Αναθεώρηση OneLogin – Business Password Manager – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση OneLogin

Το OneLogin είναι ένας ισχυρός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης σε επίπεδο επιχείρησης που θα απαιτήσει κάποιες σοβαρές δεξιότητες από έναν διαχειριστή πληροφορικής για να αξιοποιήσει στο έπακρο. Ωστόσο, τα άτομα πιθανότατα θα ξεσπάσουν τα άκρα τους. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρηση του OneLogin για λεπτομέρειες.


onelogin-add-app

διεπαφή προγράμματος περιήγησης onelogin

onelogin-event-log

onelogin-νέος-χρήστης

ρόλοι onelogin

Προηγούμενος

Επόμενο

Το OneLogin είναι υπηρεσία μεμονωμένης σύνδεσης (SSO) και ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA). Με δυνατότητα ενσωμάτωσης με πολλές εφαρμογές, το OneLogin προσφέρει έναν απλοποιημένο τρόπο στους χρήστες της επιχείρησής σας να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές για διαφορετικά έργα και καθημερινές λειτουργίες. Τούτου λεχθέντος, η στοχευμένη εστίαση του OneLogin το καθιστά κακό υποψήφιο για τη λίστα με τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. 

Σε αυτήν την κριτική OneLogin, θα αναλύσουμε την εμπειρία μας αφού περάσουμε λίγο χρόνο με την υπηρεσία. Εγγραφήκαμε για έναν λογαριασμό ανώνυμης περιήγησης – όπως θα έκανε οποιοσδήποτε χρήστης – για να αξιολογήσουμε τις δυνατότητές του, την ασφάλεια, την τιμολόγηση και πολλά άλλα, όλα για να φτάσουμε στην ετυμηγορία μας.  

Ως υπηρεσία επικεντρωμένη στις επιχειρήσεις, το OneLogin είναι εξαιρετικό, αν και προσφέρεται μόνο όταν ο αριθμός χρηστών αυξάνεται. Για τις μικρές επιχειρήσεις, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές, όπως το Dashlane και το 1Password, και οι δύο έκαναν τον οδηγό μας για τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για τις μικρές επιχειρήσεις. Διαβάστε για όλες τις σκέψεις μας ή μεταβείτε στο τέλος αυτής της κριτικής OneLogin για τη συνολική βαθμολογία μας.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το OneLogin

Χαρακτηριστικά

Στον πυρήνα του, το OneLogin είναι μια υπηρεσία ενιαίας σύνδεσης, αν και αυτή είναι μόνο μια πτυχή του συνολικού πακέτου ασφαλείας που προσφέρει. Η πλατφόρμα αξιόπιστης εμπειρίας OneLogin, όπως ονομάζεται, παρέχει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας για να αλληλεπιδράσει με ψηφιακές πλατφόρμες, όπως MFA, διαχείριση ταυτότητας, αυτοματοποίηση και άλλα. 

Το κεντρικό χαρακτηριστικό του OneLogin είναι ο κατάλογος cloud του, ο οποίος έχει δημιουργηθεί για να ενσωματώνεται απευθείας σε υπάρχοντες καταλόγους cloud, όπως το Microsoft Active Directory, το LDAP και το Workday. 

Στον κατάλογό σας, μπορείτε να διαμορφώσετε εφαρμογές έτσι ώστε οι χρήστες σε ολόκληρη την επιχείρησή σας να έχουν πρόσβαση με ένα κλικ σε αυτές. Παρόλο που το OneLogin δεν υποστηρίζει κάθε πλατφόρμα, προσφέρει μια εκτενή λίστα, με τα πάντα, από εφαρμογές παραγωγικότητας έως υπηρεσίες μάρκετινγκ και διαφήμισης. 

Ολοκληρώνοντας τη βασική υπηρεσία είναι το MFA, το οποίο σας επιτρέπει να εφαρμόσετε ερωτήσεις ασφαλείας, βιομετρικά στοιχεία, κωδικούς πρόσβασης μίας χρήσης και πολλά άλλα για να εφαρμόσετε αυστηρά πρότυπα ασφαλείας. Το OneLogin έχει ακόμη κάτι που ονομάζεται Έλεγχος ταυτότητας SmartFactor, το οποίο χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για τον εντοπισμό δόλιων προσπαθειών σύνδεσης. Θα μιλήσουμε περισσότερα για αυτό στην ενότητα “ασφάλεια” παρακάτω. 

