Οδηγός Cloudwards: Οι 9 καλύτερες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή

Καλώς ορίσατε στον οδηγό Cloudwards.net για τις καλύτερες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διακομιστών που είναι διαθέσιμες σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενημέρωσης, θα σας παρουσιάσουμε λύσεις αποθήκευσης που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση καταστροφών για διακομιστές που έχουν καταρρεύσει ή είναι κατεστραμμένοι και προγραμματισμένες μετεγκαταστάσεις σε νέο υλικό.


Αν ψάχνετε για επιλογές αποκατάστασης καταστροφών που ταιριάζουν καλύτερα σε όλες τις συσκευές γραφείου σας, το καλύτερο ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας για τον οδηγό αγοραστή είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Οι διακομιστές χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση κρίσιμων δεδομένων και αρχείων εφαρμογών, μεταξύ άλλων. Όπως μπορεί να σας πει κάθε sysadmin, κανένας διακομιστής δεν διαρκεί για πάντα. Ωστόσο, με ένα καλό σχέδιο αποκατάστασης καταστροφών, η αναπόφευκτη συντριβή είναι απλώς μια ταλαιπωρία. Χωρίς ένα, είναι πιθανώς μια καταστροφή.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους τρόπους για να αποφύγουμε την καταστροφή, χωρίς να σπάσουμε την τράπεζα ή να αυξήσουμε την αρτηριακή σας πίεση καθώς προσπαθείτε και μάθετε πώς να την εργαστείτε. Εάν διαθέτετε και έναν πραγματικό διακομιστή, σας προτείνουμε επίσης να διαβάσετε το καλύτερο άρθρο για τον διακομιστή μικρών επιχειρήσεων.

Πώς κάναμε τις επιλογές μας για Top Backup Server

Αξιολογούμε και επανεξετάζουμε το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για διακομιστές εδώ και χρόνια και απομακρύνουμε από αυτήν την εμπειρία για να κάνουμε την κορυφαία επιλογή μας για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή. Ενώ μερικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του Carbonite και του CloudBerry Backup, δεν ήταν εγκέφαλοι, μερικές από τις άλλες δεν ήταν τόσο εύκολες.

Κατά την αξιολόγηση της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή, υπάρχουν πολλές δυνατότητες που αναζητούμε. Για πρώτη φορά, ως λάτρεις του cloud, προτιμούμε λύσεις που διευκολύνουν τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων διακομιστή σε απομακρυσμένα κέντρα δεδομένων. Ωστόσο, αναγνωρίζουμε επίσης ότι το τοπικό αντίγραφο ασφαλείας έχει επίσης πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της ανάκτησης. Έχοντας αυτό υπόψη, τείνουμε να προτιμούμε εργαλεία που υποστηρίζουν μια υβριδική προσέγγιση αντιγράφων ασφαλείας.

Ψάξαμε επίσης εργαλεία που θα μπορούσαν να εκτελέσουν αντίγραφα ασφαλείας βάσει αρχείων και εικόνας, εκτός από πλήρη, επαυξητικά και διαφορικά αντίγραφα ασφαλείας. Εξετάσαμε επίσης τις δυνατότητες προγραμματισμού αντιγράφων ασφαλείας που επιτρέπουν στους χρήστες να σχεδιάζουν αντίγραφα ασφαλείας αιχμής για να περιορίζουν τους πόρους του συστήματος. Άλλες βασικές δυνατότητες περιλαμβάνουν το hot backup, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή, καθώς και πολλαπλών εφεδρικών αντιγράφων ασφαλείας, τα οποία σας επιτρέπουν να εκτελείτε πολλές διαδικασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ταυτόχρονα.

Τέλος, προτιμούμε μια δυνατότητα που ονομάζεται bare-metal restore. Με την αποκατάσταση bare-metal, μπορείτε να επαναφέρετε μια εικόνα σε έναν διακομιστή που δεν έχει ακόμη εγκατεστημένο λογισμικό, που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στη διαδικασία αποκατάστασης καταστροφών.

