5 καλύτεροι προσιτοί διακομιστές για μικρές επιχειρήσεις

Το σύννεφο υποτίθεται ότι αφορά την ευκολία. Αλλά αν προσπαθείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία, η απομακρυσμένη αποθήκευση δεδομένων συχνά απογοητεύει. Για ταχύτητα αντιγραφής αρχείων, ακόμη και οι καλύτερες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο δεν μπορούν να ξεπεράσουν μια καλή τοπική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.


Για τις επιχειρήσεις, αυτό σημαίνει ταχύτερη αποκατάσταση καταστροφών, ταχύτερες συνεργασίες και λιγότερους πονοκεφάλους. Ξεχάστε και τους εξωτερικούς δίσκους ενός δίσκου. Οι επιλογές τοπικής αποθήκευσης σήμερα είναι τόσο ισχυρές όσο και λογικά φθηνές, καθιστώντας την τέλεια στιγμή για να εφαρμόσετε μια πιο προηγμένη υβριδική στρατηγική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για την επιχείρησή σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επισκόπησης, θα παρατηρήσουμε μερικούς από τους καλύτερους διακομιστές για επιχειρήσεις με στόχο την προσιτή τιμή. Οι κορυφαίες επιλογές μας περιλαμβάνουν το Lenovo ThinkServer TS140 και το Dell PowerEdge T30. Πέρα από αυτό, εκτός και αν είστε έτοιμοι να ξοδέψετε μεγαλύτερα χρήματα, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τη διαδρομή διακομιστή NAS και οι τρεις τελευταίες επιλογές μας αντικατοπτρίζουν αυτήν την πρόταση. 

Ελέγξτε τις τιμές για το Lenovo ThinkServer στο Amazon 

Τι κάνει τον διακομιστή το καλύτερο για μια μικρή επιχείρηση?

Η εύρεση ενός φθηνού διακομιστή αυτές τις μέρες δεν είναι δύσκολη. Η εύρεση ενός φθηνού διακομιστή που είναι πραγματικά καλός είναι λίγο πιο δύσκολο. Η αγορά είναι για πάντα σε εξέλιξη και οι απόψεις ποικίλλουν έντονα, αλλά οι πέντε καλύτερες επιλογές διακομιστή που αναφέρονται παρακάτω θα λειτουργήσουν όμορφα για την ανάπτυξη του εφεδρικού σχεδίου της επιχείρησής σας.

Υπάρχουν μερικά κριτήρια που αναζητήσαμε όταν κάναμε τις επιλογές μας. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι τουλάχιστον τέσσερις θέσεις σκληρού δίσκου. Ο λόγος για τον οποίο ενθαρρύνουμε τέσσερις κόλπους είναι ότι πόσα χρειάζεστε για να ρυθμίσετε το RAID 5 και να διατηρήσετε αξιοπρεπή χωρητικότητα αποθήκευσης. Το RAID 5 και τα δύο ρίχνει δεδομένα σε πολλές μονάδες δίσκου για απόδοση και διατηρεί δεδομένα ισοτιμίας, έτσι ώστε εάν μία μονάδα αποτύχει, δεν θα χάσετε τίποτα.

Επίσης, προτιμούμε διακομιστές που υποστηρίζουν SSD (μονάδες στερεάς κατάστασης). Τα SSD έχουν λιγότερα κινούμενα μέρη από τους παραδοσιακούς μηχανικούς σκληρούς δίσκους (HDD). Και οι δύο είναι πολύ πιο γρήγοροι και λιγότερο επιρρεπείς σε σπάσιμο. Βεβαίως, τα SSD είναι επίσης πολύ πιο ακριβά, επομένως, πολλοί θέλετε να παραμείνετε σε HHD και να αναβαθμίσετε αργότερα, αν χρειαστεί. Ορισμένοι διακομιστές σάς επιτρέπουν να εκτελείτε ταυτόχρονα SSD και HDD, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε SSD για το λειτουργικό σας σύστημα και HDD για άλλα αρχεία.

