Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για ΜΚΟ 2020 και ΜΚΟ 2020: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για έναν καλύτερο κόσμο

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι καλό να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας, αλλά δεν συμφωνούμε πάντα για τον καλύτερο τρόπο. Είναι δύσκολο σε ατομικό επίπεδο. Ευτυχώς, υπάρχουν μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που μας βοηθούν να δώσουμε, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 1,5 εκατομμύριο τέτοιων οργανισμών στις ΗΠΑ. Σε αυτόν τον οδηγό Cloudwards.net, θα κάνουμε το ρόλο μας για να τους βοηθήσουμε να διαχειριστούν τα γενικά έξοδα και να αφιερώσουν περισσότερα χρήματα όπου χρειάζεται, εξετάζοντας το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας υπηρεσίες για ΜΚΟ.

Τέτοιοι οργανισμοί συνεργάζονται με πολλά χρήματα και άτομα, και συνήθως πρέπει να το παρακολουθούν όλα. Αυτό ισοδυναμεί με ανείπωτα terabyte δεδομένων για προστασία. Η διατήρηση όλων αυτών των δεδομένων σε έναν σκληρό δίσκο μπορεί να φαίνεται εύκολη, αλλά δεν είναι η ασφαλέστερη επιλογή. Οι σκληροί δίσκοι μπορεί να συντρίψουν ή να δυσλειτουργήσουν, ιδίως οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές και άλλες καταστροφές μπορεί να προκαλέσουν ζημιές. Τα SSD είναι πιο ανθεκτικά σε αστοχίες, αλλά είναι πιο επιρρεπή σε σφάλματα.

Γι ‘αυτό σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας cloud. Προτού φτάσουμε στις επιλογές μας από τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ας δούμε τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε.

Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για ΜΚΟ 2020

Τι κάνει το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για ΜΚΟ και ΜΚΟ

Δεδομένου ότι οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και οι ΜΚΟ συνήθως δέχονται μετρητά, τα πρώτα μας κριτήρια θα έχουν αξία. Θα δούμε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας terabyte δεδομένων με λίγα χρήματα. Όσο περισσότερα σχέδια προσφέρει η υπηρεσία, τόσο καλύτερη είναι η ευελιξία της και τι έχετε για την τιμή. Προτιμούμε επίσης υπηρεσίες που προσφέρουν έκπτωση για ΜΚΟ και ΜΚΟ.

Η εργασία σε αυτούς τους οργανισμούς δεν σημαίνει ότι είστε οδηγός πληροφορικής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα εξετάσουμε πόσο εύκολη είναι η χρήση των αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο. Εάν η εμπειρία του χρήστη είναι απλή και ελκυστική, θεωρούμε ότι το πλεονέκτημα.

Δεν θέλετε κανένας να βρωμίζει με τα δεδομένα σας όταν βρίσκεται στο cloud. Θα δούμε πώς οι υπηρεσίες διαχειρίζονται την ασφάλεια. Υπάρχει πάντα μια κρυπτογράφηση και θα δούμε τι είδους χρησιμοποιούν, εάν έχουν έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και πόσο ασφαλή είναι τα κέντρα δεδομένων τους. Μας αρέσει επίσης να βλέπουμε κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης επειδή σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα σας.

Τα αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να διαρκέσουν πολύ, αλλά δεν θέλουμε να διαρκέσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, επομένως εκτιμάται πάντα μια σταθερή σύνδεση. Η σταθερότητα δεν αφορά μόνο την υποδομή της υπηρεσίας, αλλά εξαρτάται επίσης από το πόσο κοντά είστε στους διακομιστές και στον ISP σας.

Τώρα που γνωρίζετε τα κριτήριά μας, ας συνεχίσουμε με την κατάταξη. Ξεκινάμε με την κορυφαία επιλογή μας, το IDrive.

1. Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για ΜΚΟ και ΜΚΟ: IDrive

Το IDrive υπάρχει από το 1995. Η εταιρεία διαθέτει την τεχνογνωσία και δείχνει. Είναι στην κορυφή της σύγκρισής μας για τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμα προσωπικά σχέδια: το ένα με 2TB και το άλλο με 5TB εφεδρικού χώρου. Επιπλέον, λαμβάνετε 2TB ή 5TB χώρου συγχρονισμού. Δεν μπορείτε να πληρώνετε μηνιαία, πρέπει να εγγραφείτε για ένα ή δύο χρόνια. Προσφέρει μερικές εκπτώσεις. Για το πρώτο έτος, λαμβάνετε έκπτωση από την κανονική τιμή των 69,50 $. Εάν πληρώσετε για δύο χρόνια, η έκπτωση παρατείνεται.

