Τα καλύτερα εργαλεία ανάλυσης κοινωνικών μέσων για το 2020: Ετοιμάστε την επωνυμία σας

Μου αρέσουν, τα hashtag, τα ακόλουθα και τα κλικ: Για πολλούς από εμάς, αυτά είναι πράγματα που γνωρίζουμε από την ιδιωτική μας χρήση του Twitter, του Instagram και του Facebook, καθώς και από άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Για έναν διαχειριστή μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, ωστόσο, αυτές είναι μετρήσεις που πρέπει να αντιμετωπίζονται σε καθημερινή βάση. Για αυτόν τον λόγο, στο παρελθόν αναπτύχθηκαν εργαλεία ανάλυσης κοινωνικών μέσων για να υποστηρίξουν ακριβώς αυτό το είδος εργασίας.


Δεν είναι μυστικό ότι μια εταιρεία πρέπει σήμερα να ασχολείται με τα αναλυτικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πολλούς λόγους. Μεταξύ άλλων, τα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία επωνυμιών, καθώς και για την ενίσχυση της αφοσίωσης και των πωλήσεων, αλλά και για να δείξετε την καλύτερη πλευρά σας ως εργοδότης για να προσελκύσετε νέο ταλέντο στην εταιρεία σας.

Ο τομέας του μάρκετινγκ έχει αλλάξει πολύ. Η δημιουργικότητα αποτελούσε τον αποφασιστικό παράγοντα στο παρελθόν, αλλά σήμερα αφορά περισσότερο τον περιορισμό αριθμών, τη συλλογή δεδομένων και την ανάλυση γεγονότων. Για να αποφύγετε την εργασία με χαρτί και μολύβι ή χιλιάδες φύλλα Excel, πολλοί έμποροι χρησιμοποιούν εργαλεία ανάλυσης κοινωνικών μέσων.

Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε τα καλύτερα εργαλεία ανάλυσης κοινωνικών μέσων στην αγορά. Έχουμε δοκιμάσει τις πιο σημαντικές πλατφόρμες σχετικά με τα χαρακτηριστικά, την τιμή και την ευκολία χρήσης.

Η ουσία είναι ότι το Keyhole είναι το καλύτερο εργαλείο ανάλυσης κοινωνικών μέσων εκεί έξω. Η πλατφόρμα μας έπεισε με τις αναλυτικές δυνατότητες ανάλυσης και την ευκολία χρήσης της. Το Keyhole μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό από άλλες πλατφόρμες, αλλά, γενικά, το Keyhole προσφέρει μερικές από τις καλύτερες τιμές για τα χρήματά σας.

Τι είναι το Social Media Analytics?

Ένα εργαλείο ανάλυσης κοινωνικών μέσων είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη μέτρηση της απόδοσης της επωνυμίας σας σε διάφορα κανάλια κοινωνικών μέσων. Σας υποστηρίζει επίσης στο σχεδιασμό περαιτέρω καμπανιών

Τα εργαλεία ανάλυσης κοινωνικών μέσων χρησιμοποιούνται συχνά για τη μέτρηση της απόδοσης επένδυσης (ROI) των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης μιας εταιρείας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι καμπάνιες αποτελούν τη βάση μέτρησης, κυρίως επειδή σας επιτρέπει να κατανοήσετε ευκολότερα τον αντίκτυπο κάθε καμπάνιας στη συνολική επιτυχία μάρκετινγκ. 

Ένας άλλος ενδιαφέρων τομέας της ανάλυσης κοινωνικών μέσων είναι η κατάτμηση των επισκεπτών και των πελατών για καλύτερη κατανόηση της ομάδας στόχου.

