F-Secure Key Review – Ενημερώθηκε το 2020

F-Secure Key Review

Το F-Secure Key είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που καλύπτει όλες τις βάσεις με ένα ελκυστικό περιβάλλον εργασίας επιτραπέζιου υπολογιστή και ασφάλεια βιομηχανικού επιπέδου. Ωστόσο, η υποστήριξη και η ευκολία χρήσης θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια εργασία. Διαβάστε περισσότερα για το Key στην πλήρη αναθεώρηση Key.


κλειδί-ρυθμιστικό1

κλειδί-ρυθμιστικό2

κλειδί-ρυθμιστικό3

πλήκτρο-ρυθμιστικό4

κλειδί-ρυθμιστικό5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το F-Secure, η εταιρεία προστασίας από ιούς που κέρδισε τον πιο ασφαλή οδηγό προστασίας από ιούς, έχει πολλά δικαιώματα. Είναι ελαφρύ στις δυνατότητες, παραλείποντας παρελθόντα συμπεράσματα, όπως ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική F-Secure Anti-Virus. Σε αυτήν την κριτική F-Secure Key, θα δούμε αν η αγορά του à la carte αξίζει την επιπλέον χρέωση. 

Εκτός από την κρίση του Key στο πλαίσιο του antivirus της F-Secure, θα το συγκρίνουμε επίσης με τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. Στην πορεία, θα συζητήσουμε τις δυνατότητές του – τι λίγα υπάρχουν – χρηστικότητα, ασφάλεια, τιμή και πολλά άλλα, όλα πριν δώσουμε την ετυμηγορία μας. 

Για τη σύντομη απάντηση, το F-Secure παρέχει έναν αρμόδιο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης με κλειδί, παρέχοντας μια υπέροχα σχεδιασμένη εφαρμογή και κορυφαία ασφάλεια. Λείπει όμως μερικά κρίσιμα χαρακτηριστικά, τα οποία επηρεάζουν τη λειτουργικότητά του και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τη χρηστικότητα του.

Δυνατά σημεία και αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το κλειδί F-Secure

Χαρακτηριστικά

Το F-Secure δεν στερείται λειτουργιών με τον ίδιο τρόπο όπως και οι άλλοι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης με δέσμες προστασίας από ιούς. Στην πραγματικότητα έχει μια αξιοπρεπή λίστα, που προσφέρει επιλογές ανάκτησης, πίνακα ελέγχου ασφαλείας και έναν απλό τρόπο σύνδεσης άλλων συσκευών. Ωστόσο, υποστηρίζει μόνο δύο τύπους καταχώρησης, κάτι που αποτελεί πρόβλημα. 

Μπορείτε να αποθηκεύσετε μόνο κωδικούς πρόσβασης και πιστωτικές κάρτες. Αν και εξακολουθεί να είναι τεχνικά διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, οι ανταγωνιστές της F-Secure προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία. Το Keeper, για παράδειγμα, μπορεί να αποθηκεύσει μια ποικιλία τύπων συμμετοχών και διαθέτει λειτουργίες κοινής χρήσης (κάτι που δεν έχει το Key). 

Για να μην αναφέρουμε μοναδικά χαρακτηριστικά. Σε αντίθεση με το Abine Blur, το οποίο προσφέρει πιστωτικές κάρτες και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το F-Secure Key δεν φέρνει τίποτα νέο στο τραπέζι (διαβάστε την κριτική Blur). 

Η Key εξυπηρετεί τη λειτουργία της σε τιμή που αντιστοιχεί στην υπόλοιπη αγορά. Ωστόσο, όταν άλλες επιλογές προσφέρουν περισσότερα στην ίδια τιμή, υπάρχει πρόβλημα. 

Αυτόματη συμπλήρωση, Ειδοποιήσεις παραβίασης και Κωδικός ανάκτησης

Με την έξαψή μας, είναι καιρός να μιλήσουμε για το τι περιλαμβάνει το F-Secure. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η σελίδα “κατάσταση”, η οποία εμφανίζει τους κοινούς, αδύναμους και επαναχρησιμοποιημένους κωδικούς πρόσβασης των λογαριασμών σας. Μας αρέσει να έχουμε έναν πίνακα ελέγχου ασφαλείας, αν και θα ήταν καλό για το F-Secure να προσθέσει ειδοποιήσεις σχετικά με παραβιάσεις δεδομένων στο μέλλον.

