Sticky Password Review – Ενημερώθηκε το 2020

Κολλητική αναθεώρηση κωδικού πρόσβασης

Το Sticky Password είναι ένας φθηνός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που έχει αρκετές επιλογές για να κάνει τους τεχνικούς να τρελαθούν. Η έλλειψη ενός προγράμματος πολλαπλών χρηστών θέτει σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις και τις οικογένειες, αλλά οι μεμονωμένοι χρήστες θα βρουν μία από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά. Διαβάστε την πλήρη κριτική Sticky Password για να μάθετε περισσότερα.

κολλώδης διεπαφή κωδικού πρόσβασης

κολλητικός κωδικός πρόσβασης νέα ταυτότητα

κολλώδες σημείωμα ασφαλούς κωδικού πρόσβασης

κολλώδης πίνακας ελέγχου ασφαλείας κωδικού πρόσβασης

Κολλητική γεννήτρια κωδικού πρόσβασης κωδικού πρόσβασης

Προηγούμενος

Επόμενο

Πάντα μας άρεσε το Sticky Password, το προτείνουμε ιδιαίτερα στον καλύτερο οδηγό διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για την ανταγωνιστική τιμολόγηση, το γενναιόδωρο δωρεάν πακέτο και την κορυφαία ασφάλεια. Ωστόσο, η χρονολογημένη διασύνδεση βάζει ένα μειονέκτημα στην εμπειρία, ακόμα κι αν το Sticky Password δεν είναι δύσκολο στη χρήση. 

Σε αυτήν την ενημερωμένη κριτική Sticky Password, θα ελέγξουμε ένα παλιό αγαπημένο για να δούμε πού βρίσκεται. Στην πορεία, θα καλύψουμε τις λειτουργίες, τις τιμές, την ασφάλεια, την υποστήριξη, την ευκολία χρήσης και πολλά άλλα, προτού δώσουμε την ετυμηγορία μας. 

Το Sticky Password είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο διαχείρισης κωδικού πρόσβασης, αρκεί να μπορείτε να χειριστείτε τη διεπαφή των Windows Vista. Η τιμή είναι σωστή και η ασφάλεια είναι καλή, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνετε. Επιπλέον, υπάρχει ένα πλήρως διαθέσιμο πρόγραμμα χωρίς χαρακτηριστικά που συνοδεύεται από μια δοκιμή 30 ημερών του Sticky Password Premium εκτός της πύλης.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Sticky Password

Χαρακτηριστικά

Το Sticky Password δεν έχει τόσες μοναδικές δυνατότητες όπως, για παράδειγμα, το Dashlane, αλλά εξακολουθεί να εντυπωσιάζει. Τα βασικά καλύπτονται με αυτόματη συμπλήρωση, κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης και υποστήριξη για πολλούς τύπους καταχώρησης. Ωστόσο, το Sticky Password ξεχωρίζει με μια φορητή εφαρμογή που δεν απαιτεί εγκατάσταση.  

Αυτόματη συμπλήρωση, Πίνακας ελέγχου ασφαλείας και ψηφιακό πορτοφόλι σας

Μέσω της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης, το Sticky Password προσφέρει σύνδεση και αυτόματη συμπλήρωση φόρμας. Όπως θα φτάσουμε στην ενότητα “ευκολία χρήσης” παρακάτω, το Sticky Password εντοπίζει σχεδόν κάθε πεδίο εισαγωγής, σχεδόν σε σφάλμα. Ωστόσο, θα έχετε πάντα τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης πληροφοριών εάν σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο πεδίο. 

Εκτός των διευθύνσεων και των κωδικών πρόσβασης, το Sticky Password υποστηρίζει επίσης αυτόματη συμπλήρωση πιστωτικής κάρτας μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού σας. Οι πιστωτικές κάρτες αποθηκεύονται μαζί με την ταυτότητά σας, ώστε να μπορείτε να έχετε τα στοιχεία χρέωσης και πληρωμής σας σε ένα σημείο. 

