Best Unlimited Online Backup 2020

Το απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας σύννεφων ακούγεται καλό, αλλά πολλές υπηρεσίες ισχυρίζονται ότι προσφέρουν απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και, στη συνέχεια, σέλα με περιορισμούς. Φροντίσαμε να βρούμε ένα ζευγάρι, τουλάχιστον, που δεν περιορίζει τον χώρο που χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ή να περιορίσετε το εύρος ζώνης σας. Εδώ, θα διαθέσουμε τις καλύτερες απεριόριστες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο.


Η μουσική, οι οικονομικές αναφορές, οι ταινίες HD και οι φωτογραφίες σας στηρίζονται στον σκληρό σας δίσκο. Οι οδηγοί γίνονται μεγαλύτεροι από ποτέ. Ο μέσος δίσκος φορητού υπολογιστή έχει περισσότερα από 250 GB, ενώ οι επιτραπέζιοι υπολογιστές μπορούν να κυμαίνονται σε terabyte, αλλά αυτό δεν είναι απεριόριστη χωρητικότητα αποθήκευσης Θα γεμίσει νωρίτερα από αργότερα.

Οι δίσκοι μπορούν επίσης να σπάσουν ή να συντρίψουν και τα δεδομένα σας θα χαθούν. Στη συνέχεια, θα αναγκαστείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό ανάκτησης δεδομένων. Μπορεί να ανακτήσει τα δεδομένα σας, αλλά δεν είναι μια σίγουρη λήψη. Ίσως, χρησιμοποιείτε SSD. Σίγουρα, έχουν ποσοστό αποτυχίας κάτω του 1 τοις εκατό, αλλά αντιμετωπίζουν περισσότερα σφάλματα δεδομένων.

Είναι καλύτερα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε πολλά μέρη. Αυτό συνιστά ο κανόνας “3-2-1”. Ένα από αυτά τα μέρη πρέπει να είναι το σύννεφο. Εάν αναζητάτε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης (ενημερωθείτε για τη διαφορά εδώ), διαβάστε τους καλύτερους πάροχους απεριόριστου χώρου αποθήκευσης. Διαφορετικά, ας δούμε τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για να επιλέξουμε τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Best Unlimited Online Backup 2020

Τι κάνει το καλύτερο απεριόριστο online αντίγραφο ασφαλείας

Θα διασφαλίσουμε ότι είναι πραγματικά απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας, χωρίς κρυμμένους περιορισμούς, όπως μέγεθος αρχείου, περιορισμός, όρια και άλλα.

Η αξία θα είναι το κύριο μέλημά μας, καθώς δεν θέλουμε να πληρώσουμε απεριόριστο χρηματικό ποσό για απεριόριστο ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας. Θα δούμε πόσα σχέδια προσφέρουν οι υπηρεσίες και τι προβλέπουν αυτά τα σχέδια για την τιμή. Η παροχή δωρεάν προγράμματος ή δοκιμής είναι πάντα ωραία. Αν ψάχνετε για δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, διαβάστε το καλύτερο δωρεάν αντίγραφο ασφαλείας cloud.

Η εμπειρία χρήστη είναι κρίσιμη, καθώς πρόκειται να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών δεδομένων. Είναι καλύτερο αν είναι απλό και διαισθητικό, παρά ενοχλητικό. Αυτό είναι πιο εμφανές στο πώς συμπεριφέρεται ο πελάτης (επιτραπέζιος υπολογιστής και ιστός) και αν προσφέρει αντίγραφα ασφαλείας ανά τύπο αρχείου.

Μόλις τα δεδομένα σας είναι στο cloud, η ασφάλεια πρέπει να είναι αυστηρή. Δεν θέλετε τα δεδομένα σας στα τσεκάκια των χάκερ. Επιπλέον, η ιδιωτική κρυπτογράφηση είναι πάντα ευπρόσδεκτη, καθώς θα διατηρεί τα δεδομένα σας ορατά μόνο σε εσάς. Νιώθουμε τον ίδιο τρόπο για τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και για ασφαλή κέντρα δεδομένων.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διαρκεί πολύ και, δεδομένου ότι χρειάζεστε απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας, θα χρειαστείτε όλη την ταχύτητα που μπορείτε να αποκτήσετε. Το αντίγραφο ασφαλείας σε επίπεδο μπλοκ είναι το κλειδί, μαζί με την καλή υποδομή. Σημειώστε ότι η ταχύτητα εξαρτάται επίσης από το πόσο κοντά είστε στους διακομιστές της υπηρεσίας.

