Αναθεώρηση LogMeOnce – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση LogMeOnce

Το LogMeOnce είναι μια υπηρεσία με χαρακτηριστικά που, παρά την υπόσχεσή της, υπολείπεται σχεδόν με κάθε άλλο τρόπο. Ο κύριος παραβάτης είναι η επίπονη διεπαφή, διαβάστε για τους άλλους στην πλήρη αναθεώρηση LogMeOnce.


logmeonce-slider1

logmeonce-slider2

logmeonce-slider3

logmeonce-slider4

logmeonce-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης LogMeOnce είναι ένα εργαλείο φιλόδοξο, αλλά πέφτει σε πολλές περιοχές. Παρόλο που ένας λογαριασμός LogMeOnce σάς παρέχει πρόσβαση στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασής σας, η φιλικότητα προς το χρήστη κάνει όλη τη διαδικασία να αισθάνεται ταλαιπωρία. Το LogMeOnce απλά δεν έχει τις μπριζόλες για να κερδίσει θέση ανάμεσα στους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. 

Σε αυτήν την κριτική LogMeOnce, θα σας καθοδηγήσουμε στην εμπειρία μας αφού περάσουμε μερικές ημέρες με την υπηρεσία. Θα αναλύσουμε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το LogMeOnce, καθώς και την ασφάλεια που διαθέτει. Στο τέλος, θα παρέχουμε την ετυμηγορία μας σχετικά με το αν ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης αξίζει ή όχι. 

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η απάντηση είναι όχι. Αν και λειτουργίες όπως το Password Shock είναι καινοτόμες, δεν κάνουν τη διαφορά στην πράξη. Το LogMeOnce είναι πολύ συντριπτικό για να το προτείνει και δυστυχώς οι πολλές δυνατότητες δεν κάνουν την ακατάστατη εμπειρία χρήστη να αξίζει τον κόπο.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το LogMeOnce

Χαρακτηριστικά

Το LogMeOnce έχει το αντίθετο ζήτημα του Encryptr (διαβάστε την κριτική μας Encryptr), καθώς ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες. Αν και είναι δύσκολο για εμάς να παραπονεθούμε για καλούδια, το LogMeOnce απλώς πάει πολύ μακριά. Υπάρχουν πάρα πολλά πρόσθετα, τα περισσότερα από τα οποία δεν είναι απαραίτητα. 

Για σημείο αναφοράς, η σελίδα «κορυφαίες δυνατότητες» του διαχειριστή κωδικού πρόσβασης καταναλωτή θα χρειαστεί να εκτυπώσει 53 φύλλα χαρτιού. Κατά την κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα, πολλές από τις περιγραφές μοιάζουν με κάτι σε έναν κινεζικό ιστότοπο χονδρικής, με πληθώρα εικόνων και γραφικών Photoshop που δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην ποσότητα των υπηρεσιών από την ποιότητα αυτών. 

Η σελίδα “τιμολόγηση και σύγκριση” προσφέρει μια πιο εύπεπτη λίστα δυνατοτήτων, συγκρίνοντας τη λίστα του LogMeOnce με μια στοίβα cookie και άλλους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης με ένα cracker. 

Σχεδόν όλοι οι “ασυναγώνιστοι διαφοροποιητές” του LogMeOnce έχουν κάποιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πίσω τους, ακόμα και όταν δεν έχει νόημα. Για παράδειγμα, ο ολοκληρωμένος έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων έχει κατάσταση εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και περιμένουμε να παραμείνει έτσι. 

logmeonce-χαρακτηριστικά-σύγκριση

Ευτυχώς, λαμβάνονται υπόψη τα πρότυπα. Το LogMeOnce περιλαμβάνει αναφορές, ασφαλείς σημειώσεις, επιλογές ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και μια εφαρμογή για κινητά. Περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για μια σειρά διαφορετικών πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των Windows και macOS, καθώς και τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης, όπως τα Chrome, Firefox, Safari και Internet Explorer. 

