Wrike εναντίον Asana: Ποιο είναι καλύτερο το 2020;

Η επιλογή ενός εργαλείου διαχείρισης έργου είναι μια κρίσιμη επιλογή που θα κάνει τη διαφορά στην αποτελεσματικότητα της ομάδας σας. Υπάρχουν πολλά καλά εργαλεία εκεί έξω, και παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε μεταξύ τους, ο ανταγωνισμός σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές δυνατές επιλογές. Εξετάζουμε δύο από τα αγαπημένα μας σε αυτήν τη σύγκριση Wrike έναντι Asana.

Είναι εξαιρετικές πλατφόρμες, επομένως θα πρέπει να είναι ένας στενός διαγωνισμός. Ας συζητήσουμε πώς θα τους χωρίσουμε.

Ρύθμιση αγώνα: Wrike εναντίον Asana

Το Wrike είναι ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία εκεί έξω, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον τελευταίο γύρο του καλύτερου λογισμικού διαχείρισης έργων. Είναι επαγγελματική εμφάνιση, με ένα ευρύ σύνολο χαρακτηριστικών και στενή ασφάλεια.

Το Asana είναι ένα φιλικό εργαλείο που αξιολογήσαμε πολύ για τη χρηστικότητα, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας για το Asana. Η Asana έχει πελάτες όπως η NASA και οι The New York Times στα βιβλία της, ενώ η Wrike έχει Google, Mars και Tiffany.

Είναι κορυφαία εργαλεία που έχουν πολλά να τους αρέσει, αλλά όταν πρόκειται για αυτό, θα εγγραφείτε μόνο με ένα. Θα τους βάλουμε σήμερα με το ρυθμό τους για να δούμε ποιος αξίζει περισσότερο τα δολάρια σας.

Θα επικεντρωθούμε σε πολλούς από τους βασικούς τομείς που κάνουν τη διαφορά κατά την επιλογή ενός εργαλείου για την επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών, οι οποίες καθορίζουν τι μπορεί να κάνει το λογισμικό και την τιμή, την οποία θα προτιμούσαμε να είμαστε λιγότεροι εάν όλα τα άλλα είναι ίσα.

Η ευκολία χρήσης είναι επίσης σημαντική, επειδή οι λειτουργίες δεν είναι καλές εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς λειτουργούν. Θα εξετάσουμε επίσης την ασφάλεια, επειδή δεν θέλετε οι ανταγωνιστές σας να εισβάλλουν στον ιστότοπό σας και να λαμβάνουν τα λιπαρά πόδια τους στα σχέδιά σας.

Ας ξεκινήσουμε με δυνατότητες για να δούμε ποια υπηρεσία προσφέρει το ευρύτερο φάσμα λειτουργιών.

1

Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά είναι κρίσιμα κατά την επιλογή ενός εργαλείου διαχείρισης έργου. Μια λειτουργία που σας εξοικονομεί χρόνο μπορεί να αξίζει πολύ περισσότερο από την τιμή της υπηρεσίας, οπότε η προσοχή σε ό, τι υπάρχει εκεί μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην κατώτατη γραμμή σας.

Ένας λόγος για τον οποίο τα εργαλεία διαχείρισης έργων είναι τόσο αποτελεσματικά είναι ότι επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν βασικές πληροφορίες όπως απαιτείται, χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από το πρόβλημα της πρόσκλησης σε σύσκεψη. Όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό που υπάρχει, εντός των ορίων που έχετε ορίσει, και οι διαχειριστές μπορούν να πάρουν μια επισκόπηση του πώς λειτουργούν τα πάντα στο έργο.

Μπορείτε επίσης να κάνετε σχέδια και να ελέγξετε εύκολα εάν ταιριάζουν στο πρόγραμμα όλων. Εάν το πρόγραμμά σας αλλάξει, ένα καλό εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να ενημερώσετε τα πάντα χωρίς να χρειάζεται να κατεβείτε στην κόλαση της γραφικής εργασίας.

