Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 3TB για το 2020

Όταν εξετάζουμε τις καλύτερες επιλογές εξωτερικού σκληρού δίσκου, η χωρητικότητα των 3 TB δεν εμφανίζεται πολύ. Όπως θα μιλήσουμε σε ένα λεπτό, το 3TB είναι λίγο κακό για τους περισσότερους σκληρούς δίσκους, αναγκάζοντας πολλούς κατασκευαστές να μειώσουν εντελώς τη χωρητικότητα από τη σειρά τους. 


Αυτό καθιστά δύσκολη την εύρεση σκληρών δίσκων 3TB, αν και όχι αδύνατο. Σε αυτόν τον οδηγό για τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο 3TB, έχουμε κάνει την έρευνα για εσάς, ώστε να γνωρίζετε ποιες μονάδες 3TB θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Παρόλο που σας συνιστούμε να συνεχίσετε με ένα μοντέλο 2TB ή 4TB, όλες οι παρακάτω επιλογές θα χαράξουν τον φαγούρα 3TB, εάν το έχετε. 

Ωστόσο, η έλλειψη σκληρών δίσκων 3TB στην αγορά δεν είναι χωρίς λόγο. Πριν φτάσουμε στις επιλογές μας, ας μιλήσουμε για το γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρούμε σκληρούς δίσκους 3 TB, καθώς και αυτό που αναζητήσαμε όταν κάναμε τις επιλογές μας.

Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 3TB 2020

Επιλέγοντας τον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο 3 TB

Η εύρεση ενός καλού εξωτερικού σκληρού δίσκου 3 TB είναι πιο δύσκολη από ό, τι νομίζετε. Αυτή η χωρητικότητα είναι αόριστη, με τους περισσότερους κατασκευαστές να περνούν από 2TB σε 4TB χωρίς να χτυπάει. Αν και μπορεί να φαίνεται απλώς σύμπτωση, υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι κατασκευαστές δεν προσφέρουν γρήγορα μοντέλα 3TB. 

Ξεκινώντας στα τέλη του 2011, η Ταϊλάνδη άρχισε να βιώνει έντονη βροχή και κατά τη διάρκεια μερικών μηνών, το νερό είχε καταναλώσει σπίτια, εργοστάσια και σχολεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η παραγωγή μαγνητικών σκληρών δίσκων μειώθηκε σημαντικά, καθώς τα εργοστάσια που δημιούργησαν τους δίσκους κατέστησαν άχρηστα από το νερό. 

Εκείνη την εποχή, ωστόσο, η Seagate εξακολουθούσε να πωλεί σκληρούς δίσκους 3TB σε λογική τιμή, τις οποίες επωφελήθηκαν απεριόριστες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, όπως το Backblaze (διαβάστε την κριτική μας Backblaze). 

Αυτό όμως δεν πήγε καλά. Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2015, το Backblaze παρουσίασε λεπτομερώς τις εμπειρίες του με τις μονάδες 3TB που αγόρασε, ισχυριζόμενος ότι μετά από τρία χρόνια, περίπου το 75% των δίσκων είχε αποτύχει.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι ίδιες μονάδες Seagate με χωρητικότητα 4TB είχαν πολύ καλή απόδοση και το Backblaze συνεχίζει να τα χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα. Δεν είναι σαφές εάν οι μονάδες 3TB είναι επιρρεπείς σε αποτυχία βάσει του σχεδιασμού τους ή εάν το υψηλό ποσοστό αστοχίας είναι ένα υποπροϊόν των πλημμυρών που συνέβησαν το 2011. Ένα πράγμα είναι σαφές, ωστόσο: οι μονάδες 3TB, κατά μέσο όρο, δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο οι 2TB και μονάδες 4TB. 

Εάν ανησυχείτε για αυτό, φροντίστε να διαβάσετε τον πιο αξιόπιστο οδηγό εξωτερικού σκληρού δίσκου, καθώς και τον καλύτερο οδηγό εξωτερικού σκληρού δίσκου 2TB και τον καλύτερο οδηγό εξωτερικού σκληρού δίσκου 4TB. Για όσους από εσάς δεν σας πειράζουν να παίζετε γρήγορα και χαλαρά με τα δεδομένα σας, αυτό είναι για εσάς. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε μια online εφεδρική υπηρεσία, όπως το IDrive, σε ετοιμότητα (διαβάστε την κριτική μας στο IDrive).