Πρόβλημα στην πόλη Feature

Οι υπόλοιπες λειτουργίες μας έκαναν συνεχώς να γρατσουνίζουμε και να ρωτάμε “γιατί;” Πράγματα όπως το Password Shock, το οποίο προσπαθεί να τρομάξει τους εισβολείς όταν έχουν πρόσβαση στη συσκευή σας, είναι καλά, αν είναι λίγο περίεργο. Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιες λειτουργίες έχετε πραγματικά πρόσβαση. 

Όπως θα αναφερθούμε στην επόμενη ενότητα, το LogMeOnce έχει μια αρκετά συνοπτική σειρά σχεδίων, αλλά οι διαφορές μεταξύ αυτών των σχεδίων είναι, για να είναι ήπια, δύσκολο να κατανοηθούν. Γνωρίζοντας τι είναι η μισή μάχη με το LogMeOnce. Δεδομένου του πόσο λίγα από τα χαρακτηριστικά του έχει να προσφέρει, αυτό δεν είναι μια μάχη που αξίζει. 

Φαίνεται ότι το LogMeOnce έχασε το νόημα του τι σημαίνει να είναι πυκνό. Υπηρεσίες όπως το Dashlane και το 1Password έχουν πολλές δυνατότητες, σίγουρα, αλλά η λίστα σχετίζεται άμεσα με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το λογισμικό (διαβάστε την κριτική Dashlane και την κριτική 1Password). 

Το LogMeOnce, από την άλλη πλευρά, χάνει χρήσιμα πρόσθετα και αντί αυτού τα αντικαθιστά με περιττές προσθήκες.

Επισκόπηση δυνατοτήτων LogMeOnce

Λογότυπο LogMeOncewww.logmeonce.com

Ξεκινά από 100 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Ασφάλεια

2FA

Κρυπτογράφηση
AES-256

Μηδενική γνώση

Πλήκτρα 2FA

Ανάλυση ασφάλειας

Συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση

Εφαρμογές για κινητά

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Δημιουργία κωδικού πρόσβασης

Επέκταση προγράμματος περιήγησης

Αυτόματη συμπλήρωση

Αυτόματη συμπλήρωση φόρμας

Διεπαφή χρήστη προγράμματος περιήγησης

UI επιφάνειας εργασίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

Κέντρο βοηθείας

Φόρουμ

24/7 υποστήριξη

Περισσότερο

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Εάν υπάρχει κάτι εξαργύρωσης σχετικά με το LogMeOnce, είναι ότι η υπηρεσία είναι φθηνή. Ωστόσο, το “Service” είναι μια λέξη κλειδί. Η διαχείριση κωδικών πρόσβασης LogMeOnce είναι φθηνή, αλλά το πλήθος των πρόσθετων που προσφέρει δεν είναι. Εάν ακούγεται σαν ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για εσάς, θα εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά μόνο εάν τηρήσετε ένα βασικό σχέδιο.

Η LogMeOnce προσφέρει τρεις κατηγορίες υπηρεσιών: Premium, Professional και Ultimate. Το Premium είναι δωρεάν για πάντα, αλλά δεν συμμετέχει στο LastPass, το Bitwarden και το KeePass στον καλύτερο οδηγό για δωρεάν διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. 

Το δωρεάν πρόγραμμα Premium μπορεί να αποθηκεύσει τους κωδικούς πρόσβασης και να προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στην επιφάνεια εργασίας και στις φορητές συσκευές σας. Ωστόσο, λείπει η υποστήριξη “κωδικός πρόσβασης συσκευής”, η οποία, σύμφωνα με το LogMeOnce, αναφέρεται σε συνδέσεις για δρομολογητές και διακομιστές.

Το επαγγελματικό πρόγραμμα είναι καλύτερο και με μόλις ένα δολάριο ανά μήνα, είναι ακόμα φθηνό. Για την τιμή, έχετε περιορισμένη πρόσβαση σε ορισμένες από τις πιο ξένες δυνατότητες του LogMeOnce, όπως προγραμματισμένη σύνδεση και Κωδικός πρόσβασης. Το LogMeOnce παρουσιάζει επίσης την βάση παραγωγικότητας στο Professional, για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επόμενη ενότητα. 

