Wrike vs Basecamp: Δύο Big Names Trade Blows το 2020

Η ιστορία έχει δει μερικές επικές αναμετρήσεις: Ali εναντίον Frazier, McEnroe εναντίον Connors, Cardi B εναντίον Nicki Minaj. Πρόκειται να προσθέσουμε μια άλλη σύγκρουση στη λίστα σε αυτήν τη σύγκριση Wrike εναντίον Basecamp, της οποίας ο νικητής θα ενδιαφέρει περισσότερο τους διαχειριστές έργων.

Η Wrike ξεκίνησε το 2006 και έχει πάνω από 18.000 εταιρείες στα βιβλία της, συμπεριλαμβανομένων πελατών υψηλού προφίλ όπως η Google, το L’Oreal και ο Mars. Είναι μια πλατφόρμα πλούσια σε χαρακτηριστικά που είναι από τα καλύτερα λογισμικά διαχείρισης έργων εκεί έξω.

Το Basecamp είναι ένα μεγάλο όνομα, με εκπληκτικά 3 εκατομμύρια εγγραφές. Δημιουργήθηκε το 2004 από την ομάδα πίσω από το πλαίσιο εφαρμογής του Ruby on Rails.

Και τα δύο εργαλεία έχουν εμφανιστεί στα προσωπικά μας άρθρα στο παρελθόν. Η Wrike κέρδισε τον αγώνα Wrike εναντίον Asana, αλλά έχασε στο monday.com εναντίον Wrike. Αυτό δεν αποτελεί ντροπή, ωστόσο, γιατί η Δευτέρα.com είναι η καλύτερη που υπάρχει. Η Basecamp έχασε τη μάχη μας Asana εναντίον Basecamp, οπότε θα προσπαθούσε να αντισταθεί.

Εξετάσαμε επίσης και τις δύο υπηρεσίες σε βάθος στις κριτικές μας, οπότε αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές, διαβάστε την κριτική Wrike και την κριτική Basecamp.

Ρύθμιση αγώνα: Wrike εναντίον Basecamp

Οι Wrike και Basecamp δεν θα πολεμούν με γροθιές ή όπλα, αλλά με χαρακτηριστικά, επιλογές και ποιότητα σχεδιασμού. Θα τα συγκρίνουμε σε τέσσερις γύρους και ένας νικητής θα δηλώνεται σε κάθε έναν. Ο γενικός νικητής θα είναι το εργαλείο που παίρνει τους περισσότερους γύρους.

Θα ανοίξουμε συγκρίνοντάς τα με λειτουργίες για να δούμε ποιο εργαλείο κάνει περισσότερο. Οι δυνατότητες βρίσκονται στην καρδιά του λογισμικού που μπορεί να φέρει στην ομάδα σας. Στη συνέχεια, θα δούμε την τιμή για να δούμε ποια είναι η καλύτερη τιμή. Πολλές πλατφόρμες προσφέρουν πολλές επιλογές, επομένως είναι σημαντικό να καταλάβουμε ποια είναι η καλύτερη.

Στην ευκολία χρήσης, θα εκτιμήσουμε ποια λειτουργεί με τη λιγότερη φασαρία και κάνει τα περισσότερα για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Στον γύρο ασφάλειας και απορρήτου, θα εξετάσουμε ποιος μπορείτε να εμπιστεύεστε τα δεδομένα σας στο μέγιστο, καθώς και ποιος προσφέρει τις περισσότερες επιλογές για τον έλεγχο της πρόσβασης στα έργα σας.

1

Χαρακτηριστικά

Σε αυτόν τον γύρο, θα συγκρίνουμε τα εργαλεία σχετικά με τη λειτουργικότητα για να δούμε ποια είναι τα περισσότερα για την ομάδα σας. Εκτός από τον τρόπο παρουσίασης των εργασιών, θέλουμε να βλέπουμε άφθονο χώρο αποθήκευσης, ενσωματώσεις με άλλες πλατφόρμες και δυνατότητες επικοινωνίας. Τα ενδιαφέροντα πρόσθετα θα σκοράρουν επίσης.

Εάν θέλετε ένα εργαλείο που έχει κάποιες ασυνήθιστες επεκτάσεις, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο Airtable. Περιλαμβάνει έναν εξερευνητή 3D, αυτόματη μετάφραση και ακόμη και έναν σχεδιαστή σελίδων.

