monday.com εναντίον Wrike: Two Big Names Battle το 2020

Έχουμε έναν μεγάλο διαγωνισμό στα χέρια μας με δύο από τα αγαπημένα μας εργαλεία διαχείρισης έργων όλων των εποχών να έρχονται αντιμέτωπα μεταξύ τους σε μια μάχη μεταξύ τους. Δεν έχουμε ιδέα ποιος θα βγει στην κορυφή, αλλά θα ήταν διασκεδαστικό να ανακαλύψουμε. Πάρτε τη θέση σας για το monday.com εναντίον Wrike.


Το monday.com, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική monday.com, υπερέχει όσον αφορά τη χρηστικότητα, καθώς και σε κάθε άλλο τομέα. Το Wrike είναι ισχυρό στις δυνατότητες και την ασφάλεια και ένα εξαιρετικό εργαλείο για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη διαχείριση έργων. Διαβάστε την κριτική μας στο Wrike για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το monday.com έφτασε στην κορυφή του πιο πρόσφατου καλύτερου άρθρου λογισμικού διαχείρισης έργων, χτυπώντας τον πρώην πρωταθλητή Wrike από το θρόνο. Το Wrike τα πήγε καλά στα άρθρα μας head-to-head, όπως το Wrike εναντίον της Asana, οπότε ίσως να κάνει μια έκπληξη επιστροφή.

Δημιουργία αγώνα: monday.com εναντίον Wrike

Όπως συνήθως με τους head-to-head μας, θα συγκρίνουμε τους μαχητές σε τέσσερις γύρους που εστιάζονται σε βασικούς τομείς. Το καλύτερο σε κάθε γύρο παίρνει ένα σημείο. Όποια πλατφόρμα έχει τους περισσότερους πόντους στο τέλος κερδίζει. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα επιλέξουμε έναν νικητή με βάση τον οποίο κέρδισε τους γύρους του με τα μεγαλύτερα περιθώρια.

Αρχικά, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες και θα συγκρίνουμε τι μπορούν να κάνουν οι πλατφόρμες για εσάς. Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στην τιμή και θα δούμε τι θα επηρεάσουν στο πορτοφόλι σας. Στον γύρο “ευκολία χρήσης”, θα δούμε ποια πλατφόρμα είναι πιο φιλική προς το χρήστη και σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε με ελάχιστη φασαρία. Τέλος, θα κοιτάξουμε κάτω από την κουκούλα και θα δούμε ποια έχει τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου.

Εάν ανησυχείτε για το να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο, διαβάστε τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το άρθρο σχετικά με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο για χρήσιμες συμβουλές.

Τώρα, ας χτυπήσουμε το κουδούνι και ξεκινήστε τον πρώτο γύρο.

1

Χαρακτηριστικά

Οι δυνατότητες είναι ο πιο σημαντικός τομέας επειδή καθορίζουν τι κάνει το λογισμικό για εσάς. Οι λεπτομέρειες αυτού θα είναι καθοριστικής σημασίας για τα οφέλη που μπορεί να αποφέρει στην επιχείρησή σας. Τα εργαλεία διαχείρισης έργων βασίζονται στη διαχείριση εργασιών, αλλά οι ιδιαιτερότητες αυτού μπορεί να διαφέρουν.

Εκτός από δυνατότητες όπως δευτερεύουσες εργασίες και εξαρτήσεις, τα έργα μπορούν να προβληθούν με διαφορετικούς τρόπους. Τα εργαλεία επικοινωνίας, η αυτοματοποίηση και η κοινή χρήση αρχείων είναι επίσης χρήσιμα. Τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά θα έχουν καλή βαθμολογία. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Airtable για ένα καλό παράδειγμα.

Αρχικά, ας δούμε το σύνολο δυνατοτήτων του monday.com.

