Πώς να συγχρονίσετε τα αποθηκευμένα παιχνίδια στον υπολογιστή σας μεταξύ υπολογιστών με το Dropbox

Ποιο είναι το αγαπημένο σας είδος παιχνιδιού ― δράση όπως το Call of Duty, σπορ όπως το FIFA 14 ή παζλ όπως το Brain Age; Λοιπόν, ανεξάρτητα από τα παιχνίδια που σας αρέσουν περισσότερο, έχετε συνειδητοποιήσει ποτέ πόσο υπέροχο θα ήταν να παίζετε και να αποθηκεύετε παιχνίδια σε έναν υπολογιστή και στη συνέχεια να έχετε πρόσβαση σε αυτά από έναν άλλο αντί να εξαρτάται από ένα μόνο?

Συναρπαστικό, έτσι δεν είναι?

Λοιπόν, τότε θα χαρούμε να γνωρίζετε ότι το Dropbox μπορεί να το κάνει εύκολα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αρχεία παιχνιδιών από υπολογιστή σε λογαριασμό αποθήκευσης Dropbox και να μοιραστείτε τα αποθηκευμένα αρχεία με φίλους οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Ας μάθουμε πώς

.

Η διαδικασία

Όταν γίνεται λήψη ενός παιχνιδιού, τα αρχεία αποθηκεύονται συνήθως στον τοπικό φάκελο Τα έγγραφά μου. Πρέπει να αντιγράψουμε αυτά τα αρχεία αποθήκευσης στο Dropbox και, στη συνέχεια, να δημιουργήσουμε έναν συμβολικό σύνδεσμο που να δείχνει στο Dropbox τον αρχικό φάκελο αποθήκευσης. Με αυτόν τον τρόπο, όποτε σκοπεύετε να αποθηκεύσετε το παιχνίδι, θα ανακατευθυνθεί στις συγχρονισμένες αποθηκεύσεις στο Dropbox.

Για να διευκολύνουμε αυτήν τη δουλειά, χωρίσαμε τη διαδικασία σε διάφορα βήματα για σαφήνεια.

Βήμα 1: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων

Η πρώτη εργασία είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αποθηκεύσεων που σκοπεύετε να συγχρονίσετε.

Αυτά τα αρχεία ενδέχεται να αντιπροσωπεύουν σημαντικό χρονικό διάστημα παιχνιδιού, επομένως ένα αντίγραφο ασφαλείας είναι πολύ σημαντικό και αυτό πρέπει να είναι το πρώτο βήμα.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε τον πελάτη Dropbox

Η εγκατάσταση του προγράμματος Dropbox Client θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα, καθώς θα απλοποιήσει τη διαδικασία συγχρονισμού.

Dropbox vs Box
Πελάτης Desktop Dropbox

Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος πριν τον ξεκινήσετε, έτσι ώστε η προσπάθεια να μην χαθεί.

Βήμα 3: Εντοπίστε τα αρχεία αποθηκευμένου παιχνιδιού

Μάθετε πού αποθηκεύονται τα αρχεία παιχνιδιών στον τοπικό υπολογιστή. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να βρίσκεται στο φάκελο “Τα έγγραφά μου” ή σε ένα φάκελο “Τα παιχνίδια μου”, αλλά η τοποθεσία ποικίλλει ανάλογα με το παιχνίδι.

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να το καταλάβετε, προσπαθήστε να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο συντόμευσης του παιχνιδιού και επιλέξτε Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου από τις αναδυόμενες επιλογές.

Βήμα 4: Μεταφορά αποθηκευμένων φακέλων στο Dropbox

Αυτό είναι πολύ εύκολο. Ας υποθέσουμε ότι οι αποθηκεύσεις παιχνιδιών βρίσκονται στο φάκελο Τα παιχνίδια μου και θέλετε να τις μετακινήσετε. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να δημιουργήσετε ένα φάκελο στο Dropbox σας και να αντιγράψετε τα αρχεία σε αυτό και αυτό είναι όλο. τα αρχεία από τον υπολογιστή στο Dropbox θα μεταφερθούν απρόσκοπτα.

Ένας άλλος τρόπος είναι το Dropbox Folder Sync Add-On.

Αυτό θα σας βοηθήσει να μετακινήσετε οποιονδήποτε φάκελο στο λογαριασμό σας στο Dropbox και θα δημιουργηθεί ένας συμβολικός σύνδεσμος που θα οδηγεί στη νέα διεύθυνση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο που σκοπεύετε να μεταφέρετε στον τοπικό υπολογιστή σας, επιλέξτε την επιλογή “Συγχρονισμός με Dropbox” και αυτό είναι όλο. Θα μετακινήσει όλα τα αποθηκευμένα αρχεία σε λίγα δευτερόλεπτα.

