Το καλύτερο Web Hosting για WordPress το 2020

Το WordPress είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ιστότοπων στον κόσμο. Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου τροφοδοτεί τεράστιους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων αυτών για την εταιρεία The Walt Disney Company, Vogue, BBC America και το News Center της Microsoft. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η εξουσία μεγάλων επωνυμιών απαιτεί αυτό το καλύτερο web hosting και είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε αυτό το μονοπάτι. 


Μια ματιά στους ιστότοπους που παρουσιάζονται στο WordPress δείχνει ότι είστε σε καλή παρέα, αλλά εάν δεν χρησιμοποιείτε την καλύτερη φιλοξενία ιστού για το WordPress, ο ιστότοπός σας πιθανότατα θα πέσει. Αν και η πλατφόρμα προσφέρει μεγάλη ευελιξία, η εξασφάλιση γρήγορης και ασφαλούς παράδοσης του περιεχομένου σας θα πρέπει να είναι το πρώτο βήμα στη δημιουργία του ιστότοπού σας. 

Θα δώσουμε πέντε προτάσεις και μία αξιόλογη αναφορά για τη φιλοξενία ιστοσελίδων WordPress. Έχουμε δοκιμάσει σχεδόν 30 παρόχους για ταχύτητα, ασφάλεια, ευκολία χρήσης, δυνατότητες και άλλα, και οι παρακάτω επιλογές είναι η κρέμα της περικοπής για το WordPress. Πριν φτάσουμε σε αυτό, ας δούμε πώς κάναμε τις επιλογές μας. 

Επίσης, εάν είστε νέοι στο WordPress και θέλετε να μάθετε για την πλατφόρμα, φροντίστε να δείτε τη σειρά οδηγών WordPress:

 • Οδηγός για αρχάριους για τη χρήση του WordPress
 • Ενδιάμεσος οδηγός για τη χρήση του WordPress
 • Προηγμένος οδηγός για τη χρήση του WordPress

Καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για το WordPress 2020

Επιλέγοντας το καλύτερο Web Hosting για WordPress

Όταν λέμε φιλοξενία ιστοσελίδων WordPress, αναφερόμαστε στη διαχειριζόμενη φιλοξενία. Κατά τη διάρκεια των αγορών σας, πιθανότατα θα δείτε υπηρεσίες που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν “φιλοξενία WordPress” όταν, στην πραγματικότητα, έχουν ξαναρχίσει τα κοινόχρηστα σχέδια (διαβάστε την κριτική μας στο GoDaddy για παράδειγμα). Αυτά τα σχέδια δεν προσφέρουν λειτουργίες ειδικά για το WordPress, αλλά επισημαίνονται για ευκολία πλοήγησης και αποτελεσμάτων αναζήτησης. 

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την κοινή χρήση φιλοξενίας, διαβάστε την επισκόπηση τύπων φιλοξενίας. Πολλά σχέδια WordPress εξακολουθούν να χρησιμοποιούν κοινόχρηστη φιλοξενία, αλλά διατίθενται πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι οι ενημερώσεις πυρήνα και προσθηκών WordPress θα μεταφέρονται αυτόματα στον ιστότοπό σας, διασφαλίζοντας ότι προστατεύεστε από το πιο πρόσφατο έγκλημα στον κυβερνοχώρο και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιο πρόσφατες λειτουργίες. 

Υπάρχουν δύο εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, και αυτό οφείλεται κυρίως στην ταχύτητα, την οποία θα αγγίξουμε σε ένα λεπτό. Εκτός από τη διαχειριζόμενη φιλοξενία, οι λειτουργίες του WordPress είναι σημαντικές. Το Bluehost, για παράδειγμα, διαθέτει ένα ταμπλό που ενσωματώνεται καλά στο WordPress, αλλά δεν θα κάνει αυτόν τον οδηγό για άλλους λόγους (διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost).

