Πώς να εγκαταστήσετε το Elysium στο Kodi

Για να αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία από το Kodi, πρέπει να εγκαταστήσετε μερικά ανεπίσημα πρόσθετα. Ορισμένοι αλλάζουν την εμφάνιση και την αίσθηση του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη και άλλοι σάς παρέχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου ροής. Το Elysium εντάσσεται στην τελευταία κατηγορία.


Είναι μια υπηρεσία που βρίσκει και μεταδίδει ροές από όλο τον ιστό. Το Elysium είναι επίσης μια από τις καλύτερες εναλλακτικές του Covenant, η οποία είχε κάποια δυσκολία να βρει ένα σπίτι σε ένα αποθετήριο από τα τέλη. Με παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση, το Elysium κάνει σχεδόν όλα όσα κάνει το Covenant.

Πριν βυθίσουμε τον οδηγό, θα πρέπει να μην σας υπενθυμίσουμε τη σημασία της προστασίας του εαυτού σας με ένα VPN όταν χρησιμοποιείτε το Elysium ή οποιοδήποτε άλλο ανεπίσημο πρόσθετο Kodi. Η μη χρήση ενός επιτρέπει σε άλλους να παρακολουθούν εύκολα την IP σας και σας θέτουν σε κίνδυνο σε αυτήν τη νομική γκρίζα περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις επιλογές μας για το καλύτερο VPN για το Kodi, ώστε να προστατευτείτε.

Με αυτά τα λόγια, δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το Elysium στο Kodi. Αν θέλετε να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Kodi, φροντίστε να δείτε τον πλήρη οδηγό του Kodi.

Ενεργοποίηση άγνωστων πηγών

Πρέπει να ανοίξετε το Kodi για να επιτρέψετε την εγκατάσταση πρόσθετων από άγνωστες πηγές. Αυτό είναι οποιοδήποτε ανεπίσημο πρόσθετο, οπότε βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξετε αν αυτή η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη ή όχι.

Αρχικά, ξεκινήστε το Kodi και κάντε κλικ στο “εικονίδιο ρυθμίσεων”. Μοιάζει με ένα γρανάζι.

Μεταβείτε στις “ρυθμίσεις συστήματος”. Είναι η τελευταία επιλογή στη δεύτερη σειρά.

Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από την ενότητα των πρόσθετων και βεβαιωθείτε ότι το “άγνωστες πηγές” είναι τσεκαρισμένο στα δεξιά.

Είναι πολύ σημαντικό να μην κάνετε λάμψη σε αυτό το βήμα, καθώς θα προκαλέσει πονοκέφαλο αργότερα όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο. Ελέγχετε πάντοτε ότι είναι ενεργοποιημένο και εξοικονομήστε προβλήματα στον εαυτό σας.

Εγκαταστήστε το Elysium

Είστε πλέον έτοιμοι να εγκαταστήσετε το Elysium. Επιστρέψτε στη σελίδα ρυθμίσεων και κάντε κλικ στο “διαχειριστής αρχείων”. Είναι η τελευταία επιλογή στην τελευταία σειρά.

Κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη πηγής” στην αριστερή στήλη. Θα πρέπει να είναι η τελευταία επιλογή στη λίστα.

Θα εμφανιστεί ξεχωριστό παράθυρο. Κάντε κλικ στο “” για να ανοίξετε μια γραμμή διευθύνσεων.

Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε “http://noobsandnerds.com/portal”. Η διεύθυνση URL πρέπει να πληκτρολογηθεί ακριβώς όπως γράφεται εδώ. Εάν αυτή η διεύθυνση URL σας προκαλεί πρόβλημα, μια εναλλακτική λύση είναι το “http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/”

Κάντε κλικ στο “OK” και η γραμμή διευθύνσεων θα κλείσει. Εισαγάγετε ένα όνομα για την πηγή (όπως “noobsandnerds”) και κάντε κλικ ξανά στο OK.

Συνεχίζοντας μέχρι να φτάσετε στην αρχική οθόνη του Kodi. Κάντε κλικ στο μενού “πρόσθετα” στην πλευρική γραμμή.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης” στο επάνω μέρος της πλευρικής γραμμής. Μοιάζει με ανοιχτό κουτί.

Από τη λίστα, κάντε κλικ στο “εγκατάσταση από zip αρχείο”.

Βρείτε την πηγή που ονομάσατε πριν. Για αυτό το σεμινάριο, είναι “noobsandnerds”.

Κάντε κλικ στο αρχείο zip του αποθετηρίου. Τη στιγμή της σύνταξης, ονομάζεται “repository.noobsandnerds-2.3.3.zip” αλλά μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικό ανάλογα με την έκδοση του αποθετηρίου που εγκαθιστάτε.

Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και θα λάβετε μια ειδοποίηση “ενεργοποιημένη με πρόσθετο”. Αφού εμφανιστεί, κάντε κλικ στο “εγκατάσταση από αποθετήριο”.

Εάν είναι η πρώτη φορά που έχετε εγκαταστήσει ένα αποθετήριο, τότε οι noobsandnerds θα κάθονται κάτω από το επίσημο repo Kodi. Σε κάθε περίπτωση, κάντε κλικ στο αποθετήριο noobsandnerds από τη λίστα.

Μέσα στο αποθετήριο, κάντε κλικ στο “πρόσθετα βίντεο”.

Υπάρχουν αρκετά πρόσθετα στο εσωτερικό. Βρείτε το “Elysium” και κάντε κλικ σε αυτό.

Θα ανοίξει μια οθόνη με την περιγραφή και το εικονίδιο για το πρόσθετο. Κάντε κλικ στο “εγκατάσταση” από την κάτω σειρά.