Δευτέρα.com

Τα έργα monday.com αποτελούνται από πίνακες, ομάδες αντικειμένων που ονομάζονται παλμοί και μεμονωμένα αντικείμενα, τα οποία συνήθως αντιπροσωπεύουν εργασίες. Δεν διαθέτει δευτερεύουσες εργασίες ή διαχείριση εξάρτησης, αλλά ισχυρίζεται ότι είναι μια σκόπιμη επιλογή για να διατηρήσετε τα πράγματα απλά.

Αν και τους λείπει, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε στοιχεία, επιτρέποντάς τους να αποτελούνται από κομμάτια δεδομένων. Σε πολλά εργαλεία, τα αντικείμενα είναι διορθωμένα, αλλά το monday.com σας επιτρέπει να προσθέσετε ό, τι θέλετε, εντός εύλογου και μπορεί να ρυθμιστεί με κάθε είδους τρόπο. Διαθέτει επίσης πολλά πρότυπα για να σας δώσει ιδέες για το τι μπορεί να γίνει με αυτό.

Οι πίνακες μπορούν να αναπαραχθούν, οπότε αν ορίσετε ένα όπως θέλετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο και να εξοικονομήσετε τον εαυτό σας από την ανάγκη να ρυθμίσετε τα πράγματα ξανά για παρόμοια έργα.

Το monday.com προσφέρει πολλούς τρόπους για να δείτε τα έργα σας. Υπάρχει μια απλή προβολή καναμπάν, μαζί με τις προβολές χρονολογίου, ημερολογίου και χάρτη, οι οποίες έχουν όλες τις χρήσεις τους. Η παρακολούθηση χρόνου είναι επίσης διαθέσιμη.

Δευτέρα-ενοποιήσεις

Υπάρχουν πολλές ενσωματώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Zapier, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα σε πολλές άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες. Trello, Dropbox και Slack είναι επίσης διαθέσιμα. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον χώρο εργασίας σας με τη δική σας κεφαλίδα για να κάνετε την ομάδα σας να νιώσει σαν στο σπίτι σας.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 5 GB στο βασικό πρόγραμμα της monday.com, αλλά γίνεται απεριόριστος σε υψηλότερες βαθμίδες. Το όριο μεγέθους αρχείου 500MB είναι πιο περιοριστικό από το Wrike και ενδέχεται να σας προκαλέσει προβλήματα. Εάν ναι, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο διαδικτυακό μας χώρο αποθήκευσης για ομάδες.

Το monday.com διαθέτει επίσης εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, ώστε να έχετε πρόσβαση στα έργα σας οπουδήποτε.

Wrike

Το Wrike διαθέτει τόνους χαρακτηριστικών, προσφέροντάς σας κάθε είδους τρόπους για τη διαχείριση των έργων σας. Δεν υπάρχουν πολλά που δεν κάνουν, οπότε είναι μια εξαιρετική επιλογή αν αναζητάτε κάτι περιεκτικό.

Διαθέτει διαχείριση εξάρτησης και δευτερεύουσες εργασίες, οπότε αν θέλετε ένα εργαλείο για να εντοπίσετε σημεία συμφόρησης στα έργα σας και να σχεδιάσετε γύρω τους, το Wrike είναι μια καλύτερη επιλογή από τη Δευτέρα.com.

ημερολόγιο wrike

Λαμβάνετε διάφορες χρήσιμες προβολές – ροή, προβολή ημερολογίου και υπολογιστικά φύλλα – που σας προσφέρει πολλές επιλογές. Περιλαμβάνεται παρακολούθηση χρόνου. Υπάρχει επίσης μια προβολή Gantt, η οποία είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε πώς ταιριάζουν όλα.

Αν σας ενδιαφέρει μια πλατφόρμα που βασίζεται σε ένα γράφημα Gantt, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο TeamGantt.

Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, έχετε 2 GB στο βασικό πρόγραμμα και αυτό αυξάνεται σε περισσότερα από 100 GB σε πιο ακριβά πακέτα. Αυτό δεν είναι όσο μπορείτε με το monday.com, αλλά το μεμονωμένο όριο μεγέθους αρχείου 4 GB είναι πολύ πιο γενναιόδωρο και θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε όλα εκτός από τα μεγαλύτερα αρχεία .iso και βίντεο. Για αυτούς, ανατρέξτε στο καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud για μεγάλα αρχεία.

Η λειτουργία δοκιμασίας Wrike σάς επιτρέπει να σχολιάζετε μεμονωμένα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο, οπότε είναι καλή επιλογή εάν εργάζεστε με αυτά. Εάν ναι, θα πρέπει επίσης να δείτε το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και την καλύτερη αποθήκευση cloud για άρθρα βίντεο.

wrike-ενοποιήσεις

Το Wrike δεν έχει ούτε τις ενσωματώσεις, με τις Slack, Microsoft Outlook και Adobe Creative Cloud μεταξύ των πολλών επιλογών. Λειτουργεί επίσης με το Zapier, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε με δεδομένα σε μια ακόμη ευρύτερη επιλογή εφαρμογών.

Όπως το monday.com, το Wrike διαθέτει εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, αλλά προσφέρει επίσης εφαρμογές για υπολογιστές για Windows και macOS, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις περισσότερες συσκευές εκτός από το πρόγραμμα περιήγησης.

Στρογγυλές σκέψεις

Αυτό είναι δύσκολο να καλέσετε γιατί και οι δύο ανταγωνιστές έχουν υπέροχα σετ χαρακτηριστικών. Ωστόσο, τα δευτερεύοντα καθήκοντα και οι εξαρτήσεις του Wrike κερδίζουν. Το μεγαλύτερο όριο συνημμένων το καθιστά επίσης πιο χρήσιμο για κοινή χρήση αρχείων, ακόμα και αν τα αρχεία σας είναι μεγάλα.

Το monday.com είναι καλό στη διαχείριση εργασιών και σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας, αλλά το Wrike κερδίζει σε ποικιλία και βάθος χαρακτηριστικών, οπότε χρειάζεται πρώτα αίμα.

Αν ψάχνετε για μια άλλη ισχυρή πλατφόρμα σε αυτήν την περιοχή, δοκιμάστε το Mavenlink, ένα εργαλείο που εστιάζει στις επιχειρήσεις και τακτοποιημένα λογιστικά χαρακτηριστικά για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας στο Mavenlink.

Γύρος: Σημείο χαρακτηριστικών για Wrike

2

Τιμή

Εξετάζουμε το κόστος στη συνέχεια. Θα σας πει για προφανείς λόγους. Θέλετε να ξοδέψετε όσο το δυνατόν λιγότερα για να αποκτήσετε τις δυνατότητες που χρειάζεστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η φθηνότερη επιλογή είναι η καλύτερη. Διαβάστε τα χειρότερα δωρεάν άρθρα VPN για παραδείγματα αυτού.

Εάν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για τα εργαλεία διαχείρισης έργου που μπορούν να σας εξοικονομήσουν, ανατρέξτε στην αναθεώρηση ProWorkflow για να δείτε ένα εργαλείο με αριθμομηχανή απόδοσης επένδυσης που σας βοηθά να το καταλάβετε.

Δευτέρα.com

Οι τιμές του monday.com ισχύουν για ομάδες πέντε χρηστών κάθε φορά. Αυτό το καθιστά εξαιρετική αξία αν υπάρχουν πέντε από εσάς, αλλά δεν είναι τόσο καλό αν υπάρχουν λιγότερα από αυτό. Δεν είναι ακριβό, ωστόσο, και δεν μπορούμε να δούμε πολλούς μεγάλους οργανισμούς να αποβάλλονται από την τιμή.

