Best Unlimited Online Storage Providers 2020

Σε κανέναν δεν αρέσει οι περιορισμοί, το “απεριόριστο” ακούγεται καλύτερα, έτσι δεν είναι; Αυτό ισχύει και για αποθηκευτικό χώρο: καλύτερα να έχετε απεριόριστο από ένα σταθερό ποσό. Οι σκληροί δίσκοι μεγαλώνουν, αλλά και η ζήτηση για χώρο καθώς τα πάντα, από φωτογραφίες έως παιχνίδια, χρειάζονται περισσότερα gigabyte. Εδώ μπαίνουν οι επιλογές μας για την καλύτερη απεριόριστη αποθήκευση cloud.

Οποιοσδήποτε από τους παρακάτω καλύτερους παρόχους αποθήκευσης cloud δεν θέτει όριο στην πρώτη ποσότητα δεδομένων που μπορείτε να αποθηκεύσετε μαζί τους. Μερικοί, ωστόσο, χρεώνουν τη συναυλία, ενώ άλλοι σάς επιτρέπουν να πληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο τέλος. Ανεξάρτητα από το κόστος, ωστόσο, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για την εξάντληση του χώρου.

Αν πρόκειται για αντίγραφα ασφαλείας και όχι για αποθήκευση που αναζητάτε (εξηγείται η διαφορά), ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας στο διαδίκτυο.

Best Unlimited Online Storage Providers 2020

Τι κάνει το Unlimited Cloud Storage το καλύτερο?

Όταν λέμε «απεριόριστο» το εννοούμε με την πληρέστερη έννοια της λέξης. Η κύρια διαφορά είναι ότι ορισμένοι από τους παρακάτω παρόχους είναι τακτικός χώρος αποθήκευσης, ενώ άλλοι είναι η υποδομή ως υπηρεσία (IaaS). Αυτά προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, αλλά χρεώνουν ανά gigabyte ανά μήνα. Επίσης, δεν προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο για να εισάγετε τα αρχεία σας στο cloud. Θα μιλήσουμε για λογισμικό για να το βοηθήσουμε.

Φυσικά, αν όλοι προσφέρουν απεριόριστο χώρο και το λάβουμε υπόψη αυτό, δεν θα υπήρχε τρόπος να τα αξιολογήσουμε. Η τιμή είναι ένας σημαντικός παράγοντας. κανείς δεν θα ήθελε να πληρώσει απεριόριστο χρηματικό ποσό, ακόμα κι αν προορίζεται για απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Δεν προσφέρουν όλες οι δοκιμαστικές περίοδοι, αλλά αυτές που κάνουν, λαμβάνουν το νεύμα από εμάς.

Με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, θα υπάρξει μεγάλη μεταφόρτωση, οπότε οι καλές ταχύτητες μεταφοράς είναι απαραίτητες. Δεν θέλετε περισσότερα γκρίζα μαλλιά όταν ολοκληρώνετε τη μεταφόρτωση από ό, τι όταν ξεκίνησε. Όσο καλύτερη υποδομή έχει η υπηρεσία, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες γρήγορης μεταφόρτωσης χωρίς αποτυχία. Επίσης, μια εξαιρετική δυνατότητα που έχει είναι η μεταφορά σε επίπεδο μπλοκ, η οποία καθιστά τη μεταφόρτωση πιο γρήγορη μεταφέροντας μόνο τα μέρη του αρχείου που έχουν αλλάξει.

Όταν ανεβάζετε πολλά αρχεία για αποθήκευση, δεν θέλετε να είναι μια περίπλοκη δουλειά. Η εμπειρία χρήστη πρέπει να είναι αρκετά απλή. Θα ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι υπολογιστές και οι πελάτες Ιστού και σε ποια λειτουργικά συστήματα.