Όσοι από εσάς ασχολούνται με την αξιοπιστία, μην ανησυχείτε. Όλες οι παρακάτω επιλογές είναι διαθέσιμες σε άλλες δυνατότητες. Ήμασταν σίγουροι ότι κάναμε τις επιλογές μας με τέτοιο τρόπο ώστε όλες οι επιλογές μας να αποδίδουν καλά και να έρχονται σε παραλλαγή 3 TB. Εάν δεν θέλετε να αναλάβετε τον κίνδυνο, μπορείτε να αγοράσετε διαφορετική χωρητικότητα και να είστε εντάξει.

Καλύτερος εξωτερικός σκληρός δίσκος 3 TB: Western Digital My Book

Το Western Digital My Book είναι η μόνη μονάδα σκληρού δίσκου που μπορεί να φτάσει από το δάχτυλο με την καλύτερη επιλογή εξωτερικού σκληρού δίσκου SSD. Δεν λειτουργεί σχεδόν τόσο καλά όσο το Samsung T5 (διαβάστε την κριτική μας για το Samsung T5), αλλά στην απαιτητική του τιμή, δεν χρειάζεται. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου που έχετε, η απόδοση είναι, ειλικρινά, εξαιρετική. 

western-digital-my-book-1

Οι ικανότητες ξεκινούν από 3 TB, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, συνιστούμε να ανεβείτε υψηλότερα. Το μοντέλο μιας μονάδας είναι διαθέσιμο έως και 10 TB, και παρόλο που η μεγάλη χωρητικότητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα απόδοσης, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με το μοντέλο 6TB που δοκιμάσαμε. Εάν ψάχνετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, το My Book μπορεί να φιλοξενήσει. 

Η Western Digital πωλεί επίσης μια έκδοση διπλού δίσκου του My Book, η οποία είναι προεγκατεστημένη για RAID-0 (διαβάστε τον οδηγό RAID). Το μοντέλο διπλής κίνησης διατίθεται σε χωρητικότητα 12TB, 16TB και 20TB και διαθέτει υποστήριξη USB 3.1 Gen 1. Για ένα τεράστιο αποθηκευτικό χώρο, το My Book με δύο μονάδες είναι ο τρόπος που μπορείτε να πάτε. 

Το βιβλίο μου είναι επίσης εξαιρετικά φθηνό. Τα μοντέλα 6TB και 8TB – τα οποία προτείνουμε περισσότερο για τη ρύθμιση μιας μονάδας δίσκου – κυμαίνονται μεταξύ $ 100 και $ 150, ενώ οι εκδόσεις διπλής μονάδας κυμαίνονται μεταξύ $ 300 και 700 $. Παρόλο που η έκδοση 20 TB είναι ακριβή από οποιαδήποτε μέτρηση, η ποσότητα χώρου αποθήκευσης, καθώς και η υποστήριξη για USB 3.1 Gen 1, είναι παράλογη.

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το Western Digital My Book

Παρόλο που το Western Digital My Book δεν μπορεί να φτάσει σε υψηλές ταχύτητες, όπως το G-Drive Mobile SSD (διαβάστε την κριτική G-Technology Mobile SSD G-Technology), κέρδισε ακόμη μια θέση στον ταχύτερο εξωτερικό οδηγό σκληρού δίσκου. Οι διαδοχικές αναγνώσεις και εγγραφές ήταν πάνω από 200 MB / s στις δοκιμές μας και οι τυχαίες εγγραφές ήταν πάνω από 11 MB / s. 

Οι τυχαίες ενδείξεις, ωστόσο, κάθισαν περίπου μισό megabyte ανά δευτερόλεπτο. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι το βιβλίο μου είναι καλύτερα να γράφει δεδομένα στο δίσκο παρά να διαβάζει δεδομένα από αυτόν, καθιστώντας το ιδανικό για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Θα ταιριάζει κατά τη σύνταξη νέων αρχείων, αλλά ανταλλάσσετε λίγη ταχύτητα κατά την ανάκληση αυτών των αρχείων.

