Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας με εκδόσεις αρχείων 2020

Δημιουργήσατε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Εσείς (ή κάποιος άλλος) κάνατε αλλαγές στην οικονομική σας έκθεση, το νέο περίγραμμα ή άλλο σημαντικό αρχείο και η κατάλληλη έκδοση δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Η έκδοση αρχείων, όπως ένα αποθηκευμένο ιστορικό των αρχείων σας, μπορεί να βοηθήσει. Επιλέξαμε το καλύτερο online αντίγραφο ασφαλείας με εκδόσεις αρχείων για εσάς.


Η εφεδρική υπηρεσία θα καταγράφει τις αλλαγές σας στο σύστημά της (πόσες εξαρτώνται από την υπηρεσία). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση αρχείων για να επιστρέψετε και να ανακτήσετε την έκδοση που χρειάζεστε.

Ίσως χρειαστεί να το κάνετε αυτό λόγω χάκερ. Μπορούν να χρησιμοποιούν εξειδικευμένο κακόβουλο λογισμικό, που ονομάζεται ransomware, για να κρυπτογραφούν τα αρχεία σας και, στη συνέχεια, να απαιτούν λύτρα από εσάς για να τα αποκρυπτογραφήσουν. Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα λάβετε τα αρχεία σας, ακόμη και αν πληρώσετε. Η εκδοχή σάς επιτρέπει να το αποφύγετε κάνοντας μια επαναφορά για να τα ανακτήσετε.

Εδώ, θα σας δώσουμε μια σειρά από τις υπηρεσίες που παρέχουν τις καλύτερες δυνατότητες εκδόσεων από τα καλύτερα αντίγραφα ασφαλείας στο διαδίκτυο. Ανατρέξτε στον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για έκδοση, εάν το αναζητάτε. Πριν ξεκινήσουμε τη λίστα, θα εξετάσουμε τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για τη δημιουργία της.

Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας με εκδόσεις αρχείων 2020

Τι κάνει την καλύτερη έκδοση στο Online Backup

Ορισμένες υπηρεσίες προσφέρουν απεριόριστη έκδοση, ενώ άλλες σας δίνουν ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα για την ανάκτηση των αρχείων σας – για παράδειγμα 15 ή 30 ημέρες. Η εστίαση μόνο στην έκδοση αρχείων ενδέχεται να δυσκολευτεί να προσδιοριστεί ποια υπηρεσία είναι καλύτερη, επομένως θα εξετάσουμε και άλλες πτυχές.

Το δεύτερο κριτήριό μας είναι η αξία. Δεν θέλετε να αδειάσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας για να πληρώσετε για μια ικανοποιητική υπηρεσία. Είναι καλύτερα εάν μια υπηρεσία έχει περισσότερα σχέδια, επειδή θα μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στις ανάγκες σας χωρίς υπερβολική πληρωμή. Ορισμένες υπηρεσίες είναι από τα καλύτερα απεριόριστα ηλεκτρονικά αντίγραφα ασφαλείας.

Είναι πάντα καλό εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν πρόγραμμα ή δοκιμή πριν εγγραφείτε.

Η εμπειρία χρήστη δεν πρέπει να σας κατακλύζει με ρυθμίσεις. Είναι καλύτερο αν η χρήση της έκδοσης είναι απλή. Αυτό πρέπει να ισχύει και για το υπόλοιπο της υπηρεσίας. Θα δούμε πόσο ελκυστική και λειτουργική είναι η διεπαφή και σε ποια λειτουργικά συστήματα λειτουργεί ο πελάτης.

Η έκδοση θα βοηθήσει στην προστασία των αρχείων σας από επιθέσεις ransomware, αλλά η κρυπτογράφηση βοηθά στην προστασία από άλλες απειλές. Θα δούμε πόσο ισχυρό είναι και αν χρησιμοποιείται τόσο σε κατάσταση ηρεμίας όσο και κατά τη μεταφορά.

Μας αρέσει η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, καθώς σημαίνει μόνο εσείς μπορείτε να διαβάσετε τα δεδομένα σας. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων βοηθά αν κάποιος κλέψει τον κωδικό πρόσβασής σας. Τα ασφαλή κέντρα δεδομένων είναι απαραίτητα.