Για εμάς, ο πίνακας ελέγχου ασφαλείας είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό. Αν και δεν είναι μια νέα ιδέα – το Dashlane έχει έναν καλύτερο πίνακα ελέγχου ασφαλείας, στην πραγματικότητα – η εφαρμογή του Sticky Password κάνει το κόλπο. Ο πίνακας ελέγχου ασφαλείας σκάβει τον χώρο αποθήκευσης κωδικού πρόσβασης για να βρει αδύναμους, παλιούς ή επαναχρησιμοποιημένους κωδικούς πρόσβασης, συνδυάζοντάς τους για να δημιουργήσει μια συνολική βαθμολογία ασφάλειας. 

sticky-password-review-security-dashboard

Sticky Password Portable

Ο συγχρονισμός είναι ένα μεγάλο μέρος οποιουδήποτε διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, και όπως θα φτάσουμε στην ενότητα “ασφάλεια” παρακάτω, το Sticky Password σας δίνει πολλές επιλογές. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να συγχρονίσετε τους κωδικούς πρόσβασής σας. Μπορείτε να πετάξετε το θησαυροφυλάκιο του κωδικού πρόσβασής σας σε μια μονάδα USB, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή αποθήκευσης και να πάρετε τα στοιχεία σύνδεσής σας μαζί σας. 

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα στοιχεία σύνδεσής σας. Το Sticky Password είναι ένας εξαιρετικός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης των Windows επειδή μπορείτε να τον χειριστείτε χωρίς να τον εγκαταστήσετε. Η φορητή έκδοση που δημιουργείτε στην εφαρμογή απορρίπτει τους κρυπτογραφημένους κωδικούς πρόσβασής σας, αλλά συνοδεύεται επίσης από ένα πρόγραμμα που μπορείτε να εκτελέσετε σε οποιοδήποτε μηχάνημα Windows χωρίς εγκατάσταση. 

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή τον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να φορτώσετε τον φορητό σας κωδικό πρόσβασης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της τοπικής εφαρμογής. Αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη νέων καταχωρίσεων, την αναζήτηση στον πίνακα ελέγχου ασφαλείας και, το πιο σημαντικό, την αυτόματη συμπλήρωση. 

Κοινή χρήση κολλητικών συνδέσεων κωδικού πρόσβασης

Στο σχέδιο Sticky Password Premium, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε συνδέσεις. Ωστόσο, το Sticky Password ξεπερνά τη βασική κοινή χρήση. Μπορείτε να στείλετε πολλά στοιχεία σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα και να καθορίσετε διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης. Υπάρχουν μόνο δύο επίπεδα, «περιορισμένο» και «πλήρες», αλλά είναι ακόμα ωραίο να βλέπουμε μερικές επιλογές κοινής χρήσης. 

sticky-password-review-sharing

Η περιορισμένη κοινή χρήση επιτρέπει στον παραλήπτη να βλέπει τη σύνδεση, αλλά να μην προσθέτει ή να ανακαλεί την πρόσβαση σε αυτήν, ενώ η πλήρης κοινή χρήση είναι σαν ο παραλήπτης να έχει αποθηκεύσει τα στοιχεία σύνδεσης τοπικά. Ανεξάρτητα από το επίπεδο που θα επιλέξετε, ο παραλήπτης θα λάβει ένα email όπου μπορεί να αποδεχτεί ή να απορρίψει την πρόσκληση. 

Κατά την εσωτερική δοκιμή, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έστειλε αμέσως. Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά έως ότου λάβαμε ένα email για να κατεβάσουμε ένα άλλο αντίγραφο του Sticky Password. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι και τα δύο μέρη χρειάζονται την τελευταία έκδοση μιας συνδρομής Premium για να μοιραστούν κωδικούς πρόσβασης. 

Επισκόπηση λειτουργιών Sticky Password

Λογότυπο Sticky Passwordwww.stickypassword.com

Ξεκινά από 250 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Ασφάλεια

2FA

Κρυπτογράφηση
AES-256

Μηδενική γνώση

Πλήκτρα 2FA

Ανάλυση ασφάλειας

Συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση

Εφαρμογές για κινητά

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Δημιουργία κωδικού πρόσβασης

Επέκταση προγράμματος περιήγησης

Αυτόματη συμπλήρωση

Αυτόματη συμπλήρωση φόρμας

Διεπαφή χρήστη προγράμματος περιήγησης

UI επιφάνειας εργασίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

Κέντρο βοηθείας

Φόρουμ

24/7 υποστήριξη

Περισσότερο

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το Sticky Password είναι πολύ φθηνό, με ένα γενναιόδωρο δωρεάν σχέδιο για εκκίνηση. Παρόλο που θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Premium για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας του κωδικού πρόσβασης στο cloud και στο συγχρονισμό σε όλες τις συσκευές σας, ένα τμήμα της συνδρομής σας προορίζεται για την εξοικονόμηση απειλούμενων μανατών. 