Βήμα 5: Συγχρονισμός σε άλλους υπολογιστές

Έχετε αποθηκεύσει τα αρχεία σας στο Dropbox και τώρα θέλετε να τα συγχρονίσετε με άλλους υπολογιστές. Λοιπόν, πώς να το κάνετε; Εδώ είναι δύο τρόποι για να συμβεί αυτό.

Καταργήστε ή μετονομάστε τον αρχικό φάκελο αποθήκευσης του παιχνιδιού και εκτελέστε την ακόλουθη εντολή ως διαχειριστής.

“C: \ Users \ Όνομα χρήστη \ Έγγραφα \ Τα παιχνίδια μου \ Όνομα παιχνιδιού” “C: \ Users \ Όνομα χρήστη \ Dropbox \ Αποθήκευση παιχνιδιού \ Όνομα παιχνιδιού”

Η πρώτη διαδρομή αρχείου θα πρέπει να είναι ο αρχικός φάκελος αποθήκευσης του παιχνιδιού και η δεύτερη θα πρέπει να είναι ο νέος φάκελος αποθήκευσης Dropbox. Τώρα πατήστε enter και θα δημιουργηθούν οι συμβολικοί σύνδεσμοι. Για να βεβαιωθείτε ότι λειτούργησε, επιστρέψτε στον αρχικό φάκελο για να ελέγξετε αν η συντόμευση έχει πραγματικά δημιουργηθεί. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία σε όλους τους υπολογιστές που θέλετε να συγχρονίσετε..

πέντε χειρότερα σφάλματα cloud

Ο άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Dropbox Folder Sync. Κατεβάστε το στο άλλο μηχάνημα, εντοπίστε το παιχνίδι που αποθηκεύει και επιλέξτε ξανά την επιλογή “Συγχρονισμός με Dropbox” όπως πριν. Η εφαρμογή θα εντοπίσει εάν επικρατεί ήδη ένας φάκελος Dropbox με παρόμοιο όνομα και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να του επιτρέψετε τη συγχώνευση και αντικαθιστά.

Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα αποθηκευμένα αρχεία είναι ήδη διαθέσιμα σε αυτόν τον υπολογιστή και πρέπει να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας σε άλλη τοποθεσία και, στη συνέχεια, τα εγγενή αρχεία πρέπει να αφαιρεθούν από το φάκελο. Θα εξασφαλίσει μηδενικές αντιφάσεις με τις αποθήκες Dropbox.

Βήμα 6: Δοκιμή

Αυτό το τελευταίο βήμα είναι σημαντικό για να επιβεβαιωθεί εάν η διαδικασία λειτούργησε πραγματικά. Ξεκινήστε το παιχνίδι σε έναν υπολογιστή, αποθηκεύστε το σε οποιαδήποτε αυθαίρετη τοποθεσία και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να ξεκινήσετε αυτό το παιχνίδι από τον άλλο υπολογιστή και εάν είναι επιτυχές, θα πρέπει να μπορείτε να φορτώσετε το πιο πρόσφατο αποθηκευμένο αρχείο σας από τον πρώτο υπολογιστή!

Υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα εργαλεία για συγχρονισμό των αποθηκευμένων παιχνιδιών υπολογιστή σας μεταξύ υπολογιστών. Ένα από αυτά που πρέπει να γνωρίζετε ήδη είναι το Steam Cloud, το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Dropbox, δεν υποστηρίζει όλα τα είδη παιχνιδιών.

Επίσης, όταν πρόκειται για εξοικονόμηση παιχνιδιών, το Steam Cloud δεν επαναφέρει προηγούμενες εκδόσεις, οι οποίες μπορούν να γίνουν εύκολα με το Dropbox.

συμπέρασμα

Το Dropbox είναι αρκετά αξιόπιστο, εύκολο στη ρύθμιση και λειτουργεί εξαιρετικά καλά. Μόλις κάποιος εξοικειωθεί με τη διαδικασία μεταφοράς αρχείων από υπολογιστή σε Dropbox και πρόσβαση σε αυτά από πολλά άλλα μηχανήματα, η ρύθμιση σε πρόσθετους υπολογιστές θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολη.

Έχετε δοκιμάσει ακόμα τη διαδικασία; Υπάρχουν άλλα βήματα που θέλετε να προσθέσετε; Αφήστε τα σχόλιά σας και ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me