Στην κορυφή της σειράς βρίσκεται το σχέδιο Ultimate, αν και το ονομάζετε λίγο υπερβολικό. Αν και είναι πιο στιβαρό από άποψη λειτουργιών σε σύγκριση με το Professional, το LogMeOnce Ultimate δεν περιλαμβάνει τα πάντα. Το Password Shock εξακολουθεί να περιορίζεται σε λίγες καταχωρήσεις και έχετε περιορισμένη πρόσβαση στη λειτουργία παγώματος λογαριασμού. 

Τιμολόγηση και δέσμες επιχειρήσεων LogMeOnce

Εκτός από τα τρία σχέδια καταναλωτών, η LogMeOnce προσφέρει επίσης δύο επιχειρηματικά σχέδια: Business και Enterprise. Εκτελώντας 2 $ και 4 $ ανά χρήστη ανά μήνα, αντίστοιχα, οι επαγγελματικές συνδρομές δεν είναι πολύ ακριβές, αν και δεν είναι κατάλληλες για τα περισσότερα ρούχα. 

Παρόλο που τα επιχειρηματικά σχέδια έχουν ισχυρά χαρακτηριστικά, εργαλεία όπως το Zoho Vault και το OneLogin ταιριάζουν καλύτερα ως προς τη χρηστικότητα (διαβάστε την κριτική Zoho Vault και την κριτική OneLogin). 

Οι υποψήφιοι πελάτες LogMeOnce θα αναμφισβήτητα θα προσγειωθούν στη σελίδα “αγορά”, η οποία, όπως θα φτάσουμε στην επόμενη ενότητα, είναι χάος. Ωστόσο, θέλουμε να το επισημάνουμε και σε αυτήν την ενότητα. 

Στη σελίδα “αγορά”, μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο, καθώς και μία από τις πρόσθετες λειτουργίες του LogMeOnce. Αυτή η σελίδα αυξάνει τη σύγχυση γύρω από τις τιμές, με τις αναφερόμενες τιμές να είναι λανθασμένες και ορισμένα κουμπιά “αγορά” δεν λειτουργούν. 

Λες και αν ο ιστότοπος του LogMeOnce δεν προκαλεί σύγχυση, η ασυνεπής τιμολόγηση, η μεγάλη λίστα πρόσθετων και η έλλειψη διευκρινίσεων σχετικά με αυτό που περιλαμβάνεται στο σχέδιό σας αρκεί για να τρελάσει κανέναν.

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Αυτή η ενότητα είναι μια αλήθεια. Η LogMeOnce διαθέτει έναν από τους πιο περίπλοκους ιστότοπους που έχουμε δει ποτέ. Όχι μόνο η εμφάνιση είναι χρονολογημένη, ταιριάζει με εικόνες χαμηλής ανάλυσης, οι φωτογραφίες αποθεμάτων εκτείνονται σε μια μη ρεαλιστική αναλογία διαστάσεων και στοιχεία που φωνάζουν από τις πρώτες μέρες του Διαδικτύου, αλλά είναι δύσκολο να περάσετε. 

Ακόμα πιο απογοητευτικό είναι ότι η LogMeOnce έχει προσθέσει νέα μοντέρνα στοιχεία στον ιστότοπό της, συμπεριλαμβανομένης μιας προειδοποίησης cookie στο κάτω μέρος και του εικονιδίου ζωντανής συνομιλίας. 

δικτυακός τόπος logmeonce

Είναι δύσκολο να γνωρίζετε πού να πάτε για να αγοράσετε πραγματικά το LogMeOnce. Υπάρχει ένα κουμπί “αγορά” στο επάνω μενού, αλλά σας μεταφέρει σε μια σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς που φωνάζει “απάτη” σχεδόν με κάθε τρόπο. Επιπλέον, αυτή η σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς δεν εμφανίζει όλα τα σχέδια του LogMeOnce, αλλά δεσμεύει χώρο για πρόσθετα όπως το Mugshot και, για κάποιο λόγο, πιστώσεις ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων φωνής και SMS (ό, τι σημαίνει αυτό). 

logmeonce-αγορά-σελίδα

Η πιο λογική σελίδα προϊόντος βρίσκεται στην ενότητα «τιμολόγηση και σύγκριση» της καρτέλας «προϊόντα». Εκεί, θα πρέπει να υποφέρετε από περισσότερες συγκρίσεις του LogMeOnce, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να δείτε τα Premium, Professional και Ultimate σχέδια σε ένα σημείο με τις αντίστοιχες τιμές τους. 