Ακόμα και όταν πληρώνετε, ο Κωδικός πρόσβασης είναι κολλημένος. Το επιπλέον κόστος προορίζεται κυρίως για αποθήκευση στο cloud και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, όπως έχουμε δει με άλλους δωρεάν διαχειριστές κωδικών πρόσβασης (διαβάστε την αναθεώρηση NordPass για παράδειγμα). 

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι το Sticky Password επιτρέπει απεριόριστες καταχωρίσεις, σε αντίθεση με κάποιες άλλες δωρεάν επιλογές (έρχονται στο μυαλό οι Kaspersky Password Manager και Dashlane). Μερικές από τις συνδρομές σας πηγαίνουν και στο Save the Manatee Club. 

Κολλητικός κωδικός πρόσβασης, Premium και διάρκεια ζωής

Υπάρχουν τρία πακέτα που προσφέρονται: Δωρεάν, Premium και Διάρκεια ζωής. Το δωρεάν πρόγραμμα κέρδισε μια θέση στη λίστα επιλογών του καλύτερου δωρεάν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, αν και εξακολουθεί να είναι λίγο χαμηλότερο από το LastPass (διαβάστε την κριτική μας LastPass). Η αναβάθμιση σε Premium είναι φθηνή, ωστόσο, προσφέρει υποστήριξη προτεραιότητας, κοινή χρήση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με λιγότερα από $ 3 ανά μήνα. 

Αυτή είναι αρκετά καλή τιμή σε σύγκριση με, για παράδειγμα, το Keeper (διαβάστε την κριτική μας στο Keeper). Το Sticky Password ξεχωρίζει, ωστόσο, με την άδεια ζωής του. Για $ 200, μπορείτε να αγοράσετε πρόσβαση σε όλη τη διάρκεια ζωής στο Sticky Password, που ταιριάζει με όλες τις δυνατότητες του Premium. Επιπλέον, θα λαμβάνετε αυτόματα ενημερώσεις δωρεάν. 

Φυσικά, όταν αγοράζετε μια άδεια ζωής, θα πρέπει να κάνετε την ερώτηση για το τι θα συμβεί όταν / εάν η υπηρεσία τερματιστεί. Το Sticky Password δεν διευκρινίζει τι θα συμβεί στην άδειά σας, εάν επρόκειτο να αποφευχθεί. Ωστόσο, μιλώντας αποκλειστικά από εμάς την παρακολούθηση της υπηρεσίας τα τελευταία χρόνια, δεν πρέπει να ανησυχείτε. 

Ανεξάρτητα από τη συνδρομή που επιλέγετε, το Sticky Password αποτελεί εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Όλα τα δωρεάν πακέτα συνοδεύονται από δοκιμή 30 ημερών του Premium, χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα. 

Επιχειρηματική Τιμολόγηση και Έκπτωση Φοιτητών

Το Sticky Password έχει επίσης μια συνδρομή επιχείρησης, αν και δεν την κατατάσσει στη λίστα με τον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για μικρές επιχειρήσεις (διαβάστε την κριτική μας στο Zoho Vault αν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε). Εξακολουθείτε να χρεώνεστε 29,99 $ ανά χρήστη ανά έτος. Τούτου λεχθέντος, η επαγγελματική συνδρομή συνοδεύεται από ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες διαχείρισης χρηστών. 

Το πιο ενδιαφέρον είναι η τιμολόγηση των μαθητών. Εάν είστε μαθητής ή δάσκαλος, μπορείτε να αγοράσετε Sticky Password με σημαντική έκπτωση μέσω του καταστήματος OnTheHub. Η ετήσια συνδρομή Premium διαρκεί μόνο 12,95 $. Ωστόσο, το Sticky Password προσφέρει επίσης έκπτωση 85% στη συνδρομή Lifetime, μειώνοντας το κόστος σε μόλις 29 $. 

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Το Sticky Password δεν είναι δύσκολο στη χρήση, αλλά η χρονολογημένη αισθητική χρησιμεύει ως ένα κακό σκηνικό σε πολλές επιλογές του. Ωστόσο, όσο μαθαίνετε την τοπική εφαρμογή και μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ευαισθησία που βασίζεται στο 2008, είναι εντάξει. 

