Ταχύτερη Web Hosting του 2020: Ξυρίζοντας αυτά τα χιλιοστά του δευτερολέπτου

Κατά τον έλεγχο μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων, εξετάζουμε πολλές πτυχές. Αυτό περιλαμβάνει πόσες δυνατότητες περιλαμβάνονται, πόσο εύκολη είναι η χρήση της υπηρεσίας, πόσο καλά ο πάροχος σέβεται το απόρρητό σας και πολλά άλλα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για ακατέργαστη σύγκριση, ο πιο άμεσος τρόπος για να βρείτε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι η αξιολόγηση της ταχύτητας. 

Αυτό είμαστε εδώ για να κάνουμε. Μέσα από ώρες και ώρες δοκιμών, βρήκαμε τις ταχύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού. Παρόλο που η ταχύτητα δεν είναι ο μόνος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη Ιστού, είναι συνήθως ένα καλό σημάδι ότι αγοράζετε μια ποιοτική υπηρεσία. Θα επισημάνουμε τους πέντε πιο γρήγορους οικοδεσπότες που έχουμε βρει, μαζί με μερικές αξιότιμες αναφορές. 

Για να διασφαλίσουμε ότι τα αποτελέσματά μας μπορούν να συγκριθούν άμεσα, έχουμε μια συγκεκριμένη διαδικασία δοκιμών. Πριν φτάσουμε στις επιλογές μας, ας δούμε πώς δοκιμάσαμε κάθε υπηρεσία.

Η διαδικασία δοκιμής μας

Χρησιμοποιούμε δύο σημεία αναφοράς για τη μέτρηση της απόδοσης φιλοξενίας ιστοσελίδων: Pingdom Speed ​​Test και Load Impact. Αν και κρίνουμε μια υπηρεσία σε αυτές τις δύο μετρήσεις, έχουμε ορισμένες προϋποθέσεις για να διασφαλίσουμε ότι τα αποτελέσματά μας είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα. 

Πρώτον, εγγραφούμε για λογαριασμό χωρίς να το γνωρίζει ο οικοδεσπότης. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι ο διακομιστής στον οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπός μας δεν έχει επιλεγεί κεράσι (και έτσι μπορούμε να αξιολογήσουμε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς). Επιπλέον, εγγραφείτε με ένα ενεργό VPN – μπορείτε να μάθετε ποια προτιμούμε στον καλύτερο οδηγό VPN – και ένα προσωπικό email. 

Αγοράζουμε επίσης το πιο φθηνό κοινόχρηστο πρόγραμμα, ώστε να μπορούμε να κρίνουμε την υπηρεσία ως προς την αρχική της απόδοση. Μόλις ρυθμιστεί, εγκαθιστούμε ένα κενό αντίγραφο του WordPress με το τυπικό του θέμα.

Εκτός από αυτό, δεν φορτώνουμε άλλο περιεχόμενο στον ιστότοπο. Επιπλέον, δεν ασχολούμαστε με κρυφή μνήμη ή συμπίεση, ακόμη και αν το προσφέρει ο οικοδεσπότης. Ό, τι μας παραδίδεται μετά την πληρωμή είναι αυτό που δοκιμάζουμε. 

Η δοκιμή Pingdom μας έχει ως στόχο να ελέγξει πόσο γρήγορα θα φορτωθεί ο ιστότοπος για έναν μόνο χρήστη. Αγνοούμε τον πραγματικό χρόνο που χρειάστηκε να φορτώσει ο ιστότοπος ως επί το πλείστον και θεωρούμε το συνολικό βαθμό απόδοσης που παρέχει το Pingdom. Το Pingdom προσφέρει επτά μετρήσεις για το χρόνο φόρτωσης του ιστότοπου, δεν είναι όλες σχετικές για τον ίδιο τον κεντρικό υπολογιστή, γι ‘αυτό κοιτάζουμε τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας. 

Θα αναλύσουμε κάθε μέτρηση που παρέχει το Pingdom και γιατί επικεντρωνόμαστε σε κάτι περισσότερο από άλλα.

