Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για την Αυστραλία 2020

Η Αυστραλία είναι μια χώρα με υψηλό βιοτικό επίπεδο, μητροπολιτικές πόλεις, τεράστιες ερήμους και μεγάλες παραλίες φημισμένες για σέρφινγκ. Ωστόσο, το μέρος απέχει πολύ από τον υπόλοιπο κόσμο, και οι περισσότεροι διακομιστές αντιγράφων ασφαλείας απέχουν πολύ από αυτό. Καθώς αυτό σημαίνει ακόμη χαμηλότερες ταχύτητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επιλέξαμε το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για την Αυστραλία, με την Acronis True Image να βρίσκεται στην πρώτη θέση χάρη στον κοντινό διακομιστή της.


Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι έξυπνη, καθώς ο σκληρός δίσκος σας δεν είναι αξιόπιστος και τα δεδομένα σας ενδέχεται να χαθούν από δυσλειτουργίες ή σφάλματα. Το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο και δεν πρέπει να βασίζεστε σε προγράμματα οδήγησης στερεάς κατάστασης επειδή, παρά το ποσοστό αποτυχίας τους λιγότερο από 1 τοις εκατό, αντιμετωπίζουν περισσότερα σφάλματα.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας για πρώτη φορά μπορεί να διαρκέσει λίγη ώρα. Για να το μετριάσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια γρήγορη υπηρεσία και μέρος αυτής της εξίσωσης έχει ένα σημείο διακομιστή που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σας. Διαφορετικά, η σύνδεσή σας ενδέχεται να κολλήσει ή να σπάσει.

Συγκεντρώσαμε τη λίστα μας επιλέγοντας υπηρεσίες από τις καλύτερες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, αλλά έχουμε επίσης ένα άρθρο που παρουσιάζει την καλύτερη αποθήκευση cloud για την Αυστραλία. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι χρειάζεστε, διαβάστε τη διαφορά. Πριν ξεκινήσουμε, ας δούμε τα κριτήριά μας για τη δημιουργία αυτής της λίστας.

Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για την Αυστραλία 2020

Τι κάνει το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για την Αυστραλία

Η τοποθεσία του διακομιστή είναι υψίστης σημασίας, αλλά η ταχύτητα της σύνδεσής σας θα εξαρτηθεί από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου και την online υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Είναι καλύτερο εάν μια υπηρεσία σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις μεταφοράς, τις ταχύτητες πεταλούδας, να αυξήσετε τον αριθμό των εφεδρικών σπειρωμάτων για να αυξήσετε τις ταχύτητες και να χρησιμοποιήσετε έναν αλγόριθμο μεταφοράς επιπέδου μπλοκ, ο οποίος είναι μια τεράστια βοήθεια μετά το αρχικό αντίγραφο ασφαλείας.

Η ασφάλεια στο cloud είναι επίσης σημαντική, ειδικά στην Αυστραλία, όπου είναι νόμιμο για την κυβέρνηση να παρακολουθεί και να εξετάζει τα μεταδεδομένα (διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό στο καλύτερο κομμάτι VPN για την Αυστραλία). Η ιδιωτική κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο είναι το καλύτερο μέτρο για να αποτρέψει την κυβέρνηση να το κάνει, αλλά η υπηρεσία θα πρέπει επίσης να έχει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να σταματήσει τους χάκερ που θα ήθελαν να καταστρέψουν την ημέρα σας.

Η πληρωμή για αυτά τα χαρακτηριστικά δεν πρέπει να συνεπάγεται τη μετάβαση σε καρχαρίες. Η υπηρεσία πρέπει να έχει καλή αξία, προσφέροντας περισσότερο αποθηκευτικό χώρο φθηνότερο. Όσο περισσότερα σχέδια έχει, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητές σας να βρείτε αυτό που πληροί αυτήν την απαίτηση. Ένα δωρεάν πρόγραμμα ή δοκιμή είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε την υπηρεσία.

Όλα αυτά πρέπει να τυλιχτούν σε μια ευχάριστη και απλή εμπειρία χρήστη και όχι σε εφιάλτη υπολογιστή. Η διεπαφή των πελατών θα πρέπει να είναι ευχάριστη για τα μάτια και θα πρέπει να λειτουργεί σε περισσότερα, αν όχι όλα, λειτουργικά συστήματα.

1. Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για την Αυστραλία: Acronis True Image 2018

Το Acronis άνοιξε το 2003, οπότε είναι αρχαίο με όρους πληροφορικής. Διαθέτει έναν διακομιστή που βρίσκεται στην Αυστραλία, ο οποίος αποτελεί σημαντικό παράγοντα για το Acronis True Image 2018 που επιτυγχάνει γρηγορότερες ταχύτητες στα αρχικά αντίγραφα ασφαλείας από τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η ανάκτηση ενός φακέλου 1 GB χρειάστηκαν μόλις 15 λεπτά. Χρησιμοποιήσαμε τη ρύθμιση “βέλτιστη” για λήψη, αλλά υπάρχει και η “μέγιστη” ρύθμιση, που μάλλον είναι ακόμη πιο γρήγορη.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Destination-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Settings-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Προηγούμενος

Επόμενο

Το Acronis χρησιμοποιεί AES 256-bit για την κρυπτογράφηση των αρχείων σας πριν από τη μεταφορά και το πρωτόκολλο TLS / SSL τα προστατεύει κατά τη μεταφορά. Η κρυπτογράφηση απαιτεί από εσάς να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης και, αφού μόνο τον γνωρίζετε, το Acronis είναι μηδενικό. Ωστόσο, δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων που θα σας βοηθήσει εάν χάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί το Acronis Active Protection για την καταπολέμηση του ransomware.

Τα κέντρα δεδομένων χρησιμοποιούν βασικές κάρτες, περιπολίες, βιομετρική σάρωση και παρακολούθηση για να αποτρέψουν τους εισβολείς να φτάσουν στα δεδομένα σας και οι εγκαταστάσεις έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν σε φυσικές καταστροφές και πυρκαγιές.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Acronis True Image 2018

Η Acronis σάς προσφέρει την επιλογή να αγοράσετε ένα πρόγραμμα διάρκειας ζωής, αλλά, επειδή υπάρχουν προειδοποιήσεις, δεν μπορούμε να το προτείνουμε. Καλύτερα να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο ετήσια προγράμματα: Advanced και Premium.

Η Advanced παρέχει 250 GB εφεδρικού χώρου για 49,99 $ ή 500 GB για 69,99 $. Το Premium ξεκινά από 1 TB για 99,99 $ και τελειώνει στα 5 TB για 259,95 $. Μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των υπολογιστών που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, καθώς και τον χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά θα σας κοστίσει επιπλέον ανά έτος.

Η χρήση του υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας είναι εύκολη και διαισθητική. Το μενού στα αριστερά καθιστά σαφές πώς να πλοηγηθείτε στην εφαρμογή. Το Acronis σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ανά τύπο αρχείου, αντί να επιλέγετε συγκεκριμένα αρχεία. Αυτό χρειάζεται περισσότερο χώρο, αλλά κάνει τη δημιουργία ενός προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας πολύ πιο απλή. Εάν χρειαστεί, μπορείτε να εξαιρέσετε αρχεία που δεν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για να εξοικονομήσετε χώρο.

Η Acronis έχει καλές τιμές, αλλά δεν προσφέρει πολύ χώρο αποθήκευσης. Σας παρέχει κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης και γρήγορο αντίγραφο ασφαλείας, κάτι που το καθιστά κατάλληλο για να είναι η κορυφαία επιλογή μας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την κριτική Acronis True Image 2018.

2. CrashPlan για μικρές επιχειρήσεις

Αν και το CrashPlan σταμάτησε να λειτουργεί στην αγορά καταναλωτών το 2017, το μικρό επιχειρηματικό του σχέδιο είναι φθηνό και κατάλληλο για προσωπικούς χρήστες, ειδικά εκείνους που χρειάζονται απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας επιβεβαίωσε ότι διαθέτει διακομιστή στο Σίδνεϊ, κάτι που είναι ιδανικό για Αυστραλούς χρήστες. Ωστόσο, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεν είναι γρήγορη. Θα μπορούσατε να αυξήσετε την ταχύτητα απενεργοποιώντας τις διαδικασίες συμπίεσης, κρυπτογράφησης και αφαίρεσης, αλλά δεν σας συνιστούμε να το κάνετε αυτό.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Εάν η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας καταναλώνει πάρα πολύ από τους πόρους του συστήματός σας, μπορείτε να το πετάξετε. Αφού ολοκληρωθεί το αρχικό αντίγραφο ασφαλείας και αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο, η αντιγραφή σε επίπεδο μπλοκ θα επιταχύνει τα μελλοντικά αντίγραφα ασφαλείας.