Wrike

Το Wrike σας επιτρέπει να δημιουργείτε εργασίες και να τα αναθέτετε σε μέλη της ομάδας. Οι εργασίες μπορούν να χωριστούν σε δευτερεύουσες εργασίες και μπορείτε να προσθέσετε εξαρτήσεις, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα του έργου σας είναι εφικτό. Με εξαρτήσεις μπορείτε να εντοπίσετε σημεία συμφόρησης και να δείτε ποια θα είναι η επίδραση σε περίπτωση καθυστέρησης μιας εργασίας.

Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση Easy Projects για να μάθετε σχετικά με μια άλλη επιλογή που διευκολύνει την εργασία με εξαρτήσεις.

Το Wrike είναι μια καλή πλατφόρμα για κοινή χρήση αρχείων, με 2 GB διαθέσιμου χώρου στο δωρεάν πακέτο του. Αυτό φτάνει τα 100 GB για χρήστες Enterprise. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από αυτό, διαβάστε το καλύτερο διαδικτυακό μας χώρο αποθήκευσης για ομάδες.

Μπορείτε να αφήσετε σχόλια σε αρχεία, ακόμα και στη μέση των βίντεο. Αυτό το καθιστά χρήσιμο αν θέλετε να οργανώσετε τα δικά σας έργα βίντεο. Ωστόσο, τα βίντεο χρειάζονται πολύ χώρο, οπότε ίσως χρειαστείτε τον καλύτερο αποθηκευτικό χώρο cloud για οδηγό μεγάλων αρχείων.

wrike-ενοποιήσεις

Το Wrike ενσωματώνεται με πολλές υπηρεσίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το Adobe Creative Cloud, το Slack, το Salesforce, το Dropbox και πολλά άλλα. Η νέα λειτουργία “Wrike Integrate”, την οποία δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμη, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ενσωματώσεις.

Το Wrike διαθέτει επίσης ένα API, έτσι όσοι από εσάς κωδικοποιείτε μπορούν να το μεταφέρουν στις δικές σας εφαρμογές ή ιστότοπους. Αν θέλετε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, η σύγκριση δημιουργίας ιστότοπων Wix εναντίον Weebly μπορεί να σας βοηθήσει επίσης.

ημερολόγιο wrike

Το Wrike έχει πολλές προβολές, όπως τη ροή του, το γράφημα Gantt και το ημερολόγιο. Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η δημιουργία αναφορών. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αναφορών, όπως αυτοί που σας δείχνουν ποιες εργασίες έχουν καθυστερήσει ή δεν έχουν εκχωρηθεί. Το Wrike το καθιστά εύκολο στη δημιουργία.

Οι διεθνείς χρήστες θα εκτιμήσουν την επιλογή γλωσσών. Πάνω από δώδεκα είναι διαθέσιμες, οι οποίες περιλαμβάνουν εννέα επίσημες μεταφράσεις και αρκετές από τους χρήστες.

Εκτός από την εκτέλεση στο πρόγραμμα περιήγησης, το Wrike διαθέτει υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές για Windows, macOS, Android και iOS, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες συσκευές.

Κατασκήνωση βάσης

Το Basecamp διαθέτει καλές δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων και επικοινωνίας, καθώς και απλή δημιουργία εργασιών. Είναι μια ισχυρή επιλογή για γενική χρήση γραφείου.

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λίστες υποχρεώσεων γεμάτες εργασίες. Μπορείτε να αναθέσετε εργασίες σε άτομα, να αφήσετε σημειώσεις και να τους δώσετε προθεσμίες. Σε αντίθεση με το Wrike, δεν έχει δευτερεύουσες εργασίες ή εξαρτήσεις. Αν δεν τα χρειάζεστε, διαβάστε την κριτική Podio για να μάθετε για ένα άλλο εργαλείο που κρατά τα πράγματα απλά.

