Το καλύτερο λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και κλωνοποίησης με βάση την εικόνα του 2020

Όταν πρόκειται για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μεγάλο μέρος της εστίασης εδώ στο Cloudwards.net είναι οι λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από αρχείο προς αρχείο για το cloud: IDrive, CrashPlan και Backblaze, για να αναφέρουμε μερικά αγαπημένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενημέρωσης, θα αλλάξουμε την εστίαση για να συζητήσουμε τις καλύτερες επιλογές για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει εικόνας.


Δεδομένου ότι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με βάση την εικόνα προτιμάται κυρίως από διαχειριστές συστήματος και προγραμματιστές, θα εστιάσουμε μεγάλο μέρος της συζήτησης σε λύσεις προσανατολισμένες στις επιχειρήσεις που μπορούν να χειριστούν τόσο το σταθμό εργασίας όσο και τους διακομιστές. Η επικεφαλίδα της κλάσης είναι εξαιρετικά επεκτάσιμη CloudBerry Backup, ακολουθούμενη από απόσταση από το Acronis Backup 12 και το Handy Backup.

Θα αγγίξουμε επίσης το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με βάση την οικιακή εικόνα, το Acronis True Image, και θα σας παρουσιάσουμε ένα ισχυρό, δωρεάν εργαλείο που βασίζεται σε εικόνα στο EaseUS Todo Backup Free. Με τα εργαλεία που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, οποιοσδήποτε θα πρέπει να μπορεί να κάνει το δικό του αντίγραφο ασφαλείας βάσει εικόνας.

Για μια tl; dr έκδοση αυτού του άρθρου, δείτε το καλύτερο λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εικόνων δίσκου του βίντεο 2020 παρακάτω.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε αντίγραφο ασφαλείας βάσει εικόνας και να κλωνοποιήσετε τον σκληρό σας δίσκο

Οι περισσότεροι άνθρωποι που δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των συσκευών τους είναι εξοικειωμένοι με τα εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας βάσει αρχείων. Τα αντίγραφα ασφαλείας βάσει αρχείων αποθηκεύουν μεμονωμένα αρχεία και φακέλους. Επισημαίνετε τους φακέλους και τα αρχεία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και το εργαλείο χειρίζεται πράγματα από εκεί. Για να δείτε τις κορυφαίες επιλογές, δείτε τις καλύτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud του 2020

Το πρόβλημα με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει αρχείων είναι ότι μπορείτε να παραβλέψετε τη συμπερίληψη συγκεκριμένων αρχείων στο αντίγραφο ασφαλείας σας. Επίσης, ενώ ορισμένες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που βασίζονται σε αρχεία δημιουργούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων ενός συγκεκριμένου τύπου (δηλαδή, έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο), άλλα αρχεία, όπως αρχεία συστήματος, δεν δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας.

Αυτό καθιστά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει αρχείων μια κακή επιλογή για μονάδες δίσκου με ευαίσθητα δεδομένα, ιδίως όταν εμπλέκονται επιχειρηματικοί κανονισμοί και συστήματα παραγωγής. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με βάση την εικόνα επιλύει τα προβλήματα που είναι εγγενή στο αντίγραφο ασφαλείας βάσει αρχείων, δημιουργώντας ένα αντίγραφο byte by byte του σταθμού εργασίας ή της μονάδας διακομιστή σας.

Επειδή δεν χρειάζεται να αναδημιουργήσετε ολόκληρο το σύστημά σας σε περίπτωση σφάλματος ή άλλου προβλήματος, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με βάση την εικόνα σημαίνει επίσης ταχύτερη ανάκτηση καταστροφών σε περίπτωση σφάλματος διακομιστή και γι ‘αυτό δημιουργεί μια καλύτερη στρατηγική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για όσους χρειάζονται τη δική τους τα αρχεία επιστρέφουν γρήγορα.

Τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι καταναλωτές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ικανότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με βάση την εικόνα να αναδημιουργεί γρήγορα κατεστραμμένα συστήματα ή να μεταφέρει αντίγραφα του σκληρού σας δίσκου σε μεγαλύτερες μονάδες. Αν δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του συστήματός σας, αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σας σύστημα ή τα προγράμματα. Φορτώνετε απλώς την εικόνα και είστε έτοιμοι.

Λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας βάσει εικόνας

Δεν είναι όλα τα εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας βάσει εικόνας. Για παράδειγμα, ενώ το Carbonite Plus υποστηρίζει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εικόνων επιφάνειας εργασίας, πρέπει να αποθηκεύσετε την εικόνα σας τοπικά και δεν μπορείτε να επαναφέρετε την εικόνα σε νέο υλικό. Οι επιλογές μας παρακάτω θα σας επιτρέψουν γενικά να κάνετε μια πολύ μεγαλύτερη γκάμα πραγμάτων από άλλες επιλογές που έχουν περισσότερους καταναλωτές.

Ακολουθεί μια ματιά σε βασικά χαρακτηριστικά που θεωρούμε απαραίτητα για μια κορυφαία λύση με βάση την εικόνα.

