Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στο Διαδίκτυο

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που η Γερμανία κέρδισε το τρόπαιο στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, κερδίζοντας την Αργεντινή με το εύρος των μαλλιών. Τώρα, η αρχή ενός άλλου Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου είναι εδώ. Εάν δεν είστε αρκετά τυχεροί που βρίσκεστε στη Ρωσία, μπορείτε να χαλαρώσετε μπροστά από την τηλεόραση όλη την ημέρα ή να καθίσετε σε ένα κλιματιζόμενο μπαρ κάπου, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να χρειαστεί να παρακολουθήσετε τους αγώνες. Παρακάτω, θα σας δείξουμε πώς να παρακολουθείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στο διαδίκτυο.


Είτε είστε λάτρεις των σπορ είτε περιστασιακά παρακολουθείτε, υπάρχουν ροές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Οι οπαδοί του μπάσκετ σίγουρα θα ήθελαν να συντονιστούν και να παρακολουθήσουν τους πιο καυτούς αγώνες από τις Η.Π.Α. Μπορείτε να το συμβουλευτείτε τον τρόπο παρακολούθησης του διαδικτυακού οδηγού NBA. Οι θαυμαστές των πιο αιματηρών ουσιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν παρόμοιο οδηγό για να παρακολουθήσουν το UFC στο διαδίκτυο. Υπάρχει επίσης ένας τρόπος παρακολούθησης του NFL στο Kodi.

Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι όλη η οργή τώρα, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να το μεταδώσετε σε ροή. Ίσως χρειαστεί να παρακάμψετε περιφερειακά γεωγραφικά μπλοκ, αλλά περισσότερα σε αυτό αργότερα.

Σπορτάλα

Το Sportsala είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος στον αθλητισμό. Από το κρίκετ μέχρι την πάλη, ο ιστότοπος προσφέρει όλα τα είδη, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο και κάντε κλικ στο κουμπί “Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018”. Θα δείτε μια λίστα με προγραμματισμένους αγώνες. Η σελίδα ροής αγώνων εμφανίζει μια ποικιλία πληροφοριών, ιδίως την ημερομηνία και την ώρα του αγώνα.

Ροές όπως αυτή δεν είναι απολύτως αξιόπιστες. Τείνουν επίσης να εμφανίζουν αναδυόμενες διαφημίσεις και είναι δυνητικά κακόβουλες. Επιπλέον, η δωρεάν ροή σπάνια λειτουργεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πιθανότατα θα πρέπει να περάσετε από πολλές διαφορετικές ροές για να ολοκληρώσετε την παρακολούθηση.

FOX Sports

Το FOX Sports μεταδίδει και τους 64 αγώνες, μαζί με επιπλέον ροές. Εκτός από την κύρια ροή, πέντε τροφές μπόνους είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες του FOX Sports. Αυτά είναι: Ομαδικά κανάλια, Match 360, Tactical View, Cable Cam και Highlights.

Μόλις φτάσετε στην αρχική σελίδα του FOX Sports, μεταβείτε στην περιοχή “Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA” και θα δείτε άρθρα, ομάδες και ομάδες. Όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για να εκτιμήσετε πλήρως το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στη δεξιά πλευρά θα δείτε επιλεγμένες αντιστοιχίσεις. Κάντε κλικ σε μία από τις ροές και θα μεταβείτε στην ενότητα “ρολόι”. Ωστόσο, εάν ζείτε εκτός ΗΠΑ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Έχουμε μια λίστα με τους καλύτερους παρόχους VPN και αισθανόμαστε τον καλύτερο να είμαστε ExpressVPN, συνολικά – αν και το NordVPN έρχεται κοντά. Δεν είναι δωρεάν, αλλά και οι δύο διαθέτουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. αρκετά για να παρακολουθήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πατήστε το κουμπί “επιλογή τοποθεσίας”, επιλέξτε “Αμερική” και, στη συνέχεια, στις Η.Π.Α. Θα δείτε μια λίστα διακομιστών από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Το Express VPN είναι ένα από τα ταχύτερα και δεν πρέπει να βλέπετε μεγάλο αντίκτυπο στη σύνδεσή σας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας.

BBC iPlayer

Θα χρειαστείτε επίσης αυτό το VPN εάν θέλετε να μεταβείτε στο BBC. Το BBC έχει εκτεταμένη κάλυψη του Κυπέλλου, αλλά θα προβάλλει επίσης αγώνες ζωντανά στην ηλεκτρονική του πλατφόρμα, το BBC iPlayer. Παρόλο που η πρόσβαση στην διαδικτυακή κάλυψη του BBC είναι δωρεάν, πρέπει να έχετε διεύθυνση IP στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για αυτό, απλώς εφαρμόστε τις οδηγίες VPN από την προηγούμενη ενότητα. Έχουμε μια λίστα με τα καλύτερα VPN για το BBC iPlayer εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή.