Μια καλή και σταθερή σύνδεση είναι το κλειδί κατά τη δημιουργία του αντιγράφου ασφαλείας σας. Το πόσο γρήγορα ανεβάζετε αρχεία θα εξαρτάται από την υποδομή της υπηρεσίας, καθώς και από το πόσο κοντά είστε στους διακομιστές και πόσο εύρος ζώνης έχετε. Η μεταφορά σε επίπεδο μπλοκ είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που θα βοηθήσει στην επιτάχυνση των μεταφορών μετά την αρχική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

1. Καλύτερο Cloud Backup για εκδόσεις: CrashPlan για μικρές επιχειρήσεις

Το CrashPlan ξεκίνησε το 2007, αλλά αποχώρησε από την καταναλωτική αγορά 10 χρόνια αργότερα. Ωστόσο, το επιχειρηματικό της σχέδιο το αντισταθμίζει, καθώς είναι φθηνό, προσφέρει καλές δυνατότητες, όπως έκδοση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οικιακούς καταναλωτές.

Μπορείτε να ορίσετε την πολιτική έκδοσης από τον υπολογιστή-πελάτη του CrashPlan. Η έκδοση δεν είναι αρκετά απεριόριστη, αλλά θεωρώντας ότι μπορείτε να διατηρήσετε τις εκδόσεις αρχείων με διαστήματα 15 λεπτών επ ‘αόριστον, θα μπορούσε επίσης. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε τα διαγραμμένα αρχεία σας για πάντα, κάτι που είναι πολύ καλύτερο από άλλες υπηρεσίες που τα καταργούν μετά από 30 ημέρες.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Κάθε υπολογιστής στον οποίο δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας θα κοστίζει 10 $ ανά μήνα. Θα λάβετε απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας και την επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απεριόριστων εξωτερικών δίσκων. Είναι μια μηνιαία συνδρομή, επομένως μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Η τιμή δεν είναι μεγάλη όταν τη συγκρίνετε με το Backblaze – είναι διπλάσιο από το κόστος – αλλά είναι πολύ καλή σε σχέση με άλλες υπηρεσίες.

Είναι εύκολο να εγκαταστήσετε τον επιτραπέζιο πελάτη και διαρκεί μόνο μερικά λεπτά. Η χρήση του δεν είναι δύσκολη, αλλά η ρύθμιση της λειτουργίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Δεν υπάρχει τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας βάσει του τύπου αρχείου. Θα πρέπει να δημιουργήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο, παρόλο που είναι απεριόριστο.

Ο πελάτης είναι διαισθητικός και εύκολος στην πλοήγηση. Εάν πρέπει να επιβλέπετε το αντίγραφο ασφαλείας σας, η διεπαφή ιστού πρέπει να κάνει το τέχνασμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία χρήστη, να δημιουργήσετε αναφορές και να παρακολουθήσετε την αποκατάσταση αρχείων. Υπήρχε επίσης μια εφαρμογή για smartphone, αλλά διακόπηκε.

Προτού τα αρχεία σας εγκαταλείψουν τον υπολογιστή, το CrashPlan τα κρυπτογραφεί χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES 256-bit. Κατά τη μεταφορά, το AES 128-bit τα προστατεύει. Η υπηρεσία θα κρατήσει το κλειδί κρυπτογράφησής σας, αλλά μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική κρυπτογράφηση, εάν το επιθυμείτε. Εάν είναι ενεργοποιημένο, το CrashPlan δεν θα μπορεί να ανακτήσει τον κωδικό πρόσβασής σας, οπότε μην τον χάσετε.