Λήψη Sticky Password

Μπορείτε να κατεβάσετε το Sticky Password πριν εγγραφείτε σε λογαριασμό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο “δωρεάν” από την αρχική σελίδα και η λήψη θα ξεκινήσει αμέσως. Μόλις ολοκληρωθεί, το Sticky Password προσφέρει μια σύντομη περιγραφή που εξηγεί τις διάφορες ρυθμίσεις και τη λειτουργία που εξυπηρετεί. 

sticky-password-review-setup

Μετά από αυτό, μπορείτε να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εάν δεν έχετε. Η δημιουργία λογαριασμού πραγματοποιείται ακριβώς μέσα στο παράθυρο του προγράμματος εγκατάστασης, διευκολύνοντας την εγγραφή σας. Πριν από την εκκίνηση στο θησαυροφυλάκιο του κωδικού πρόσβασής σας, το Sticky Password ζητά επίσης τις προτιμήσεις συγχρονισμού σας και αν θέλετε να εγκαταστήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης. 

sticky-password-review-create-account

Εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε την επέκταση, το Sticky Password θα εισαγάγει αυτόματα κωδικούς πρόσβασης που είναι αποθηκευμένοι στο πρόγραμμα περιήγησης στο οποίο το εγκαταστήσατε. Δεν υπάρχει προτροπή για αυτό και κανένας τρόπος ταξινόμησης των κωδικών πρόσβασης που θέλετε να εισαγάγετε. Για εμάς, αυτό σήμαινε προσγείωση σε ένα θησαυροφυλάκιο κωδικών πρόσβασης που ήταν ήδη γεμάτο με καταχωρήσεις. 

Χρησιμοποιώντας το Sticky Password Vault

Το θησαυροφυλάκιο Sticky Password μοιάζει να έχει αντιγραφεί απευθείας από τα Windows Vista. Αν και εξακολουθεί να εξυπηρετεί το σκοπό του ως πρόγραμμα αποθήκευσης κωδικών πρόσβασης, η αεροδυναμική λάμψη σε όλα μοιάζει περισσότερο από μερικά χρόνια ξεπερασμένη. Παρά την εμφάνιση, το Sticky Password είναι εύκολο στη χρήση. 

sticky-password-review-θησαυροφυλάκιο

Η πλοήγηση γίνεται μέσω του μενού στην αριστερή πλευρά, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης μέσω διαδικτύου, κωδικούς πρόσβασης εφαρμογής, σημειώματα, σελιδοδείκτες και ταυτότητες. 

Μπορείτε να βρείτε λογαριασμούς είτε αναζητώντας είτε οργανώνοντάς τους σε ομάδες. Το Sticky Password υποστηρίζει προσαρμοσμένα εικονίδια για τις ομάδες σας, όπως το 1Password, αν και δεν φαίνεται τόσο όμορφο στη διαδικασία (διαβάστε την κριτική 1Password). 

Υπάρχουν πολλές επιλογές κατά την προσθήκη ή την επεξεργασία ενός λογαριασμού, αν και δεν υπάρχουν προσαρμοσμένα πεδία όπως έχουμε δει με άλλο λογισμικό διαχείρισης κωδικών πρόσβασης. Μπορείτε να επιλέξετε μια ημερομηνία λήξης για τον κωδικό πρόσβασής σας, να συνδέσετε τον λογαριασμό με συγκεκριμένες διευθύνσεις URL ή ολόκληρους τομείς, να αφήσετε σχόλια και να επιλέξετε σε ποιο πρόγραμμα περιήγησης θα ανοίξει ο λογαριασμός. 

sticky-password-review-new-account

Εκτιμούμε τις πολλές επιλογές και την απλή εμπειρία χρήστη που παρέχει το Sticky Password. Ωστόσο, δεν παρουσιάζεται με τον σωστό τρόπο. Η χρονολογημένη εμφάνιση δεν αντιστέκεται στο σύγχρονο λογισμικό κωδικού πρόσβασης και παρόλο που το Sticky Password δεν είναι πραγματικά δύσκολο στη χρήση, μερικές φορές μπορεί να αισθανθεί έτσι. 

Sticky Password Hub και Chrome Extension

Εάν προτιμάτε το πρόγραμμα περιήγησής σας, το Sticky Password προσφέρει έναν online διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, αν και είναι λιγότερο πλούσιο σε χαρακτηριστικά από την τοπική εφαρμογή. Μπορείτε να δείτε τους λογαριασμούς, τους σελιδοδείκτες και τα σημειώματά σας, αλλά τίποτα άλλο. Η επέκταση – η οποία είναι διαθέσιμη για σχεδόν κάθε πρόγραμμα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Chrome, Firefox, Opera και Edge – είναι πολύ πιο χρήσιμη. 