χαρακτηριστικόΠεριγραφήΔημιουργία αντιγράφων ασφαλείας CloudBerryΑντίγραφο ασφαλείας Acronis 12Εύχρηστο αντίγραφο ασφαλείας
Αποθήκευση στο cloudΑποθηκεύει το αρχείο εικόνας σε απομακρυσμένο διακομιστή για φύλαξη
Πολλαπλή υποστήριξη αποθήκευσης cloudΕπιλέξτε τον προμηθευτή αποθήκευσης cloud που προτιμάτε (δηλαδή, Amazon S3, Azure, Google Cloud)
Επαναφορά γυμνού μετάλλουΕπαναφορά στη μονάδα δίσκου χωρίς να χρειάζεται να προφορτώσετε ένα λειτουργικό σύστημα ή άλλο λογισμικό
Επαναφορά εικόνας σε ανόμοιο υλικόΕπαναφορά εικόνας σε συσκευές με διαφορετικό υλικό
Επαναφορά φλας USBΕπαναφορά μέσω USB Flash απευθείας από το σύννεφο
Επαναφορά επιπέδου αρχείου από εικόναΠεριηγηθείτε σε αρχεία με εικόνα και επαναφέρετε συγκεκριμένα αρχεία αντί για πλήρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
Επαναφορά εικόνας στο cloud VMΕπαναφέρετε τον Windows Server στο Amazon EC2 ή το Azure VM
Συμπίεση εφεδρικών εικόνωνZip αρχεία εικόνας για μείωση του χώρου και του εύρους ζώνης που χρησιμοποιείται
Προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείαςΠρογραμματίστε επαναλαμβανόμενο αντίγραφο ασφαλείας των εικόνων της μονάδας δίσκου
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει συμβάντωνΔημιουργήστε αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας με βάση την εικόνα όταν συμβαίνουν συγκεκριμένα συμβάντα που καθορίζονται από το χρήστη.
Ιδιωτική κρυπτογράφηση από άκρο σε άκροΚρυπτογράφηση αρχείων πριν από την αποστολή στο cloud με ένα ιδιωτικό κλειδί μόνο εσείς γνωρίζετε

1. CloudBerry Backup (CloudBerry Labs)

Το CloudBerry Labs ξεκίνησε το 2008 με το CloudBerry Explorer, έναν δωρεάν διαχειριστή αρχείων. Ένα χρόνο αργότερα, δημιουργήθηκε το CloudBerry Backup, το οποίο επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων, φακέλων και εικόνων συστήματος, το επίκεντρο αυτού του άρθρου.

Αντίθετα, να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τα δικά τους κέντρα δεδομένων, από την αρχή το CloudBerry σχεδίασε το λογισμικό του για ενσωμάτωση στο Amazon S3 Κατά τη διάρκεια των ετών, η εταιρεία έχει προσθέσει όλο και περισσότερους συνεργάτες ολοκλήρωσης πέρα ​​από την Amazon.

Σήμερα, το CloudBerry Backup σάς επιτρέπει να ενοποιήσετε με περισσότερες από 20 διαφορετικές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud και μπορείτε να επιλέξετε όποιον θέλετε. Εκτός από το Amazon S3, δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το Amazon Glacier, το Azure, το Google Cloud και το Rackspace. Αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη, συμπεριλαμβανομένων επιλογών χαμηλού κόστους όπως το Backblaze B2.

Σχέδια και τιμές

Το πλεονέκτημα της επιλογής της ενσωμάτωσης αποθήκευσης cloud με την οποία είστε πιο άνετα είναι ότι διαφορετικοί προμηθευτές προσφέρουν διαφορετικά σημεία τιμών, τοποθεσίες διακομιστή και δυνατότητες. Με την ελευθερία επιλογής έρχεται περισσότερες ευκαιρίες για επεκτασιμότητα και έλεγχο κόστους.

Ακόμα καλύτερα, το CloudBerry Backup δεν είναι συνδρομητική υπηρεσία. Πληρώνετε ένα εφάπαξ κόστος άδειας χρήσης λογισμικού, με πολλές διαφορετικές εκδόσεις αδειών.

Η φθηνότερη έκδοση είναι αντίγραφο ασφαλείας σταθμών εργασίας για Windows, Mac ή Linux, το καθένα από τα οποία κοστίζει 29,99 $ ανά υπολογιστή. Δυστυχώς, το λογισμικό του σταθμού εργασίας δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας μόνο βάσει αρχείων και δεν βασίζεται σε εικόνα, όπως ορισμένες από τις άλλες υπηρεσίες που καλύπτονται σε αυτό το άρθρο. 

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα επιδιορθωθεί από το CloudBerry Labs, καθώς η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας επιφάνειας εργασίας με βάση την εικόνα σε αυτήν την τιμή θα αύξανε μόνο την απόσταση μεταξύ της καλύτερης υπηρεσίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των Windows και των υπόλοιπων διεκδικητών. 

Μπορείτε, ωστόσο, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σταθμών εργασίας με βάση την εικόνα με την πιο ακριβή αλλά πιο δημοφιλή άδεια του Windows Server. Το CloudBerry διαθέτει επίσης άδειες για SQL Server και Exchange. Στη συνέχεια, υπάρχει η άδεια Ultimate, η οποία περιλαμβάνει τα πάντα.

Προσοχή: Τα εσωτερικά δεδομένα του πίνακα “130” είναι κατεστραμμένα!

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει επίσης να πληρώσετε για το κόστος αποθήκευσης για ό, τι αποθηκευτικό χώρο στο cloud επιλέγετε στο ενσωματωμένο CloudBerry Backup. Οι περισσότεροι προμηθευτές χρεώνουν χώρο αποθήκευσης μηνιαίως ανά αποθηκευμένο gigabyte.