Μόλις ολοκληρώσετε την περιήγηση στο γεωγραφικό αποκλεισμό, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “είσοδος” και ακολουθώντας τις οδηγίες.

Τα παιχνίδια θα εμφανίζονται στο BBC, στο BBC, στο BBC Two και στο BBC Four. Φροντίστε να συντονιστείτε σε αυτά τα κανάλια.

SBS

Το SBS είναι ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός FIFA World Cup 2018 για την Αυστραλία και θα προσφέρει ζωντανή κάλυψη στον επίσημο ιστότοπό του. Δεδομένου ότι είναι επίσημος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, η SBS κατέχει όλα τα δικαιώματα μετάδοσης και θα παρέχει τις καλύτερες ροές των αγώνων στην Αυστραλία.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στην παραπάνω κεφαλίδα και απολαύστε τα παιχνίδια. Εάν δεν είστε στην Αυστραλία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, ωστόσο, καθώς η πρόσβαση στο SBS περιορίζεται στους Αυστραλούς. Ωστόσο, είναι ένα μικρό τίμημα για να παρακολουθήσετε τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου που θέλετε.

Κόδι

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Kodi, ένα κέντρο πολυμέσων ανοιχτού κώδικα. Για να το εγκαταστήσετε, ακολουθήστε τις οδηγίες στον απλό οδηγό μας. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε το καλύτερο άρθρο VPN για Kodi. Για να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 • Ανοίξτε το Kodi και μεταβείτε στις ρυθμίσεις (εικονίδιο γραναζιού στην κορυφή)
 • Κάντε κλικ στο “διαχειριστής αρχείων” και μετακινηθείτε προς τα κάτω. Κάντε διπλό κλικ στο “add source”
 • Επιλέξτε “κανένας”, επικολλήστε “http://mavericktv.net/mavrepo/” και κάντε κλικ στο “ok”
 • Ονομάστε το νέο αποθετήριο “Mavrepo”, πατήστε ok και επιστρέψτε στο κύριο μενού
 • Κάντε κλικ στο “πρόσθετα” και στη συνέχεια στο εικονίδιο “κουτί” (πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτου)
 • Επιλέξτε την εγκατάσταση από τη θέση του αρχείου zip
 • Εάν είναι απενεργοποιημένο, κάντε κλικ στις “ρυθμίσεις” και ενεργοποιήστε “άγνωστες πηγές”
 • Πρέπει να επιλέξετε “Maverepo” στο αναδυόμενο παράθυρο και να κάνετε κλικ στο “repository.maverickrepo-3.4.zip”
 • Κάντε κλικ στο “εγκατάσταση από αποθετήριο” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “MaverickTV Repo”
 • Επιλέξτε Πρόσθετα βίντεο, μετά Joker Sports και πατήστε “εγκατάσταση”
 • Ανοίξτε το Joker Sports, επιλέξτε BT Sports και, στη συνέχεια, επιλέξτε οποιοδήποτε από τα BT Sports Channels
 • Κάντε κλικ στο αποθετήριο.Maverickrepo-3.4.zip και περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση
 • Επιλέξτε «εγκατάσταση από αποθετήριο» και μετά κάντε κλικ στο «maverickTV repo»
 • Κάντε κλικ στο “πρόσθετα βίντεο”, επιλέξτε “joker sports” και πατήστε “εγκατάσταση”
 • Ανοίξτε το Joker Sports, επιλέξτε BT Sports και κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά κανάλια BT (ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο) και παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA

Το τελικό σκορ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA τελειώνει στις 15 Ιουλίου 2018. Μέχρι τότε, υπάρχει αρκετός χρόνος για να το απολαύσετε χρησιμοποιώντας έναν από τους τρόπους που συζητήσαμε εδώ. Μερικά μπορεί να είναι ευκολότερα από άλλα, αλλά τουλάχιστον ένα θα είναι κατάλληλο για εσάς. Φυσικά, αυτές οι ροές δεν μπορούν να συγκριθούν με τις υπηρεσίες επί πληρωμή και θα πρέπει να κάνετε κάποια μαγική VPN, αλλά, hey, είναι δωρεάν.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προτεινόμενα VPN, ανατρέξτε στην κριτική ExpressVPN και την κριτική NordVPN. Αν προτιμάτε να κάνετε τη δική σας έρευνα, έχουμε επίσης μια επισκόπηση των αξιολογήσεων VPN.

Πιστεύετε ότι οι παραπάνω υπηρεσίες θα κάνουν το τέχνασμα ή θα χρησιμοποιήσετε άλλη υπηρεσία για να παρακολουθήσετε τους αγώνες; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Σας ευχαριστώ και θα σας πούμε στον τελικό.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map