Όσον αφορά τους CPU, οι περισσότερες επιλογές χαμηλού κόστους χρησιμοποιούν τους ίδιους επεξεργαστές που θα βρείτε σε φορητούς υπολογιστές. Οι καλύτερες, ταχύτερες επιλογές χρησιμοποιούν επεξεργαστές υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί για δυνατότητες και αξιοπιστία πολλαπλών νημάτων (όπως ένα Intel Xeon). Θεωρήσαμε επίσης CPU και εκχωρημένη μνήμη RAM. Και οι δύο θα υπαγορεύσουν πόσους ταυτόχρονους χρήστες έχετε πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας σας και θα οδηγήσετε σε άλλες μετρήσεις απόδοσης.

Η διαφορά μεταξύ διακομιστών αρχείων και συσκευών NAS

Οι παραδοσιακοί διακομιστές αρχείων και οι συσκευές NAS μοιράζονται πολλές δυνατότητες. Ειδικότερα, και οι δύο επιτρέπουν στους επιχειρηματικούς χρήστες σε ένα αντίγραφο ασφαλείας δικτύου, να αποθηκεύουν, να μοιράζονται, να επεξεργάζονται και να εργάζονται διαφορετικά με αρχεία. Συνήθως, η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ διακομιστών και συσκευών NAS είναι η ισχύς, με τους διακομιστές να έχουν περισσότερο από αυτό χάρη σε πιο προηγμένο υλικό. Οι διακομιστές χαμηλότερου κόστους, ωστόσο, και οι συσκευές NAS είναι συνήθως αρκετά συγκρίσιμοι από αυτή την άποψη, γι ‘αυτό συμπεριλαμβάνουμε συσκευές NAS σε αυτό το άρθρο.

Οι διακομιστές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση εφαρμογών που χρησιμοποιούνται από το γραφείο σας, συμπεριλαμβανομένων βάσεων δεδομένων και email. NAS, όχι τόσο πολύ. Στην πραγματικότητα, οι διακομιστές είναι πιο διαμορφώσιμοι γενικά. Συνήθως δεν έρχονται ούτε προεγκατεστημένα με λειτουργικό σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάτε με Windows Server, Linux Server ή οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα διακομιστή που προτιμάτε.

Από την άλλη πλευρά, οι περισσότερες συσκευές NAS διαθέτουν προεγκατεστημένο λογισμικό αποκλειστικού λειτουργικού συστήματος. Ενώ είναι λιγότερο ευέλικτο, υπάρχει σίγουρα ένα πλεονέκτημα ταχύτητας εδώ. Οι συσκευές NAS μπορούν να ρυθμιστούν και να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας αρχείων σε λίγα λεπτά. Οι διακομιστές θα κάνουν τόσο πιο εκ των προτέρων εργασία όσο και πιο συνεπή παρακολούθηση.

Τελικά, η μετάβαση με το ένα ή το άλλο θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ό, τι κι αν πάτε, μην απορρίπτετε την ιδέα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο cloud.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή στο Cloud

Εδώ στο Cloudwards.net, προτιμούμε μια υβριδική εφεδρική προσέγγιση όσον αφορά την αποθήκευση επιχειρηματικών δεδομένων. Δηλαδή, προτείνουμε την αποθήκευση δεδομένων τόσο τοπικά όσο και στο cloud. Ενώ οι διακομιστές είναι αρκετά βολικοί όταν πρόκειται για ταχύτητα, μόνο η αποθήκευση δεδομένων τοπικά μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα μεγάλα προβλήματα για την επιχείρησή σας. Εξαιτίας αυτού, οι περισσότεροι ειδικοί δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο υποστηρίζουν τον κανόνα 3-2-1 ή κάποια παραλλαγή του.

Τα βασικά του 3-2-1 είναι αρκετά απλά: Είναι πάντα καλύτερο να διατηρείτε τρία αντίγραφα των δεδομένων σας σε τουλάχιστον δύο μέσα, με ένα από αυτά τα μέσα εκτός ιστότοπου.