Δεν θα έχει νόημα να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud εάν δεν διατηρούν τα αρχεία σας ασφαλή. Μερικοί το κάνουν καλύτερα από άλλους. Αυτό είναι πιο προφανές σε ό, τι αφορά την κρυπτογράφηση που χρησιμοποιούν και αν τη χρησιμοποιούν σε κατάσταση ηρεμίας καθώς και κατά τη μεταφορά. Επίσης σημαντικό είναι εάν χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Έχοντας όλα αυτά υπόψη, διαβάστε για να μάθετε ποια υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud είναι η κορυφαία επιλογή μας για απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

1. Best Unlimited Cloud Storage: Dropbox Business

Το Dropbox δημιουργήθηκε το 2007 και σήμερα είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στην τεχνολογία. Μετά από παραβίαση το 2012, η ​​ασφάλεια έχει αναβαθμιστεί, ειδικά για την επιχειρηματική έκδοση του Dropbox. Έχει επίσης καθορίσει πολλές τάσεις τόσο στον συγχρονισμό όσο και στην κοινή χρήση αρχείων, οι οποίες ακόμα τελειοποιούνται σήμερα.

Dropbox για επιχειρήσεις

Υπάρχουν δύο σχέδια που προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης: Advanced και Enterprise. Για προχωρημένους κοστίζει 20 $ ανά μήνα ανά χρήστη, αλλά υπάρχει έκπτωση εάν πληρώνετε ανά έτος. Για επιχειρήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Dropbox για την τιμή. Τα δύο σχέδια προσφέρουν μια ποικιλία δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του έξυπνου συγχρονισμού, αλλά μόνο με το Enterprise ελέγχετε ολόκληρο τον τομέα χρήστη.

Η αρχική ταχύτητα μεταφόρτωσης δεν είναι ταχύτερη από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, αλλά κατά τη μεταφόρτωση αλλαγών αρχείων η ταχύτητα είναι πολύ μεγαλύτερη χάρη στη μεταφορά σε επίπεδο μπλοκ. Παρά αυτό το πλεονέκτημα, μόνο μερικοί ανταγωνιστές το προσφέρουν. Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι ο Έξυπνος συγχρονισμός, η επιλογή κατάργησης συγχρονισμού αρχείων και η προβολή τους στο φάκελο συγχρονισμού.

Το Dropbox ήταν η πρώτη υπηρεσία που εφάρμοσε το μοντέλο του συγχρονισμού φακέλων και η ανάδοσή του είναι από τις καλύτερες. Σήμερα, είναι το κλειδί για ολόκληρη την εμπειρία χρήστη. Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ιστού για πρόσβαση στα αρχεία σας. η πλοήγηση και η διάταξη είναι διαισθητικά και τα μενού είναι καλά οργανωμένα.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το Dropbox Business

Το Dropbox προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256-bit σε κατάσταση ηρεμίας, κρυπτογράφηση 128-bit σε διαμετακόμιση, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και ακόμη και απομακρυσμένη διαγραφή εάν κάποιος κλέψει τη συσκευή σας.

Επιχειρηματική κριτική Dropbox

Με το Dropbox Business (διαβάστε την αναλυτική κριτική μας για το Dropbox Business) μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές στην Ευρώπη για να φιλοξενήσετε τα δεδομένα σας, κάτι που σας επιτρέπει να παραμείνετε μπροστά από την NSA. Σημειώστε ότι το Dropbox Business δεν είναι υπηρεσία μηδενικής γνώσης, αλλά μπορείτε να ενσωματώσετε το Boxcryptor και να ενισχύσετε το απόρρητό σας (διαβάστε την κριτική μας στο Boxcryptor).

2. Κουτί

Το Box απευθύνεται σε επιχειρηματικούς πελάτες, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το χρησιμοποιούν πολλές εταιρείες μεγάλου πρωταθλήματος: ισχυρίζεται ότι έχει 59 τοις εκατό του Fortune 500, καθώς και 59.000 μικρότερες επιχειρήσεις, ως πελάτες. Είναι επίσης μία από τις καλύτερες πλατφόρμες EFSS που διατίθενται σήμερα.

Υπάρχουν πολλά επιχειρηματικά σχέδια που προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης: Business, Business Plus και Enterprise. Παίρνετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο δύο εβδομάδων και για τα δύο επιχειρηματικά σχέδια. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το εταιρικό σχέδιο, θα πρέπει να ζητήσετε μια προσφορά από το Box.