  • DNS (ροζ): Πόσος χρόνος χρειάζεται για να συνδέσετε τον τομέα σε μια διεύθυνση IP. Αυτό σχετίζεται με τον κεντρικό υπολογιστή σε ορισμένα σενάρια, ανάλογα με το ποιος διαχειρίζεται τους διακομιστές ονομάτων. 
  • SSL (μωβ): Πόσος χρόνος χρειάζεται για την εκτέλεση της χειραψίας SSL / TLS. Αγνοούμε αυτήν τη μέτρηση. 
  • Σύνδεση (μπλε): Πόσος χρόνος χρειάζεται για να συνδεθεί ο διακομιστής στο διακομιστή. Αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό εκτός ελέγχου. 
  • Αποστολή (πορτοκαλί): Πόσος χρόνος χρειάζεται το πρόγραμμα περιήγησης για την αποστολή δεδομένων στο διακομιστή. Και πάλι, αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό εκτός ελέγχου. 
  • Περιμένετε (κίτρινο): Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αρχίσει το πρόγραμμα περιήγησης να λαμβάνει δεδομένα από το διακομιστή. Αυτή είναι η πιο σημαντική μέτρηση για τις δοκιμές μας, καθώς δείχνει πόσο καιρό χρειάζεται ο διακομιστής για να βρει τα δεδομένα και να αρχίσει να τα μεταφέρει. 
  • Λήψη (πράσινο): Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λάβει πλήρως το πρόγραμμα περιήγησης τα δεδομένα. Αυτή η μέτρηση βασίζεται κυρίως στο πρόγραμμα περιήγησης και τη δικτύωση, επομένως δεν είναι τόσο σημαντική όσο η “αναμονή” για ταχύτητα φιλοξενίας ιστού. 
  • Αποκλεισμένο (γκρι): Πόσα αιτήματα αποκλείστηκαν και πόσος χρόνος χρειάστηκε το πρόγραμμα περιήγησης για να επικοινωνήσει ότι δεν είναι έτοιμο να στείλει δεδομένα.

Το Pingdom είναι ιδανικό για να ανακαλύψετε τις λεπτομέρειες, καθώς παρέχει μια ωραία επισκόπηση του τρόπου επίλυσης μιας σύνδεσης. Ωστόσο, δεν ενσωματώνει πλήρως την απόδοση του κεντρικού υπολογιστή. Γι ‘αυτό, στρέφουμε το Load Impact, το οποίο είναι ένα εργαλείο ελέγχου πίεσης που στέλνει εικονικούς χρήστες στον ιστότοπο για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Για τις δοκιμές μας, αυτοί είναι 50 χρήστες εντός πέντε λεπτών. Διαπιστώσαμε ότι αυτές οι ρυθμίσεις σηματοδοτούν συνήθως το σημείο εκκίνησης για φθηνή κοινόχρηστη φιλοξενία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν ένας κεντρικός υπολογιστής αποτύχει, αποτυγχάνει κατά πολύ, και εάν επιτύχει, δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα. 

Λαμβάνουμε υπόψη δύο περιοχές κατά τη διάρκεια της δοκιμής φόρτωσης αντίκτυπου: ο χρόνος απόκρισης για κάθε VU και ο αριθμός σφαλμάτων αιτήματος. Ο χρόνος απόκρισης είναι σημαντικός, καθώς δείχνει πόσο σταθερά αποδίδει ο κεντρικός υπολογιστής ενώ αυξάνεται η κίνηση. Ωστόσο, τα εκπληρωμένα αιτήματα είναι εξίσου σημαντικά. 

Κάθε φορά που ένας κεντρικός υπολογιστής επιστρέφει σφάλματα HTTP, αυτό συνήθως σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι για την αντιμετώπιση της αύξησης της επισκεψιμότητας. Αν και αυτό μπορεί να σημαίνει διακομιστή bunk σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι συνήθως ένα σημάδι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί χρήστες που φιλοξενούνται σε έναν διακομιστή με πολύ λίγους πόρους για κοινή χρήση μεταξύ τους.

Επιλέγοντας τις πιο γρήγορες υπηρεσίες Web Hosting

Προφανώς, η επιλογή των ταχύτερων παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων εξαρτάται από τα αποτελέσματα ταχύτητάς μας, αλλά δεν είναι αυτό που εξετάσαμε κατά την επιλογή μας. Όπως θα δούμε στην ενότητα των αξιότιμων αναφορών παρακάτω, η τιμή έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δοκιμάζουμε το πιο φθηνό κοινόχρηστο σχέδιο και όταν αυτό ή κάτι παρόμοιο δεν είναι διαθέσιμο, είναι δύσκολο να πούμε ότι δύο υπηρεσίες βρίσκονται σε ίση βάση. 

Η απόδοση των χρημάτων συνυπολογίζει όχι μόνο τις επιλογές μας, αλλά και τον τρόπο παραγγελίας των επιλογών μας. Όπως θα δούμε, όλες οι υπηρεσίες που αναφέρονται παρακάτω έχουν πολύ παρόμοια αποτελέσματα Pingdom και Load Impact, καθιστώντας δύσκολο να προτείνουμε το ένα πάνω στο άλλο μόνο με βάση την ταχύτητα. 

Εξαιτίας αυτού, εξετάσαμε άλλους παράγοντες – όπως η τιμή, τα χαρακτηριστικά και η ευκολία χρήσης – για να παραγγείλουμε τη λίστα των υπηρεσιών μας. 