Ο λόγος για τον οποίο συνιστώνται τα αντίγραφα των αρχείων της επιχείρησής σας είναι ότι οι πυρκαγιές, οι πλημμύρες, οι ιοί, τα ατυχήματα και άλλα τέτοια προβλήματα είναι δύσκολο να αποφευχθούν. Αν δεν δημιουργήσετε το δικό σας ελεγχόμενο από το κλίμα, ασφαλές κέντρο δεδομένων εκτός του χώρου για να φιλοξενήσετε τον διακομιστή σας, διατηρώντας τα πάντα σε έναν διακομιστή χωρίς εναλλακτικό σχέδιο σημαίνει να θέσετε την επιχείρησή σας σε κίνδυνο.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο είναι αργή, αλλά παρέχει επίσης ένα επίπεδο πλεονασμού και ασφάλειας δεδομένων που είναι δύσκολο να ξεπεραστεί με έναν επιτόπιο διακομιστή. Χάρη στον μεγάλο ανταγωνισμό, θα βρείτε και κάποιες πολύ καλές τιμές στο αντίγραφο ασφαλείας στο διαδίκτυο.

Οι κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την αναθεώρηση IDrive για επιχειρήσεις και την κριτική CloudBerry Backup. Έχουμε ένα άρθρο σχετικά με το καλύτερο αντίγραφο ασφαλείας διακομιστή για να σας βοηθήσουμε να καθοδηγήσετε τον τρόπο. Πολλές από τις ίδιες επιλογές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συσκευών NAS. Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε ένα άλλο άρθρο που δημιουργήσαμε ειδικά για την εύρεση του καλύτερου διαδικτυακού εφεδρικού αντιγράφου για τη NAS.

Πέντε καλύτεροι προσιτοί διακομιστές για μικρές επιχειρήσεις

Διακομιστές: Τύπος διακομιστή: Κατά προσέγγιση τιμή:
Lenovo ThinkServer TS140NAS750 $
Dell PowerEdge T30NAS600 $
NetGear ReadyNAS 424NAS550 $
Synology DiskStation DS916NAS650 $
QNAP TS-453ANAS1600 $

1. Lenovo ThinkServer TS140

Η πρώτη μας επιλογή είναι δημοφιλής: το ThinkServer TS140. Ο διακομιστής πύργων της Lenovo είναι φθηνός και αναβαθμίσιμος, που σημαίνει ότι μπορεί να αναπτυχθεί μαζί με την επιχείρησή σας. Το TS140 διαθέτει τέσσερις άδειους κόλπους 3,5 “, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υποστηρίξει RAID 0, 1 και 5. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε και να αντιστοιχίσετε SSD και HDD, εάν θέλετε να μειώσετε το κόστος χρησιμοποιώντας μόνο ένα SSD για το λειτουργικό σας διακομιστή.

Οι βασικές διαμορφώσεις είναι αρκετά ελάχιστες: διπλοί επεξεργαστές Intel Core i3-4130 3.40GHz και μνήμη DDR3 4 GB. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο υψηλότερου επιπέδου με Intel Xeon και 32 GB μνήμης RAM εάν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε περισσότερα. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση αργότερα.  

Τέσσερις υποδοχές PCIe ανοίγουν πρόσθετες επιλογές επέκτασης και αναβάθμισης, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής της σκληρής διεπαφής σας από SATA σε SAS, σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί. Το TS140 διαθέτει ήδη μια κάρτα Intel HD Graphics 4400 και μια μονάδα οπτικού δίσκου DVD-R. 

Μοντέλο: TS140: TS140 (Intel Xeon):
Κατά προσέγγιση τιμή:500 $750 $
Όρμοι:ΤέσσεριςΤέσσερις
Επεξεργαστής:Πυρήνας i3-4130Intel Xeon
ΕΜΒΟΛΟ:4 GB DDR34 GB DDR3

Ένα άλλο πλεονέκτημα στην αγορά του TS140 είναι ότι είναι ψίθυρο ήσυχο με μόλις 26 ντεσιμπέλ, οπότε δεν θα σας ενοχλήσει ενώ εργάζεστε. Εάν αποφασίσετε ποτέ να μεταβείτε σε διαφορετικό διακομιστή, μπορείτε επίσης να επανατοποθετήσετε το TS140 σε μια αρκετά ωραία εξέδρα παιχνιδιών. Βεβαίως, αυτό μπορεί να διαταράξει την εργασία σας.