Ταχύτητα WordPress

Πάνω από όλα αυτά, ωστόσο, η ταχύτητα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας κατά την αναζήτηση φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress. Το WordPress είναι ένα CMS ανοιχτού κώδικα που βασίζεται σε PHP και MySQL και δεδομένης αυτής της ευελιξίας, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε. Αν και συνιστάται ελάχιστη γνώση κωδικοποίησης, δεν απαιτείται. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα θέματα, πρόσθετα και πολλά άλλα, αλλά παρόλο που αυτό διασφαλίζει ότι έχετε έναν όμορφο και λειτουργικό ιστότοπο, μπορεί να επιφέρει τεράστια αύξηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας. Όπως μπορείτε να δείτε στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε τον οδηγό για τους χρόνους φόρτωσης ιστότοπου, μπορείτε να κάνετε πολλά, αλλά μέρος της ταχύτητας βρίσκεται στα χέρια του οικοδεσπότη ιστού. 

Αυτό καθιστά την ταχύτητα έναν τεράστιο παράγοντα για το WordPress, επειδή συχνά απαιτείται ο ιστότοπός σας να σκάει πυκνές βάσεις δεδομένων για να βρει δεδομένα, ενώ ταυτόχρονα φορτώνει εικόνες και δυναμικό περιεχόμενο. Το WordPress είναι εξαιρετικό για την ευελιξία του, αλλά αυτό συχνά οδηγεί σε μεγάλο φούσκωμα, πράγμα που σημαίνει βραδύτερους χρόνους φόρτωσης.

Όσον αφορά την ταχύτητα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει ο οικοδεσπότης Ιστού, αλλά γενικά ξεκινά με την αρχιτεκτονική στην οποία φιλοξενείται ο ιστότοπός σας. Το Kinsta, για παράδειγμα, παρουσιάζει τη δύναμη του cloud hosting για το WordPress, ενώ το Hostinger αποδεικνύει ότι το Apache δεν είναι η καλύτερη επιλογή για λογισμικό διακομιστή. 

Σε συνδυασμό με αυτό, τα πολλαπλά επίπεδα της προσωρινής αποθήκευσης είναι σημαντικά, επειδή η χρήση τους θα σας επιτρέψει να εξυπηρετήσετε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο στη μνήμη αντί να περάσετε ξανά από τη βάση δεδομένων. Ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου όπως το Cloudflare βοηθά επίσης, και όπως μπορείτε να διαβάσετε στον οδηγό Cloudflare, υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε ιστότοπος. 

Τώρα που καταλαβαίνετε πώς κάναμε τις επιλογές μας και τι είναι σημαντικό για το WordPress, ήρθε η ώρα να μπείτε στη λίστα μας. Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω, οπότε ήταν μια σκληρή μάχη, αλλά οι πέντε που παρουσιάσαμε προσφέρουν εξαιρετική απόδοση για το WordPress σε αξιοπρεπή τιμή και πολλές δυνατότητες, για εκκίνηση. 

1. Το καλύτερο Web Hosting για WordPress: Kinsta

Μια γρήγορη ματιά στην κριτική μας στο Kinsta θα δείξει ότι είναι μία από τις πιο ακριβές επιλογές που εξετάσαμε. Αν και το παιχνίδι του παιδιού σε σύγκριση με το Pagely, η Kinsta κοστίζει ακόμα δύο φορές περισσότερο από τα ανταγωνιστικά σχέδια του WordPress. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώνετε περισσότερα, αλλά τα μειονεκτήματα στις λειτουργίες και την ταχύτητα είναι πολύ μεγάλα για να τα αγνοήσετε.

kinsta-ρυθμιστικό1

Σε αντίθεση με ορισμένες επιλογές, η Kinsta είναι αποκλειστικά πάροχος φιλοξενίας cloud, αξιοποιώντας τη δύναμη του Google Cloud να παραδίδει το περιεχόμενό σας σε όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρθηκε, η ταχύτητα είναι σημαντική για το WordPress και η ύπαρξη αποκλειστικών πόρων είναι μέρος της διασφάλισης ότι ο ιστότοπός σας παραμένει γρήγορος. Με την Kinsta, αυτό δεν είναι ανησυχητικό.

Επιπλέον, είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες που είναι αφιερωμένες στο WordPress. Παρόλο που το προσδέσαμε δείχνει ευελιξία κατά την αναθεώρησή μας, η αφοσίωση στο WordPress είναι εδώ ανάποδα. Το σχέδιό σας διαχειρίζεται πλήρως, πράγμα που σημαίνει ότι οι ενημερώσεις πυρήνα και προσθηκών δεν αποτελούν πρόβλημα. 

