Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για τη μουσική 2020

Κάποτε είχαμε ογκώδεις δίσκους και CD που έπρεπε να φυλάξεις στο ράφι. Είναι όλα ψηφιακά τώρα, γεγονός που καθιστά εύκολη τη συλλογή δεκάδων χιλιάδων τραγουδιών, αλλά ακόμη και σε μορφή αρχείου .mp3, που θα προστεθούν. Αυτά τα τραγούδια θα μπορούσαν να γεμίσουν εκατοντάδες gigabyte στον σκληρό σας δίσκο. Για να βοηθήσουμε στον ελεύθερο χώρο, έχουμε συγκεντρώσει το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για τη μουσική, με το Backblaze ως ηγέτη.


Οι σκληροί δίσκοι είναι τεράστιοι. Μπορούν να πάρουν τις πλήρεις συλλογές Bruce Springsteen, Taylor Swift και Depeche Mode με επιπλέον χώρο, αλλά δεν είναι αξιόπιστες. Οι δίσκοι μπορεί να σπάσουν ή να σπάσουν, σιγή της μουσικής σας για πάντα. Το λογισμικό ανάκτησης μπορεί να βοηθήσει, αλλά δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ανακτήσει τα δεδομένα σας και ενώ οι SSD δεν παρουσιάζουν σφάλματα, αντιμετωπίζουν περισσότερα σφάλματα δεδομένων.

Μόλις δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι καμία δυσλειτουργία υλικού, πυρκαγιά ή κλοπή δεν θα θέσει σε κίνδυνο τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια.

Ωστόσο, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεν θα ελευθερώσει τον χώρο του σκληρού δίσκου σας. Αυτή είναι μια δουλειά για αποθήκευση στο cloud. Αν αυτό είναι που χρειάζεστε, ρίξτε μια ματιά στην καλύτερη λίστα αποθήκευσης cloud. Εδώ, θα επικεντρωθούμε στη λήψη αντιγράφων ασφαλείας που θα σας επιτρέψει να προστατεύσετε τα περισσότερα τραγούδια με τα λιγότερα χρήματα. Θα μιλήσουμε για αυτό και άλλα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για τη δημιουργία της λίστας προτού φτάσουμε στις επιλογές μας παρακάτω.

Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για τη μουσική 2020

Τι κάνει το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για τη μουσική

Η τιμή είναι πρώτη και κύρια. Ορισμένες υπηρεσίες προσφέρουν μόνο μερικά σχέδια, ενώ άλλες σας παρέχουν απεριόριστο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Εκείνοι που προσφέρουν απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας θα είναι πλεονεκτικό εδώ. Όσο περισσότερο χώρο έχετε για τα χρήματα τόσο καλύτερη είναι η αξία. Μας αρέσει πάντα να βλέπουμε μια δοκιμαστική ή δωρεάν προσφορά. Αν ψάχνετε για δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τις κορυφαίες επιλογές μας για αυτό.

Η υπηρεσία δεν πρέπει να είναι πόνος στη χρήση. Η ρύθμιση του αντιγράφου ασφαλείας σας πρέπει να είναι απλή, όπως και τα επόμενα αντίγραφα ασφαλείας και ανάκτηση. Οι πελάτες πρέπει να εκτελούνται στα περισσότερα συστήματα, καθώς και στον ιστό και στα κινητά, και η συνολική εμπειρία χρήστη πρέπει να είναι αρκετά ομαλή ώστε να μην χρειάζεται να ζητήσετε βοήθεια.

Η αρχική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θα διαρκέσει συνήθως πολύ χρόνο. Πόσο καιρό εξαρτάται από τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, την υποδομή της εφεδρικής υπηρεσίας που χρησιμοποιείτε και πόσο κοντά είστε στους διακομιστές της. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε επίπεδο μπλοκ θα σας βοηθήσει να κάνετε τα επόμενα αντίγραφα ασφαλείας πιο γρήγορα.

