Κριτική RoboForm – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση RoboForm

Το RoboForm είναι ένας φθηνός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που προσφέρει έναν τόνο επιλογών σε άτομα που θέλουν να τα τροποποιήσουν. Η διεπαφή, ωστόσο, δεν είναι για όλους, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην πλήρη αναθεώρηση RoboForm.


roboform-στήλη-συντάκτης

roboform-συντάκτης

roboform-αναζήτηση

roboform-security-center

roboform-ρυθμίσεις

Προηγούμενος

Επόμενο

Το RoboForm αμφισβητείται συνεχώς για τον καλύτερο οδηγό διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, προσφέροντας χαμηλή τιμή και δυνατότητες που δεν έχουμε ξαναδεί. Τούτου λεχθέντος, έχει μερικά ζητήματα χρηστικότητας. Εάν θέλετε να κοιτάξετε πέρα ​​από την κάπως χρονολογημένη διεπαφή, θα βρείτε έναν από τους πιο ευέλικτους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. 

Σε αυτήν την κριτική RoboForm, θα κάνουμε μια βαθιά βουτιά στην υπηρεσία αφού αγοράσουμε μια άδεια. Από τη σύνδεση RoboForm έως την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης, θα καλύψουμε την εμπειρία μας με τη χρηστικότητα, τις δυνατότητες, την ασφάλεια και πολλά άλλα, όλα πριν από την έκδοση της ετυμηγορίας μας. 

Για τη σύντομη απάντηση, το RoboForm είναι μια από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω. Η ασφάλεια και τα χαρακτηριστικά είναι τα δύο ισχυρά σημεία της, αν και το περιβάλλον εργασίας χρήστη δεν θα είναι το φλιτζάνι του τσαγιού όλων. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να λάβετε τα λόγια μας για αυτό. Με ένα γενναιόδωρο δωρεάν πρόγραμμα και πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δεν υπάρχει λόγος να μην κάνετε το RoboForm. 

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το RoboForm

Χαρακτηριστικά

Το RoboForm έχει πολλά χαρακτηριστικά, αν και πολλά από αυτά μπορεί να μην είναι εμφανή στην αρχή. Οι χρήστες ισχύος μπορούν να αξιοποιήσουν τις πολλές ρυθμίσεις του RoboForm, οι οποίες προσφέρουν μια εξαιρετικά ευέλικτη εμπειρία. Εφόσον είστε διατεθειμένοι να περάσετε από το πρόβλημα της διαμόρφωσης της εφαρμογής σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, το RoboForm είναι ένας από τους πιο διαχειριζόμενους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. 

Υπάρχουν συγκεκριμένα δύο χαρακτηριστικά που τονίζουν σαφώς αυτήν την ιδέα. Το πρώτο είναι η αναζήτηση. Μπορείτε πραγματικά να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο το RoboForm αντιδρά στις φράσεις που εισάγετε στο πεδίο αναζήτησης. Όταν αντιστοιχίζετε πλήκτρα λειτουργίας, μπορείτε να ξεκινήσετε αυτόματα μια αναζήτηση από τη μηχανή αναζήτησης της επιλογής σας χρησιμοποιώντας τη φράση που εισαγάγατε. 

roboform-αναζήτηση

Η συγχώνευση μεταξύ εφαρμογών δεν τελειώνει εκεί. Το RoboForm υποστηρίζει αυτόματη συμπλήρωση για εφαρμογές Windows, ακόμη και στο δωρεάν πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυτόματη συμπλήρωση προορίζεται ειδικά για εφαρμογές Windows, όχι μόνο για εφαρμογές που εκτελούνται σε Windows. 

Η ολοκλήρωση των τυπικών λειτουργιών είναι πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Σε αντίθεση με τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης Steganos, που σας αναγκάζει να παραμείνετε εκτός σύνδεσης, το RoboForm σας δίνει την επιλογή. Παρόλο που η κρυπτογράφηση συμβαίνει τοπικά, ανεξάρτητα από την επιλογή που κάνετε, μπορείτε να αποφασίσετε εάν ο κρυπτογραφημένος θησαυρός σας συγχρονίζεται με τους διακομιστές του RoboForm ή παραμένει τοπικός.

Νέες δυνατότητες στο RoboForm 8

Η πιο πρόσφατη έκδοση του RoboForm πρόσθεσε μερικές νέες δυνατότητες, υποβαθμίζοντας τη λίστα δυνατοτήτων του RoboForm 7 στο δωρεάν πρόγραμμα. Υπάρχουν πολλές μικρές αλλαγές, τόσο στο περιβάλλον χρήστη όσο και στη συνολική χρηστικότητα. Ωστόσο, η έκδοση 8 προσφέρει πολλές πρόσθετες δυνατότητες. 

