Πώς να εγκαταστήσετε το Σύμφωνο στο Kodi

Ενώ το Netflix, το Amazon και το Hulu είναι υπέροχα, δεν καλύπτουν όλες τις βάσεις ροής. Εάν, όπως εγώ, έχετε συμπληρώσει τη λίστα σας (ποτέ δεν θα ολοκληρωθεί) και θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι άλλο, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Covenant στο Kodi.


Το Kodi, εάν δεν το έχετε ακούσει ποτέ, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα, σχεδιασμένο να λειτουργεί με Android, Windows και μια σειρά λειτουργικών συστημάτων έξυπνης τηλεόρασης. Το ίδιο το Kodi χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των μέσων που έχετε ήδη, αλλά αυτό δεν είναι πολύ διασκεδαστικό.

Το Kodi γίνεται ενδιαφέρον με πρόσθετα, και ιδιαίτερα με το Covenant. Αυτή η επέκταση βρίσκει χείμαρρους ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών από όλο το Διαδίκτυο και τις μεταδίδει. Μερικές φορές, μπορείτε ακόμη να βρείτε ταινίες με υπότιτλους που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στη χώρα σας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ενώ το Kodi είναι νόμιμο, η πειρατεία δεν είναι, γι ‘αυτό φροντίστε να προστατεύσετε το απόρρητό σας.

Έξοδος vs Σύμφωνο

Πριν από το Covenant, το Exodus ήταν ένα αγαπημένο για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Η έξοδος δεν ενημερώνεται πλέον, αλλά το Covenant είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και συνεχίζεται. Σκεφτείτε το σαν την τελευταία έκδοση του Exodus, η οποία καθιστά έναν οδηγό για το πώς να εγκαταστήσετε το Exodus στο Kodi ξεπερασμένο.

Ωστόσο, το Covenant δεν είναι επίσημο πρόσθετο για το Kodi για προφανείς λόγους. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για τη ρύθμιση, οπότε θέλαμε να σας βοηθήσουμε να διευκολύνετε τη διαδικασία για εσάς. Παρά το Kodi που εκτείνεται σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες, η διαδικασία είναι η ίδια, οπότε μην δώσετε μεγάλη προσοχή σε ποια συσκευή χρησιμοποιείτε.

Πώς να εγκαταστήσετε το Σύμφωνο στο Kodi

Πριν ξεκινήσετε, ίσως θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε από τα καλύτερα VPN μας για επιλογές Kodi, καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε νομικό πρόβλημα διαφορετικά.

Ενεργοποίηση άγνωστων πηγών

Προτού μπορέσουμε να αποκτήσουμε το Covenant, πρέπει να επιτρέψουμε στο Kodi να εγκαταστήσει πρόσθετα από άγνωστες πηγές, καθώς το Covenant δεν υποστηρίζεται επίσημα. Ανάλογα με την έκδοση του Kodi που έχετε, αυτό μπορεί να είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε ανεξάρτητα.

Για αυτό το σεμινάριο, χρησιμοποιούμε το Kodi 17.4, την τελευταία έκδοση. Εάν έχετε προηγούμενη έκδοση, τα βήματα θα πρέπει να είναι παρόμοια, αν και η διεπαφή είναι λίγο διαφορετική.

Αρχικά, ανοίξτε το Kodi και κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων. Μοιάζει με ένα γρανάζι.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στις “ρυθμίσεις συστήματος” που θα πρέπει να είναι η πιο δεξιά επιλογή στη δεύτερη σειρά.

Από εκεί, απλώς μεταβείτε στην ενότητα των πρόσθετων και βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή “άγνωστες πηγές” είναι στα δεξιά. Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση που θα σας προειδοποιεί για τους κινδύνους εγκατάστασης από άγνωστες πηγές, αλλά γνωρίζουμε τι κάνουμε. Απλώς κάντε κλικ στο “ναι” σε αυτό και είστε έτοιμοι.

Τώρα έχετε ρυθμίσει το Kodi για να επιτρέψετε την σωστή εγκατάσταση του Covenant. Αν και δεν φαίνεται να είναι ένα κρίσιμο βήμα, θα κάνει μια διαδικασία σύγχυσης αργότερα, αν δεν το ελέγξετε τουλάχιστον.

Εγκατάσταση του Covenant

Αφού μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετα από άγνωστες πηγές, μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων (πιθανότατα πατώντας “διαφυγή”). Τώρα, θα κατευθυνθούμε στον “διαχειριστή αρχείων” την τρίτη επιλογή της τελευταίας σειράς.

Μέσα στον διαχειριστή αρχείων, κάντε διπλό κλικ στο “add source” στην αριστερή στήλη.

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο ζητώντας τη διαδρομή των πολυμέσων που προσπαθείτε να προσθέσετε. Δεδομένου ότι θα εγκαταστήσουμε το πρόσθετο μέσω μιας διεύθυνσης URL, προχωρήστε και κάντε κλικ στο “κανένα”.

Τώρα, πρέπει να αποκτήσουμε πρόσβαση στο αποθετήριο που έχει το Σύμφωνο μέσα του. Στη γραμμή διευθύνσεων που εμφανίζεται, πληκτρολογήστε “http://mediarepos.org/tco” (ακριβώς όπως γράφεται εδώ) και κάντε κλικ στο “OK”.

