@Max SyncUp κριτική

Το @Max SyncUp είναι μια δωρεάν προσωπική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για χρήστες Windows. Είναι περιοριστικό, επιτρέποντας μόνο ένα προφίλ ανά καταναλωτή χωρίς κόστος. Ωστόσο, επιτρέπει την πλήρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, επαναφορά και συγχρονισμό εγγράφων από έναν σκληρό δίσκο, η οποία είναι πιο ευέλικτη από ό, τι χρειάζονται οι περισσότεροι καταναλωτές.


Αποκατάσταση δεδομένων

Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που φαίνεται να μαστίζουν τους χρήστες είναι η τυχαία διαγραφή πολύτιμων αρχείων ή η απειλή κατάρρευσης του συστήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει αντίγραφα ασφαλείας που βασίζονται στο cloud. Το @Max SyncUp επιτρέπει σε αυτούς τους καταναλωτές να μεταφέρουν εύκολα αυτές τις πληροφορίες σε έναν διακομιστή διαδικτύου, SFTP ή WebDAV. Υποστηρίζει επίσης τη μεταφόρτωση δεδομένων στο Google Drive για όσους έχουν λογαριασμό.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Το @Max SyncUP δεν χρησιμοποιεί συμπίεση για τη μεταφορά πληροφοριών. Ωστόσο, υποστηρίζονται ZIP και κρυπτογράφηση για όσους θέλουν να το χρησιμοποιήσουν. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους πόσες αναθεωρήσεις και πόσο καιρό θα αποθηκεύσουν αυτά τα αρχεία.

Όταν έρθει η ώρα να επαναφέρετε τα εν λόγω δεδομένα, είναι πραγματικά τόσο απλό όσο το κλικ ενός κουμπιού. Η επιλογή “Επαναφορά τώρα” στην κύρια οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ποια αρχεία πρόκειται να ληφθούν και να τα ανακτήσουν γρήγορα. Σε περίπτωση που ένα αρχείο έχει το ίδιο όνομα με αυτό που βρίσκεται επί του παρόντος στον σκληρό δίσκο, το @Max SyncUp θα ρωτήσει πριν αντικαταστήσει το έγγραφο.

Όλα για τα Windows

Ένας από τους μεγαλύτερους περιορισμούς που θα βρουν ορισμένοι χρήστες είναι ότι είναι συμβατός μόνο με υπολογιστές με Windows. Τα συστήματα Mac, Linux, Ubuntu και Android δεν θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το σύστημα.

Τούτου λεχθέντος, είναι συμβατό με πολλές παλαιότερες εκδόσεις των Windows, όπως:

 1. Windows XP (32-bit και 64 bit)
 2. Windows Vista (32-bit και 64 bit)
 3. Windows 7 (έκδοση 32-bit και 64 bit)
 4. Windows 8 (έκδοση 32-bit και 64 bit)
 5.  Windows Server 2003 (32-bit και 64 bit)
 6.  Windows Server 2008 (32-bit και 64 bit)
 7. Windows Server 2008 R2
 8. Windows Home Server 2011
 9. Διακομιστής Windows Small Business
 10. Windows Server 2012

Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τους χρήστες των Windows, καθώς πολλά συστήματα που βασίζονται σε σύννεφο δεν υποστηρίζουν XP ή Vista παρά τον αριθμό των χρηστών που εξακολουθούν να λειτουργούν με αυτές τις πλατφόρμες.

Χρήσιμα χαρακτηριστικά

Σε αντίθεση με τα πρωτόκολλα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με ευθεία σύννεφα, το @Max SyncUp επιτρέπει στους καταναλωτές να συγχρονίζονται μεταξύ δύο υπολογιστών, χωρίς να περάσουν από τρίτους. Οι χρήστες πρέπει να κάνουν λήψη λογισμικού και στους δύο υπολογιστές πριν ξεκινήσουν. Ωστόσο, όταν τεθούν σε εφαρμογή, οι εφεδρικές επιλογές λειτουργίας είναι αντιγραφή αμφίδρομης, αντιγραφή πηγής προς προορισμό, αντιγραφή προορισμού σε πηγή, μετακίνηση πηγής σε προορισμό ή μετακίνηση προορισμού σε πηγή.

Η υπηρεσία προσφέρει ένα αναδυόμενο παράθυρο δίσκου που θα επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση της κατάστασης και των αποτελεσμάτων συγχρονισμού. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ξεκινήσουν ένα προφίλ και να επαναφέρουν αρχεία. Επιπλέον, υπάρχουν αρχεία καταγραφής για εμφάνιση αποτελεσμάτων μεταφοράς.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Ενώ το @Max SyncUp δεν είναι συμβατό με Mac OS, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν “αντίγραφα ασφαλείας με βάση το σκληρό σύνδεσμο σε στυλ Apple Time Machine”. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν πλήρη αντίγραφα ασφαλείας με αυξητικά αντίγραφα ασφαλείας, εάν το επιλέξουν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αντιγράψουν δεδομένα σύμφωνα με το πρόγραμμα εάν το επιθυμούν. Οι επιλογές επιτρέπουν επίσης στους πελάτες να ολοκληρώνουν τις μεταφορτώσεις μόνο όταν οι πληροφορίες έχουν αλλάξει και ορίζουν τύπους αρχείων για συμπερίληψη ή εξαίρεση από τη μεταφορά.