Τα αστέρια της παράστασης, ωστόσο, είναι τα βοηθητικά προγράμματα που χρησιμοποιεί το Western Digital My Book. Υπάρχουν πολλές λήψεις για το My Book, οι οποίες σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε συστοιχίες RAID, να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ακόμη και να σαρώσετε τη μονάδα σας για πιθανά σφάλματα. 

Τα βοηθητικά προγράμματα είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους συνιστούμε το My Book τόσο πολύ, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική Western Digital My Book..

Seagate Backup Plus φορητό

Το Seagate Backup Plus Portable μοιάζει με τη λήψη ενός Western Digital My Book, αφαιρώντας μέρος της απόδοσης και συρρικνώνοντάς το σε έναν παράγοντα μορφής 2,5 ιντσών. Ανταλλάσσει την απόδοση για φορητότητα, η οποία, ανάλογα με την περίπτωση χρήσης σας, θα μπορούσε να είναι καλό. Διατίθεται επίσης σε χωρητικότητα 3 TB, σε αντίθεση με το κανονικό Seagate Portable (διαβάστε την κριτική μας για το Seagate Portable). 

seagate-backup-plus-portable-2

Εάν εξακολουθείτε να ανησυχείτε για την αξιοπιστία, μην ανησυχείτε. Το Seagate Backup Plus Portable διατίθεται σε χωρητικότητα 1TB, 2TB, 3TB και 4TB, οπότε μπορείτε πάντα να επιλέξετε διαφορετικό μέγεθος ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, δεν είναι η ίδια μονάδα δίσκου. Η Seagate προσφέρει τρεις εκδόσεις του Backup Plus Portable, καθεμία από τις οποίες προσφέρει ελαφρώς διαφορετικές δυνατότητες. 

Το εύρος χωρητικότητας χωρίζεται μεταξύ Slim και κανονικών εκδόσεων της μονάδας δίσκου. Τα μοντέλα 1TB και 2TB θεωρούνται «λεπτά», έχουν περίπου το μισό πάχος από την κανονική έκδοση. Τα μοντέλα 3TB και 4TB έχουν το κανονικό μέγεθος και δεν συνοδεύονται από ειδικά χαρακτηριστικά. 

Για λίγα περισσότερα χρήματα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στην έκδοση Ultra Touch, η οποία προσφέρεται σε χωρητικότητα 1 TB ή 2 TB. Η έκδοση Ultra Touch δεν διαφέρει στο σχεδιασμό ή την απόδοση, αλλά υποστηρίζει USB-C – ωστόσο, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί σύνδεση USB 3.0 – και διαθέτει κρυπτογράφηση υλικού. 

Ανεξάρτητα από την παραλλαγή που θα επιλέξετε, θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών χρωμάτων, το καθένα με υφασμένη κορυφή.

Άλλοι λόγοι μας αρέσει το Seagate Backup Plus Portable

Η αισθητική και η φορητότητα είναι ο λόγος που αγοράζετε το Backup Plus Portable και όχι την απόδοση. Δεν είναι φρικτό, με διαδοχικές αναγνώσεις και γραφή περίπου 130 MB / s και τυχαίες αναγνώσεις και γραφές περίπου 1,3 MB / s, αλλά έχουμε δει καλύτερα. 

Τα χαρακτηριστικά, από την άλλη πλευρά, αξίζουν την προσοχή σας. Το Seagate περιλαμβάνει το Toolkit με όλες τις μονάδες δίσκου του, το οποίο είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ή να αντικατοπτρίζετε έναν υπάρχοντα σκληρό δίσκο. 

Αν και αυτές οι δύο λειτουργίες φαίνονται εντυπωσιακές, το Toolkit προσφέρει μεγάλη ευελιξία μέσα τους. Μπορείτε να ορίσετε προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, να επιλέξετε τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας και πολλά άλλα, καθιστώντας το ένα από τα πιο βοηθητικά προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. 