Μετά, θα επιστρέψετε στο παράθυρο “προσθήκη πηγής αρχείου”, με τη διεύθυνση URL που μόλις εισαγάγατε στην κορυφή της λίστας. Εισαγάγετε το όνομα “tco” στο κάτω μέρος όπου σας ζητά. Μπορεί να είναι ήδη εκεί, οπότε, σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο “OK”.

Με πρόσβαση στο αποθετήριο, μπορούμε τώρα να το εγκαταστήσουμε και να λάβουμε το Covenant. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και επιλέξτε “πρόσθετα”.

Μόλις φτάσετε εκεί, κάντε κλικ στο πρόγραμμα περιήγησης. Είναι ένα κυκλικό εικονίδιο στην κορυφή που μοιάζει με ανοιχτό κουτί.

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε το αποθετήριο που προσθέσαμε προηγουμένως με τη διεύθυνση URL. Κάντε κλικ στο “εγκατάσταση από zip αρχείο” στη λίστα επιλογών. Θα πρέπει να είναι το τέταρτο από την κορυφή.

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με ιεραρχία φακέλων. Κάντε κλικ στην ετικέτα είδους “tco”.

Στο εσωτερικό, πρέπει να υπάρχουν δύο αντικείμενα. Κάντε κλικ στο “-SmashRepo-.zip.” Μετά από μια ή δύο στιγμές, μια ειδοποίηση πρόσθετου θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία του Kodi. Φροντίστε να περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί αυτή η ειδοποίηση πριν συνεχίσετε.

Αφού εμφανιστεί η ειδοποίηση, επιλέξτε “εγκατάσταση από αποθετήριο” από την οθόνη των πρόσθετων.

Μόλις μπείτε μέσα, θα δείτε όλα τα τρέχοντα εγκατεστημένα αποθετήρια. Κάντε κλικ στο “-SMASH Repo”.

Το αποθετήριο περιέχει όλα τα είδη πρόσθετων, αλλά θέλουμε το Covenant. Κάντε κλικ στην επάνω επιλογή, που ονομάζεται “αποθετήριο πρόσθετων”.

Σε αυτόν τον φάκελο, κάντε κλικ στο “αποθετήριο κολοσσού”. Υπάρχει μια άλλη επιλογή με την ένδειξη “αποθετήριο βιβλιοθηκών κολοσσού”, αλλά δεν είναι αυτό που αναζητούμε.

Μετά, κάντε κλικ στο κουμπί “εγκατάσταση” στην κάτω σειρά εικονιδίων. Θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολο να βρεθεί, επειδή είναι η μόνη επιλογή που δεν είναι γκριζαρισμένη. Περιμένετε για την ίδια εγκατεστημένη ειδοποίηση και, στη συνέχεια, συνεχίστε.

Μόλις εμφανιστεί η ειδοποίηση, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi. Από εδώ, είναι θέμα επιστροφής στην εγκατάσταση του αποθετηρίου, οπότε θα δώσουμε τα βήματα πραγματικά γρήγορα.

 • Μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Kodi
 • Κάντε κλικ στο “πρόσθετα”
 • Κάντε κλικ στο πρόγραμμα περιήγησης (εικονίδιο ανοιχτού πλαισίου)
 • Επιλέξτε “εγκατάσταση από αποθετήριο”

Εάν χρειάζεστε αναφορές στιγμιότυπου οθόνης για τα παραπάνω βήματα, προχωρήσαμε στη διαδικασία νωρίτερα στο σεμινάριο. Μόλις φτάσετε σε αυτό το σημείο, κάντε κλικ στο “αποθετήριο κολοσσού”.

Μέσα εκεί, κάντε κλικ στο “πρόσθετα βίντεο” που θα πρέπει να είναι η κατώτατη επιλογή.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα και βρείτε το “Σύμφωνο”.

Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο “εγκατάσταση” και πάλι η μόνη επιλογή που δεν είναι γκριζαρισμένη.

Μετά από αυτό, απλώς περιμένετε την εγκατεστημένη ειδοποίηση και το Covenant είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Μόλις ολοκληρωθεί, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό από το μενού πρόσθετων βίντεο.

συμπέρασμα

Το Kodi είναι υπέροχο για διάφορους λόγους, εκ των οποίων ο λιγότερο είναι ο Covenant. Είναι σαν το Netflix, εκτός από ότι είναι σχεδόν προσβάσιμα σχεδόν όλα (ακόμη και περιεχόμενο με αποκλεισμό από γεωγραφική περιοχή). Μετά την εγκατάσταση, είναι δύσκολο να δικαιολογήσετε μια συνδρομή Netflix, πολύ λιγότερο έναν λογαριασμό καλωδίου.

Υπάρχουν όμως κίνδυνοι. Εφόσον μεταδίδετε ροές torrents στο διαδίκτυο, θα πρέπει να προστατευτείτε. Εξετάστε το ενδεχόμενο να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε από τους καλύτερους παρόχους VPN μας εάν δεν το έχετε κάνει ήδη και διαβάστε τους κινδύνους του torrenting στο άρθρο μας σχετικά με εναλλακτικούς ιστότοπους torrent.

Χρησιμοποιείτε το Kodi; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω; ευχαριστούμε που το διαβάσατε. Εάν προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε το Kodi αλλά θέλετε ακόμα περισσότερα από τη συνδρομή σας στο Netflix, φροντίστε να δείτε το καλύτερο άρθρο μας για το Netflix. Επίσης, εάν το ίδιο το Kodi σας δίνει πρόβλημα, φροντίστε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map