Δυστυχώς, στερείται δωρεάν βαθμίδας, αλλά έχει μια δοκιμή 14 ημερών, χωρίς κάρτα, ώστε να μπορείτε να δείτε αν είναι για εσάς. Το χρονοδιάγραμμα και το ημερολόγιό του καθίστανται διαθέσιμα στο Τυπικό του σχέδιο, με διαγράμματα, τύπους και παρακολούθηση χρόνου που κυκλοφορούν σε επίπεδο Pro. Για να μάθετε για μια άλλη πλατφόρμα που κάνει καλή παρακολούθηση του χρόνου, αλλά δεν είναι τόσο καλή στη διαχείριση εργασιών, ανατρέξτε στην κριτική μας FunctionFox.

Πολλές από τις δυνατότητες ασφαλείας του monday.com απαιτούν συνδρομή για επιχειρήσεις, αλλά ακόμη και το Βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Προσφέρει επίσης εκπτώσεις σε εκπαιδευτικούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, οπότε επικοινωνήστε μαζί του για λεπτομέρειες εάν εμπίπτουν σε κάποιο από αυτά τα πανό. Διαβάστε επίσης την κριτική Basecamp, γιατί είναι δωρεάν για εκπαιδευτικούς και φθηνή για μεγάλες ομάδες.

Wrike

Όπως το monday.com, το Wrike παρουσιάζει πολλά από τα βασικά χαρακτηριστικά του από σχέδιο σε σχέδιο, οπότε θα πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά τι είναι διαθέσιμο όταν επιλέγετε ένα επίπεδο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσετε τις πιο προηγμένες δυνατότητες.

Έχει ένα δωρεάν επίπεδο, το οποίο είναι καλό για μικρές ομάδες. Το πρόγραμμα επί πληρωμή σε επίπεδο εισόδου είναι 9,80 $ ανά χρήστη ανά μήνα, με τις τιμές να αυξάνονται σταθερά μετά από αυτό. Το εταιρικό του σχέδιο δεν είναι φθηνό, αλλά έχετε το πλήρες σύνολο δυνατοτήτων ασφαλείας εάν το επιλέξετε. Αρκετές επιλογές για ενσωμάτωση με άλλες πλατφόρμες ξεκλειδώνουν επίσης στα υψηλότερα σχέδιά της.

Τα γραφήματα δευτερευόντων εργασιών και Gantt απαιτούν ένα πρόγραμμα επί πληρωμή και ξεκλείδωμα ημερολογίων στην επιχειρηματική βαθμίδα, επομένως το δωρεάν πρόγραμμα είναι αρκετά περιορισμένο. Ωστόσο, είναι ένας καλός τρόπος για να συνηθίσετε την πλατφόρμα.

Στρογγυλές δύο σκέψεις

Και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν μια ποικιλία βασικών δυνατοτήτων στα υψηλότερα σχέδιά τους, οπότε είναι χρήσιμο να εξετάσουμε προσεκτικά ποιες δυνατότητες χρειάζεστε όταν αποφασίζετε ποια θα εγγραφείτε. Η χρήση των δωρεάν δοκιμών για τη δοκιμή όλων είναι καλή ιδέα.

Το monday.com είναι φθηνότερο, αλλά δεν διαθέτει δωρεάν πακέτο. Τούτου λεχθέντος, το Pro tier δεν είναι πολύ περισσότερο από το φθηνότερο επί πληρωμή επίπεδο της Wrike, και με βάση την έρευνά μας, το πρόγραμμα Enterprise της Wrike κοστίζει περισσότερο από το διπλό monday.com, αν και η επιχειρηματική τιμολόγηση είναι διαπραγματεύσιμη με την Wrike.

Δίνουμε αυτόν τον γύρο στο monday.com. Η δωρεάν βαθμίδα του Wrike είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά το monday.com είναι δύο ή τρεις φορές φθηνότερο στα κορυφαία σχέδια ξεπερνά αυτό. Αυτό το κάνει ένα μετά από δύο στενούς γύρους.