Μηνιαίο κόστος Cloud Storage ανά GB από τον Πωλητή

ΠολυπεριφερειακόΠεριφερειακόΨυχρή αποθήκευση
Κυανός0,0458 $0,0208 $0,0152 $
Amazon S3ΟΧΙ0,023 $0,004 $
Google Cloud0,026 $0,020 $0,007 $
Backblaze B2ΟΧΙ0,005 $ΟΧΙ

Για περιφερειακό χώρο αποθήκευσης, αυτό φτάνει περίπου τα 20 $ ανά 1 TB ανά μήνα για Azure, Amazon και Google και 5 $ ανά μήνα για το Backblaze.

Επιπλέον, οι προμηθευτές χρεώνουν επίσης τη χρήση για μεταφορτώσεις, μεταφορές και άλλες λειτουργίες. Οι τυπικές τιμές, συμπεριλαμβανομένων αυτών των υπηρεσιών στον παραπάνω πίνακα, κατά μέσο όρο περίπου 0,05 $ ανά 10.000 συναλλαγές. Αυτές οι τιμές μπορεί να είναι πολύ περισσότερο για ψυχρή αποθήκευση, που προορίζονται για αρχειοθέτηση και ανάκτηση καταστροφών παρά για ενεργή χρήση. Οι συναλλαγές Google Cloud Coldline, για παράδειγμα, μπορούν να κοστίσουν έως και 0,10 $ ανά 10.000 συναλλαγές.

Εμπειρία χρήστη

Οι διαδικασίες CloudBerry Backup, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς βάσει εικόνας, διαχειρίζονται μέσω της εφαρμογής επιτραπέζιου υπολογιστή της υπηρεσίας. Η εμπειρία είναι τόσο πλούσια σε χαρακτηριστικά όσο οποιοδήποτε εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας επιχειρηματικής κλάσης που έχουμε δοκιμάσει.

Δεν θα ξοδέψουμε χρόνο τρέχοντας όλες τις προδιαγραφές, καθώς η εστίαση εδώ είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εικόνων, αλλά φροντίστε να ελέγξετε την κριτική μας για το CloudBerry Backup.

Η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας με βάση την εικόνα είναι εύκολη. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “βασισμένο σε εικόνα” στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής.

Το CloudBerry Backup θα ξεκινήσει έναν οδηγό για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία, η οποία απαιτεί μόνο λίγη τεχνική ικανότητα.

Μέρος της διαδικασίας περιλαμβάνει τη σύνδεση του CloudBerry στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud της επιλογής σας. Θα πρέπει να συνδεθείτε στο cloud storage σας για να δημιουργήσετε κλειδιά πρόσβασης και να τα συνδέσετε στον οδηγό. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη μονάδα δίσκου ή το διαμέρισμα που θέλετε να απεικονίσετε.

Θα ορίσετε επίσης ένα πρόγραμμα και ρυθμίσεις κρυπτογράφησης πριν από την έναρξη της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Ασφάλεια

Το CloudBerry Backup προστατεύει τα δεδομένα κατά τη μεταφορά με ασφαλείς σήραγγες κρυπτογράφησης TLS για να αποφευχθεί η υποκλοπή. Πέρα από αυτό, ως προϊόν πολλαπλών πλατφορμών, ο βαθμός ασφάλειας που έχετε με το CloudBerry εξαρτάται κυρίως από τη ρύθμιση ενοποίησης.

Οι περισσότερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud παρέχουν κάποιο επίπεδο κρυπτογράφησης από τον διακομιστή. Μερικοί σας δίνουν επίσης την επιλογή να ρυθμίσετε ένα ιδιωτικό κλειδί κρυπτογράφησης για πρόσθετη ασφάλεια. Με ένα ιδιωτικό κλειδί, η κρυπτογράφηση και η αποκρυπτογράφηση πραγματοποιούνται πάντα από την πλευρά του πελάτη.

Η δυνατότητα επιλογής μιας λύσης αποθήκευσης cloud με τις λειτουργίες ασφαλείας που ικανοποιούν τις ανάγκες σας είναι ένας άλλος λόγος για να σας αρέσει πραγματικά το μοντέλο CloudBerry για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει εικόνας.

Οι τρεις καλύτερες επιχειρηματικές επιλογές αποθήκευσης cloud που προτείνουμε (Amazon S3, Azure και Google Cloud) προσφέρουν όλες κρυπτογράφηση από την πλευρά του πελάτη και κρυπτογράφηση AES-256 at-rest, το οποίο είναι το πρωτόκολλο που συνιστά το Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας των ΗΠΑ..

Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να συνδυάσετε όλες τις λύσεις αποθήκευσης στο cloud με το CloudBerry Backup να κρυπτογραφήσουν τα δεδομένα σας για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το Backblaze B2. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να εφαρμόσετε τη δική σας λύση κρυπτογράφησης από την πλευρά του πελάτη για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή στο cloud.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη CloudBerry Backup εκτελείται μέσω της πύλης υποστήριξης του CloudBerry Labs. Η πύλη περιλαμβάνει συνδέσμους προς ένα ιστολόγιο, ειδική βάση γνώσεων, συχνές ερωτήσεις και τεκμηρίωση βοήθειας. Προς το κάτω μέρος της σελίδας, υπάρχουν επίσης άρθρα υποστήριξης που καλύπτουν μια σειρά θεμάτων.

