Πώς να κάνετε κοινή χρήση αρχείων στο διαδίκτυο με τον εύκολο τρόπο το 2020

Τα μικρά αρχεία μπορούν να σταλούν μέσω email ή Skype, αλλά θα χρειαστείτε μια καλύτερη μέθοδο για μεγαλύτερα. Εάν συνεργάζεστε σε ένα έργο που απαιτεί να διατηρείτε πολλά αρχεία σε ένα μέρος, θα χρειαστείτε ένα ειδικό εργαλείο κοινής χρήσης αρχείων. Η χρήση αυτών των εργαλείων δεν είναι πάντα εύκολη, γι ‘αυτό θα σας δείξουμε πώς να μοιράζεστε αρχεία στο διαδίκτυο.


Το διαδικτυακό λογισμικό κοινής χρήσης αρχείων έχει πολλά οφέλη για τους χρήστες του. Διατηρεί τα αρχεία συγχρονισμένα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό με μη αυτόματο τρόπο. Μπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει μεγάλο μέρος του έργου κοινής χρήσης αρχείων, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση των εργασιών.

Πολλές υπηρεσίες είναι επίσης αποτελεσματικές λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επιτρέποντάς σας να επαναφέρετε τα αρχεία σας εάν ο υπολογιστής σας αντιμετωπίζει πρόβλημα. Οι περισσότεροι έχουν εκδόσεις αρχείων, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε παλαιότερες εκδόσεις των αρχείων σας και να τα επαναφέρετε, εάν χρειάζεται. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud καθιστά λιγότερο πιθανό ότι θα χρειαστεί να καλέσετε υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων όταν προκύψει ψηφιακή καταστροφή.

Εάν είστε νέοι στην κοινή χρήση αρχείων, μπορεί να είστε συγκλονισμένοι από τις διαθέσιμες επιλογές. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud για μια συλλογή των υπηρεσιών που έχουμε ελέγξει. Θα χρησιμοποιήσουμε μερικά από τα αγαπημένα μας για να σας δείξουμε πώς να μοιράζεστε αρχεία.

Θα δούμε το Dropbox, το Sync.com και το pCloud. Το Sync.com είναι το συνολικό αγαπημένο μας, αλλά το pCloud είναι επίσης εξαιρετικό και το Dropbox έχει πολλά να προσφέρει επίσης.

Dropbox

Το Dropbox είναι μια από τις πιο γνωστές υπηρεσίες αποθήκευσης αρχείων. Είναι εύκολο στη χρήση και γρήγορο, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά αν είστε νέοι στην κοινή χρήση αρχείων. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε, αλλά εάν χρειάζεστε πολύ χώρο αποθήκευσης, θα χρειαστείτε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή του.

Η εγγραφή στο Dropbox είναι απλή. Η διεπαφή που βασίζεται στον ιστό είναι απλή και υπάρχει μια εφαρμογή για υπολογιστές που σας επιτρέπει να ανεβάζετε αρχεία απευθείας από τον σκληρό σας δίσκο.

Όταν εκτελείται το Dropbox, τα πάντα στους κοινόχρηστους φακέλους σας συγχρονίζονται αυτόματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετακινήσετε αρχεία στον κοινόχρηστο φάκελο για να τα ανεβάσετε. Εάν κάνετε αλλαγές, θα μεταφορτωθούν επίσης αυτόματα. Εάν άλλοι χρήστες κάνουν αλλαγές στο αρχείο, θα εμφανίζονται και στον υπολογιστή σας. Για περισσότερα σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο κοινής χρήσης αρχείων στο Dropbox.

dropbox-webinterface

Για κοινή χρήση ενός φακέλου, κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης, το οποίο εμφανίζεται όταν μετακινείτε το ποντίκι σας πάνω από το φάκελο στη διεπαφή ιστού.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κείμενο “νέος κοινόχρηστος φάκελος” στη δεξιά πλευρά της διεπαφής ιστού για να δημιουργήσετε έναν νέο φάκελο ή να επιλέξετε έναν υπάρχοντα φάκελο για κοινή χρήση.

dropbox-κοινή χρήση

Εάν δημιουργείτε έναν νέο φάκελο, πρέπει να του δώσετε ένα όνομα, να προσθέσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όποιον θέλετε να τον μοιραστείτε και να επιλέξετε εάν μπορούν να επεξεργαστούν τα περιεχόμενα ή απλώς να τα προβάσουν.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προτείνουμε το Dropbox εκτός από την ευκολία χρήσης. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit και SSL / TLS για να διασφαλίσει ότι τα αρχεία σας αποθηκεύονται με ασφάλεια. Εκτός από την αποθήκευση της τρέχουσας έκδοσης των αρχείων σας, το Dropbox διατηρεί το ιστορικό αρχείων σας για 30 ημέρες στο δωρεάν πρόγραμμα Basic και 120 ημέρες στα προγράμματα επί πληρωμή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το Dropbox ή ανατρέξτε στον οδηγό για αρχάριους για το Dropbox.