Το πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό είναι η ασφαλής κοινή χρήση. Οι συνδρομητές του προγράμματος Everywhere μπορούν να μοιράζονται μεμονωμένες καταχωρήσεις και ολόκληρους φακέλους, μέσω μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης. 

Μπορείτε επίσης να καθορίσετε παραλήπτες πρόσβασης έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας σε περίπτωση που είστε κλειδωμένοι. Και για τις δύο δυνατότητες, ο παραλήπτης χρειάζεται απλώς έναν δωρεάν λογαριασμό RoboForm. 

Η αγαπημένη μας νέα δυνατότητα είναι το κέντρο ασφαλείας, το οποίο παρέχει έλεγχο κωδικού πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς σας. Στην εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, το RoboForm θα σας δώσει μια συνολική βαθμολογία ασφάλειας βάσει των διαπιστευτηρίων που έχετε αποθηκεύσει. Επιπλέον, το κέντρο ασφαλείας δείχνει πόσο παλιά είναι οι κωδικοί πρόσβασής σας και εάν έχετε επαναχρησιμοποιημένους κωδικούς πρόσβασης. 

roboform-security-center

Επισκόπηση δυνατοτήτων RoboFrom

Λογότυπο RoboFormwww.roboform.com

Ξεκινά από 199 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Ασφάλεια

2FA

Κρυπτογράφηση
AES-256

Μηδενική γνώση

Πλήκτρα 2FA

Ανάλυση ασφάλειας

Συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση

Εφαρμογές για κινητά

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Δημιουργία κωδικού πρόσβασης

Επέκταση προγράμματος περιήγησης

Αυτόματη συμπλήρωση

Αυτόματη συμπλήρωση φόρμας

Διεπαφή χρήστη προγράμματος περιήγησης

UI επιφάνειας εργασίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

Κέντρο βοηθείας

Φόρουμ

24/7 υποστήριξη

Περισσότερο

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το RoboForm είναι ένας από τους φθηνότερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, προσφέροντας εξαιρετικές προσφορές για άτομα και οικογένειες. Ωστόσο, το επίκεντρο του RoboForm είναι σε μικρή κλίμακα. Παρόλο που υπάρχει διαθέσιμο επιχειρηματικό σχέδιο, η τιμή αυξάνεται γρήγορα και παρέχει λίγα στον τρόπο ενοποίησης τρίτων. 

Γενικά, το RoboForm προσφέρει συνδρομές για ένα, τρία και πέντε χρόνια, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Ωστόσο, υπάρχουν εκπτώσεις όσο περισσότερο πηγαίνετε. Για παράδειγμα, η αγορά πέντε ετών του προγράμματος Everywhere προσφέρει έκπτωση 16 τοις εκατό, ξεπερνώντας λίγο περισσότερο από 1,50 $ το μήνα. 

Η τιμή στον παραπάνω πίνακα είναι εάν αγοράζετε ένα χρόνο, αλλά ακόμα και τότε, το RoboForm είναι φθηνό. Το πρόγραμμα Everywhere κοστίζει μόλις 2 $ το μήνα, προκαλώντας ντροπή στο μηνιαίο επιτόκιο των $ 5 του Dashlane (διαβάστε την κριτική μας στο Dashlane). 

Το οικογενειακό πρόγραμμα προσφέρει επίσης μια εξαιρετική αξία, με πέντε άδειες Everywhere με λιγότερα από $ 4 το μήνα (που είναι ακόμη φθηνότερο από το 1Password). Στην πραγματικότητα, το οικογενειακό πρόγραμμα κέρδισε τον καλύτερο οδηγό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για οικογένειες.

Χωρίς τεμαχισμό RoboForm

Το RoboForm Free είναι το πρωταρχικό παιδί για τους περισσότερους χρήστες, ωστόσο, καθώς προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης κωδικού πρόσβασης, υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών και το κέντρο ασφαλείας του RoboForm δωρεάν. Ωστόσο, πήρε ένα πίσω κάθισμα στο LastPass στον καλύτερο δωρεάν οδηγό διαχείρισης κωδικών πρόσβασης. Το δωρεάν πρόγραμμα του RoboForm δυστυχώς δεν διαθέτει συγχρονισμό πολλαπλών συσκευών. Ακόμα, αξίζει μια ματιά. Το RoboForm δεν περιορίζει τις καταχωρίσεις σας στο δωρεάν τέλος των πραγμάτων, σε αντίθεση με, ας πούμε, το True Key, για το οποίο μπορείτε να μάθετε στην κριτική True Key. Επιπλέον, υποστηρίζει Android και iOS, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για την προστασία κωδικών πρόσβασης στην κινητή συσκευή σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για οδηγό iOS.