Η γνωστική βάση διαθέτει μια δυνατότητα αναζήτησης για να βρείτε τα άρθρα πιο γρήγορα, η οποία περιλαμβάνει οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων για διάφορα προβλήματα.

Εάν ο πλούτος της τεκμηρίωσης υποστήριξης δεν περιέχει τις απαντήσεις που αναζητάτε, μπορείτε να ανοίξετε ένα εισιτήριο υποστήριξης για να λάβετε βοήθεια.

Οι αλληλεπιδράσεις μας με το CloudBerry Labs είχαν πάντα ως αποτέλεσμα γρήγορους χρόνους ανάκαμψης, συχνά με απαντήσεις που φτάνουν σε μία ή δύο ώρες.

Εάν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε στο subreddit του CloudBerry Labs. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός πόρος για τη λήψη συμβουλών σχετικά με τη δημιουργία της λύσης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Είναι επίσης ένα καλό μέρος για να αναφέρετε πιθανά (μη κρίσιμα) σφάλματα και να προτείνετε βελτιώσεις.

Για περισσότερες τεχνικές ερωτήσεις, ένας σύνδεσμος προς το ServerFault θα σας φέρει σε επαφή με επαγγελματίες διαχειριστές συστήματος και παρόμοιους επαγγελματίες.

2. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Acronis 12

Αν θέλετε κάτι πιο απλό από μια λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας πολλαπλών πλατφορμών, το Acronis Backup 12 προσφέρει εφεδρικά αντίγραφα επιχειρηματικής κατηγορίας, συσκευασμένα με την υπηρεσία αποθήκευσης cloud της Acronis. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε αποθήκευση στο cloud μέσω άλλης υπηρεσίας. σημαίνει επίσης λιγότερη ευελιξία από ό, τι έχετε με το CloudBerry Backup.

Εκτός από την απλότητα, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης του Backup 12 είναι η ευρεία υποστήριξη πλατφόρμας της, η οποία επί του παρόντος καλύπτει ένα εντυπωσιακό 16 διαφορετικά συστήματα: από Windows σε Linux έως Mac και μια σειρά από επιλογές διακομιστή, υπάρχει μικρή πιθανότητα να μην είστε σε θέση για να εκτελέσετε το Acronis.

Περιλαμβάνονται επίσης αντίγραφα ασφαλείας για Android και iPhone, ένα ωραίο άγγιγμα, αν και διατίθεται μόνο αντίγραφο ασφαλείας που βασίζεται σε αρχεία και όχι με βάση την εικόνα.

Τιμολόγηση και σχέδια

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για οποιαδήποτε δεδομένη πλατφόρμα απαιτεί ξεχωριστή άδεια. Μας αρέσει το γεγονός ότι η Acronis μας επιτρέπει να εκτελέσουμε εφεδρικά αντίγραφα για εικόνες για σταθμούς εργασίας χωρίς να χρειάζεται να λάβουμε αντίγραφα ασφαλείας του Windows Server, όπως και με το CloudBerry. Μας αρέσει επίσης να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια συνδρομή ή μια διαρκή άδεια.

Ωστόσο, οι τιμές αδειοδότησης είναι αρκετά υψηλότερες από το CloudBerry Backup.

Σταθμός εργασίαςΔιακομιστής WindowsΕικονικός κεντρικός υπολογιστής
Άδεια ενός έτους69 $499 $599 $
Μόνιμη άδεια89 $999 $1.199 $
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματαΥπολογιστής με Windows, MacWindows Server, Linux Server, Exchange, SQL Server, Active DirectoryVMware vSphere, Microsoft Hyper-V

Εκτός από το κόστος λογισμικού, θα πρέπει να πληρώσετε για αποθηκευτικό χώρο, όπως και με το CloudBerry. Αυτό είναι όπου η αδυναμία αγοράς διαφορετικών υπηρεσιών αποθήκευσης cloud γίνεται ιδιαίτερα περιοριστική.

ΑποθήκευσηΕτήσια συνδρομήΣυνδρομή δύο ετώνΤριετής συνδρομή
250 GB24,92 $ / μήνα20,79 $ / μήνα18,03 $ / μήνα
500 GB41,58 $ / μήνα33,29 $ / μήνα29,14 $ / μήνα
1 TB74,92 $ / μήνα58,29 $ / μήνα52,75 $ / μήνα
2 TB145,75 $ / μήνα116,63 $ / μήνα102,75 $ / μήνα
5 TB358,25 $ / μήνα279,13 $ / μήνα249,97 $ / μήνα

Έτσι, σε σύγκριση με το CloudBerry Backup που είναι ενσωματωμένο, για παράδειγμα, με το Amazon S3, θα καταλήγατε να πληρώνετε λίγο περισσότερο από $ 50 περισσότερα ανά μήνα για 1 TB αποθήκευσης cloud με το Acronis.

Επίσης, με υπηρεσίες όπως το Amazon S3 και το Azure, πληρώνετε μόνο για αυτό που χρησιμοποιείτε. Με το Acronis Backup 12, πρέπει να πληρώσετε για τα πάντα, ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιείτε ποτέ.

Εμπειρία χρήστη

Συνολικά, η εμπειρία χρήστη του Backup 12 είναι διαισθητική, ισχυρή και ταιριάζει καλά στο CloudBerry Backup. Μαζί με την εξαιρετική υποστήριξη πλατφόρμας του Backup 12, είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο κατατάξαμε την υπηρεσία νούμερο δύο σε αυτήν τη συλλογή.