Υπάρχει ένα ημερολόγιο που σας βοηθά να σχεδιάσετε το πρόγραμμά σας και ενσωματώνεται με υπηρεσίες ημερολογίου από την Apple, τη Microsoft και την Google.

basecamp-campfire

Οι συνομιλίες «Campfire» είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρείτε την επικοινωνία όλων. Μπορείτε να μοιραστείτε ήχους και βίντεο, αν και είχαμε προβλήματα με το βίντεο κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Εκτός από το Campfire, μπορείτε να συνομιλήσετε με συμπαίκτες μέσω του πίνακα μηνυμάτων του Basecamp.

Το Basecamp ειδοποιεί τους χρήστες όταν γίνονται αλλαγές από άλλους, επομένως είναι καλό να ενημερώνουμε όλους για το τι κάνει η ομάδα.

Έχει μια αξιοπρεπή επιλογή ενσωματώσεων, συμπεριλαμβανομένου του Zapier, το οποίο σας επιτρέπει να μοιράζεστε δεδομένα με εκατοντάδες εφαρμογές. Υπάρχουν επίσης ενοποιήσεις για τη δημιουργία αναφορών, την ανάπτυξη λογισμικού, την παρακολούθηση του χρόνου και τη λογιστική. Εάν ακολουθείτε ένα εργαλείο διαχείρισης έργου που εστιάζει στην οικονομική πλευρά, διαβάστε την κριτική Mavenlink.

Παίρνετε άφθονο χώρο με αυτό. Η αποθήκευση cloud των 500 GB είναι πολύ μεγαλύτερη από τις προσφορές της Wrike, ακόμη και στο εταιρικό σχέδιο. Εάν χρειάζεστε περισσότερα, ωστόσο, η καλύτερη συλλογή cloud storage έχει επιλογές.

Όπως το Wrike, το Basecamp διαθέτει εφαρμογές για Windows, macOS, Android και iOS για να συμπληρώσει την έκδοση του προγράμματος περιήγησής του.

Στρογγυλές σκέψεις

Το Basecamp έχει πολύ χώρο αποθήκευσης και το Campfire είναι καλό για ομαδικές συζητήσεις. Το Wrike είναι ένα πιο σοβαρό εργαλείο, με τη διαχείριση της εξάρτησής του να είναι χρήσιμη για προηγμένο σχεδιασμό έργων.

Αν και θεωρούμε το Basecamp πιο φιλικό και δεν έχει πολλές δυνατότητες, το Wrike αισθάνεται πιο λεπτομερές και σας δίνει περισσότερες επιλογές στις περισσότερες περιοχές. Έχει επίσης μια πιο προηγμένη δομή με δευτερεύουσες εργασίες και εξαρτήσεις. Οι γλωσσικές επιλογές του το καθιστούν χρήσιμο και για τους διεθνείς χρήστες.

Γύρος: Σημείο χαρακτηριστικών για Wrike

Λογότυπο Wrike
Λογότυπο Basecamp

2

Τιμή

Στη συνέχεια, θα δούμε την τιμή για να δούμε ποιο εργαλείο προσφέρει την καλύτερη τιμή. Εκτός από τις χαμηλές τιμές, θέλουμε να δούμε μια μεγάλη δωρεάν δοκιμή, πολλούς τρόπους πληρωμής, εκπτώσεις και διαφορετικά σχέδια. Ο Basecamp έκανε μερικές βαριές γροθιές στον τελευταίο γύρο, οπότε θα θέλαμε να επιστρέψουμε στον διαγωνισμό. Ας δούμε τι προσφέρει πρώτα η Wrike.

Wrike

Το Wrike έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα για έως και πέντε χρήστες και υπάρχει μια δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών χωρίς κάρτα, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις άλλες δυνατότητές της χωρίς να μειώνετε τον προϋπολογισμό σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα επιπλέον σχέδιά της, θα πληρώνετε μια μηνιαία χρέωση ανά χρήστη, η οποία αυξάνεται καθώς ανεβαίνετε τα επίπεδα.

Οι τιμές είναι διαπραγματεύσιμες στο επίπεδο της επιχείρησης, αλλά ενδέχεται να μπορείτε να λάβετε μια συμφωνία χρήσης για μια εφάπαξ πληρωμή αν ζητήσετε ωραία.

