Wrike εναντίον Jira: Ποια χαρακτηριστικά λάμπουν πιο φωτεινά το 2020;

Υπάρχει ένας κόσμος επιλογών κατά την επιλογή ενός εργαλείου διαχείρισης έργου. Ρίχνουμε μια ματιά σε δύο εξαιρετικές επιλογές σε αυτήν τη σύγκριση Wrike εναντίον Jira.


Στην αναθεώρησή μας στο Wrike, συγκεντρώσαμε επαίνους στο Wrike για το ευρύ σύνολο χαρακτηριστικών και την αριστεία του στην προστασία των δεδομένων και της ποιότητας των υπηρεσιών σας. Στην κριτική μας Jira, θεωρήσαμε ότι τα χαρακτηριστικά του ήταν μακράν το ισχυρότερο σημείο, αλλά η κοινότητά της ήταν επίσης ένα πλεονέκτημα.

Και τα δύο εργαλεία κλίνουν προς την πιο σοβαρή πλευρά της διαχείρισης έργων. Αν ψάχνετε για μια πιο φιλική εναλλακτική λύση, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Asana. Ο οδηγός για αρχάριους της Asana θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με αυτόν.

Σε αυτό το άρθρο, ωστόσο, θα δούμε πώς συγκρίνουν και Wrike και Jira ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα συνολικά.

Ρύθμιση αγώνα: Wrike εναντίον Jira

Η Wrike έχασε σχεδόν την πρώτη θέση στην τελευταία μας συλλογή του καλύτερου λογισμικού διαχείρισης έργων. Ανέκτησε όμως μερικά kudos κερδίζοντας στο άρθρο μας Wrike εναντίον Asana.

Η Jira είναι νεοεισερχόμενος σε αυτό το είδος διαγωνισμού, οπότε έχει το έργο της για αυτό εάν πρόκειται να βγάλει κάτι από το Wrike. Ωστόσο, οι συγκρίσεις από άτομο σε κεφάλι μπορούν να οδηγήσουν σε εκπλήξεις, οπότε οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Σε αυτόν τον αγώνα, θα συγκρίνουμε τις πλατφόρμες σε τέσσερις γύρους. Θα επικεντρωθούμε σε μια διαφορετική περιοχή σε κάθε γύρο και θα τα μετρήσουμε στο τέλος για να βρούμε τον νικητή. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα είναι μια απόφαση πόντων, βάσει της πλατφόρμας που κέρδισε τους γύρους της με το μεγαλύτερο περιθώριο.

Θα τα συγκρίνουμε με χαρακτηριστικά, τιμή, ευκολία χρήσης και ασφάλεια και απόρρητο. Για λειτουργίες, θέλουμε να δούμε ποιο εργαλείο σας δίνει τους περισσότερους και καλύτερους τρόπους για να οργανώσετε το έργο σας. Για την τιμή, αναζητούμε όχι μόνο τη φθηνότερη επιλογή, αλλά και μια ποικιλία τρόπων πληρωμής και την αξία που προσφέρεται από διαφορετικά σχέδια.

Για ευκολία στη χρήση, εξετάζουμε τη χρηστικότητα και πόσο γρήγορα η ομάδα σας θα μπορεί να αντιμετωπίσει την πλατφόρμα. Τέλος, για την ασφάλεια και το απόρρητο, θα εξετάσουμε τι κάνει κάθε εργαλείο για να διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή από όλους εκτός από εσάς και την ομάδα σας.

1

Χαρακτηριστικά

Αυτό που μπορεί να κάνει το λογισμικό για εσάς είναι σημαντικό, οπότε όσο περισσότερες δυνατότητες τόσο το καλύτερο εδώ. Αυτή είναι μια ισχυρή περιοχή και για τις δύο πλατφόρμες, αλλά είναι η μεγαλύτερη δύναμη της Jira, οπότε θα είναι καθοριστική για τις ελπίδες της Jira να κερδίσει σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Βαθμολογήσαμε το Wrike υψηλότερα στην κριτική μας, αλλά όχι πολύ, και τα συγκρίνουμε απευθείας εδώ.