Το Acronis Backup 12 χρησιμοποιεί μια κονσόλα cloud που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, αλλά δεν μπορείτε απλώς να το χρησιμοποιήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή για να διαχειριστείτε τις διαδικασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή διακομιστή διαχείρισης στον υπολογιστή διαχειριστή σας.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε πράκτορες πελατών σε άλλους σταθμούς εργασίας, καθώς και διακομιστές και κινητές συσκευές. Αυτό θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε και να παρακολουθήσετε τις διαδικασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε όλες τις συσκευές για τις οποίες δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας εικόνας ενός σκληρού δίσκου ή διαμερίσματος.

Από την κονσόλα, μπορείτε εύκολα να ορίσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, να ορίσετε επιλογές κρυπτογράφησης και να εκτελέσετε άλλες ενέργειες.

Ασφάλεια

Το Acronis Backup 12 σάς δίνει την επιλογή να αφήσετε τις εικόνες cloud σας μη κρυπτογραφημένες ή να τις προστατεύσετε με AES-128, AES-192 ή AES-256. Το φάσμα των επιλογών είναι ωραίο. Αν και δεν συνιστούσαμε ποτέ να αφήσετε το αντίγραφο ασφαλείας σας χωρίς κρυπτογράφηση από την πλευρά του διακομιστή, το AES-128 εξακολουθεί να προσφέρει άφθονη ασφάλεια και η λιγότερο περίπλοκη κρυπτογράφηση σημαίνει ταχύτερα αντίγραφα ασφαλείας.

Όλα τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων κρυπτογραφούνται πριν φύγετε από το μηχάνημά σας. Όταν ενεργοποιείτε την κρυπτογράφηση για τη συσκευή σας, θα σας ζητηθεί να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης που μόνο εσείς θα γνωρίζετε.

Δεν υπάρχει επιλογή να αποθηκεύσετε το κλειδί κρυπτογράφησης με το Acronis. Ενώ συνιστούμε την ιδιωτική κρυπτογράφηση στις περισσότερες περιπτώσεις, θα ήταν ωραία μια επιλογή για χρήση κρυπτογράφησης από την πλευρά του διακομιστή αντί για την πλευρά του πελάτη. Ο λόγος γι ‘αυτό με κρυπτογράφηση από την πλευρά του πελάτη, εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, το Acronis δεν μπορεί να τον ανακτήσει.

Υποστήριξη

Το Acronis διαθέτει μια ειδική σελίδα υποστήριξης με βασικούς οδηγούς οδηγιών και πιο λεπτομερή τεκμηρίωση. Μπορείτε να αναζητήσετε τη σελίδα για να εντοπίσετε πιο γρήγορα απαντήσεις.

Στο μενού υποστήριξης, μπορείτε επίσης να βρείτε εκπαιδευτικά βίντεο, φόρουμ χρηστών, ενημερώσεις προϊόντων και έναν σύνδεσμο για να υποβάλετε σχόλια.

Εάν πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με την Acronis, μπορείτε να το κάνετε μέσω email, ζωντανής συνομιλίας ή τηλεφώνου. Οι χρόνοι αναμονής για ζωντανή συνομιλία και τηλέφωνο είναι εξαιρετικοί, ενισχύοντας τη θέση του Acronis Backup 12 ως μια πολύ καλή λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για επιχειρήσεις:

 • Ζωντανή συνομιλία: Συνήθως κάτω από δύο λεπτά
 • Email: Συνήθως κάτω από τρεις ημέρες
 • Τηλέφωνο: Συνήθως κάτω από δύο λεπτά

3. Εύχρηστο αντίγραφο ασφαλείας της Novosoft

Εάν ψάχνετε για μια απλοποιημένη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που χρησιμοποιεί το ίδιο μοντέλο ενσωμάτωσης cloud με το CloudBerry, το Novosoft Handy Backup είναι το καλύτερο που έχουμε δει. Παρόλο που δεν διαθέτει σχεδόν τόσο πολλές δυνατότητες όσο το κορυφαίο λογισμικό εφεδρικών εικόνων με βάση την εικόνα, ορισμένοι χρήστες θα εκτιμήσουν την περικομμένη προσέγγιση.

Το Handy Backup υποστηρίζει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε αρκετούς συνεργάτες αποθήκευσης cloud: Amazon S3, Google Drive, Yandex.Disk, Dropbox, OneDrive και Backblaze, μεταξύ άλλων. Οι επιλογές είναι σχεδόν τόσο ευρείες όσο αυτές που είναι διαθέσιμες στο CloudBerry, ωστόσο, με αξιοσημείωτες απουσίες όπως το Azure και το Google Cloud.

Τιμολόγηση

Όπως το CloudBerry Backup, η Novosoft διαθέτει άδεια χρήσης για επιτραπέζιους υπολογιστές (Handy Backup Standard) που δεν υποστηρίζει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει εικόνας (σημείωση: επίσης δεν υποστηρίζει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας cloud). Θα χρειαστεί να αγοράσετε το Handy Backup Professional ή μια πιο ακριβή άδεια για αυτό.

Το Handy Backup κοστίζει είτε 99 $ για την επαγγελματική σουίτα (που δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας για Windows PC και διακομιστή) είτε 249 $ για το πακέτο “μικρού διακομιστή”, το οποίο μπορεί να εκτελεί αντίγραφα ασφαλείας με βάση την εικόνα σε Windows PC, Windows Server, MySQL, SQL Server, PostgreSQL, Oracle , Hyper-V, VirtualBox και VMware.