Σε κάθε περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης, επειδή το CrashPlan δεν προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Η ασφάλεια του κέντρου δεδομένων είναι στο επίπεδο. Το CrashPlan διατηρεί 24ωρη παρακολούθηση και άλλα μέτρα για την αποτροπή της εισβολής. Τα κέντρα μπορούν να αντισταθούν στις διακοπές ρεύματος, τις φυσικές καταστροφές και τις πυρκαγιές.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CrashPlan

Είναι δύσκολο να μου αρέσει η ταχύτητα του CrashPlan, γιατί δεν είναι γρήγορη. Θα μπορούσατε να απενεργοποιήσετε ορισμένες από τις διαδικασίες που χρησιμοποιεί κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας, αλλά δεν το συνιστούμε. Εάν οι πόροι του συστήματός σας είναι χαμηλοί, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το γκάζι και να ορίσετε τον πελάτη να καταργήσει το όριο μόλις απομακρυνθείτε. Η αντιγραφή σε επίπεδο μπλοκ θα επιταχύνει τα επόμενα αντίγραφα ασφαλείας.

Το CrashPlan προσφέρει απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, σχεδόν απεριόριστη έκδοση που μπορείτε να προσαρμόσετε, μεγάλη ασφάλεια και ιδιωτική κρυπτογράφηση. Παρόλο που θα μπορούσε να είναι πιο απλό στη χρήση και να επιτευχθούν ταχύτερες ταχύτητες, είναι μια καλή υπηρεσία, συνολικά, και γι ‘αυτό είναι το νούμερο ένα στη λίστα μας. Μάθετε περισσότερα για αυτό στην αναλυτική κριτική μας για το CrashPlan.

2. Acronis True Image 2018

Το Acronis σάς επιτρέπει να διατηρείτε παλαιότερες εκδόσεις των αρχείων σας έως ότου φτάσετε στα κριτήρια που έχουν οριστεί για τον καθαρισμό. Μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να διαγράφει εκδόσεις αρχείων έως τριών ετών. Μπορείτε επίσης να ορίσετε πόσες πρόσφατες εκδόσεις πρέπει να διατηρεί το Acronis (έως 99). Το Acronis διατηρεί τα διαγραμμένα αρχεία σας, εκτός εάν ενεργοποιήσετε τη διαγραφή τους.

Υπάρχει ένα σχέδιο διάρκειας ζωής, αλλά, επειδή έχει αρκετές προειδοποιήσεις, δεν μπορούμε να το προτείνουμε. Τα προχωρημένα σχέδια σας προσφέρουν 250 GB εφεδρικού χώρου για 4,16 $ το μήνα ή 500 GB για 5,83 $ το μήνα. Τα προγράμματα Premium ξεκινούν με 1 TB για 8,33 $ το μήνα και τελειώνουν με 5 TB για 21,66 $ το μήνα. Η υπηρεσία κοστίζει περισσότερο από τους ανταγωνιστές της, αλλά όχι υπερβολικά.

Ο υπολογιστής-πελάτης της επιφάνειας εργασίας είναι καθαρός και διαισθητικός. Το μενού πλοήγησης στα αριστερά είναι απλό στη χρήση. Το Acronis σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για όλα, αντί να επιλέξετε συγκεκριμένα αρχεία. Ενώ αυτό καταλαμβάνει περισσότερο χώρο, καθιστά τη δημιουργία ενός εφεδρικού σχεδίου πολύ πιο εύκολη. Εάν επιλέξετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε να εξαιρέσετε αρχεία που δεν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Οι ειδοποιήσεις μέσω email θα σας κρατούν ενήμερους.

Χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, θα μπορείτε να εκτελέσετε μη αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και να ανακτήσετε αρχεία, κάτι που είναι χρήσιμο για απομακρυσμένη διαχείριση. Η διαδικτυακή διεπαφή είναι τόσο καλή όσο η επιφάνεια εργασίας.

Το επίπεδο κρυπτογράφησης είναι AES 256-bit. Το TLS / SSL προστατεύει τα δεδομένα σας κατά τη μεταφορά. Για προστασία από ransomware, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Acronis Active Protection. Εάν αποτύχει, μπορείτε να βασιστείτε στην έκδοση για να ανακτήσετε τα αρχεία σας. Δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Το Acronis σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε τα αρχεία σας πριν τα στείλετε στο cloud. Η διαδικασία απαιτεί από εσάς να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης που μόνο εσείς γνωρίζετε. Τα αρχεία θα παραμείνουν κρυπτογραφημένα μέχρι να τα αποκρυπτογραφήσετε. Αυτό σημαίνει ότι το Acronis είναι μηδενική γνώση.

