Remo Recover Review – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση ανάκτησης Remo

Το Remo Recover είναι μια λύση ανάκτησης δεδομένων που απλά δεν κόβει τη μουστάρδα χάρη στην κακή διεπαφή και τις διαδικασίες σάρωσης με λάθη. Είναι, ωστόσο, σε καλή τιμή, οπότε το κάνει αυτό. Διαβάστε την αναθεώρηση Remo Recover για τα βρώμικα deets.

Το καλύτερο λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων

Σε αυτήν την κριτική ανάκτησης Remo, θα εξετάσουμε μία από τις πολλές εφαρμογές εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι θα ανακτήσουν γρήγορα όλα τα χαμένα αρχεία σας. Εξετάζουμε το κόστος και τις δυνατότητες του Remo Recover για Windows, συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την έκδοση «Pro» της εταιρείας. Κατά τη διαδικασία των δοκιμών μας, αξιολογήσαμε επίσης τη συνολική εμπειρία και την απόδοση των χρηστών.

Δυστυχώς, τα τελικά αποτελέσματα δεν ήταν πολύ εντυπωσιακά. Αν και το σύνολο δυνατοτήτων δεν μετρά αρκετά τις κορυφαίες επιλογές που αναφέρονται στον καλύτερο οδηγό λογισμικού ανάκτησης δεδομένων, τα μεγαλύτερα προβλήματα που συναντήσαμε προέρχονται από έναν πελάτη που είναι ατημέλητος στο σχεδιασμό και είναι επιρρεπές σε σφάλματα, ειδικά όταν εκτελείτε πλήρη σάρωση δίσκου για διαγραμμένα διαμερίσματα.

Είτε είστε οικιακός καταναλωτής που επιθυμείτε να ξεφύγετε από εμπλοκή είτε επαγγελματίας πληροφορικής που επιθυμεί να δημιουργήσει την εργαλειοθήκη σας, σας συνιστούμε να ελέγξετε το Stellar Data Recovery αντ ‘αυτού, μια εταιρεία που αξιοποιεί την εμπειρία του χρήστη με ένα ικανό και, πιο σημαντικό, αξιόπιστο εργαλείο ανάκτησης (διαβάστε την επισκόπηση Stellar Data Recovery).

Εάν το Stellar δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, το EaseUS και το Prosoft Engineering είναι δύο άλλες υπηρεσίες σημείωσης που μας αρέσουν για χρήστες όλων των επιπέδων τεχνικών δεξιοτήτων. Εάν θέλετε να αποφύγετε τη χρήση οποιουδήποτε από αυτά τα προϊόντα, σας συνιστούμε να διαβάσετε το κομμάτι μας στο αντίγραφο ασφαλείας 3-2-1 ή στον καλύτερο διαδικτυακό οδηγό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Εναλλακτικές λύσεις για το Remo Recover

Τιμολόγηση & Αδειοδότηση

Το Remo παρέχει λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων για Windows, Mac και Android, με ξεχωριστές άδειες για κάθε μία. Το λογισμικό αποκατάστασης των Windows, το επίκεντρο αυτής της αναθεώρησης, διατίθεται σε τρία διαφορετικά πακέτα αδειών: Basic Edition, Media Edition και Remo Recovery Pro. Κάθε άδεια είναι καλή για τη ζωή.

Σε αντίθεση με πολλά από τα καλύτερα προϊόντα λογισμικού εκεί έξω, το Remo δεν σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το λογισμικό δωρεάν. Επομένως, δεν μπορείτε να εκτελέσετε πρώτα μια σάρωση για να δείτε εάν τα αρχεία σας είναι ανακτήσιμα και, στη συνέχεια, αγοράστε το λογισμικό για να ολοκληρώσετε την ανάκτηση.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει απλώς να ελπίζουμε ότι λειτουργεί. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αλλά μόνο σε περίπτωση που ανακαλύψετε κάποιο ελάττωμα με το λογισμικό, όχι εάν τα αρχεία σας είναι πέρα ​​από το σημείο ανάκτησης, κάτι που συμβαίνει.