Καλύτερη επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή 1. IDrive για επιχειρήσεις

Το IDrive για επιχειρήσεις κατατάσσεται σταθερά ως μία από τις αγαπημένες μας επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τους καταναλωτές. Τα επιχειρηματικά σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι επίσης εξαιρετικά, παρέχοντας ευελιξία πλατφόρμας και δυνατότητες που ταιριάζουν ή υπερβαίνουν τις πιο ακριβές επιλογές όπως το MozyPro και το SOS Online Backup for Business.

Σχέδιο Ένα:
Σχέδιο δύο:
Σχέδιο Τρίτο:
Ετήσιο κόστος:99,50 $199,50 $499,50 $
Υπολογιστές:ΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Διακομιστές:ΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Συνολική αποθήκευση:250 GB500 GB1,25 TB

Λάβετε έκπτωση 25 τοις εκατό για το πρώτο έτος της υπηρεσίας (ή δύο χρόνια εάν δεν σας πειράζει αυτό το είδος δέσμευσης), καθιστώντας την τιμή ακόμα πιο ελκυστική. 

Υπάρχουν επίσης περισσότερες επιλογές συνδρομής, έως και 12,5 TB. Σε αντίθεση με το Carbonite Office και κάποιες άλλες επιλογές, είναι λίγο πιο δύσκολο να κλιμακώσετε τον αποθηκευτικό χώρο με το IDrive, επειδή πρέπει να τηρήσετε ένα εάν ο προγραμματισμένος χώρος αποθήκευσης του. Ωστόσο, το χαμηλό κόστος του το καθιστά γενικά καλύτερη τιμή. 

Το IDrive μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των περισσότερων εφαρμογών διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων των Windows Server, Linux Server, MS SQL Server, MS Exchange Server, MS SharePoint Server, Oracle Server, Hyper-V και VMWare. 

Το IDrive υποστηρίζει υβριδικό αντίγραφο ασφαλείας εάν θέλετε να διατηρήσετε τα αρχεία διακομιστή αντιγραμμένα τόσο τοπικά όσο και στο cloud. Διαθέτει επίσης αξιοπρεπή εργαλεία παρακολούθησης για να διατηρείτε τα εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας σε σχεδόν πραγματικό χρόνο. Υποστηρίζονται και η ανάκτηση καταστροφών Bare-metal και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εικόνας δίσκου.

Οι επιλογές τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαδικτυακής συνομιλίας είναι όλες διαθέσιμες για υποστήριξη πελατών, κάτι που θεωρούμε πάντα πολύ επίκαιρο. Η υποστήριξη είναι επίσης διαθέσιμη 24/7, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο IDrive για επιχειρήσεις.

2. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας CloudBerry

Το CloudBerry Backup είναι λίγο πιο περίπλοκο από το IDrive για επιχειρήσεις, καθώς δεν προσφέρει το δικό του δίκτυο αποθήκευσης cloud. Αντ ‘αυτού, πρέπει να αγοράσετε λογισμικό CloudBerry Backup και, στη συνέχεια, να αγοράσετε χώρο αποθήκευσης cloud ξεχωριστά από μια υποστηριζόμενη υπηρεσία.

Ωστόσο, με υποστηριζόμενες πάνω από πενήντα διαφορετικές επιλογές αποθήκευσης cloud, όσοι είναι εντάξει με λίγο τεχνικό μπορεί να απολαύσουν την ευελιξία. Οι υποστηριζόμενοι προμηθευτές περιλαμβάνουν Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud και Backblaze B2. Το CloudBerry Backup υποστηρίζει επίσης τοπικό αντίγραφο ασφαλείας.