Όταν πρόκειται για Wrike εναντίον Asana, δεν υπάρχουν πολλά για να τα διαχωρίσετε. Και οι δύο σημείωσαν 90 τοις εκατό σε αυτόν τον τομέα στις κριτικές μας, οπότε ο πρώτος γύρος θα είναι κοντά.

Wrike

Το Wrike διαθέτει μια ισχυρή επιλογή χαρακτηριστικών, ξεκινώντας από τη βασική του δομή βάσει εργασιών, η οποία περιλαμβάνει δευτερεύουσες εργασίες και διαχείριση εξάρτησης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε τι πρέπει να ολοκληρωθεί σε κάθε βήμα του τρόπου.

ημερολόγιο wrike

Μια ποικιλία προβολών σάς βοηθά να δείτε πώς πάνε τα πράγματα. Υπάρχει ροή σε στυλ ιστολογίου, καθώς και ημερολόγιο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε φόρμες που επιτρέπουν στα μέλη της ομάδας να δημιουργούν εργασίες συμπληρώνοντάς τα.

Το Wrike σάς επιτρέπει να ανεβάζετε αρχεία και να τα σχολιάζετε. Μπορείτε ακόμη και να αφήσετε σχόλια σε συγκεκριμένα σημεία στα βίντεο, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή εάν εργάζεστε μαζί τους.

Έχει μια γεννήτρια αναφορών με μερικές προεπιλογές, αλλά και το εύρος για να την προσαρμόσετε ώστε να εξάγει αυτό που χρειάζεστε. Έχει επίσης χαρακτηριστικά παρακολούθησης χρόνου και διαχείρισης πόρων. Μπορείτε να δείτε πόσος χρόνος ξοδεύεται και εάν τα πράγματα γίνονται αποτελεσματικά.

Εάν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα με δυνατότητες παρακολούθησης χρόνου, ρίξτε μια ματιά στην κριτική FunctionFox για να μάθετε για μια άλλη υπηρεσία που τους προσφέρει.

wrike-ενοποιήσεις

Η Wrike κάνει πολλές ενσωματώσεις διαθέσιμες, όπως το Salesforce, το Slack, το Adobe Creative Cloud και μερικές υπηρεσίες αποθήκευσης. Ο χώρος αποθήκευσης κυμαίνεται από 2GB έως 50 GB ανάλογα με το σχέδιό σας, το οποίο είναι γενναιόδωρο, αλλά όχι τόσο όσο το Asana, το οποίο σας δίνει απεριόριστο χώρο.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική υπηρεσία, διαβάστε το άρθρο μας για τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης στο διαδίκτυο για ομάδες για μια ενημέρωση σχετικά με το τι υπάρχει εκεί έξω.

Το Wrike διαθέτει εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές για Windows και macOS, οπότε αν προτιμάτε την ευχρηστία και την αξιοπιστία αυτών από μια διεπαφή που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, έχετε τη δυνατότητα. Υπάρχουν επίσης εφαρμογές για κινητά, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε τα πράγματα στο τρένο για να λειτουργήσει.

Δεν υπάρχουν πολλά που δεν κάνουν, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για το χειρισμό των έργων σας. Η Asana έχει το έργο της.

Ασάνα

Η Asana φαίνεται πολύχρωμη και φιλική, αλλά δεν έχει λίγα χαρακτηριστικά. Όπως και με το Wrike, μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες και δευτερεύουσες εργασίες, καθώς και εξαρτήσεις που δείχνουν πώς ταιριάζουν μεταξύ τους. Η Asana διαθέτει επίσης απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, με ένα γενναιόδωρο όριο μεγέθους αρχείου 100MB.

εξαρτήσεις asana

Η Asana οργανώνει εργασίες σε προβολή λίστας ή προβολή καναμπάν, η οποία σας επιτρέπει να σύρετε εργασίες από στήλη σε στήλη. Υπάρχουν επίσης προβολές ημερολογίου και χρονοδιαγράμματος, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε τα πάντα εύκολα.