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί λαμβάνουν έκπτωση 50% στην τιμή των 2 TB, η οποία ανέρχεται σε 34,75 $ ετησίως. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα 5 GB που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την υπηρεσία προτού δεσμεύσετε μια μακροπρόθεσμη συνδρομή.

Χρησιμοποιώντας το IDrive, θα πρέπει να διαχειριστείτε το αντίγραφο ασφαλείας σας, σε αντίθεση με τις απεριόριστες υπηρεσίες που δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας για τα πάντα. Αυτό δεν δημιουργεί μια απλή εμπειρία χρήστη. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές επιλογές, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε (οι χρήστες ενέργειας δεν θα πειράζουν). Ωστόσο, μόλις ρυθμιστεί, το αντίγραφο ασφαλείας μπορεί να εκτελεστεί στο παρασκήνιο. Ο μέσος χρήστης δεν πρέπει να έχει προβλήματα.

Το IDrive κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας με τον αλγόριθμο AES 256-bit σε κατάσταση ηρεμίας και μεταφοράς. Μπορεί επίσης να αποκρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας, δεδομένου ότι διατηρεί το κλειδί σας από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να τα διατηρήσετε αν το επιθυμείτε. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική κρυπτογράφηση πριν κάνετε το πρώτο σας αντίγραφο ασφαλείας.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων δεν είναι διαθέσιμος για να σας προστατεύσει εάν κάποιος κλέψει τον κωδικό πρόσβασής σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης για να το αποφύγετε.

Τα ασφαλή κέντρα δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν διακομιστές του IDrive. Τα κέντρα δεδομένων σκληραίνουν ενάντια σε φυσικές καταστροφές και πυρκαγιές. Χρησιμοποιούν παρακολούθηση, συναγερμούς και αισθητήρες κίνησης για να αποτρέψουν την εισβολή.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το IDrive

Θα θέλαμε να δούμε καλύτερες ταχύτητες στις αρχικές μεταφορτώσεις, αλλά, στην πραγματικότητα, μπορεί να χρειαστούν λίγο. Ευτυχώς, υπάρχει μια υπηρεσία ταχυμεταφορών που βοηθά με την ονομασία IDrive Express. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για λήψεις.

Το IDrive είναι φθηνό όταν θεωρείτε την τεράστια μη κερδοσκοπική έκπτωση. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων συσκευών και χρησιμοποιεί ιδιωτική κρυπτογράφηση για την προστασία των δεδομένων σας. Ωστόσο, δεν παρέχει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ούτε είναι εύκολο στη χρήση. Συνολικά, αρκεί να το κάνουμε νούμερο ένα στην κατάταξή μας. Εάν αυτή η μίνι κριτική σας ενδιέφερε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην πλήρη αναθεώρηση IDrive.

2. SpiderOak ONE

Το SpiderOak ONE είναι η κορυφαία υπηρεσία για όσους θέλουν να διατηρήσουν τα αρχεία τους ασφαλή ενάντια στη διαφθορά, την κλοπή και τα αδιάκριτα μάτια.

Η υπηρεσία δεν είναι φθηνή, αλλά υπάρχει έκπτωση για τα πακέτα SpiderOak ONE εάν χρησιμοποιείτε το SpiderOak για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ή ακαδημαϊκά ιδρύματα. Υπάρχουν πολλά σχέδια, τα οποία παρέχουν ευελιξία και δωρεάν δοκιμή 21 ημερών.

Το φθηνότερο πακέτο προσφέρει 5 GB για 5 $ το μήνα, το επόμενο προσφέρει 400 GB για 9 $ το μήνα, τότε υπάρχει ένα πρόγραμμα 2 TB για 12 $ το μήνα και ένα πρόγραμμα 5 TB που κοστίζει 25 $ το μήνα. Υπάρχει μια μικρή έκπτωση εάν πληρώσετε για το έτος.