Τα καλύτερα εργαλεία ανάλυσης κοινωνικών μέσων

 1. Κλειδαρότρυπα
 2. Hootsuite
 3. Zoho Social
 4. Ρυθμιστής
 5. Βλάστηση κοινωνικών

1. Κλειδαρότρυπα

Η Keyhole είναι μια εταιρεία με έδρα τον Καναδά που, σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλό της, είναι η νούμερο ένα παγκοσμίως εταιρεία για hashtag analytics. Ίσως να μην περιγράψουμε την πλατφόρμα με τον ίδιο τρόπο, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι το Keyhole κάνει κάτι περισσότερο από μια απλή δουλειά.

best-social-media-analytics-tool-keyhole

Αφού συνδεθείτε στην πλατφόρμα SaaS, θα δείτε σαφώς τις τρεις πιο σημαντικές λειτουργίες της πλατφόρμας: 

 • Αναλυτικά στοιχεία Hashtag και λέξεων-κλειδιών
 • Αναλυτικά στοιχεία λογαριασμού κοινωνικών μέσων
 • Διαχείριση επιρροών

best-social-media-analytics-tool-keyhole-επισκόπηση

Το Keyhole όχι μόνο μας πείθει με τη λειτουργικότητά του, αλλά το μενού είναι επίσης πολύ σαφές και οπτικά ελκυστικό. Η επάνω γραμμή διευκολύνει την πλοήγηση μεταξύ των διαφορετικών δυνατοτήτων και κάθε χαρακτηριστικό έχει ένα πολύ σαφές υπομενού με πολλές επιλογές στην αριστερή πλευρική γραμμή.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τους ιχνηλάτες με λίγα μόνο κλικ και μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε στη στρατηγική κοινωνικών μέσων με το Keyhole μέσα σε λίγα λεπτά.

Το Keyhole έρχεται με τρία διαφορετικά σχέδια: Επαγγελματίες, Εταιρείες και Γραφεία & Επιχειρήσεις. Όλα τα προγράμματα πληρώνονται είτε μηνιαία είτε ετησίως και ξεκινούν από 179 $ το μήνα, αλλά μπορούν να κυμαίνονται γρήγορα έως και 999 $ το μήνα (ή ακόμα περισσότερα). 

Επιπλέον, η τιμή των δύο φθηνότερων προγραμμάτων, επαγγελματιών και εταιρειών, θα ποικίλει ανάλογα με τον αριθμό των ιχνηλατών που προσθέτετε. 

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει η κλειδαρότρυπα

Το Keyhole προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή, η οποία περιορίζεται στη λειτουργικότητά της. Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο τρεις ιχνηλάτες, αλλά πιστεύουμε ότι αρκεί για να γνωρίσετε την πλατφόρμα.

best-social-media-analytics-tool-keyhole-tracker

Εκτός από τα δημοφιλή προγράμματα παρακολούθησης κοινωνικών μέσων, το Keyhole προσφέρει επίσης παρακολούθηση για φόρουμ και ιστολόγια. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αν θέλετε να αντιμετωπίσετε το SEO και την οργανική ανάπτυξη.

2. Hootsuite

Ο δεύτερος πάροχος στην κριτική μας, το Hootsuite, είναι φθηνότερος από το Keyhole. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα σχέδια: Professional, Team, Business και Enterprise. Το φθηνότερο πακέτο, Professional, είναι διαθέσιμο από 19 $ ανά μήνα. Εκτός από αυτά τα σχέδια, υπάρχει επίσης μια εντελώς δωρεάν – και καλά κρυφή – επιλογή.

best-social-media-analytics-tool-hootsuite-free

Κάθε πρόγραμμα συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, αλλά υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του δωρεάν προγράμματος και της δωρεάν δοκιμής. Κάθε δωρεάν δοκιμή θα αναβαθμιστεί σε συνδρομή επί πληρωμή, εάν δεν την ακυρώσετε εγκαίρως. 

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να παρέχετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή. Θυμηθείτε να ακυρώσετε εγκαίρως εάν δεν θέλετε να πληρώσετε.

best-social-media-analytics-tool-hootsuite-σχέδια

Η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι πολύ απλή, αλλά η πλατφόρμα δεν θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου ή σε άλλες λειτουργίες έως ότου καθορίσετε τουλάχιστον δύο διαφορετικά κανάλια κοινωνικών μέσων. 