Goodies στο RoboForm παντού

Παρόλο που το δωρεάν πακέτο είναι ελκυστικό, το RoboForm περιλαμβάνει μερικά επιπλέον στη συνδρομή του Everywhere. Η πιο σημαντική προσθήκη είναι ο συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών. Χρησιμοποιώντας τους διακομιστές του RoboForm, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κρυπτογραφημένο θησαυροφυλάκιο σας σε οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να θυμάστε τον κύριο κωδικό πρόσβασης. Ο συγχρονισμός χρησιμεύει επίσης για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του κρυπτογραφημένου θησαυρού σας. 

Υπάρχουν επίσης ορισμένες βελτιώσεις ποιότητας ζωής, οι πιο αξιοσημείωτες από τις οποίες είναι η πρόσβαση στον Ιστό. Αντί να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την επέκταση Chrome, μπορείτε να συνδεθείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας RoboForm από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το σχέδιο Everywhere υποστηρίζει επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, προσθέτοντας ένα επίπεδο ασφάλειας στην πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Παρά το ότι προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα, η RoboForm έχει επίσης μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για το πρόγραμμα Everywhere. Εφόσον ακυρώσετε τις πρώτες 30 ημέρες, θα επιστραφεί ολόκληρη η συνδρομή σας, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της αγοράς. Τούτου λεχθέντος, το δωρεάν πρόγραμμα εξυπηρετεί κάθε είδους δωρεάν δοκιμή του RoboForm Everywhere. 

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Το RoboForm παρουσιάζει μια απλή διαδικασία ρύθμισης και τόνους ευελιξίας, τοποθετώντας το σε ένα δικό της πρωτάθλημα σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης. Ωστόσο, αυτές οι επιλογές μερικές φορές αφαιρούν τη συνολική εμπειρία χρήστη. Αν και δεν είναι δύσκολο στη χρήση, το RoboForm αγωνίζεται να παρουσιάσει μεγάλα θησαυροφυλάκια με έναν εύκολο εύπεπτο τρόπο.

Εγκατάσταση του Roboform 8

Εάν ακολουθείτε ένα δωρεάν πρόγραμμα ή τουλάχιστον δοκιμάζετε ένα, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε τη ρύθμιση. Από την αρχική σελίδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο “λήψη RoboForm”. Δεν υπάρχει σελίδα εγγραφής ή ενοχλητικές επιβεβαιώσεις για αντιμετώπιση. Αντίθετα, η τελευταία λήψη για το λειτουργικό σας σύστημα ξεκινά αμέσως. 

roboform-αρχική σελίδα

Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι περισσότερο εμπλεκόμενο, αλλά με καλό τρόπο. Εκτός από τη ρύθμιση της τοπικής εφαρμογής, το πρόγραμμα εγκατάστασης θα ενεργοποιήσει επίσης την επέκταση στην επιλογή Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox και Opera. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συμπληρώσετε και να αποθηκεύσετε πεδία RoboForm από εφαρμογές των Windows.  

Θα βρείτε περισσότερες επιλογές προσαρμογής όπου αποθηκεύετε τις συνδέσεις σας, οι οποίες δεν παρέχονται από τους περισσότερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία, αυτές οι προηγμένες ρυθμίσεις, φαίνονται τόσο απλές, αν και τις βλέπουμε σπάνια. Επιτρέποντάς σας να τα αλλάξετε κατά τη ρύθμιση, η διαδικασία έναρξης της αίσθησης είναι πολύ πιο ρευστή. 

Ο συντάκτης RoboForm

Το πρόγραμμα επεξεργασίας RoboForm είναι το τοπικό κέντρο που θα χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση των κωδικών πρόσβασής σας. Ωστόσο, το πρόγραμμα έχει μερικά προβλήματα. Αν και δεν είναι εγγενώς χρονολογημένο από αισθητική άποψη, η χρηστικότητα είναι αδύναμη. Το RoboForm χρησιμοποιεί μια ιεραρχία φακέλων Windows-esque που παρουσιάζει τις συνδέσεις σας με έναν δυσάρεστο τρόπο. 

roboform-συντάκτης

Μπορείτε να οργανώσετε ανά φάκελο, αλλά αν κάνετε εισαγωγή από ένα πρόγραμμα περιήγησης, όλα απορρίπτονται σε μία σελίδα. Αν και ο επεξεργαστής RoboForm πέφτει σε σύγκριση με άλλους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης από άποψη σκοπιμότητας, υπερέχει στις επιλογές. 

