Πώς να παρακολουθήσετε το NBA online

Οι φίλαθλοι του μπάσκετ καλύπτονται καλά στο Διαδίκτυο: υπάρχουν ένας εκπληκτικός αριθμός τρόπων με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι, παρά μόνο μια οθόνη και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Όντας οπαδοί του παιχνιδιού οι ίδιοι, το Cloudwards.net έχει συγκεντρώσει μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε το NBA στο διαδίκτυο.


Πρώτα θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε το NBA είτε από τις Η.Π.Α. είτε από το εξωτερικό, προτού προχωρήσουμε σε μερικούς ακόμη… μη συμβατικούς… τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποθηκεύσετε τη συζήτηση για το watercooler. Αυτές οι τελευταίες λεωφόροι θα σας οδηγήσουν σε πειρατικά νερά, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το torrent καθώς και την επιλογή των καλύτερων παρόχων VPN πριν το κάνετε.

NBA.com


© LogoDesignLove

Ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθήσετε το NBA είναι να περάσετε από την αρχική σελίδα του οργανισμού, όπως το μαντέψατε, NBA.com. Μπορείτε να παρακολουθήσετε παιχνίδια είτε ζωντανά όσο συμβαίνουν ή οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν, εξαρτάται από εσάς. Δεν υπάρχει διαθέσιμο αρχείο όσο μπορούμε να δούμε, οπότε λάβετε υπόψη ότι μόνο τα παιχνίδια της σεζόν που έχετε εγγραφεί μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Οι συνδρομές διατίθενται σε τρεις γεύσεις: υπάρχει το «πέρασμα πρωταθλήματος», το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε κάθε παιχνίδι της σεζόν για 75 $ ετησίως, το πακέτο «επιλογή ομάδας» αν θέλετε απλώς να παρακολουθήσετε την ομάδα σας να κερδίζει ή να χάνει για $ 45 και το « πακέτο επιλογής παιχνιδιού που σας επιτρέπει να επιλέξετε οκτώ παιχνίδια το μήνα με 35 $. Όλες οι συνδρομές είναι διαθέσιμες οπουδήποτε στον κόσμο, αν και υπάρχουν ορισμένες περιφερειακές διακοπές.

Εναλλακτικά καλωδίων

Συνολικά, και οι τρεις συνδρομές έχουν τα πλεονεκτήματά τους, φυσικά, αλλά θα μπορούσε να είναι ότι ο συνδυασμός των παιχνιδιών NBA με την κανονική συνδρομή στην τηλεόρασή σας θα ήταν καλύτερη συμφωνία για εσάς. Θα δώσουμε μια γρήγορη επισκόπηση εδώ για τους κόπτες καλωδίων – άτομα που δεν χρησιμοποιούν καλώδιο – καθώς η επισκόπηση κάθε συνδρομής καλωδίου στις Η.Π.Α..

Ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους αυτή τη στιγμή είναι το DirecTV, για το οποίο πιθανότατα έχετε ήδη ακούσει, καθώς πιθανότατα τα φυλλάδια του έρχονται στο γραμματοκιβώτιό σας σαν χιόνι σε μια χιονοθύελλα. Πρέπει να ειπωθεί ότι για άτομα που θέλουν να αποκτήσουν πάρα πολλά κανάλια, το DirecTV είναι αρκετά καλή. το φθηνότερο πακέτο που περιλαμβάνει ESPN και TNT (και επομένως το NBA) ξεκινά από 35 $.

Αν όμως το μόνο που ψάχνετε είναι μπάσκετ, ή θέλετε απλώς να πληρώσετε από μήνα σε μήνα, το SlingTV είναι πιθανώς ένα καλύτερο στοίχημα. Θα σας επιστρέψει 25 $ φθηνότερα και περιλαμβάνει τόσο ESPN όσο και TNT, με λιγότερο χνούδι που σας προσφέρει ένα παρόμοιο σχέδιο με το DirecTV.

Πώς να παρακολουθήσετε το NBA δωρεάν


© epSos.de

Τώρα, με τα καλά παπούτσια που καλύπτονται, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε το NBA, μόνο αυτή τη φορά χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα. Λοιπόν, αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια: θα πρέπει να ξοδέψετε μερικά δολάρια σε ένα VPN, καθώς όλες οι παρακάτω μέθοδοι είναι παράνομες και θα πρέπει να καλύψετε τα ίχνη σας.