Γύρος: Σημείο τιμής για monday.com

3

Ευκολία στη χρήση

Η ευκολία χρήσης είναι η επόμενη. Αυτή η περιοχή είναι βασική επειδή δεν θέλετε να αφιερώσετε το χρόνο σας μαθαίνοντας το εργαλείο ή εκπαιδεύοντας νέους χρήστες. Ένα εργαλείο με καλά σχεδιασμένη διεπαφή μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να δουλέψουν χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα και να αφήσουν την ομάδα σας να αφιερώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για να κάνει τα πράγματα. Αυξάνει επίσης το buy-in των χρηστών και κάνει τους ανθρώπους πιο πρόθυμους να ασχοληθούν με μια πλατφόρμα.

Αυτή είναι η ισχυρότερη περιοχή του monday.com και η πιο αδύναμη του Wrike, οπότε αν και δεν θα πούμε ότι είναι ένα ξεπερασμένο συμπέρασμα, ελπίζουμε ότι κανείς δεν θα τραυματιστεί σε αυτόν τον γύρο. Ο Wrike φαίνεται νευρικός.

Δευτέρα.com

Το monday.com διευκολύνει την εγγραφή και την έναρξη. Υπάρχει ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο και μια ευκαιρία να επιλέξετε ένα από τα πρότυπα του για να ξεκινήσετε. Υπάρχουν πολλές κινούμενες οδηγίες που σας καθοδηγούν σε αυτό που πρέπει να κάνετε.

Δευτέρα-καλώς ήλθατε

Το monday.com έχει σχεδιασμό υψηλής ποιότητας που το καθιστά διαρκή ευχαρίστηση στη χρήση. Οι σχεδιαστές έχουν σκεφτεί κάθε κουμπί και έλεγχο, χρησιμοποιώντας λεπτές οπτικές πινελιές για να μεταφέρουν τι κάνουν και τι μπορεί να περιμένει ο χρήστης μετά από κάθε αλληλεπίδραση..

Είναι το είδος του εργαλείου που κάνει τα πάντα να αισθάνονται φυσικά και είναι μόνο επειδή τόσο μεγάλο λογισμικό παίρνει πράγματα όπως αυτό λάθος που αντιλαμβάνεστε πόσο ξεχωριστό είναι. Είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν ανησυχείτε για την ομάδα σας που δεν θέλει να μεταφέρει την εργασία της στο διαδίκτυο. Δεν κάνει τίποτα για να αποθαρρύνει τους ανθρώπους.

Δευτέρα-διατροφή

Είναι τολμηρό και καθαρό και χρησιμοποιεί καλά το χρώμα για να ορίσει τη λειτουργία και να διαιρέσει την οθόνη. Υπάρχουν επίσης πολλά πρότυπα, με συμβουλές για το ένα. Υπάρχουν επίσης πολλά κινούμενα σχέδια και αναδυόμενο κείμενο που σας εξηγεί τα πάντα.

Η υποστήριξή του, εάν το χρειάζεστε, είναι γρήγορη και υπάρχει άφθονο υλικό βοήθειας εάν κολλήσετε. Δεν υπάρχουν πολλά εργαλεία που να τα συγκρίνουν για ευκολία στη χρήση, αλλά για ένα που πλησιάζει, ανατρέξτε στην κριτική μας για την Asana και τον οδηγό για αρχάριους της Asana για βοήθεια για να ξεκινήσετε.

Wrike

Το Wrike ξεκινά καλά, με μια εύκολη διαδικασία εγγραφής που σας επιτρέπει να στείλετε email στα μέλη της ομάδας σας για να συμμετάσχετε μαζί σας στην πλατφόρμα.

πρότυπα wrike

Όπως το monday.com, υπάρχουν πολλά πρότυπα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και αξίζει να περιηγηθείτε για να ξεκινήσετε την πλατφόρμα.

Η διαχείριση της εξάρτησης είναι επίσης εύκολη στην εργασία. Το monday.com δεν διαθέτει τη δυνατότητα, αλλά λίγα εργαλεία που το κάνουν τόσο απλό στη χρήση όσο το Wrike.