ανάλυση-κλειδί-ασφάλεια

Αν και η σελίδα “κατάσταση” είναι η πιο εμφανής, η “ανάκτηση λογαριασμού” είναι πιο χρήσιμη. Όπως θα ανατρέξουμε στην ενότητα ασφαλείας παρακάτω, το F-Secure δεν μπορεί να ανακτήσει τον κύριο κωδικό πρόσβασης εάν τον ξεχάσετε. 

Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κωδικό με βάση τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτόν τον κωδικό – ο οποίος μοιάζει με έναν κωδικό QR υψηλής ανάλυσης – στον υπολογιστή σας για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας σε περίπτωση που ξεχάσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας. 

κλειδί-ανάκτηση-κωδικός

Η ολοκλήρωση των δυνατοτήτων είναι αυτόματη συμπλήρωση, αν και το ονομάζετε “χαρακτηριστικό” είναι λίγο γενναιόδωρο. Το κλειδί μπορεί να συμπληρώσει αυτόματα τους κωδικούς πρόσβασής σας, αλλά τίποτα άλλο. Ωστόσο, περισσότερο από αυτό, πρέπει να πατήσετε ένα συγκεκριμένο πλήκτρο πρόσβασης για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη συμπλήρωση.

Χρειάζεστε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης για να συμπληρώσετε τις συνδέσεις σας, αλλά δεν καταγράφει τις συνδέσεις. Σε αντίθεση με άλλους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, οι οποίοι ρωτούν αν θέλετε να αποθηκεύσετε έναν κωδικό πρόσβασης όταν φτάσετε σε έναν νέο ιστότοπο, το F-Secure σας ζητά να τους προσθέσετε χειροκίνητα. Εναλλακτικά, μπορείτε να εισαγάγετε τους κωδικούς πρόσβασής σας, αλλά η έλλειψη καταγραφής κωδικού πρόσβασης είναι απογοητευτική, ανεξάρτητα.

Επισκόπηση βασικών χαρακτηριστικών F-Secure

F-Secure Key Λογότυποwww.f-secure.com

Ξεκινά από 231 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Ασφάλεια

2FA

Κρυπτογράφηση
AES-256

Μηδενική γνώση

Πλήκτρα 2FA

Ανάλυση ασφάλειας

Συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση

Εφαρμογές για κινητά

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Δημιουργία κωδικού πρόσβασης

Επέκταση προγράμματος περιήγησης

Αυτόματη συμπλήρωση

Αυτόματη συμπλήρωση φόρμας

Διεπαφή χρήστη προγράμματος περιήγησης

UI επιφάνειας εργασίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ζωντανή συζήτηση

Τηλέφωνο

Κέντρο βοηθείας

Φόρουμ

24/7 υποστήριξη

Περισσότερο

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το κλειδί δεν είναι ακριβός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, αλλά για ό, τι λίγο προσφέρει από άποψη λειτουργιών, η τιμή είναι πολύ υψηλή. Όπως και με άλλους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα προστασίας από ιούς, έχουμε δει – διαβάστε τις κριτικές McAfee True Key και Kaspersky Password Manager για να δείτε αυτές που βρίσκονται σε δράση – Το Key δεν αξίζει την τιμή. Ομαδοποιημένο με το antivirus, ωστόσο, είναι εντάξει.

Πριν μπείτε στο κόστος, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η F-Secure εμφανίζει τις τιμές της σε ευρώ και όχι σε δολάρια ΗΠΑ. Η τιμή στον παραπάνω πίνακα είναι το ποσοστό μετατροπής κατά τη στιγμή της σύνταξης, επομένως θα υπάρξει μικρή διακύμανση με την πάροδο του χρόνου. 

Μεμονωμένα, η τιμή είναι καλή, φθηνότερη από το Dashlane και σύμφωνα με το 1Password (διαβάστε τη σύγκριση Dashlane έναντι 1Password). Μόλις τελειώσουν τα μαθηματικά, κοιτάζετε μόλις 3 $ το μήνα, κάτι που δεν είναι κακό. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη χαρακτηριστικών, το Key είναι πολύ ακριβό. Το RoboForm, το οποίο είναι περίπου 1 $ φθηνότερο ανά μήνα, έχει ακόμη περισσότερα να προσφέρει (διαβάστε την κριτική μας στο RoboForm). 

F-Secure Key Δωρεάν έναντι Premium

Το F-Secure Key έχει ένα δωρεάν πακέτο, αν και δεν θα το γνωρίζατε από τη σελίδα του προϊόντος (περισσότερα σχετικά με αυτό στην επόμενη ενότητα). Τα πακέτα δωρεάν και premium είναι τα ίδια με κάθε τρόπο, εκτός από τους δωρεάν χρήστες που δεν μπορούν να συγχρονίσουν τους κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις συσκευές. Για να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστές της F-Secure, πρέπει να πληρώσετε.