Περιλαμβάνονται επίσης ορισμένες δυνατότητες ποιότητας ζωής, όπως η σταδιοποίηση του WordPress και μια εσωτερική προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης για το WordPress. Επιπλέον, δημιουργείτε ένα CDN για HTTP / 2 και IPv6, καθώς και πλήρη αποθήκευση και υποστήριξη μονάδας δίσκου στερεάς κατάστασης και υποστήριξη για δίκτυα πολλαπλών ιστότοπων. Όλα αυτά συνδυάζουν οδηγούν σε εντυπωσιακή απόδοση, ειδικά σε σύγκριση με το GreenGeeks (διαβάστε την κριτική μας στο GreenGeeks).

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν η Kinsta

Παρόλο που οι δυνατότητες του WordPress είναι πιο εντυπωσιακές, η Kinsta δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν πρόκειται για τα απαραίτητα. Το σχέδιό σας συνοδεύεται από δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS, αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, κατανεμημένη προστασία από άρνηση εξυπηρέτησης και συνεχή παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας. Η πολιτική απορρήτου δεν είναι ούτε κακή, η οποία είναι όλο και πιο σπάνια (διαβάστε την κριτική του HostGator για περισσότερα σχετικά). 

Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι η εμπειρία χρήστη. Το Kinsta είναι μια χαρά που χρησιμοποιείται από το ταμείο έως τη διαχείριση φιλοξενίας. Χρησιμοποιεί έναν ιδιόκτητο πίνακα ελέγχου που δεν παρακωλύει αυτό που θέλετε να κάνετε. Σε αντίθεση με τα LunarPages, η Kinsta δημιούργησε τον πίνακα ελέγχου με γνώμονα τους χρήστες του WordPress (διαβάστε την κριτική μας για το LunarPages).

Το σύστημα είναι τόσο ρευστό που μας πήρε λιγότερο από πέντε λεπτά για να επιλέξουμε ένα σχέδιο και να θέσουμε σε λειτουργία τον ιστότοπό μας. Παρόλο που πολλοί οικοδεσπότες του WordPress σέρνουν τα πόδια τους για να σας προετοιμάσουν – διαβάστε την αναθεώρηση του JustHost για παράδειγμα – η Kinsta μεταδίδει τον ιστότοπό σας σχεδόν αμέσως. Η τιμή είναι υψηλότερη, αλλά τουλάχιστον υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να επιστρέψετε.

2. SiteGround

Για το πιο οικονομικό SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή. Σε σύγκριση με άλλους διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress, τα σχέδια είναι στάνταρ: λαμβάνετε προσωρινή μνήμη WordPress, διαχείριση ενημερώσεων, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και σταδιοποίηση. Αυτό που κάνει το SiteGround να λάμπει, ωστόσο, είναι ότι προσφέρει όλα αυτά σε χαμηλή τιμή. 

SiteGround-Slider3

Θα σας συγχωρούσαν που σκέφτεστε ότι το SiteGround ξανακάνει ξανά τα κοινόχρηστα σχέδιά του για το WordPress, επειδή οι τιμές και ακόμη και τα ονόματα είναι τα ίδια. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν αρκετές λειτουργίες ειδικά για το WordPress για να κάνουν τη σύνθεση μόνη της. Αυτό περιλαμβάνει έως και τρία επίπεδα του SuperCacher, το WP-CLI είναι προεγκατεστημένο και ένα κλικ στο WordPress.

Όπως και με το Kinsta, το πρόγραμμά σας έχει ρυθμιστεί αμέσως, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε futz με το πρόγραμμα εγκατάστασης της εφαρμογής Softaculous. Εάν προέρχεστε από άλλο οικοδεσπότη Ιστού, το SiteGround προσφέρει επίσης δωρεάν μεταφορά WordPress. 