εξάρσεις wrike

Η διεπαφή του Wrike δεν είναι τόσο καλή όσο τη Δευτέρα.com. Παρουσιάζει πολλές επιλογές, αλλά χρειάζεται χρόνος για να τα καταλάβουμε. Η πλοήγηση μερικές φορές σας προκαλεί σύγχυση σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Το Wrike δεν είναι κακό, αλλά το monday.com είναι εξαιρετικό σε αυτόν τον τομέα. Από τη θετική πλευρά, το Wrike έχει εξαιρετική υποστήριξη και αν κολλήσετε, θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στο δρόμο.

Στρογγυλές τρεις σκέψεις

Εντυπωσιάσαμε με τη χρηστικότητα του monday.com στην κριτική μας και δεν έχουμε αλλάξει γνώμη. Είναι ένα από τα πιο ευχάριστα προϊόντα λογισμικού για χρήση και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κάνει τον εαυτό του ευχάριστο να συνεργαστεί.

Το Wrike είναι ένα συμπαγές, επαγγελματικό εργαλείο, αλλά δεν έχει το πόδι για να έχει αντίκτυπο εδώ. Οι χρήστες πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην αρχή. Αυτό είναι εν μέρει συνέπεια του προηγμένου συνόλου λειτουργιών και του εύρους προβολών του, αλλά θα χρειαστεί ακόμη περισσότερη υπομονή από τη Δευτέρα.com.

Αυτός ο γύρος είναι μια ξεκάθαρη νίκη για το monday.com, και ο Wrike είναι στα σχοινιά, με το κουδούνι να χτυπά ακριβώς στο χρόνο. Ωστόσο, τα πράγματα πρέπει να είναι πιο κοντά στον τελικό γύρο.

Γύρος: Σημείο ευκολίας χρήσης για το monday.com

4

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Δεν μπορείτε να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η διατήρηση της ασφάλειας από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο είναι σημαντική κατά την εργασία στο διαδίκτυο, οπότε θα εξετάσουμε τι κάνει κάθε πλατφόρμα για να κρατήσει τις πληροφορίες σας από λάθος χέρια στη συνέχεια. Η Wrike κέρδισε αυτήν την κατηγορία στις κριτικές μας, αλλά και οι δύο πλατφόρμες είναι ισχυρές, οπότε η σύγκριση τους θα είναι ενδιαφέρουσα.

Δευτέρα.com

Με ισχυρή κρυπτογράφηση – TLS v1.2 για δεδομένα σε διαμετακόμιση και AES 256-bit για αποθήκευση – μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εργασία σας είναι κρυμμένη από τα αδιάκριτα μάτια με το monday.com.

Συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και τις ΕΕ-ΗΠΑ. Ασπίδα απορρήτου. Διαθέτει επίσης πιστοποιήσεις SOC και ISO. Το άρθρο PRISM, Snowden και κυβερνητική εποπτεία αναφέρεται στο απόρρητο με περισσότερες λεπτομέρειες.

Λαμβάνετε επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής ασφαλείας, με τους χρήστες του Enterprise να ικανοποιούνται ιδιαίτερα καλά. Υπάρχουν ρυθμίσεις SAML, έλεγχος ταυτότητας εφαρμογών Google, εγγραφές με περιορισμούς τομέα και ρυθμίσεις πολιτικής κωδικού πρόσβασης.

Δευτέρα-διαχειριστής

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο άρθρο του διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Διατίθεται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο τι είναι το κομμάτι ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Μπορείτε να παρακολουθείτε ποιος στην ομάδα σας κάνει αυτό με τα αρχεία καταγραφής ελέγχου, το οποίο είναι επίσης χρήσιμο εάν πρέπει να διατηρήσετε λεπτομερή αρχεία για νομική συμμόρφωση ή παρόμοιους λόγους.