Θα πρέπει να αγοράσετε λογισμικό ανάλογα με το είδος του διακομιστή ή των διακομιστών που χρησιμοποιείτε:

 • Διακομιστής Windows: 119,99 $
 • Διακομιστής SQL: 149,99 $
 • Ανταλλαγή: 229,99 $

Οι επιλογές λογισμικού SQL Server και Exchange υποστηρίζουν και οι δύο Windows Server. Υπάρχει επίσης ένα Ultimate Plan 229,99 $ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Windows Server, SQL Server και Exchange.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με βάση την εικόνα και η επαναφορά γυμνού μετάλλου είναι και τα δύο χαρακτηριστικά. Το CloudBerry Backup υποστηρίζει επίσης την επαναφορά σε διακομιστές με διαφορετικό υλικό και επαναφέρει απευθείας από το cloud χρησιμοποιώντας μια μονάδα flash USB.

Το λογισμικό διαθέτει έναν φιλικό προς τον χρήστη οδηγό για να σας καθοδηγήσει στις επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των ωρών προγραμματισμού για την εκτέλεση των αντιγράφων ασφαλείας σας. Υποστηρίζονται πλήρες και διαφορικό αντίγραφο ασφαλείας. Τα αρχεία μπορούν να συμπιεστούν κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τη μείωση του εύρους ζώνης που χρησιμοποιείται επίσης.

Το CloudBerry Backup υποστηρίζει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από την πλευρά του πελάτη για τον περιορισμό της πρόσβασης στα αρχεία σας στο cloud. Το επίπεδο της κρυπτογράφησης από την πλευρά του πελάτη είναι 256 bit AES. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην κριτική CloudBerry Backup.

3. Carbonite για το γραφείο

Τα προγράμματα Carbonite for Office περιλαμβάνουν επιλογές τόσο για cloud όσο και για τοπικά αντίγραφα ασφαλείας, καθιστώντας το ένα υβριδικό εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Υποστηρίζει φυσικούς και εικονικούς διακομιστές, καθώς και αποθήκευση συνδεδεμένο στο δίκτυο (NAS), δίκτυο περιοχής αποθήκευσης (SAN) και εξωτερικές μονάδες δίσκου. Είναι μια σταθερή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, παρόλο που η υποστήριξη πλατφόρμας δεν είναι τόσο καλή όσο αυτή που λαμβάνετε με το IDrive – και κοστίζει λίγο περισσότερο.

Εκτός από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά μεμονωμένων αρχείων, μπορείτε να εκτελέσετε μια πλήρη επαναφορά συστήματος με το Carbonite. Η υπηρεσία υποστηρίζει την αποκατάσταση απεικόνισης και γυμνών μετάλλων. Για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης καταστροφών για τον διακομιστή σας, θα πρέπει να κοιτάξετε πέρα ​​από το βασικό πρόγραμμα Core της Carbonite, το οποίο περιορίζεται σε αντίγραφα ασφαλείας υπολογιστή.

ΣχέδιοΑποθήκευσηΕτήσιο κόστοςΑριθμός υπολογιστώνΑριθμός διακομιστών
Πυρήνας250 GB269,99 $ΑπεριόριστοςΚανένας
Εξουσία500 GB599,99 $Απεριόριστος1
Τελικός500 GB999,99 $ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος

Το Carbonite για το Office Power σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ενός διακομιστή, ενώ το Carbonite για το Office Ultimate σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων διακομιστών. Και οι δύο σας παρέχουν 500 GB βασικής αποθήκευσης και σας επιτρέπουν να προσθέσετε 100 GB αποθηκευτικού χώρου για 99 $ ετησίως.

Ίσως αυτό που αγαπάμε περισσότερο για το Carbonite είναι πόσο πιο εύκολο είναι να ρυθμιστεί σε σύγκριση με τις περισσότερες άλλες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή. Ορισμένες από αυτές τις επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ενδέχεται να διατίθενται σε χαμηλότερη τιμή από την Carbonite, αλλά είναι επίσης πιο δύσκολο να διαχειριστούν. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή γρήγορα και να το συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα για το προσωπικό υποστήριξης θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι.

Η διεπαφή είναι εύκολη στα μάτια και σας καθοδηγεί στο μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας. Μπορείτε να προγραμματίσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας με έναν απλό προγραμματιστή και να διαχειριστείτε τη φόρτωση των πόρων του συστήματος ρυθμίζοντας πλήρη, σταδιακά και διαφορικά αντίγραφα ασφαλείας. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν περιορισμό εύρους ζώνης, ρύθμιση ειδοποιήσεων και εργαλεία παρακολούθησης.