τιμολόγηση logmeonce

Μπορείτε να δείτε τις τιμές εδώ, αλλά δεν μπορείτε πραγματικά να εγγραφείτε, παρά το μεγάλο κουμπί “Εγγραφή” που βρίσκεται πάνω από τη μακρά σύγκριση του LogMeOnce. Η σελίδα “αγορά” λειτουργεί, αν και δεν προσφέρει όλο το σχέδιο του LogMeOnce, ακόμη και παραλείποντας το δωρεάν πρόγραμμα. 

Αποδεικνύεται, πρέπει να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας το κουμπί “σύνδεση” στην επάνω δεξιά γωνία, χωρίς να χρησιμοποιείτε τα κουμπιά που βρίσκονται στη σελίδα (-ες) προϊόντος. 

Το Opera (διαβάστε την κριτική Opera) μας έδωσε ένα σφάλμα που είπε ότι ο σύνδεσμος προσπαθούσε να ανοίξει ένα άγνωστο πρωτόκολλο, σε αυτήν την περίπτωση “ttps :.” Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, αλλά η καλύτερη εικασία μας είναι ότι ο σύνδεσμος για το κουμπί εγγραφής λείπει από την αρχή “h”, με αποτέλεσμα να μην οδηγεί πουθενά. 

Ρύθμιση LogMeOnce

Παρόλο που μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να συνδεθείτε, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο LogMeOnce έως ότου ολοκληρώσετε μερικά βήματα. Αρχικά, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την επέκταση, η οποία είναι διαθέσιμη για Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer και Microsoft Edge. Μετά από αυτό, το LogMeOnce σας ζητά να εγκαταστήσετε μια τοπική εφαρμογή, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, την τοπική αποθήκευση και τη λειτουργία εισαγωγής. 

logmeonce-εργαλεία

Μην μπερδεύεστε, ωστόσο (αν το έχετε φτάσει μέχρι τώρα, αυτό είναι απίθανο). Η εφαρμογή Tools δεν είναι έκδοση του LogMeOnce για επιτραπέζιους υπολογιστές. Αντίθετα, είναι μια τοπική εφαρμογή που απαιτείται από την έκδοση προγράμματος περιήγησης της εφαρμογής για πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες. 

Χρησιμοποιώντας το Dock Productivity LogMeOnce

Μόλις συνδεθείτε, το LogMeOnce σας καλωσορίζει με μια σημείωση σχετικά με την “εκπληκτική και πλούσια σε χαρακτηριστικά” τελευταία έκδοση, που ταιριάζει με ένα κομμάτι clipart “καλωσορίσματος”. Σε αυτήν την κύρια οθόνη, το LogMeOnce προσφέρει μερικά βέλη που εξηγούν τα διαφορετικά εικονίδια στο επάνω μενού, τα οποία, σε αντίθεση με την υπόλοιπη διεπαφή, είναι ευπρόσδεκτα. 

logmeonce-καλώς ήλθατε

Πέρα από αυτό, το LogMeOnce θα περάσει από ένα σεμινάριο που θα εξηγεί τη διεπαφή, την επέκταση του προγράμματος περιήγησης και τον τρόπο ρύθμισης. Μας αρέσει πραγματικά το σεμινάριο, καθώς παρέχει κάποια πολύ απαραίτητη εξήγηση για τη μη παραδοσιακή προσέγγιση του LogMeOnce. Ωστόσο, εάν αυτή η προσέγγιση ήταν διαφορετική, δεν θα χρειαζόταν τόση εξήγηση. 

logmeonce-φροντιστήριο

Επιπλέον, το σεμινάριο διαρκεί περίπου 15 λεπτά για να ολοκληρωθεί, αν κάνετε τα πάντα, με μια χούφτα διαφημίσεις στο τέλος. Η διαδικασία είναι ενοχλητικά μεγάλη, χωρίς επιλογή παράλειψης. Πρέπει να καθίσετε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας μέχρι το τέλος. 