Wrike

Το Wrike διαθέτει το σύνολο των βασικών δυνατοτήτων διαχείρισης εργασιών που αναζητούμε, με δευτερεύουσες εργασίες και διαχείριση εξάρτησης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμά σας είναι εφικτό και να παρακολουθείτε τα σημεία συμφόρησης που απειλούν να σας επιβραδύνουν.

εξάρσεις wrike

Έχει θέματα ειδικά για το χρήστη, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το χώρο εργασίας σας και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας όταν συνδέεστε.

Το σύστημα δοκιμασίας του σάς επιτρέπει να σχολιάζετε αρχεία, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων σημείων στα βίντεο, όπως το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο.

Διαθέτει σύστημα δημιουργίας αναφορών που σας επιτρέπει να παράγετε κάθε είδους χρήσιμες πληροφορίες. Υπάρχουν πολλές προεπιλογές και διατάξεις που σας επιτρέπουν να τις προσαρμόσετε.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Wrike για να παρακολουθείτε ποιες από τις εργασίες του έργου σας δεν έχουν ανατεθεί σε κανέναν και τι έχει καθυστερήσει. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε αν τα πράγματα εξελίσσονται και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να κρατήσετε όλους στο στόχο.

wrike-ενοποιήσεις

Έχει μια ευρεία επιλογή ενσωματώσεων σε μια σειρά κατηγοριών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Drive, το Microsoft OneDrive, το Dropbox ή το Evernote. Μπορείτε να ενοποιήσετε με άλλες πλατφόρμες, όπως το Github και ακόμη και τον αντίπαλό του Jira. Οι επιλογές ομαδικής επικοινωνίας περιλαμβάνουν το Slack και το HipChat. Υπάρχει και η ενσωμάτωση Zapier, η οποία σας δίνει πρόσβαση σε δεδομένα σε χιλιάδες εφαρμογές.

Παίρνετε 2 GB αποθηκευτικού χώρου στο δωρεάν πακέτο του, το οποίο μπαλονιών σε πάνω από 100 GB στο ανώτερο επίπεδο. Εάν πιστεύετε ότι χρειάζεστε κάτι παραπάνω από αυτό, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο διαδικτυακό μας χώρο αποθήκευσης για ομάδες για να μάθετε σχετικά με πολλές χρήσιμες επιλογές.

Υπάρχουν επίσης εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε στις περισσότερες συσκευές, καθώς και στο πρόγραμμα περιήγησης.

Τζιρά

Η Jira προσφέρει διάφορους τρόπους για να δείτε το έργο σας, όπως πίνακες Scrum και καναάν. Χρησιμοποιεί «ζητήματα» και όχι «εργασίες» ως δομικά στοιχεία του και μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ανά τύπο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε δευτερεύουσες εργασίες, αλλά πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία στις ρυθμίσεις και δεν είναι τόσο εύκολο όσο θα μπορούσε. Προσπαθήσαμε επίσης να λειτουργήσουμε εξαρτήσεις, παρά την τεκμηρίωση που μας λέει ότι προσφέρεται η δυνατότητα.

jira-δευτερεύουσες εργασίες

Οι χρήστες του Jira εξυπηρετούνται καλά όσον αφορά την επέκταση της πλατφόρμας. Πάνω από 3.000 εφαρμογές είναι διαθέσιμες για αυτό. Ενσωματώνεται επίσης με το HipChat, το οποίο ανήκει στη μητρική της εταιρεία Atlassian.

Ήμασταν λιγότερο πρόθυμοι για τις ενσωματωμένες επιλογές επικοινωνίας του. Η Jira χρησιμοποιεί το Atlassian’s Confluence και αισθανθήκαμε ότι η ολοκλήρωση με αυτό θα μπορούσε να ήταν πιο ομαλή. Αν σας ενδιαφέρει μια πλατφόρμα που εστιάζει στην ομαδική επικοινωνία, διαβάστε την κριτική Basecamp.