Παροχή χρηστών OneLogin, Διαχείριση ταυτότητας και ενσωμάτωση

Η βασική υπηρεσία του OneLogin είναι σταθερή, αλλά το εύρος των λειτουργιών διαχείρισης χρηστών είναι αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο. Για να διασφαλιστεί ότι όλα λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά, το OneLogin έχει αυτοματοποιημένη παροχή χρηστών. Χρησιμοποιώντας τη διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης (IAM), μπορείτε να εισαγάγετε και να εκχωρήσετε αυτόματα ρόλους στους χρήστες για τις διαφορετικές εφαρμογές σας.

Μπορείτε επίσης να έχετε προσαρμοσμένους ρόλους και χαρακτηριστικά και να εκχωρείτε αυτόματα αυτά τα χαρακτηριστικά στους χρήστες καθώς τα προσθέτετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να εκχωρήσετε έναν χρήστη σε μια συγκεκριμένη ομάδα σε μία από τις εφαρμογές σας, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας αντιστοίχιση δικαιωμάτων και προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά, όλα αυτόματα. 

ρόλοι onelogin

Στις λειτουργίες και τις τιμές, είναι σαφές ότι το OneLogin επικεντρώνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις. Παρόλο που η ευκολία χρήσης είναι αρκετή για πώληση ακόμη και για μικρές επιχειρήσεις, τα μεγαλύτερα ρούχα θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τη δύναμη του OneLogin. Είναι σαφές ότι η ομάδα ανάπτυξης σκεφτόταν όλα όσα κάνουν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις να λειτουργούν ομαλά. 

Επισκόπηση δυνατοτήτων του OneLogin

Λογότυπο OneLoginwww.onelogin.com

Ξεκινά από 200 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Ασφάλεια

2FA

Κρυπτογράφηση
AES-256

Μηδενική γνώση

Πλήκτρα 2FA

Ανάλυση ασφάλειας

Συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση

Εφαρμογές για κινητά

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Δημιουργία κωδικού πρόσβασης

Επέκταση προγράμματος περιήγησης

Αυτόματη συμπλήρωση

Αυτόματη συμπλήρωση φόρμας

Διεπαφή χρήστη προγράμματος περιήγησης

UI επιφάνειας εργασίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

Κέντρο βοηθείας

Φόρουμ

24/7 υποστήριξη

Περισσότερο

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το OneLogin έχει τρία διαθέσιμα προγράμματα, το καθένα από τα οποία τιμολογείται ανά μήνα ανά χρήστη. Ωστόσο, αυτές δεν είναι οι μόνες επιλογές σας. Παρόλο που τα προγράμματα Starter, Enterprise και Unlimited ταιριάζουν στις περισσότερες επιχειρήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την OneLogin για να προσαρμόσετε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ξεκινώντας με τα προκαθορισμένα σχέδια, το OneLogin προσθέτει νέα χαρακτηριστικά καθώς αυξάνεται η τιμή. Το πρόγραμμα Starter, για παράδειγμα, συνοδεύεται από SSO για όλες τις εφαρμογές και την τυπική υποστήριξη, ενώ το Unlimited διαθέτει διαχείριση ταυτότητας, MFA και ασφάλεια βάσει πολιτικής. 

Εκτός της τιμής, ο ελάχιστος αριθμός χρηστών είναι διαφορετικός και για κάθε επίπεδο. Ωστόσο, δεν διαφέρει με τον τρόπο που υποψιάζεστε. 

Το OneLogin απαιτεί πραγματικά υψηλότερο ελάχιστο αριθμό χρηστών στα χαμηλότερα επίπεδα του, ενώ το Starter απαιτεί τουλάχιστον 25 χρήστες. Εάν είστε μια μικρή επιχείρηση που αναζητά SSO και έχετε μόνο λίγους υπαλλήλους, θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά περισσότερα για να ξεκινήσετε. 