Έχει πολλές ενσωματώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Zapier, το οποίο λειτουργεί ως μεσάζων σε πολλές εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε δεδομένα με την Salesforce, την Jira και την Trello. Διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους του Trello, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Μπορείτε να ενημερώσετε την ομάδα σας για την εξέλιξη του έργου ορίζοντας την κατάστασή του και δημιουργώντας αναφορές. Αυτό είναι καλό για τη διατήρηση όλων στην ίδια σελίδα.

κατάσταση asana

Η έκδοση του προγράμματος περιήγησής της συμπληρώνεται από εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, αλλά, σε αντίθεση με το Wrike, δεν διαθέτει εφαρμογή για υπολογιστές.

Με τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης να είναι ένα προφανές ισχυρό σημείο, το πολύχρωμο εξωτερικό της Asana δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτει χαρακτηριστικά. Προσφέρει πολλά, με πλήρη εξάρτηση και πολλές χρήσιμες προβολές για τον προγραμματισμό των έργων σας.

Στρογγυλές σκέψεις

Όταν το καταλαβαίνουμε, οι λειτουργίες είναι αυτές που πληρώνετε με λογισμικό διαχείρισης έργων. Αυτός ο γύρος είναι μια στενή κλήση επειδή οι Wrike και Asana είναι δυνατές σε αυτόν τον τομέα.

Ωστόσο, με την παρακολούθηση του χρόνου και τη διαχείριση πόρων, πιστεύουμε ότι το Wrike έχει το προβάδισμα. Φαίνεται ότι το Wrike προχωρά περαιτέρω και προσφέρει περισσότερο βάθος και σε άλλες περιοχές. Η Asana έχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ωστόσο, που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Συνολικά, ο Wrike ξεπερνάει τον πρώτο γύρο, αλλά η Asana φαίνεται σίγουρη ότι πηγαίνει στον επόμενο γύρο.

Γύρος: Σημείο χαρακτηριστικών για Wrike

Λογότυπο Wrike
Λογότυπο Asana

2

Ευκολία στη χρήση

Το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του κόστους εκπαίδευσης, επιτρέποντας στους χρήστες να φτάνουν γρήγορα στην ταχύτητα. Η ευκολία στη χρήση είναι πάντα πολύτιμη, αλλά γίνεται πιο σημαντική καθώς αυξάνεται το μέγεθος της ομάδας σας, ειδικά αν έχετε πολλούς χρήστες που δεν είναι σίγουροι για την τεχνολογία.

Η Asana είναι πιο ωραία από το Wrike και έχει διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο στη χρήση. Αν και το Wrike φαίνεται πιο περίπλοκο, θα έχει καλή βαθμολογία εάν μπορεί να προσφέρει αυτή την πολυπλοκότητα χωρίς να παρεμποδίζεται από ζητήματα.

Wrike

Μεγάλο, πλούσιο σε χαρακτηριστικά και εκφοβιστικό για τους νεοεισερχόμενους, το Wrike έχει το έργο του κομμένο σε αυτόν τον τομέα. Η εύκολη στη χρήση σύνθετων χαρακτηριστικών είναι το σήμα μιας ισχυρής ομάδας σχεδιασμού, και η Wrike αξίζει πίστωση για τη λήψη του πλούτου των χαρακτηριστικών της και την περιστροφή τους σε μια χρήσιμη διεπαφή.

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε εξαρτήσεις, κάτι που είναι καλό, γιατί μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο σε πλατφόρμες που περιλαμβάνουν τη λειτουργία. Εάν θέλετε να δείτε πώς οι εργασίες θα επηρεάσουν η μία την άλλη, το Wrike θα σας βοηθήσει να το κάνετε.