Η Jira προσφέρει 250 GB αποθηκευτικού χώρου, κάτι που είναι πολύ περισσότερο από το πρόγραμμα Wrike Enterprise και πρέπει να είναι κατάλληλο για σχεδόν όλους. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας LeanKit για να δείτε μια πλατφόρμα με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

Όπως το Wrike, η Jira έχει ισχυρές δυνατότητες δημιουργίας αναφορών και πιστεύουμε ότι οι επιλογές της είναι καλύτερες, τουλάχιστον όταν πρόκειται για οπτικοποιήσεις, επειδή έχει πάνω από 20 τύπους γραφημάτων και γραφημάτων.

jira-αναφορές

Η δυνατότητα παρακολούθησης χρόνου είναι ένας χρήσιμος τρόπος παρακολούθησης του κόστους και βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύετε πολύ καιρό σε τίποτα. Για ένα εργαλείο που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους πράγματα, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας FunctionFox.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε εν κινήσει.

Στρογγυλές σκέψεις

Και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν διαχείριση εξάρτησης, αλλά η Wrike λειτούργησε πολύ καλύτερα για εμάς. Με την υψηλότερη χωρητικότητα αποθήκευσης και την καλή δημιουργία αναφορών, είμαστε στον πειρασμό να δώσουμε στο Jira το νεύμα, αλλά παρόλο που προσφέρει πολλές καλές λειτουργίες, προτιμούμε γενικά αυτό που μας δίνει η Wrike. Το Wrike διαθέτει επίσης εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Είναι τόσο κοντά, δεν μπορούμε να τα χωρίσουμε, γι ‘αυτό το κάνουμε ισοπαλία. Και οι δύο είναι ισχυροί σε αυτόν τον τομέα, αλλά δεν είναι πανομοιότυποι, οπότε αν σκέφτεστε να τα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να κοιτάξετε τι προσφέρουν και να δείτε ποια είναι η πλησιέστερη εφαρμογή σε αυτό που χρειάζεστε.

Γύρος: Χαρακτηριστικά Χωρίς σαφή νικητή, πόντοι για όλους

2

Τιμή

Και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν τη συνήθη τιμολόγηση που βασίζεται σε σύννεφο, αλλά η Jira είναι διαφορετική, καθώς σας επιτρέπει επίσης να τη φιλοξενείτε μόνοι σας και να πληρώνετε ένα σταθερό τέλος για τη χρήση του λογισμικού της. Εάν ενδιαφέρεστε για την προσέγγιση «do-it-yourself», θα πρέπει επίσης να δείτε την κριτική μας στο Redmine.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Wrike και η Jira είναι πλούσιες σε χαρακτηριστικά προσφορές που εστιάζονται στην επιχειρηματική χρήση, είναι εκπληκτικά καλή αξία.

Wrike

Το Wrike διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να το δοκιμάσετε με έως και πέντε χρήστες. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 9,80 $ ανά χρήστη ανά μήνα και αυξάνονται από εκεί, με περισσότερες δυνατότητες σε κάθε επίπεδο. Η δωρεάν δοκιμή 14 ημερών σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε τις πιο προηγμένες δυνατότητές του χωρίς να κάνετε την εγγραφή πιστωτικής κάρτας.

Το δωρεάν επίπεδο περιλαμβάνει βασική διαχείριση χρόνου και κοινή χρήση αρχείων, χρησιμοποιώντας τις προβολές του πίνακα και του υπολογιστικού φύλλου. Στο επίπεδο Professional, έχετε διαχείριση δευτερεύοντος έργου και πρόσβαση σε γραφήματα Gantt. Οι επιχειρηματικοί χρήστες λαμβάνουν παρακολούθηση χρόνου και αναφορές. Η δοκιμή πραγματοποιείται σε επίπεδο Marketers, ενώ οι πελάτες Enterprise λαμβάνουν έλεγχο και μια σειρά από πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Τζιρά