Η σωστή ασφάλεια είναι επίσης καλή, ακόμα κι αν αποθηκεύετε τη μουσική σας. Η ισχυρή κρυπτογράφηση θα προστατεύει τα δεδομένα σας στο cloud, καθώς και κατά τη μεταφορά. Εάν κάποιος κλέψει τον κωδικό πρόσβασής σας, είναι καλύτερο εάν η υπηρεσία προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να αποτρέψετε την εισβολή. Χαιρετίζουμε επίσης την κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης εάν παρέχεται.

1. Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για μουσική: Backblaze

Το Backblaze έχει μακρά ιστορία και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες σήμερα. Η δεύτερη θέση στη λίστα μας με τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της μουσικής σας.

Η υπηρεσία τη διατηρεί απλή με ένα μόνο πρόγραμμα συνδρομής. Για 5 $ το μήνα, έχετε απεριόριστο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για έναν υπολογιστή. Το να έχετε ένα μηνιαίο πρόγραμμα είναι βολικό, καθώς μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή και οι περισσότεροι άλλοι δεν προσφέρουν την επιλογή. Θα λάβετε έκπτωση 10 $ εάν πληρώσετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων, 25 $ εάν πληρώσετε για δύο χρόνια.

Backblaze-Slider1
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider2
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider3
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider4
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider5
© Cloudwards.net

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι εύκολο να ρυθμίσετε το αντίγραφο ασφαλείας σας, καθώς δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε το ποσό ή το αντίγραφο ασφαλείας. Δεδομένου ότι το Backblaze μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας ανά τύπο αρχείου, εξαιρουμένων των συστημάτων και των προσωρινών αρχείων, μπορείτε να συμπεριλάβετε αρχεία μουσικής και να το αφήσετε να κάνει το μαγικό του. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, επειδή όλα είναι αυτοματοποιημένα.

Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές χρησιμοποιεί μια προσέγγιση ελάχιστου σχεδιασμού, η οποία την καθιστά απλή και η διεπαφή ιστού δεν θα σας δώσει προβλήματα. Είναι φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στην πλοήγηση. Η καρτέλα “Επισκόπηση” εμφανίζει την κατάσταση του λογαριασμού σας και η καρτέλα “Προβολή / επαναφορά” σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας.

Τα αρχικά αντίγραφα ασφαλείας χρειάζονται πολύ χρόνο, αλλά το Backblaze είναι μία από τις ταχύτερες υπηρεσίες. Δεν περιορίζει τις ταχύτητες μεταφόρτωσης ή λήψης και μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των εφεδρικών νημάτων που εκτελείτε για μεγαλύτερες ταχύτητες. Το πόσο κοντά βρίσκεστε στους διακομιστές του Backblaze, που είναι όλοι στην Καλιφόρνια, θα αποτελέσει επίσης παράγοντα ταχύτητας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Backblaze

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της ιδιωτικής κρυπτογράφησης. Εάν ενεργοποιηθεί, θα διατηρήσετε το κλειδί κρυπτογράφησης. Διαφορετικά, το Backblaze θα το διατηρήσει. Ανεξάρτητα, για να ανακτήσετε τα αρχεία σας, θα πρέπει να στείλετε τη φράση πρόσβασης στο Backblaze. Η κρυπτογράφηση AES 128-bit προστατεύει τα δεδομένα σας στο cloud, ενώ το SSL προστατεύει τα αρχεία σας κατά τη μεταφορά.

Θα λάβετε φθηνά απεριόριστα αντίγραφα ασφαλείας, μια απλή και διαισθητική εμπειρία χρήστη και γρήγορες ταχύτητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με το Backblaze. Γι ‘αυτό κερδίζει την πρώτη θέση στη λίστα μας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την αναλυτική κριτική Backblaze. Εάν δεν είστε βέβαιοι, μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από τη δοκιμή 15 ημερών προτού αποφασίσετε να εγγραφείτε.