Επιπλέον, η Seagate σάς επιτρέπει να αγοράσετε την Υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων διάσωσης με πολύ λίγα χρήματα. Τρία χρόνια προστασίας ανάκτησης δεδομένων τρέχει μόνο το Seagate Backup Plus Portable, το οποίο είναι κλέψιμο. 

Δεν αποτελεί αντικατάσταση της εγγύησής σας – το Backup Plus Portable συνοδεύεται από περιορισμένη εγγύηση δύο ετών – αλλά μάλλον μια αύξηση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση του Seagate Backup Plus Portable.  

Western Digital Στοιχεία

Το Westen Digital Elements είναι τόσο βασικό όσο έρχονται εξωτερικοί σκληροί δίσκοι. Παρόλο που έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από τα βασικά του Toshiba Canvio – θα φτάσουμε σε αυτό σε ένα λεπτό – δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα χτύπημα όπως το LaCie Rugged Mini (διαβάστε την κριτική μας στο LaCie Rugged Mini). Ωστόσο, είναι πολύ φθηνό και προσφέρει πολύ χώρο αποθήκευσης για εκκίνηση. 

western-digital-στοιχεία-2

Διατίθεται μεταξύ 1 TB και 4 TB, με το μοντέλο 2 TB να προσφέρει την καλύτερη τιμή. Ωστόσο, το μοντέλο 3TB δεν είναι κακό. Με 79,99 $, πληρώνετε περίπου δυόμισι σεντ ανά gigabyte, κάτι που είναι εξαιρετικό. Το μοντέλο 4TB δεν σας προσφέρει τόσο μεγάλη έκπτωση, τρέχοντας το ένα δέκατο του λεπτού λιγότερο ανά gigabyte από το μοντέλο 3TB. 

Το ποσό που πληρώνετε ανά gigabyte είναι σημαντικό εδώ, καθώς το Western Digital Elements δεν προσφέρει τίποτα εκτός από τον αποθηκευτικό χώρο που αγοράζετε. Σε αντίθεση με το Backup Plus Portable και το My Book, μια μονάδα δίσκου Elements δεν περιλαμβάνει επιπλέον βοηθητικά προγράμματα ή εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Τούτου λεχθέντος, η Western Digital καθιστά διαθέσιμο ένα εργαλείο διάγνωσης για όλους τους σκληρούς δίσκους του, οπότε μπορείτε να το κατεβάσετε για να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη μονάδα Elements, εάν έχει προβλήματα. 

Παρόλο που η έλλειψη χαρακτηριστικών είναι αβλαβής, τα Western Digital Elements είναι τόσο φθηνά που δεν έχει σημασία. Εάν το μόνο που χρειάζεστε είναι μεγάλη χωρητικότητα και δεν ανησυχείτε για οτιδήποτε άλλο, μια μονάδα δίσκου Elements μπορεί να προσφέρει.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν τα δυτικά ψηφιακά στοιχεία

Με ταχύτητα, τα Western Digital Elements επιδεικνύουν περισσότερα από αυτά που είδαμε με το Western Digital My Book. Αν και οι διαδοχικές ταχύτητες ήταν περίπου 70 MB / s χαμηλότερες από το My Book, οι τυχαίες ταχύτητες ήταν παρόμοιες. Οι δοκιμές μας παρήγαγαν τυχαίες αναγνώσεις 0,55 MB / s και τυχαίες εγγραφές 10,11 MB / s. 

Και πάλι, αυτό σημαίνει ότι η μονάδα δίσκου είναι καλύτερη για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Τα δεδομένα πρέπει να ρέουν γρήγορα στο δίσκο χωρίς συμφόρηση, αλλά μπορεί να έχετε προβλήματα με την ανάκληση αυτών των δεδομένων. 

Η γρήγορη ταχύτητα τυχαίας εγγραφής κέρδισε το Western Digital My Book μια θέση στον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο για PS4 και στον καλύτερο εξωτερικό σκληρό δίσκο για οδηγούς Xbox One, αλλά τα Elements έχασε. Τούτου λεχθέντος, η τυχαία απόδοση εγγραφής θα το έκανε μια εξαιρετική επιλογή για διευρυμένη αποθήκευση κονσόλας. 