Το Wrike δεν είναι πολύ ακριβό, αλλά δεν είναι το φθηνότερο εργαλείο στην αγορά, και με όρια χρήστη στα φθηνότερα σχέδια, θα σας κοστίσει περισσότερο καθώς αυξάνεται το μέγεθος της ομάδας σας.

Κατασκήνωση βάσης

Οι ομάδες Basecamp πληρώνουν κατ ‘αποκοπή χρέωση 99 $ ανά μήνα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της ομάδας. Αυτή είναι μεγάλη αξία αν η ομάδα σας είναι μεγάλη αλλά λιγότερο αν είναι μικρή.

Το Basecamp είναι δωρεάν για εκπαιδευτικούς, οπότε αν θέλετε να οργανώσετε το μάθημά σας ή το προσωπικό σας πιο οργανωμένο, πρέπει να το κάνετε. Οι ΜΚΟ λαμβάνουν επίσης έκπτωση 10 τοις εκατό. Οι μαθητές ίσως θέλουν επίσης να διαβάσουν την κριτική μας στο FunctionFox, επειδή μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς χρέωση.

Το Basecamp έχει μια μακρά δοκιμή 30 ημερών, δίνοντάς σας χρόνο να βάλετε τα δόντια σας σε αυτό για να δείτε αν είναι κατάλληλο για την ομάδα σας. Το Basecamp το κρατά απλό, με πολλά να προσφέρει σε όλους, εκτός από ομάδες με μια χούφτα προσωπικό που θα το βρουν πιο ακριβό από άλλες επιλογές.

Στρογγυλές δύο σκέψεις

Το Wrike είναι φθηνότερο από το Basecamp, αλλά μόνο αν έχετε μια μικρή ομάδα. Το δωρεάν επίπεδο είναι φανταστικό για μικρές ομάδες που το δοκιμάζουν και το επαγγελματικό του σχέδιο είναι φθηνό. Εάν έχετε περισσότερα από 10 άτομα στην ομάδα σας ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιο προηγμένα σχέδια, το Basecamp είναι φθηνότερο. Το σύστημα κατ ‘αποκοπή πληρωμής είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να καταλάβετε και να διαχειριστείτε.

Οι πιθανές εξοικονομήσεις με το Basecamp είναι μεγαλύτερες. Έχει επίσης μια γενναιόδωρη δωρεάν δοκιμή και είναι δωρεάν για εκπαιδευτικούς, οπότε κερδίζει αυτόν τον γύρο.

Γύρος: Σημείο τιμής για Basecamp

Λογότυπο Wrike
Λογότυπο Basecamp

3

Ευκολία στη χρήση

Σε αυτόν τον γύρο, θα εξετάσουμε ποιο εργαλείο είναι πιο εύκολο στη χρήση και κάνει τα περισσότερα για να είναι προσβάσιμο. Μια ισχυρή διεπαφή, η έλλειψη σφαλμάτων και καλή βοήθεια και επιλογές υποστήριξης θα βοηθήσουν.

Εάν θέλετε ένα απλό εργαλείο, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Trello για να μάθετε σχετικά με μια επιλογή που βασίζεται σε καναμπάν.

Wrike

Το Wrike είναι ένα από τα πιο προηγμένα εργαλεία στην κατηγορία διαχείρισης έργων, αλλά είναι εύκολο να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε με αυτό. Η διαδικασία εκκίνησης σάς επιτρέπει να προσκαλείτε συμπαίκτες και να σας καθοδηγεί στη ρύθμιση του χώρου εργασίας σας.

πρότυπα wrike

Η δημιουργία του χώρου εργασίας σας είναι γρήγορη και εύκολη. Το Wrike περιλαμβάνει πολλά κατηγοριοποιημένα πρότυπα για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Μπορούν να είναι απλοί πίνακες καναβάν, συστήματα έκδοσης εισιτηρίων, διαχείριση εκδηλώσεων ή πολλά άλλα πράγματα. Τα πρότυπα περιλαμβάνουν τα δικά τους βίντεο για να σας δείξουν πώς να τα χρησιμοποιήσετε, κάτι που είναι μια ωραία πινελιά.

Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε εργασίες. Η κύρια προβολή του Wrike δείχνει τις εργασίες σας στα αριστερά και τις λεπτομέρειες εργασιών στα δεξιά.