2. IDrive

Δύο επιλογές IDrive ταιριάζουν στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τη μουσική – τα προσωπικά σχέδια 2 TB και 5 TB. Και οι δύο είναι ετήσιες, επειδή το IDrive δεν προσφέρει μηνιαίες συνδρομές. Το πρόγραμμα 2 TB θα σας κοστίσει 52 $ ετησίως, ενώ το πρόγραμμα 5 TB θα σας αποφέρει περίπου 75 $. Θα έχετε επίσης 2TB ή 5TB χώρου, κάτι που αντιστοιχεί σε 4TB ή 10TB χώρου συγχρονισμού. Πριν εγγραφείτε, δοκιμάστε το δωρεάν πακέτο 5 GB.

IDrive-Client-Backup-Slider1
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Restore-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Scheduler-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Προηγούμενος

Επόμενο

Σε αντίθεση με τις απεριόριστες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, το IDrive περιορίζει τον χώρο σας, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολη τη χρήση. Θα πρέπει να διαχειριστείτε το αντίγραφο ασφαλείας χειροκίνητα επιλέγοντας αρχεία. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις, οι οποίες ενδέχεται να κατακλύσουν τους χρήστες mainstream. Ωστόσο, μόλις ορίσετε το σχέδιό σας, μπορείτε να αφήσετε το IDrive να εκτελείται στο παρασκήνιο χωρίς να ανησυχείτε.

Το IDrive δεν είναι γρήγορο. Η αρχική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα για τη μεταφόρτωση και δεν υπάρχει τρόπος να ξεκινήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών νημάτων αργότερα όπως μπορείτε με το Backblaze. Ευτυχώς, υπάρχει μια δωρεάν υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας courier, που ονομάζεται IDrive Express, η οποία βοηθά με τις μεταφορτώσεις και τις λήψεις.

Οι μεταγενέστερες μεταφορτώσεις είναι επίσης πολύ πιο γρήγορες λόγω της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε επίπεδο μπλοκ.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το IDrive

Το IDrive χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit κατά τη μεταφορά και σε κατάσταση ηρεμίας. Ωστόσο, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική κρυπτογράφηση πριν από το πρώτο σας αντίγραφο ασφαλείας, αν το θέλετε. Εάν δεν το κάνετε, το IDrive θα διατηρήσει το κλειδί σας. Δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, επομένως ο μόνος τρόπος για να προστατεύσετε τον κωδικό πρόσβασής σας είναι να τον κάνετε ισχυρό.

Η υπηρεσία είναι πιο δύσκολη στη χρήση από το Backblaze, δεν προσφέρει απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας και είναι πιο ακριβό σε αυτό. Εάν θέλετε μια πιο λεπτομερή ματιά στις δυνατότητές του, διαβάστε την κριτική μας στο IDrive.

3. CrashPlan Pro

Το CrashPlan δεν εξυπηρετεί πλέον προσωπικούς χρήστες, αλλά μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το επιχειρηματικό του σχέδιο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της μουσικής σας.

Κοστίζει 10 $ ανά μήνα και παρέχει απεριόριστο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Δεδομένου ότι η υπηρεσία σας χρεώνει ανά μήνα, μπορείτε πάντα να την ακυρώσετε, σε αντίθεση με τις περισσότερες υπηρεσίες. Δεν είναι μια συμφωνία, ειδικά σε σύγκριση με το Backblaze, αλλά εξακολουθεί να είναι μια σταθερή συμφωνία. Εάν έχετε μουσική στις εξωτερικές σας μονάδες δίσκου, μπορείτε επίσης να τις δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Η εγκατάσταση του πελάτη είναι εύκολη και γρήγορη. Η χρήση του είναι ανώδυνη, αλλά η λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Δεν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας με βάση τον τύπο αρχείου, επομένως θα πρέπει να προσθέσετε ετικέτες σε φακέλους και αρχεία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, παρόλο που έχετε απεριόριστο χώρο.