Ευτυχώς, δεν παραλείψαμε τους γρήγορους παρόχους που δεν είχαν άλλες περιοχές. Η ταχύτητα, από τις δοκιμές μας, είναι συνήθως μια καλή ένδειξη μιας σταθερής υπηρεσίας φιλοξενίας. Εξαιτίας αυτού, οι παρακάτω επιλογές μας δεν είναι μόνο οι ταχύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά και από τις καλύτερες.

Ταχύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων: Hostinger και Hosting24

Το Hostinger και το Hosting24 είναι, λίγο πολύ, η ίδια υπηρεσία, οπότε η απόδοση και για τα δύο είναι περίπου η ίδια. Ξεκινώντας με το τεστ Pingdom, σημείωσαν 96 στα 100, κάτι που είναι εξαιρετικό. Ο ιστότοπος στην πραγματικότητα χρειάστηκε πολύς χρόνος για φόρτωση – περίπου δυόμισι δευτερόλεπτα – αλλά η πλειοψηφία αυτού ήταν χάρη στην ανάλυση DNS.  

hosting24-κριτική-ταχύτητα-δοκιμή

Όπως αναφέρθηκε, η πιο σημαντική μέτρηση από το Pingdom είναι ο χρόνος «αναμονής» και ούτε ο Hostinger ούτε ο Hosting24 απογοητεύτηκαν. Ο χρόνος αναμονής ήταν πολύ χαμηλός, περίπου 250ms, πιθανώς χάρη στην προσωρινή μνήμη LiteSpeed ​​που έχει εφαρμοστεί στον ιστότοπό σας. 

Το Load Impact ήταν εξίσου εντυπωσιακό, με το Hostinger και το Hosting24 να διατηρούν σταθερό χρόνο απόκρισης καθ ‘όλη τη διάρκεια και να μην επιστρέφουν σφάλματα. Έχουμε δει πόσο κακά φθηνά κοινόχρηστα σχέδια – διαβάστε την αναθεώρησή μας στο GreenGeeks για παράδειγμα – έτσι η συνεπής απόδοση εδώ είναι μια ανάσα καθαρού αέρα. 

hosting24-κριτική-φορτίο-αντίκτυπο

Το Hostinger και το Hosting24 μπορούν να επιτύχουν τέτοια αποτελέσματα με τόσο λίγα χρήματα χάρη στο λογισμικό διακομιστή LiteSpeed ​​που χρησιμοποιεί. Έχουμε δει άλλους οικοδεσπότες να πλησιάζουν στο φθηνό τέλος των πραγμάτων, αλλά ποτέ δεν μπόρεσαν να κυριαρχήσουν στο Hostinger και στο Hosting24 (διαβάστε την κριτική Bluehost και την κριτική Namecheap για παραδείγματα).

Το LiteSpeed ​​είναι μια εναλλακτική λύση Apache που μειώνει τα γενικά έξοδα του δικτύου. Σε αντίθεση με το Apache, το LiteSpeed ​​είναι ένα λογισμικό διακομιστή επί πληρωμή, το οποίο είναι πιθανό να μην εμφανίζεται τόσο συχνά όσο θα έπρεπε. 

Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του Apache, συμπεριλαμβανομένου του ModSecurity, χωρίς πολλά μειονεκτήματα. Μειώνοντας τα γενικά έξοδα του δικτύου, περισσότεροι ιστότοποι μπορούν να χρησιμοποιούν τον ίδιο διακομιστή και με πρόσβαση στην προσωρινή μνήμη LiteSpeed, μπορούν να φορτώσουν γρηγορότερα.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν οι Hostinger

Το Hostinger είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό αν λάβουμε υπόψη την τιμή. Προσφέρει τεράστιες πολυετείς εκπτώσεις, με μόλις 0,80 $ το μήνα, εάν εγγραφείτε για τέσσερα χρόνια. Σε πολλές περιπτώσεις, όπως η επιλογή του προγράμματος τριών μηνών αντί ενός μηνιαίου, θα εξοικονομήσετε χρήματα στη συνολική τιμή. 

Επιπλέον, δεν τιμωρείτε ότι πηγαίνετε μηνιαία, όπως είστε με το Arvixe, για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κριτική μας στο Arvixe. Λαμβάνετε μια τρελή έκπτωση κατά την εγγραφή σας για πολλά χρόνια, αλλά η μηνιαία τιμή δεν είναι κακή. 