εξάρσεις wrike

Η διαχείριση της εξάρτησης είναι μερικές φορές δύσκολη, αλλά η Wrike το χειρίζεται καλά. Έχει ένα ειδικό κουμπί για τη δημιουργία σχέσεων μεταξύ εργασιών. Η διεπαφή του Wrike περιλαμβάνει πολλές επιλογές και στοιχεία ελέγχου. Μπορείτε να κάνετε πολλά με αυτό, αλλά χρειάζεται χρόνος για να το καταλάβετε. Η πλοήγηση δεν είναι πάντα απλή και είναι δυνατόν να χαθείτε στην αρχή.

Όταν κολλήσετε, το Wrike σας προσφέρει μεγάλη βοήθεια, με μια λεπτομερή βάση γνώσεων και γρήγορη, ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών.

Κατασκήνωση βάσης

Το Basecamp είναι ένα συμπαθητικό εργαλείο, με μια απαλή παλέτα χρωμάτων και χαρούμενες εικόνες που χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο. Ο σχεδιασμός του είναι καθαρός και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να κολλήσετε.

εγγραφή basecamp

Ωστόσο, είδαμε περιστασιακά προβλήματα με τα αναδυόμενα στοιχεία να μην εξαφανίζονται και τα στοιχεία ελέγχου να μην ανταποκρίνονται. Τούτου λεχθέντος, θα μπορούσαμε γενικά να τα επιλύσουμε κάνοντας ξανά είσοδο ή κάνοντας κλικ γύρω και δεν ήταν πολύ συχνές.

Το Basecamp σάς προσφέρει πολλή βοήθεια, με τους οδηγούς να σας μεταφέρουν σε βήματα βήμα προς βήμα και να δημιουργείτε αυτόματα μηνύματα για εσάς. Αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρόνο εάν τα μηνύματα λένε αυτό που θέλετε. Υπάρχουν επίσης πολλές ειδοποιήσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εάν πάρετε πάρα πολλά, αλλά εάν πρέπει να είστε ενήμεροι, το Basecamp σίγουρα βοηθά.

basecamp-ομάδα

Βρήκαμε τις μεμονωμένες εφαρμογές της καλά σχεδιασμένες, ελκυστικές και εύχρηστες, αλλά δεν ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι στην κορυφαία οθόνη του που έμοιαζαν με ημερομηνία σε σχέση με την υπόλοιπη πλατφόρμα. Εάν δημιουργείτε επανειλημμένα παρόμοια έργα, μπορείτε να ρυθμίσετε τα δικά σας πρότυπα για να συμπεριλάβετε ό, τι κοινό έχουν τα έργα σας και να τα χρησιμοποιήσετε ως αφετηρία.

basecamp-ώθηση

Το Basecamp έχει ωραίες πινελιές, όπως οι «ενισχύσεις» του. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε έναν πύραυλο για να δείξετε την εκτίμηση των συμπαίκτων σας. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να χτίσετε το ηθικό. Διαβάστε την κριτική μας στο Asana για ένα παράδειγμα ενός άλλου εργαλείου που προσπαθεί να φωτίσει τη μέρα σας με τις χαριτωμένες «γιορτές» του. Ο οδηγός για αρχάριους της Asana θα σας βοηθήσει επίσης να ξεκινήσετε.

Εάν κολλήσετε, το Basecamp διαθέτει πολλές οδηγίες και εκπαιδευτικά προγράμματα στη σελίδα βοήθειας. Η απόκριση υποστήριξης τριών λεπτών είναι η καλύτερη στην κατηγορία με, er, Wrike.

Στρογγυλές τρεις σκέψεις

Το Basecamp είναι φιλικό και φιλόξενο, αλλά τα σφάλματα του το συγκρατούν σε αυτόν τον γύρο. Το Wrike έχει μια πιο απότομη καμπύλη μάθησης, αλλά υπάρχει μια καλή επιλογή προτύπων. Και οι δύο έχουν εξαιρετικές σελίδες υποστήριξης και βοήθειας για όταν κολλήσετε. Συνολικά, ωστόσο, το Basecamp είναι πιο προσιτό, οπότε κερδίζει αυτόν τον γύρο.