Αυτός είναι πιθανώς ένας καλός λόγος να εξετάσετε πρώτα άλλες επιλογές, παρόλο που πιθανότατα θα είναι λίγο πιο ακριβές. Το Stellar Data Recovery, το EaseUS και το Prosoft Engineering, οι τρεις κορυφαίες λύσεις ανάκτησης που έχουμε ελέγξει, κοστίζουν περίπου 99 $ για εκδόσεις συγκρίσιμες με το Remo Recovery Pro. Σας προτείνουμε να ανατρέξετε στην αναθεώρηση EaseUS Data Recovery και στην Prosoft Engineering Data Rescue για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα δύο.

Χαρακτηριστικά

Το Remo Recover παρέχει πολλές από τις βασικές δυνατότητες που θα περιμένατε από ένα πρόγραμμα αποκατάστασης δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας γρήγορης σάρωσης για την ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων και αλγορίθμων βαθιάς σάρωσης για την ανακατασκευή δεδομένων RAW.

Υπάρχουν επίσης κάποια χαρακτηριστικά που λείπουν, που επηρεάζουν την ευκολία χρήσης. Θα συζητήσουμε μερικά από τα πολλά ζητήματα που είχαμε με τη διαδικασία ανάκτησης Remo όταν μιλάμε για ευκολία χρήσης, αργότερα σε αυτήν την κριτική, αλλά μερικά από τα ελλείμματα περιλαμβάνουν αδυναμία σάρωσης ανά τύπο αρχείου και καμία επιλογή προεπισκόπησης αρχείων πριν από την ολοκλήρωση της ανάκτησης επεξεργάζομαι, διαδικασία.

Ο παρακάτω πίνακας συνοψίζει όλες τις λειτουργίες που θα λάβετε με το Remo Recover.

Λογότυπο ανάκτησης Remowww.remorecover.com

Ξεκινά από 111 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Εκδοχή

Εκδοχή
Windows, Mac

Επιλογές σάρωσης

Γρήγορη σάρωση

Βαθιά σάρωση

Ταξινόμηση κατά τύπο αρχείου

Σάρωση ανά τύπο αρχείου

Δυνατότητες σάρωσης

Πλήρης σάρωση σκληρού δίσκου

Διαγραφή / χαμένη ανάκτηση αρχείων

Κατεστραμμένη ανάκτηση διαμερισμάτων

Διαγραφή διαμερισμάτων

Συσκευή USB με δυνατότητα εκκίνησης

CD αποκατάστασης

Κλωνοποίηση

Εξωτερική ανάκτηση

Αποκατάσταση εξωτερικής μονάδας δίσκου

Αφαιρούμενη ανάκτηση πολυμέσων

Ανάκτηση κάρτας SD

Αποκατάσταση οπτικής αποθήκευσης

Υποστήριξη

Διαδικασία ανάκτησης

Το να πούμε ότι ο πελάτης Remo Recovery δεν είναι ακριβώς το candy eye είναι λίγο υποτιμημένο. Ο συνδυασμός χρωμάτων θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια σοβαρή επανεξέταση, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το κείμενο δεν ταιριάζει στον πελάτη, καθιστώντας δύσκολο να καταλάβουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε σε διάφορα σημεία μέσω της διαδικασίας ανάκτησης.

Δεν υπάρχει τρόπος να προσαρμόσετε το μέγεθος του παραθύρου της εφαρμογής για να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα. Τουλάχιστον, όχι νωρίτερα: μερικά βήματα στη διαδικασία, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της οθόνης οριζόντια και κάθετα, αν και αυτό δεν επιλύει όλα τα προβλήματα.

Η παρουσίαση δεν είναι το παν, αλλά δεν είναι τίποτα ούτε για το βοηθητικό λογισμικό. Να είστε έτοιμοι να μαντέψετε μερικά αν πάτε με το Remo ως λύση ανάκτησης δεδομένων.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ανάκτησης, θα κάνετε κλικ σε ένα από τα τρία κουμπιά: ανάκτηση αρχείων, ανάκτηση μονάδων δίσκου ή ανάκτηση φωτογραφιών. Αυτή η τελευταία επιλογή πρέπει στην πραγματικότητα να διαβάσει “ανάκτηση μέσων”, καθώς χρησιμοποιείται για την ανάκτηση βίντεο και ήχου.

Επιλέξτε “Ανάκτηση αρχείων” και θα σας δοθεί η δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις δύο επιλογές: ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων και ανάκτηση χαμένων αρχείων. Αυτές οι ετικέτες δεν είναι ακριβώς σαφείς και φυσικά οι περιγραφές για το τι κάνουν κάνουν.