Τελικά, θα φτάσετε στην αρχική οθόνη σας, όπου μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στα γραφήματα παραγωγικότητας, τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης, το ασφαλές πορτοφόλι σας και άλλα. Εάν έχετε συνδρομή επί πληρωμή, θα μπορείτε επίσης να δείτε το LogMeOnce Productivity Dock, το οποίο είναι μια γραμμή εργασιών εμπνευσμένη από macOS και ζητά μια αγωγή. 

logmeonce-home

Πολύ λίγο από τη διεπαφή είναι πραγματικά αφιερωμένο στον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, ο οποίος υποστηρίζει αποθήκευση για κωδικούς πρόσβασης, σημειώσεις και πιστωτικές κάρτες. Η περιορισμένη υποστήριξη εισόδου του LogMeOnce δείχνει πώς η εσφαλμένη προσπάθεια μπορεί να βλάψει περισσότερο από τη βοήθεια. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες, αλλά η βασική υπηρεσία, που είναι η διαχείριση κωδικού πρόσβασης, λείπει σε ορισμένους βασικούς τομείς. 

logmeonce-new-app

Σκεφτείτε διαφορετικά (Σχετικά με την ευκολία χρήσης)

Το LogMeOnce αναθέτει στους χρήστες του να «σκέφτονται διαφορετικά» στον πίνακα ελέγχου διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, τον οποίο θα πρέπει να κάνετε για να τυλίξετε το κεφάλι σας γύρω από την υπηρεσία. Μπορεί να φαίνεται ότι δυσκολευόμαστε στο LogMeOnce και είμαστε, αλλά όχι χωρίς λόγο. Διαβάζοντας άλλες κριτικές, το LogMeOnce επαινείται για τα χαρακτηριστικά του, αλλά στο πλαίσιο της χρηστικότητας, αυτά καθίστανται άσχετα. 

Το LogMeOnce, στην πιο πλήρως διαμορφωμένη διαμόρφωση, είναι ένας δαπανηρός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης. Παλεύει να προσφέρει ακόμη και βασική διαχείριση κωδικών πρόσβασης κάτω από τη συντριπτική λίστα χαρακτηριστικών. Επιπλέον, η διαδικασία εγγραφής είναι τόσο περίπλοκη που είναι δύσκολο να πούμε ότι η απόκτηση οποιουδήποτε από αυτά τα χαρακτηριστικά αξίζει στην αρχή. 

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ζήτημά μας αφορά τους εσφαλμένους πόρους. Είναι σαφές ότι το LogMeOnce προσπαθεί να ξεχωρίσει από το πλήθος του διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Με αυτόν τον στόχο, έχασε το σημάδι. Η χρήση του εργαλείου είναι πέρα ​​από σύγχυση και ο μακρύς κατάλογος των άσχετων χαρακτηριστικών απλώς αποσπάται από αυτό που είναι διαφορετικά ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης barebones. 

Ασφάλεια

Όπως και τα τυπικά χαρακτηριστικά, το LogMeOnce έχει πολλά στον τρόπο των λειτουργιών ασφαλείας. Δυστυχώς, είναι επίσης εις βάρος της υπηρεσίας. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι χειρότερο, καθώς ορισμένες δυνατότητες ασφαλείας θα μπορούσαν να αφήσουν τον λογαριασμό σας ευάλωτο. 

Ξεκινώντας με τα βασικά, το LogMeOnce είναι πάροχος μηδενικών γνώσεων, που σημαίνει ότι δεν γνωρίζει ούτε αποθηκεύει τον κύριο κωδικό πρόσβασης. Αυτό είναι τουλάχιστον αυτό που λέει η LogMeOnce στη σελίδα επισκόπησης ασφαλείας. Δεν μπορέσαμε να βρούμε καμία τεχνική τεκμηρίωση σχετικά με το μοντέλο ασφαλείας του LogMeOnce, παρά το γεγονός ότι ισχυρίζεται ότι έχει ένα λευκό βιβλίο στη σελίδα επισκόπησης διαχείρισης. 