Οι άδειες είναι διαρκείς, οπότε είναι μόνο ένα εφάπαξ κόστος. Ωστόσο, μην ξεχνάτε τις χρεώσεις αποθήκευσης και χρήσης που προκύπτουν με ό, τι αποθηκεύει στο cloud με το Handy Backup.

Εμπειρία χρήστη

Κατά την εκκίνηση, η εφαρμογή Handy Backup desktop ξεκινά έναν απλό οδηγό για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και συγχρονισμού.

Κάτω από την κεφαλίδα, “τι να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας”, απλώς επιλέξτε “κλώνος δίσκου” και στη συνέχεια “εικόνα δίσκου”. Θα μπορείτε να επιλέξετε να απεικονίσετε ολόκληρη τη μονάδα δίσκου ή ένα διαμέρισμα.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε και να διαμορφώσετε μια ενοποίηση αποθήκευσης cloud. Όπως με το CloudBerry, πρέπει να δημιουργήσετε κλειδιά μέσω οποιασδήποτε λύσης χρησιμοποιείτε.

Μετά, το Handy Backup θα σας καθοδηγήσει σε μερικά άλλα βήματα, όπως ο καθορισμός ενός τύπου αντιγράφου ασφαλείας (πλήρης, στοιχειώδης, διαφορική), πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συμπίεση αρχείων για τη μείωση των αναγκών χώρου αποθήκευσης.

Η υποκείμενη κονσόλα ουσιαστικά αντιστοιχεί σε μια λίστα εργασιών που έχετε προγραμματίσει και μια γραμμή εργαλείων στην κορυφή για την εκτέλεση της διαδικασίας και τη δημιουργία νέων.

Ασφάλεια

Όπως και με το CloudBerry Backup, τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται από την πλευρά του διακομιστή χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης της υπηρεσίας αποθήκευσης cloud με την οποία ενσωματώνετε.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Handy Backup είναι ότι δεν βασίζεστε πλήρως στις επιλογές κρυπτογράφησης της ενσωμάτωσης αντιγράφων ασφαλείας στο cloud. Κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να επιλέξετε το Handy Backup να κρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας το AES-128.

Η κρυπτογράφηση εκτελείται από την πλευρά του πελάτη, πριν από την αποστολή των δεδομένων σας στο cloud. Αυτό είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό εάν πρόκειται να ανεβάζετε δεδομένα σε μια υπηρεσία αποθήκευσης που δεν προσφέρει κρυπτογράφηση από την πλευρά του πελάτη ή ακόμη και από τον διακομιστή όπως το BackBlaze B2.

Υποστήριξη

Η σελίδα υποστήριξης Handy Backup περιλαμβάνει εγχειρίδιο χρήστη, συχνές ερωτήσεις και λευκές βίβλους, αλλά οι πόροι δεν είναι τόσο βαθιά όσο αυτά που λαμβάνετε με το CloudBerry Laps ή το Acronis. Επίσης, η Novosoft δεν έχει επεξεργαστεί φόρουμ χρηστών στην πύλη.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να στείλετε email στην τεχνική υποστήριξη δωρεάν. Ωστόσο, οι χρόνοι απόκρισης κυμαίνονται από μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες και δεν υπάρχει επιλογή για υποστήριξη προτεραιότητας.

Ωστόσο, η υπηρεσία διαθέτει λαβή Skype, NovosoftHelp και αριθμό τηλεφώνου υποστήριξης.

4. Αληθινή εικόνα Acronis

Για καταναλωτές που αναζητούν πλήρη εφεδρική επιφάνεια εργασίας, το Acronis True Image αποτελεί την καλύτερη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το σπίτι, ξεπερνώντας το EaseUS Todo, το Paragon Backup & Ανάκτηση και αναδρομή.

Ένα από τα πράγματα που αρέσει στην True Image είναι ότι διατηρεί μερικές από τις ίδιες επιχειρηματικές δυνατότητες με τον Σταθμό εργασίας Acronis Backup 12, αλλά είναι αρκετά εύκολο στη χρήση για τους περισσότερους καταναλωτές. Υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που δεν συνοδεύονται από την True Image που ισχύουν για το Backup 12. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά, όπως η διαχείριση ομάδας και οι απομακρυσμένες εγκαταστάσεις και επαναφορές, δεν θα ενδιαφέρουν τους περισσότερους οικιακούς χρήστες.

Υπάρχουν άλλες δυνατότητες που έχετε με την True Image που δεν διαθέτετε με το Backup 12. Αυτά περιλαμβάνουν τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κοινωνικών μέσων και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κινητών συσκευών (όχι βάσει εικόνας) στον τοπικό χώρο αποθήκευσης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Acronis True Image έναντι του Backup 12 Workstation: κόστος.

Τιμολόγηση

Το Acronis True Image μπορεί να αγοραστεί ως εφάπαξ κόστος ή ετήσια συνδρομή. Η εφάπαξ συνδρομή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας μόνο σε τοπικό επίπεδο και δεν περιλαμβάνει αντίγραφα ασφαλείας κοινωνικών μέσων.

Οι περισσότεροι χρήστες πιθανώς προτιμούν την επιλογή cloud, αν και μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της τοπικής σας μονάδας δίσκου σε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud, όπως το IDrive, αποθηκεύοντας έτσι το αρχείο εικόνας σας.