εξάρσεις wrike

Εάν η ταξινόμηση του προγράμματος και η εξάλειψη των σημείων συμφόρησης είναι ο λόγος που αναζητάτε ένα εργαλείο διαχείρισης έργου, ρίξτε μια ματιά στην κριτική TeamGantt για να μάθετε για μια άλλη πλατφόρμα που το κάνει καλά.

Η πλοήγηση του Wrike μπορεί να είναι δύσκολη και είναι εύκολο να χαθείτε όταν βρίσκετε τα πόδια σας. Αναρωτηθήκαμε πώς να κάνουμε πράγματα όταν ξεκινάμε. Δεν κολλήσαμε ποτέ για πολύ, αλλά υπάρχει μια καμπύλη μάθησης.

Ένας τρόπος με τον οποίο το Wrike σας βοηθά να μπείτε σε αυτό είναι μέσω προτύπων. Σας επιτρέπουν να το διαμορφώσετε για πράγματα όπως εκκίνηση προϊόντων, διαχείριση έργων ή σύστημα υποστήριξης. Η αναζήτηση μέσω των προτύπων μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια αίσθηση για το πώς να ρυθμίσετε τα πράγματα, ακόμα κι αν σκοπεύετε να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο αργότερα.

πρότυπα wrike

Συνολικά, το Wrike δεν είναι δύσκολο στη χρήση, αλλά θα πρέπει να το σκέφτεστε κατά καιρούς και θα πρέπει να συμβουλεύεστε περιστασιακά τις σελίδες βοήθειας. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά, οπότε δεν θα πρέπει να σας αποτρέψει τη χρήση του.

Ασάνα

Η Asana καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να είναι ευχάριστη στη χρήση. Οι εορτασμοί του είναι μια μεγάλη επιτυχία μαζί μας και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι σε πολλούς χώρους εργασίας σε όλο τον κόσμο. Όχι κάθε εργαλείο σηματοδοτεί τις επιτυχίες σας στέλνοντας πολύχρωμα ζώα που πετούν σε όλη την οθόνη.

γιορτή asana

Η Asana σας καλωσορίζει με μια καλή περιοδεία που σας δείχνει τι υπάρχει και πώς να το χρησιμοποιήσετε. Μετά από αυτό, όπως το Wrike, έχει πολλά πρότυπα για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

πρότυπα asana-project

Χρησιμοποιεί απαλά χρώματα και η διεπαφή είναι καθαρή και σε μεγάλο βαθμό αυτονόητη. Επειδή δεν υπάρχει καμπύλη μάθησης, φαίνεται ότι σχεδιάστηκε με γνώμονα τον καθένα.

Δεν πρόκειται μόνο για εμφανίσεις. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός της Asana κάνει να καταλάβουμε τι να κάνουμε στη συνέχεια, χωρίς να κάνεις κάτι. Το μεγαλύτερο μέρος του είναι αυτονόητο, επομένως σπάνια θα χρειαστείτε τις σελίδες βοήθειας όταν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Στρογγυλές δύο σκέψεις

Το Wrike είναι ένα φανταστικό εργαλείο για χρήση, αλλά δεν μπορεί να νικήσει την Asana για χρηστικότητα. Η διεπαφή της Asana είναι απλή και αποτελεσματική, με πλοήγηση που σας οδηγεί εκεί που θέλετε να πάτε και ελέγχους που κάνουν ό, τι περιμένετε και σας επιτρέπουν να βρείτε αυτό που χρειάζεστε εύκολα. Η Asana παίρνει αυτόν τον γύρο, αφήνοντας τα πράγματα στο ίδιο επίπεδο.

Εάν η χρηστικότητα είναι ένα σημαντικό σημείο πώλησης για εσάς, ρίξτε μια ματιά στο αγαπημένο μας εργαλείο διαχείρισης έργων στην αναθεώρηση monday.com.