Και τα δύο επιχειρηματικά σχέδια έχουν μέγιστο όριο μεταφόρτωσης αρχείων 5 GB. Υπάρχουν επίσης τουλάχιστον τρεις χρήστες, αλλά δεν υπάρχει μέγιστο. Η επιχείρηση χρεώνει 15 $ ανά μήνα ανά χρήστη, ενώ το Business Plus χρεώνει 25 $. Και οι δύο έχουν απλή είσοδο (SSO) και πρόληψη απώλειας δεδομένων (DLP). Το Plus προσφέρει επιπλέον δυνατότητες όπως απεριόριστους εξωτερικούς συνεργάτες και πρόσβαση στο Box KeySafe.

Για να ανεβάσετε αρχεία με το Box, χρησιμοποιείτε ένα φάκελο συγχρονισμού, οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο που τοποθετείτε σε αυτό συγχρονίζεται με το σύννεφο. Για να αποθηκεύσετε τους φακέλους σας μόνο στο cloud και να εξοικονομήσετε χώρο στον σκληρό σας δίσκο, χρησιμοποιείτε μια λειτουργία που ονομάζεται επιλεκτικός συγχρονισμός. Ο επιλεκτικός συγχρονισμός σάς επιτρέπει να “αποσυγχρονίζετε” συγκεκριμένους φακέλους, μετά από αυτό, δεν θα είναι διαθέσιμοι εκτός σύνδεσης.

Η ταχύτητα συγχρονισμού συγκρίνεται καλά με άλλες υπηρεσίες κατά τη μεταφόρτωση για πρώτη φορά, αλλά όχι όταν πρέπει να συγχρονίσετε ήδη μεταφορτωμένα αρχεία. Αυτό συμβαίνει επειδή το Box δεν έχει μεταφορές αρχείων σε επίπεδο μπλοκ.

Όταν εγκαθιστάτε τον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας, δημιουργεί ένα φάκελο συγχρονισμού στον σκληρό σας δίσκο. Τυχόν δεδομένα που διατηρείτε θα συγχρονιστούν με το σύννεφο. Ενώ ο φάκελος συγχρονισμού είναι το κλειδί για την εργασία σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη Ιστού για πρόσβαση στα αρχεία σας.

Η εμπειρία του πελάτη Ιστού είναι αρκετά απλή. Η διάταξη είναι διαισθητική και ο χρωματικός συνδυασμός του είναι εύκολο να δούμε. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL του χώρου εργασίας σας και να προσθέσετε το δικό σας λογότυπο. Η εφαρμογή για κινητά είναι επίσης φιλική προς το χρήστη.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το κουτί

Δεδομένου ότι η Box στοχεύει τις επιχειρήσεις, δεν αποτελεί έκπληξη ότι προσφέρει καλή ασφάλεια. Δεδομένου ότι θα ανεβάζετε πολλά, η κρυπτογράφηση κατά τη μεταφορά θα προστατεύει τα αρχεία σας από επιθέσεις man-in-the-middle. Η κρυπτογράφηση AES 256-bit θα προστατεύσει τα δεδομένα σας στο διακομιστή. Το Box τυλίγει επίσης το κλειδί σας με το ίδιο επίπεδο κρυπτογράφησης AES.

Υπάρχουν πολλά που μας αρέσουν στο Box. Είναι πολύ κοντά στο Dropbox Business, αλλά δεν διαθέτει μεταφορά σε επίπεδο μπλοκ και δεν υπάρχει επιλογή για προβολή αρχείων μόνο στο διαδίκτυο. Διαβάστε την κριτική μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

3. OpenDrive

Το OpenDrive προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες δυνατότητες, προγράμματα τιμολόγησης και την επιλογή χρήσης ενός κοινόχρηστου λογαριασμού χρήστη, ο οποίος είναι πρακτικά ανήκουστο. Αν και αυτό είναι υπέροχο στα χαρτιά, το OpenDrive δεν λειτουργεί τόσο καλά όταν πρόκειται για εκτέλεση.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε ένα προσωπικό πρόγραμμα με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο cloud, το οποίο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα Προσωπικό πρόγραμμα. Μπορείτε ακόμη και να το μοιραστείτε μεταξύ τεσσάρων χρηστών λογαριασμού, ενώ ο κάτοχος διαχειρίζεται ποιος έχει πρόσβαση. Το κόστος είναι 9,95 $ το μήνα ή 99 $ το χρόνο.