Και τα δύο αυτά εργαλεία είναι καλά για τη χρηστικότητα, αλλά αν αυτός είναι ένας βασικός τομέας για εσάς, ρίξτε μια ματιά σε ένα εργαλείο που το καρφιάει στην αναθεώρησή μας του monday.com.

Γύρος: Σημείο ευκολίας χρήσης για Basecamp

Λογότυπο Wrike
Λογότυπο Basecamp

4

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Στη συνέχεια θα εξετάσουμε την ασφάλεια και το απόρρητο. Με τις κυβερνήσεις και τους υπεργολάβους τεχνολογίας να κάνουν ό, τι μπορούν για να κατασκοπεύσουν τα δεδομένα σας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή. Η κρυπτογράφηση, η πιστοποίηση και οι επιλογές είναι βασικές σε αυτόν τον γύρο.

Ας δούμε ποιο εργαλείο κάνει τα περισσότερα για να σας προστατεύσει από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Wrike

Το Wrike είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία όσον αφορά την ασφάλεια. Διαθέτει μια ισχυρή επιλογή χαρακτηριστικών, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση κορυφαίας ποιότητας και σας δίνει πολλές χρήσιμες επιλογές για τον έλεγχο της πρόσβασης στα έργα σας.

Διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω της εφαρμογής Επαληθευτής Google, η οποία σας επιτρέπει να συνδεθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια. Το καλύτερο άρθρο για εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων μιλά περισσότερα για αυτό.

Η Wrike διαθέτει πολλές πιστοποιήσεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των ISO 27001, SOC 1 και SOC 2. Διαθέτει ξεχωριστό κέντρο δεδομένων για πελάτες της ΕΕ που συμμορφώνεται με το ISAE 3402.

Χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία κρυπτογράφησης. Τα δεδομένα κατά τη μεταφορά λαμβάνουν TLS v1.2 με AES 256-bit και μήκος κλειδιού διακομιστή 2048-bit. Τα δεδομένα σε κατάσταση ηρεμίας, όπως συνημμένα, προστατεύονται με κρυπτογράφηση AES 256-bit. Αν θέλετε να μάθετε τα πλεονεκτήματα αυτού, διαβάστε την περιγραφή της κρυπτογράφησης.

Το Wrike σάς επιτρέπει να ορίσετε την πολιτική πρόσβασης στο δίκτυό σας, ώστε να αποτρέψετε την πρόσβαση των έργων σας σε άτομα από μη αναγνωρισμένες διευθύνσεις IP. Αυτό καθιστά δύσκολο για οποιονδήποτε εκτός του οργανισμού σας να εισέλθει. Θα μπορούσε επίσης να εμποδίσει το προσωπικό σας να έχει πρόσβαση σε δεδομένα από το σπίτι, εάν θέλετε να το αποτρέψετε.

Οι εταιρικοί χρήστες λαμβάνουν περισσότερες δυνατότητες ασφαλείας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα δικαιώματα για να αποφασίσετε ποιος μπορεί να κάνει τι με αρχεία, καθώς και να ελέγξετε τον τρόπο πρόσκλησης των μελών της ομάδας στα έργα σας.

Έχετε επίσης τον έλεγχο της πολιτικής κωδικού πρόσβασης της ομάδας σας. Μπορείτε να απαιτήσετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και να κάνετε τους ανθρώπους να τους αλλάζουν τακτικά, οπότε η ισορροπία μεταξύ ευκολίας και ασφάλειας είναι δική σας.

Εάν τα μέλη της ομάδας αγωνίζονται με τους κωδικούς πρόσβασης, δείξτε τους πώς να ρυθμίσετε ένα ισχυρό άρθρο κωδικού πρόσβασης για μερικούς δείκτες.

Κατασκήνωση βάσης

Εκτός από το ότι διαθέτει δικούς του διακομιστές, η Basecamp χρησιμοποιεί τις Υπηρεσίες Web Amazon και το Google Cloud Storage για να αποθηκεύει τα αρχεία σας. Ίσως θελήσετε να διαβάσετε ένα από τα άρθρα μας για το State of the Cloud για να κρίνετε εάν οι μεγάλοι παίκτες μπορούν να εμπιστευτούν να χειριστούν τα έργα σας.