best-social-media-analytics-tool-hootsuite-ξεκινήστε

Ωστόσο, μπορείτε να παρακάμψετε την πλατφόρμα ακυρώνοντας τη διαδικασία ενσωμάτωσης και επιστρέφοντας στην αρχική σελίδα. Δοκιμάστε να μεταβείτε ξανά στον πίνακα ελέγχου από εκεί και στη συνέχεια θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τον πίνακα ελέγχου σας.

best-social-media-analytics-tool-hootsuite-ταμπλό

Η πλοήγηση του Hootsuite είναι αξιοπρεπής και πολύ σαφής, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μερικά περισσότερα γραφικά. Συνολικά, πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός φαίνεται λίγο σκονισμένος. Μας άρεσε η πλοήγηση Keyhole μεταξύ των λειτουργιών καλύτερα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Hootsuite

Εκτός από τις αναλυτικές του λειτουργίες, το Hootsuite διαθέτει επίσης εργαλεία για το σχεδιασμό περιεχομένου. Αυτό σημαίνει ότι με το Hootsuite, όχι μόνο μπορείτε να μετρήσετε την απόδοσή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και να προσαρμόσετε τις καμπάνιες σας στις πληροφορίες που έχετε αποκτήσει χρησιμοποιώντας ένα μόνο εργαλείο. 

Ωστόσο, οι δυνατότητες ανάλυσης είναι διαθέσιμες μόνο εάν επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

best-social-media-analytics-tool-hootsuite-analytics

Η ουσία είναι ότι το Hootsuite κάνει μια σταθερή δουλειά, αν και δεν είναι μια αποκλειστική πλατφόρμα ανάλυσης κοινωνικών μέσων, αλλά μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης κοινωνικών μέσων.

3. Zoho Social

Το Zoho Social είναι μια λύση κοινωνικής δικτύωσης από τη σουίτα Zoho. Η πλατφόρμα συνοδεύεται από διαφορετικά σχέδια ξεκινώντας από $ 10 το μήνα και τελειώνει με πάνω από 300 $ το μήνα. 

Γίνεται διάκριση μεταξύ των τιμών των επιχειρήσεων και των πρακτορείων. Η τιμή αλλάζει επίσης ανάλογα με τον αριθμό των επωνυμιών που θέλετε να παρακολουθείτε και τον αριθμό των μελών της ομάδας που αφήνετε στην πλατφόρμα.

best-social-media-analytics-tool-zoho-social-σχέδια

Κάθε πρόγραμμα συνοδεύεται από μια δωρεάν δοκιμή που, σε αντίθεση με ορισμένες πλατφόρμες (σε κοιτάζω, Hootsuite), δεν γίνεται συνδρομή επί πληρωμή. Όταν λήξει η δωρεάν δοκιμή, υποβαθμίζεται σε δωρεάν πρόγραμμα. Αυτό, μεταξύ άλλων, καθιστά το Zoho Social το καλύτερο δωρεάν εργαλείο ανάλυσης κοινωνικών μέσων.

Αφού εγγραφείτε στο Zoho Social, θα μεταφερθείτε απευθείας στη σελίδα επισκόπησης.

best-social-media-analytics-tool-zoho-ταμπλό

Εδώ θα βρείτε τις πιο σημαντικές πληροφορίες με μια ματιά, όπως το “brand brand” και “πρόσφατες δημοσιεύσεις”. Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να δούμε τα γραφήματα και τα γραφήματα όπως αυτό που προσφέρει το Keynote στον πίνακα ελέγχου επισκόπησης.

Η γραμμή πλοήγησης είναι εύχρηστη, αλλά οι περιγραφές του μενού είναι λίγο μπερδεμένες και πολλές από τις καρτέλες εμφανίζουν άδειους πίνακες ελέγχου.

best-social-media-analytics-tool-zoho-άδεια-προβολές

Στην ενότητα “αναφορά”, βρήκαμε τελικά τις αναφορές αναλυτικών στοιχείων που αναζητούσαμε. Ωστόσο, είμαστε λίγο απογοητευμένοι, επειδή τα KPI και οι πίνακες ελέγχου είναι κάπως πολύ βασικοί και δεν υπάρχουν ούτε ρυθμίσεις ούτε επιλογές προσαρμογής.

best-social-media-analytics-tool-zoho-αναφορές

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Zoho Social

Το Zoho είναι μια σταθερή λύση, ειδικά για μικρότερες εταιρείες που δεν θέλουν να επενδύσουν πολύ χρόνο και χρήμα στα κοινωνικά μέσα. Η πλατφόρμα είναι εύχρηστη, όχι πολύ ακριβή και αποτελεί μια σταθερή λύση για αρχάριους. Εάν χρειάζεστε πιο προηγμένες λειτουργίες, το Zoho είναι εκτός λειτουργίας.