Συνολικά, υπάρχουν πολλά που σας αρέσουν στο monday.com και δεν υπάρχουν πραγματικά προβλήματα.

Wrike

Όπως το monday.com, το Wrike προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω της εφαρμογής Google Authenticator. Ταιριάζει με αυτό που προσφέρει το monday.com σε κρυπτογράφηση, επίσης, με τα TLS v1.2 και AES 256-bit. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτά στην περιγραφή της κρυπτογράφησης.

Απαιτεί επίσης το monday.com στις πιστοποιήσεις ISO και SOC και συμμόρφωση με τον GDPR και την ΕΕ-ΗΠΑ. Ασπίδα απορρήτου.

Για τρίτη φορά, όπως και με το monday.com, έχετε μια ευρεία γκάμα επιλογών ασφαλείας, με τα πιο φρέσκα διαθέσιμα στα επιχειρηματικά της σχέδια. Μπορείτε να ελέγξετε την πολιτική κωδικού πρόσβασης και την πολιτική πρόσβασης στο δίκτυο. Υπάρχουν επίσης επιλογές για την προσαρμογή ρυθμίσεων που σχετίζονται με αρχεία και προσκλήσεις.

Ίσως αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος της monday.com του δίνει το πλεονέκτημα; Όχι, το κάνει και ο Wrike.

Στρογγυλές Τέσσερις Σκέψεις

Το monday.com και το Wrike ταιριάζουν τόσο πολύ, είναι δύσκολο να δηλωθεί νικητής. Και οι δύο λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ασφάλεια του ιστότοπου και έχουν κάνει πολλά για να διατηρήσουν τα δεδομένα σας ασφαλή. Οι εγκληματίες θα πρέπει να εργαστούν σκληρά για να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα σας σε οποιοδήποτε από τα δύο.

Με τους δύο παίκτες να κουράζονται στον τελικό γύρο, φαίνεται ότι κανένας δεν έχει παραδώσει το τελικό, νοκ-άουτ. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί σε αυτόν τον τομέα, οπότε αν η ασφάλεια είναι αυτό που σας ενδιαφέρει, πρέπει είτε να είναι κάτι παραπάνω από επαρκές. Δηλώνουμε αυτό το γύρο ισοπαλία.

Γύρος: Ασφάλεια & Απόρρητο Χωρίς σαφή νικητή, πόντοι για όλους

5

Η ετυμηγορία

Ήταν ένας ενδιαφέρων διαγωνισμός, με δύο κλειστούς γύρους, έναν ισοπαλία και έναν με σαφή νικητή. Ήταν η μεγάλη νίκη του monday.com στον γύρο «ευκολία χρήσης» που έκανε τη διαφορά, καθιστώντας τον πρωταθλητή, με δύο γύρους στον πρώτο του Wrike.

Καπέλα στο monday.com, αλλά μην έκπτωση στο Wrike. Έχει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες και δεν είναι πολύ ακριβό, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο μπορεί να κάνει για εσάς. Ωστόσο, παίρνει τη δεύτερη θέση εδώ.

Νικητής – monday.com

Ο διαχωρισμός αυτού του ζεύγους τιτάνων ήταν δύσκολος και ο καθένας είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διαχείριση των έργων σας στο cloud. Και οι δύο έχουν ισχυρά σετ χαρακτηριστικών, σε συνδυασμό με εξαιρετική ασφάλεια. Κανένα δεν είναι υπερβολικά ακριβό. Η έλλειψη προσβασιμότητας του Wrike είναι το μόνο πραγματικό μειονέκτημα σε οποιοδήποτε από αυτά.

Αν και είναι δύο από τα αγαπημένα μας, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω, πολλές από τις οποίες προσφέρουν κάτι διαφορετικό. 

Αν έχετε χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε από τις δύο πλατφόρμες και θέλετε να μοιραστείτε κάτι, κάντε τα στα σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map