Η πλοήγηση στον υπολογιστή-πελάτη της επιφάνειας εργασίας είναι εύκολη, όπως συμβαίνει με τη διεπαφή ιστού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη ιστού για την επίβλεψη των αντιγράφων ασφαλείας σας, συμβουλευόμενοι σελίδες που εμφανίζουν στατιστικά στοιχεία χρήστη, δημιουργούν αναφορές και παρακολουθούν την αποκατάσταση αρχείων.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας χρησιμοποιώντας το CrashPlan δεν είναι γρήγορη. Η ταχύτητα αυξάνεται εάν απενεργοποιήσετε τις διαδικασίες συμπίεσης αρχείων, κρυπτογράφησης και διπλής αναπαραγωγής, αλλά δεν μπορούμε να σας προτείνουμε να το κάνετε. Μπορείτε όμως να πετάξετε τις ταχύτητες εάν οι πόροι του συστήματός σας είναι χαμηλοί και η αντιγραφή σε επίπεδο μπλοκ θα σας βοηθήσει με μελλοντικά αντίγραφα ασφαλείας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CrashPlan Pro

Όπως και οι δύο προηγούμενες υπηρεσίες, μπορείτε να επιλέξετε ιδιωτική κρυπτογράφηση. Διαφορετικά, η εταιρεία θα διατηρήσει το κλειδί κρυπτογράφησής σας. Ό, τι κι αν επιλέξετε, φροντίστε να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης, επειδή δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Το AES 256-bit κρυπτογραφεί αρχεία πριν από τη μεταφορά, ενώ το AES 128-bit τα προστατεύει κατά τη διάρκεια αυτής. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια στην κριτική μας για το CrashPlan.

4. Καρβονίτης

Το Carbonite παρέχει τρία απεριόριστα σχέδια για να διαλέξετε: Basic, Plus και Prime. Το Basic σας παρέχει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για 72 $ ετησίως. Επιπλέον, το Plus προσθέτει εξωτερικό σκληρό δίσκο και αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας βίντεο για 112 $. Είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο.

Εκτός από όλα αυτά, η Prime διαθέτει υπηρεσία ανάκτησης ταχυμεταφορών και κοστίζει 150 $ ετησίως. Δεν είναι καλή επένδυση, ωστόσο, εάν δεν πραγματοποιείτε τακτικά πλήρη αντίγραφα ασφαλείας. Εάν πληρώσετε για δύο χρόνια εκ των προτέρων, θα λάβετε έκπτωση 5 τοις εκατό ή, εάν πληρώσετε για τρία χρόνια, θα λάβετε έκπτωση 10 τοις εκατό. Αν μια χρονιά φαίνεται πολύ μεγάλη δέσμευση, υπάρχει μια δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών για να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν εγγραφείτε.

Ο πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή Carbonite είναι εύκολο να εγκατασταθεί. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας είναι αυτοματοποιημένο, επομένως υπάρχει μόνο ένα βήμα κατά την έναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (συμβουλευτείτε τη λίστα αρχείων και επεκτάσεων που εξαιρεί η Carbonite στον ιστότοπό της). Η εφαρμογή θα χρωματίσει τα αρχεία σας, εάν ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την κατάστασή τους πιο εύκολα. Είναι διαθέσιμο για Windows και macOS.

Οι ίδιες δυνατότητες είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή για κινητά, η οποία είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Διαθέτει μια ελκυστική και καθαρή διεπαφή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας άλλων τύπων αρχείων, αλλά η απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών εξακολουθεί να αποτελεί καλή συμφωνία.

Οι ανταγωνιστές, όπως το Backblaze και το IDrive, εκτελούν αρχικά αντίγραφα ασφαλείας πολύ πιο γρήγορα. Μετά την αρχική μεταφορά, ωστόσο, τα πράγματα φαίνονται καλύτερα για το Carbonite, καθώς το αντίγραφο ασφαλείας σε επίπεδο μπλοκ βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν οι καρβονίτες

Εάν ενεργοποιήσετε την ιδιωτική κρυπτογράφηση, το Carbonite θα χρησιμοποιήσει το AES 256-bit για να προστατεύσει τα αρχεία σας. Διαφορετικά, θα χρησιμοποιήσει AES 128-bit. Σε κάθε περίπτωση, η υπηρεσία θα διατηρήσει το κλειδί σας.

Αρχική σελίδα κριτικής Carbonite

Το Carbonite απαιτεί από εσάς να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης και παρέχει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων εάν κάποιος τον κλέψει. Αυτές οι δυνατότητες δημιουργούν ένα σκληρό προφίλ ασφαλείας. Για περισσότερα, διαβάστε την κριτική μας για το Carbonite.