Συνολικά, το Zoho Social μοιάζει με τα βιβλία Zoho (διαβάστε την κριτική βιβλίων Zoho): Είναι αξιοπρεπές λογισμικό, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

4. Ρυθμιστικό

Το Buffer είναι μια πλατφόρμα ανάλυσης κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιείται από περισσότερες από 75.000 εταιρείες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Cloudwards. Η πλατφόρμα χωρίζεται σε τρεις λειτουργίες και πωλείται και τιμολογείται ξεχωριστά σύμφωνα με αυτά τα πακέτα: Δημοσίευση, απάντηση και ανάλυση.

best-social-media-analytics-tool-buffer-website

Τα ονόματα των πακέτων είναι αρκετά αυτονόητα: Η δημοσίευση είναι το πακέτο που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε περιεχόμενο στα κανάλια κοινωνικών μέσων, η απάντηση σάς βοηθά να βελτιώσετε την αλληλεπίδρασή σας με τους χρήστες σας και η ανάλυση σας επιτρέπει να αναλύσετε τη δική σας απόδοση στα κανάλια κοινωνικών μέσων. Το τελευταίο πακέτο είναι αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εμάς.

Υπάρχουν διαφορετικά πακέτα τιμών για καθεμία από αυτές τις τρεις λειτουργίες, οι οποίες μπορούν να πληρώνονται κάθε μήνα ή ετησίως.

best-social-media-analytics-tool-buffer-pricing

Το πακέτο ανάλυσης συνοδεύεται από δύο διαφορετικές εκδόσεις τιμών: Pro και Premium. Το Pro κοστίζει 35 $ ανά μήνα (εάν χρεώνεται ετησίως) και το Premium κοστίζει $ 50 ανά μήνα (εάν χρεώνεται ετησίως), αλλά η λειτουργική διαφορά μεταξύ των δύο πακέτων είναι πολύ μικρή. 

Για 15 $ επιπλέον το μήνα, λαμβάνετε δύο ακόμη κανάλια κοινωνικών μέσων που μπορείτε να παρακολουθείτε, μπορείτε να βάλετε το λογότυπό σας στις αναφορές που δημιουργείτε με το Buffer και μπορείτε να αξιολογήσετε τις ιστορίες σας στο Instagram. Συνολικά, αρκετά λίγα χαρακτηριστικά για 180 $ επιπλέον ετησίως. 

Ανεξάρτητα, πιστεύουμε ότι η πλατφόρμα είναι πολύ ακριβή. Η αξία για τα χρήματά σας δεν είναι πολύ λογική επειδή έχετε λίγα χαρακτηριστικά για τα χρήματά σας. Εάν ακολουθήσετε το πρόγραμμα ανάλυσης Pro, πληρώνετε 420 $ ετησίως για μερικές βασικές αναφορές χωρίς πολλά διαφορετικά κανάλια κοινωνικών μέσων. 

Επιπλέον, δεν βρήκαμε τρόπο να αναζητήσουμε ανταγωνιστές και να τους αναλύσουμε. Επιπλέον, εάν θέλετε περισσότερες λειτουργίες, θα πρέπει να προσθέσετε μεμονωμένα πακέτα για δημοσίευση και απάντηση, τα οποία μαζί μπορούν να προσθέσουν γρήγορα έως και μερικές εκατοντάδες δολάρια το μήνα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει Buffer

Κάθε ένα από τα διαφορετικά σχέδια συνοδεύεται από μια δωρεάν δοκιμή που μπορείτε αργότερα να υποβαθμίσετε σε ένα δωρεάν πρόγραμμα. Απλώς επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει καλύτερα και κάντε κλικ στο κουμπί “δωρεάν δοκιμή”. Μετά από αυτό, μπορείτε να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να απαντήσετε σε μερικές ακόμη ερωτήσεις πριν ξεκινήσετε.