Ο υπολογιστής-πελάτης της επιφάνειας εργασίας αισθάνεται αδέξιος και χρονολογημένος. Οι περισσότεροι το κάνουν, λόγω της εστίασης τους στη χρησιμότητα. Η διεπαφή ιστού SpiderOak είναι παρόμοια με τη λειτουργικότητα του υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από απόσταση και δεν υπάρχει προβολή οικίας που να δείχνει τη δραστηριότητα του λογαριασμού. Η εφαρμογή smartphone έχει περιορισμένη λειτουργικότητα, αλλά εύχρηστη.

Η ιδιωτική κρυπτογράφηση είναι η προεπιλογή για το SpiderOak ONE. Το επίπεδο κρυπτογράφησης είναι AES 256-bit και τα αρχεία κρυπτογραφούνται κατά τη μεταφορά με SSL. Η εταιρεία δεν διατηρεί τα μεταδεδομένα σας στη βάση δεδομένων τους, αλλά τα αφήνει στον υπολογιστή σας. Διατίθεται επίσης έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Παρόλο που τα αρχεία είναι κρυπτογραφημένα και ιδιωτικά, το SpiderOak εξακολουθεί να διαθέτει κέντρα δεδομένων που προστατεύονται από εικονικούς και φυσικούς εισβολείς. Μπορούν επίσης να αντέξουν τις φυσικές καταστροφές.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το SpiderOak ONE

Δεν υπάρχει υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή επαναφοράς ταχυμεταφορών, αλλά το SpiderOak διαθέτει καλή υποδομή. Σύμφωνα με τους πελάτες της SpiderOak, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διαρκεί μία ώρα ανά 1 GB. Όσον αφορά τις υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, αυτό είναι εντάξει. Οι δοκιμές μας επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό τους. Τα αρχικά αντίγραφα ασφαλείας θα διαρκέσουν, τουλάχιστον, αρκετές ημέρες. Μετά από αυτό, όλα θα πρέπει να τρέχουν γρηγορότερα λόγω δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε επίπεδο μπλοκ.

Το SpiderOak ONE δεν είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε χρήστη, αλλά είναι μια καλή επιλογή χάρη στην ιδιωτική κρυπτογράφηση, την καλή ταχύτητα και τη μη κερδοσκοπική έκπτωση. Αν θέλετε τα παξιμάδια και τα μπουλόνια, ανατρέξτε στην κριτική μας SpiderOak ONE.

3. CrashPlan

Το CrashPlan δεν έχει προσωπικά σχέδια επειδή αποχώρησε από την αγορά καταναλωτών τον Αύγουστο του 2017. Ωστόσο, το μικρό επιχειρηματικό του σχέδιο είναι φθηνό και κάνει μια καλή επένδυση λαμβάνοντας υπόψη άλλες δυνατότητες που προσφέρει η υπηρεσία..

Λαμβάνετε απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας για έναν υπολογιστή στην τιμή των $ 10, χρεώνεται μηνιαία, ώστε να μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή (σε αντίθεση με το IDrive, ελέγξτε αυτό το άρθρο για σύγκριση). Το CrashPlan σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απεριόριστων εξωτερικών δίσκων. Η τιμή δεν είναι μεγάλη σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες, αλλά απέχει πολύ από το χειρότερο. Δεν υπάρχει έκπτωση για ΜΚΟ.

Η εγκατάσταση και η είσοδος του πελάτη διαρκούν μερικά λεπτά. Δεν θα έχετε προβλήματα με τη χρήση του πελάτη, αλλά η ρύθμιση του αντιγράφου ασφαλείας σας θα μπορούσε να είναι πιο απλή. Δεν υπάρχει τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας βάσει του τύπου, θα πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα, ακόμα και αν είναι απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας.

Ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας είναι διαισθητικός και εύκολος στην πλοήγηση. Εάν πρέπει να επιβλέπετε το αντίγραφο ασφαλείας σας, η διεπαφή ιστού θα πρέπει να λειτουργεί. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία χρήστη και να παρακολουθήσετε την αποκατάσταση αρχείων.