Χρησιμοποιώντας τον ελάχιστο αριθμό χρηστών, το Starter κοστίζει τουλάχιστον 50 $ ανά μήνα, ενώ το Unlimited κοστίζει 40 $. Εάν έχετε μόνο πέντε χρήστες και χρειάζεστε βασικό SSO, θα πρέπει να πληρώσετε σχεδόν την ίδια τιμή με 25 χρήστες στο πρόγραμμα εκκίνησης. 

Παρόλο που κατανοούμε τα ελάχιστα όρια χρήστη, το OneLogin έχει ρυθμίσει τις τιμές του, έτσι ώστε να πληρώνετε πάντα τουλάχιστον 40 $ κάθε μήνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των χρηστών που χρειάζεστε ή το σχέδιο που επιλέγετε. 

Παρόλα αυτά, το OneLogin είναι φθηνό, αρκεί να πληροίτε τα όριά του. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών που σας παρέχει πρόσβαση σε SSO για επιτραπέζιους και κινητές συσκευές, προσαρμοσμένες αναφορές, MFA, πολιτικές ασφαλείας και άλλα. Ακόμα καλύτερα, δεν χρειάζεται να βάλετε μια πιστωτική κάρτα για να την δώσετε. 

Προσαρμοσμένα σχέδια OneLogin

Εάν έχετε μέγεθος εταιρείας 5.000 ή περισσότερο ή εάν χρειάζεστε μόνο συγκεκριμένες υπηρεσίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την OneLogin για προσφορά. Τα προσαρμοσμένα σχέδια μπορούν να αποτελούνται από τόσο μικρό όσο MFA για ένα επιχειρηματικό VPN ή όσο και από την πρόσβαση στο OneLogin, το MFA βάσει κινδύνου, την εφαρμογή του OneLogin για επιτραπέζιους υπολογιστές και άλλα. Όπως και τα προγράμματα Starter, Enterprise και Unlimited, υπάρχει ένα ελάχιστο. 

Πρέπει να δαπανήσετε τουλάχιστον 1.200 $ ετησίως για μια προσαρμοσμένη λύση. Παρόλο που το OneLogin δεν παρέχει τιμές στον ιστότοπό του, αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το τι να περιμένετε. Επιπλέον, το OneLogin έχει τιμές ανώτατης εκπαίδευσης, οι οποίες, όπως και οι προσαρμοσμένες λύσεις, παρέχονται μόνο μέσω επικοινωνίας.

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Το OneLogin είναι σε μεγάλο βαθμό μια υπηρεσία που εστιάζει στην επιχείρηση, με πολλά προϊόντα και θήκες χρήσης διάσπαρτα στο πάνω μενού. Παρόλο που είναι γεμάτο πληροφορίες, δεν υπάρχει ποτέ ερώτηση σχετικά με τον τρόπο εγγραφής, όπως συμβαίνει με το LogMeOnce (διαβάστε την κριτική μας στο LogMeOnce). Το μεγάλο κουμπί “Δοκιμάστε τώρα” θα σας ξεκινήσει. 

Μπορείτε να δοκιμάσετε το OneLogin για την επιχείρησή σας χωρίς κίνδυνο για 30 ημέρες (δεν απαιτεί καν πιστωτική κάρτα). Η συμπλήρωση της φόρμας είναι απλή, αλλά θα χρειαστείτε μερικές βασικές επιχειρηματικές πληροφορίες για να αποκτήσετε πρόσβαση. Το OneLogin ζητά email εργασίας, αριθμό τηλεφώνου εργασίας, τίτλο και αριθμό υπαλλήλων στην επιχείρησή σας. 

onelogin-δοκιμή

Αφού επαληθεύσετε το email σας, θα πρέπει να ορίσετε έναν κύριο κωδικό πρόσβασης (το OneLogin απαιτεί τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρες που αποτελούνται από γράμματα και ψηφία). Ωστόσο, χτυπήσαμε μια μικρή εμπλοκή όταν προσπαθούμε να συνδεθούμε. Το OneLogin ζητά ένα αναγνωριστικό χρήστη μετά τον ορισμό του κωδικού πρόσβασής σας, που είναι στην πραγματικότητα το email σας. Εάν εισαγάγετε διαφορετικό όνομα χρήστη, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο “μη έγκυρος κωδικός πρόσβασης”.

