας εκπομπή ενώ ξεκουράζεστε στο άνετο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας στο ηλιόλουστο Acapulco με τεκίλα στο χέρι, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να παρακολουθείτε το Netflix των ΗΠΑ στο Μεξικό.


Το θέμα είναι ότι οι αγαπημένες σας εκπομπές που είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ δεν θα εμφανιστούν καν. Αυτό συμβαίνει λόγω του geoblocking. Το Netflix κλειδώνει περιεχόμενο ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε, που σημαίνει ότι δεν θα έχετε πρόσβαση σε όλα όσα μπορεί να εξυπηρετήσει η πλατφόρμα ροής.

Εκεί μπαίνει ένα VPN. Αν θέλετε να συνεχίσετε το binge σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο καλύτερο άρθρο μας για το Netflix. Διαφορετικά, διαβάστε για να βεβαιωθείτε ότι το Netflix δεν μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές των διακοπών σας με την απαγόρευση VPN.

Τι είναι το VPN?

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι ένα δίκτυο που δεν επιτρέπει σε κανέναν να γνωρίζει ποιος είστε ή πού βρίσκεστε. Ουσιαστικά, έχετε πρόσβαση σε ένα απομακρυσμένο δίκτυο σαν να ήσασταν εκεί φυσικά (σε αυτήν την περίπτωση, σε άλλη χώρα) κάθε φορά που συνδέεστε.

Σκεφτείτε το ως ένα τοπικό δίκτυο που επικαλύπτεται πάνω από το παγκόσμιο δίκτυο (το Διαδίκτυο). Η τεχνολογία αναπτύχθηκε αρχικά για να επιτρέψει στους απομακρυσμένους χρήστες να αποκτήσουν με ασφάλεια πρόσβαση σε εταιρικές εφαρμογές και πόρους.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN, δημιουργείτε μια ασφαλή σήραγγα μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή VPN. Θα έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο αποκλειστικά μέσω αυτής της σήραγγας. Ένα (ή περισσότερα) επίπεδα κρυπτογράφησης το προστατεύει, οπότε κανείς δεν μπορεί να δει τι κάνετε, συμπεριλαμβανομένου του παρόχου VPN στις περισσότερες περιπτώσεις, καθώς πολλοί δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής της επισκεψιμότητάς σας.

Κανείς δεν μπορεί να πει από πού προέρχεστε, συμπεριλαμβανομένου του ISP και του Netflix. Επιπλέον, αυτοί οι πάροχοι δεν θα μπορούν να πουν ότι είστε συνδεδεμένοι με το δίκτυο VPN πρώτα, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε τα γεωγραφικά μπλοκ ενώ παραμένετε ιδιωτικοί και ασφαλείς.

Δεδομένου ότι αφορά το Netflix, ένα VPN λειτουργεί αποκλειστικά ως παράκαμψη geoblock, αλλά σας προστατεύει επίσης από τυχόν κυβερνητικά προγράμματα κατασκοπείας ή αμφισβητήσιμες διαδικτυακές λήψεις (διαβάστε το καλύτερο VPN για torrenting για αυτό).

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μηχανική ενός VPN, ρίξτε μια ματιά σε βάθος μας τι είναι ένα άρθρο VPN.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix στις ΗΠΑ στο Μεξικό

Στην κορυφή της λίστας των καλύτερων παρόχων VPN είναι το ExpressVPN. Άλλες υπηρεσίες έρχονται κοντά, αλλά ποτέ δεν είναι κορυφαίες. Έχει τα μειονεκτήματά του, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης τιμής και εναλλαγής διακομιστών clunky, αλλά είναι εύκολο να παραβλεφθούν, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο φέρνει στο τραπέζι.

Το ExpressVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit, η οποία θα διαρκέσει 50 υπερυπολογιστές ένα δισεκατομμύριο χρόνια. Μπορείτε ακόμη και να ενεργοποιήσετε την ασφάλεια 4096-bit για να βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να εντοπίσετε όταν παρακάμψετε το Μεγάλο Τείχος προστασίας. Έχουμε χρησιμοποιήσει δοκιμές διαρροής DNS, webRTC και IP τρίτων για να επαληθεύσουμε ότι το ExpressVPN είναι ασφαλές στη χρήση.

Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής της χρήσης σας, οπότε δεν μπορεί να δείξει τι έχετε κάνει σε οποιονδήποτε οργανισμό που μπορεί να σας ζητήσει.

Πολλές υπηρεσίες το αφήνουν εκτός λειτουργίας, αλλά το ExpressVPN διαθέτει killswitch, το οποίο καταστρέφει τη σύνδεσή σας όταν ο διακομιστής VPN σταματά να λειτουργεί για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για torrenters και άτομα που θέλουν να αποφύγουν το βλέμμα του καθεστώτος (διαβάστε το καλύτερο VPN μας για την Κίνα, αν αυτό σας ενδιαφέρει).

Η υπηρεσία προσφέρει ένα άλλο σπάνιο χαρακτηριστικό, split tunneling, που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια προγράμματα και εφαρμογές χρησιμοποιούν το VPN και ποια αποφεύγουν.

Το ExpressVPN είναι εύκολο στη χρήση, επομένως θα το χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα του πώς να παρακολουθήσουμε το Netflix των ΗΠΑ εκτός της ηπείρου 48. Μόλις κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το ExpressVPN, η ρύθμισή του είναι απλή.

 • Πατήστε το κουμπί “επιλογή τοποθεσίας”. Θα δείτε μια λίστα διακομιστών από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε.