Για λόγους ασφαλείας, το Carbonite χρησιμοποιεί 128 bit AES για την προστασία περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο στα κέντρα δεδομένων του. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε ιδιωτική κρυπτογράφηση και να διατηρήσετε τον έλεγχο των κλειδιών κρυπτογράφησης μόνοι σας. Αυτό σημαίνει ότι κανείς στο Carbonite δεν θα μπορεί ποτέ να αποκρυπτογραφήσει τα αρχεία σας.

Τέλος, η Carbonite διαθέτει ένα από τα πιο χρήσιμα στελέχη υποστήριξης που έχουμε ασχοληθεί ποτέ, τουλάχιστον για μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud. Μπορείτε να καλέσετε, να στείλετε email ή να συνομιλήσετε μέσω διαδικτύου με υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα. Η Carbonite προσφέρει επίσης δωρεάν εγκαταστάσεις valet, πράγμα που σημαίνει ότι ένας υπάλληλος της Carbonite θα ρυθμίσει και θα βελτιστοποιήσει το αντίγραφο ασφαλείας του διακομιστή σας δωρεάν.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτήν την υπηρεσία στην αναθεώρηση Carbonite for Office. 

4. Αντίγραφο ασφαλείας Acronis 12.5

Το Acronis είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διακομιστών που διατίθενται σήμερα, επειδή προσφέρει μια εξαιρετική διαδικτυακή διεπαφή και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι λίγο ακριβό. Η βασική τιμή συνδρομής είναι 469 $ ετησίως ανά διακομιστή και πρέπει επίσης να πληρώσετε για αποθηκευτικό χώρο:

 • 250 GB: 299 $ ετησίως
 • 500 GB: 499 $ ετησίως
 • 1 TB: 899 $ ετησίως
 • 5 TB: 4299 $ ετησίως

Η τιμή των 469 $ είναι για μια τυπική συνδρομή για αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή Windows και Linux. Υπάρχει επίσης ένα προηγμένο πρόγραμμα για 839 $. Και τα δύο σχέδια έχουν έκπτωση εάν εγγραφείτε για πολλά χρόνια νωρίτερα.

Τόσο το Acronis Backup Standard όσο και το Acronis Backup Advanced προσφέρουν δυνατότητες απεικόνισης δίσκων και υβριδικό χώρο αποθήκευσης. Οι επιλογές τοπικής αποθήκευσης περιλαμβάνουν NAS και SAN. Το Advanced περιλαμβάνει επίσης διπλή αναπαραγωγή, υποστήριξη κασέτας και πολύ καλύτερες επιλογές διαχειριστή και αναφοράς.

Το Acronis μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φυσικών και εικονικών διακομιστών και μπορεί να πραγματοποιήσει ανάκτηση βασισμένη σε αρχεία, πλήρη και γυμνά μέταλλα. Μπορεί επίσης να επαναφέρει σε ανόμοιο υλικό αν χρειαστεί να μετακινηθείτε σε νέο διακομιστή.

5. Διακομιστής StorageCraft ShadowProtect SPX 

Ο διακομιστής ShadowProtect SPX είναι ένα άλλο αγαπημένο, αν και έρχεται με αρκετούς περισσότερους περιορισμούς από τις τέσσερις πρώτες επιλογές μας. Πρώτον, ενώ πολλοί θα βρουν τη διεπαφή επιφάνειας εργασίας της αρκετά εύκολη στη χρήση για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο το Carbonite ή ακόμα και το IDrive, το CloudBerry Backup ή το Acronis.

Ο μεγαλύτερος περιορισμός είναι ότι δεν ενσωματώνεται εύκολα στο cloud storage, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε κάποιον με ισχυρές τεχνικές γνώσεις για να σας βοηθήσει. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι χρησιμοποιείται καλύτερα για τοπικό αντίγραφο ασφαλείας.