Παρόλο που οι πιθανότητες να πιάσουν – ή, στην περίπτωση ροής, κάποιος που είναι πραγματικά καταραμένος – είναι ελάχιστες, είναι πάντα καλύτερο να προστατευόμαστε και να διαβάζουμε τις κριτικές VPN πριν προχωρήσουμε περαιτέρω. Επίσης, το Cloudwards.net δεν φέρει καμία ευθύνη για ανισορροπημένο κάρμα ή περίεργες ερωτήσεις από τον Άγιο Πέτρο.

Ιστότοποι ροής

Μια γρήγορη διαβούλευση με το μεγάλο μαντείο (google, εννοούμε google) βήχει αρκετές ροές NBA. Η δοκιμή μερικών διαφορετικών είχε μικτά αποτελέσματα – οι ιστότοποι συνεχούς ροής είναι συχνότερα από ό, τι όχι παγίδες από λάτρεις του κακόβουλου λογισμικού και άλλους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο – αλλά οι δύο καλύτερες με τις οποίες βρήκαμε ήταν το nba-stream.com και το VIPBox. Καθώς προτιμούμε τις μεθόδους που περιγράφονται παρακάτω, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε για τα δύο, αλλά και τα δύο φαίνονται πάνω και αξιόπιστα.

Παρακολουθώντας το NBA με τον Kodi

Όπως ίσως γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε, το Cloudwards.net είναι οπαδός του Kodi και η ευελιξία και η ευελιξία του (εάν δεν είστε ακόμα ένας από τους μετατροπείς, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τον οδηγό Kodi). Αν και τα καλύτερα αποθετήρια Kodi είναι λίγο δύσκολο να εντοπιστούν, υπάρχουν πολλές επιλογές για τους οπαδούς του NBA.

Τα περισσότερα από τα πρόσθετα που αναφέρονται στα καλύτερα πρόσθετα του Kodi για αθλήματα πρέπει να κάνουν το τέχνασμα, αλλά πρόκειται να κάνουμε ειδική αναφορά για το SportsDevil και το Bennu, τα οποία διαθέτουν αθλητικό περιεχόμενο από όλο το Διαδίκτυο, τακτοποιημένο για τη δική σας ευχαρίστηση. Περιλαμβάνονται τα TNT και ESPN, επομένως σχεδόν εγγυημένη κάποια σοβαρή δράση NBA.

Άλλες επιλογές NBA μέσω Kodi είναι το NBA on Demand (μέσω του Covenant repo) και το NBA Full Games, το οποίο βρίσκεται μέσω του Fusion. Και οι δύο είναι εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις που θα σας καθοδηγήσουν κατευθείαν σε αυτό που ψάχνετε.

Torrenting NBA Games

Παρόλο που οι ιστότοποι torrent είναι νεφελώδεις στην καλύτερη περίπτωση, υπάρχουν αρκετοί που είναι αφιερωμένοι στην ανάρτηση των αναπαραγωγών NBA. Προφανώς δεν είναι ζωντανά, αλλά, είναι ελεύθερα, σωστά; Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους κοινούς εναλλακτικούς ιστότοπους torrent δεν διαθέτουν αθλητικά παιχνίδια, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικούς, όπως αυτοί που αναφέρονται σε αυτό το νήμα reddit.

Μια άλλη επιλογή λίγο πολύ στην ίδια θέση είναι να περάσετε από μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους torrent cloud (κάποια παιχνίδια θα εμφανιστούν εκεί, αν και χτυπά και χάνουν), ή μέσω του Usenet. Υπάρχουν πολύ λίγα στο Διαδίκτυο που δεν μπορούν να βρεθούν με κάποιον τρόπο σε αυτό το πρωτότυπο Διαδίκτυο, το μειονέκτημα φυσικά είναι ότι είναι, ξέρετε, Usenet.

συμπέρασμα

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η επιλογή τρόπων για να παρακολουθήσετε το NBA στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να πιάσετε την εβδομαδιαία (ημερήσια;) δόση στεφανιαίου πυρετού σας χωρίς υπερβολική φασαρία ή χρήματα. Παρόλο που φυσικά προτιμάτε να πηγαίνετε στη νόμιμη διαδρομή – τα αστέρια του μπάσκετ πρέπει επίσης να τρώνε – αν είστε εκτός τσέπης ή σε μια χώρα εάν η νομική διαδρομή είναι αδύνατη, έχετε κάποιες επιλογές ανοιχτές, ακόμα.

Έχετε έναν τρόπο να παρακολουθήσετε το παιχνίδι που κατά κάποιο τρόπο χάσαμε; Έχετε κάποιες τροποποιήσεις που νομίζετε ότι πρέπει να γνωρίζουμε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε και διασκεδάστε παρακολουθώντας το παιχνίδι.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map