Προσθήκη εφαρμογών και χρηστών στον πίνακα διαχείρισης

Μόλις κάνετε εκκίνηση στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή, το OneLogin θα σας παρουσιάσει μερικά πρώτα βήματα. Αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη εφαρμογών και χρηστών και την εκχώρηση αυτών των εφαρμογών στους χρήστες. 

Η διαδικασία είναι εκπληκτικά απλή, παρά το εύρος των επιλογών που είναι διαθέσιμες στον πίνακα ελέγχου του OneLogin. Όταν ξεκινάτε, υπάρχουν πολλά αναδυόμενα παράθυρα που βοηθούν τη διαδικασία. 

Η προσθήκη μιας νέας εφαρμογής είναι απλή, με το OneLogin να οργανώνει τη μεγάλη λίστα υποστηριζόμενων πλατφορμών σε κατηγορίες (και ευτυχώς παρέχει μια γραμμή αναζήτησης). Μόλις βρείτε την εφαρμογή που αναζητάτε, μπορείτε να προσαρμόσετε ορισμένες πτυχές της, όπως το εμφανιζόμενο όνομα, τα εικονίδια και εάν η εφαρμογή είναι ορατή στην πύλη της επιχείρησής σας. 

onelogin-add-app

Με την προσθήκη των εφαρμογών σας, ήρθε η ώρα να προσθέσετε χρήστες. Το OneLogin σάς δίνει πολλές επιλογές όσον αφορά την προσθήκη χρηστών και την αντιμετώπιση της πρόσβασής τους. Μπορείτε να ορίσετε ρόλους εντός του οργανισμού σας, να οργανώσετε χρήστες σε ομάδες, να αυτοματοποιήσετε τις δυνατότητες χρήστη και ακόμη και να δημιουργήσετε μια περιοχή αυτο-εγγραφής. 

Για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, το OneLogin σάς παρέχει πλήρη έλεγχο του τρόπου με τον οποίο προσθέτετε χρήστες στο λογαριασμό σας. 

onelogin-νέος-χρήστης

Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα στον πίνακα διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου επιχείρησης και της παρακολούθησης της δραστηριότητας των χρηστών σας. Το OneLogin σάς προσφέρει το ίδιο επίπεδο ελέγχου με ένα εργαλείο όπως το Zoho Vault (διαβάστε την κριτική Zoho Vault). Ωστόσο, ποτέ δεν γίνεται πολύ συντριπτική, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμή του. 

onelogin-event-log

OneLogin στην πράξη 

Παρόλο που οι περισσότερες από τις λειτουργίες του OneLogin βρίσκονται στον πίνακα διαχείρισης, πιθανότατα δεν θα αλληλεπιδράσετε με αυτήν σε καθημερινή βάση. Το OneLogin διαθέτει μια διεπαφή ιστού όπου μπορείτε να προσθέσετε νέες προσωπικές εφαρμογές, καθώς και να προβάλετε εφαρμογές που εφαρμόζονται σε ολόκληρο τον οργανισμό σας. Σε αυτόν τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε πραγματικά να ορίσετε τις συνδέσεις για καθεμία από τις εφαρμογές που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό σας. 

διεπαφή προγράμματος περιήγησης onelogin

Επιπλέον, το OneLogin παρέχει μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές και μια επέκταση προγράμματος περιήγησης. Το τελευταίο είναι πιο χρήσιμο για καθημερινή χρήση, επιτρέποντας σε εσάς και τους χρήστες του λογαριασμού σας να συνδεθείτε εύκολα σε εφαρμογές. Υπάρχουν εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, καθώς και μια δωρεάν εφαρμογή OTP για κινητά.

