Δημιουργήστε το δικό σας ιδιωτικό σύννεφο για οποιαδήποτε εφαρμογή με το FileCloud

Με πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και το 100% πρότυπο cloud στο χώρο του, το FileCloud στοχεύει να γίνει μία από τις κορυφαίες ιδιωτικές λύσεις cloud. Το FileCloud είναι μοναδικό με διάφορους τρόπους, αλλά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του FileCloud είναι το ιδιωτικό του σύστημα cloud – παρόμοιο με υπηρεσίες όπως το OwnCloud με την έννοια ότι επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους σύννεφα.


Το FileCloud επιτρέπει τη δημιουργία ιδιωτικών σύννεφων σε προσωπικούς διακομιστές απλά εγκαθιστώντας την εφαρμογή. Το FileCloud παρέχει ένα εικονικό περιβάλλον για την αποθήκευση και τη διαχείριση των φιλοξενούμενων αρχείων και πόρων μετά από την εγκατάσταση μιας εφαρμογής από έναν χρήστη.

Με ιδιωτικές λύσεις cloud όπως το FileCloud, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για θέματα απορρήτου ή για πρόσβαση τρίτων στα εμπιστευτικά αρχεία και πληροφορίες τους.

Έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις από τις πιο ελκυστικές δυνατότητες του FileCloud σε αυτήν την κριτική.

Απόρρητο και ασφάλεια με το Private Cloud

Θυμηθείτε πώς είπαμε ότι το FileCloud σάς προσφέρει μια λύση χωρίς προβλήματα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε το δικό σας ιδιωτικό σύννεφο στους δικούς σας διακομιστές; Το κύριο πλεονέκτημα αυτού είναι ότι έχετε 100% έλεγχο στα δεδομένα σας και δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για την πρόσβαση τρίτων στα δεδομένα σας.

Αυτό είναι σημαντικό λόγω των τρεχόντων φόβων που κυκλοφορούν παγκοσμίως σχετικά με την κατασκοπεία στο Διαδίκτυο και το απόρρητο των αρχείων και δεδομένων που φιλοξενούνται στο cloud. Πέρα από το απόρρητο, το FileCloud διαθέτει επίσης ενσωματωμένη λειτουργικότητα ανίχνευσης ιών σε εταιρικό επίπεδο για την προστασία των αρχείων σας.

Πραγματική λύση πολλαπλών πλατφορμών

Το FileCloud έχει εντελώς πολλαπλή πλατφόρμα – μιλάμε για συμβατότητα σε Windows, Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry και Windows 8. Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Πολλά άτομα και επιχειρήσεις έχουν πλέον πρόσβαση σε βασικά επιχειρηματικά δεδομένα μέσω κινητών συσκευών.


Διαθεσιμότητα πλατφόρμας

Στην πραγματικότητα, οι κινητές συσκευές αυξάνονται για να γίνουν ο βασικός τρόπος με τον οποίο οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε δεδομένα. Η διασταυρούμενη συμβατότητα μέσω κινητού είναι σημαντική επειδή πολλές εταιρείες δεν εφαρμόζουν πολιτική μίας συσκευής για το προσωπικό.

Πλήρης πρόσβαση σε κινητά με συγχρονισμό αρχείων εταιρικής ποιότητας & Μοιρασιά

Το FileCloud έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις φορητές συσκευές – συμπεριλαμβανομένης της πλήρους υποστήριξης για κινητές συσκευές στις μεγάλες πλατφόρμες κινητών συσκευών. Οι χρήστες επωφελούνται από δυνατότητες όπως η πλήρης διαθεσιμότητα σε όλες τις πλατφόρμες και συσκευές για κινητά (συμπεριλαμβανομένων iPhone, iPad, Android και BlackBerry).

Διαχείριση φορητών συσκευών – διαχείριση απομακρυσμένων συνδεδεμένων κινητών συσκευών και αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και πλήρη λύση συγχρονισμού και κοινής χρήσης κινητών.