Το CrashPlan σας παρέχει κρυπτογράφηση AES 256-bit, η οποία ανακατεύει τα αρχεία σας πριν από τη μεταφορά, το AES 128-bit τα προστατεύει κατά τη μεταφορά. Από προεπιλογή, η υπηρεσία διατηρεί το κλειδί σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασής σας εάν τον χάσετε. Το πλεονέκτημα είναι ότι επιτρέπει επίσης σε έναν αδίστακτο υπάλληλο να εξετάσει τα δεδομένα σας. Μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε το κλειδί σας για να το αποφύγετε.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CrashPlan για μικρές επιχειρήσεις

Για 10 $ το μήνα, λαμβάνετε απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας για έναν υπολογιστή. Δεδομένου ότι πρόκειται για μηνιαία συνδρομή, μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή, σε αντίθεση με πολλές υπηρεσίες. Κοστίζει διπλάσιο από το Backblaze, το οποίο διαθέτει διακομιστές στις Η.Π.Α., αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ καλή. Για περισσότερες συγκρίσεις μεταξύ των δύο, διαβάστε το CrashPlan έναντι του Backblaze. Πριν το αγοράσετε, χρησιμοποιήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να κλωτσήσετε τα ελαστικά.

Δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την εγκατάσταση του υπολογιστή-πελάτη, επειδή είναι εύκολο και γρήγορο. Η χρήση του είναι εύκολη, αλλά η λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με βάση τον τύπο αρχείου, επομένως θα πρέπει να προσθέσετε ετικέτες στους φακέλους και τα αρχεία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, παρά το ότι έχετε απεριόριστο χώρο.

Ενώ η υπηρεσία απέχει πολύ από την τέλεια – δεν διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, δεν είναι γρήγορη και δεν δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας ανά τύπο αρχείου – προσφέρει καλή αξία, απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, καλή ασφάλεια και διακομιστή στην Αυστραλία. Όλα αυτά είναι αρκετά για να πάρει τη δεύτερη θέση.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ορισμένα παλιά σχόλια από τους χρήστες μιλούν για την κακή αξιοπιστία και τις σκληρές μεταβάσεις μεταξύ των σχεδίων. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την κριτική μας στο CrashPlan.

3. Αρχική σελίδα BigMIND

Το BigMIND Home είναι μια online υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από την ίδια εταιρεία που δημιούργησε το Zoolz Home Cloud Backup. Οι υπηρεσίες είναι παρόμοιες με πολλούς τρόπους, αλλά το BigMIND Home περιλαμβάνει καινοτόμα χαρακτηριστικά που τα άλλα δεν διαθέτει.

Το πιο σημαντικό, η υπηρεσία διατηρεί παρουσία στην Αυστραλία. Ωστόσο, περιμένετε γρήγορες μεταφορτώσεις και αργές λήψεις, επειδή το BigMIND χρησιμοποιεί το Amazon Glacier, έναν ψυχρό χώρο αποθήκευσης που έχει σχεδιαστεί για μακροπρόθεσμη αρχειοθέτηση, για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Εάν αυτό σας ενοχλεί, διαβάστε την αναθεώρηση του Amazon Glacier. Ο μέσος χρόνος μεταφόρτωσης για ένα gigabyte δεδομένων θα πρέπει να είναι περίπου 30 λεπτά.

Πίνακας ελέγχου επιτραπέζιου υπολογιστή BigMIND

Επιλογές σύνδεσης BigMIND

Έξυπνη επιλογή BigMIND

Πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας BigMIND

BigMIND Online Εξερεύνηση αρχείων

Προηγούμενος

Επόμενο

Τα αρχεία σε διακομιστές κρυπτογραφούνται με AES 256-bit. Το BigMIND θα διαχειρίζεται το κλειδί κρυπτογράφησης από προεπιλογή. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε ιδιωτική κρυπτογράφηση κατά τη δημιουργία του εφεδρικού σχεδίου, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε αργότερα. Η αντιστάθμιση είναι ότι το BigMIND δεν θα μπορεί να ανακτήσει τον κωδικό πρόσβασής σας. Τα αρχεία προστατεύονται από το πρωτόκολλο SSL κατά τη μεταφορά, αλλά, περίεργα, πρέπει να είναι ενεργοποιημένο.

Σε αντίθεση με το Zoolz Home, το BigMIND διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, κάτι που είναι μια καλή βελτίωση.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το BigMIND

Το Προσωπικό πρόγραμμα BigMIND κοστίζει 2,99 $ ανά μήνα, εάν πληρώνεται ένα χρόνο νωρίτερα, και σας προσφέρει ελάχιστο χώρο αποθήκευσης 100 GB για έναν χρήστη και έως και τρεις υπολογιστές. Το οικογενειακό πρόγραμμα προσφέρει 500 GB αποθηκευτικού χώρου, τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με έως και δύο άλλους σε εννέα υπολογιστές και έξι κινητές συσκευές, αλλά πιθανότατα δεν είναι αρκετός χώρος για τόσα πολλά άτομα. Είναι 6,99 $ το μήνα.