Η Jira προσφέρει πολλές επιλογές τιμολόγησης που αντικατοπτρίζουν τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Οι επιλογές που βασίζονται σε σύννεφο είναι πιο άμεσα συγκρίσιμες με το Wrike. Η μηνιαία χρέωση ανά χρήστη ξεκινά από 10 $ για τους πρώτους χρήστες, αλλά μειώνεται σε 1 $ καθώς η ομάδα σας συγκεντρώνει περισσότερους από 250 χρήστες. Σαφώς για μεγάλες ομάδες, η Jira είναι εξαιρετική αξία. Δεν είναι κακό ούτε για μικρές ομάδες.

Τα σχέδιά του δεν είναι κλιμακωτά, οπότε λαμβάνετε όλες τις δυνατότητές του για αυτές τις τιμές. Αν και δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα, υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς πιστωτική κάρτα.

Εάν σκοπεύετε να κάνετε self-hosting, τότε πληρώνετε μια εφάπαξ χρέωση. Για ομάδες 10 ή λιγότερων, αυτό είναι ελαφρώς 10 $, αλλά αυξάνει τα 2.500 $ σε 25 χρήστες. Αυτό είναι πολλά για να πληρώσετε εκ των προτέρων, αλλά φαίνεται να είναι φθηνότερο από τα μηνιαία προγράμματα των περισσότερων πλατφορμών εάν συγκρίνετε το κόστος για ένα χρόνο και επειδή είναι μια εφάπαξ χρέωση, θα είναι μόνο καλύτερη τιμή όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε.

Στρογγυλές δύο σκέψεις

Το Wrike έχει πολλά να προσφέρει και ξεκινά δωρεάν. Ωστόσο, οι περισσότερες από τις καλύτερες δυνατότητές του αφορούν τα προγράμματα επί πληρωμή και θα πρέπει να πληρώσετε για τα πιο ακριβά επίπεδα για να επωφεληθείτε από ό, τι μπορεί να κάνει.

Η Jira δεν έχει δωρεάν βαθμίδα, αλλά τα πληρωμένα πακέτα της έχουν μεγάλη αξία σε σύγκριση με το Wrike. Επιπλέον, καθώς αυξάνεται το μέγεθος της ομάδας σας, κάντε τις αποταμιεύσεις σας.

Η δυνατότητα αυτο-φιλοξενίας είναι επίσης χρήσιμη και κάτι που προσφέρουν λίγες υπηρεσίες, οπότε αν θέλετε να το κάνετε αυτό, η Jira είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Η πληρωμή των τελών για μεγάλες ομάδες μπορεί να φαίνεται δαπανηρή, αλλά επειδή είναι μια εφάπαξ χρέωση, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε μεγάλα μακροπρόθεσμα.

Επειδή και οι δύο έχουν δωρεάν δοκιμές, μπορείτε να τις δοκιμάσετε μόνοι σας εάν θέλετε να δείτε τι μπορούν να κάνουν.

Αυτός ο γύρος πηγαίνει στην Jira, κάνοντας το σκορ 1-0 μετά την προηγούμενη ισοπαλία. Με μόνο δύο γύρους που απομένουν, η Wrike καλύτερα να κάνει μια κίνηση σύντομα.

Εάν αναζητάτε λογισμικό διαχείρισης έργων που μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας υπό έλεγχο, ρίξτε μια ματιά στην κριτική Mavenlink για να μάθετε για ένα προϊόν με ισχυρές οικονομικές δυνατότητες.

Γύρος: Σημείο τιμής για την Jira

3

Ευκολία στη χρήση

Η ευχρηστία αποτελεί πρωταρχικό μέλημα κατά την επιλογή ενός εργαλείου διαχείρισης έργου. Θέλετε η τεχνολογία να διευκολύνει τα πράγματα και όχι να παίρνετε τον πολύτιμο χρόνο σας με την προπόνηση. Ο Wrike σημείωσε καλή βαθμολογία για την ευχρηστία στην κριτική μας, αλλά η Jira δεν το έκανε.