Το CrashPlan σας παρέχει κρυπτογράφηση end-to-end καθώς και at-rest. Το επίπεδο AES που χρησιμοποιείται είναι 256-bit. Το CrashPlan θα διατηρήσει τα κλειδιά κρυπτογράφησής σας, αλλά μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική κρυπτογράφηση. Ανεξάρτητα, φροντίστε να επιλέξετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης, επειδή δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Η έκδοση είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του ransomware.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το CrashPlan

Δεν μας αρέσει πολύ περισσότερο επειδή το CrashPlan δεν έχει καλή απόδοση στο τμήμα ταχύτητας. Θα μπορούσατε να απενεργοποιήσετε ορισμένες από τις διαδικασίες που χρησιμοποιεί κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας, αλλά δεν το συνιστούμε. Οι δοκιμές μας μας λένε ότι θα μπορούσατε να ανεβάζετε περίπου 10 GB ανά ημέρα.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός υπολογιστή για $ 10 είναι μια καλή συμφωνία. Η ασφάλεια είναι επίσης στο επίπεδο. Εάν δεν σας πειράζει η χαμηλότερη ταχύτητα, το CrashPlan μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητές του στην αναλυτική κριτική μας για το CrashPlan

4. Χρηματοκιβώτιο άνθρακα

Το Carbonite προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, αλλά προσφέρει τρία σχέδια αντί για ένα. Το Basic είναι το φθηνότερο με 72 $ ετησίως. Το Plus κοστίζει $ 112, αλλά περιλαμβάνει εξωτερικό αντίγραφο ασφαλείας HDD και αυτόματο βίντεο. Η Prime προσθέτει μια υπηρεσία ταχυμεταφορών για 150 $. Ωστόσο, αυτά τα σχέδια δεν προσφέρουν έκπτωση.

Οι ΜΚΟ λαμβάνουν έκπτωση 10 τοις εκατό στο πρόγραμμα Carbonite Safe Backup Pro, το οποίο στοχεύει σε μικρές επιχειρήσεις. Για 287,99 $ ετησίως, θα λάβετε 250 GB αντιγράφων ασφαλείας cloud και θα μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων υπολογιστών. Εάν εγγραφείτε εκ των προτέρων για δύο χρόνια, θα λάβετε επιπλέον έκπτωση 5 τοις εκατό. Εάν εγγραφείτε για τρία χρόνια, θα λάβετε 10 τοις εκατό.

Η εργασία με το Carbonite είναι απλή. Ο υπολογιστής-πελάτης (για Windows ή macOS) είναι εύκολος στην εγκατάσταση. Πρέπει να εκτελέσετε μόνο ένα βήμα κατά την έναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επειδή το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας είναι αυτοματοποιημένο. Το Carbonite διευκολύνει ακόμη και τον έλεγχο της κατάστασης των αρχείων σας παρέχοντας κωδικούς χρώματος.

Υπάρχει επίσης ένας πελάτης ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την κατάσταση του αντιγράφου ασφαλείας σας, να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας. Το Carbonite Mobile σάς επιτρέπει να κάνετε αυτές τις λειτουργίες σε Android ή iOS. Η διεπαφή είναι ελάχιστη. Αυτό το εννοούμε με καλό τρόπο, καθώς δεν είναι γεμάτο.

Το Carbonite θα προστατεύσει τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στους διακομιστές του χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES 128-bit. Θα κρατήσει το κλειδί κρυπτογράφησης για εσάς, αλλά μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική κρυπτογράφηση. Εάν το ενεργοποιήσετε, το Carbonite θα αναβαθμίσει το επίπεδο κρυπτογράφησης σε AES 256-bit. Το Carbonite απαιτεί από εσάς να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Εάν κάποιος καταφέρει να το σπάσει, υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για να σας βοηθήσει.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει ο καρβονίτης

Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα καθώς η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της Carbonite δεν είναι γρήγορη, σε αντίθεση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές της. Αν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε περισσότερα, ανατρέξτε στην εμπεριστατωμένη κριτική μας για το Carbonite.