Βασικό σχέδιοΠρόγραμμα συνPremium πρόγραμμα
Τύπος άδειαςΔιαρκήςΕνας χρόνοςΕνας χρόνος
Τιμή39,99 $31,99 $79,99 $
Αποθήκευση στο cloudκανέναςΠεριλαμβάνονται 50 GBΠεριλαμβάνεται 1 TB

Το Premium έχει μερικά επιπλέον πλεονεκτήματα έναντι του Plus, όπως προστασία κατά των ransomware, πιστοποίηση αρχείων και ηλεκτρονικές υπογραφές.

Με το Plus και το Premium, μπορείτε να προσθέσετε χώρο αποθήκευσης στο cloud με επιπλέον κόστος περίπου 40 $ ανά terabyte ανά έτος.

Εμπειρία χρήστη

Το True Image εκτελείται μέσω καθαρής, διαισθητικής διεπαφής. Για να ξεκινήσετε το αντίγραφο ασφαλείας σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μια πηγή και έναν προορισμό και να κάνετε κλικ στο κουμπί “δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα”.

Έτσι, για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε τον υπολογιστή σας και το Acronis Cloud, όπως στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης. Αυτό θα δημιουργήσει μια εικόνα ολόκληρου του σκληρού δίσκου σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να αλλάξετε την πηγή σε ένα συγκεκριμένο διαμέρισμα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεμονωμένα αρχεία ή φακέλους για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε επίπεδο αρχείου.

Μόλις κάνετε κλικ στο αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε να κλείσετε την Αληθινή εικόνα και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στο παρασκήνιο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μια εφάπαξ διαδικασία ή να ορίσετε ένα κανονικό πρόγραμμα.

Ασφάλεια

Όταν ρυθμίζετε το αντίγραφο ασφαλείας της εικόνας σας, έχετε την επιλογή να ρυθμίσετε κρυπτογράφηση από την πλευρά του πελάτη.

Αυτό το επίπεδο κρυπτογράφησης είναι ιδιωτικό, οπότε αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν υπάρχει τρόπος να το ανακτήσει ο Acronis για εσάς. Εάν δεν ορίσετε κωδικό πρόσβασης, τα αποθηκευμένα δεδομένα εξακολουθούν να είναι κρυπτογραφημένα από την πλευρά του διακομιστή χρησιμοποιώντας το AES-256.

Οι χρήστες του True Image Premium λαμβάνουν δύο πρόσθετα μπόνους ασφαλείας:

 • Acronis Active Protection: Προστασία μόνο για Windows από ransomware
 • Acronis Notary: διασφαλίστε την αυθεντικότητα ενός αντιγράφου ασφαλείας bit-by-bit με τεχνολογία blockchain

Υποστήριξη

Το True Image σάς παρέχει πρόσβαση στις ίδιες άμεσες γραμμές επικοινωνίας με το Backup 12: τηλέφωνο, email και ζωντανή συνομιλία.

Η πύλη υποστήριξης Acronis περιέχει μια βάση γνώσεων, τεκμηρίωση και φόρουμ χρηστών. Η πύλη προορίζεται για όλα τα προϊόντα της Acronis, αλλά η εύρεση υλικού ειδικά για την True Image είναι αρκετά απλή χάρη στη δυνατότητα αναζήτησης. Υπάρχει επίσης ένας αποκλειστικός ιστότοπος βοήθειας True Image με δυνατότητα αναζήτησης.

5. EaseUS Todo Backup

Το EaseUS Todo Backup παρέχει αντίγραφα ασφαλείας εικόνων για οικιακούς υπολογιστές. Το γεγονός ότι προσφέρει μια δωρεάν έκδοση, το Todo Backup Free, είναι μέρος του λόγου που συγκαταλέγεται στις αγαπημένες μας υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με βάση την εικόνα. Αυτό, και είναι πολύ καλό.

Για να αποθηκεύσετε την εικόνα σας στο cloud, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν φάκελο συγχρονισμού αποθήκευσης cloud ή να ορίσετε τη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud (δηλαδή, IDrive, CrashPlan) για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου εικόνας. Ωστόσο, εάν πληρώνετε ήδη για αποθήκευση στο cloud ή αντίγραφα ασφαλείας και δεν θέλετε επίσης να πληρώσετε για λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με βάση την εικόνα, το εργαλείο EaseUS είναι τόσο καλό όσο θα λάβετε δωρεάν.

Είναι επίσης ένας καλός τρόπος να μετατρέψετε την υπηρεσία αποθήκευσης cloud σε εφεδρική υπηρεσία, η οποία είναι κάτι που δεν υπερέχουν στα εργαλεία όπως το Google Drive, το Sync.com, το Dropbox και παρόμοιες υπηρεσίες. Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έναντι του χώρου αποθήκευσης για τους λόγους.

Το EaseUS κάνει επίσης δύο πληρωμένες εκδόσεις για επιτραπέζιους υπολογιστές: μια αρχική έκδοση που ονομάζεται Todo Backup Home και μια έκδοση γραφείου που ονομάζεται ToDo Backup Workstation. Οι πληρωμένες εκδόσεις σάς προσφέρουν γρηγορότερες ταχύτητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τεχνική υποστήριξη βάσει συμβάντων.