Η εμφάνιση δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει το κοινό RoboForm με την Εξερεύνηση των Windows. Το RoboForm μπορεί επίσης να κάνει πράγματα όπως τη διαχείριση πολλών παραθύρων του προγράμματος επεξεργασίας ταυτόχρονα, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν άλλοι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε ποια πεδία εμφανίζονται στην κύρια προβολή, επιτρέποντάς σας να καθαρίσετε μέρος της ακαταστασίας που υπάρχει από προεπιλογή. 

roboform-στήλη-συντάκτης

Η είσοδος στις ρυθμίσεις αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες επιλογές. Το RoboForm σας δίνει λεπτομερή έλεγχο σε όλα σχεδόν τα πάντα. Εκτός από την προσαρμογή του τρόπου λειτουργίας της αυτόματης συμπλήρωσης και αυτόματης αποθήκευσης, μπορείτε να προγραμματίσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου και ακόμη και να προσαρμόσετε τις ενέργειες λίστας αναζήτησης στο μενού ρυθμίσεων. Αυτό το επίπεδο προσαρμογής δεν ταιριάζει με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης. 

roboform-ρυθμίσεις

Χρήση του RoboForm για Chrome

Η επέκταση RoboForm Chrome είναι λίγο χάος. Στην επιφάνεια, είναι εντάξει, παρουσιάζοντας μερικές κατηγορίες, μερικές επιλογές και το κέντρο ασφαλείας. Ωστόσο, το άνοιγμα της λίστας κωδικών πρόσβασης σας δείχνει κυριολεκτικά τα πάντα, επεκτείνοντας το μικρό μέγεθος της επέκτασης για να γεμίσει ολόκληρο το παράθυρο του προγράμματος περιήγησής σας. 

roboform-chrome-επέκταση-επέκταση

Εν ολίγοις, μην περιμένετε να οργανώσετε τις καταχωρίσεις σας στην εφαρμογή Chrome. Είναι ακριβώς εκεί για αυτόματη συμπλήρωση, συγχρονισμό και δημιουργία κωδικών πρόσβασης. Η γεννήτρια κωδικών πρόσβασης είναι ένα ενδιαφέρον εργαλείο, ανοίγοντας ένα δεύτερο παράθυρο με τον νέο σας κωδικό πρόσβασης και σας επιτρέπει να το σύρετε και να το αφήσετε. 

roboform-password-generator

Μεταξύ της επέκτασης Chrome και της εφαρμογής Windows, το RoboForm είναι λίγο αναστατωμένο. Χρονολογείται σε μέρη αλλά μοντέρνο σε άλλα, το RoboForm υπερέχει με επιλογές και δυνατότητα προσαρμογής, αν και δεν παρουσιάζει πάντα τις πληροφορίες με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είναι η χειρότερη εμπειρία χρήστη που είχαμε – διαβάστε την κριτική LogMeOnce για αυτό – αλλά απέχει πολύ από το καλύτερο.

Ασφάλεια

Το RoboForm, ευτυχώς, προσφέρει μια λευκή βίβλο ασφαλείας που περιγράφει όλα τα περίπλοκα κομμάτια της δομής ασφαλείας της. Όλα είναι όπως πρέπει, με το RoboForm να χρησιμοποιεί AES-256 για συμμετρική κρυπτογράφηση σε ολόκληρο το θησαυροφυλάκιο (διαβάστε την περιγραφή κρυπτογράφησης για περισσότερα σχετικά με αυτό). 

Αντί να κρυπτογραφούν αρχεία ξεχωριστά, όπως συμβαίνει με κάποιο λογισμικό κρυπτογράφησης, ολόκληρο το θησαυροφυλάκιο σας είναι κλειδωμένο πίσω από ένα μόνο κλειδί AES-256 Αυτό το κλειδί δημιουργείται από τον κύριο κωδικό πρόσβασής σας, τον οποίο το RoboForm απαιτεί να έχει μήκος τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρες με τουλάχιστον τέσσερις μη αριθμητικούς χαρακτήρες. 

Ωστόσο, το RoboForm δεν βλέπει ποτέ αυτόν τον κύριο κωδικό πρόσβασης. Αντίθετα, το κλειδί σας δημιουργείται χρησιμοποιώντας PBKDF2 με τη λειτουργία κατακερματισμού SHA-256 και ένα άλας 32 byte. Αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ταυτότητας του λογαριασμού σας. 