Τα κέντρα δεδομένων της Acronis χρησιμοποιούν κάρτες κλειδιών, βιομετρική σάρωση, περιπολίες και παρακολούθηση για να αποθαρρύνουν τους εισβολείς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για φυσικές καταστροφές και πυρκαγιές, καθώς η υποδομή μπορεί να τις αντιμετωπίσει.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Acronis True Image 2018

Παραδόξως, το Acronis είναι γρήγορο για αρχικά αντίγραφα ασφαλείας. Χρειάστηκαν μόνο 15 λεπτά για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός φακέλου 1 GB στις δοκιμές μας. Αυτός είναι ένας λόγος για να παραβλέψετε το υψηλότερο κόστος του. Για να ρίξετε μια λεπτομερή ματιά στην τιμολόγηση και τις δυνατότητες, διαβάστε την αναθεώρηση Acronis True Image 2018.

3. IDrive

Το IDrive βρίσκεται στην κορυφή της καλύτερης λίστας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud χάρη στην ευκολία χρήσης και τις διεξοδικές διαδικασίες του. Το IDrive θα διατηρήσει τις προηγούμενες 10 εκδόσεις κάθε αρχείου για το οποίο έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο προσωπικά σχέδια: τα 2 TB (52,12 $ ετησίως) ή τα 5 TB (74,62 $). Δεν υπάρχει μηνιαία συνδρομή. Εάν πληρώσετε για δύο χρόνια εκ των προτέρων, το IDrive θα σας δώσει έκπτωση. Επιπλέον, θα λάβετε 2TB ή 5TB χώρου συγχρονισμού που ανέρχεται σε 4TB ή 10TB πραγματικού χώρου. Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, το οποίο σας δίνει 5 GB χώρου για να δοκιμάσετε την υπηρεσία.

Το IDrive σας αφήνει να διαχειριστείτε το αντίγραφο ασφαλείας σας, σε αντίθεση με άλλες απεριόριστες υπηρεσίες που δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας για τα πάντα. Δεν είναι μια απλή εμπειρία χρήστη. Υπάρχουν πολλές επιλογές και οι κύριοι χρήστες μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να νιώσουν άνετα μαζί τους. Όταν ρυθμίζετε το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, μπορεί να εκτελεστεί στο παρασκήνιο. Δεν πρέπει να υπάρχουν προβλήματα.

Η κρυπτογράφηση AES-256 προστατεύει τα δεδομένα σας σε κατάσταση ηρεμίας και μεταφοράς. Υπάρχει ιδιωτική κρυπτογράφηση, αλλά θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε πριν από το πρώτο αντίγραφο ασφαλείας. Διαφορετικά, το IDrive θα διατηρήσει το κλειδί κρυπτογράφησής σας. Προς έκπληξή μας, δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων που θα σας βοηθήσει εάν κάποιος κλέψει τον κωδικό πρόσβασής σας. Ο μόνος τρόπος να το προστατέψεις είναι να το κάνεις ισχυρό.

Το IDrive διατηρεί τους διακομιστές του σε ασφαλή κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ. Μπορούν να υποστούν πυρκαγιές και φυσικές καταστροφές, όπως σεισμούς και πλημμύρες. Ενάντια στις ανθρώπινες απειλές, χρησιμοποιούν αισθητήρες κίνησης, παρακολούθηση και συναγερμούς.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το IDrive

Τα αρχικά αντίγραφα ασφαλείας χρειάζονται πάντα λίγο, αλλά το IDrive το παίρνει πολύ μακριά. Θέλουμε να δούμε καλύτερες ταχύτητες. Υπάρχει μια υπηρεσία ταχυμεταφορών που ονομάζεται IDrive Express, η οποία μπορεί να βοηθήσει. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για λήψεις. Μετά την αρχική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, τα πράγματα γίνονται καλύτερα καθώς ξεκινά η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε επίπεδο μπλοκ. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ταχύτητά του, διαβάστε την κριτική IDrive.

