Καλύτερες υπηρεσίες Cloud Backup για Mac – Ενημερώθηκε το 2020

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να χάσετε τα δεδομένα που διατηρείτε στο Mac σας. Αυξήσεις ισχύος, κλοπή, αποτυχία τυχαίας μονάδας δίσκου, σφάλματα HFS + (έως ότου ενημερώσετε το High Sierra) και περισσότερο απειλούν τα πολύτιμα αρχεία σας. Ο καλύτερος τρόπος για την προστασία των αρχείων σας είναι με τη χρήση οποιασδήποτε από τις καλύτερες διαδικτυακές λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και έχουμε κάνει μια περαιτέρω επιλογή του καλύτερου αντιγράφου ασφαλείας cloud για Mac. Το αγαπημένο μας είναι το Backblaze για διάφορους λόγους, αλλά πολλοί άλλοι αξίζουν επίσης αναφορά.


Εάν δεν είστε σίγουροι αν το cloud είναι δικό σας, έχουμε επίσης ένα καλύτερο άρθρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Mac που μιλά λίγο περισσότερο για τις επιλογές σας όταν πρόκειται για online, υλικό και υβριδικό αντίγραφο ασφαλείας. Έχουμε επίσης μια αναθεώρηση Time Machine εάν η επιλογή υλικού της Apple είναι αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο, ας ρίξουμε μια ματιά στους πέντε καλύτερους παρόχους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε τα δεδομένα σας σε απομακρυσμένους διακομιστές.

Καλύτερο Cloud Backup για Mac για το 2020

Καλύτερο Cloud Backup για Mac: Backblaze

Με μια εύχρηστη διεπαφή, ανταγωνιστικές τιμές και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, το Backblaze δεν είναι μόνο το καλύτερο αντίγραφο ασφαλείας Mac. Έχει κερδίσει την πρώτη θέση μεταξύ όλων των διαδικτυακών κριτικών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Εάν χρησιμοποιείτε Mac, πιθανότατα εκτιμάτε το λογισμικό που είναι απλοποιημένο και εύκολο στη χρήση. Το Backblaze σίγουρα συμβαδίζει με την εμπειρία Mac, καθώς δεν θα ήταν πιο απλό να ξεκινήσετε. Κατεβάστε την εφαρμογή και θα κάνει τα υπόλοιπα.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσα δεδομένα συγχρονίζονται, καθώς το Backblaze σας παρέχει απεριόριστο χώρο. Το Backblaze διαμορφώνει επίσης αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, ώστε να μην χρειάζεται να έχετε τον εαυτό σας. Αν και σας δίνει την επιλογή να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά του, αν θέλετε, μπορείτε απλά να αποφασίσετε να το αφήσετε να κάνει όλη τη δουλειά.

Εάν διατηρείτε εξωτερικές μονάδες δίσκου για να αντισταθμίσετε τα μικρότερα SSD που τείνουν να συνοδεύουν οι Mac, αυτά θα καλύπτονται επίσης από το Backblaze και περιλαμβάνονται στα απεριόριστα δεδομένα για αυτόν τον υπολογιστή.

Το Backblaze ενσωματώνεται επίσης στο macOS περισσότερο από τους περισσότερους άλλους παρόχους αντιγράφων ασφαλείας. Αντί να παρέχει μια ξεχωριστή εφαρμογή για την προσαρμογή των ρυθμίσεων, το Backblaze μπορεί να διαμορφωθεί απευθείας μέσα από τις “προτιμήσεις συστήματος”, το κέντρο ελέγχου όπου μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε όλες τις άλλες ρυθμίσεις.

Το Backblaze δίνει προτεραιότητα στην ευκολία χρήσης ενώ προσφέρει ακόμα μια πολύ ασφαλή υπηρεσία. Τα δεδομένα σας θα ασφαλιστούν πριν φύγετε από τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES 128-bit. Για να εξασφαλίσει τις μεταφορές, το Backblaze χρησιμοποιεί το TLS, μια άλλη τυπική μέθοδο κρυπτογράφησης που είναι ουσιαστικά αδιάσπαστη. Για τους περισσότερους χρήστες, αυτό πρέπει να είναι αρκετό.

Ωστόσο, εάν απαιτείτε την υψηλότερη ασφάλεια για τα αντίγραφα ασφαλείας σας, το Backblaze προσφέρει επίσης ασφάλεια μηδενικής γνώσης. Μπορείτε να ορίσετε ένα ιδιωτικό κλειδί κρυπτογράφησης, ώστε μόνο εσείς να μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε ποτέ τα δεδομένα σας. Αυτό θα καταστήσει αδύνατο για το Backblaze να ανακτήσει τον κωδικό πρόσβασής σας σε περίπτωση που τον ξεχάσετε ποτέ, γι ‘αυτό κάντε το με προσοχή.