Ασφάλεια

Το OneLogin δεν είναι από μόνο του διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, επομένως δεν διαθέτει πολλά από τα μέτρα ασφαλείας που κάνουν τα εργαλεία διαχείρισης προσωπικών κωδικών πρόσβασης. Σημειωτέον, δεν διαθέτει μοντέλο μηδενικής γνώσης. Παρόλο που οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς, το OneLogin διαθέτει διασφαλίσεις για προστασία από έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης. 

Όσον αφορά την κρυπτογράφηση, το OneLogin προστατεύει τον λογαριασμό σας με το AES-256, το οποίο, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην περιγραφή της κρυπτογράφησης, είναι το δυνατότερο υλικό που μπορείτε να πάρετε. Ωστόσο, η κρυπτογράφηση δεν αφορά την OneLogin. Είναι πώς αλληλεπιδρούν οι υπάλληλοί σας με την υπηρεσία. 

Vigilance AI και Έλεγχος ταυτότητας SmartFactor 

Το OneLogin έχει δύο ιδιόκτητα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ασφάλεια. Το πρώτο είναι το Vigilance AI, το οποίο χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για τον εντοπισμό κινδύνων και τον εντοπισμό απειλών προτού επηρεάσουν τους λογαριασμούς σας. Χρησιμοποιώντας δεδομένα από την εσωτερική σας χρήση και τα στατιστικά στοιχεία κανονικής χρήσης από τρίτα μέρη, το Vigilance AI μπορεί να δημιουργήσει ένα προφίλ για την τυπική χρήση σας.  

Αν και κανένα AI δεν είναι τέλειο, το Vigilance είναι σταθερό. Λαμβάνοντας δεδομένα όχι μόνο από τη μηχανική εκμάθηση, αλλά και από τους δικούς σας προσαρμοσμένους κανόνες, το OneLogin μπορεί να εντοπίσει τις περισσότερες απειλές χωρίς να παρεμβαίνει στις καθημερινές λειτουργίες. Η ανάλυση με βάση τα συμφραζόμενα της Vigilance AI τροφοδοτεί άμεσα την άλλη ιδιόκτητη λειτουργία ασφάλειας της OneLogin, το SmartFactor Authentication. 

Το MFA είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του OneLogin, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σειρά από επιπλέον παράγοντες για να διατηρήσετε τους λογαριασμούς σας ασφαλείς. Ωστόσο, αυτοί οι παράγοντες ελέγχουν εναντίον τους. Το OneLogin χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο μηχανικής εκμάθησης για να κατανοήσει το πλαίσιο πίσω από κάθε σύνδεση. Αυτό περιλαμβάνει το δίκτυο, τη συσκευή, την τυπική ώρα της ημέρας, τη γεωγραφική τοποθεσία και περισσότερα από τα απόπειρα σύνδεσης. 

Το Vigilance AI και το SmartFactor Authentication λειτουργούν στο παρασκήνιο. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας το αρχείο καταγραφής συμβάντων, μπορείτε να δείτε όλη τη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας και την αντίστοιχη βαθμολογία κινδύνου για οποιαδήποτε συγκεκριμένη ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο, εάν το AI είναι πολύ βαρύ ή δεν εμποδίζει αρκετά, μπορείτε να προσαρμόσετε τους προσαρμοσμένους κανόνες σας ανάλογα.

Υποστήριξη

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες υπηρεσίες που εστιάζουν στην επιχείρηση, το OneLogin προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πόρων υποστήριξης και επιλογών επικοινωνίας. Παρόλο που υπάρχουν πολλές επιλογές αυτοβοήθειας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, το OneLogin ξεχωρίζει με εξαιρετικούς μαθησιακούς πόρους, βοηθώντας τους διαχειριστές και τους υπαλλήλους να φτάσουν στην ταχύτητα με τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας. 