Μας αρέσει αυτή η προσέγγιση αντί να περιορίζουμε τις εγγραφές, όπως το Dashlane ή το True Key. Ωστόσο, η Key δεν έκανε τη λίστα με τους καλύτερους δωρεάν διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών και τιμής παρέλειψε.

Το kicker, ωστόσο, είναι η έλλειψη συγχρονισμού πολλαπλών συσκευών. Ωστόσο, το LastPass, που κέρδισε τον οδηγό συγχρονισμού πολλαπλών συσκευών, προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και συγχρονισμό δωρεάν, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική LastPass.

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Το να ξεκινήσετε με το Key δεν είναι δύσκολο, αν και η εύρεση της σωστής έκδοσης είναι λίγο συγκεχυμένη. Η F-Secure αναφέρει μια δωρεάν έκδοση στη σελίδα προϊόντων της, παρέχοντας έναν σύνδεσμο λήψης και μια προτροπή για “go premium”. Ωστόσο, το Key δεν περιλαμβάνεται στα δωρεάν εργαλεία της F-Secure και δεν υπάρχει ένδειξη σχετικά με τη διαφορά μεταξύ Δωρεάν και Premium. 

Ωστόσο, η εγγραφή είναι εύκολη. Μετά τη λήψη της εφαρμογής, θα ζητηθεί από τους χρήστες είτε να εισαγάγουν μια υπάρχουσα σύνδεση F-Secure είτε να δημιουργήσουν έναν νέο κύριο κωδικό πρόσβασης. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τη δωρεάν έκδοση, η οποία παρέχει μόνο τοπική διαχείριση κωδικών πρόσβασης, δεν χρειάζεται καν να εισαγάγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με αυτόν τον τρόπο, το Key Free λειτουργεί όπως το λογισμικό κρυπτογράφησης. 

εγγραφή κλειδιού

Η εφαρμογή είναι εύχρηστη, αν και το F-Secure αφιερώνει περισσότερο μέρος της διεπαφής στις ρυθμίσεις παρά στους κωδικούς πρόσβασης. Όπως αναφέρθηκε, περιορίζεστε στους κωδικούς πρόσβασης και τις πιστωτικές κάρτες, αλλά η Key κάνει πολλά με αυτούς τους δύο τύπους συμμετοχής. Αν και δεν βρίσκεται στο επίπεδο προσαρμογής του 1Password, το Key προσφέρει μερικούς τρόπους για να ξεπεράσετε το θησαυροφυλάκιο σας.

διεπαφή κλειδιού

Προσθήκη νέων κωδικών πρόσβασης στο κλειδί F-Secure

Εάν ξεκινάτε από το μηδέν, μπορείτε να προσθέσετε μη αυτόματα κωδικούς πρόσβασης στο Key. Η διαδικασία είναι εκπληκτικά ρευστή. Από την κύρια οθόνη, κάντε κλικ στο μεγάλο εικονίδιο “συν” και, στη συνέχεια, επιλέξτε εάν πρόκειται να προσθέσετε κωδικό πρόσβασης ή πιστωτική κάρτα. 

Το F-Secure δεν παρέχει προσαρμοσμένα πεδία, αλλά μπορείτε να προσθέσετε κάποια αίσθηση στις καταχωρίσεις σας. Εκτός από την έγχρωμη κωδικοποίηση, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το εικονίδιο της καταχώρισής τους χρησιμοποιώντας το σετ Key.

Ορισμένα γενικά εικονίδια είναι διαθέσιμα, όπως ένα καλάθι αγορών ή ένα σύμβολο WiFi, αλλά υπάρχουν επίσης μικρά λογότυπα για δημοφιλείς ιστότοπους και υπηρεσίες. Επιλέγοντας, ας πούμε, το εικονίδιο του Amazon θα εισαγάγει αυτόματα τη διεύθυνση URL και το όνομα της καταχώρησης. 

key-new-password

Όταν όλα έχουν ειπωθεί και ολοκληρωθεί, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το θησαυροφυλάκιο χρησιμοποιώντας εικονίδια αντί να κάνετε αναζήτηση. Ωστόσο, αυτό λειτουργεί μόνο για μικρό αριθμό καταχωρίσεων με τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους. Μόλις το θησαυροφυλάκιο αρχίσει να γεμίζει, τα πράγματα γίνονται γρήγορα ακατάστατα. Το κλειδί δεν παρέχει ετικέτες ή φακέλους, ούτε παρακάμπτοντας ένα αγαπημένο σύστημα. 