4. Πίσω φλόγα

Το Backblaze είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες και για καλό λόγο. Το τοποθετήσαμε κοντά στην κορυφή της καλύτερης λίστας εφεδρικών online. Η υπηρεσία δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας προηγούμενων εκδόσεων αρχείων, αλλά μόνο για έως και 30 ημέρες. Παρόλο που παρέχει απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας, δεν υπάρχει τρόπος επέκτασης της πολιτικής εκδόσεων. Αυτό το καθιστά λιγότερο χρήσιμο κατά των επιθέσεων ransomware.

Μπορείτε να λάβετε απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας για έναν υπολογιστή για 5 $ το μήνα (50 $ ετησίως). Είναι ωραίο να βλέπεις ένα μηνιαίο πρόγραμμα, γιατί οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες δεν το προσφέρουν. Το Backblaze δεν θέτει περιορισμούς αρχείων στο αντίγραφο ασφαλείας σας, επομένως μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων οποιουδήποτε μεγέθους χωρίς να χρειάζεται να τα επιλέξετε χειροκίνητα.

Εάν διαπιστώσετε ότι το Backblaze λειτουργεί για εσάς, η πληρωμή για ένα ή δύο χρόνια εκ των προτέρων θα σας προσφέρει έκπτωση 10 $ ή 25 $.

Τόσο απλό όσο το πρόγραμμα τιμολόγησης, ο υπολογιστής-πελάτης της επιφάνειας εργασίας κάνει τα πράγματα εύκολα. Δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε με μη αυτόματο τρόπο το αντίγραφο ασφαλείας σας, επειδή το Backblaze το κάνει για εσάς. Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας για όλα, εκτός από συστήματα και προσωρινά αρχεία. Όλα γίνονται από τον πελάτη, επομένως δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Είναι η ευκολότερη εμπειρία χρήστη που έχουμε αντιμετωπίσει.

Η διεπαφή Ιστού λειτουργεί καλά. Είναι διαισθητικό και η πλοήγηση είναι φιλική προς τον χρήστη. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του λογαριασμού σας χρησιμοποιώντας την καρτέλα “Επισκόπηση”, ενώ η καρτέλα “προβολή / επαναφορά” θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας.

Δεν υπάρχει έλλειψη λειτουργιών ασφαλείας. Ενώ τα αρχεία σας είναι σε ηρεμία, η κρυπτογράφηση AES 128-bit τα διατηρεί ασφαλή. Δεν είναι το AES-256, αλλά κάνει τη δουλειά. Κατά τη μεταφορά, το SSL φροντίζει τα αρχεία.

Η ιδιωτική κρυπτογράφηση είναι διαθέσιμη. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, εάν θέλετε το Backblaze να διατηρήσει το κλειδί κρυπτογράφησης. Ανεξάρτητα, θα πρέπει να στείλετε τη φράση πρόσβασής σας στο Backblaze, ώστε να μπορεί να ανακτήσει τα αρχεία σας. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι διαγράφει τη φράση πρόσβασης μετά την ανάκτηση.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να αποτρέψετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας εάν κάποιος κλέψει τον κωδικό πρόσβασής σας. Υπάρχει ακόμη και η επιλογή να απαιτείται κωδικός ασφαλείας κάθε φορά που συνδέεστε.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Backblaze

Το Backblaze δεν περιορίζει τις ταχύτητες μεταφόρτωσης, κάτι που βοηθά στην αρχική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των εφεδρικών σπειρωμάτων που εκτελούνται για να επιτύχετε γρηγορότερες ταχύτητες. Αυτό που (πιθανώς) δεν μπορείτε να κάνετε είναι η απόσταση από τους διακομιστές στην Καλιφόρνια. Η κρυπτογράφηση και η συμπίεση αρχείων την επιβραδύνουν επίσης. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία στην κριτική Backblaze.

5. Καρβονίτης

Το Carbonite είναι μια από τις παλαιότερες εφεδρικές υπηρεσίες, καθώς λειτουργεί από το 2005. Στοχεύει οικιακούς χρήστες και μικρές επιχειρήσεις.