Αυτά τα μέτρα ασφαλείας είναι επίσης αποτελεσματικά μόνο εφόσον είστε ο μόνος με πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Με κάθε υπηρεσία, θα πρέπει να ορίσετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης, αλλά το Backblaze προσφέρει επιπλέον προστασία με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, οπότε ακόμη και αν κάποιος αποκτήσει τον κωδικό πρόσβασής σας, θα χρειαζόταν ακόμα το τηλέφωνό σας για να μπει.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Backblaze

Οι ανακτήσεις είναι ευέλικτες. Το Backblaze προσφέρει λήψεις .zip ή μπορεί να σας αποστείλει μια μονάδα flash USB ή έναν σκληρό δίσκο εάν οι ταχύτητες του Διαδικτύου σας θα παρεμποδίζουν διαφορετικά τα δεδομένα σας.

Οι πιο προχωρημένοι χρήστες θα χαρούν να γνωρίζουν ότι παρά την εύχρηστη προσέγγιση του Backblaze, εξακολουθούν να υπάρχουν δίκαιες επιλογές προσαρμογής, όπως προγραμματισμός, περιορισμός και εξαιρέσεις τύπου αρχείου.

Το Backblaze έχει επίσης σταθερή υποστήριξη μέσω email, ζωντανής συνομιλίας ή καλά γραπτής βάσης γνώσεων. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαντώνται εντός μιας εργάσιμης ημέρας με διεξοδικές απαντήσεις. Συνολικά, η υπηρεσία είναι απλά η καλύτερη εκεί έξω, για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε την κριτική Backblaze.

Οδηγώ

Το IDrive είναι μια ισχυρή υπηρεσία που συμπληρώνει για σπάνιες περιπτώσεις όταν το Backblaze δεν είναι η σωστή εφαρμογή. Με ανταγωνιστικές τιμές, υψηλά όρια δεδομένων και απεριόριστες συσκευές, το IDrive μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή εάν έχετε πάρα πολλούς υπολογιστές για χρήση με το Backblaze. Διαβάστε την αναθεώρηση IDrive για ολόκληρη την εικόνα.

Το IDrive δεν είναι τόσο φιλικό προς το χρήστη όσο το Backblaze, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει μια πολύ σταθερή υπηρεσία. Επειδή το IDrive έχει περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, απαιτεί να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο τους φακέλους για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κατά την εγκατάσταση.

Αυτή η μη αυτόματη διαδικασία είναι λίγο επώδυνη σε σύγκριση με την απλοποιημένη ρύθμιση του Backblaze, αλλά εάν έχετε πολλά μηχανήματα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, η διαδικασία θα αποθηκεύσει τα δεδομένα σας στους διακομιστές του IDrive. Ευτυχώς, το IDrive έχει επιλέξει ορισμένους προεπιλεγμένους φακέλους που είναι λογικοί.

Το IDrive διαθέτει επίσης πληθώρα επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ λεπτομερούς σελίδας προγραμματισμού και της δυνατότητας χρήσης του IDrive για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τόσο σε τοπικό όσο και σε απομακρυσμένους διακομιστές. Εάν προτιμάτε να μην προγραμματίσετε, το IDrive διαθέτει «συνεχή προστασία δεδομένων» που ενημερώνει το αντίγραφο ασφαλείας εντός 15 λεπτών από την αλλαγή που έγινε στα αρχεία σας.

Επιπλέον, οι χρήστες που χρειάζονται επιπλέον ασφάλεια θα εκτιμήσουν ότι το IDrive σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ένα ιδιωτικό κλειδί κρυπτογράφησης όταν αρχίζετε να το χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, αυτό θα απενεργοποιήσει την κοινή χρήση και το συγχρονισμό αρχείων. Εάν χρειάζεστε έναν πάροχο μηδενικής γνώσης και έναν φάκελο συγχρονισμού, θα χρειαστείτε μια ξεχωριστή υπηρεσία, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική Sync.com.