Παίρνετε επίσης πολλά για τα χρήματά σας. Εκτός από την εξαιρετική απόδοση που προέρχεται από τους διακομιστές LiteSpeed, το Hostinger παρέχει επίσης ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS, έναν ιδιόκτητο δημιουργό ιστότοπων και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Διαβάστε την κριτική Hostinger και το Hosting24 για να μάθετε περισσότερα ή δοκιμάστε τον εαυτό σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

SiteGround

Το SiteGround, όπως το Hostinger και το Hosting24, σημείωσε 96 στα 100 στο τεστ Pingdom, αλλά ο χρόνος φόρτωσης ήταν σχεδόν τρία δευτερόλεπτα. Για άλλη μια φορά, η πλειοψηφία του χρόνου – περίπου δυόμισι δευτερόλεπτα, σε αυτήν την περίπτωση – αφιερώθηκε στην ανάλυση DNS. Ο χρόνος αναμονής ήταν λίγο μεγαλύτερος από 200ms, κάτι που είναι πολύ εντυπωσιακό.

siteground-review-speed-test

Είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, δεδομένου ότι το SiteGround χρησιμοποιεί διακομιστές NGINX, που είναι ένα πολύ παλαιότερο λογισμικό διακομιστή από το LiteSpeed. Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ Apache και NGINX, αλλά ο Chris Lea το συνοψίζει όμορφα: «Το Apache είναι σαν το Microsoft Word. Έχει ένα εκατομμύριο επιλογές, αλλά χρειάζεστε μόνο έξι. Το NGINX κάνει αυτά τα έξι πράγματα και πέντε από αυτά 50 φορές πιο γρήγορα από τον Apache. “

Επιπλέον, το SiteGround προσφέρει πλήρη αποθήκευση στερεάς κατάστασης, HTTP / 2 και PHP7, τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν την ταχύτητα. Η μεγαλύτερη ώθηση, ωστόσο, προέρχεται από το SuperCacher, το ιδιόκτητο εργαλείο προσωρινής αποθήκευσης του SiteGround που λειτουργεί στο NGINX. Η προβολή περιεχομένου από την προσωρινή μνήμη μειώνει δραστικά τον χρόνο αναμονής. 

Όλες αυτές οι δυνατότητες βελτιστοποίησης παρουσιάζονται μέσω της δοκιμής Load Impact. Το SiteGround παρέμεινε ανθεκτικό – μείον ένα μικρό χτύπημα στην αρχή – καθώς το φορτίο του χρήστη αυξήθηκε. Δεν επέστρεψε κανένα σφάλμα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί πόροι για να περιηγηθείτε. 

siteground-review-loadimpact

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το SiteGround

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η SiteGround έκανε την καλύτερη φιλοξενία ιστού για οδηγό μικρών επιχειρήσεων είναι η ταχύτητα. Ωστόσο, έφτιαξε επίσης αυτόν τον οδηγό για την εξαιρετική σειρά χαρακτηριστικών του. Τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας Ιστού, WordPress και WooCommerce – τα οποία μοιράζονται όλοι την ίδια δομή τιμολόγησης – περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε για τη λειτουργία του ιστότοπού σας, από τη σκηνή του WordPress έως τα αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. 

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα CMS όπως το WordPress, το SiteGround σας καλύπτει επίσης. Όλοι οι κοινόχρηστοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε έναν από τους καλύτερους διαθέσιμους κατασκευαστές ιστότοπων, το Weebly. 

Όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική μας στο Weebly, υπερέχει χάρη στη διασύνδεση χωρίς ανοησίες, τις πολλαπλές ενσωματώσεις τρίτων μερών και τα πολλά πρότυπα σχεδιαστών. Το SiteGround προσφέρει το πρόγραμμα «σύνδεσης» της Weebly, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση του Weebly με τον δικό σας τομέα. Το SiteGround είναι η βασική υπηρεσία φιλοξενίας. Από τις λειτουργίες έως την τιμολόγηση έως την ταχύτητα, κάνει τα πάντα άψογα, με ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην αναθεώρηση του SiteGround ή να το λάβετε για περιστροφή χωρίς κίνδυνο με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Κίνστα

Η Kinsta κατέλαβε την πρώτη θέση στον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων για WordPress, και αυτό οφείλεται κυρίως στην ταχύτητά του. Όπως το Hostinger και το Hosting24, το Kinsta χρησιμοποιεί λογισμικό διακομιστή LiteSpeed. Ωστόσο, η αρχιτεκτονική της φιλοξενίας είναι διαφορετική. Αντί να χρησιμοποιεί το LiteSpeed ​​σε κοινόχρηστους διακομιστές, το Kinsta εκμεταλλεύεται τη φιλοξενία cloud. 