Ωστόσο, το ανώτατο όριο είναι χαμηλότερο για το SiteGround. Δεν μπορεί να φιλοξενήσει τους τύπους ιστότοπων που μπορεί να κάνει η Kinsta, συμπληρώνοντας ένα σχέδιο που υποστηρίζει περίπου 100.000 επισκέψεις το μήνα. Εάν απλώς απομακρύνετε τον ιστότοπό σας, το SiteGround μπορεί να παρέχει όλες τις βασικές δυνατότητες του WordPress σε λογική τιμή.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το SiteGround

Το SiteGround δεν είναι μόνο για αρχάριους. Η σειρά σχεδίων είναι πυκνή, ξεκινώντας από κοινόχρηστη φιλοξενία που φιλοξενεί περίπου 10.000 χρήστες και προχωρά σε cloud hosting, η οποία έρχεται με το δικό της σύνολο αποκλειστικών πόρων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα σχέδια cloud για το WordPress, οπότε υπάρχει διαθέσιμη διαδρομή αναβάθμισης εάν το θέλετε. 

Αυτό που πουλά πραγματικά το SiteGround είναι τα χαρακτηριστικά του. Όλα έχουν ληφθεί υπόψη, όπως καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, πολλαπλά επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης, δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS και απεριόριστες διευθύνσεις email στον τομέα σας. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το WordPress, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Weebly, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα δημιουργικά ιστότοπων (διαβάστε την κριτική μας στο Weebly). 

Η ταχύτητα είναι επίσης εξαιρετική, με το SiteGround να πλησιάζει την απόδοση του Kinsta σε ένα σχέδιο που κοστίζει το μισό. Παρόλο που η εμπειρία του χρήστη υποφέρει λόγω μιας ημερομηνίας έκδοσης cPanel, όλα τα άλλα σχετικά με το SiteGround είναι κορυφαία. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με το παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών ή να διαβάσετε την κριτική SiteGround για να μάθετε περισσότερα.

3. DreamHost

Όσον αφορά την ταχύτητα, τις δυνατότητες και την αξία, το DreamHost βρίσκεται δίπλα στο SiteGround. Τούτου λεχθέντος, το DreamHost έχει πιο ισχυρή φιλοξενία WordPress μέσω των σχεδίων DreamPress, τα οποία ξεκινούν από το μηνιαίο όριο κυκλοφορίας από όπου τελειώνουν τα σχέδια του SiteGround.

dreamhost-review-dreampress-control-panel

Υπάρχουν επίσης βασικά διαχειριζόμενα σχέδια WordPress και έχουν την ίδια τιμή με το SiteGround, αλλά είμαστε περισσότερο εντυπωσιασμένοι με το DreamPress. Όπως το Kinsta, το DreamHost χρησιμοποιεί cloud hosting για τα σχέδια του DreamPress, το οποίο προσφέρει καλύτερη απόλυση σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας και ταχύτερης ταχύτητας. 

Το πιο βασικό πρόγραμμα μπορεί να διαχειριστεί 100.000 επισκέψεις, ενώ το πιο ακριβό πρόγραμμα Pro μπορεί να φιλοξενήσει 1 εκατομμύριο. Ωστόσο, το DreamHost δεν παρακολουθεί ούτε περιορίζει την κυκλοφορία σας. Οι πόροι που προβάλλονται από την προσωρινή μνήμη, τις οποίες περιλαμβάνει το DreamHost, δεν υπολογίζονται στο όριο επισκεψιμότητας και θεωρώντας ότι είναι ενεργοποιημένοι από προεπιλογή, είναι τόσο καλό όσο δεν υπάρχει όριο κυκλοφορίας.

Όλα τα βασικά στοιχεία του WordPress υπάρχουν επίσης, συμπεριλαμβανομένων διαχειριζόμενων ενημερώσεων, αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας, στάσης με ένα κλικ και απεριόριστου CDN. Το DreamHost περιλαμβάνει επίσης μια πληρωμένη έκδοση του Jetpack με το σχέδιό σας, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μακρά λίστα θεμάτων WordPress υψηλής ποιότητας και να σαρώσετε τον ιστότοπό σας για κακόβουλο λογισμικό.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το DreamHost

Η ανόητη προσέγγιση του DreamHost στην φιλοξενία ιστοσελίδων το καθιστά ελκυστικό. Σε κάθε σελίδα προϊόντος, μπορείτε να αλλάξετε τη μηνιαία και ετήσια τιμή, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις στο ταμείο – διαβάστε την κριτική μας Arvixe για να μάθετε για μια υπηρεσία που σας εκπλήσσει – και δεν υπάρχουν τρομερά πρόσθετα ή χρεώσεις για να ξεκινήσετε. 