Ενώ το περιβάλλον εργασίας χρήστη του IDrive είναι μάλλον χρονολογημένο και δεν έχει την αίσθηση του περισσότερου λογισμικού με προσανατολισμό σε Mac (για παράδειγμα: το IDrive δημιουργεί αυτόματα μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Έχουμε τη βάση για αυτό από την κυκλοφορία του OS X το 2001), εξακολουθεί να προσφέρει υψηλή αξία, προσαρμόσιμη λύση για κάποιον που χρησιμοποιεί πολλούς υπολογιστές.

Το IDrive χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit για να διατηρεί τα αρχεία σας ασφαλή. Αυτό το πρωτόκολλο δεν έχει ποτέ σπάσει και θα διατηρήσει τα αρχεία σας ασφαλή αρκεί ο πιθανός εγκληματίας στον κυβερνοχώρο να μην έχει κλειδί.

Η υποστήριξη του IDrive για ιδιωτικά κλειδιά κρυπτογράφησης είναι επίσης καλή για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους σε καμία περίπτωση. Η υπηρεσία θα μπορούσε να βελτιωθεί προσφέροντας τη δυνατότητα ενεργοποίησης ενός ιδιωτικού κλειδιού κρυπτογράφησης μετά την έναρξη χρήσης του IDrive και με την εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, ωστόσο.

Το IDrive προσφέρει επίσης ένα ανταγωνιστικό μοντέλο τιμολόγησης. Χρειάζεστε δέσμευση σε ετήσια βάση, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 5 GB δωρεάν, επ ‘αόριστον. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξοικειωθείτε με το λογισμικό πριν εγγραφείτε για πλήρη συνδρομή. Με 52,12 $ ετησίως για 2 TB, είναι λίγο πιο ακριβό από ένα πακέτο Backblaze. Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερους από έναν υπολογιστές και μείνετε κάτω από 2 TB, αυτό επιστρέφει γρήγορα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το IDrive

Παρόλο που το IDrive έχει όρια δεδομένων, δεν θα συναντήσετε σκληρό ανώτατο όριο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερα δεδομένα από ό, τι επιτρέπει το πρόγραμμά σας, αλλά θα χρεωθείτε με χρέωση. Αν και η χρέωση μπορεί να είναι απογοητευτική, αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερα από το όριό σας χωρίς να αναβαθμίσετε αμέσως το πρόγραμμά σας. Για να μάθετε περισσότερα πώς λειτουργούν τα ανώτατα όρια, ανατρέξτε στην κριτική IDrive.

Το IDrive διαθέτει επίσης ένα φάκελο συγχρονισμού όπως το Google Drive ή το Dropbox, το οποίο τον καθιστά υβριδική υπηρεσία. Το IDrive μπορεί να είναι μια λύση τόσο για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των υπολογιστών σας όσο και για τον συγχρονισμό τους. Αυτό επεκτείνεται ακόμη και στο τηλέφωνό σας καθώς το IDrive προσφέρει μια εφαρμογή για iOS και Android, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε όλες τις φωτογραφίες σας στο cloud.

Το IDrive προσφέρει 5 GB δωρεάν (είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν παροχείς αποθηκευτικού χώρου για κάποιο λόγο), επομένως δεν υπάρχει λόγος να μην το ελέγξετε.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας CloudBerry

Το CloudBerry είναι σίγουρα μια ασυνήθιστη εφεδρική υπηρεσία, καθώς δεν προσφέρει πραγματικά χώρο αποθήκευσης. Είναι μια εναλλακτική λύση που παρέχεται με τη μορφή μιας εφάπαξ πληρωμής για εφεδρικό λογισμικό και ευέλικτες συνδρομές σε μια ποικιλία ξεχωριστών παρόχων αποθήκευσης. Έχουμε επίσης μια πλήρη κριτική Backup CloudBerry για την ευχαρίστηση της ανάγνωσής σας.

Το CloudBerry απέχει πολύ από μια απλή λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Προορίζεται για χρήση από άτομα με μεγαλύτερη εξοικείωση με λύσεις cloud ή επαγγελματίες πληροφορικής. Εάν δεν είστε εσείς, πιθανότατα θα σας εξυπηρετούσε καλύτερα μια λύση όπως το Backblaze.