Τιμολόγηση

Οι πληρωμένες εκδόσεις του Todo Backup διατίθενται με εφάπαξ κόστος 17,40 $ για την έκδοση “home” ή 39 $ για το πακέτο σταθμού εργασίας. Η έκδοση μόνο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του λογισμικού είναι δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το EaseUS καθιστά επίσης τα εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διακομιστών ικανά για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει εικόνας. Ωστόσο, δεν βρήκαμε αυτά να ανταγωνίζονται καλά με άλλα αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή που βασίζονται σε εικόνες, δεδομένου του κόστους και της ταλαιπωρίας του να χρειάζεται να επεξεργαστείτε το cloud storage για να λειτουργήσει.

Θα συνιστούσαμε επίσης ότι εάν αναζητάτε μια λύση σταθμών εργασίας γραφείου που δεν περιλαμβάνει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή, πηγαίνετε με το Acronis Backup 12 Workstation αντί για το Todo Backup Workstation.

Εμπειρία χρήστη

Το Todo Backup Free και το Home χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Η εγκατάσταση ενός αντιγράφου ασφαλείας είναι εύκολη: απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο κουμπί “δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δίσκου / διαμερίσματος” κοντά στο επάνω μέρος της διεπαφής. Αυτό θα ανοίξει μια οθόνη όπου μπορείτε να επιλέξετε τη μονάδα δίσκου ή ένα διαμέρισμα και έναν προορισμό για την εφεδρική εικόνα σας.

Όταν επιλέγετε έναν προορισμό, μπορείτε να επιλέξετε μια θέση στον σκληρό σας δίσκο ή σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο σε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud, απλώς επιλέξτε το φάκελο συγχρονισμού για αυτήν την υπηρεσία.

Υπάρχει επίσης η επιλογή να ορίσετε ένα εφεδρικό πρόγραμμα εάν θέλετε να κάνετε την απεικόνιση μια επαναλαμβανόμενη εργασία.

Ασφάλεια

Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης για το αντίγραφο ασφαλείας της μονάδας δίσκου, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για κρυπτογράφηση. Ορίστε αυτήν την επιλογή και το EaseUS θα κρυπτογραφήσει το αρχείο εικόνας σας χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο AES-256. Αυτό είναι υπέροχο εάν καταλήγετε να αποθηκεύσετε την εφεδρική εικόνα σας σε λύσεις αποθήκευσης cloud με κάπως αδύνατη ασφάλεια, όπως το Dropbox.

Υποστήριξη

Το EaseUS διατηρεί ένα κέντρο γνώσεων για το ToDo Backup, αλλά είναι αρκετά ρηχό. Προς το παρόν, περιέχει περίπου δώδεκα άρθρα που καλύπτουν κοινά θέματα και διαδικασίες. Για άμεση υποστήριξη, δεν έχετε τύχη με τη δωρεάν προσθήκη. Ωστόσο, εάν έχετε πληρώσει για μια άδεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το προσωπικό υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Η υποστήριξη είναι σίγουρα μια έντονη αδυναμία αυτού του προϊόντος. Ευτυχώς, είναι πολύ απλό στη χρήση.

Τελικές σκέψεις

Η εύρεση του σωστού εφεδρικού αντιγράφου ασφαλείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ανάγκες σας. Εάν είστε διαχειριστής συστήματος που διαχειρίζεται ένα κρίσιμο περιβάλλον παραγωγής, πιθανότατα αναζητάτε αντίγραφο ασφαλείας διακομιστή, ευελιξία, χαμηλό κόστος και εξαιρετική υποστήριξη. Για τους σκοπούς αυτούς, το CloudBerry Backup αφήνει στους κοντινότερους ανταγωνιστές του ένα μακρινό δευτερόλεπτο, στην καλύτερη περίπτωση.

Η δυνατότητα επιλογής και επιλογής από πάνω από είκοσι διαφορετικές επιλογές αποθήκευσης cloud, συμπεριλαμβανομένων των Amazon S3, Azure και Google Cloud, είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν τα άλλα αγαπημένα μας. Το Acronis Backup 12, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη, σας αναγκάζει να βασιστείτε στο δικό του ακριβό cloud storage. Το Handy Backup σάς επιτρέπει να επιλέξετε την υπηρεσία αποθήκευσης cloud, αλλά δεν έχετε πολλές εξαιρετικές επιλογές.

Για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο σπίτι, η ιστορία είναι λίγο διαφορετική. Το CloudBerry Backup διαθέτει αντίγραφο ασφαλείας σταθμών εργασίας, αλλά δεν υποστηρίζει την απεικόνιση. Η αγορά άδειας χρήσης Windows Server για 119 $ μόνο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της επιφάνειας εργασίας σας είναι δύσκολο να καταπιείτε.

Έτσι, για αντίγραφα ασφαλείας με βάση την εικόνα των καταναλωτών, το Acronis TrueImage βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας. Η τιμολόγηση είναι πολύ καλύτερη από ό, τι παίρνετε με το σταθμό εργασίας Acronis Backup 12 και το εργαλείο είναι εξίσου φιλικό προς τον χρήστη.

Εναλλακτικά, εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για λογισμικό και θέλετε απλώς ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με βάση την εικόνα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με την υπάρχουσα αποθήκευση στο cloud ή την εφεδρική συνδρομή σας, το Todo Backup Free είναι το καλύτερο εργαλείο που θα βρείτε για να συμβεί αυτό.

Φυσικά, μας αρέσει πάντα να λαμβάνουμε υπόψη τις εμπειρίες των άλλων. Ενημερώστε μας για τα δικά σας αγαπημένα στον εφεδρικό χώρο με βάση τις εικόνες στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map