Ωστόσο, για την τιμή, το Western Digital Elements είναι εντυπωσιακό, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη την ποιότητα κατασκευής. Αν και δεν είναι τόσο σκληρό όσο το SanDisk Extreme Portable (διαβάστε την κριτική μας στο SanDisk Extreme Portable), το Western Digital Elements είναι κατασκευασμένο καλύτερα από τους περισσότερους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους blackbox. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση Western Digital Elements.

Επιφάνεια εργασίας Seagate Expansion

Το Seagate Expansion Desktop είναι βασικά η έκδοση του Seagate του Western Digital My Book. Ξεκινά από 2TB, αυξάνοντας μέχρι τα 10TB. Δεν υπάρχει μια έκδοση διπλής μονάδας δίσκου, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο η Seagate Expansion Desktop βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Είναι επίσης ελαφρώς πιο αργό από το βιβλίο μου. 

seagate-επέκταση-επιφάνεια εργασίας

Δεν είναι πολύ πιο αργό, συμπληρώνοντας με διαδοχικές ταχύτητες περίπου 160 MB / s, αλλά η διαφορά είναι αρκετή για να ληφθεί υπόψη. Ακόμα κι έτσι, κερδίζει μια θέση λόγω της τιμής του. Το μοντέλο 4TB είναι 20 $ φθηνότερο από το My Book, μειώνοντας την τιμή ανά gigabyte σε λιγότερο από δύο σεντ. Σε αυτήν την περίπτωση, σας συνιστούμε να παραλείψετε την έκδοση 3 TB, καθώς είναι 5 $ ακριβότερα τη στιγμή της σύνταξης. 

Σε αντίθεση με το My Book, το γλυκό σημείο της επέκτασης επιφάνειας εργασίας είναι μεταξύ 4 TB και 6 TB. Το μοντέλο 8TB είναι μόνο μερικά δολάρια φθηνότερα από το My Book και το μοντέλο 10TB είναι 15 $ πιο ακριβό. Ακόμα κι έτσι, το 6TB θα πρέπει να είναι άφθονο, ανεξάρτητα από το εάν επεκτείνετε το χώρο αποθήκευσης του φορητού σας υπολογιστή ή κάνετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του συστήματος. 

Τα ίδια χαρακτηριστικά που υπάρχουν με το Seagate Backup Plus Portable υπάρχουν και με την επέκταση Desktop. Η εργαλειοθήκη φαίνεται ακόμη καλύτερη σε αυτό το πλαίσιο, καθώς η διευρυμένη χωρητικότητα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ακόμη και των πιο φουσκωμένων συστημάτων.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν οι Seagate Expansion Desktop 

Όπως το My Book, το Seagate Expansion Desktop απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία. Αυτό, σε συνδυασμό με το μέγεθός του, σημαίνει ότι πιθανώς δεν θα φύγει από το σπίτι. Ωστόσο, η Seagate διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο διαχείρισης ισχύος, το οποίο θα σταματήσει αυτόματα την τροφοδοσία όταν η μονάδα δεν χρησιμοποιείται. Αυτό παρατείνει τη διάρκεια ζωής του δίσκου και εξοικονομεί ηλεκτρικό λογαριασμό κατά τη διαδικασία.

Εκτός από αυτό, το Seagate Expansion Desktop είναι ένας αρκετά τυπικός εξωτερικός σκληρός δίσκος. Αν και η ταχύτητα είναι χαμηλότερη από το Western Digital My Book, δεν θα πρέπει να κάνει τη διαφορά για μικρά αρχεία στο αντίγραφο ασφαλείας του συστήματός μας. Είναι επίσης φθηνότερο και έρχεται με ένα μοναδικό σχεδιασμό σαν πυραμίδα. 