Το τεστ Pingdom μας επέστρεψε βαθμολογία 96 στα 100, με πολύ χαμηλό χρόνο αναμονής. Το μεγαλύτερο μέρος της απόδοσης οφείλεται στους διακομιστές LiteSpeed, αλλά το Kinsta διαθέτει και άλλες λειτουργίες απόδοσης. Οι διακομιστές είναι εξοπλισμένοι με πλήρη αποθήκευση SSD, έχετε πρόσβαση σε μεταφορά δεδομένων μεταξύ 5 GB και 1 TB στο KeyCDN και υπάρχει προσωρινή αποθήκευση από διακομιστή και πελάτη.

kinsta-review-speed-test

Όλα τα μέτρα βελτιστοποίησης υπάρχουν για να διασφαλιστεί ότι το WordPress φορτώνεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ωστόσο, είναι μόνο για το WordPress. Το Kinsta είναι αποκλειστικά ένας διαχειριζόμενος κεντρικός υπολογιστής WordPress, που σημαίνει ότι αν σας ενδιαφέρει μια άλλη πλατφόρμα, δεν έχετε τύχη. Τούτου λεχθέντος, το WordPress απαιτεί συνήθως τους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, κάνοντας τη λίστα δυνατοτήτων του Kinsta μια φυσική εφαρμογή. 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Kinsta είχε καλή απόδοση στη δοκιμή Load Impact. Διαχειρίστηκε το μέτριο φορτίο 50 εικονικών χρηστών με ευκολία, διατηρώντας έναν συνεπή χρόνο απόκρισης καθ ‘όλη τη διάρκεια. Συνολικά, το Load Impact έστειλε περισσότερα από 9.000 αιτήματα και ο Kinsta μπόρεσε να χειριστεί αυτά τα αιτήματα με ρυθμό 31 ανά δευτερόλεπτο χωρίς σφάλματα.

kinsta-review-load-αντίκτυπο

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν η Kinsta

Το Kinsta είναι ειδικά σχεδιασμένο για το WordPress, το οποίο είναι είτε μια ευλογία είτε μια κατάρα ανάλογα με το πώς θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Ωστόσο, οι χρήστες του WordPress ανταμείβονται πολύ για τη διατήρηση της πλατφόρμας. Εκτός από όλα τα οφέλη απόδοσης που προσφέρει η Kinsta, έχετε επίσης πρόσβαση σε λειτουργίες όπως η σκηνή του WordPress και ένας πίνακας ελέγχου που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το CMS. 

Ωστόσο, το Kinsta κοστίζει περισσότερο από τις άλλες επιλογές αυτής της λίστας. Η τιμή είναι ακόμα εφικτή, με το πιο βασικό πρόγραμμα να φτάνει τα 30 $ το μήνα για 20.000 επισκέψεις, αλλά αυτή η τιμή μπορεί να φτάσει τα 600 $ το μήνα, ανάλογα με τον όγκο της κυκλοφορίας και τον αριθμό των εγκαταστάσεων WordPress.

Τούτου λεχθέντος, κανείς δεν αρέσει πολύ το WordPress στο Kinsta στο σημείο τιμής του. Προσφέρει λειτουργίες WordPress υψηλής ποιότητας σε λογική τιμή που μπορεί να κλιμακωθεί με τον ιστότοπό σας καθώς μεγαλώνει. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας στο Kinsta ή να δείτε πώς σας αρέσει με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. 

MDDΗ φιλοξενία

Όπως έχουμε δει με το SiteGround, το Kinsta και το Hostinger, η βελτιστοποίηση είναι το κλειδί και το MDDHosting είναι πολύ καλά σε αυτό. Είναι αποκλειστικά μια υπηρεσία φιλοξενίας cloud, που προσφέρει τα πάντα, από φθηνή κοινή φιλοξενία cloud έως διακομιστές cloud VPS που κοστίζουν μερικές εκατοντάδες δολάρια το μήνα. 

Ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε, ωστόσο, λαμβάνετε έναν διακομιστή ιστού LiteSpeed ​​με πολλαπλά επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης. Το Pingdom επέστρεψε ένα αποτέλεσμα 96 στα 100, πιθανώς χάρη στο λογισμικό διακομιστή LiteSpeed ​​και την προσωρινή μνήμη LiteSpeed. 

Ωστόσο, το MDDHosting έχει και άλλα μέτρα βελτιστοποίησης. Περιλαμβάνεται στο σχέδιό σας το CloudFlare Railgun, το οποίο συμπιέζει και αποθηκεύει προσωρινά αντικείμενα που ήταν προηγουμένως μη προσβάσιμα με παρόμοιο τρόπο με τον τρόπο συμπίεσης των βίντεο. 

mddhosting-review-speed-test

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στον οδηγό CloudFlare, είναι ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου που πρέπει να χρησιμοποιείται στους περισσότερους ιστότοπους. Αξιοποιώντας το δίκτυο, η Railgun είναι σε θέση να παραδώσει πολύ γρήγορα συμπιεσμένα αντικείμενα από την προσωρινή μνήμη σε όλο τον κόσμο. Το Railgun απαιτεί συνήθως έναν επιχειρηματικό λογαριασμό CloudFlare, ο οποίος τρέχει 200 ​​$ ανά μήνα, αλλά με το MDDHosting, το παίρνετε δωρεάν. 