Τα καλύτερα εργαλεία αυτής της κατηγορίας κάνουν εξαιρετική δουλειά για να κάνουν τους εαυτούς τους εύχρηστους. Ρίξτε μια ματιά στο αγαπημένο μας εργαλείο διαχείρισης έργου στην αναθεώρηση monday.com για να δείτε ένα παράδειγμα.

Η Jira έχει ένα πλεονέκτημα ενός γύρου στον τρίτο γύρο, οπότε ο Wrike πρέπει να κάνει την επιχείρηση για να παραμείνει στο παιχνίδι. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς αυτές οι δύο πλατφόρμες συσσωρεύονται.

Wrike

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με το Wrike. Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και μπορείτε να προσκαλέσετε συναδέλφους να συμμετάσχουν.

wrike-πρόσκληση

Η διαχείριση εργασιών είναι απλή και η προσθήκη εξαρτήσεων είναι εύκολη, κάτι που δεν συμβαίνει με κάθε πλατφόρμα που προσφέρει τη δυνατότητα. Περιλαμβάνει πολλά πρότυπα που μπορούν να σας προετοιμάσουν γρήγορα και αξίζει να περιηγηθείτε για να πάρετε μια γεύση από το τι μπορείτε να κάνετε με την πλατφόρμα.

πρότυπα wrike

Η διεπαφή συσκευάζεται πολύ και μπορεί να χαθείτε κατά καιρούς, αλλά υπάρχουν πολλές οδηγίες διαθέσιμες όταν κολλήσετε. Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβουμε πώς λειτουργούν όλα, αλλά δεδομένου του τι υπάρχει, δεν είναι πολύ απογοητευτικό.

Το Wrike είναι ένα σύνθετο εργαλείο, αλλά όλα λειτουργούν όπως αναμενόταν και κάνει καλή δουλειά για να κάνει αυτό που προσφέρει χρήσιμο.

Τζιρά

Ο σχεδιασμός της Jira είναι δυνατός και έχει ένα σεμινάριο για να σας διδάξει τα βασικά. Τα μεμονωμένα στοιχεία είναι αναγνώσιμα και η διάταξη είναι σαφής.

jira-περιοδεία

Έχει μια περιήγηση που σας δείχνει τα βασικά στοιχεία της διαχείρισης εργασιών και παρέχει συμβουλές και οδηγίες μετά από αυτό, αλλά σύντομα σας μένει να συνεχίσετε με τα πράγματα.

Έχει μια καλή επιλογή προτύπων που σας επιτρέπουν να το ρυθμίσετε για διάφορους σκοπούς. Μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα με τις πλακέτες Scrum και τις προβολές kanban, καθώς και να το ρυθμίσετε για παρακολούθηση σφαλμάτων ή διαχείριση έργου.

jira-kanban

Ωστόσο, βρήκαμε αρκετά προβλήματα με αυτό. Υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις όταν κάνετε κλικ γύρω από το εργαλείο. Είδαμε χαρακτηριστικά να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται. Ομοίως σελίδες με ονόματα μας οδήγησαν να χαθούμε μερικές φορές.

Η εμπειρία θα σας διευκολύνει αναμφίβολα στη χρήση, αλλά τόσες πολλές πλατφόρμες σε αυτήν την κατηγορία ξεφεύγουν από το δρόμο τους για να σας διδάξουν πώς να τις χρησιμοποιήσετε και πολλές καταφέρνουν να κάνουν τη διαδικασία απλή και ευχάριστη. Βρήκαμε την Jira πίσω από την καμπύλη εδώ.

Το Jira είναι καλά σχεδιασμένο, με μεμονωμένα εξαρτήματα να λειτουργούν καλά. Ωστόσο, οι καθυστερήσεις και οι διεπαφές διασύνδεσης είναι αφαιρέσεις σημείων. Όπως αναφέρθηκε, είχαμε επίσης προβλήματα να λειτουργήσουμε τα πράγματα.