Γύρος: Σημείο ευκολίας χρήσης για την Asana

Λογότυπο Wrike
Λογότυπο Asana

3

Τιμή

Η τιμολόγηση είναι πάντα ένας παράγοντας, ειδικά αν έχετε πολλά άτομα στην ομάδα σας. Ένα εργαλείο που βελτιώνει τη ροή εργασίας σας μπορεί να είναι πολύ πιο πολύτιμο από αυτό που πληρώνετε για αυτό. Εάν σας εξοικονομεί χρόνο, σας εξοικονομεί χρήματα, αλλά εναπόκειται σε εσάς να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές του και να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εάν δεν είστε ενοχλημένοι για την τιμή και θέλετε να δείτε τι μπορεί να προσφέρει ένα premium εργαλείο, διαβάστε την κριτική μας στο Aha.

Οι Asana και Wrike έχουν δωρεάν και φθηνά χαμηλότερα επίπεδα, οπότε αυτό που θα τους χωρίσει είναι αυτό που προσφέρεται σε κάθε επίπεδο. Τα κορυφαία σχέδια της Wrike είναι πιο ακριβή, αλλά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα εάν προσφέρουν περισσότερα. Αν όχι, τότε η Asana θα πάρει το νεύμα εδώ.

Wrike

Το δωρεάν επίπεδο Wrike είναι καλό, αλλά έχει περιοριστικό όριο μεγέθους ομάδας για πέντε χρήστες. Μπορείτε, ωστόσο, να το χρησιμοποιήσετε ως λίστα εργασιών, ο οποίος είναι ένας αξιοπρεπής τρόπος για να το αποκτήσετε. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης μια δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες στα προγράμματα επί πληρωμή.

Αν θέλετε να εγγραφείτε σε έναν από αυτούς, κοστίζει 9,80 $ το μήνα για έως και 15 χρήστες, με την τιμή να αυξάνεται σε κάθε υψηλότερο επίπεδο.

Ασάνα

Η Asana έχει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μεγαλύτερες ομάδες από το Wrike, με όριο 15 χρήστες. Πέρα από αυτό, έχει ένα πρόγραμμα Premium για 9,99 $ ανά μήνα και ένα επιχειρηματικό πρόγραμμα για 19,99 $. Το δωρεάν πακέτο του είναι χρησιμοποιήσιμο, επιτρέποντας όσα έργα θέλετε, και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βυθίσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στο νερό. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα premium χαρακτηριστικά του για λίγες μέρες εάν ζητήσετε μια δωρεάν δοκιμή.

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται συνήθως με πιστωτική κάρτα, αλλά προσφέρει αγορές τιμολογίου σε ομάδες άνω των 20 ετών, επιτρέποντάς τους να πληρώσουν μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή επιταγής.

Οι περισσότερες από τις απόψεις του βρίσκονται στη δωρεάν δοκιμή, με το χρονοδιάγραμμα, τα ορόσημα και τις εξαρτήσεις εργασιών να είναι διαθέσιμα σε επίπεδο Premium. Οι δοκιμές, οι βελτιωμένες ενσωματώσεις και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας βρίσκονται σε υψηλότερες βαθμίδες.

Γύρος 3 σκέψεις

Αν και το κορυφαίο επίπεδο Wrike είναι το πιο ακριβό από τις δύο πλατφόρμες, η υπηρεσία διαθέτει δωρεάν προσφορά και δύο επίπεδα που αντιστοιχούν στενά στην τιμή της Asana. Ωστόσο, τα επίπεδα της Asana επιτρέπουν μεγαλύτερα μεγέθη ομάδας, δίνοντάς τους το πλεονέκτημα.

Αν και το Wrike έχει γενικά μια ευρύτερη επιλογή χαρακτηριστικών, η Asana προσφέρει πράγματα σε χαμηλότερες βαθμίδες. Για παράδειγμα, η δοκιμασία προσφέρεται στην κατηγορία Asana’s Business, αλλά η Wrike δεν την συμπεριλαμβάνει έως την αγορά.