Η ανησυχία εδώ είναι ότι το LogMeOnce βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Χρησιμοποιεί AES για να ασφαλίσει τους κωδικούς πρόσβασής σας – αν και δεν καθορίζει το μέγεθος κλειδιού – και παρόλο που αυτό είναι το τυπικό, εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με το πού και πότε συμβαίνει η κρυπτογράφηση (διαβάστε την περιγραφή της κρυπτογράφησης για περισσότερα σχετικά με αυτό). 

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες για να προσδιορίσουμε εάν το LogMeOnce είναι ασφαλές ή όχι. Όλα τα κομμάτια είναι στη θέση τους, αλλά δεν γνωρίζουμε την κρίσιμη διαδικασία ελέγχου ταυτότητας και κρυπτογράφησης / αποκρυπτογράφησης. Το LogMeOnce πρέπει να παρέχει περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σε αυτό το μέτωπο. 

Πιθανές ευπάθειες ασφαλείας

Όπως και οι άλλοι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, το LogMeOnce χρησιμοποιεί τον κύριο κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε έναν κύριο κωδικό πρόσβασης. Το LogMeOnce έχει πρόσβαση χωρίς κωδικό πρόσβασης μέσω αριθμού pin, δακτυλικού αποτυπώματος ή φωτογραφίας. Αν και είναι τυπικό για τους περισσότερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, το LogMeOnce έχει κάτι διαφορετικό. 

Θα μπορούσαμε να βρούμε τις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PhotoLogin, το οποίο χρησιμοποιεί μια φωτογραφία που τραβάτε είτε με το τηλέφωνό σας είτε με την κάμερα web για έλεγχο ταυτότητας. Ωστόσο, δεν λειτουργεί μέσω λογισμικού αναγνώρισης προσώπου. Αντίθετα, τραβάτε μια φωτογραφία του εαυτού σας σε μία συσκευή και επιβεβαιώνετε σε άλλη ότι είναι αυτό που περιμένετε. 

Ως μορφή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, λειτουργεί, αλλά όχι ως η τυπική μέθοδος ελέγχου ταυτότητας. Και πάλι, πρόκειται για περίπτωση εσφαλμένων πόρων, φαίνεται. Το LogMeOnce θα μπορούσε να σας αναγκάσει να χρησιμοποιήσετε τον κύριο κωδικό πρόσβασής σας – αυτό κάνει κάθε διαχειριστής κωδικών πρόσβασης – και αντ ‘αυτού να χρησιμοποιήσετε ανάλυση με βάση τα συμφραζόμενα της διεύθυνσης IP, της τοποθεσίας σας και πολλά άλλα ως μέτρα ασφαλείας. 

Υπάρχει επίσης κάποια ανησυχία σχετικά με την πρόσβαση έκτακτης ανάγκης στον λογαριασμό σας. Το LogMeOnce ζητά μια εγγενώς μη ασφαλή ερώτηση ασφαλείας, λέγοντας ότι θα βοηθήσει στην ανάκτηση λογαριασμού. Εάν αυτό είναι το μόνο μέτρο που ισχύει για την προστασία των συνδέσεών σας από οποιονδήποτε μπορεί να βρει την απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας σας, αυτό είναι φρικτό.

Υποστήριξη

Το LogMeOnce διαθέτει μια πύλη υποστήριξης με ημερομηνία, αλλά σε σύγκριση με τον κανονικό ιστότοπο, φαίνεται μοντέρνο. Ως αναπνοή καθαρού αέρα, η πύλη υποστήριξης είναι εύκολη, παρά τις ευαισθησίες της στην εποχή των Vista. Εκεί, θα βρείτε συχνές ερωτήσεις, εκπαιδευτικά βίντεο, βοήθεια για επαγγελματίες πελάτες, σχόλια και φόρμα εισιτηρίων. 