Οι χρήστες που χρειάζονται βοήθεια μπορούν εύκολα να βρουν τις απαντήσεις στα έγγραφα της εταιρείας. Αυτή η εκτεταμένη βιβλιοθήκη σας επιτρέπει να βρείτε απαντήσεις σε σχεδόν οποιοδήποτε θέμα. Εξηγούν πώς να ρυθμίσετε πρωτόκολλα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας έτσι ώστε οι πληροφορίες να μεταφέρονται απευθείας σε έναν λογαριασμό Google Drive ή WebDAV. Έχουν μια βήμα προς βήμα διαδικασία σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του συγχρονισμού στυλ Apple Time Machine για όσους ενδιαφέρονται.

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πλοήγησης στο κύριο παράθυρο, την επαναφορά αρχείων και την προεπισκόπηση δεδομένων από την πηγή.

Συμβατότητα με το Google Drive

Πιθανώς ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του @Max SyncUp πρέπει να είναι η συμβατότητα του Google Drive. Με αυτόν τον τρόπο τα αρχεία σας δεν μετακινούνται απλώς από τον σκληρό δίσκο σε άλλον υπολογιστή, αλλά μεταφέρονται απρόσκοπτα στο cloud.

Η μεταφορά αυτών των εγγράφων χρησιμοποιεί μια πλήρη σύνδεση στο Διαδίκτυο, ωστόσο, επιτυγχάνεται γρήγορα. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να επαναφέρουν οποιοδήποτε αρχείο εντοπίστηκε στο λογαριασμό τους στο Google Drive, παρά τον τρόπο μεταφόρτωσής του.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Κατά τη ρύθμιση του προφίλ, οι χρήστες πρέπει απλώς να επιλέξουν το “Google Drive” και να εισαγάγουν τα στοιχεία σύνδεσής τους. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, ο οδηγός θα πρέπει να ολοκληρωθεί όπως και με όλες τις άλλες διαδικασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Οι μεταφορές θα πραγματοποιηθούν όπως υποδεικνύετε ότι πρέπει μέχρι να αλλάξετε τα πρωτόκολλα.

Οι χρήστες πρέπει να καταλάβουν ότι τα σταδιακά αντίγραφα ασφαλείας αντιγράφουν μόνο ό, τι έχει αλλάξει σε ένα αρχείο, δεν μεταφορτώνει μια επιπλέον έκδοση. Μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον αντίγραφα και να τα μετονομάσετε για να υποδείξετε τον αριθμό αναθεώρησης, αλλά αυτό το βήμα πρέπει να γίνει χειροκίνητα.

Οι σκληροί σύνδεσμοι (όπως το λένε) θα σας προσφέρουν συντομεύσεις και δημιουργούνται έγγραφα για αμετάβλητα αρχεία.

Συνοψίζοντας @Max SyncUp

Το @Max SyncUp είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους θέλουν έναν εύκολο τρόπο για να διατηρήσουν τις πληροφορίες ασφαλείς από πιθανή διαγραφή. Υπάρχουν μερικές ωραίες δυνατότητες, όπως η μεταφορά αρχείων χωρίς προβλήματα μεταξύ υπολογιστών ή η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας απευθείας στο Google Drive, που μπορεί να εξοικονομήσει πολύ ταλαιπωρία.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Ωστόσο, αυτό το σύστημα δεν είναι χωρίς σφάλμα. Οι δωρεάν λογαριασμοί σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε μόνο ένα προφίλ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε τα στοιχεία σας σε έναν σκληρό δίσκο ή να μεταβείτε στο Google Drive, αλλά όχι συγκεκριμένα αρχεία σε ένα και άλλα έγγραφα στο άλλο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε λογαριασμό επί πληρωμή για 24,95 $, ο οποίος θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε πολλά προφίλ. 

Επίσης, περιορίζεται σε ποιοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, καθώς αυτή τη στιγμή περιορίζεται μόνο στο λειτουργικό σύστημα των Windows.

συμπέρασμα

Η κατώτατη γραμμή: για μια δωρεάν υπηρεσία, είναι εξαιρετική. Είναι εύκολο στη χρήση και μεταφέρει πληροφορίες γρήγορα χάρη στη μεταφόρτωση αλλαγών και όχι σε ολόκληρο το αρχείο. Η δυνατότητα επαναφοράς με ένα απλό κλικ ενός κουμπιού ποντικιού είναι ένα πλεονέκτημα.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα αποκατάστασης από το εσωτερικό του Google Drive χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν τον λογαριασμό τους σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό απευθείας από τον ιστότοπό τους.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map