Η φθηνότερη επιλογή του Wrike είναι 19 σεντς λιγότερο τον μήνα από την Asana, αλλά η επόμενη βαθμίδα είναι φθηνότερη 5 $ με την Asana. Αυτό μόλις παίρνει τη μύτη της Asana μπροστά.

Είναι όμως κοντά. Επειδή η Asana είναι οριακά φθηνότερη και έχει ένα ή δύο πράγματα σε χαμηλότερες βαθμίδες που δεν έχει η Wrike, κερδίζει τον τρίτο γύρο. Τούτου λεχθέντος, ο Wrike εξακολουθεί να φαίνεται ισχυρός που πηγαίνει στον τελικό μας γύρο.

Αν έχετε προϋπολογισμό, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο Freedcamp για να δείτε μια υπηρεσία που προσφέρει πολλά σε χαμηλή τιμή.

Γύρος: Σημείο τιμής για την Asana

Λογότυπο Wrike
Λογότυπο Asana

4

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Η ασφάλεια και το απόρρητο είναι σημαντικά όταν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο διαχείρισης έργου. Εάν τοποθετείτε τα κρίσιμα για την επιχείρησή σας δεδομένα στο διαδίκτυο, πρέπει να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε την υπηρεσία που τη διαχειρίζεται.

Ευτυχώς, το μεγαλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων που εξετάζουμε περιλαμβάνει δυνατότητες για να σας καθησυχάσει σε αυτόν τον τομέα. Μπορούν να περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση, συμμόρφωση με τους κανονισμούς απορρήτου και δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Το Wrike είναι το αγαπημένο σε αυτόν τον τομέα, έχοντας σημειώσει 94 τοις εκατό για την ασφάλεια και το απόρρητο στην κριτική μας στο Wrike, αλλά ας δούμε πώς ξεκινά σε μια άμεση σύγκριση με την Asana.

Wrike

Το Wrike διαθέτει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Εκτός από τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε στον οδηγό ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, έχει πολλές επιλογές για όσους βρίσκονται στα κορυφαία σχέδιά του.

Οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις κωδικού πρόσβασης σάς επιτρέπουν να βεβαιωθείτε ότι τα μέλη της ομάδας σας επιλέγουν ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο άρθρο για τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, εάν η παρακολούθηση όλων αυτών αποδεικνύεται μια δουλειά.

Υπάρχει πολιτική πρόσβασης στο δίκτυο και εύρος ελέγχων πρόσβασης για αποθήκευση αρχείων και προσκλήσεις. Παίρνει επίσης πλήρη καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και χρησιμοποιεί διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες για να αποτρέψει την απώλεια δεδομένων.

Διαθέτει πιστοποιήσεις SOC και ISO και ένα ειδικό κέντρο δεδομένων για πελάτες της ΕΕ. Χρησιμοποιεί TLS 1.2 με κρυπτογράφηση AES 256-bit για μεταφορά δεδομένων και AES 256-bit για αποθήκευση δεδομένων, έτσι τα δεδομένα σας θα πρέπει να είναι εξαιρετικά ασφαλή από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Συμμορφώνεται με τις ΕΕ-ΗΠΑ. Το Privacy Shield και οι διακομιστές της ΕΕ συμμορφώνονται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Αυτό μας φαίνεται ολοκληρωμένο.

Ασάνα

Η Asana προσφέρει πολλές διαβεβαιώσεις για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και συμμορφώνεται με τον GDPR και τις ΕΕ-ΗΠΑ. Ασπίδα απορρήτου.

Δεν είναι επίσης άθλια για την ασφάλεια, με την κρυπτογράφηση TLS 1.1 που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά δεδομένων. Διαθέτει πιστοποίηση SOC και συμμετέχει σε προγράμματα bug bounty, επιτρέποντας στους ειδικούς να βοηθήσουν στην αναζήτηση προβλημάτων και στη βελτίωση της ασφάλειάς του. Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο ασφαλείας του ιστότοπού μας για να μάθετε πώς μπορείτε να ασφαλίσετε τον δικό σας ιστότοπο.