Το δωρεάν πακέτο είναι χρήσιμο και ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιράζεστε αρχεία όσο μένετε κάτω από το όριο λογαριασμού των 2 GB. Πέρα από αυτό, οι τιμές ξεκινούν από 9,99 $ το μήνα, που περιλαμβάνει 1 TB αποθηκευτικού χώρου. Τα επιχειρηματικά σχέδια έχουν πολλές ακόμη δυνατότητες, όπως εργαλεία διαχείρισης και αρχεία καταγραφής ελέγχου με παρακολούθηση συμβάντων αρχείων (ανατρέξτε στην κριτική μας για το Dropbox για επιχειρήσεις για περισσότερα).

Sync.com

Το Sync.com είναι ο συνολικός αγαπημένος μας πάροχος διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης, με την ευκολία χρήσης και την ισχυρή ασφάλεια να αποτελούν μεγάλα πλεονεκτήματα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό στην ειδική κριτική Sync.com.

Η χρήση του είναι ένα κομμάτι κέικ. Το πρώτο βήμα είναι να πλοηγηθείτε στον ιστότοπό του και να εγγραφείτε.

λήψη συγχρονισμού

Μετά από αυτό, είναι εύκολο να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε. Η εφαρμογή σας σας ζητά να δημιουργήσετε ένα φάκελο στην τοπική σας μονάδα δίσκου. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε απλά να μετακινήσετε αρχεία σε αυτό για να τα ανεβάσετε στο cloud.

sync-local-and-web

Για να δημιουργήσετε έναν κοινόχρηστο φάκελο, απλώς κάντε κλικ στην καρτέλα “κοινές χρήσεις” στη διεπαφή ιστού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “δημιουργία κοινής χρήσης”. Μπορείτε να ονομάσετε τον νέο φάκελο και να προσθέσετε τις διευθύνσεις email των χρηστών από εκεί.

Οι χρήστες που προσκαλείτε θα μπορούν να βλέπουν το φάκελο τοπικά και τα αρχεία που προστίθενται θα είναι ορατά σε όλους στην ομάδα. Το άτομο που δημιούργησε το φάκελο είναι ο διαχειριστής. Μπορούν να προσθέσουν νέους χρήστες και να ανακαλέσουν τα δικαιώματα κοινής χρήσης ανά πάσα στιγμή.

συγχρονισμός

Όσον αφορά την ασφάλεια, το Sync.com χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit, καθώς και σήραγγες TLS και κρυπτογράφηση RSA 2048-bit, καθιστώντας την μία από τις πιο ασφαλείς υπηρεσίες. Σας επιτρέπει επίσης να ορίσετε όρια λήψης και να δείτε στατιστικά στοιχεία για τις λήψεις. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά πόσο χρησιμοποιούνται τα αρχεία σας.

Έχει επίσης ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση πελατών, απαντώντας στις ερωτήσεις μας εντός δύο ωρών. Διατίθεται επίσης σε ανταγωνιστική τιμή 96 $ ανά έτος για 2 TB.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το Sync.com, καθώς κάνει σχεδόν ό, τι θα θέλατε από μια υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων χωρίς καθόλου αόριστες αδυναμίες.

pCloud

Μας αρέσει πολύ στο Cloudwards.net το pCloud. Το χρησιμοποιούμε ακόμη και για τη διαχείριση βίντεο, καθώς είναι ο καλύτερος χώρος αποθήκευσης στο cloud για φωτογραφίες και βίντεο.

Μετά την εγγραφή, δημιουργεί προεπιλεγμένους φακέλους για την αποθήκευση μουσικής, εικόνων και βίντεο. Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί. Η εφαρμογή του, το PCloud Drive, σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τα online αρχεία σας με έναν τοπικό φάκελο.

Μπορείτε εύκολα να προσκαλέσετε άτομα για κοινή χρήση μέσω της διεπαφής ιστού. Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στην οθόνη “Αναζήτηση” και επιλέξτε το φάκελο που θέλετε.

φάκελοι psync

Αφού ρυθμίσετε τους φακέλους σας και προσθέσετε αρχεία, μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους να τους μοιραστούν κάνοντας κλικ στο κουμπί “πρόσκληση σε φάκελο”. Απλώς προσθέτετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτών που θέλετε να προσκαλέσετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε εάν θα τους περιορίσετε στην προβολή των αρχείων ή θα τους επιτρέψετε να κάνουν αλλαγές.

psync-πρόσκληση

Όταν εγγραφείτε, έχετε δωρεάν 10 GB αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να το αυξήσετε σε 500 GB για 4,99 $ ανά μήνα ή 2 TB για 9,99 $ ανά μήνα. Αυτό κάνει το pCloud μία από τις καλύτερες προσφορές στο cloud storage.

Εντυπωσιάσαμε επίσης από τις δυνατότητες του pCloud, την ευκολία χρήσης και την ισχυρή ασφάλεια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτά στην κριτική pCloud.

Τελικές σκέψεις

Υπάρχουν πολλές επιλογές για όσους θέλουν να μοιράζονται αρχεία στο διαδίκτυο. Είναι μια ανταγωνιστική αγορά, που είναι ιδανική για τους χρήστες. Οι περισσότερες πλατφόρμες έχουν αξιοπρεπείς δωρεάν προσφορές και λογικές τιμές επί πληρωμή υπηρεσίες που προσφέρουν περισσότερο χώρο.

Το Sync.com και το pCloud αξίζουν ιδιαίτερα να δείτε τα δωρεάν πακέτα τους. Ενημερώστε μας εάν έχετε δοκιμάσει κάτι που επιλέξαμε ή ποιοι άλλοι προτιμάτε στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map