Το πιο σημαντικό, το DreamHost έχει αφοσίωση στην ασφάλεια και το απόρρητο που σπάνια φαίνεται από τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Όλοι οι τομείς περιλαμβάνουν δωρεάν απόρρητο τομέα, το οποίο έχουμε δει μόνο από μια χούφτα παρόχων (διαβάστε την κριτική WestHost και την κριτική Midphase για να τις δείτε). Επιπλέον, η DreamHost υπερασπίστηκε έναν από τους πελάτες της στο δικαστήριο ενάντια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. 

Η ταχύτητά του δεν είναι ούτε κακή, αλλά οι δοκιμές μας δείχνουν ότι είναι πιο αργή από το Kinsta και το SiteGround. Παρόλα αυτά, το DreamHost προσφέρει μεγάλη αξία για λίγα χρήματα και λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών, υπάρχει μικρός κίνδυνος να το κάνετε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική του DreamHost. 

4. Hostinger

Το Hostinger είναι η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχουμε ελέγξει. Τούτου λεχθέντος, παίρνει την τέταρτη θέση σε αυτήν τη λίστα επειδή δεν προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Ωστόσο, η τιμή, η ταχύτητα και οι λειτουργίες είναι ιδανικές για το WordPress, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διατηρήσετε τον πυρήνα και τις προσθήκες σας ενημερωμένους. 

hostinger-κριτική-cpanel

Αυτό συμβαίνει επειδή το Hostinger χρησιμοποιεί διακομιστές LiteSpeed. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού χρησιμοποιούν λογισμικό διακομιστή Apache επειδή είναι ανοιχτού κώδικα και προσαρμόσιμο. Το LiteSpeed ​​είναι ένα εναλλακτικό λογισμικό που ενσωματώνεται επίσης με εργαλεία όπως το ModSecurity, αλλά το κάνει με λιγότερα γενικά έξοδα. 

Λιγότερη επιβάρυνση σημαίνει ταχύτερη ταχύτητα σε κοινόχρηστα σχέδια και δεδομένης της χαμηλής τιμής του Hostinger, αυτός είναι ένας συνδυασμός που μπορούμε να πάρουμε πίσω. Είτε ψάχνετε για το πιο φθηνό κοινόχρηστο πακέτο, το οποίο μπορεί να έχει λιγότερο από ένα δολάριο το μήνα, ή κάτι πιο όμορφο, όπως ένα σχέδιο cloud, το Hostinger προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα.

Επιπλέον, περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης, τα οποία, όπως αναφέρθηκε, είναι σημαντικά για το WordPress. Εάν ο Hostinger προσέφερε ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα WordPress, θα νικήσει εύκολα τον Kinsta. Παρόλο που είναι ατυχές που δεν προσφέρεται, η απόδοση, οι δυνατότητες και η τιμή του Hostinger είναι αναμφισβήτητα, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για το WordPress. 

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν οι Hostinger

Ο Hostinger ξεχωρίζει από το πλήθος επειδή δεν έχει τραχιά άκρα. Παρόλο που το A2 Hosting προσφέρει εξαιρετική απόδοση, η προετοιμασία μπορεί να είναι δύσκολη και αν και 1&1 Το IONOS προσφέρει ποιοτική φιλοξενία με οικονομικό προϋπολογισμό, πολλές από τις δυνατότητές της αισθάνονται μισοψημένες (διαβάστε την κριτική μας για το A2 Hosting και 1&1 κριτική IONOS). 

Αυτό δεν συμβαίνει με τον Hostinger. Η ταχύτητα, η τιμή και οι λειτουργίες είναι εξαιρετικές, όπως και η εμπειρία του χρήστη. Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα καλύτερα web hosting μας με επιλογές cPanel, το Hostinger παίρνει τη γνωστή διεπαφή web hosting και βασίζεται σε αυτό. Είναι εξίσου εύκολο να διαχειριστείτε τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων σας, αλλά με την προσθήκη μιας ενσωματωμένης αγοράς και διαχείρισης λογαριασμού φιλοξενίας. 