5. Zoolz Home

Το Zoolz μπορεί να διατηρήσει τα αρχεία σας σε “χώρο αποθήκευσης πολυμέσων” και να βελτιστοποιήσει τα αρχεία ήχου, καθώς και φωτογραφίες και βίντεο, για προβολή χωρίς αποθήκευση σε προσωρινή αποθήκευση ενώ βρίσκονται σε ψυχρό χώρο αποθήκευσης.

Στο οικογενειακό πρόγραμμα θα λάβετε 1 TB εφεδρικού χώρου για πέντε χρήστες και υπολογιστές. Θα σας αποφέρει περίπου 40 $ ετησίως. Το πρόγραμμα Heavy δεν αυξάνει τον αριθμό των χρηστών ή των υπολογιστών, αλλά θα σας δώσει 4 TB χώρου για τη μουσική σας για 100 $ ετησίως.

Το Zoolz Intelligent είναι το όνομα του υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας Zoolz, είναι διαθέσιμο για Windows και Mac. Γενικά, η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι απλή. Απαιτεί από εσάς να επιλέξετε χειροκίνητα ή «έξυπνη επιλογή» δεδομένων που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, κάτι που το καθιστά πιο περίπλοκο από άλλες υπηρεσίες (Carbonite ή CrashPlan, για παράδειγμα).

Ο ικανός πελάτης Ιστού θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με τους ενεργούς χρήστες και τους διακομιστές στην αρχική σελίδα, καθώς και τον αποθηκευτικό χώρο που έχετε χρησιμοποιήσει – ζεστό ή κρύο – και άλλα γενικά στατιστικά στοιχεία.

Η εφαρμογή Android ή iOS θα σας επιτρέψει να ελέγξετε το αντίγραφο ασφαλείας σας χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας. Είναι ευχάριστο και διαθέτει πολλές επιλογές, όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βίντεο, επαφών και άλλων αρχείων στη συσκευή.

Επειδή η υπηρεσία ενσωματώνεται στο Amazon S3, μπορεί να επιτύχει καλές ταχύτητες. Υπάρχουν διακομιστές στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. Όπως και οι περισσότεροι άλλοι, χρησιμοποιεί αλγόριθμους μεταφοράς επιπέδου μπλοκ.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Zoolz Home

Η Zoolz χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit και είναι μηδενική. Οι κρυπτογραφίες δεν βοηθούν αν κάποιος κλέψει τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων θα γίνει Η πολιτική απορρήτου της είναι αμφισβητήσιμη, ωστόσο, καθώς λέει ότι η υπηρεσία λαμβάνει ονόματα αρχείων και καταλόγων και καταγράφει τη διεύθυνση IP σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Ο Zoolz ισχυρίζεται ότι είναι για υποστήριξη, κάτι που είναι λογικό. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία, ανατρέξτε στην κριτική Zoolz.

Τελικές σκέψεις

Η μουσική συλλογή σας θα είναι πιο ασφαλής αν το δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, αλλά δεν λειτουργούν εξίσου καλά όλες οι υπηρεσίες. Μερικά μπορεί να είναι περίπλοκα στη χρήση ή να έχουν περιορισμένο και ακριβό χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Σε αντίθεση με αυτά, πιστεύουμε ότι το Backblaze είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της μουσικής σας. Έχουμε ξεπεράσει την αξία και την ευκολία χρήσης για να κάνουμε αυτήν την επιλογή, εξετάζοντας επίσης την ταχύτητα και την ασφάλεια.

Όλες οι υπηρεσίες εδώ είναι από τις καλύτερες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που έχουμε δοκιμάσει, οπότε αν δεν σας αρέσει το Backblaze για κάποιο λόγο, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με κανένα από τα άλλα. Τι πιστεύετε για τη λίστα μας; Χάσαμε την αγαπημένη σας υπηρεσία; Πείτε μας για αυτό στην ενότητα σχολίων.

Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map