Η δοκιμή Load Impact είναι καλύτερη από ό, τι θα εμφανιστεί, με βάση το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Όπως μπορείτε να δείτε, ο χρόνος απόκρισης ήταν αρκετά συνεπής, αν και δεν ήταν τόσο καλός όσο ο Kinsta. Εντοπίστηκε ένα όριο απόδοσης από το Load Impact. Παρόλα αυτά, από τα 2.410 αιτήματα HTTP, μόνο ένα αντιμετωπίστηκε με σφάλμα.

mddhosting-review-load-impact

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το MDDHosting

Ως υπηρεσία αφιερωμένη στο cloud hosting, το MDDHosting παρέχει μερικά μοναδικά πλεονεκτήματα. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η δοκιμή Load Impact εντόπισε ένα όριο απόδοσης, το οποίο συνήθως σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε έναν καλύτερο διακομιστή. 

Ωστόσο, με τη φιλοξενία cloud, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πόρους στο λογαριασμό σας χωρίς διακοπή λειτουργίας, για τους οποίους μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανάλυση των τύπων φιλοξενίας. 

Η MDDHosting δεν προσφέρει μόνο cloud hosting, αλλά προσφέρει φθηνή φιλοξενία cloud. Μπορείτε να αγοράσετε ένα βασικό πρόγραμμα με λίγα δολάρια το μήνα, χωρίς να χρειάζεται να υπογράψετε ένα πολυετές συμβόλαιο. Λαμβάνοντας υπόψη την ευελιξία της φιλοξενίας cloud, μπορείτε επίσης να αγοράσετε εύκολα με ένα σχέδιο χαμηλής κατανάλωσης και να κάνετε αναβάθμιση στο μέλλον. 

Αν και το MDDHosting δεν είναι εντυπωσιακό όσον αφορά τη χρηστικότητα, τα χαρακτηριστικά, η τιμή και η ταχύτητα του αξίζουν την προσοχή σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική MDDHosting ή να δείτε πώς σας αρέσει με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. 

Φιλοξενία Α2

Η φιλοξενία A2 μπορεί να πάει από άκρη σε άκρη με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σε αυτήν τη λίστα. Προσφέρει φιλοξενία LiteSpeed ​​- η οποία, όπως είδαμε, προσφέρει εξαιρετική απόδοση – καθώς και πλήρη αποθήκευση SSD και πολλαπλά επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης. Ωστόσο, κατατάσσεται τελευταία λόγω της τιμής του. Η A2 Hosting προσφέρει φιλοξενία LiteSpeed ​​μόνο στους διακομιστές «turbo», οι οποίοι διαθέτουν ταχύτητα έως και 20 φορές πιο γρήγορη. 

Με βάση τις δοκιμές μας, αυτό είναι λίγο υπερβολικό, αλλά θα δείτε μια απόδοση να ξεπερνά την τυπική κοινόχρηστη φιλοξενία του Α2. Η A2 Hosting σημείωσε 96 στα 100 κατά τη διάρκεια του τεστ Pingdom, αλλά ο χρόνος φόρτωσης ήταν πολύ χαμηλός. 

Ο ιστότοπός μας φορτώθηκε σε λιγότερο από 300ms, κάτι που είναι ταχύτερο από οποιαδήποτε άλλη επιλογή μας. Αυτό συμβαίνει επειδή, εκτός από την προσφορά διακομιστών LiteSpeed, η A2 Hosting έχει τη δική της προσωρινή αποθήκευση. 

a2-φιλοξενία-κριτική-ταχύτητα-δοκιμή

Το πακέτο προσωρινής αποθήκευσης περιλαμβάνει τρία εργαλεία: Turbo cache, OPcache και Memcached. Η κρυφή μνήμη Turbo αποθηκεύει όλο το περιεχόμενο HTML του ιστότοπού σας, ώστε να μπορεί να προβάλλεται χωρίς εκτέλεση PHP. 

Το OPcache μειώνει τον χρόνο απόκρισης της σελίδας PHP για οτιδήποτε δεν έχει ακόμα πιάσει και το Memcached διατηρεί κοινά ερωτήματα βάσης δεδομένων MySQL στη μνήμη του συστήματος, ώστε να μπορούν να συμβούν πολύ πιο γρήγορα. 

Το φορτίο Impact επέστρεψε αστρικά αποτελέσματα. Το A2 Hosting μπόρεσε να χειριστεί όχι μόνο το φορτίο κίνησης χωρίς σφάλματα, αλλά το έκανε με άψογη ανθεκτικότητα. Κάθε VU φορτώθηκε εντός 10ms από αυτές γύρω από αυτό, κάνοντας συνεπή χρόνο απόκρισης καθ ‘όλη τη διάρκεια του τεστ. 

a2-φιλοξενία-κριτική-φορτίο-αντίκτυπο

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει η φιλοξενία A2

Η νοοτροπία της A2 Hosting με δυνατότητες βελτιστοποίησης μεταφέρει όλες τις άλλες πτυχές της υπηρεσίας. Για παράδειγμα, ο ιστότοπός σας καλύπτεται από την πρωτοβουλία Διαρκούς Ασφάλειας της A2 Hosting, η οποία συνδυάζει πολλές υπηρεσίες ασφάλειας ιστότοπων κάτω από ένα στέγη. 