Αν αυτό είναι ασυνήθιστο για εσάς, ας το διαλύσουμε. Ο κατακερματισμός είναι ένας μονόδρομος αλγόριθμος που δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί. Το RoboForm βλέπει ουσιαστικά μια δέσμη τυχαίων χαρακτήρων, η οποία αντιστοιχεί σε μια βάση δεδομένων για έλεγχο ταυτότητας του λογαριασμού σας. Ο κύριος κωδικός πρόσβασης δεν εμφανίζεται ποτέ από κανέναν εκτός από εσάς.

Έχει παραβιαστεί το RoboForm?

Όχι, το RoboForm δεν έχει παραβιαστεί, που είναι μια ανάσα καθαρού αέρα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του Abine Blur και LastPass (διαβάστε την κριτική μας Blur). Αντί να κρύβεται από την ερώτηση, η RoboForm την αντιμετωπίζει ανοιχτά. Μπορείτε να βρείτε μια απάντηση σε αυτό που συμβαίνει εάν το RoboForm παραβιαστεί απευθείας στη σελίδα ασφαλείας του, καθώς και σε μια συνέντευξη με το VP of Marketing του RoboForm το 2011. 

Πολλά έχουν αλλάξει τα εννέα χρόνια από τη συνέντευξη, αλλά μία από τις βασικές έννοιες παραμένει ανέπαφη. Παρόλο που το RoboForm προσφέρει συγχρονισμό πολλαπλών συσκευών – που σας επιτρέπει να αντλείτε πληροφορίες από το σύννεφο του RoboForm – δεν απαιτείται. Όπως το Sticky Password, το RoboForm προσφέρει πρόσβαση χωρίς σύνδεση στους κωδικούς πρόσβασης. 

Επειδή τα πάντα είναι κρυπτογραφημένα τοπικά, εξακολουθείτε να προστατεύεστε. Ωστόσο, η διαδικασία αποστολής της κρυπτογραφημένης βάσης δεδομένων σας στο διακομιστή ολοκληρώνεται, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

Υποστήριξη

Το RoboForm προσφέρει δωρεάν υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο, ανταποκρινόμενο στα αιτήματα ανεξάρτητα από την ώρα των ημερών, αν και οι συνδρομητές Everywhere έχουν προτεραιότητα έναντι των δωρεάν όταν πρόκειται για email. Τα μέλη πληρωμών έχουν επίσης πρόσβαση στην υποστήριξη συνομιλίας, αλλά δυστυχώς περιορίζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις εργάσιμες ώρες. 

Ευτυχώς μπορείτε να βρείτε πολλές απαντήσεις στη βάση γνώσεων. Όπως και η τοπική εφαρμογή, η γνωστική βάση είναι μια κακή διάθεση καλών και κακών στοιχείων. Το πρόσωπο είναι ελκυστικό, με το RoboForm να τοποθετεί άρθρα σε εύκολα εύπεπτα τμήματα. Κάνοντας κλικ σε μια ενότητα εμφανίζεται απλώς μια λίστα θεμάτων. 

roboform-knowledgebase

Ομοίως, το εγχειρίδιο χρήστη, το οποίο καλύπτει τα πάντα σχετικά με την εφαρμογή, ρίχνεται σε μία σελίδα. Αυτοί οι πόροι αυτοβοήθειας είναι καλοί, παρέχοντας πολλές λεπτομέρειες και στιγμιότυπα οθόνης. Ωστόσο, όπως και τα άλλα εργαλεία του RoboForm, η παρουσίαση θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Η ετυμηγορία

Το RoboForm Everywhere είναι μια αξιόλογη συνδρομή, ακόμα κι αν η δωρεάν έκδοση είναι πιο ελκυστική με την πρώτη ματιά. Για λιγότερο από ό, τι ο ανταγωνισμός, το RoboForm πηγαίνει από δάκτυλο σε άκρη σε χαρακτηριστικά, παρόλο που η διεπαφή θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια τροποποίηση. Πέρα από την εμφάνιση με ημερομηνία, το RoboForm εντυπωσιάζει με μερικά μοναδικά εργαλεία και ατελείωτες προσαρμογές. 

Τι πιστεύετε για το RoboForm; Πρόκειται να πάρετε το δωρεάν σχέδιο για ένα γύρισμα; Ενημερώστε μας για τα σχόλια που ακολουθούν και, όπως πάντα, ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map