Το Hostinger παίρνει πολύ σωστά και παρόλο που δεν είναι η τέλεια επιλογή για το WordPress, είναι πολύ καλό. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εγκατάσταση ενημερώσεων WordPress μόνοι σας, αλλά δεδομένου του ποσού που προσφέρει ο Hostinger και σε ποια τιμή, αξίζει τον κόπο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική Hostinger ή να το δοκιμάσετε με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

5. MDDHosting

Όπως το Hostinger, το MDDHosting δεν προσφέρει διαχειριζόμενα σχέδια WordPress. Υπάρχουν άλλοι διαχειριζόμενοι πάροχοι που θα μπορούσαν να έχουν κάνει αυτήν τη λίστα, όπως το InMotion Hosting, αλλά όπως μπορείτε να διαβάσετε στην αναθεώρηση InMotion Hosting, υπάρχουν πολλά προβλήματα ταχύτητας με αυτήν την υπηρεσία. Εδώ, δίνουμε προτεραιότητα στην ταχύτητα, τις δυνατότητες, την αξία και την ασφάλεια έναντι των αυτόματων ενημερώσεων. 

mddhosting-slider1

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε κρύο εάν κάτι πάει στραβά με τον ιστότοπό σας στο WordPress. Το MDDHosting προσφέρει υποστήριξη με βάση τα εισιτήρια 24/7 και παρόλο που θα θέλαμε να δούμε ζωντανή συνομιλία, ο αντιπρόσωπος με τον οποίο μιλήσαμε ήταν χρήσιμος καθ ‘όλη τη διάρκεια της δοκιμής μας. 

Αυτό που κάνει το MDDHosting εξαιρετικό για το WordPress, ωστόσο, είναι ότι προσφέρει αποκλειστικά φιλοξενία cloud. Όπως αναφέρθηκε, αυτό είναι ιδανικό για το WordPress, επειδή οι συχνά φουσκωμένοι και περιστασιακά ασταθείς πυρήνες των ιστότοπων του WordPress μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα εκτός σύνδεσης όταν φιλοξενούνται σε κοινόχρηστο διακομιστή. 

Επιπλέον, το MDDHosting προσφέρει φθηνή φιλοξενία cloud. Τα σχέδια ξεκινούν με λίγα δολάρια το μήνα, παρέχοντας παράλληλα λειτουργίες όπως καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, λογισμικό διακομιστή LiteSpeed ​​και Cloudflare Railgun. Δεδομένου ότι είναι cloud hosting, η υπηρεσία σας είναι επίσης επεκτάσιμη, πράγμα που σημαίνει ότι το πακέτο φιλοξενίας σας μπορεί να αναπτυχθεί όπως και ο ιστότοπός σας. 

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το MDDHosting

Παρόλο που το MDDHosting δεν έχει πυκνή σύνθεση, αποδεικνύει ότι είναι καλύτερο να είσαι ο κύριος ενός εμπορίου από ένα jack όλων. Τα σχέδια cloud είναι γεμάτα με δυνατότητες, τα οποία υλοποιούνται για να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπός σας είναι γρήγορος και ασφαλής. 

Οι διακομιστές LiteSpeed ​​είναι η αρχή της εκπομπής, αλλά το MDDHosting ξεπερνά αυτό και περιλαμβάνει την προσθήκη LiteSpeed ​​Cache για WordPress. Αυτή η προσθήκη επικοινωνεί με το διακομιστή LiteSpeed ​​για να μειώσει τους χρόνους φόρτωσης. Επειδή τα εργαλεία είναι κατασκευασμένα το ένα για το άλλο, υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές βελτιστοποίησης στην προσθήκη.

Το MDDHosting είναι επίσης επίσημος συνεργάτης του Cloudflare Railgun. Το Railgun επιταχύνει την ταχύτητα του ιστότοπού σας, προβάλλοντας δεδομένα από κρυφές μνήμες που είναι αποθηκευμένες σε όλο τον κόσμο. Αυτό μειώνει τα δεδομένα απόστασης που πρέπει να διανύσουν και, ως εκ τούτου, βελτιώνει τους χρόνους φόρτωσης. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Railgun και τις άλλες δυνατότητες του MDDHosting, στην αναθεώρηση MDDHosting ή να δοκιμάσετε τον οικοδεσπότη Ιστού με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Αξιότιμη αναφορά: Pagely