Best Unlimited Online Backup 1. Backblaze

Το Backblaze κυκλοφόρησε το 2007 και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες σήμερα. Με τόσο μεγάλο ιστορικό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή της καλύτερης λίστας εφεδρικών αντιγράφων στο διαδίκτυο.

Το Backblaze δεν θέτει περιορισμούς αρχείων στο απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων οποιουδήποτε μεγέθους χωρίς χειροκίνητη επιλογή. Το πρόγραμμα τιμολόγησης είναι απλό: υπάρχει μόνο ένα πακέτο. Κοστίζει 5 $ το μήνα ή 50 $ το χρόνο. Το μηνιαίο πρόγραμμα είναι βολικό, δεδομένου ότι οι περισσότερες άλλες εφεδρικές υπηρεσίες δεν το προσφέρουν.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το Backblaze μακροπρόθεσμα, μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε για ένα ή δύο χρόνια εκ των προτέρων, κάτι που θα σας δώσει έκπτωση 10 $ ή 25 $.

Όπως και το πρόγραμμα τιμολόγησης, η εμπειρία χρήστη του Backblaze είναι απλή και εύκολη. Δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε πόσα ή τι δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας, επειδή το Backblaze το κάνει για εσάς (εξαιρουμένων των συστημάτων και των προσωρινών αρχείων). Δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε ένα εφεδρικό σχέδιο, όλα είναι αυτοματοποιημένα.

Η εφαρμογή Backblaze διαθέτει έναν ελάχιστο σχεδιασμό, ο οποίος ταιριάζει με την καλή ευκολία χρήσης του. Η διεπαφή ιστού δεν θα σας δώσει προβλήματα. Το μενού πλοήγησης είναι φιλικό. Η καρτέλα “Επισκόπηση” θα σας επιτρέψει να ελέγξετε την κατάσταση του λογαριασμού σας και η καρτέλα “προβολή / επαναφορά” θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε αρχεία.

Το Backblaze διαθέτει πολλές δυνατότητες ασφαλείας που ελπίζουμε να δούμε σε μια εφεδρική υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της ιδιωτικής κρυπτογράφησης. Εάν το απενεργοποιήσετε, το Backblaze θα διατηρήσει το κλειδί κρυπτογράφησής σας. Διαφορετικά, διατηρείτε το κλειδί. Ωστόσο, θα πρέπει να στείλετε τη φράση πρόσβασής σας στο Backblaze για να ανακτήσει τα αρχεία σας. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι διαγράφει το ιστορικό της μετά.

Για να αποτρέψετε τους εισβολείς από το να κλέψουν τον κωδικό πρόσβασής σας (επειδή είναι αδύναμος), μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια επιλογή για να απαιτείται κωδικός ασφαλείας κάθε φορά που συνδέεστε.

Στο cloud, το Backblaze κρυπτογραφεί τα αρχεία σας χρησιμοποιώντας AES 128-bit. Κανείς δεν το έχει σπάσει όσο γνωρίζουμε, αλλά μας αρέσει η βαρύτερη έκδοση του, AES 256-bit, περισσότερο. Το SSL θα προστατεύσει τα αρχεία σας κατά τη μεταφορά.

Το Backblaze θα διατηρήσει πολλά αντίγραφα των αρχείων σας σε πολλούς διακομιστές σε κέντρα δεδομένων για να επιτύχει πλεονασμό χρησιμοποιώντας μια ρύθμιση RAID. Τα κέντρα δεδομένων μπορούν να αντέξουν φυσικές καταστροφές, πυρκαγιές και φυσικούς εισβολείς.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Backblaze

Όλα τα αρχικά αντίγραφα ασφαλείας χρειάζονται πολύ χρόνο για να ολοκληρωθούν, αλλά ορισμένες υπηρεσίες το διαχειρίζονται καλύτερα από άλλες. Το Backblaze δεν περιορίζει την ταχύτητα μεταφόρτωσης και λήψης. Επιπλέον, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των εφεδρικών νημάτων που εκτελείτε για να επιτύχετε μεγαλύτερες ταχύτητες. Οι μόνοι παράγοντες που απομένουν πρέπει να είναι το πόσο μακριά βρίσκεστε από τους διακομιστές στην Καλιφόρνια, την κρυπτογράφηση και τη συμπίεση αρχείων.

Ανασκόπηση Backblaze

Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τα αντίγραφα ασφαλείας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά διαστήματα. Εάν αλλάξετε μέρος του αρχείου, το αντίγραφο ασφαλείας σε επίπεδο μπλοκ θα μεταφέρει μόνο αυτό το τμήμα του.