 • Κάντε κλικ στο “Ηνωμένες Πολιτείες” και επιλέξτε τον διακομιστή που βρίσκεται πιο κοντά σας.
 • Πατήστε το μεγάλο κουμπί “power” στο κύριο παράθυρο

 • Περιμένετε να συνδεθεί

Εκεί το έχεις. Είναι τόσο εύκολο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, φροντίστε να διαβάσετε την κριτική μας ExpressVPN.

Τα VPN κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας και στέλνουν το σήμα σας σε απομακρυσμένη τοποθεσία. Δυστυχώς, αυτό οδηγεί σε πιο αργή σύνδεση. Το ExpressVPN δεν βλέπει ένα τεράστιο χτύπημα (περίπου 10 τοις εκατό περίπου) καθώς η υπηρεσία έχει πάνω από 2.000 διακομιστές που εκτείνονται στον κόσμο. Είστε υποχρεωμένοι να βρείτε ένα που είναι κοντά σας. Στην πραγματικότητα, το ExpressVPN είναι το ταχύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει.

Το Netflix ενδέχεται να αποκλείει ορισμένους από αυτούς τους διακομιστές, οπότε αν το VPN δεν λειτουργεί για εσάς, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό διακομιστή. Ακόμα και τα καλύτερα VPN αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη μετάβαση σε αυτά τα μπλοκ, οπότε θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο μεταβαίνοντας από διακομιστή σε διακομιστή έως ότου βρείτε το σωστό.

Το μόνο μειονέκτημα του ExpressVPN είναι η τιμή. Υπάρχουν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις, αλλά δεν προτείνουμε τις περισσότερες. Ορισμένοι ενδέχεται να μην κρυπτογραφήσουν την επισκεψιμότητά σας ή, εάν το κάνουν, πουλάνε τα δεδομένα σας σε εμπόρους. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτές στο καλύτερο δωρεάν άρθρο μας VPN. Διαφορετικά, διαβάστε για να δείτε ποιες άλλες υπηρεσίες VPN προτείνουμε.

Προτεινόμενα VPN για παρακολούθηση Netflix από το Μεξικό

Αν ψάχνετε για περισσότερους παρόχους VPN, υπάρχουν πολλά να διαλέξετε. Δεν είναι όλα κατάλληλα για Netflix ή streaming, αλλά μερικά το διευκολύνουν από άλλα. Θέλουμε η υπηρεσία να μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ διακομιστών εύκολα με ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών και γρήγορες ταχύτητες εκκίνησης.

Εκτός από το εξαιρετικό ExpressVPN, υπάρχει το NordVPN. Διαθέτει πλήθος διακομιστών που βρίσκονται στις Η.Π.Α., οι οποίοι θα παραχωρήσουν πρόσβαση στο Netflix. Διαθέτει μια τεράστια λίστα 4.514 διακομιστών σε 62 χώρες, οπότε είναι πιθανό να βρείτε έναν γρήγορο διακομιστή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή από αυτό που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση NordVPN, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Το VyprVPN είναι επίσης μια καλή επιλογή αφού διαθέτει μεγάλο αριθμό διακομιστών σε περισσότερες από 70 χώρες, 10 από τους οποίους βρίσκονται στις πολιτείες. Εάν χρησιμοποιείτε την premium υπηρεσία της, θα έχετε έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις, ισχυρή ασφάλεια, αξιοπρεπείς ταχύτητες και εξαιρετική τιμή. Η διεπαφή του είναι επίσης εύχρηστη και διατίθεται σε Windows, Mac, iOS και Android. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική VyprVPN για να μάθετε περισσότερα.

Το CyberGhost σας μεταφέρει εύκολα στο Netflix των Η.Π.Α. Αυτό που το καθιστά εύκολο είναι τα ειδικά «προφίλ» που διαθέτει, ένα από τα οποία είναι ρυθμισμένο για ροή. Χρησιμοποιώντας το, θα πρέπει να μπορείτε να παίζετε ό, τι θέλετε, όπου θέλετε. Η υπηρεσία έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα: ταχύτητα. Μόλις διασχίσετε οποιαδήποτε σοβαρή απόσταση, δεν έχετε καμία εγγύηση ταχύτητας, κάτι που μπορεί να σημαίνει πονοκεφάλους όταν βγείτε πολύ μακριά από τις ΗΠΑ.

Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τελικές σκέψεις

Το Netflix επεκτείνει πάντα τη συλλογή των τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και πρωτότυπου προγραμματισμού. Το Netflix των Η.Π.Α. έχει την κρέμα της καλλιέργειας και, για να το παρακολουθήσετε από άλλη χώρα, θα πρέπει να παρακάμψετε το γεωγραφικό μπλοκ. Φροντίστε να ελέγξετε το καλύτερο VPN για ροή, εάν χρειάζεστε μερικές ακόμη επιλογές.

Εκτός του Netflix, η χρήση VPN είναι η καλύτερη πρακτική κατά την πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ο ISP και οι κυβερνητικοί οργανισμοί σας δεν θα μπορούν να σας κατασκοπεύουν και, εάν ζείτε σε χώρες που λογοκρίνουν το Διαδίκτυο, θα μπορείτε να παρακάμψετε τους καπνούς και τους καθρέφτες για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πραγματικό περιεχόμενο.

Έχετε δοκιμάσει να παρακολουθήσετε το Netflix των ΗΠΑ στο Μεξικό; Ενημερώστε μας πώς πήγε στα παρακάτω σχόλια.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map