Τώρα, ας προχωρήσουμε στο κύριο συμβάν και ρίξτε μια ματιά στους πέντε πρώτους διακομιστές που είναι κατάλληλοι για μικρές επιχειρήσεις. Η παρακάτω λίστα δεν είναι εκτεταμένη. Ωστόσο, περιέχει τις αγαπημένες μου επιλογές διακομιστή, λαμβάνοντας υπόψη τον συνδυασμό χαρακτηριστικών και χαμηλών τιμών που προσφέρονται εδώ.

2. Dell PowerEdge T30

Όπως το TS140, ο διακομιστής entry-level της Dell έρχεται σε θήκη πύργου με χώρο για αναβαθμίσεις. Ωστόσο, η βασική διαμόρφωσή της διαθέτει επίσης λίγο περισσότερη γροθιά από την προηγούμενη καταχώρησή μας, καθώς έρχεται στάνταρ με επεξεργαστές Intel Xeon 3.3GHz Quad Core και 8 GB RAM.

Υπάρχει επίσης μια αρκετά προσιτή έκδοση 16 GB.

Το T30 έρχεται με σκληρό δίσκο 1TB, αλλά έχει χώρο για έως τέσσερις HDD 3,5 “ή έξι 2,5”. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να υποστηρίξετε έως και το RAID 5 εάν πρόκειται για επιχειρηματική ανάγκη. Τέσσερις υποδοχές PCIe και έξι θύρες USB 3.0 θα είναι χρήσιμες για επεκτάσεις.

ΜοντέλοT30: T30 (16 GB RAM):
Κατά προσέγγιση τιμή450 $600 $
Κόλποι:ΤέσσεριςΤέσσερις
Επεξεργαστής:Intel XeonIntel Xeon
ΕΜΒΟΛΟ:8 GB16 GB

Η μονάδα είναι επίσης συμπαγής και αθόρυβη, οπότε θα πρέπει να χωράει όμορφα στη γωνία του γραφείου σας (όχι μόνο από το ψυγείο νερού). Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το TS140, το T30 έχει σίγουρα καλύτερες προδιαγραφές, μείον το γεγονός ότι δεν είναι εξοπλισμένο με μονάδα οπτικού δίσκου ή κάρτα γραφικών.

3. Synology DiskStation DS916

Το Synology DiskStation DS916 είναι η κορυφαία μας πρόταση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν μια συσκευή NAS. Είναι λίγο ακριβό και αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, το DS216 είναι αρκετά μικρότερο, αλλά έχει μόνο δύο μονάδες δίσκου στα τέσσερα του DS916.

Αυτό σημαίνει ότι το DS216 δεν είναι ικανό για RAID 5. Το DS916 είναι και μπορείτε ακόμη και να το κλιμακώσετε έως και εννέα μονάδες δίσκου με τη μονάδα επέκτασης πέντε θέσεων της Synology, το DX513. Κάτι τέτοιο θα αύξανε τη χωρητικότητα αποθήκευσης σε 72 TB.

Το βασικό μοντέλο διαθέτει 2 GB μνήμης DDR3 RAM, την οποία ίσως θέλετε να αναβαθμίσετε. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Pentium N3710 πρέπει να είναι αρκετά ισχυρός, ωστόσο. Αν και μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μεταδώσετε ροές ταινιών HD, αν θέλετε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το DS916 έχει δημιουργηθεί έχοντας κατά νου τις ανάγκες της τεχνολογίας πληροφοριών. Το πολύ 200 χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το DS916 κάθε φορά – μια απόδειξη για τη δύναμη του υλικού του.