Το Backblaze διαθέτει φθηνά απεριόριστα αντίγραφα ασφαλείας, σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απεριόριστων εξωτερικών δίσκων, διαθέτει καλή ασφάλεια, απλή και διαισθητική εμπειρία χρήστη και γρήγορη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Γι ‘αυτό το τοποθετούμε στην κορυφή της λίστας. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την κριτική Backblaze.

2. CrashPlan

Το CrashPlan εξέπληξε τους χρήστες και τον διαδικτυακό κόσμο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όταν αποσύρθηκε από τον τομέα των αντιγράφων ασφαλείας των καταναλωτών τον Αύγουστο. Ωστόσο, το επιχειρηματικό της σχέδιο είναι μια καλή επένδυση, εάν χρειάζεστε απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας.

Θα πρέπει να πληρώσετε 10 $ για κάθε υπολογιστή που δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας. Το CrashPlan for Small Business σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για απεριόριστες εξωτερικές μονάδες δίσκου. Σε αντίθεση με το IDrive, το CrashPlan είναι μια μηνιαία συνδρομή, οπότε μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Είναι διπλάσιο από το κόστος του Backblaze, αλλά λαμβάνοντας υπόψη άλλες υπηρεσίες, εξακολουθεί να είναι πολύ καλή. Αν θέλετε μια σε βάθος σύγκριση, ανατρέξτε στο CrashPlan εναντίον Backblaze.

Ο υπολογιστής-πελάτης είναι εύκολος στην εγκατάσταση και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί, αλλά η εφεδρική λειτουργία μπορεί να είναι απλούστερη. Δεν δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας με βάση τον τύπο αρχείου, θα πρέπει να το κάνετε μη αυτόματα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσθέσετε ετικέτες σε φακέλους και αρχεία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Ο πελάτης είναι διαισθητικός και εύκολος στην πλοήγηση.

Συμπληρώνεται καλά από τη διεπαφή ιστού που σας επιτρέπει να ελέγχετε τα στατιστικά στοιχεία χρήστη και να παρακολουθείτε την αποκατάσταση αρχείων από τον πίνακα ελέγχου. Οι προβολές δείχνουν στους χρήστες, τις συσκευές και σας δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας αναφορών. Η εφαρμογή για κινητά σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οπουδήποτε, αλλά το CrashPlan το διέκοψε.

Το AES 256-bit κρυπτογραφεί τα αρχεία σας πριν φύγουν από τον υπολογιστή σας. Ενώ βρίσκονται σε μεταφορά, το AES 128-bit τα προστατεύει. Από προεπιλογή, το CrashPlan θα διατηρήσει το κλειδί κρυπτογράφησης. Με αυτόν τον τρόπο, εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, το CrashPlan θα μπορεί να τον επαναφέρει. Σημαίνει επίσης ότι ορισμένοι υπάλληλοι που δεν έχουν κανένα καλό θα μπορούσαν να διαβάσουν τα δεδομένα σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική κρυπτογράφηση για να το αποφύγετε.

Ό, τι κι αν αποφασίσετε, φροντίστε να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης, καθώς το CrashPlan δεν προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Η ασφάλεια του κέντρου δεδομένων είναι ισχυρή, καθώς το CrashPlan διατηρεί 24ωρη παρακολούθηση και άλλα μέτρα που προστατεύουν από την εισβολή. Είναι επίσης σχεδιασμένα για να αντιστέκονται στην διακοπή ρεύματος, στις πυρκαγιές και στις φυσικές καταστροφές.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CrashPlan

Είναι δύσκολο να μου αρέσει η ταχύτητα του CrashPlan, καθώς δεν είναι γρήγορη. Θα μπορούσατε να το βελτιώσετε απενεργοποιώντας διεργασίες που κάνουν συμπίεση, κρυπτογράφηση και αφαίρεση. Ωστόσο, δεν το συνιστούμε. Εάν η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας καταναλώνει πάρα πολύ από τους πόρους του συστήματός σας, μπορείτε να το πετάξετε και να ορίσετε τον πελάτη να καταργήσει το όριο όταν θα είστε.

Παρά την ταχύτητα, το CrashPlan προσφέρει απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας για σταθερή τιμή, μεγάλη ασφάλεια και ιδιωτική κρυπτογράφηση. Το τοποθετούμε πίσω από το Backblaze, καθώς είναι πιο περίπλοκο στη χρήση και δεν επιτυγχάνει παρόμοιες ταχύτητες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία, διαβάστε την κριτική μας στο CrashPlan.