best-social-media-analytics-tool-buffer-account-setup

Αφού εγγραφείτε, πρέπει να συνδέσετε τα κανάλια κοινωνικών μέσων στην πλατφόρμα. Όπως ήδη αναφέραμε, το βρίσκουμε απογοητευτικό που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε κανένα άλλο κανάλι κοινωνικών μέσων εκτός από το Instagram, το Facebook και το Twitter.

best-social-media-analytics-tool-buffer-dashboard

5. Βλάστηση κοινωνικών

Ο τελευταίος πάροχος μας, το Sprout Social, διαθέτει τρία διαφορετικά προγράμματα, ξεκινώντας από 99 $ το μήνα. Αυτό που είναι ιδιαίτερο για το Sprout Social είναι ότι οι τιμές είναι ανά χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συμπεριλάβετε τρία άτομα και να πληρώνετε περίπου $ 300 το μήνα για το φθηνότερο πρόγραμμα. 

best-social-media-analytics-tool-sprout-social-σχέδια

Δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά μια δοκιμή 30 ημερών θα πρέπει να είναι αρκετή για να σας εξοικειώσει με τις πιο σημαντικές δυνατότητες.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Sprout Social, χρειάζεστε λογαριασμό Twitter. Διαφορετικά, το λογισμικό δεν θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε στο κύριο μενού.

best-social-media-analytics-tool-sprout-social-ξεκινήστε

Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, υπάρχουν μερικές ακόμη ερωτήσεις για την ενσωμάτωση, στις οποίες δεν χρειάζεται να απαντήσετε για πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου της πραγματικής εφαρμογής. 

best-social-media-analytics-tool-sprout-social-επισκόπηση

Το μενού πλοήγησης φαίνεται καθαρό, αλλά οι λειτουργίες κρύβονται πολύ καλά. Η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι επίσης πολύ κουραστική και ο πίνακας οργάνων φαίνεται υπερφορτωμένος.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Sprout Social

Μας αρέσει ιδιαίτερα το Sprout Social γιατί έρχεται με ένα ενσωματωμένο σύστημα CRM και επιτρέπει προηγμένη ανάλυση κοινού. Αν δεν θέλετε να βασιστείτε στο CRM του Sprout Social, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο καλύτερο άρθρο CRM για μικρές επιχειρήσεις.

Το Sprout Social διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, ώστε να μπορείτε να επεξεργάζεστε και να απαντάτε σε όλα τα μηνύματα κοινωνικών μέσων από μία πλατφόρμα.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερα το Sprout Social είναι αναφορές. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε αμέτρητες διαφορετικές αναφορές και σημεία δεδομένων που μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε όπως θέλετε. 

best-social-media-analytics-tool-sprout-social-αναφορές

Οι επιλογές αναφοράς δεν περιορίζονται στο δικό σας προφίλ, κοινό και λέξεις-κλειδιά. Το Sprout Social σας προσφέρει επίσης μια λεπτομερή ανάλυση ανταγωνιστών.

best-social-media-analytics-tool-sprout-social-ανταγωνιστές

Πώς επιλέξαμε εργαλεία για διαχειριστές κοινωνικών μέσων

Ακολουθούν τα κριτήρια που διατηρήσαμε κατά την επιλογή μας.

Χαρακτηριστικά

Το πιο σημαντικό μέρος του δείκτη αναφοράς μας είναι τα χαρακτηριστικά. Όπως εξηγήσαμε στην προηγούμενη ενότητα, τα analytics κοινωνικών μέσων είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τον προσδιορισμό της απόδοσης διαφημιστικών εκστρατειών σε κοινωνικά δίκτυα. 

Επομένως, βλέπουμε τη μέτρηση βασικών μετρήσεων – όπως προσέγγιση χρηστών, εμφανίσεις, κλικ και μετατροπές – ως σημαντικό μέρος στον καθορισμό των καλύτερων εργαλείων ανάλυσης κοινωνικών μέσων. 

Μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή για εμάς είναι ο αριθμός καναλιών και πλατφορμών που μπορεί να χειριστεί το εργαλείο. Αυτό σημαίνει ότι μια πλατφόρμα κερδίζει μεγάλους πόντους εάν μπορεί να καλύψει περισσότερα από απλώς Facebook, Twitter και Instagram. 

Αυτό είναι σημαντικό επειδή οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν περισσότερα από ένα κανάλια κοινωνικών μέσων και ένα καλό εργαλείο ανάλυσης κοινωνικών μέσων θα πρέπει να μπορεί να παρακολουθεί τη διασυνοριακή συμπεριφορά.

Εκτός από την αξιολόγηση καμπανιών μάρκετινγκ και τη συλλογή σχετικών πληροφοριών σχετικά με τις μετρήσεις μάρκετινγκ, η πλατφόρμα θα σας επιτρέψει επίσης να αναλύσετε το κοινό. 

Ο σύγχρονος έμπορος μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να γνωρίζει πότε κάποιος κάνει κλικ στο κουμπί “διαβάστε περισσότερα” και πώς φαίνεται αυτό το άτομο δημογραφικά. Αυτό συμβαίνει επειδή τους επιτρέπει να κατανοήσουν καλύτερα τη δική τους ομάδα-στόχο ή ακόμα και να χρησιμοποιήσουν μια νέα ομάδα-στόχο που προηγουμένως ήταν εκτός ραντάρ για αυτούς.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, κάθε πλατφόρμα θα πρέπει επίσης να διαθέτει δυνατότητες που καθιστούν δυνατή την κατασκοπεία του διαγωνισμού.

Τιμή

Το δεύτερο κριτήριο στο λεπτομερές σημείο αναφοράς μας είναι η τιμολόγηση. Εξετάσαμε τα διαφορετικά σχέδια κάθε παρόχου και τα συγκρίναμε ως προς τη διάρκεια και τις επιλογές τιμών. Ενδιαφέραμε επίσης για τις δυνατότητες που έχετε ανά σχέδιο και για το πόσο διαφέρουν τα σχέδια το ένα από το άλλο. Οι δωρεάν δοκιμές και οι εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων είναι επίσης πράγματα που έχουμε συμπεριλάβει στη βαθμολογία μας.

Ευκολία στη χρήση

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι η ευκολία χρήσης. Σε αυτήν την ενότητα, δοκιμάσαμε τις πλατφόρμες όσον αφορά τη χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητα. Επειδή τα αναλυτικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορούν την επεξεργασία δεδομένων και τα δεδομένα εμφανίζονται συχνά σε πίνακες εργαλείων, τα οπτικά στοιχεία αποτελούν μέρος της αξιολόγησης.

Επιλέξαμε αυτό το κριτήριο, επειδή εάν χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα ανάλυσης κοινωνικών μέσων, θα πρέπει να απλοποιήσετε την εργασία σας και να μην περιπλέκει τα πράγματα λόγω κακής διεπαφής χρήστη.

Τελικές σκέψεις

Με αυτήν την επιλογή, σας παρουσιάσαμε τα καλύτερα εργαλεία ανάλυσης κοινωνικών μέσων εκεί έξω. Φυσικά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί άλλοι πάροχοι, αλλά από την άποψή μας, αυτοί σε αυτό το άρθρο είναι οι καλύτεροι. Όσοι είναι ικανοποιημένοι με τα καλύτερα από τα καλύτερα θα πρέπει να πάνε με την κλειδαρότρυπα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δίνετε στους άλλους προμηθευτές την ευκαιρία. Για παράδειγμα, το Sprout Social και το Hootsuite είναι σταθερές εναλλακτικές λύσεις, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Keyhole. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε μια πλατφόρμα, τότε το Zoho Social, το καλύτερο δωρεάν εργαλείο ανάλυσης κοινωνικών μέσων, είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Τι πιστεύετε για τη σύγκριση και τις πλατφόρμες που δοκιμάσαμε; Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια τέτοια πλατφόρμα; Ενημερώστε μας στα σχόλια και σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map