Συγχρονισμός

Με το FileCloud, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί επωφελούνται από την κοινή χρήση σε επίπεδο επιχείρησης και το συγχρονισμό κοινής χρήσης και συγχρονισμού αρχείων εταιρείας από οπουδήποτε και οποιαδήποτε συσκευή. Επιπλέον, συγχρονίστε περιεχόμενο σε υπολογιστές και συσκευές για μια λύση παρόμοια με το Dropbox και το Box.com.

Επιπλέον, οι εφαρμογές FileCloud για κινητές συσκευές παρέχουν πλήρη λειτουργικότητα, καθιστώντας την μια ευέλικτη και ευέλικτη λύση για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Ενεργός έλεγχος και αναφορά

Το FileCloud παρέχει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθεί πλήρως την πρόσβαση και τη χρήση αρχείων για τα φιλοξενούμενα αρχεία σας, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο και αναφορές, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών: όπως παρακολούθηση πρόσβασης χρήστη (ποιος είχε πρόσβαση σε τι και πότε), παρακολούθηση ενεργειών χρήστη (τι έκανε ο χρήστης κατά την πρόσβαση) και παρακολούθηση τρόπου πρόσβασης (τρόπος πρόσβασης στα δεδομένα).


Έλεγχος και αναφορά με το FileCloud

Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο από την άποψη της ασφάλειας ή της πολιτικής – παρακολούθηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αποθηκευμένα δεδομένα, ειδικά για τον έλεγχο των προτύπων χρήσης ή πιθανών παραβιάσεων.

Τι δεν σας αρέσει – Το FileCloud είναι λίγο ακριβό

Ενώ έχει σαφώς πολλά οφέλη και χαρακτηριστικά, ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι το FileCloud είναι λίγο ακριβό. Γι ‘αυτό, φροντίστε να διασταυρώσετε τον προϋπολογισμό σας για να δείτε αν θα ήταν η ιδανική λύση για εσάς. Η τιμολόγηση του FileCloud κυμαίνεται από 40 $ ανά μήνα για το πρόγραμμα εκκίνησης έως 229 $ ανά μήνα για την πιο προηγμένη προσφορά.

Τα καλά νέα είναι ότι το πρόγραμμα εκκίνησης φιλοξενεί 10 άδειες χρήσης, ώστε να μπορείτε να το διαδώσετε αρκετά όμορφα. Δείτε την παρακάτω λίστα για μια πλήρη συλλογή τιμών βάσει του αριθμού των χρηστών:

0 – 10 χρήστες: 499 $ ετησίως (25 $ ανά έτος ανά επιπλέον χρήστη)
20 χρήστες:749 $ ετησίως
30 χρήστες:999 $ ετησίως
50 χρήστες:1499 $ ετησίως
100 χρήστες:2749 $ ετησίως

Είναι ενδιαφέρον ότι το FileCloud προσφέρει εκπτώσεις αδειοδότησης όγκου για μεγάλο αριθμό χρηστών και μια έκπτωση 30% είναι διαθέσιμη για εξειδικευμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ή οργανισμούς που βασίζονται στην πίστη. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών 14 ημερών.

Ξεκινώντας με το FileCloud

Αν αγαπάτε το FileCloud μέχρι τώρα, αλλά θέλετε να συγκρίνετε με μια παρόμοια υπηρεσία προτού λάβετε την απόφασή σας, ρίξτε μια ματιά στο OwnCloud. Το να ξεκινήσετε με το FileCloud είναι εύκολο, επειδή απολαμβάνετε μια πλήρως λειτουργική δωρεάν δοκιμή πριν αγοράσετε πραγματικά το προϊόν.

Στρέψτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στη διεύθυνση: http://www.getfilecloud.com/pricing/registertrial για να ξεκινήσετε με τη δωρεάν δοκιμή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το FileCloud, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.getfilecloud.com/how-it-works

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map