3. Καρβονίτης

Το Carbonite στοχεύει οικιακούς χρήστες και μικρές επιχειρήσεις. Λειτουργεί από το 2005, καθιστώντας το μία από τις παλαιότερες υπηρεσίες.

Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, προσφέρει τρία απεριόριστα ετήσια προγράμματα: Basic, Plus και Prime. Το Basic θα σας κοστίσει 71,99 $. Το Plus προσθέτει αντίγραφο ασφαλείας εξωτερικής μονάδας δίσκου και αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας βίντεο για 111,99 $. Η Prime κοστίζει 149,99 $ και φέρνει την υπηρεσία ανάκτησης ταχυμεταφορών στο τραπέζι. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε δύο χρόνια νωρίτερα, θα λάβετε έκπτωση 5 τοις εκατό. Για τρία χρόνια, θα λάβετε 10 τοις εκατό.

Λάβετε υπόψη ότι τα προγράμματα Carbonite Safe δεν δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας αρχείων που είναι 4 GB ή μεγαλύτερα από προεπιλογή. Θα πρέπει να τους προσθέσετε ετικέτες για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο.

Ο πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή Carbonite είναι εύκολο να εγκατασταθεί. Μετά από αυτό, υπάρχει μόνο ένα βήμα κατά την έναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας λειτουργεί αυτόματα (υπάρχει μια λίστα αρχείων και επεκτάσεων που εξαιρεί η Carbonite στον ιστότοπό της). Το Carbonite θα χρωματίσει τα αρχεία σας (εάν ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα), ώστε να μπορείτε να βλέπετε την κατάστασή τους πιο εύκολα κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Η εφαρμογή Carbonite για κινητά, διαθέσιμη για Android και iOS, θα σας επιτρέψει να κάνετε το ίδιο. Η διεπαφή είναι ελάχιστη, επομένως δεν είναι γεμάτη και αποδιοργανωμένη. Εκτός από την πρόσβαση σε αποθηκευμένα αρχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλων των φωτογραφιών που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας. Η επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας άλλων αρχείων θα ήταν ωραία, αλλά ο απεριόριστος χώρος για τις λήψεις σας εξακολουθεί να είναι καλός.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν οι καρβονίτες

Η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι πολύ πιο αργή από τους ανταγωνιστές (διαβάστε τη σύγκριση μας με το CrashPlan για περισσότερα). Το Backblaze και το IDrive το αφήνουν επίσης στη σκόνη. Ωστόσο, μετά την αρχική μεταφορά, το αντίγραφο ασφαλείας σε επίπεδο μπλοκ θα επιταχύνει τη διαδικασία. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ταχύτητα και άλλες δυνατότητες, διαβάστε την κριτική μας για το Carbonite.

4. Livedrive

Το Livedrive έχει περάσει από πολλούς μετασχηματισμούς από τότε που ξεκίνησε το 2008, αλλά αυτό που έφερε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην ποιότητα συνέβη αφού η υπηρεσία μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για έναν υπολογιστή στην τιμή των 8 $ το μήνα (80 $ ετησίως). Εξαιρούνται άλλα μέσα αποθήκευσης, όπως USB, CD ή DVD. Το πρόγραμμα Pro Suite θα σας προσφέρει 5 TB αποθηκευτικού χώρου συγχρονισμού σε πολλές συσκευές, καθώς και απεριόριστο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για έως και πέντε υπολογιστές. Κοστίζει 25 $ το μήνα (250 $ ετησίως).

Η διεπαφή ιστού είναι τρέχουσα, επειδή είναι κοντά στο πρότυπο αποθήκευσης cloud. Ένα εξαιρετικό πράγμα είναι ότι καλεί τους φακέλους του «χαρτοφύλακες», τους οποίους θα χρησιμοποιήσετε για να ανεβάσετε τα αρχεία σας.

Η εμπειρία στην επιφάνεια εργασίας δεν ήταν τόσο ομαλή, επειδή ο πελάτης προσπάθησε να κατεβάσει τις απαραίτητες βιβλιοθήκες μόνος του και απέτυχε. Το Pro Suite είναι το μόνο πρόγραμμα που προσφέρει τα πάντα στο πακέτο επιτραπέζιου υπολογιστή, αλλά μπορείτε να βελτιώσετε το βασικό πακέτο με πρόσθετα επί πληρωμή. Η διεπαφή είναι ελκυστική και παρέχει εύκολη πρόσβαση μέσω της γραμμής μενού.