Το επιχειρηματικό σχέδιο προσφέρει επωνυμία και διαχείριση λογαριασμού εκτός από αυτό που παρέχει το Προσωπικό πρόγραμμα. Εκτός από τις προηγούμενες λειτουργίες, το πρόγραμμα μεταπωλητών σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το OpenDrive ως δική σας υπηρεσία και να το πουλήσετε. Η επιχείρηση κοστίζει 29,95 $ και ο μεταπωλητής 59,95 $, με την αύξηση της τιμής για κάθε επιπλέον χρήστη.

Δεδομένου ότι ο συγχρονισμός δεν είναι από μόνος του περίπλοκος, οι υπηρεσίες διαφέρουν ως προς το πόσο καλά μπορούν να την εφαρμόσουν. Σε σύγκριση με άλλους, η ταχύτητα μεταφόρτωσης του OpenDrive αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. είναι αρκετές φορές πιο αργή από, για παράδειγμα, το Dropbox.

Η εφαρμογή ιστού του OpenDrive δεν είναι τόσο διαισθητική όσο άλλες υπηρεσίες και είναι επίσης κάπως χρονολογημένη. Ωστόσο, δεν είναι όλη η εμπειρία στο διαδίκτυο και το OpenDrive χρησιμοποιεί το τυπικό μοντέλο φακέλου συγχρονισμού, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση. Η εφαρμογή για κινητά δεν είναι τόσο μεγάλη, καθώς τείνει να συντρίβει περισσότερο από ένα δοκιμαστικό αυτοκίνητο.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει OpenDrive

Το OpenDrives σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ διαχειριζόμενης και ιδιωτικής κρυπτογράφησης. Με τη διαχείριση, το OpenDrive ελέγχει το κλειδί κρυπτογράφησής σας και με ιδιωτικό έχετε τον έλεγχο. Οι μεταφορές αρχείων χρησιμοποιούν πρωτόκολλο TLS / SSL που προστατεύεται από AES 128-bit, από την πλευρά του διακομιστή κρυπτογραφούνται με AES-256.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Το OpenDrive προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές, αλλά οι αργές ταχύτητες μεταφόρτωσης και η ξεπερασμένη εμπειρία χρήστη το τοποθετούν στην τρίτη θέση. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική του OpenDrive.

4. Rackspace Cloud Files

Όπως αναφέρθηκε, το Rackspace Cloud Files είναι μια υπηρεσία υποδομής cloud, μια από τις καλύτερες στην πραγματικότητα. Ένα ενδιαφέρον πλεονέκτημα τέτοιων υπηρεσιών είναι ότι μπορούν να αποθηκεύσουν απεριόριστα αρχεία. Ωστόσο, πρέπει να τα ενσωματώσετε με άλλο λογισμικό για να μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τα αρχεία σας στο cloud. Με αυτό, το IaaS μπορεί να θεωρηθεί απεριόριστο cloud storage.

Δεν υπάρχουν πολλές πλατφόρμες σχεδιασμένες να λειτουργούν με Cloud Files ή IaaS γενικά. Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ καλό – Storage Made Easy (SME, διαβάστε την κριτική μας για το Storage Made Easy). Είναι διαθέσιμο για Windows, Mac και Linux. Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη για Android, iOS και Blackberry.

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ΜΜΕ, η σύνδεσή του με το Rackspace είναι απλή με το GUI. Μετά από αυτό, θα χρησιμοποιήσετε το Rackspace cloud manager για να ανεβάσετε τα αρχεία σας. Έχει καλή, καθαρή διάταξη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το drag-and-drop για να ανεβάσετε τα αρχεία σας. Το Rackspace διαθέτει περισσότερα από 200 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, οπότε θα μπορείτε να ανεβάζετε γρήγορα τα αρχεία σας.