Ξεκινώντας από εκεί, το OneLogin προσφέρει συνεδρίες «ενεργοποίησης πελατών», οι οποίες είναι 15 έως 30 διαδικτυακά σεμινάρια που παρέχουν τις βασικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του OneLogin και τι μπορεί να κάνει για την επιχείρησή σας. Παρόλο που η εγγραφή και η παρακολούθηση σε ένα από αυτά τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε πράγματα, μπορείτε να τα δείτε και κατ ‘απαίτηση.. 

onelogin-πελάτη-ενεργοποίηση

Αν θέλετε να πάτε πιο βαθιά, θα πρέπει να κατευθυνθείτε στο κέντρο πόρων, το οποίο είναι διαθέσιμο από την αρχική σελίδα του ιστότοπου του OneLogin. Εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές και τα νέα σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το OneLogin προσφέρει ένα εύρος πόρων για την κάλυψη της πλατφόρμας του και τη διασφάλιση της ασφάλειας των λογαριασμών σας. 

Αυτό περιλαμβάνει μια σειρά από ηλεκτρονικά βιβλία, τεχνικά λευκά βιβλία, γραφήματα, αναλυτικές αναφορές και ακόμη και ανοιχτές πηγές εργαλείων SAML. Επιπλέον, όλες αυτές οι πληροφορίες παρέχονται είτε έχετε λογαριασμό είτε όχι.

πόροι onelogin

Όταν γίνεται χρόνος για υποστήριξη

Το OneLogin φορτώνει σίγουρα τους πόρους υποστήριξής του. Όταν έρθει η ώρα για την επίλυση προβλημάτων για τους υπάρχοντες πελάτες, κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά, αν και δεν υποστηρίζει σχεδόν τόσο πόρους όσο και για υποψήφιους και νέους πελάτες. 

Για επιλογές επαφής, μπορείτε να καλέσετε το OneLogin για υποστήριξη μετά την αγορά ενός πακέτου. Αν και αυτή είναι η προτιμώμενη μέθοδος, θα θέλαμε επίσης να δούμε υποστήριξη μέσω email. Απογοητευτικά, το OneLogin προσφέρει υπηρεσία email για ερωτήσεις πωλήσεων, αλλά όχι για τεχνικά. 

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί πόροι αυτοβοήθειας στη βάση γνώσεων, αν και δεν είναι οργανωμένοι καθώς και το υλικό στο κέντρο πόρων. 

Ωστόσο, η γνώση πηγαίνει βαθιά, με σχεδόν όλα τα θέματα να λαμβάνουν μια χούφτα στιγμιότυπα οθόνης και μερικά ακόμη και βίντεο φροντιστήρια. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πώς το OneLogin ή τον τρόπο διαμόρφωσής του, η γνωστή βάση είναι το καλύτερο μέρος για να κοιτάξετε. 

onelogin-knowledgebase

Παρόλο που θα θέλαμε να δούμε περισσότερες επιλογές επικοινωνίας, είναι σαφές ότι το OneLogin έχει θέσει το έργο, έτσι ώστε η επαφή να είναι η τελευταία λύση. Οι πόροι αυτοβοήθειας είναι εξαιρετικοί μέσω και μέσω, με υποστήριξη για πελάτες πριν και μετά την πώληση. Ωστόσο, θα θέλαμε να δούμε ζωντανή συνομιλία ή, τουλάχιστον, υποστήριξη μέσω email.

Η ετυμηγορία

Το OneLogin είναι μια σταθερή υπηρεσία SSO και MFA, αν και είναι πολύ πιο κατάλληλο για μεγάλες επιχειρήσεις από τις μικρές. Εκτός από τα ελάχιστα επίπεδα, η λίστα δυνατοτήτων του OneLogin επικεντρώνεται στον αυτοματισμό, στα δικαιώματα χρήστη και στο onboarding / offboarding. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προσφέρονται για ρούχα που χρειάζονται SSO για μια μεγάλη λίστα χρηστών και έναν απλό τρόπο διαχείρισης όλων. 

Εάν αυτό ταιριάζει, ωστόσο, υπάρχουν λίγες άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν όσο το OneLogin. Εκτός από τις δυνατότητες για μεγάλα ρούχα, το OneLogin είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και εξαιρετικά ευέλικτο, επιτρέποντάς του να ταιριάζει εύκολα σε οποιαδήποτε επιχείρηση. 

Τι πιστεύετε για το OneLogin και αυτήν την κριτική OneLogin; Πρόκειται να δώσετε μια δωρεάν δοκιμή στη στροφή; Εάν χρησιμοποιείτε το OneLogin, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map