Το Livedrive χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 (το αποκαλεί «στρατιωτικό βαθμό»). Η υπηρεσία δεν είναι μηδενική και, δεδομένου ότι έχει αμφισβητήσιμους όρους και προϋποθέσεις, αυτό δεν είναι καθησυχαστικό. Ισχυρίζεται ότι θα εξετάσει τα αρχεία σας και θα διαγράψει ό, τι θεωρεί ύποπτο. Η υπηρεσία θα επικοινωνήσει επίσης προληπτικά με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με την πολιτική απορρήτου.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Livedrive

Τα λέγαμε σχεδόν όλα παραπάνω. Φροντίστε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών πριν από την αγορά.

5. Jottacloud

Το Jottacloud βρίσκεται στη Νορβηγία, η οποία έχει μερικούς από τους καλύτερους νόμους περί απορρήτου στον κόσμο. Η εταιρεία εκτιμά το απόρρητό σας και εγγυάται ότι δεν θα παρακολουθεί τα δεδομένα που αποθηκεύετε.

Το Απεριόριστο πρόγραμμα θα σας προσφέρει, επίσης, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για 10 $ το μήνα (99 $ ετησίως). Το σχέδιο θα σας προσφέρει επίσης συγχρονισμό συσκευών (τόσο το Backblaze όσο και το CrashPlan το λείπουν). Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει 5 GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν είναι πολλά, αλλά αρκετά για να δούμε πώς λειτουργεί η υπηρεσία.

Το Jottacloud είναι εύκολο στη χρήση. Όταν εγγραφείτε, λαμβάνετε μια δωρεάν συνδρομή αυτόματα, την οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε αργότερα. Θα ορίσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για υπολογιστές. Η διεπαφή ιστού θα εμφανίσει τα αρχεία σας, αλλά δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία χρησιμοποιώντας αυτό. Η επαναφορά αρχείων είναι ευέλικτη, καθώς μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας και τις δύο εφαρμογές.

Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή για κινητά για iOS και Android. Διαθέτει τις ίδιες επιλογές με τη διεπαφή ιστού. Δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε με αυτό, αλλά οι κύριοι χρήστες θα εκτιμήσουν την έλλειψη πολυπλοκότητας με τις εφαρμογές του Jottacloud.

Ενώ το περιεχόμενό σας βρίσκεται σε ηρεμία στους διακομιστές του Jottacloud, η υπηρεσία τους προστατεύει χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES 256-bit. Κατά τη μεταφορά, το SSL κάνει τη δουλειά. Το Jottacloud διατηρεί το κλειδί σας, επομένως η υπηρεσία δεν είναι μηδενική. Ωστόσο, έχει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν οι Jottacμεγαλόφωνος

Το Jottacloud δεν είναι το γρηγορότερο όπλο στη Δύση. Χρειάστηκαν περίπου 10 λεπτά περισσότερο από άλλες υπηρεσίες για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός gigabyte περιεχομένου. Μπορείτε να ελέγξετε τη χρήση του εύρους ζώνης κατά τη μεταφόρτωση και τη λήψη, εάν πρέπει να διατηρήσετε πόρους. Το εύρος ζώνης έχει οριστεί σε απεριόριστο από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το πετάξετε πίσω έως και 65 Kbit / s.

Διατίθεται δωρεάν πακέτο 5 GB. Σας συνιστούμε να το χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι ο Jottacloud περνάει τη δική σας δοκιμή sniff προτού το κάνετε.

Τελικές σκέψεις

Παρόλο που αναφέρονται πέντε υπηρεσίες, μπορούμε να υποστηρίξουμε μόνο τις τρεις πρώτες ως εξαιρετικές επιλογές για το απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας σας. Το Backblaze και το CrashPlan, ειδικά, αξίζουν μια μακρά ματιά. Το Backblaze έχει μια δοκιμή 15 ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το δοκιμάσετε, ενώ το CrashPlan σας δίνει 30 ημέρες.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα αναθέσετε πολλά από τα δεδομένα σας σε μια υπηρεσία, η επιλογή του σωστού είναι υψίστης σημασίας. Για να μην αναφέρουμε ότι θα έχετε καλή εμπειρία και ασφάλεια χρήστη, χωρίς να αδειάζετε το πορτοφόλι σας.

Τι πιστεύετε για τις επιλογές μας για απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud; Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές τις υπηρεσίες; Ποιες είναι οι σκέψεις σου? Μοιραστείτε τις γνώσεις σας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map