Θα πρέπει να ρυθμίσετε χειροκίνητα έναν πάροχο αποθήκευσης και τους φακέλους που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, καθώς και μια μεγάλη λίστα με άλλες επιλογές με δυνατότητα διαμόρφωσης. Αυτό θα φαίνεται τρομακτικό για πολλούς χρήστες, αλλά η δυνατότητα να προσαρμόσετε πλήρως τα αντίγραφα ασφαλείας σας (συμπεριλαμβανομένων των βελτιωμένων υβριδικών αντιγράφων ασφαλείας) είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να θέλουν άλλοι από μια υπηρεσία cloud.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί του CloudBerry σε Mac. Τα αντίγραφα ασφαλείας επιπέδου μπλοκ και τα αντίγραφα ασφαλείας εικόνων δεν είναι ακόμη διαθέσιμα. Εάν δεν πρόκειται για διαλυτές και αναζητάτε ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο σύστημα, το CloudBerry μπορεί να είναι απλώς η απάντηση.

Η ασφάλεια με το CloudBerry Backup εξαρτάται από τον πάροχο αποθήκευσης που επιλέγετε. Το CloudBerry προσφέρει κρυπτογράφηση AES έως και 256-bit με ιδιωτικά κλειδιά. Εάν το εκμεταλλευτείτε, το CloudBerry είναι εξαιρετικά ασφαλές. Αυτό δεν υποστηρίζεται και στα 65 σχέδια με τα οποία το CloudBerry είναι συμβατό, επομένως θα πρέπει να κάνετε περαιτέρω έρευνα κατά την επιλογή ενός σχεδίου.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CloudBerry Backup

Το CloudBerry είναι σίγουρα στοχευμένο σε άτομα με εμπειρία πληροφορικής, καθώς και σε επιχειρήσεις (κέρδισε την καλύτερη εφεδρική μάχη SMB με ευκολία). Το εφάπαξ κόστος των 30 $ για τη βασική άδεια είναι λογικό, αν και οι επιπλέον χρεώσεις μπορούν να αυξηθούν αρκετά γρήγορα. Η ευελιξία του CloudBerry προσφέρεται για κάποιον που αναζητά μια λύση πολλαπλών πλατφορμών που περιλαμβάνει μηχανήματα που εκτελούν macOS.

SpiderOak ΕΝΑ

Το SpiderOak δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και το απόρρητο πάνω από όλα, αφιερώνοντας χρόνο για τη δημοσίευση γενικών άρθρων ασφαλείας στο ιστολόγιό του για οποιονδήποτε να διαβάσει, ανεξάρτητα από την ιδιότητα μέλους. Εξακολουθεί να διατηρεί μια καθαρή και εύχρηστη διεπαφή, καθιστώντας την μια πολύ ελκυστική προσφορά για λιγότερο προχωρημένους χρήστες που θέλουν μόνο λίγο επιπλέον απόρρητο. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη αναθεώρηση SpiderOak για περισσότερα σχετικά με αυτήν την υπηρεσία.

Η καρτέλα «διαχείριση» της διεπαφής SpiderOak σάς παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες που απαιτούν την επίσκεψη στον ιστότοπο για άλλες υπηρεσίες. Εδώ, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα όσα έχετε αποθηκεύσει στους διακομιστές SpiderOak. Αυτό καθιστά την ανάκτηση ή τη σύνδεση αρχείων πολύ εύκολη.

Θα πρέπει να παρακολουθείτε πόσος αποθηκευτικός χώρος χρησιμοποιείτε, καθώς η τιμή του SpiderOak διατίθεται από τα ποσά αποθήκευσης και τα μικρότερα ενδέχεται να γίνουν περιοριστικά όταν αντιμετωπίζετε αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρου του Mac σας.

Σε αντίθεση με τις άλλες επιλογές μέχρι στιγμής, το SpiderOak είναι μηδενικής γνώσης από προεπιλογή. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε επιπλέον ρυθμίσεις για να λάβετε αυτό το επίπεδο ασφάλειας. Τα δεδομένα σας θα ασφαλιστούν επίσης χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES 256-bit και θα μεταφερθούν χρησιμοποιώντας TLS.

Το SpiderOak είναι λίγο πιο ακριβό από τις δύο πρώτες επιλογές μας, αν και τόσο το Backblaze όσο και το IDrive έχουν την επιλογή να χρησιμοποιήσουν ένα ιδιωτικό κλειδί. Το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να αποκτήσετε είναι ένα αντίγραφο ασφαλείας μηδενικής γνώσης που μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως υπηρεσία συγχρονισμού.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το SpiderOak ONE

Η συμπερίληψη συγχρονισμού και κοινής χρήσης με την υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας καθιστά το SpiderOak μια ευέλικτη λύση all-in-one. Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία μέσω της εφαρμογής SpiderOak χρησιμοποιώντας συνδέσμους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κοινόχρηστοι σύνδεσμοι δεν θα κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας ένα ιδιωτικό κλειδί. Ευτυχώς, το SpiderOak κάνει καλή δουλειά.