Στρογγυλές τρεις σκέψεις

Παρά την πολυπλοκότητα του Wrike, σπάνια είναι δυσάρεστο ή απογοητευτικό να το χρησιμοποιείτε. Το Jira είναι καλά σχεδιασμένο και έχει καλά πρότυπα, αλλά οι καθυστερήσεις και τα ζητήματα διεπαφής παρεμποδίζουν τη χρηστικότητά του. Ο Wrike κερδίζει αυτόν τον γύρο άνετα, με την Jira να μην κοιτάζει ποτέ στη διαμάχη.

Ένα άλλο εργαλείο που παίρνει τα πράγματα σωστά σε αυτήν την περιοχή είναι το Taskworld, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική Taskworld.

Αυτό αφήνει τα πράγματα σε ένα κομμάτι που πηγαίνει στον αποφασιστικό τελικό γύρο. Παίρνουμε τεχνικά στη συνέχεια καθώς εξετάζουμε την ασφάλεια και το απόρρητο.

Γύρος: Σημείο ευκολίας χρήσης για Wrike

4

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Δεν μπορείτε να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την προστασία των δεδομένων σας. Ευτυχώς, η ευαισθητοποίηση για θέματα ασφαλείας αυξάνεται και οι περισσότερες πλατφόρμες προσφέρουν δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να τα βοηθήσετε.

Αυτή η περιοχή είναι εξαιρετικά σημαντική εάν αποθηκεύετε δεδομένα που είναι κρίσιμα για την επιχείρηση στο cloud. Εάν το χρησιμοποιείτε για να σχεδιάσετε κάτι πιο απλό, ίσως να μην ανησυχείτε για την ασφάλεια, αλλά εξακολουθεί να είναι ασφαλές. Διαβάστε το άρθρο μας για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο για περισσότερα σχετικά με το πώς οι κακοί μπορούν να κάνουν κατάχρηση των πληροφοριών που παίρνουν τα βρώμικα χέρια τους.

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια και το απόρρητο, διαβάστε την κριτική μας για να μάθετε για ένα εργαλείο που υπερέχει στη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων σας.

Wrike

Το Wrike είναι ένα από τα εργαλεία διαχείρισης έργων με την υψηλότερη βαθμολογία για την ασφάλεια και το απόρρητο, λόγω της ισχυρής επιλογής χαρακτηριστικών.

Έχει προηγμένη κρυπτογράφηση, με το TLS v1.2 να χρησιμοποιείται για δεδομένα σε διαμετακόμιση και το AES 256-bit χρησιμοποιείται για αποθήκευση δεδομένων, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτά, διαβάστε την περιγραφή κρυπτογράφησης.

Προσφέρει επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω του Google Authenticator. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα στο άρθρο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

Υπάρχουν πολλές επιλογές ασφαλείας, οι οποίες περιλαμβάνουν ρυθμίσεις κωδικού πρόσβασης, έλεγχο πολιτικής πρόσβασης δικτύου και στοιχεία ελέγχου πρόσβασης για αρχεία. Τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας του ξεκλειδώνουν σε επίπεδο επιχείρησης, οπότε λάβετε υπόψη τις ανάγκες ασφαλείας σας κατά την επιλογή ενός σχεδίου.

Τζιρά

Η Jira διαθέτει ένα ισχυρό φάσμα δυνατοτήτων ασφάλειας και απορρήτου. Διαθέτει πολλές πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των SOC 2, ISO 27001, ISO 27018 και PCI DSS. Συμμετέχει επίσης σε δοκιμές διείσδυσης και σε προγράμματα ελέγχου ασφαλείας.

Ο ιστότοπός του είναι ένας θησαυρός πληροφοριών ασφάλειας και απορρήτου, με όλες τις λεπτομέρειες που παρέχονται. Αυτό είναι χρήσιμο αν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις συμμόρφωσης.