Η επέκταση εξυπηρετεί το σκοπό της αυτόματης συμπλήρωσης, αλλά και ως γρήγορη αναφορά. Είναι στην πραγματικότητα καλύτερη εμφάνιση από την τοπική εφαρμογή, επιτρέποντάς σας να βλέπετε γρήγορα τους διαδικτυακούς κωδικούς πρόσβασης, τους σελιδοδείκτες και τις ταυτότητές σας. Επιπλέον, η επέκταση έχει μια αποκλειστική καρτέλα για τον ιστότοπο στον οποίο βρίσκεστε, καθώς και έναν σύνδεσμο για το άνοιγμα της τοπικής εφαρμογής. 

sticky-password-review-extension

Με την επέκταση εγκατεστημένη, το Sticky Password θα καταγράφει αυτόματα τις συνδέσεις όταν εισέρχεστε σε νέους ιστότοπους. Όπως και ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης των Windows, η διαδικασία δεν αντιμετωπίζεται με χάρη, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. 

sticky-password-review-capture

Ούτε είναι αυτόματη συμπλήρωση. Το Sticky Password εμφανίζεται σχεδόν σε οποιοδήποτε πεδίο εισαγωγής, με κωδικό πρόσβασης ή όχι. Η γενική προσέγγιση λειτουργεί – θα μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε αυτόματα ένα πεδίο – αλλά κάνει το πρόγραμμα περιήγησής σας αργό και, χειρότερα, γεμάτο με εικονίδια Sticky Password. Οι εφαρμογές για κινητά είναι καλύτερες, αν και το Sticky Password δεν κέρδισε θέση στον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για οδηγό iPhone. 

Παρατηρήσαμε επίσης σημαντική επιβράδυνση της απόδοσης του προγράμματος περιήγησης μετά την εγκατάσταση του Sticky Password. Είναι αδύνατο να επαληθεύσετε ότι ο Sticky Password ήταν υπεύθυνος, εκτός από την παρακολούθηση μιας διαδικασίας που πεινάει πόρους στη Διαχείριση εργασιών των Windows. Ανεξάρτητα, αυτό πρέπει να σημειωθεί. 

Ασφάλεια

Το Sticky Password είναι ένας από τους ασφαλέστερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, συνδυάζοντας εξαιρετική κρυπτογράφηση με μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας για να διατηρείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας ασφαλείς. Ωστόσο, το Sticky Password κρυπτογραφεί και αποθηκεύει ένα τοπικό αντίγραφο του θησαυρού του κωδικού πρόσβασής σας, κάτι που σημαίνει ότι εάν οι διακομιστές κλείσουν ποτέ, έχετε ακόμα πρόσβαση στις συνδέσεις σας. 

Για κρυπτογράφηση, το Sticky Password προστατεύει τις συνδέσεις σας με κρυπτογράφηση AES-256 (διαβάστε την περιγραφή κρυπτογράφησης για περισσότερα σχετικά με αυτό). Το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση των δεδομένων σας είναι κλειδωμένο πίσω από τον κύριο κωδικό πρόσβασης, για τον οποίο το Sticky Password δεν έχει καμία γνώση. Αντ ‘αυτού, το Sticky Password επικυρώνει χρησιμοποιώντας ένα κλειδί που προέρχεται από τον κύριο κωδικό πρόσβασης, το οποίο δημιουργείται με PBKDF2.

Επειδή το Sticky Password δεν βλέπει ποτέ ούτε αποθηκεύει τον κύριο κωδικό πρόσβασης, δεν υπάρχει τρόπος να τον ανακτήσετε. Εάν ξεχάσετε, θα κλειδωθείτε από τον λογαριασμό σας. Ευτυχώς, μπορείτε να πραγματοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων με τις καλύτερες εφαρμογές 2FA (όπως το Google Authenticator). Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας μια αφαιρούμενη συσκευή, όπως ένα USB stick ή μια συσκευή Bluetooth. 