Βασικά, το πρώτο λειτουργεί ως γρήγορη σάρωση, ενώ το δεύτερο είναι μια βαθιά σάρωση.

Η διαφορά είναι ότι μια βαθιά σάρωση πραγματοποιεί ανάκτηση RAW, μετακινώντας τη μονάδα δίσκου σας έναν τομέα κάθε φορά για την ανακατασκευή αρχείων με βάση μοτίβα αρχείων. Ορίστε αυτήν την επιλογή για διαγραμμένα ή διαμορφωμένα διαμερίσματα.

Επιλέξτε την πρώτη (γρήγορη σάρωση) επιλογή και στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το διαμέρισμα που θέλετε να σαρώσετε.

Μετά, θα μπορείτε να επιλέξετε τους φακέλους που θέλετε να σαρώσετε. Μπορείτε να επιλέξετε να σαρώσετε ολόκληρη τη μονάδα δίσκου κάνοντας κλικ στο επάνω πλαίσιο ελέγχου στο δέντρο πλοήγησης αριστερού παραθύρου.

Για την ανάκτηση διαγραμμένων στοιχείων, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον ελέγξει το φάκελο του κάδου ανακύκλωσης (αντί του φακέλου στο οποίο είχαν αρχικά διαγραφεί τα αρχεία).

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να υποδείξετε έναν φάκελο ανάκτησης. Σε περίπτωση επαναφοράς σε φάκελο όπου υπάρχουν ήδη αρχεία, μπορείτε να ορίσετε επιλογές όπως “αντικατάσταση” και “προτροπή” για αντικατάσταση διπλών αρχείων. Μπορείτε επίσης να συμπιέσετε τα ανακτημένα δεδομένα σε ένα αρχείο .zip εάν προτιμάτε.

Κάντε κλικ στο βέλος προς τα εμπρός και η σάρωση θα ξεκινήσει. Υποθέτοντας ότι κάνετε μια γρήγορη σάρωση, θα χρειαστούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να εκτελεστεί στην εμπειρία μας (δείτε την απόδοση, παρακάτω).

Αφού ολοκληρωθεί η γρήγορη σάρωση, θα ανοίξει ο φάκελος ανάκτησης που υποδείξατε ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στα αποτελέσματα. Αυτή η προσέγγιση είναι λίγο διαφορετική από το πώς λειτουργούν τα περισσότερα προγράμματα ανάκτησης, τα οποία δεν ανακτούν αυτόματα τα αρχεία μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης.

Αντ ‘αυτού, προγράμματα όπως το Prosoft Engineering Data Rescue σάς επιτρέπουν να ελέγξετε και ακόμη και να κάνετε προεπισκόπηση των αποτελεσμάτων σάρωσης στον πελάτη πρώτα και να επιλέξετε ποια αρχεία θέλετε να ανακτήσετε. Το Data Rescue διαθέτει επίσης επιλογές φιλτραρίσματος και δυνατότητα αναζήτησης για γρήγορη ταξινόμηση δεδομένων. Ο Remo δεν το κάνει.

Ενώ αυτός είναι ένας τομέας βελτίωσης για τη διαδικασία γρήγορης σάρωσης, τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε με τη Remo είχαν να κάνουν με τις λειτουργίες βαθιάς σάρωσης.

Remo Recover Επιλογές βαθιάς σάρωσης

Εάν επιλέξετε να εκτελέσετε μια βαθιά σάρωση επιλέγοντας “ανάκτηση μονάδων δίσκου” στην αρχική οθόνη του Remo, θα σας δοθεί η επιλογή να εκτελέσετε δύο διαφορετικούς τύπους σαρώσεων: ανάκτηση διαμερισμάτων και ανάκτηση μορφοποίησης / μορφοποίησης.

Η ανάκτηση διαμερισμάτων χρησιμοποιείται για την ανάκτηση διαμερισμάτων που έχουν διαγραφεί κατά λάθος, ενώ η ανάκτηση με διαμόρφωση χρησιμοποιείται για την ανάκτηση διαμερισμάτων που έχουν διαμορφωθεί ξανά. Σε γενικές γραμμές, με οποιοδήποτε λογισμικό αποκατάστασης, η επιτυχία ενός από τα δύο εξαρτάται από το εάν έχει αντικατασταθεί η φυσική μνήμη που έχει αποθηκεύσει τα παλιά σας αρχεία. αν ναι, δεν είστε τυχεροί, γι ‘αυτό είναι πάντα καλύτερο να είστε προετοιμασμένοι με μια εφεδρική λύση αντί να πιστεύετε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε λογισμικό αποκατάστασης.