5. Αντίγραφο ασφαλείας CloudBerry

Σε αντίθεση με την κανονική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, το CloudBerry Backup δεν περιλαμβάνει ομαδοποιημένο χώρο αποθήκευσης και δεν θα αποθηκεύει αρχεία. Λειτουργεί περισσότερο σαν ένα ταμπλό που σας βοηθά να διαχειριστείτε σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε άλλες πλατφόρμες cloud. Από τεχνικής απόψεως, ονομάζεται Infrastructure-as-a-Service ή IaaS. Εάν πρέπει να διαχειριστείτε πολλούς υπολογιστές και διακομιστές, το CloudBerry μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

Το CloudBerry χρεώνεται διαφορετικά επειδή δεν περιλαμβάνεται χώρος αποθήκευσης. Θα χρειαστεί να αγοράσετε μια εφάπαξ άδεια και να πληρώσετε για το αντίγραφο ασφαλείας της επιλογής σας. Για παράδειγμα, θα πρέπει να πληρώνετε 5,57 $ ανά μήνα για 250 GB στο Amazon S3. Συνιστούμε το Wasabi να είναι φθηνό και επεκτάσιμο (0,0039 $ ανά αποθηκευμένο GB και 0,04 $ ανά GB που έχετε κατεβάσει).

Υπάρχουν πολλά να ρυθμιστούν για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με το CloudBerry. Πρέπει να προσθέσετε όλους τους λογαριασμούς αποθήκευσης cloud ξεχωριστά (μπορείτε να επιλέξετε από 65 προορισμούς αποθήκευσης). Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε και αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό.

Η πρόσβαση στον Ιστό υποστηρίζει μόνο το Amazon S3 και ο υπολογιστής σας πρέπει να λειτουργεί ως κεντρικός υπολογιστής με το CloudBerry Backup σε λειτουργία. Κάνει τη δουλειά, αλλά δεν παρέχει πολλές δυνατότητες. Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά και αυτό είναι κατανοητό, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό παρόχων που μπορεί να συνδεθεί το CloudBerry.

Μπορείτε να ενισχύσετε την ασφάλεια του CloudBerry, αν και αυτό που μπορείτε να επιτύχετε εξαρτάται από τον συνεργάτη αποθήκευσης. Το CloudBerry χρησιμοποιεί SSL κατά τη μεταφορά, αλλά η κρυπτογράφηση από την πλευρά της πηγής και κατά την ηρεμία εξαρτάται από τους παρόχους.

Με το σωστό συνεργάτη, το CloudBerry υποστηρίζει έως 256-bit AES από την πλευρά του πελάτη. Πολλές εφεδρικές εταιρείες υποστηρίζουν μόνο την κρυπτογράφηση από την πλευρά του διακομιστή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ελέγχετε το κλειδί κρυπτογράφησης και οποιοσδήποτε διαθέτει διαπιστευτήρια μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κρυπτογράφηση του CloudBerry από την πλευρά του πελάτη μπορεί να είναι τεράστια βοήθεια. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, επειδή κανείς δεν μπορεί να τον ανακτήσει για εσάς.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το CloudBerry Backup

Εφόσον μεταφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας σας σε υπηρεσίες τρίτων, δεν είναι δυνατή η δοκιμή της ταχύτητας του CloudBerry. Οι δοκιμές μας έδειξαν καλά αποτελέσματα, αλλά πραγματοποιήθηκαν σε ένα σενάριο με τις καλύτερες περιπτώσεις. Το CloudBerry δεν υποστηρίζει κρυπτογράφηση και συμπίεση που θα επιβραδύνουν τη διαδικασία για τις επιλεγμένες υπηρεσίες μας.

Το CloudBerry διαφέρει από τις κλασικές διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Είναι φθηνό και επεκτάσιμο, αλλά όχι εύκολο για χρήστες που δεν αγαπούν την πληροφορική. Παρόλο που δεν είναι για όλους, καταφέρνει να κάνει ό, τι είχε σχεδιαστεί.

Τελικές σκέψεις

Δεν υπάρχουν πολλές υπηρεσίες για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές για να διαλέξετε. Η επιλογή του σωστού μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην καθημερινή σας εργασία, για να μην αναφέρουμε τον αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Πιστεύουμε ότι το IDrive πρέπει να είναι η κορυφαία επιλογή σας, καθώς προσφέρει τεράστια έκπτωση, απεριόριστους υπολογιστές και ιδιωτική κρυπτογράφηση.

Το CrashPlan και το SpiderOak ONE είναι αξιόπιστα υποκατάστατα, ενώ θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα δύο τελευταία μόνο εάν σας αρέσουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους.

Τι πιστεύετε για τις επιλογές μας; Γνωρίζετε κάποια άλλη υπηρεσία που προσφέρει έκπτωση για ΜΚΟ; Ενημερώστε μας στα σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me