Συμμορφώνεται επίσης με συστήματα που σχετίζονται με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, όπως η ΕΕ-ΗΠΑ. και Ελβετικές ΗΠΑ πλαίσια ασπίδας απορρήτου και ο γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων, για τον οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον οδηγό GDPR.

Όπως και με το Wrike, διατίθεται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 10 $ ανά χρήστη για την έκδοση που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης με το Jira.

Μπορείτε να λάβετε μια καλή επιλογή επιλογών ασφαλείας στην Jira μέσω της πρόσβασης Atlassian. Απαιτείται συνδρομή, ωστόσο, και η ρύθμιση περιλαμβάνει. Τούτου λεχθέντος, αν αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, θα λάβετε τη μοναδική σύνδεση SAML και τη διαχείριση κωδικού πρόσβασης, καθώς και άλλα πράγματα.

Εάν η διαχείριση κωδικών πρόσβασης σας προκαλεί πονοκέφαλο, το καλύτερο άρθρο του διαχειριστή κωδικών πρόσβασης μπορεί να σας βοηθήσει.

Δυστυχώς, παρά το ότι έκανε όλα τα σωστά πράγματα σε τεχνικό επίπεδο, η Jira απογοητεύτηκε όταν πιάσαμε την ομάδα υποστήριξής της να παίρνει στιγμιότυπα από τα δεδομένα του έργου μας χωρίς να μας ρωτήσει. Αν και οι νομικές συμφωνίες του δίνουν το δικαίωμα να κάνει ό, τι θέλει, η συγκατάθεση για προβολή δεδομένων έργου πρέπει να είναι ρητή ανά πάσα στιγμή κατά την άποψή μας.

Αυτό είναι μεγάλο μείον και δυσκολεύεται να δώσει πίστωση στην Jira σε αυτήν την κατηγορία.

Στρογγυλές Τέσσερις Σκέψεις

Αυτός θα ήταν ένας στενός γύρος, με τα δύο προϊόντα να προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά το ζήτημα υποστήριξης της Jira σημαίνει ότι πρέπει να το παραδώσουμε στο Wrike. Ελπίζουμε ότι η εμπειρία μας ήταν μοναδική γιατί, εκτός από αυτό, η Jira είναι ισχυρή σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, το Wrike είναι επίσης δυνατό και δεν έχει πιαστεί κάτι που δεν έχει γίνει.

Αυτό κάνει το σκορ δύο γύρο στη Wrike, μία στην Jira και μία ισοπαλία.

Γύρος: Ασφάλεια & Σημείο απορρήτου για το Wrike

5

Τελικές σκέψεις

Ο Wrike τελειώνει το πρόσωπο μας ως ο νικητής. Ταιριάζει με την Jira με το ισχυρό σετ χαρακτηριστικών της και το ξεπέρασε με τη χρηστικότητα και την εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια σχετικά με την ασφάλεια και το απόρρητο. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας εργαλεία εδώ στο Cloudwards.net και το συνιστούμε σε όποιον θέλει να σχεδιάσει την επιχείρησή του στο διαδίκτυο.

Η Jira έχει όμως τις χρήσεις της, οπότε δεν πρέπει να διαγραφεί. Ήταν εναντίον ενός ισχυρού αντιπάλου σήμερα. Μερικά από τα προβλήματά του φαίνονται επιλύσιμα σε εμάς, οπότε ποιος ξέρει, ίσως θα είναι καλύτερα εξοπλισμένος για να ανταγωνιστεί με τα βαρέων βαρών διαχείρισης έργου την επόμενη φορά που θα το εξετάσουμε.

Έχει επίσης το πλεονέκτημα στην τιμή, ειδικά για μεγαλύτερες ομάδες και όσους θέλουν να το πληρώσουν εκ των προτέρων.

Νικητής: Wrike

Εάν έχετε δοκιμάσει το Wrike ή το Jira, ενημερώστε μας για την εμπειρία σας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map