Δυνατότητα τοπικού συγχρονισμού του Sticky Password

Όλοι οι κρυπτογραφημένοι κρίκοι που πρέπει να μεταβείτε στους κωδικούς πρόσβασής σας είναι χάρη στον συγχρονισμό cloud. Το Sticky Password, όπως ένας πάροχος αποθήκευσης cloud, όπως το Sync.com, χρησιμοποιεί διακομιστές στο cloud για συγχρονισμό δεδομένων σε όλες τις συσκευές σας (διαβάστε την κριτική μας στο Sync.com). Ωστόσο, δεν χρειάζεται να στείλετε ποτέ τα δεδομένα σας στο cloud. 

Το Sticky Password έχει μια δυνατότητα τοπικού συγχρονισμού, η οποία στέλνει τα κρυπτογραφημένα δεδομένα στις άλλες συσκευές σας μέσω ενός τοπικού δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο, οι κωδικοί πρόσβασής σας, ακόμη και σε κρυπτογραφημένη μορφή, αποθηκεύονται μόνο στις συσκευές σας. Ο τοπικός συγχρονισμός επιλύει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, καθώς είναι η δυνατότητα να έχετε τους κωδικούς πρόσβασης παντού χωρίς τους πιθανούς κινδύνους αποθήκευσής τους στο cloud.

Υποστήριξη

Το Sticky Password προσφέρει άμεση υποστήριξη μέσω email, ειδικά για τους συνδρομητές Premium. Η γνώση ξεχωρίζει περισσότερο για εμάς, ωστόσο. Με άρθρα που καλύπτουν σχεδόν κάθε πτυχή του φύλακα κωδικών πρόσβασης και με πολλές λεπτομέρειες, η γνώση πρέπει να είναι ο πόρος υποστήριξης. 

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κέντρο βοήθειας του Sticky Password από το κέντρο λογαριασμού σας. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “υποστήριξη” στο κάτω μέρος της σελίδας, θα μεταφερθείτε στη βάση γνώσεων. Οι δωρεάν χρήστες θα κατευθύνονται σε πόρους αυτοβοήθειας, ενώ τα μέλη Premium θα μεταφερθούν σε μια φόρμα επικοινωνίας. 

Το Sticky Password λέει ότι συνήθως επιστρέφει εντός 24 ωρών και προσφέρει υποστήριξη στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Τσεχικά, Ρωσικά, Ουκρανικά και Ιαπωνικά.

Όσον αφορά την επικαιρότητα, 24 ώρες είναι μια καλή εκτίμηση. Επικοινωνήσαμε με το Sticky Password με μια ερώτηση σχετικά με την εισαγωγή και ένας εκπρόσωπος επέστρεψε σε περίπου 13 ώρες (στη μέση της νύχτας, σας υπενθυμίζουμε). Ακόμα, η απάντηση ήταν γρήγορη, ακόμη και αν λίγο φως στη λεπτομέρεια. 

Το Κέντρο βοήθειας και τα φόρουμ

Το κέντρο βοήθειας μπορεί να λύσει τα περισσότερα προβλήματα. Παρόλο που το Sticky Password έχει εφαρμογή με ημερομηνία, δεν θα το γνωρίζατε από τη βάση γνώσεων. Τα άρθρα παρουσιάζονται καθαρά με πολλές λεπτομέρειες, που καλύπτουν πολλά λειτουργικά συστήματα, καθώς και τα διαφορετικά σχέδια του Sticky Password. Για γνώση διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, το Sticky Password εντυπωσιάζει. 

Δυστυχώς, τα φόρουμ είναι λιγότερο εντυπωσιακά. Τη στιγμή της γραφής, το τελευταίο νήμα είναι πέντε ημερών, που είναι μια αιωνιότητα στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα νήματα είναι αιτήματα λειτουργιών ή ερωτήσεις σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων. Ευτυχώς, φαίνεται ότι η ομάδα υποστήριξης παρακολουθεί τα φόρουμ, ακόμη και αν ζητούν απλώς να στείλετε ένα email στις περισσότερες περιπτώσεις.

Η ετυμηγορία

Το Sticky Password εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, ταιριάζει με κορυφαία ασφάλεια και χαμηλή τιμή. Η συνδρομή της σε όλη τη ζωή είναι επίσης εντυπωσιακή, ακόμα κι αν οι δωρεάν ενημερώσεις μοιάζουν περισσότερο με στάγδην ροή παρά ροή. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη χρονολογημένη διεπαφή, η οποία, παρόλο που είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά, μπορεί να είναι δύσκολο να μετακινηθείτε. 

Δείτε επίσης τον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για οικογένειες.

Τι πιστεύετε για το Sticky Password; Θα επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή Premium; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me