Το Family Plus παρέχει ένα μεγάλο 1TB για 12,99 $, κάτι που απέχει πολύ από την καλύτερη προσφορά για αυτό το χώρο. Μπορείτε να το μοιραστείτε με τέσσερις επιπλέον χρήστες σε 15 υπολογιστές και απεριόριστες φορητές συσκευές.

Ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας για Windows και macOS είναι χρήσιμος, καθώς σας δείχνει πληροφορίες όπως η τρέχουσα κατάσταση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, πότε ήταν το τελευταίο αντίγραφο ασφαλείας, πόσα αρχεία δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας και πόσα εκκρεμούν με καθαρό και ελκυστικό τρόπο.

Η διεπαφή ιστού είναι πολύχρωμη και σας παρέχει κατηγορίες αρχείων και συσκευές, ώστε να μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο που έχετε στείλει στο cloud. Ένας πίνακας ελέγχου δείχνει πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο BigMIND και πόσες δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας. Υπάρχει επίσης ένα γράφημα που σας δείχνει την εφεδρική δραστηριότητα με την πάροδο του χρόνου και ένα γράφημα πίτας που σας δίνει μια επισκόπηση των τύπων αρχείων σας.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας εν κινήσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Android ή iOS. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ευκολία χρήσης και τις νέες λειτουργίες του BigMIND, διαβάστε την κριτική μας στο BigMIND.

4. Καρβονίτης

Μία από τις παλαιότερες υπηρεσίες στην αγορά, η Carbonite συνεργάζεται με διαχειριζόμενους παρόχους υπηρεσιών στην Αυστραλία. Ωστόσο, η αρχική διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεν θα είναι γρήγορη και δεν πλησιάζει ανταγωνιστές όπως οι Acronis και BigMIND. Μετά την αρχική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, τα αρχεία θα μεταφερθούν πολύ πιο γρήγορα, χάρη στην αντιγραφή σε επίπεδο μπλοκ.

Η υπηρεσία ασφαλίζει δεδομένα στους διακομιστές της με κρυπτογράφηση AES 128-bit και αποθηκεύει το κλειδί σας, αλλά, αν ενεργοποιήσετε την ιδιωτική κρυπτογράφηση, θα αλλάξει σε AES 256-bit και θα κρατήσετε το κλειδί. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Το Carbonite απαιτεί από εσάς να το κάνετε ισχυρό, και παρέχει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να σας προστατεύσει εάν κάποιος το κλέψει.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν οι καρβονίτες

Υπάρχουν τρία σχέδια για απεριόριστο χώρο αποθήκευσης: Basic, Plus και Prime. Το βασικό κόστος 72 $ ετησίως και παρέχει απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα, Plus, προσθέτει αντίγραφα ασφαλείας εξωτερικής μονάδας δίσκου και αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βίντεο για 112 $ ετησίως. Η Prime θα το ενισχύσει με μια υπηρεσία ανάκτησης ταχυμεταφορών για 150 $ ετησίως.

Πριν αποφασίσετε να πληρώσετε αυτές τις τιμές, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 15 ημερών. Εάν αποφασίσετε ότι το Carbonite είναι για εσάς, λάβετε υπόψη ότι θα λάβετε έκπτωση 5 τοις εκατό εάν πληρώσετε για δύο χρόνια εκ των προτέρων ή 10 τοις εκατό εάν πληρώσετε για τρία.

Αρχική σελίδα κριτικής Carbonite

Η εργασία με τον Καρβονίτη δεν είναι μια ενοχλητική εμπειρία. Ο υπολογιστής-πελάτης είναι απλός και εύκολος στην εγκατάσταση. Υπάρχει μόνο ένα βήμα που πρέπει να εκτελέσετε για να ξεκινήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, επειδή το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας είναι αυτοματοποιημένο.

Ο έλεγχος της κατάστασης των αρχείων σας κατά τη μεταφόρτωση είναι επίσης εύκολος, επειδή τα χρώματα Carbonite τα κωδικοποιούν. Ωστόσο, εξαιρούνται ορισμένα αρχεία και επεκτάσεις, επομένως συμβουλευτείτε τη λίστα στον ιστότοπο της Carbonite για να βεβαιωθείτε ότι κάνει ό, τι χρειάζεστε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία, διαβάστε την κριτική Carbonite.

5. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας CloudBerry με το OneDrive για επιχειρήσεις

Το OneDrive της Microsoft (διαβάστε την κριτική μας στο OneDrive για επιχειρήσεις) διαθέτει δύο διακομιστές στην Αυστραλία και οι ταχύτητές της είναι καλύτερες από τον μέσο όρο. Οι δοκιμές μας έδειξαν ότι χρειάζονται περίπου 35 λεπτά για τη μεταφορά ενός δοκιμαστικού φακέλου 5 GB, κάτι που δεν είναι μικρό επίτευγμα. Τούτου λεχθέντος, το OneDrive για επιχειρήσεις είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες μας EFSS και δεν μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Εκεί μπαίνει το CloudBerry Backup.

Σε αντίθεση με το τυπικό αντίγραφο ασφαλείας στο διαδίκτυο, το CloudBerry Backup δεν σας παρέχει χώρο αποθήκευσης και δεν θα αποθηκεύει τα αρχεία σας. Μοιάζει περισσότερο με ένα κέντρο ελέγχου που σας βοηθά να διαχειρίζεστε προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Εάν θέλετε να έχετε περισσότερο έλεγχο της εφεδρικής σας λύσης, το CloudBerry Backup είναι για εσάς.

CloudBerry-Backup-Plans-Slider1
© Cloudwards.net

CloudBerry-Cloud-Storage-Slider2
© Cloudwards.net

CloudBerry-Backup-Mode-Slider3
© Cloudwards.net

CloudBerry-Backup-Source-Slider4
© Cloudwards.net

CloudBerry-Backup-Schedule-Slider5
© Cloudwards.net

Προηγούμενος

Επόμενο

Λάβετε υπόψη ότι δεν υποστηρίζει κρυπτογράφηση ή συμπίεση για το OneDrive, το οποίο επιταχύνει σημαντικά τις μεταφορές.

Μπορείτε να τροποποιήσετε και να ενισχύσετε την ασφάλεια του CloudBerry Backup, αλλά, τελικά, εξαρτάται και από την υπηρεσία συνεργατών. Το SSL είναι ενεργοποιημένο κατά τη μεταφορά, αλλά η κρυπτογράφηση σε κατάσταση ηρεμίας εξαρτάται από τον πάροχο. Εάν είστε επαγγελματίας πελάτης του OneDrive, θα επωφεληθείτε από την κρυπτογράφηση AES 256-bit – το CloudBerry το υποστηρίζει – αλλά αν δεν το κάνετε, το OneDrive δεν θα κρυπτογραφήσει τα αρχεία σας σε κατάσταση ηρεμίας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Cloudberry Backup με το OneDrive

Επειδή το CloudBerry δεν περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης, υπάρχει μόνο μια εφάπαξ χρέωση για μια άδεια, αν και θα πρέπει να πληρώσετε για την υπηρεσία συνεργάτη της επιλογής σας. Η ενσωμάτωση του CloudBerry Backup με άλλες αποθήκες μπορεί να είναι δύσκολη για τους βασικούς χρήστες και η ευκολία χρήσης του εξαρτάται από το πόσο σας αρέσει. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία, διαβάστε την κριτική CloudBerry Backup.

Τελικές σκέψεις

Το Backup Down Under έγινε ευκολότερο χάρη στις υπηρεσίες που διαθέτουν κέντρα δεδομένων στην Αυστραλία ή, τουλάχιστον, στην περιοχή. Η επιλογή ενός από αυτά θα σας βοηθήσει να επιτύχετε καλύτερες ταχύτητες και, αν αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποφύγετε υπηρεσίες που αποθηκεύουν δεδομένα στις ΗΠΑ, όπου οι εταιρείες μπορούν να αναζητούν τα δεδομένα σας, τόσο καλύτερα.

Η Acronis είναι ο ηγέτης λόγω της ταχύτητας, της τιμολόγησης και της ιδιωτικής κρυπτογράφησης. Ωστόσο, οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι βιώσιμες. Τα CrashPlan και Carbonite προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και ελαφρώς φθηνότερα πακέτα, ενώ το BigMIND προσφέρει νέες δυνατότητες. Το σύνθετο CloudBerry Backup και OneDrive προορίζεται για τους λάτρεις.

Τι πιστεύετε για τις επιλογές μας; Χρησιμοποιείτε άλλη υπηρεσία κατάλληλη για την Αυστραλία; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map