Μέχρι να φτάσετε στο 1 TB, η τιμή ανά gigabyte είναι 0,10 $. Μετά από αυτό, όσο περισσότερο αποθηκεύετε, τόσο λιγότερα πρέπει να πληρώσετε. Για τα επόμενα 49TB είναι 0,09 $ και ούτω καθεξής. Η χρήση εύρους ζώνης ξεκινά από 0,12 $ για το πρώτο terabyte και στη συνέχεια μειώνεται στα 0,10 $ για τα επόμενα 40 TB κ.λπ..

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσουν τα αρχεία Cloud Rackspace

Για να φτάσουν ακόμη και στο Cloud Files, οι χρήστες χρειάζονται ένα κλειδί API. Αυτό το κλειδί είναι διαθέσιμο μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες, έτσι ώστε να δημιουργείται ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας. Στη συνέχεια, το πρωτόκολλο SSL προστατεύει τα δεδομένα σας κατά τη μεταφορά. Ωστόσο, το Cloud Files δεν αποθηκεύει δεδομένα σε κρυπτογραφημένη μορφή, οπότε είναι ευάλωτο σε περίπτωση παραβίασης.

Το Rackspace προσφέρει πολλά σε χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους σύννεφο, αλλά για πελάτες που θέλουν απλώς απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, η κατάλληλη πλατφόρμα αποθήκευσης cloud είναι ο τρόπος να πάει. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Cloud Files ως χώρο αποθήκευσης στο cloud, διαβάστε τον οδηγό μας για το πώς να ξεκινήσετε με το Rackspace Cloud Files.

5. Backblaze B2

Η τελευταία μας επιλογή είναι επίσης πάροχος IaaS, αλλά είναι διαφορετική από την κανονική Backblaze, η οποία παρέχει απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας. Είναι επίσης το φθηνότερο.

Ο χώρος αποθήκευσης του Backblaze κοστίζει μόλις 0,005 σεντς ανά gigabyte ανά μήνα. Αυτό είναι αφού περάσετε τα πρώτα 10 GB, τα οποία είναι δωρεάν. Το Backblaze B2 χρεώνει 0,004 $ ανά 10.000 λήψεις και 0,005 $ ανά gigabyte, το οποίο εξακολουθεί να είναι φθηνό. Τα πρώτα 1 GB δεδομένων που έχετε κατεβάσει κάθε μέρα είναι δωρεάν.

Όσον αφορά την ταχύτητα μεταφοράς, το Backblaze B2 έχει εξαιρετική απόδοση, ειδικά σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες cloud. Ωστόσο, οι χρήστες εκτός των ΗΠΑ πρέπει να σημειώσουν ότι αποθηκεύουν τα πάντα σε ένα κέντρο δεδομένων στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια. Αυτό, φυσικά, σημαίνει χαμηλότερες ταχύτητες μεταφοράς για όσους δεν είναι κοντά σε αυτήν. Και πάλι, βασίζεται στη χρήση πρόσθετου λογισμικού, όπως η ΜΜΕ για την επίτευξη βολικής εμπειρίας χρήστη.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το Backblaze B2

Όχι πολύ, πραγματικά. Όπως με το Cloud Files, το Backblaze B2 δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας. Επίσης, δεν προσφέρει την ίδια υποδομή όπως το Cloud Files, επομένως η ταχύτητα μεταφοράς σας δεν είναι εγγυημένη. Είναι όμως πολύ φθηνό, και αυτός θα είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για ορισμένους χρήστες.

Τελικές σκέψεις

Λοιπόν, αυτό είναι, φτάσατε στο τέλος της λίστας. Με αυτές τις υπηρεσίες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το όριο ή την αποτυχία του σκληρού δίσκου σας. Θα θέλαμε να προσφέρουμε μόνο κατάλληλο χώρο αποθήκευσης cloud, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να γεμίσουμε τις πίσω τάξεις με υπηρεσίες υποδομής cloud.

Το Dropbox Business πρωτοστατεί με την απίστευτη ταχύτητα, τη μεγάλη ασφάλεια και την εμπειρία χρήστη, αλλά αν ενδιαφέρεστε μόνο για την τιμή και τίποτα άλλο, κοιτάξτε στο OpenDrive. Εάν η υποδομή cloud είναι η συμφωνία σας, έχετε τους δύο επιλαχόντες.

Χάσαμε κάτι; Έχετε απορίες ή σκέψεις; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me