Το πακέτο περιλαμβάνει το KernelCare, το οποίο ενημερώνει καθημερινά την ασφάλεια του πυρήνα και το HackScan, το οποίο προστατεύει τον ιστότοπό σας από κακόβουλο λογισμικό. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε διπλό τείχος προστασίας, προστασία με βίαια δύναμη και κατανεμημένη προστασία άρνησης υπηρεσίας. 

Δεδομένου του αριθμού των δυνατοτήτων που περιλαμβάνονται, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι το A2 Hosting είναι ακριβό. Ευτυχώς, δεν είναι. Όχι μόνο η φιλοξενία Α2 έχει την ίδια τιμή με τους περισσότερους κορυφαίους οικοδεσπότες ιστού, είναι επίσης σαφές για την τιμή που θα πληρώνετε μέσω του ταμείου. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε τουλάχιστον ένα μήνα ή έως και τρία χρόνια, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας. 

Παρόλο που θα πρέπει να μεταβείτε στα σχέδια turbo για να δείτε την πραγματική δύναμη της A2 Hosting, η ελαφρά αύξηση των τιμών αξίζει τον κόπο. Το A2 Hosting διαθέτει περισσότερες δυνατότητες από τον ανταγωνισμό, ενώ παραμένει σε λογικές τιμές. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην αναθεώρηση φιλοξενίας Α2 ή να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. 

Τιμητικές αναφορές 

Οι πέντε παραπάνω υπηρεσίες δεν είναι οι μόνες που πρέπει να προσέξετε. Για διάφορους λόγους, είχαμε μερικούς οικοδεσπότες που δεν έκαναν το κόψιμο, γι ‘αυτό θέλουμε να τους επισημάνουμε. 

Δυστυχώς

Στην αρχή του άρθρου, είπαμε ότι η ταχύτητα δεν ήταν ο μόνος παράγοντας που εξετάσαμε και ο Pagely είναι ο λόγος. Είναι ο γρηγορότερος οικοδεσπότης Ιστού που δοκιμάσαμε, με χρονική βαθμολογία Pingdom 99 στα 100. Ωστόσο, η Pagely δεν προσφέρει σχέδια παρόμοια με την υπόλοιπη λίστα μας, οπότε έπρεπε να παραλειφθεί. 

δοκιμαστικά-ταχύτητα-δοκιμή ταχύτητας

Όπως και το Kinsta, προσφέρει μόνο φιλοξενία WordPress με διαχείριση cloud, η οποία, στην περίπτωση αυτή, υποστηρίζεται από τις Υπηρεσίες Web του Amazon. Ωστόσο, τα σχέδια ξεκινούν από 200 $ το μήνα. Παρόλο που μπορεί να υποθέσετε ότι θα λάβετε ένα είδος απεριόριστης συνδρομής, δεν θα. Ακόμη και με την υψηλή τιμή της Pagely, επιβάλλει περιορισμούς πόρων. Για όλα τα κουδούνια και τα σφυρίχτρες στο πιο ακριβό πρόγραμμα της Pagely, θα σας προσφέρει 35.000 $ το μήνα. 

Λαμβάνοντας υπόψη το πελατολόγιο της Pagely, η τιμή έχει νόημα. Ως κεντρικός υπολογιστής που υποστηρίζει Disney, Visa, Comcast και άλλα, η Pagely παρέχει όλα τα εργαλεία για εταιρικούς ιστότοπους WordPress. Έρχεται όμως με μια εταιρική τιμή, γι ‘αυτό το αποκλείσαμε από την κύρια λίστα. Εάν αυτό ακούγεται σαν κάτι που μπορείτε να μετακινήσετε, φροντίστε να διαβάσετε την κριτική μας στο Pagely.

DreamHost

Το DreamHost είναι το αντίθετο του Pagely. Αντί να αποδίδει πάνω από τις προσδοκίες και να κοστίζει πάρα πολύ, απέδωσε ελαφρώς κάτω από τις προσδοκίες και το κόστος σχεδόν το ίδιο με τις άλλες επιλογές μας. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά για να σας αρέσει το DreamHost για να σας αξίζει. 