Ίσως θα μπορούσε να είχε δαπανηθεί περισσότερος χρόνος ανάπτυξης, αντί να τοποθετήσετε διαφημίσεις μέσα στην εφαρμογή. Υπάρχει μια ειδική καρτέλα στο μενού για άλλες εφαρμογές F-Secure. Παρόλο που δεν μας πειράζει να κάνουμε αναβάθμιση σε Premium, ο σχεδιασμός της εφαρμογής με ειδικό σημείο για διαφημίσεις δεν φαίνεται να είναι η σωστή νοοτροπία. 

κλειδιά-διαφημίσεις

F-Secure Key στην πράξη

Παρόλο που το Key έχει μια όμορφη διεπαφή, υπάρχουν μερικά προβλήματα όταν το χρησιμοποιείτε στην πράξη. Το κύριο πρόβλημα είναι η απαίτηση hotkey. Για αυτόματη συμπλήρωση στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στην επιφάνεια εργασίας, θα πρέπει να πατήσετε “CTRL + ALT + V”. Παρόλο που ένα πλήκτρο πρόσβασης έχει νόημα στις τοπικές εφαρμογές, δεν υπάρχει στο πρόγραμμα περιήγησης.

Η επέκταση προγράμματος περιήγησης δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο σκοπό εκτός από την αυτόματη συμπλήρωση Δεν μπορείτε να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης, να διαμορφώσετε νέες ρυθμίσεις ή να δημιουργήσετε κωδικούς πρόσβασης για νέους λογαριασμούς. Δεδομένου του πόσο ωραία φαίνεται η τοπική εφαρμογή, είχαμε μεγάλες ελπίδες για την επέκταση. Ωστόσο, η μόνη επιλογή που σας δίνει είναι να κλειδώσετε το θησαυροφυλάκιο σας. 

Ασφάλεια

Παρόλο που το Key δεν διαθέτει ένα μοναδικό μοντέλο ασφαλείας όπως το Dashlane ή το 1Password, εξακολουθεί να είναι σε θέση να διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή. Όπως συμβαίνει με όλους τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, το σημαντικό ερώτημα είναι πώς ελέγχετε την ταυτότητά σας ως χρήστης, κάτι που διαχωρίζει τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης από το τυπικό λογισμικό κρυπτογράφησης. 

Το F-Secure περνά όταν πρόκειται για έλεγχο ταυτότητας. Όλα συνδέονται με τον κύριο κωδικό πρόσβασής σας, για τον οποίο η F-Secure δεν έχει καμία γνώση. Αντ ‘αυτού, ο κύριος κωδικός πρόσβασης έχει ένα κλειδί που προέρχεται από αυτόν χρησιμοποιώντας PBKDF2. Αυτό το κλειδί έχει κατακερματιστεί με 20.000 επαναλήψεις του SHA256 με προσθήκη τυχαίων αλάτων. Μετά από αυτήν τη διαδικασία, το τελικό κλειδί χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ταυτότητας. 

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι το F-Secure δεν μπορούσε ποτέ να γνωρίζει τον κύριο κωδικό πρόσβασης και, επομένως, δεν θα μπορούσε ποτέ να αποκρυπτογραφήσει το θησαυροφυλάκιο σας. Αντ ‘αυτού, ο κύριος κωδικός πρόσβασης χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία κλειδιού AES-256, το οποίο χρησιμοποιείται για την κρυπτογράφηση και την αποκρυπτογράφηση του θησαυροφυλακίου σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην περιγραφή της κρυπτογράφησης.

Πού αποθηκεύονται οι κωδικοί πρόσβασης κλειδιού F-Secure 

Τώρα που έχουμε κρυπτογράφηση και έλεγχο ταυτότητας εκτός δρόμου, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το πού αποθηκεύονται οι κωδικοί πρόσβασής σας. Ευτυχώς, το F-Secure παρέχει μερικές επιλογές σε αυτό το μέτωπο. Από προεπιλογή – σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής – οι κρυπτογραφημένοι κωδικοί πρόσβασης αποθηκεύονται τοπικά. Εξαιτίας αυτού, δεν υπάρχει απειλή παραβίασης δεδομένων. 

Αν θέλετε να διατηρήσετε τον τοπικό αποθηκευτικό χώρο, αυτό είναι καλό. απλώς κρατήστε εγκατεστημένο το Key Free. Ωστόσο, η αναβάθμιση σε Premium προσφέρει συγχρονισμό πολλαπλών συσκευών, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να παραδώσετε τους πολύτιμους κωδικούς πρόσβασης στους διακομιστές της F-Secure. Ακόμα και κατά το συγχρονισμό τους στο cloud, δεν έχετε ποτέ πρόσβαση απευθείας στους κωδικούς πρόσβασής σας από τους διακομιστές της F-Secure. 