Ωστόσο, εάν μπορείτε να επιλύσετε αυτούς τους περιορισμούς και κυρίως να χρειαστείτε μια λύση εγκατάστασης, το ShadowProtect SPX παρέχει μια ωραία γκάμα δυνατοτήτων για την ασφάλεια των φυσικών και εικονικών σας διακομιστών Windows για αποκατάσταση καταστροφών.  

Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν πλήρη και σταδιακή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, προγραμματισμό αντιγράφων ασφαλείας και πολύ καλά εργαλεία παρακολούθησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων ή εικόνας, ενώ οι εφεδρικές εικόνες μπορούν να αποκατασταθούν σε μηχανήματα με διαφορετικό υλικό.

Ο διακομιστής ShadowProtect SPX έχει ένα άλλο ζήτημα που ενδέχεται να μην το καθιστά κατάλληλο για άτομα ή μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται αντίγραφο ασφαλείας διακομιστή: κόστος. Μια άδεια διάρκειας ζωής θα σας επιστρέψει 1095 $ και ένα έτος της premium υποστήριξης κοστίζει επιπλέον 164 $. Ωστόσο, η υποστήριξη προτεραιότητας περιλαμβάνει 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη.

6. Macrium Reflect 7

Το Macrium πάσχει από μερικά από τα ίδια προβλήματα με τον ShadowProtect SPX Server, έχει λιγότερα χαρακτηριστικά και είναι λιγότερο φιλικό προς τον χρήστη. Ωστόσο, παρόλο που δεν διευκολύνει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, εξακολουθεί να είναι δημοφιλές στα τμήματα πληροφορικής ως εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας επί τόπου. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή κοστίζει λίγο λιγότερο από το ShadowProtect SPX.

Ο διακομιστής Macrium Reflect 7 κοστίζει 275 $ ανά διακομιστή για μια διαρκή άδεια. Όπως και με το StorageCraft, η υποστήριξη κοστίζει επιπλέον, ακόμα κι αν επιλέγετε τυπική υποστήριξη έναντι premium. Ωστόσο, λαμβάνετε δωρεάν τον πρώτο χρόνο τυπικής υποστήριξης. Το πρώτο έτος της premium υποστήριξης προσθέτει 13 $ στο κόστος.

Πρότυπο: Premium:
Κόστος ανανέωσης:55 $69 $
Χρόνος απόκρισης:24 ώρες12 ΩΡΕΣ
24/7:ΟχιΝαί
Τηλεφωνική υποστήριξη:ΟχιΝαί
Αφιερωμένος διαχειριστής υποθέσεων:ΟχιΝαί

Το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ολόκληρων φυσικών και εικονικών διακομιστών σε ένα μόνο αρχείο συμπιεσμένης εικόνας ή αρχεία και φακέλους σε ένα αρχείο συμπιεσμένου αρχείου. Ένας εύχρηστος προγραμματιστής θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε πλήρη και σταδιακά αντίγραφα ασφαλείας για το πότε μπορείτε να διαθέσετε πόρους του συστήματος.  

Με το Macrium ReDeploy, μπορείτε να επαναφέρετε αρχεία απευθείας σε διαφορετικό υλικό σε περίπτωση που οι δίσκοι του διακομιστή σας καταστραφούν ή είναι ώρα να αναβαθμίσετε. Υποστηρίζεται επίσης η εικονική εκκίνηση.

7. Διακομιστής NovaBACKUP

Ο διακομιστής NovaBACKUP σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας τόσο τοπικά όσο και στο cloud. Οι επιλογές για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud περιλαμβάνουν το NovaStor, το οποίο πρέπει να αγοράσετε μέσω ενός παρόχου διαχειριζόμενων υπηρεσιών ή του Amazon S3, το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας.

Το NovaBACKUP μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε μερικές υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων, όπως το Dropbox, το Google Drive και το OneDrive. Ωστόσο, αυτές οι επιλογές δεν είναι πραγματικά σχεδιασμένες για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή.