logmeonce-support-center

Η επαφή περιορίζεται μόνο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αν και παρακολουθείται όλο το 24ωρο. Ευτυχώς, δεν χρειάζεστε λογαριασμό για να επικοινωνήσετε με το LogMeOnce. Η φόρμα επικοινωνίας ζητά τη διεύθυνση email σας, ορισμένες πληροφορίες συσκευής και περιγραφή του προβλήματός σας. Προς μεγάλη μας έκπληξη, η LogMeOnce επέστρεψε στην έρευνά μας μέσα σε μερικές ώρες. 

logmeonce-επαφή-σελίδα

Για αυτοβοήθεια, το LogMeOnce παρέχει ένα FAQ, το οποίο είναι αρκετά πυκνό. Παρόλο που τα μεμονωμένα θέματα δεν φτάνουν ποτέ στη λεπτομέρεια, υπάρχουν πολλά άρθρα διαθέσιμα. Ωστόσο, υπάρχουν λίγα άρθρα που δεν έχουν νόημα. Λάβετε αυτό το άρθρο αντιμετώπισης προβλημάτων σχετικά με την αδυναμία σύνδεσης στο λογαριασμό σας στο LogMeOnce: 

logmeonce-ανίκανος να συνδεθείτε

Το LogMeOnce παρέχει συμβουλές σε όσους δεν μπορούν να συνδεθούν για να επισκεφθούν τη σελίδα σύνδεσης και να προσπαθήσουν να συνδεθούν. Ορισμένα άρθρα φέρουν την ίδια θεραπεία με αινίνη, η οποία αντικατοπτρίζει το επίπεδο ασυνέπειας που παρατηρείται στον κύριο ιστότοπο. 

Εκμάθηση βίντεο LogMeOnce

Το LogMeOnce προσφέρει εκπαιδευτικά βίντεο, και παρόλο που είναι αξιοπρεπή, έχουν ημερομηνία όπως ο κύριος ιστότοπος. Η τελευταία μεταφόρτωση έγινε πριν από δύο χρόνια, η οποία γνώρισε την κυκλοφορία του LogMeOnce έκδοσης 6. Παρόλο που οι πιο πρόσφατες μεταφορτώσεις προβάλλονται σε HD, πολλά από τα παλαιότερα θέματα περιορίζονται στον τυπικό ορισμό. 

logmeonce-video-tutorials

Παρόλο που εκτιμούμε ότι προσφέρουμε εκπαιδευτικά βίντεο, πολλά χρειάζονται απεγνωσμένα μια ενημέρωση. Όπως και τα άρθρα υποστήριξης, οι συνεχείς ενημερώσεις επιτρέπουν στις πληροφορίες να παραμένουν σχετικές και χρήσιμες. Σε πολλά από τα παλιά βίντεο, το LogMeOnce χρησιμοποιεί ξεπερασμένες εκδόσεις του λογισμικού, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύγχυση.

Η ετυμηγορία

Το LogMeOnce είναι ένα προϊόν που δεν έχει νόημα. Σίγουρα, προσφέρει δωρεάν διαχείριση κωδικού πρόσβασης, αλλά δεδομένου του πόσο περίπλοκη είναι η διαδικασία εγγραφής και το περιβάλλον εργασίας χρήστη, η ταλαιπωρία δεν αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν άλλες υπηρεσίες – δωρεάν – που προσφέρουν βελτιωμένη προσέγγιση με μια πιο σχετική λίστα δυνατοτήτων. 

Είναι εύκολο να γράψετε το LogMeOnce ως διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που είναι πολύ φιλόδοξο, γεμάτο με επιπλέον δυνατότητες. Οι δοκιμές μας το αποδεικνύουν. Λόγω της εστίασης στα πρόσθετα, δεν προσφέρονται πολλές βασικές λειτουργίες, όπως υποστήριξη για προσαρμοσμένες καταχωρίσεις. Υπό το πρίσμα αυτό, είναι δύσκολο για εμάς να προτείνουμε το LogMeOnce σε κανέναν. 

Τι πιστεύετε για αυτήν την κριτική LogMeOnce; Θα κάνετε το LogMeOnce ένα πλάνο; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map