Όπως το Wrike, έχετε τον έλεγχο των ρυθμίσεων κωδικού πρόσβασης χρήστη. Μπορείτε να επιλέξετε τα κριτήρια ισχύος του κωδικού πρόσβασης και να απαιτήσετε από τους χρήστες να συνδεθούν χρησιμοποιώντας το Google ή το SAML. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τα δεδομένα σας, εάν θέλετε να τα απομακρύνετε από την πλατφόρμα, επομένως δεν είστε κλειδωμένοι.

Οι χρήστες του Asana δεν χρειάζεται να ανησυχούν πολύ για την ασφάλεια, αλλά το Wrike φαίνεται ισχυρότερο συνολικά.

Στρογγυλές Τέσσερις Σκέψεις

Με την Asana να βγαίνει μπροστά, ο Wrike πήγε στον τελικό γύρο και πρέπει να του δώσει τα πάντα. Έδωσε. Η Asana δεν είναι αδίστακτος σε αυτήν την περιοχή, αλλά παρόλο που σημειώνει κάθε κουτί, ο Wrike προχωρά περαιτέρω.

Η Asana είναι σταθερή όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο, αλλά το ευρύτερο φάσμα δυνατοτήτων του Wrike το βλέπει να προσγειώνεται στις βαρύτερες διατρήσεις σε αυτόν τον γύρο. Η Wrike κερδίζει μια σαφή νίκη, με το κουδούνι να χτυπά μόλις τα γόνατα της Asana αρχίζουν να φαίνονται ασταθή.

Και οι δύο αυτές πλατφόρμες είναι καλές για ασφάλεια στο διαδίκτυο. Για ένα άλλο εργαλείο που έχει καλή βαθμολογία σε αυτόν τον τομέα, ρίξτε μια ματιά στην κριτική Smartsheet.

Γύρος: Ασφάλεια & Σημείο απορρήτου για το Wrike

Λογότυπο Wrike
Λογότυπο Asana

5

Η ετυμηγορία

Σε δύο γύρους, η απόφαση πηγαίνει στο σύρμα. Με ευρύτερα περιθώρια νίκης στους γύρους νίκης του, ο διαιτητής σηκώνει το χέρι του Wrike στον αέρα και το πλήθος μπαίνει μπανάνες (μη διστάσετε να το κάνετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων).

Το Wrike διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο χαρακτηριστικών και μερικές από τις καλύτερες επιλογές ασφάλειας. Η ελαφριά προσέγγιση της Asana θα προσελκύσει πολλούς και αξίζει να εξεταστεί (είναι το αγαπημένο εργαλείο του συγγραφέα σας για προσωπικά έργα). Ωστόσο, για επαγγελματική χρήση, κερδίζει η Wrike.

Αν και η Asana κέρδισε την τιμή, δεν υπάρχουν πολλά να διαλέξουν μεταξύ τους και κανένα δεν είναι αρκετά ακριβό για να απογοητεύσει. Η Asana έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ευκολότερο να ξεκινήσετε και όσοι θέλουν να χρησιμοποιούν μια πλατφόρμα πιο άνετα, χωρίς να αφιερώνουν χρόνο στην εκμάθηση των προηγμένων λειτουργιών της, μπορεί να το προτιμούν.

Επειδή και οι δύο έχουν δωρεάν επίπεδα και δωρεάν δοκιμές για τα πιο ακριβά σχέδιά τους, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να τα δοκιμάσετε. Μπορείτε να ρυθμιστείτε με ένα και να πειραματιστείτε με τα πρότυπά τους μέσα σε μισή ώρα, αλλά η εκμάθηση κάθε λειτουργίας θα διαρκέσει περισσότερο.

Εάν έχετε δοκιμάσει ένα ή και τα δύο αυτά εργαλεία, θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας για αυτά στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me