Η Synology χρησιμοποιεί επίσης μια μηχανή κρυπτογράφησης υλικού AES-NI για να διατηρεί τα αρχεία σας ασφαλή. Η ικανότητα ανάγνωσης κρυπτογραφημένων αρχείων με ταχύτητες άνω των 225 MBps και εγγραφής τους σε πάνω από 209 MBps είναι ένας άλλος επιτακτικός λόγος για τον οποίο μπορεί να είναι επωφελές για την επιχείρησή σας να διατηρείτε αρχεία τοπικά εκτός από το cloud.

Μοντέλο: DS216: DS916:
Κατά προσέγγιση τιμή:350 $550 $
Κόλποι:ΔύοΤέσσερις
Κόλποι:Intel Celeron N3060Intel Pentium N3710
ΕΜΒΟΛΟ:1 GB2 GB

Τέλος, η Synology συσκευάζει τις συσκευές NAS με μερικές εξαιρετικές εφαρμογές που θα προσελκύσουν τους επιχειρηματικούς χρήστες. Αυτό περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητά για σύνδεση στο NAS σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει και εφαρμογή σταθμού παρακολούθησης εάν θέλετε να συνδέσετε το γραφείο σας με κάμερες IP για αυτή τη φιλική αίσθηση μεγάλου αδερφού.

4. NetGear ReadyNAS 424

Αν και θα συνιστούσαμε την έκδοση τεσσάρων θυρών της σειράς NetGear ReadyNAS 420, όπως και με το Synology DiskStation, υπάρχει επίσης μια έκδοση δύο θέσεων εάν δεν σας ενδιαφέρει η μειωμένη χωρητικότητα και ο πλεονασμός δεδομένων. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να παραλάβετε εκδόσεις έξι και 8 θέσεων με λογικό κόστος.

Για όσους αναζητούν λίγο περισσότερη ισχύ, υπάρχει επίσης μια σειρά 520 και 620. Η σειρά 420 χρησιμοποιεί επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Atom για να διατηρεί τα πράγματα σε κίνηση. Οι σειρές 520 και 620 χρησιμοποιούν και οι δύο το Intel Xeon. Και τα δύο μοντέλα υψηλότερης τεχνολογίας υποστηρίζουν επίσης την εικονικοποίηση, κάτι που δεν το κάνει το 420.

Το ReadyNAS έχει μερικές ωραίες εφαρμογές που το κάνουν μια γρήγορη προσθήκη στο δίκτυό σας SMB. Αυτό περιλαμβάνει το ReadyCLOUD για γρήγορη ρύθμιση των πραγμάτων και εφαρμογές απομακρυσμένης διαχείρισης και παρακολούθησης.

Μοντέλο: 422: 424426: 428
Κατά προσέγγιση τιμή:300 $400 $550 $650 $
Όρμοι:ΔύοΤέσσεριςΕξιΟκτώ
Επεξεργαστής:Διπλός πυρήνας Intel AtomΔιπλός πυρήνας Intel AtomIntel Atom Quad CoreIntel Atom Quad Core
ΕΜΒΟΛΟ:2 GB2 GB4 γιγαμπάιτ4 γιγαμπάιτ

Μπορεί επίσης να δημιουργήσει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας σε πολλές επιλογές αποθήκευσης cloud, όπως το Amazon AWS, το Google Drive και το Dropbox, αν θέλετε να εφαρμόσετε υβριδικά αντίγραφα ασφαλείας και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως το CloudBerry Backup. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, το ReadyNAS 424 μπορεί να υποστηρίξει μόνο έως 40 ταυτόχρονους χρήστες. Ωστόσο, αυτό πρέπει να είναι αρκετό για τις περισσότερες ΜΜΕ. 

5. QNAP TS-453A

Το QNAP κατασκευάζει μερικές από τις πιο δημοφιλείς συσκευές NAS τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματίες χρήστες – και παράγει πολλές από αυτές. Για επαγγελματίες, το QNAP TS-453A είναι η κορυφαία επιλογή μας, αλλά υπάρχουν μερικές διαφορετικές κατευθύνσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε, συμπεριλαμβανομένης της QNAP TVS-671 υψηλότερης απόδοσης.