Περιμένετε για την ίδια ειδοποίηση “πρόσθετο ενεργοποιημένο” και το Elysium είναι έτοιμο για χρήση. Στο εσωτερικό, θα βρείτε μια τεράστια βιβλιοθήκη τόσο ταινιών όσο και τηλεοπτικών εκπομπών. Οι κατηγορίες καθιστούν την πλοήγηση απλή, αλλά μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης.

Παρόλο που το Elysium μπορεί να εμφανίσει μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει διαθέσιμη ροή αυτήν τη στιγμή. Είναι πάντα καλή ιδέα να επιτρέψετε στο Elysium να καθαρίζει πηγές προτού ανεβάσει τις ελπίδες σας, ειδικά εάν η ταινία βρίσκεται ακόμα σε θέατρα.

Διορθώστε το σφάλμα “Αποτυχία εγκατάστασης εξάρτησης”

Μπορεί να αντιμετωπίσετε ως σφάλμα που λέει “απέτυχε να εγκαταστήσετε μια εξάρτηση” όπως έκανα ενώ εργαζόμουν σε αυτό το σεμινάριο Αυτό το σφάλμα οφείλεται στο γεγονός ότι ο Kodi δεν μπόρεσε να βρει το πρόσθετο URLResolver, κάτι στο οποίο εξαρτώνται όλα τα ανεπίσημα πρόσθετα ροής.

Εάν λαμβάνετε αυτό το σφάλμα, το πρώτο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων είναι να απενεργοποιήσετε τα αποθετήρια που δεν φιλοξενούνται πλέον. Για να δείτε τι έχετε εγκαταστήσει, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Κάντε κλικ στο “πρόσθετα” από την αρχική σελίδα
 • Μετάβαση στο “τα πρόσθετα μου”
 • Κάντε κλικ στο “αποθετήριο πρόσθετων”

Θα δείτε όλα τα εγκατεστημένα αποθετήρια εντός. Περάστε και απενεργοποιήστε κάθε ένα έως ότου εγκατασταθεί το Elysium. Στην περίπτωσή μου, οι Ares Wizard, Super Repo και Colossus ήταν η πηγή του προβλήματος.  

Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει άλλα αποθετήρια ή εάν δεν επιλύθηκε το πρόβλημα, θα πρέπει να εγκαταστήσετε χειροκίνητα το πρόσθετο URLResolver μέσω ενός αρχείου zip. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου zip του URL Resolver. Κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο θα ξεκινήσει αμέσως η λήψη
 • Στο Kodi, μεταβείτε στο “πρόγραμμα περιήγησης πρόσθετων > εγκατάσταση από αρχείο zip “
 • Βρείτε τον κατάλογο στον οποίο πραγματοποιήσατε λήψη του URLResolver
 • Στο εσωτερικό, επιλέξτε “script.module.urlresolver-x.x.x.zip”

Όπως με όλα τα άλλα πρόσθετα, περιμένετε την ειδοποίηση και προσπαθήστε να εγκαταστήσετε το Elysium.

Επιδιόρθωση σπασμένης περιήγησης Elysium

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το Elysium δεν θα φορτώσει καμία κατηγορία μέσα του, τραβώντας το εικονίδιο φόρτωσης, αλλά δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Αυτό είναι ένα απλό ζήτημα με το πρόγραμμα περιήγησης TMDB που βρίσκει μεταδεδομένα για το περιεχόμενο στο εσωτερικό του Elysium.

Για να το διορθώσετε, πρέπει να ενημερώσετε το κλειδί API για το TMDB. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Άνοιγμα “Elysium”
 • Κάντε κλικ στο “εργαλεία”
 • Εύρεση “ρυθμίσεων: λογαριασμών”
 • Κάντε κλικ στο “κλειδί api”
 • Εισαγάγετε “da53492e6286553dccb57d74282b3737”

Από τη στιγμή της γραφής, αυτό το κλειδί λειτουργεί. Παρόλο που είναι απίθανο ότι δεν θα λειτουργήσει στο μέλλον, είναι πάντα δυνατό, οπότε λάβετε υπόψη αυτό εάν αυτό δεν λειτουργεί για εσάς.

συμπέρασμα

Το Elysium είναι ιδανικό για όλους τους λάτρεις της ταινίας ή της τηλεοπτικής εκπομπής. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από παλιά αγαπημένα μέχρι ταινίες που βρίσκονται ακόμα σε θέατρα, με τα περισσότερα διαθέσιμα σε HD. Ο γρήγορος καθαριστής και η εύχρηστη διεπαφή το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για ροή περιεχομένου στο Kodi.

Ενώ ο Kodi είναι νόμιμος, η πειρατεία δεν είναι. Ενδέχεται να έχετε πειρατικό περιεχόμενο όταν χρησιμοποιείτε το Elysium και πρέπει να το αντιμετωπίζετε ανάλογα. Δεν συνιστούμε πειρατεία, αλλά ανεξάρτητα από το αν είστε ή όχι, είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιείτε ένα VPN όταν χρησιμοποιείτε το Elysium για λόγους απορρήτου. Ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες υπηρεσίες VPN εάν δεν έχετε ήδη.

Αν θέλετε περισσότερο περιεχόμενο Kodi, φροντίστε να δείτε και το αρχείο Kodi. Έχουμε σεμινάρια, λίστες και πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εγκατάστασης του Kodi στο Roku και της αντιμετώπισης προβλημάτων προσωρινής αποθήκευσης του Kodi.

Έχετε χρησιμοποιήσει το Elysium; Ενημερώστε μας στα σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map