Τα αποτελέσματα που συγκεντρώσαμε δεν ήταν εντυπωσιακά. Το DreamHost κέρδισε βαθμολογία Pingdom 90 στα 100 και παρείχε μερικές ταλαιπωρίες κατά τη διάρκεια του τεστ Load Impact. Ωστόσο, αυτό ήταν με ένα κοινό σχέδιο. Το DreamHost προσφέρει επίσης διαχειριζόμενα σχέδια WordPress που χρησιμοποιούν έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή, οι οποίοι προσφέρουν σημαντικά καλύτερη απόδοση. 

dreamhost-review-speed-test

Τα σχέδια DreamPress δημιουργήθηκαν με γνώμονα το WordPress, συνδυάζοντας τους απομονωμένους πόρους ενός VPS με πολλαπλές βελτιστοποιήσεις απόδοσης, συμπεριλαμβανομένου ενός απεριόριστου CDN. Εάν πηδήξετε για το DreamHost, μπορείτε να περιμένετε απόδοση παρόμοια με την Kinsta με ελαφρώς λιγότερα χρήματα. Μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες στην πλήρη κριτική του DreamHost.

Ανέντιμες αναφορές 

Κατά την επιλογή υπηρεσιών για αυτήν τη λίστα, υπήρχαν μερικοί που ξεχώρισαν, αλλά για όλους τους λάθος λόγους. Θέλουμε να επισημάνουμε τους κεντρικούς υπολογιστές που έδωσαν τη χειρότερη απόδοση κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, ώστε να γνωρίζετε ότι πρέπει να τους αποφύγετε. 

HostGator

Το HostGator είναι ο πιο αργός οικοδεσπότης που δοκιμάσαμε. Ο Pingdom επέστρεψε ένα σκορ 83 στα 100, παρά το γεγονός ότι ο χρόνος αναμονής μας ήταν αρκετά μικρός. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τη μειωμένη ταχύτητα, αλλά κάποιος ξεπερνά τα υπόλοιπα. 

Εστάλησαν δύο φορές περισσότερα αιτήματα, πολλά από τα οποία αφορούσαν τη σελίδα “σύντομα” που εμφανίζεται κανονικά στον ιστότοπό σας πριν εγκατασταθεί οτιδήποτε. 

hostgator-κριτική-ταχύτητα-δοκιμή

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτά τα αιτήματα αποκλείστηκαν, κάτι που φουσκώνει τον χρόνο απόκρισης. Φαίνεται ότι το HostGator διατηρεί αυτόματα τα αρχεία “σύντομα” αντί να τα διαγράφει, γεγονός που αναγκάζει το πρόγραμμα περιήγησης να ζητήσει αυτά τα αρχεία κατά την προσπάθεια φόρτωσης του ιστότοπου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική HostGator.

WestHost και Midphase

Το WestHost και το Midphase είναι ουσιαστικά η ίδια υπηρεσία φιλοξενίας, με παρόμοιο τρόπο με το Hostinger και το Hosting24. Αν και οι περισσότερες πτυχές της υπηρεσίας είναι καλές, η ταχύτητα είναι αβυσσαλέα. Ο Pingdom επέστρεψε ένα σκορ 84 στα 100, με χρόνο αναμονής που ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Φόρτωση προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με αντίκτυπο, επίσης, με πολλά σφάλματα HTTP.

westhost-review-speed-test

Δεν υπάρχουν αρκετά μέτρα βελτιστοποίησης στον διακομιστή για τη φόρτωση του ιστότοπού σας τόσο γρήγορα όσο οι επιλογές που αναφέρονται παραπάνω. Δυστυχώς, αυτό είναι μόνο μια περίπτωση που έχετε πολύ λίγους πόρους και δεν έχετε αρκετή προσωρινή αποθήκευση. Ωστόσο, σας συνιστούμε να διαβάσετε την κριτική WestHost και Midphase για να δείτε τους λόγους για τους οποίους μας αρέσει κάθε υπηρεσία. Απλά προειδοποιήστε ότι η ταχύτητα είναι τραχιά. 

Τελικές σκέψεις

Η εύρεση μιας γρήγορης υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ευκολότερη από ό, τι φαίνεται. Έχουμε περάσει από τη διαδικασία δοκιμών και διαπιστώσαμε ότι οι πάροχοι που το έχουν καταφέρει σωστά σε όλους τους άλλους τομείς είναι επίσης γρήγοροι..

Για ταχύτητα χωρίς συμβιβασμούς, ανεξάρτητα από το κόστος, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Pagely. Ωστόσο, πολλοί οικοδεσπότες πλησιάζουν για πολύ λιγότερα χρήματα. Είμαστε μερικοί στο Hostinger και στο Hosting24, συγκεκριμένα. Αυτές οι υπηρεσίες προσφέρουν ό, τι θέλουμε όσον αφορά την ταχύτητα, και καταφέρνουμε να το κάνουμε σε χαμηλή τιμή. 

Είναι η ταχύτητα η πιο σημαντική πτυχή κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας; Τι άλλο σκέφτεστε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me