Το TS-453A διαθέτει επεξεργαστή Intel Celeron N3150 Quad Core 1.6GHz και διαθέτει στάνταρ με μνήμη RAM 4 GB DDR3L, την οποία μπορείτε να φτάσετε στα 8 GB.

Αυτό το NAS υποστηρίζει επίσης την εικονικοποίηση διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων των VMWare και Hyper-V. Σύμφωνα με το QNAP, λειτουργεί πιο γρήγορα από την πρόταση Synology, με ταχύτητες έως 412 Mbps ακόμη και με κρυπτογράφηση AES-NI. Οι διπλές έξοδοι HDMI σάς επιτρέπουν να επεκτείνετε ή να αντικατοπτρίζετε τον αποθηκευτικό χώρο σας τοπικά.

Μοντέλο: TS-253A: TS-453A: TVS-671:
Κατά προσέγγιση τιμή450 $550 $1600 $
Κόλποι:ΔύοΤέσσεριςΕξι
Επεξεργαστής:Τετραπύρηνο Intel Celeron N3150Τετραπύρηνο Intel Celeron N3150Intel i5 Quad Core
ΕΜΒΟΛΟ:4 γιγαμπάιτ4 γιγαμπάιτ8 GB

Το καλύτερο από όλα, αν θέλετε να κάνετε πάρτι καραόκε μετά τη δουλειά για τους συνεργάτες σας, το TS-453A είναι το μηχάνημά σας χάρη στην εφαρμογή Ocean KTV της QNAP. Στην πραγματικότητα, είναι παντού ένας υπέροχος διακομιστής πολυμέσων, καθιστώντας τον την ιδανική προσθήκη στη ρύθμιση του home cinema.

Τιμητικές αναφορές

Περάσαμε πολλές υπέροχες επιλογές διακομιστή και NAS για τη δημιουργία αυτής της λίστας. Μερικά από τα καλύτερα περιλαμβάνουν: Buffalo TeraStation (NAS), Supermicro Workstation (διακομιστής) και HP Proreliant Microserver (διακομιστής).

Τελικές σκέψεις

Η εύρεση ενός διακομιστή για την επιχείρησή σας σήμερα είναι τόσο ευκολότερη όσο και πιο δύσκολη από ποτέ. Παρόλο που υπάρχουν πολλές φθηνές επιλογές στην αγορά, η εύρεση μιας που δεν θα είναι περισσότερο πρόβλημα από ό, τι αξίζει μπορεί να πάρει κάποια δουλειά.

Για κατόχους SMB που αναζητούν μια γρήγορη λύση για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συνεργασία αρχείων, δεν υπάρχει λόγος να μην θεωρήσετε μια συσκευή NAS όπως το Synology DiskStation, το Netgear ReadyNAS ή μία από τις πολλές εξαιρετικές επιλογές QNAP. Οι προηγμένοι επιχειρηματικοί χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τον Windows Server ή τον Linux Server θα χρειαστούν μια πιο παραδοσιακή λύση.

Για προσιτές επιλογές που δεν έχουν περιορισμένη ισχύ, τα Lenovo ThinkServer και Dell PowerEdge είναι οι δύο μάρκες που θα θέλατε να δείτε.

Ακόμα κι αν επιλέξετε αναβαθμίσεις, οποιαδήποτε από τις επιλογές διακομιστή που αναφέρονται παραπάνω θα πρέπει να κοστίζει κάτω από $ 800 και στις περισσότερες περιπτώσεις κάτω από $ 500. Απλά βεβαιωθείτε και βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του διακομιστή σας και στο cloud. Η καλύτερη προσέγγιση για την αποκατάσταση καταστροφών είναι μια υβριδική στρατηγική, μια προσέγγιση που υποστηρίζεται από πολλά από τα καλύτερα διαδικτυακά αντίγραφα ασφαλείας για επιχειρηματικές υπηρεσίες που είναι τώρα διαθέσιμες.

Ευχαριστούμε που διαβάσατε και δημοσιεύστε τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας παρακάτω.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map