Καρβονίτης

Το Carbonite ακολουθεί παρόμοια προσέγγιση με το Backblaze παρέχοντας απεριόριστο χώρο αποθήκευσης σε ένα πρόγραμμα ανά συσκευή και ένα απλό, εύχρηστο σύστημα. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως το CrashPlan, ίσως εξοικειωθείτε με το Carbonite ως τη συνιστώμενη εναλλακτική λύση του CrashPlan του πρώην ηγέτη του κλάδου. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη αναθεώρηση Carbonite.

Ο καρβονίτης είναι ως επί το πλείστον αυτόματος. Μόλις το κατεβάσετε, θα λειτουργήσει αυτόματα, εκτός εάν θέλετε να προσαρμόσετε τον τρόπο λειτουργίας του. Προσφέρει ελαφρώς περισσότερη δυνατότητα προσαρμογής στον προγραμματισμό από το Backblaze, αλλά προεπιλογές στην ίδια συνεχή ρύθμιση για να βεβαιωθείτε ότι τα αντίγραφα ασφαλείας σας είναι πάντα ενημερωμένα.

Το Carbonite προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ανάκτηση βήμα προς βήμα από το Backblaze, επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε αρχεία απευθείας στην αρχική τους τοποθεσία από απευθείας μέσα στην εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ένα αρχείο .zip και να εξαγάγετε αρχεία με μη αυτόματο τρόπο.

Οι ομοιότητες του Carbonite με το Backblaze επεκτείνονται στην ασφάλειά του. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 128-bit, μεταφέρει με κρυπτογράφηση TLS και προσφέρει μια προαιρετική υπηρεσία μηδενικής γνώσης που πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα. Ο καρβονίτης έχει μια μικρή διαφορά στο ότι κατά τη χρήση ιδιωτικών κλειδιών κρυπτογράφησης, αλλάζει σε κρυπτογράφηση AES 256-bit. Το Carbonite παρέχει επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να σας προστατεύει σε περίπτωση κλοπής κωδικού πρόσβασης.

Η υποστήριξη πελατών είναι ένας τομέας στον οποίο το Carbonite ξεχωρίζει από το Backblaze. Διατίθεται τηλεφωνική υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 8:30 π.μ. έως τις 9:20 μ.μ. EST. Η υποστήριξη μέσω email είναι επίσης γρήγορη και διεξοδική. Η Carbonite έχει κερδίσει ακόμη και 48 βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της. Επιπλέον, προσφέρει μια ποιοτική βάση γνώσεων για χρήστες που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα για τον εαυτό τους.

Το Carbonite διατίθεται με 10 $ περισσότερα από το Backblaze ετησίως χωρίς εφεδρικό εξωτερικό δίσκο και χωρίς μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών. Αυτή η αύξηση των τιμών μπορεί να αξίζει τον κόπο αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις επιπλέον δυνατότητες του Carbonite, αλλά για τους περισσότερους χρήστες, το Backblaze πιθανότατα θα είναι η καλύτερη τιμή.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν οι καρβονίτες

Το Carbonite προσφέρει εκδόσεις για έως και τρεις μήνες, δύο μήνες περισσότερο από την προσφορά του Backblaze. Αυτός ο επιπλέον χρόνος μπορεί να είναι πολύτιμος όταν εργάζεστε σε μακροχρόνια εργασία που μπορεί να χρειαστεί να ανακτηθεί.

Η εφαρμογή iOS και Android της Carbonite μπορεί επίσης να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας της βιβλιοθήκης φωτογραφιών σας. Επειδή το πρόγραμμα Carbonite διαθέτει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, μπορείτε να αποσυρθείτε χωρίς να ανησυχείτε για τα τελευταία σας gigabyte.

συμπέρασμα

Για τους περισσότερους χρήστες, το Backblaze παίρνει τη σαφή νίκη, προσφέροντας απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας για το Mac σας σε ένα απλό, καλά ενσωματωμένο πακέτο σε προσιτή τιμή. Εάν έχετε πιο συγκεκριμένες ανάγκες, το IDrive μπορεί να ικανοποιήσει όσους χρησιμοποιούν πολλούς υπολογιστές και το CloudBerry προσφέρει μια ισχυρή λύση για επαγγελματίες πληροφορικής.

Το Backblaze θα λύσει τις ανάγκες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή χρειάζεστε ένα πιο εξειδικευμένο προϊόν; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map