Τα δεδομένα κατά τη μεταφορά αποστέλλονται μέσω HTTPS με AES-128-CBC. Η έκδοση TLS δεν αναφέρεται στον ιστότοπό της, αλλά έχουμε δει το TLS 1.2 να αναφέρεται αλλού. Χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση AES-256 / SHA-256 για αρχεία. Κανείς δεν θα το ξεπεράσει βιαστικά.

Η Basecamp συμμορφώνεται επίσης με τις ΕΕ-ΗΠΑ. Ασπίδα απορρήτου και λέει ότι δεν θα κοινοποιήσει τα δεδομένα σας, εκτός εάν υποχρεωθεί νομικά. Θα σας ενημερώσει για αυτό, εάν μπορεί νόμιμα. Εάν ανησυχείτε για την κατασκοπεία, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε την καλύτερη λειτουργία VPN.

Το Basecamp είναι συμβατό με PCI, αλλά παρόλο που τα κέντρα δεδομένων του ελέγχονται από SOC, δεν είναι.

Οι διακομιστές του προστατεύονται φυσικά με βιομετρικές κλειδαριές και το προσωπικό είναι παρόν 24 ώρες την ημέρα. Κάνει ωριαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, οπότε αν συμβεί ατύχημα σε ένα από τα κέντρα δεδομένων του, δεν θα χάσετε τα αρχεία σας. Τα δεδομένα σας διαγράφονται 30 ημέρες μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σας.

Η Basecamp συμμετέχει σε προγράμματα bug bounty, επιτρέποντας στους χάκερ λευκών καπέλων να βελτιώσουν την ασφάλειά του και να βάλουν τρύπες προτού τα βρει κάποιος.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων διατίθεται μέσω της Google, όπως και με το Wrike, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια με το Basecamp.

Στρογγυλές Τέσσερις Σκέψεις

Και τα δύο εργαλεία κάνουν πολλά για την ασφάλεια, με ισχυρή κρυπτογράφηση, συμμόρφωση με τα πλαίσια απορρήτου και τα συστήματα για να διατηρήσουν τα δεδομένα σας ασφαλή. Το Wrike προχωρά, ωστόσο, και προσφέρει στους πελάτες μια πληθώρα επιλογών για τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες τους αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο. Κερδίζει άνετα αυτόν τον γύρο.

Γύρος: Ασφάλεια & Σημείο απορρήτου για το Wrike

Λογότυπο Wrike
Λογότυπο Basecamp

5

Η ετυμηγορία

Σε δύο γύρους, έχουμε μια απόφαση να κάνουμε. Η ευκολία χρήσης και οι γύροι τιμών πήγαν στο Basecamp, αλλά δεν υπήρχαν πολλά. Ο γύρος χαρακτηριστικών αντιμετωπίστηκε άνετα από τον Wrike και ο γύρος ασφάλειας και απορρήτου ακόμη περισσότερο. Ο Wrike παίρνει το συνολικό διαγωνισμό.

Νικητής: Wrike

Το Wrike και το Basecamp είναι διαφορετικά εργαλεία με διαφορετικές προσεγγίσεις. Το Wrike είναι πιο λεπτομερές και επιχειρηματικό και θα ταιριάζει με τους διαχειριστές που θέλουν να αναλύσουν την απόδοση της ομάδας και να εξορθολογίσουν τις ροές εργασίας.

Το Basecamp είναι ιδανικό ως εργαλείο γενικής συνάντησης και επικοινωνίας. Κάνει καλή δουλειά διατηρώντας τις πληροφορίες σας σε ένα μέρος και διευκολύνοντας την κοινή χρήση και πρόσβαση σε όλους. Έχει μια πιο χαλαρή αίσθηση και αυτό θα ταιριάζει σε μερικές ομάδες.

Συνολικά, ωστόσο, το Wrike είναι το αγαπημένο μας εργαλείο, με τα επιπλέον χαρακτηριστικά του να το ξεχωρίζουν από το πλήθος διαχείρισης έργων.

Και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν δωρεάν δοκιμή, οπότε προχωρήστε και δοκιμάστε τις για να δείτε αν συμφωνείτε μαζί μας. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει και έχετε κάτι για να μας πείτε σχετικά, κάντε τα στα σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me