Η υπηρεσία υποστηρίζει εκδόσεις, αλλά όχι για Mac. Διατηρεί, τουλάχιστον, τρεις εκδόσεις αρχείων, ανεξάρτητα από την ηλικία. Πέρα από αυτό, θα διατηρήσει εκδόσεις για έως και τρεις μήνες, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης για καθεμία από τις προηγούμενες επτά ημέρες, μία έκδοση για καθεμία από τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες και μία έκδοση για κάθε έναν από τους προηγούμενους δύο μήνες. Τα διαγραμμένα αρχεία παραμένουν για 30 ημέρες.

Σε αντίθεση με άλλες απεριόριστες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, το Carbonite σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία σχέδια. Το Basic θα σας κοστίσει 71,99 $ και προσφέρει απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το Plus θα προσθέσει αντίγραφο ασφαλείας εξωτερικής μονάδας δίσκου και αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας βίντεο στη συμφωνία έναντι 111,99 $. Η Prime θα σας κοστίσει 149,99 $ και θα σας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ανάκτησης ταχυμεταφορών. Τα σχέδια χρεώνονται ανά έτος.

Θα λάβετε έκπτωση εάν πληρώσετε για δύο (5 τοις εκατό) ή τρία (10 τοις εκατό) έτη εκ των προτέρων. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών, εάν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία.

Η εργασία με το Carbonite είναι απλή και η εγκατάσταση του υπολογιστή-πελάτη είναι εύκολη. Πρέπει να εκτελέσετε μόνο ένα βήμα κατά την έναρξη της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επειδή το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας είναι αυτοματοποιημένο (συμβουλευτείτε τη λίστα αρχείων και επεκτάσεων που εξαιρεί η Carbonite στον ιστότοπό της). Το Carbonite διευκολύνει ακόμη και τον έλεγχο της κατάστασης των αρχείων σας παρέχοντας κωδικούς χρώματος.

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Carbonite για κινητά, η οποία είναι διαθέσιμη για Android ή iOS. Η διεπαφή του είναι ελάχιστη και παρέχει καθαρή διάταξη και πλοήγηση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποθηκευμένα αρχεία και να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας φωτογραφιών χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Θα ήταν ωραίο να έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για άλλους τύπους αρχείων, αλλά εξακολουθείτε να έχετε απεριόριστο χώρο για τις φωτογραφίες σας.

Το Carbonite προστατεύει όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στους διακομιστές του χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES 128-bit. Θα διατηρήσει το κλειδί σας, αλλά μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική κρυπτογράφηση. Αν το κάνετε, το Carbonite θα χρησιμοποιήσει AES 256-bit, αντ ‘αυτού. Η υπηρεσία θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να βεβαιωθείτε ότι είστε ασφαλείς εάν κάποιος τον κλέψει.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν οι καρβονίτες

Το αντίγραφο ασφαλείας δεν είναι γρήγορο, επομένως δεν πλησιάζει τους ανταγωνιστές του, όπως το Backblaze και το IDrive. Μετά την αρχική μεταφορά, ο αλγόριθμος σε επίπεδο μπλοκ θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την κριτική μας για το Carbonite.

Τελικές σκέψεις

Ενώ όλες οι υπηρεσίες διαθέτουν αξιοπρεπή έκδοση, τα CrashPlan και Acronis στέκονται στο κεφάλι και στους ώμους πάνω από τα υπόλοιπα. Θα σας επιτρέψουν να ασκήσετε καλύτερο έλεγχο σχετικά με το πόσες εκδόσεις διατηρείτε και για πόσο καιρό. Άλλες υπηρεσίες τοποθετούν ένα σκληρό όριο στον αριθμό των εκδόσεων ή ημερών που έχετε για να τις κρατήσετε.

Κοιτάζοντας άλλα κριτήρια, όπως η αξία, η ασφάλεια, η ταχύτητα και η ευκολία χρήσης, θέτει το IDrive και το Backblaze πολύ πιο κοντά στα δύο πρώτα σημεία της λίστας μας. Ο καρβονίτης υστερεί και στα δύο.

Ποιες δυνατότητες εκδόσεων λειτουργούν καλύτερα για εσάς; Λείπει η αγαπημένη σας υπηρεσία από αυτήν τη λίστα; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map