Το ίδιο το λογισμικό μπορεί να αγοραστεί ετησίως για $ 200 ή μπορείτε να πάρετε με μια διαρκή άδεια για $ 400. Εάν πάτε με μια διαρκή άδεια, θα λάβετε μόνο ένα χρόνο υποστήριξης NovaCare. Το NovaCare περιλαμβάνει κανάλια υποστήριξης μέσω email, συνομιλίας και τηλεφώνου.

Εκτός από το ότι είναι μια υβριδική λύση αποθήκευσης, το NovaBACKUP υποστηρίζει αντίγραφα ασφαλείας που βασίζονται σε αρχεία, βασίζονται σε εικόνες, στοιχειώδη, πλήρη και πολλαπλών νημάτων. Υποστηρίζει επίσης αποκαταστάσεις γυμνού μετάλλου και επαναφέρει σε διαφορετικές συσκευές.  

Το λογισμικό είναι επίσης ικανό να κρυπτογραφεί δεδομένα χρησιμοποιώντας 256-AES, είτε να τα αποθηκεύει τοπικά είτε να τα στέλνει στο σύννεφο, και παρέχει εργαλεία για παρακολούθηση σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

8. Εφεδρικός διακομιστής EaseUS Todo

Το EaseUS παράγει μερικά από τα πιο δημοφιλή εργαλεία για επαγγελματίες πληροφορικής στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου ενός εξαιρετικού εργαλείου ανάκτησης δεδομένων που έχουμε γράψει στην αναθεώρηση του Οδηγού ανάκτησης δεδομένων. Το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή, το Todo Backup Server, είναι επίσης πολύ καλό.

Ένα από τα πιο ελκυστικά πράγματα για τον Todo Backup Server είναι το κόστος του. Μια άδεια ζωής για την τρέχουσα έκδοση του Todo Backup Server κοστίζει 199 $. Μια άδεια ζωής για την τρέχουσα και όλες τις μελλοντικές εκδόσεις κοστίζει $ 359.

Δυστυχώς, ενώ ο Todo Backup Server έχει μερικές πολύ ωραίες δυνατότητες, δεν υποστηρίζει απλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud και αυτό το εμποδίζει να είναι πολύ υψηλότερο σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, το FTP είναι μια επιλογή, επομένως μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας από απόσταση εάν είστε έτοιμοι για λίγη δουλειά.

Too Backup Server παρέχει πλήρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συστήματος για Windows Server, γρήγορη απεικόνιση δίσκου σε επίπεδο μπλοκ και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων. Μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει σταδιακά και πλήρη αντίγραφα ασφαλείας και έχει έναν ωραίο προγραμματιστή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Οι εικόνες και τα αρχεία συμπιέζονται για να καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο και μπορούν να κρυπτογραφηθούν με AES 256-bit. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ειδοποιήσεις για να σας ειδοποιήσουμε για συνεχείς, ολοκληρωμένες ή αποτυχημένες διαδικασίες.

Οι επαναφορές συστημάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν χρησιμοποιώντας εκκινήσιμα μέσα και σε διαφορετικό υλικό. Μπορείτε να επαναφέρετε ολόκληρη την εικόνα ή να πραγματοποιήσετε επαναφορές βάσει αρχείων.

Τελικές σκέψεις

Αυτές είναι οι επιλογές μας για τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή. Για τα χρήματά μας, η Carbonite κέρδισε τη θέση της ως το κορυφαίο συνολικό εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας χάρη σε ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών, μια εμπειρία χρήστη που απλοποιεί πραγματικά τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και την εξαιρετική υποστήριξη που δεν χρειάζεται να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα.

Ωστόσο, διαφορετικά εργαλεία θα προσελκύσουν διαφορετικούς χρήστες, με το Carbonite και το IDrive να είναι ελκυστικό για μικρούς και μεσαίους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αναζητούν ευκολία στη χρήση, και τα άλλα πιο κατάλληλα για στελεχωμένα τμήματα πληροφορικής. Χαιρετίζουμε τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας παρακάτω και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map