Αντ ‘αυτού, ένα αντίγραφο του κρυπτογραφημένου θησαυρού σας αποθηκεύεται στο cloud. Αυτό το αντίγραφο δεν είναι αναγνώσιμο από όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας. Όταν συγχρονίζονται οι κωδικοί πρόσβασής σας, αυτό το θησαυροφυλάκιο λαμβάνεται και αποκρυπτογραφείται τοπικά χρησιμοποιώντας τον κύριο κωδικό πρόσβασης με τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω. 

Με λίγα λόγια, οι κωδικοί πρόσβασής σας αποθηκεύονται στο cloud, αλλά χωρίς έναν υπερυπολογιστή και λίγα δισεκατομμύρια χρόνια για να απομείνει, ένας εισβολέας δεν θα μπορούσε να αποκρυπτογραφήσει το θησαυροφυλάκιο σας. 

Υποστήριξη

Το F-Secure δεν πέφτει θύμα του κοινού προβλήματος της αποδιοργάνωσης, όπως και οι περισσότεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που συνδέονται με ιούς. Η ενότητα υποστήριξης εξακολουθεί να καλύπτει κάθε προϊόν που προσφέρει η F-Secure, αλλά αντί να εμφανίζει μια λίστα άρθρων, κάθε προϊόν – συμπεριλαμβανομένου του Key – έχει τον δικό του οδηγό υποστήριξης.

βασική γνώση

Ο οδηγός χρήσης δεν αφορά τόσο την αντιμετώπιση προβλημάτων της εφαρμογής. Αντίθετα, πρόκειται για ρύθμιση. Καλύπτει τα πάντα, από τον τρόπο εγκατάστασης του Key σε Windows και Mac, έως τον ορισμό αγαπημένων και την αξιοποίηση της αυτόματης συμπλήρωσης. Μερικά από τα θέματα περιλαμβάνουν ακόμη και εκπαιδευτικά βίντεο, τα οποία θα βοηθήσουν τους τεχνοφόρους. 

Ωστόσο, αυτή είναι μια μόνο οδός υποστήριξης. Το F-Secure προσφέρει επίσης ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη τηλεφώνου κατά τις εργάσιμες ώρες. Επιπλέον, η τηλεφωνική υποστήριξη προσφέρεται σε 11 γλώσσες, με αριθμούς για πολλές διαφορετικές περιοχές. Η τηλεφωνική υποστήριξη περιορίζεται τεχνικά σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε μια περιοχή που είναι ανοιχτή ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. 

υποστήριξη-κλειδί-τηλέφωνο

Αν προτιμάτε να επικοινωνήσετε με την κοινότητα Key, υπάρχουν φόρουμ. Ωστόσο, η παρουσίαση δεν είναι τόσο καλή όσο οι άλλες περιοχές υποστήριξης. Αν και τα φόρουμ της F-Secure είναι εύκολα προσβάσιμα, δεν μπορείτε να επιλέξετε να φιλτράρετε αναρτήσεις βάσει προϊόντος. Αντ ‘αυτού, όλα συγκεντρώνονται, καθιστώντας δύσκολη την εύρεση αναρτήσεων που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη εφαρμογή. 

βασικά φόρουμ

Παρόλα αυτά, οι πόροι υποστήριξης της F-Secure είναι πιο εύπεπτοι από ό, τι οι περισσότεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που συνδυάζονται με ιούς. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, η συνομιλία ήταν συνήθως online και τα φόρουμ ήταν ενεργά. Εκτός αυτού, η γνωστική βάση προσφέρει μια διεξοδική και κατανοητή διαδικασία για την εγκατάσταση της τοπικής εφαρμογής. 

Η ετυμηγορία

Το Key είναι ένας από τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης κατά των ιών, προσφέροντας μια ελκυστική διεπαφή και μερικές μοναδικές δυνατότητες. Εάν έχετε μόνο λίγους κωδικούς πρόσβασης – ας πούμε, 25 ή περίπου – είναι μια εξαιρετική επιλογή. Όσοι διαχειρίζονται μερικές εκατοντάδες συνδέσεις, εκτός από άλλους τύπους συμμετοχής, θα θέλουν να αναζητήσουν αλλού. Η έλλειψη οργάνωσης καθιστά δύσκολο να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. 

Τι πιστεύετε για τον Key; Πρόκειται να κατεβάσετε τη δωρεάν έκδοση; Ενημερώστε μας για την εμπειρία σας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map