Βασικά στοιχεία της Toshiba Canvio

Αυτή η καταχώρηση εξαπατά λίγο. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η εύρεση εξωτερικών σκληρών δίσκων 3TB είναι δύσκολη. Τεχνικά, το Toshiba Canvio Basics είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία 3TB και κατά τη στιγμή της σύνταξης, μπορείτε να το αγοράσετε. Ωστόσο, αυτή η χωρητικότητα έχει διακοπεί από την Toshiba και η έκδοση 3TB παίρνει πολύ υψηλότερη τιμή από ότι ακόμη και το μοντέλο 4TB. 

toshiba-canvio-βασικά-1

Ακόμα κι έτσι, θέλουμε να δώσουμε λίγο χρόνο στον Toshiba Canvio Basics στον ήλιο. Είναι ένας εκπληκτικά καλός εξωτερικός σκληρός δίσκος, παρά την κακή ποιότητα κατασκευής και τη χαμηλή τιμή. Αν και δεν είναι τόσο αδύναμο όσο το ADATA SD600 (διαβάστε την κριτική μας ADATA SD600), τα βασικά Canvio δεν είναι κατασκευασμένα όπως και τα Western Digital Elements. 

Ένα πράγμα που έχει κοινό με μια μονάδα δίσκου Elements, ωστόσο, είναι η έλλειψη χαρακτηριστικών. Η Toshiba δεν περιλαμβάνει βοηθητικά προγράμματα στη μονάδα δίσκου και δεν υπάρχουν διαθέσιμα για λήψη στον ιστότοπο της Toshiba. Μπορείτε να λάβετε εργαλείο τρίτων για διαγνωστικά και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αλλά η Toshiba δεν περιλαμβάνει τίποτα στο δίσκο. 

Όλα αυτά είναι εύκολο να παραβλεφθούν, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή. Το μοντέλο 4TB είναι 10 $ πιο ακριβό από ένα Desktop Seagate Expansion 4TB, αλλά δεν απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία και μπορεί να ληφθεί εν κινήσει. 

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν τα βασικά της Toshiba Canvio

Παρά τα πάντα που λειτουργούν ενάντια σε αυτό, τα βασικά του Toshiba Canvio αποδίδουν καλά. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, σημειώσαμε διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής περίπου 150 MB / s, με τυχαίες εγγραφές κοντά στα 5 MB / s. Οι τυχαίες αναγνώσεις ήταν κακές – περίπου μισό megabyte ανά δευτερόλεπτο – αλλά αυτό ισοδυναμεί με το μάθημα με φθηνούς εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. 

Είναι γρηγορότερο από το Western Digital Elements και το Seagate Backup Plus Portable, ενώ είναι περίπου 5 έως 10 $ φθηνότερα, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Αν και η ποιότητα κατασκευής δεν είναι τίποτα για να γράψετε το σπίτι σας, το Toshiba Canvio Basics προσφέρει πολύ χώρο αποθήκευσης για λίγα χρήματα και ακόμη και έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες για εκκίνηση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική Toshiba Canvio Basics.

Τελικές σκέψεις

Εάν ψάχνετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 3 TB που θα εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας σας, είναι δύσκολο να κερδίσετε το Western Digital My Book. Είναι φθηνό, προσφέρει μεγάλη απόδοση και διαθέτει πολλές δυνατότητες για εκκίνηση. Για όσους βρίσκονται εν κινήσει, το Seagate Backup Plus Portable παίρνει το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου εκεί παραμένοντας σε ένα μικρό πακέτο. 

Όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγή, ωστόσο, οι σκληροί δίσκοι 3TB είναι συνήθως λιγότερο αξιόπιστοι από άλλες δυνατότητες, γι ‘αυτό σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε σε 4TB ή να υποβαθμίσετε σε 2TB, αν σας ενδιαφέρει οι παραπάνω επιλογές. Εάν θέλετε μερικές ακόμη επιλογές, φροντίστε να διαβάσετε τις άλλες κριτικές εξωτερικού σκληρού δίσκου. 

Τι σκληρό δίσκο 3TB χρησιμοποιείτε; Γιατί το επιλέξατε; Αλλάζετε την ικανότητά σας με βάση την αξιοπιστία; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map