Εάν εκτελέσετε σάρωση ανάκτησης διαμερισμάτων, θα μπορείτε να επιλέξετε τους τύπους αρχείων που θέλετε να σαρώσετε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε αυτό που μπορεί να είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, εκτός από τον περιορισμό της παραγωγής ανάκτησης. Ωστόσο, όσο μπορούμε να πούμε, δεν υπάρχει τρόπος απλώς σάρωσης για κάθε τύπο αρχείου: πρέπει να περάσετε και να ελέγξετε κάθε επέκταση αρχείου για την οποία θέλετε να σαρώσετε.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε λάθος γι ‘αυτό, ωστόσο: ο σχεδιασμός του πελάτη είναι, για άλλη μια φορά, υπερβολικά γεμάτος, καθιστώντας τη διαδικασία κάτι σαν ένα παιχνίδι μαντέψεων.

Το χειρότερο, όπως θα συζητήσουμε στη συνέχεια, δεν μπορέσαμε ποτέ να ολοκληρώσουμε μια πλήρη σάρωση μονάδας δίσκου.

Εκτέλεση

Πραγματοποιήσαμε γρήγορες και βαθιές σαρώσεις χρησιμοποιώντας το Remo για να δοκιμάσουμε τόσο την ταχύτητα σάρωσης όσο και, το πιο σημαντικό, την ικανότητα του εργαλείου να ανακτήσει διαγραμμένα στοιχεία.

Για να δοκιμάσουμε τη διαδικασία γρήγορης σάρωσης, δημιουργήσαμε και διαγράψαμε διάφορα διαφορετικά αρχεία δοκιμής, συμπεριλαμβανομένων αρχείων εγγράφων, εικόνων και βίντεο. Αυτές οι δοκιμές εκτελέστηκαν σε ένα μικρό δοκιμαστικό διαμέρισμα που ρυθμίσαμε, το οποίο ήταν 1,95 GB σε μέγεθος με περίπου το ήμισυ αυτού του χώρου χωρίς χώρο. Η ίδια η μονάδα δίσκου ήταν SSD 250 GB.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα:

Χρόνος γρήγορης σάρωσης κατάτμησης5 δευτερόλεπτα
Το Word Doc ανακτήθηκεΝαί
Το αρχείο βίντεο ανακτήθηκεΝαί
Το αρχείο εικόνας ανακτήθηκεΝαί
Πλήρης χρόνος σάρωσης δίσκουΑποτυχία ολοκλήρωσης
Ανακτήθηκε το διαγραμμένο διαμέρισμαΟχι

Οι δοκιμές γρήγορης σάρωσης πήγαν αρκετά ομαλά, παρά την αιτία σύγχυσης από αυτόν τον αδέξιο σχεδιασμό πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, μπορέσαμε να βρούμε τα διαγραμμένα στοιχεία μας.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, αντιμετωπίσαμε προβλήματα προσπαθώντας να εκτελέσουμε πλήρη σάρωση δίσκου για να βρούμε διαγραμμένα διαμερίσματα. Σε καθεμιά από μισές δωδεκάδες προσπάθειες, ο πελάτης συνετρίβη μετά από περίπου δύο λεπτά χρόνου σάρωσης.

Επικοινωνήσαμε για υποστήριξη για κάποια βοήθεια, αλλά δεν καταφέραμε να διορθώσουμε το πρόβλημα και το αφήσαμε σε αυτό. Πρώτον, δεν θέλαμε να συνεχίσουμε να εκτελούμε αποτυχημένες σαρώσεις, επειδή φοβόμαστε ότι θα μπορούσε να βλάψει τον σκληρό μας δίσκο. Επιπλέον, όταν αντιμετωπίζετε χαμένα δεδομένα, η εργασία με λογισμικό με λάθη είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε και κανένα άλλο λογισμικό αποκατάστασης που δοκιμάσαμε δεν είχε αυτά τα ζητήματα.

Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να προτείνουμε το προϊόν για ανάκτηση διαμερισμάτων, μόνο την ανάκτηση αρχείων που έχει διαγραφεί, η οποία πραγματικά δεν αξίζει το ίδιο το κόστος (ειδικά με ορισμένα από τα προβλήματα σχεδιασμού του πελάτη).

Υποστήριξη πελατών

Το Remo παρέχει υποστήριξη 24/7 μέσω email. Η εταιρεία εδρεύει στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, το οποίο υποθέτουμε είναι εκεί όπου βρίσκονται και τα κέντρα υποστήριξης. Δεν υπάρχει επιλογή για ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη όπως θα λάβετε με το Stellar Data Recovery και ορισμένα άλλα εργαλεία.

Καταργήσαμε μια δοκιμαστική ερώτηση για υποστήριξη σχετικά με τα προβλήματα σφαλμάτων που αντιμετωπίζαμε κατά τη διαδικασία πλήρους σάρωσης μονάδας δίσκου. Εντυπωσιακά, λάβαμε μια απάντηση μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Δυστυχώς, η απάντηση δεν βοήθησε. Ο πράκτορας μας ενημέρωσε ότι το Remo θα συντριβεί όταν υπάρχουν πολλοί κακοί τομείς, παρεμβολές από άλλα προγράμματα και χαμηλή μνήμη RAM. Κλείσαμε όλα τα προγράμματά μας και εξακολουθήσαμε να αντιμετωπίζουμε σφάλματα, και ο δοκιμαστικός υπολογιστής που λειτουργούσαμε ήταν μόλις ενός έτους.

Επιπλέον, πραγματοποιήσαμε μερικές δοκιμές χρησιμοποιώντας άλλο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένης της ανάκτησης δεδομένων Wondershare (διαβάστε την κριτική Wondershare) και δεν αντιμετωπίσαμε παρόμοια προβλήματα.

Το Remo διατηρεί επίσης έναν ιστότοπο υποστήριξης. Ωστόσο, η βάση γνώσεων είναι κάπως περιορισμένη και γεμάτη γραμματικά λάθη.

Βρήκαμε όμως μια ενότητα για σφάλματα, το οποίο αναφέρει το Remo είναι ένα γνωστό πρόβλημα, με πολλές προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος. Ωστόσο, όπως και με την απόκριση υποστήριξης, καμία από αυτές τις προτάσεις δεν μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με τα σφάλματα.

Τελικές σκέψεις

Η απουσία καλύτερων δυνατοτήτων ταξινόμησης αρχείων και προεπισκοπήσεων αρχείων χρησιμεύει μόνο για να ενισχύσει την εντύπωση ότι το Remo Recover είναι το χειρότερο είδος βοηθητικού εργαλείου: ένα που περιορίζει εξ ολοκλήρου την εμπειρία χρήστη και σας κάνει να νιώθετε σαν να έχετε επιστρέψει στο παρελθόν στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Το μεγαλύτερο, ζήτημα, όπως αναφέρθηκε, είναι ότι το Remo Recovery απλά δεν λειτουργεί, τουλάχιστον όχι πιθανώς πολλά προβλήματα αντιμετώπισης προβλημάτων με τα οποία πραγματικά δεν πρέπει να ενοχλείτε. Τα σφάλματα κατά την προσπάθεια βαθιάς σάρωσης της μονάδας δίσκου μας είναι μακράν το πιο πιεστικό πρόβλημα, καθώς καθιστά το λογισμικό άχρηστο στις περισσότερες περιπτώσεις.

Είτε είστε επαγγελματίας IT είτε οικιακός χρήστης, σας συνιστούμε να ξοδέψετε ένα πιο φιλικό προς το χρήστη εργαλείο και ένα που λειτουργεί χωρίς λόξυγγα. Ενώ το Stellar Data Recovery είναι το προσωπικό μας αγαπημένο, το EaseUS και το Prosoft Engineering είναι ιδανικά για χρήστες πληροφορικής και το Wondershare είναι μια φτηνή, αξιόπιστη λύση που θα κάνει το τέχνασμα για τον μέσο καταναλωτή.

Πείτε μας τη γνώμη σας σχετικά με το Remo Recover στα παρακάτω σχόλια και σας ευχαριστούμε που διαβάσατε!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me