Εάν η τιμή δεν ήταν αντικείμενο, η Pagely θα πάρει την πρώτη θέση. Όταν πρόκειται για φιλοξενία WordPress πλήρους εξυπηρέτησης που απευθύνεται σε πελάτες όπως η Disney και η Visa, κανένας οικοδεσπότης Ιστού δεν μοιάζει πολύ με την Pagely. Τούτου λεχθέντος, η αστρονομική τιμή είναι ανέφικτη για τους περισσότερους ανθρώπους, επειδή η Pagely μπορεί να κοστίσει πάνω από 30.000 $ ανά μήνα. 

pagely-slider1

pagely-slider2

slider-slider3

pagely-slider4

slider -5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορεί επίσης να κοστίσει μόλις 200 $ το μήνα, αλλά τα τραχιά άκρα της υπηρεσίας σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ μεγάλα για να τα αγνοήσουμε. Ακόμα κι έτσι, έχετε μια απίστευτη γκάμα λειτουργιών για WordPress και την καλύτερη απόδοση που έχουμε δει από έναν πάροχο φιλοξενίας, οπότε αν και η τιμή είναι υψηλή, η Pagely σας πληρώνει για αυτό.

Τούτου λεχθέντος, είναι πέρα ​​από το σημείο της μείωσης των αποδόσεων. Όσοι μπορούν να πληρώσουν το διογκωμένο τίμημα πιθανώς χρειάζονται τις εξειδικευμένες δυνατότητες που προσφέρει η Pagely, αλλά οι περισσότεροι χρήστες θα πάνε καλά με μια επιλογή όπως το Kinsta ή το SiteGround. Αυτοί οι πάροχοι παίρνουν το 90 τοις εκατό του δρόμου εκεί, αλλά το κάνουν σε πολύ χαμηλότερη τιμή. 

Εάν το Pagely ακούγεται σαν να είναι μια επιλογή για εσάς, διαβάστε την κριτική μας στο Pagely. Υπάρχουν πολλά να σας αρέσει η υπηρεσία, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη πόσο γρήγορα είναι, αλλά ότι όλα πρέπει να είναι ισορροπημένα στο πλαίσιο της τιμής.

Τελικές σκέψεις 

Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για web hosting, αλλά πολλοί απογοητεύουν περισσότερο από ό, τι εντυπωσιάζουν. Ο αγώνας στην κορυφή είναι ακόμη πιο σκληρός όταν πρόκειται για WordPress, επειδή ο οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να παρέχει δυνατότητες που μπορούν να χειριστούν τον αυξημένο φόρτο εργασίας διατηρώντας παράλληλα την τιμή χαμηλή. 

Ευτυχώς, υπάρχουν υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε αυτήν την πρόκληση. Οποιαδήποτε από τις παραπάνω επιλογές θα ξεκινήσει τον ιστότοπό σας με το δεξί πόδι, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, το Kinsta είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν μόλις ξεκινήσετε ή δεν χρειάζεστε τις δυνατότητες που προσφέρει το Kinsta, το SiteGround είναι επίσης μια καλή επιλογή. 

Ποιος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων χρησιμοποιείτε για τον ιστότοπό σας στο WordPress; Γιατί το πήγατε; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Συνήθεις ερωτήσεις για το Best Web Hosting για WordPress

Τι είναι το WordPress Web Hosting?

Το WordPress δεν απαιτεί συγκεκριμένο τύπο φιλοξενίας. Ο όρος «φιλοξενία WordPress», ωστόσο, αναφέρεται γενικά σε διαχειριζόμενη φιλοξενία, που σημαίνει ότι η υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων διαχειρίζεται ενημερώσεις για τον ιστότοπό σας στο WordPress. 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Web Hosting και WordPress Hosting?

Τεχνικά, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ φιλοξενίας ιστού και φιλοξενίας WordPress. Τούτου λεχθέντος, η φιλοξενία WordPress διαχειρίζεται γενικά και συνοδεύεται από λειτουργίες όπως η σταδιοποίηση και η προσωρινή αποθήκευση. 

Ποιο είναι το καλύτερο Web Hosting για WordPress?

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, αλλά για την πλειονότητα των ιστότοπων μεσαίου μεγέθους, το Kinsta είναι η καλύτερη επιλογή για το WordPress. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map